The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Charlotte Petrova

Go down 
SzerzőÜzenet
Charlotte Petrova

avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Charlotte Petrova   Pént. Ápr. 01, 2011 7:59 am

Név: Charlotte Petrova

Faj: vámpír

Születési dátum: 1394 - rendes születési dátum; 1411 - vámpírrá válás

Kor: 17-nek néz ki, valójában 617

Foglalkozás: emberként, a kornak megfelelően, a házimunkában segédkezett; később, az idők folyamán számos diplomát szerzett, jelenleg tulajdonosként több sikeres céget irányít a háttérből

A karakter tulajdonságai: Charlotte az eredeti Petrova lány, akinek első hasonmása Katherine. Rendkívül okos, humoros, éles észjárású, aki nem feltétlenül gázol át mindenkin, de számára is a saját érdekei a legfontosabbak, ezért ha kell, bárkit kihasznál. Emberi vérrel táplálkozik, de ezért sosem ölt. Régebben igézés alatt tartott emberekből táplálkozott, ma már leginkább vérbankokat használ szükségletei kielégítésére. Rendelkezik lapis lazuli gyűrűvel, ami megvédi a napsugaraktól, így gondtalanul mozog az emberek mindennapi világában, sikeresen irányítja cégeit, de szigorúan csak a háttérből, mivel a múltja miatt több mint 600 éve rejtőzködnie kell….

A karakter arca: Nina Dobrev

Előtörténet: Charlotte Petrova 1394-ben született a mai Bulgária területén, egy tehetős, középosztálybeli családban. Ikertestvérével, Catelle-el a Petrova család legfiatalabb gyermekei voltak. Akkoriban a vámpírok és a vérfarkasok még „szabadon” éltek, semmi sem korlátozta erejüket, amit ki is használtak, ugyanis befolyásuk alatt tartották az emberek világát. Charlotte és Catelle 15 éves korukig nyugalomban éltek a családi birtokon, leginkább édesanyjuknak segédkeztek a házimunkában. Ekkor azonban egy falusi mulatság alkalmával a legerősebb és legöregebb vámpír, Klaus – az elsők egyike – illetve az akkori farkasfalka vezére is felfigyelt a gyönyörű ikerpárra. Mindketten megfenyegették az édesapjukat, hogyha nem adja nekik a lányokat, lemészárolják az egész Petrova családot; így apjuk a család védelmének érdekében Charlotte-ot Klaus-nak, míg Catelle-t a vérfarkasok falkavezérének ajánlotta fel.
Charlotte nem neheztelt édesapjára ezért a döntéséért, egyedül az fájt neki, hogy szeretett testvérétől el kellett válnia. Elfogadta a helyzetét, hiszen tudta, hogy bizonyos időközönként a vámpírok és a vérfarkasok is elvisznek néhány embert, cserébe viszont a többiek nyugalomban élhetnek. Tudta, hogy mi fog vele történni, mivel a vámpírok azért tartottak embereket maguk mellett, hogy táplálkozzanak belőlük; a vérfarkasoknak pedig vérvonaluk felfrissítése érdekéből volt szükségük az emberekre.
Klaus kastélyában fényűző élete volt: a legszebb ruhákban járt, a legfinomabb ételeket ette, nyelveket és művészeteket tanult és mindent megkapott amit csak kiejtett a száján. Klaus szinte minden nap meglátogatta, és mindig nagyon illedelmesen viselkedett vele; táplálkozni azonban sohasem táplálkozott belőle. Ezt egy kicsit furcsának találta, de eleinte nem tulajdonított neki jelentőséget, élvezte kényelmes életét.
Klaus állandó kíséretet is rendelt Charlotte mellé, egyik leghűségesebb embere, egy Elijah nevű vámpír személyében. Ahogy teltek az évek Charlotte és Elijah nagyon közel kerültek egymáshoz, majd szépen lassan barátságuk szerelemmé alakult. Charlotte már elmúlt 17 éves, amikor egy nap Elijah zaklatottan érkezett hozzá, hogy a szokásos napi sétájára kísérje. Elijah meg sem szólalt addig, amíg elég messzire ki nem lovagoltak. Ekkor azonban Charlotte olyat hallott tőle, ami magyarázatot adott számára az elmúlt két évre, amit Klaus-nál töltött. Elijah ugyanis megtudta, hogy Klaus az első pillanattól kezdve szerelmes Charlotte-ba, és mindvégig az volt a célja, hogy a 18. születésnapján vámpírrá változtatja, és örök párjául választja. Charlotte nagyon megrémült ettől, és könyörgött Elijah-nak, hogy szökjenek meg azonnal. Elijah azonban nagyon jól ismerte Klaus-t, és tudta, hogy csak egy módon élhetnek nyugalomban Charlotte-al, ha Klaus meghal. Megölni azonban nem tudta, hiszen erősebb volt nála. Tisztában volt vele, hogy erre csak akkor van esélye, ha legyengíti Klaus-t; ezt viszont csak varázslattal tudta elérni. Elijah ismert egy azték sámánt, akivel néhány évvel ezelőtt találkozott, amikor Mexikóban járt. A sámánok igen magas pozíciót töltöttek be az azték társadalmi rendszerben, de elvárták tőlük a szűzies, tiszta életmódot. A szóban forgó sámán azonban igen kedvelte a gyengébbik nemet, és miután elcsábította az uralkodó feleségét, halálra ítélték. Elijah megmentette őt a halál torkából és magával vitte Bulgáriába, elkötelezve őt saját irányában. Tisztában volt vele, hogy hajlandó lesz alkut kötni velük. Ezt elmondta Charlotte-nak is, és meggyőzte, hogy menjenek vissza a kastélyba.
Elijah még másnap estére megszervezte a találkozót a sámánnal, aki természetesen hajlandó volt segíteni nekik. Cserében viszont nem elégedett meg azzal, hogy évekkel ezelőtt Elijah megmentette. Kihasználta a kínálkozó lehetőséget, és csak akkor volt hajlandó legyengíteni Klaus-t, ha vele együtt az egész vámpír és vérfarkas fajra kiterjedő átkot szórhat, ami nem volt más, mint a Nap és a Hold átka. Ez azt jelentette, hogy a varázslat után a vámpírokat legyengíti a napfény, azaz nem tudnak kimenni a napra, mivel megégnek, a vérfarkasok pedig kizárólag teliholdkor tudnak átváltozni, akkor viszont kötelezően. Mivel Charlotte és Elijah tudták, hogy ez az egyetlen lehetőségük, elfogadták az ajánlatot egy feltétellel: a sámán készít nekik egy-egy talizmánt, amely védelmet nyújt számukra a napsugaraktól, ezzel biztosítva az előnyüket Klaus-al és a többi vámpírral szemben. (Bár Charlotte akkor még ember volt, tisztában voltak vele, hogy csak akkor lehet közös jövőjük, ha ő is vámpírrá változik, amit kész volt vállalni szerelméért, ezért felkészülve erre a közös jövőre neki is készíttettek egy napfény ellen védő talizmánt.)
A varázslathoz szükség volt egy vámpírra, egy vérfarkasra, egy emberre, valamint egy speciális kőre, egy ún. holdkőre, ami lezárta az átkot. Az emberi áldozatot illetően Charlotte-nak támadt egy érdekes ötlete: önmagát ajánlotta fel. Természetesen nem akarta magát feláldozni, csupán egy kitűnő lehetőséget látott Klaus kicsalogatására. Azt találta ki, hogy miután ivott Elijah véréből, leszúrják és eljuttatják Klaus-hoz a halálhírét. Ekkor az átok már élni fog, és ha a mit sem sejtő Klaus kimegy a napfényre, azonnal megég. Ettől természtesen nem fog meghalni, de elég gyenge lesz ahhoz, hogy Elijah végezzen vele. Elijah-nak nem nagyon tetszett ez a megoldás, viszont azt be kellett látnia, hogy nem sok esélyük van azelőtt próbálkozni, mielőtt Klaus mindenre rájönne, így belement.

A rituálét egy héttel később, pontban délben tartották meg, a dolgok azonban teljesen kicsúsztak az irányításuk alól. Sajnos Klaus fülébe jutott, hogy a boszorkányok egy sámán vezetésével a vámpírok és a vérfarkasok ellen szervezkednek, emberáldozatként pedig az ő szíve szerelmét, Charlotte-ot fogják feláldozni. Teljes testőrségével megerősítve éppen akkor érkeztek meg, amikor egy tőr Charlotte szívébe fúródott. Klaus éktelen haragra gerjedt, és szinte mindenkit lemészároltak, akit a helyszínen találtak, köztük a sámánt is, akinek még sikerült befejeznie a varázsigét. Ekkor azonban életbe lépett az átok, és a vámpírok megégve, gyengén zuhantak a földre. Klausnak még éppen sikerült elkapnia néhány boszorkányt, akiktől megtudta az igazat. Szerencsére Elijah-val és Charlotte-al kizárólag a sámán találkozott, így az nem derült ki, hogy ők álltak az egész hátterében. Klaus kényszerítette az életben maradt boszorkányokat, hogy vigyék őket egy naptól biztonságos helyre, Charlotte testét pedig egy kriptába vitette.
Eközben Elijah hiába várt Klausra a kastélynál. Amikor hirtelen azt érezte, hogy égeti a nap a bőrét, egyből tudta, hogy baj van. Gyorsan felvette a napfénygyűrűjét és a rituálé helyszínére sietett, ahol szörnyű látvány fogadta, a legrosszabb azonban az volt, hogy Charlotte eltűnt. Tisztában volt vele, hogy Klaus túlélte és magával vitte Charlotte-ot, azonban azt is tudta, hogy nem indulhat utánuk, mivel azonnal kiderülne az ő szerepe ebben, így inkább visszament a kastélyba.
Amint besötétedett, Klaus és a testőrsége dühödten érkezett a kastélyba magukkal hurcolva két boszorkányt, akiktől időközben mindent megtudtak az átokról, sőt, az életükért cserébe még azt is megígérték Klausnak, hogy neki és kíséretének készítenek olyan talizmánokat, amelyekkel kimehetnek a napra. Így kapott Elijah is még egy gyűrűt. Közben sikerült megtudnia, hogy Charlotte-ot a kriptába vitték. Fogta az egyik boszorkányt és azonnal odasietett.
Charlotte természetesen addigra már feléledt és okosan továbbra is halottnak tettette magát. Nem tudta ugyan, hogy mi történt, de érezte, hogy szerelme hamarosan eljön érte. Amikor Elijah megérkezett először is hagyta, hogy Charlotte igyon a boszorkányból, ezzel befejezve az átalakulását, majd mindent elmesélt neki. Úgy döntöttek, hogy azonnal elmenekülnek, a boszorkány azonban alkut ajánlott. Cserébe a szabadságáért elmondta nekik, hogy az átkot meg lehet törni. Megtudták, hogy ehhez szükség van mindazokra, amelyekkel a varázslat megszületett, azaz egy vámpírra, egy vérfarkasra, a holdkőre és az emberi áldozat vérére, ami nem volt más, mint Charlotte vére. Úgy gondolták, hogy mivel Charlotte már vámpír volt, az átok megtörhetetlen marad, a boszorkány azonban figyelmeztette őket, hogy Charlotte leszármazottjának, azaz a hasonmásának a vére is alkalmas az átok megtörésére. Charlotte-nak ugyan nem volt gyermeke, ez viszont nem jelentette a Petrova vérvonal kihalását, hiszen volt öt testvére, és nem utolsó sorban egy ikertestvére. Azt is megtudták a boszorkánytól, hogy ha Klaus megtöri az átkot, akkor annyira legyengül, hogy képesek lesznek megölni. Ezzel új lehetőség vetődött fel előttük Klaus megölésére és saját életük nyugodt folytatására. Elijah visszament Klaushoz, hogy mindig mellette legyen, a megfelelő pillanatra várva, Charlotte pedig elmenekült a boszorkánnyal.

Csupán néhány évtized telt el, mire felbukkant az első hasonmás, Katerina Petrova, aki később a Katherine Pierce nevet vette fel. 1492 volt, Klaus és vele együtt Elijah is Londonban tartózkodott akkor. Klaus maga mellé vette a lányt, és annak ellenére, hogy szerelme, Charlotte kiköpött mása volt, nem tágított attól, hogy feláldozza, és megtörje vele a Nap és a Hold átkát. Elijah ennek nagyon örült, hiszen eljött számára a lehetőség, hogy a rituálé után legyengült Klaust megölje. Katerina azonban rendkívül okos, számító, manipulatív, önző és hazug volt, aki mindenkit kihasznált, akit csak tudott, így hamarosan megtudta, hogy mi Klaus szándéka vele. Ekkor ellopta a holdkövet, és egy Trevor nevű vámpír segítségével megszökött. Trevor barátja, Rose, az Elsők haragjától és bosszújától félve vissza akarta vinni Katerinát Klausnak, a lány azonban kihasználta Rose-t, hogy adjon neki a véréből, majd felakasztotta magát, így ő is vámpírrá változott.
Klaus ettől éktelen haragra gerjedt, mivel tudomásuk szerint Katerinával a Petrova vérvonal végetért. Úgy tűnt, hogy az átok megtörhetetlen marad, ezért Elijah már nem látta fontosságát annak, hogy Klaus mellett maradjon, így elvált tőle és Charlotte után ment. Boldogok voltak együtt, bár az állandó rejtőzködés Klaus elől rendkívűl kényelmetlen volt.

Több mint ötszáz év telt el, amikor Elijah váratlanul üzenetet kapott attól a két vámpírtól, akiket a Katerinának való segédkezés miatt azóta is üldöztek. Trevor és Rose nem tudta, hogy Elijah már nem tartozik Klaus köreibe, így őt értesítették, miszerint egy Mystic Falls nevű városban találtak egy emberlányt, aki Katerina kiköpött hasonmása, és annak ellenére, hogy az Elena Gilbert nevet viseli, lehetséges, hogy a Petrova család leszármazottja. Elijah nagyon megdöbbent, és meghagyta a két vámpírnak, hogy bizonyosodjanak meg erről, majd ha valóban Petrova lány, értesítsék őt újra és akkor elmegy a lányért.
Elijah elmesélte ezt Charlotte-nak, aki szintén nagyon meglepődött. Megbeszélték, hogy Elijah odautazik kicsit nyomozni, ő pedig egyenlőre marad, hiszen nem akarnak azzal bajt okozni, hogy feltűnik a városban egy ugyanolyan kinézetű lány. Elijah értesítette barátját, Dr Jonas Martint, aki boszorkány volt és akinek lányát Greta-t Klaus tartotta fogságban, így közös érdekük volt Klaus meggyilkolása. Megegyeztek, hogy Dr Martin és fia, Luka Mystic Falls-ba költözik és felmérik a terepet, amint pedig alkalmassá válik a helyzet, Elijah is meg fog jelenni, mint egy történész, aki a városról szeretne írni. Mindeközben Charlotte a háttérben marad, állandó kapcsoltban állva Elijah-val, és készen arra, hogy ő is megjelenjen Mystic Falls-ban ha szükség van rá.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Charlotte Petrova
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Karakterek :: Vámpírok-
Ugrás: