The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Agos lakás

Go down 
SzerzőÜzenet
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Agos lakás   Szomb. Ápr. 02, 2011 2:15 am

Hálásan elmosolyodott.
- Bármire megesküszöm, ha ismertelek volna, nem csináltam volna ilyen dolgokat... - mondta bocsánatkérően, és egyben hálásan is. Cary annyira segítőkész volt. Csak, hogy ő nem ismeri az anyját. Bár tudná, mivel néz szembe.
És nem csak az anyja lesz ott, hanem Kyle is. Hogy lehetett ilyen, hogy bepereli? Mert az oké, hogy bosszút akar, de miért nem intézi el Jenny-vel a dolgot? Miért kell a bíróság? Habár a kérdésre egyszerű volt a válasz. Tudta, hogy a bíróság az egyetlen, amivel sakkban tarthatja a lányt. Kyle tudott a hamis személyiről, de soha nem zavarta.
- Bízom benned - mondta közelebb hajolva a férfihoz, lehelete cirógatta az arcát -, mert szeretlek.
Nem is volt olyan félelmetes kimondani. Így érzett, függetlenül a történtektől. A rémisztő inkább az volt, hogy ez után mi fog következni.


BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Agos lakás   Szomb. Ápr. 02, 2011 2:06 am

Kedves volt Jennytől, hogy nem akart belekeverni a dologba, csak ő azt nem gondolta meg, hogy már nyakig benne vagyok és nem is akarok kiszállni.
- Jenny, ez nem egy kocsma, ahol a hamis személyit elfogadják és nem néznek utána, a bíróságon tudják, hogy csak 17 vagy - vontam fel a szemöldököm és gondterhelten sóhajtottam.
- Anyád mindenképp belekeveredik, hiszen ő a hivatalos gyámod. De beszélek majd vele is, és apám segítségét fogom kérni és elrendezzük ezt a dolgot mindenféle tárgyalás nélkül - megoldható a dolog. Ez a csempész nem lehet annyira nagy fickó, hogy kezébe tartsa mondjuk az ügyészséget vagy egy nagyobb ügyvédi irodát, így könnyen lehet, majd hatni rá egy kis zsarolással, az anyjával meg kezdünk majd valamit.
- Ez a dolog nem fog bíróság elé kerülni - lebegtettem meg a papírt a levegőben.
- És szó sem lehet arról, hogy más ügyvédet válassz! - jelentettem ki határozottan, majd közel hajoltam hozzá és gyengéden megcsókoltam.
- Figyelj, megoldok mindent oké, a rendőrség nem fog nyomozni, az a te Kyleodnak is kellemetlenségeket okozna - megvontam a vállam és huncutan elmosolyodtam. A Kyleos dologgal nem is lesz gond, az anyjával lesz több probléma. De kicsikarom apámból, hogy azt is elintézze...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Agos lakás   Szomb. Ápr. 02, 2011 1:58 am

Annyira fájt, hogy ilyen helyzetbe keverte a férfit. Hogy épp arról beszélgetnek, hogy Jenny nemrég kivel feküdt le.
- Ha anyámat is ott lesz, megmondja a hamis személyit, és hogy elszöktem - vetette közbe, de Cary még beszélt.
Egyszerűen hányni tudott volna a gondolattól, hogy ismét látnia kell anyját. Vagyis nem is attól, hanem, hogy anyja mit fog mondani. Vagy hogy fog nézni. Ahogy ismerte őt, úgy tesz, mintha semmi sem történt volna. Vagy beköpi az irathamisítással. Úgy fog dönteni, ami jövedelmezőbb a számára.
- Micsoda? - nem biztos, hogy tisztán hallotta, gondolatai még anyja körül forogtak.
- Nem lehetsz az ügyvédem! - háborodott fel. Jenny nem tudta pontosan, anyja meddig képes elmenni pénzért cserébe. Ha azt hiszi, hogy úgy jut némi pénzhez, ha feladja a lányát a bíróságon, akkor megteszi. Ráadásul Cary amolyan bűnrészes vagy mi lenne. Tönkre vágná az egész életét.
- Összefüggést fognak találni kettőnk között - tiltakozott.
- Egyébként, mivel 17 éves vagyok, nem élhetek szülői felügyelet nélkül. Szóval anyámat mindenképpen bele kell keverni... - sóhajtott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Agos lakás   Szomb. Ápr. 02, 2011 1:48 am

Átvettem tőle a papírt és átfutottam a sorokat, majd sóhajtottam, letettem a papírt magam mellé a kanapéra és Jennyre néztem.
Fájt hallani, ahogy arról beszél: lefeküdt valaki mással. De most nem az én féltékenységi jelenetemre van szükség, hanem a tudásomra. Nemrég kaptam az ajánlatot Willtől, hogy dolgozzam neki, hát megteszem, ha apám beleegyezik, hogy az első ügyem a Jennyé legyen. Ilyen egyszerű... És biztos vagyok benne, apám belefog egyezni.
- Mivel kiskorú vagy, édesanyádat is belekeverik a dologba - mondtam neki és megvontam a vállam.
- De sok hivatkozhatunk rá, hogy ivott és ezért szöktél meg, aztán elvetted a pénzt, mert szükséged volt rá, és az is lehet, tárgyalás nélkül eltudjuk megtudunk egyezni, ha valahogy kitudjuk játszani ez ellen a Kyle ellen a tényt, hogy csempész... - komoly hangnemben beszéltem, de képtelen voltam Jennyre úgy ránézi, hogy ne a lányt lássam, akit tegnap csókoltam, hanem egy ügyfelet.
- A másik dolog, ha az anyádra hivatkozunk, közbeszólhat a gyámhivatal és elég rosszul jöhetsz ki a dolgokból. A hamis személyid meg rejtsd el jól, mert irathamisításért lecsukhatnak - bólintottam, hogy nagyobb hitelt adjak a szavaimnak.
- És természetesen én leszek az ügyvéded - mosolyodtam el végül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Agos lakás   Szomb. Ápr. 02, 2011 1:26 am

Belépett a nappaliba, Cary-vel együtt. Fájt, hogy nem úgy léphetett a lakásába, ahogy akart volna: szerelemben, boldogságban.
Kinyújtotta a kezét, és átadta a papírt Cary-nek. Szégyellte magát. Nagyon is. Ha lehetne, másképp csinálná. De akkor még nem ismerte a férfit. Nem tudta, hogy lesz valaki, aki előtt szégyellnie kell valamit.
- Volt egy férfi, Kyle Kingsbury, azután találkoztam vele, hogy elszöktem - leült a bőrkanapéra. Tenyereibe temette fejét.
- Ő italt és drogokat csempészett. Sok pénze volt. Többször lefeküdtem vele - nem lehet szépíteni a dolgokat. Nem mondhatta, hogy "egyszer" vagy "néha.
- De őt csak ez érdekelte, így onnan is leléptem, és ide jöttem. Némi pénzzel, amit tőle vettem el... - a lopást nem tudta volna kimondani. Felnézett Cary-re. A tegnap annyira szép volt, annyira csodálatos. Jenny úgy érezte, hogy szereti a férfit. Erre egy rohadt papír mindent elront.
- Sajnálom - mondta bűntudattal. Sajnálta, hogy nem mondta el. És azt is, hogy ezzel tönkre vágta a kapcsolatukat.
- Csak szeretném, ha tudnál ajánlani egy jó ügyvédet - mivel Jenny nem ismert senkit, főleg nem ügyvédeket, kellett a férfi tanácsa.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Agos lakás   Szomb. Ápr. 02, 2011 1:15 am

Nem keltem korán. A tegnap estén gondolkodtam és képtelen voltam kiverni a fejemből Jenny érintéseit, szavait. Épp a kávémat kortyolgattam, mikor valaki csengetett. Nem megfontoltan, inkább mintha remegnének a kezei.
Izompólóban, tornanadrágban és edzőcipőben mentem ajtót nyitni. Szélesre tártam az ajtót és felvontam a szemöldököm, mikor JJennyt láttam a küszöböm előtt ácsorogni. Hiányzott arcáról a megszokott szenvtelenség, helyén inkább félelem ült.
- Szia! - köszöntem neki, majd hátrébb léptem és megvártam míg bejön.
- Mi a gond? - kérdeztem nyíltan. Láttam rajta, hogy baj van, tekintetem a kezében tartott papírra siklott, felismertem, az állami ügyészség szokott ilyen papírokat küldeni. Most lebukott, vagy mi van?
- Gyere! - a nappalinak használt dolgozószobába vezettem és leültem a kanapéra.
Idegesen nyeltem, és éreztem, valami nagy van készülőben, valami amitől nem védhetem meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Agos lakás   Szomb. Ápr. 02, 2011 12:58 am

Még soha életében nem járt Cary lakásán. Egyébként izgalommal töltötte volna el a dolog, de jelen esetben szégyellte magát. Főleg, hogy a férfi szemébe kell néznie a következményekkel. Azt tudta, hogy melyik lakóházban lakik, egy kedves öreg nénit pedig megkérdezett, hogy pontosan melyik lakás Mr. Agos-é. Az első. Legalább nem kellett lépcsőzni. Megállt az ajtó előtt. Nem csengetett.
Egyszerű szűk farmer volt rajta, egy fehér trikó és a bőrdzsekije, tornacipővel. Hiszen magassarkúban elég nehéz lett volna idáig futni. Ujjait óvatosan a csengőre helyezte. Nem tudta biztosan, hogy meg kéne-e nyomnia.
Újra és újra végigolvasta a levelet, amit kezében tartott. Bírósági per. Kyle Kingsbury a felperes. Jenny tudta, hogy ilyen könnyen nem úszhatja meg a lopást. De Kyle sejthette, hogy Jenny illegálisan él. Ettől volt még bonyolultabb az ügy. Megnyomta a csengőt, és lehajtott fejjel várt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Agos lakás   Szer. Márc. 23, 2011 3:24 am

Cary Agos lakása
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Agos lakás   

Vissza az elejére Go down
 
Agos lakás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Mystic Falls Lakónegyed-
Ugrás: