The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda

Go down 
SzerzőÜzenet
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 8:44 am

SZÜNET
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:45 am

Magabiztossága, akár egy falevél, olyan könnyen szállt el. Most már igazán félni kezdett. A képekre meredt. Kár tagadni. Ők vannak rajta. Az a ház, amelyikben Jenny lakik.
- Kifelé! - mondta Cary apja.
- És a kisasszonyt is vidd! - most pillantott fel a képekről. A "kisasszonyt" olyan hangsúllyal, olyan apró nyomással illette, mintha egy előkelő helyen akarná tudtára adni, hogy szépen fogalmazva örömlánynak gondolja. Volt benne valami sértés, valami, amit Jenny megértett, szavak nélkül. Egyszerűen nem akarja, hogy a fiú egy ilyennel házasodjon. Házasság? Még csak azt sem akarta, hogy ezentúl a közelébe menjen.
Követte Cary-t, de nem szólt semmit. Egyszerűen csak állt, és várta, hogy mi lesz. Jenny százszor átkozta magát, amiért beleegyezett, hogy Cary legyen az ügyvédje.
Egyszer csak magassarkú ismerős dallama töltötte be a folyosót. Anyja közeledett, és ahhoz képest, hogy mennyit ivott már legalább 10 éve, egészen normálisan nézett ki. Jenny még mindig nem szólt, egyszerűen hátat fordított neki, és elindult a másik irányba, végig a folyosón. Néha volt pár kanyar, de addig ment, amíg lehetett. Érezte, hogy Cary is a nyomában van. Elég nagy volt az épület, így hosszú folyosó volt, mire elérték a végét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:31 am

Szó szót követett. Mindenki fenyegetőzött, vádaskodott, néha én is közbeszóltam. Majd egyszer ez a Kyle gyerek megkérdezte, hogy kérdezhet-e valamit, aztán nekem szögezte, hogy kefélem-e a volt barátnőjét... Köpni, nyelni nem tudtam.
Épp tagadni akartam, mikor képeket tett apám elém egy mappából, amit Kyle ügyvédje adott a kezébe. Nem is próbálkoztam, a képek magukért beszéltek.
Apám dühösen nézett rám, mint a család legnagyobb szégyenére.
- Kifelé! - szólalt meg hirtelen.
- És a kisasszonyt is vidd! - szólt rám, mikor szó nélkül felálltam és kifele indultam. Megfordultam és megvártam amíg Jenny követ, majd becsuktam az ajtót, miután kiléptem.
Benéztem az ablakon és láttam, hogy apa valamit nagyon magyaráz az ügyvédnek.
- Nyugi, megoldja! - néztem Jennyre egy szomorkás mosollyal. Hibáztam és kudarcot vallottam, első igazi ügynél azt hiszem ez nem kecsegtet sok reménnyel a jövőmre nézve.
Az ablakon keresztül Kyle a szemembe nézett és diadalittasan elvigyorodott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:08 am

Jenny mindvégig hallgatott. Börtön? Kártérítés? Neki aztán nem lesz pénze visszafizetni a dolgot egyhamar. De a börtön jobban zavarta... A mellette ülő úr, valószínűleg Cary apja. Hasonlított is rá. Pont olyan arca volt, mint neki. Nagyon profinak tűnt, olyannak, akiért az emberek képesek ölni is. Jenny csak egy dologra koncentrált, magabiztosságot mutatni. Néha Cary-re pillantott. De csak futólag, és észrevehetetlenül. Bár úgy tűnt, egy valaki talán észrevette: Kyle. Folyton Jenny-t bámulta.
- Az ügyfelem rendelkezik minden papírral, ami a pénz tisztaságát illeti - jegyezte meg diadalittas mosollyal Kyle ügyvédje. Jenny szinte biztosra vette, hogy hamis papírok, csak úgy, mint az ő személyije. Az viszont, hogy erről az ügyvéd tud-e, már kétséges volt.
- Azt majd meglátjuk - mondta Cary apja.
A további beszélgetésre nem is igazán figyelt. Néha hallotta Cary hangját, szóval ő is beszállt a vitába, de Jenny gondolatai egészen máshol voltak, ráadásul nagyon erősen koncentrált a magabiztos arckifejezésére.
- Kérdezhetek valamit? - mosolygott Kyle, nem figyelve arra, hogy miről folyt a tárgyalás. Minden szempár Kyle-re szegeződött. Természetesen csak udvarias kérdés volt, azonnal folytatta is.
- Cary, ugye? - tekintete mintha baráti lenne.
- Keféled a volt csajom?
Az ügyvéd egy mappát adott át Kyle-nak, mintha előre megbeszélték volna, hogy így lesz, és ezt a dolgot Kyle intézi. A mappából képeket vett elő, melyekre dátumok voltak írva, és időpontok. A képeken Jenny magát és Cary-t ismerte fel. Volt olyan, mikor kézen fogva kisétálnak a Grill-ből, a másikon pedig Cary kigombolt inggel, kezében a nyakkendőjével lép ki késő éjszaka abból a lakóházból, amiben Jenny lakik. Egy másik képen éppen csókolóztak, bár homályos kép volt, és Jenny ablakán át látszódott a dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 6:42 am

Soha ennyire nem izgultam még tárgyalás előtt. Mondjuk, nem sok lehetőségem volt éles tárgyalásokra. Amíg az állami ügyészségnél dolgoztam volt párban részem, de ez lesz az első komoly ügyem.
Végig a folyósokon, megállni, hogy ne nézzek rá, hogy ne érintsem, ne csókoljam meg, szinte lehetetlen feladatnak bizonyult, de valahogy sikerült.
Beléptünk a tárgyalóterembe. Esküszöm, kinyírom ezt a Kylet, ha még egyszer így mer Jennyre nézni. Megérkezett apám is, mikor elment mellettem megveregette a vállam.
- Kérem, üljön ide, Miss Thomas - mosolygott Jennyre és egy székre mutatott. Ő ült Jenny mellé én meg apám mellett foglaltam helyet.
Kicsit megkönnyebbültem, hogy nem kell mellette ülnöm, egy remélem könnyebb lesz majd beszélni.
- Két év börtön és a kár teljes visszatérítése - jelentette ki az ügyvéd. Apám felvonta a szemöldökét, de nem szólt semmit pár percig. Az ügyvéd türelmetlenül kopogott tollával az asztalon, Kyle Jennyt bámulta.
- Mondja, mégis miféle jövedelem volt, melyből eltulajdonított egy jelentős összeget a kisasszony? - fordult végül apa Kyle felé. Na igen, így dolgozik egy tökös ügyvéd. A férfi nyelt, majd megvonta a vállát.
- A rendőrség majd ezt is fogja kérdezni - vonta meg a vállát apám. - Szóval, remélem vannak papírjai, amivel bizonyíthatja a pénz eredetét - magabiztosan mosolygott én meg a válla fölött Jennyre sandítottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 6:10 am

Egy nő jött be, és közölte, hogy menni kéne. Akár a halálos ítélet. Ennyi erővel. Kapott egy rövid csókot Cary-től. Egy kicsit nehezebbé vált a dolog, mikor kiderült, hogy csak barátok ebben az épületben. Tehát nem foghatja meg a kezét mások előtt.
Jenny értelmesen bólintott. Elhatározta, hogy olyan magabiztosságot fog mutatni, ami azt sugallja, hogy egyáltalán nem fél. Szorosan Cary mögött ballagott fel a liftbe. Mivel mások is voltak, már nem érhetett hozzá.
A lift megállt, és ki kellett szállniuk. Jenny szíve hevesen kezdett dobogni, és nem bírt megszólalni. Egy irodaféleségbe mentek, melynek közepén egy hatalmas asztal volt. Kyle és ügyvédjei már ott vártak.
- Édes Istenem... - suttogta magának Jenny. Nagyon nagy bajban érezte magát. Sóhajtott, megigazította szoknyáját, kiegyenesítette hátát és beléptek a terembe. Jenny senkit sem ismert, kivéve persze Kyle-t.
- Jó újra látni téged, Jenny - mondta önbizalommal hangjában, kacér, ördögi mosolyával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 6:00 am

Minden mozdulatából látszott hogy fél. Mondjuk, nem is csodálom, aki először van ilyen épületben, még a szagnak is ijesztő hatása van.
Átnyúltam az asztal fölött és megfogtam a kezét.
- Ez ilyen íratlan etikett, tehát csak jó barátok vagyunk - mosolyogtam rá. Mondjuk, még egyikünk se mondta ki, hogy esetleg járnánk...
- Ne félj! - nyugtattam. - Minden tőlem telhetőt megteszek és az apám is. A városban ő az egyik legjobb - sokan ölnének, hogy apám képviselje őket. Leleményes és furfangos az öreg és nem ijed meg a becstelen játszmáktól. Imád nyerni.
Alicia lépett be, az egyik legjobb ügyvédünk. Kedves és elragadó teremtés. Ezzel szemben határozott is. Az ügyfelek imádják. Felvont szemöldökkel nézett összekulcsolt kezeinkre, majd megköszörülte a torkát, mire elengedtem Jenny kezét.
- Ideje lenne, hogy jöjjetek, minden készen áll a tárgyalásra - vonta meg a vállát és a szemembe nézett.
- Oké, Alicia - mosolyodtam el, megvártam míg kimegy, majd felálltam és Jennyre néztem.
- Csak nyugodtan! - mondtam a szemébe nézve.
- Ne mondj olyan dolgokat, amikkel magad ellen beszélsz. Mindig számolj háromig, mielőtt bármit mondanál! - néhány jó tanács, egy rövid csók, majd indultunk is az emeletre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 5:10 am

Örömmel elfogadta a kávét, ugyanis amit otthon akart inni, sikeresen a ruhájának lett címezve. Ujjai átfonták a bögre meleg fogóját.
- Remélem még csak találkozni sem fogok vele... - mondta, bár ez elég necces lenne. Mondjuk ha összefutnak, Jenny úgy tesz, mintha nem ismerné. Nem fog gyerekesen viselkedni, azaz nem fogja nyilvánosan megalázni. Pedig mennyire, hogy megtenné. Anyja volt az utolsó személy, akit be akart volna mutatni Cary-nek. Ráadásul az apja is ott lesz. Jenny emlékezett arra a gondolatára, mikor látta lelki szemeivel, hogyha Cary szülei megismernék, biztos kihívnák a rendőrséget, csupán a kinézete miatt. Milyen irónikus.
- Mi most, itt, együtt vagyunk, vagy sem? - kérdezte egyszerűen. A való életben sem tudta, nemhogy itt. Az ügyvédnek lehet ilyen kapcsolata az ügyfelével? Jenny nem akarta bajba keverni a férfit, gondolta, jobb ha megkérdezi, hogy el kell-e játszania, hogy csak az ügyvédje "Mr. Agos".
Megitta a bögre tartalmát. A gyomra már így is felfordult a gondolattól, hogy egy szobában lesz Kyle-al.
- Annyira félek... - vallotta be. Nem igazán tudta, hogy mire számítson. Mi a legrosszabb ami történhet? Börtönbe kerül?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 4:58 am

Lefőtt a kávé, épp egy csészébe töltöttem, mikor valaki benyitott. Vállam fölött hátranéztem és halványan elmosolyodtam, mikor megláttam ki lépett be.
- Szia! - köszöntöttem, miközben töltöttem neki is kávét. Két cukrot raktam mindkét bögrébe és kevés tejet. Remélem szereti így, nem ismerem a szokásait, hisz még sosem kávéztunk együtt.
Megfordultam, elé sétáltam és kezébe nyomtam egyik bögrét. Körbenéztem, hogy lát-e valaki, majd rövid csókkal üdvözöltem.
Végignéztem rajta. Rövid szoknyát viselt, fehér inggel és fekete zakót. A megjelenése hivatalos volt, tetszett ez a stílus, bár annyira nem tartozott hozzá. De nem tudok elképzelni a Földön olyan ruhadarabot, ami ne állna jól neki.
- Odabenn majd Kyle lesz, két ügyvédje, te, én és az apám - mondtam neki, majd megfogtam a kezét és az asztalhoz vezettem. Leültem egy székre vele szemben.
- Anyukád nem lesz odabenn, bár tudomásom szerint már megérkezett a városba - igazság szerint ott kéne lennie az anyjának is, de megoldottam, hogy lehetőleg nélküle intézzük a dolgokat, mert csak feszélyezné Jennyt.
Ezzel a Kyle fickóval is találkoztam. Pökhendi, nagyképű alak. A lenyalt hajával és az arisztokratikus képével nagyképűen rám mosolygott, jó napot kívánt, de úgy, mintha azt mondaná:" Nincs esélyed, kiscsávó". Hát, úgy lefogom alázni, hogy sírva rohan majd haza az anyjához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 3:03 am

Nem mondhatni, hogy jól indult a nap, Jenny majdnem elaludt, leöntötte magát kávéval, így a szoknya, amit külön erre az alkalomra vett, nem volt eseményképes. Pedig Jenny külön ügyelt arra, hogy térdig érjen - pedig utálta az ilyen szoknyákat -, de hátha ezzel jó benyomást tud kelteni. Szóval a szoknyának lőttek. Szerencsére sikerült találnia a sok bőrszerkó között egy fekete szoknyát, ami illett a zakóhoz is. Csak az volt a baj, hogy mint Jenny összes szoknyája, ez is szinte mindent mutatott. Nem épp így kéne megjelennie. Ráadásul tudta, hogy az ügyvédi iroda, ahova megy, Cary apja is tulajdonos, és egyáltalán nem akart rossz benyomást tenni. Mondjuk ennek a tervnek már akkor lőttek, mikor Cary lett az ügyvédje egy perben, amit lopás gyanánt indítottak ellene. Gyorsan felvette a fehér ing fölé a fekete, egyszerű szabású zakót. Az ingnek a legfelső gombja nem volt begombolva, de az az egy gomb nem javított volna túl sokat a megjelenésén. Haja egyenesre volt fésülve, ápolt hatást keltve. Szemei halvány feketék voltak, jóval kevesebb smink volt rajta, mint általában szokott. Gyalog ment az irodába, miközben megkapta Cary sms-ét.
Az épület előtt állva egy pillanatra megtorpant. Nagyon szép, modern épület volt. A hatalmas üvegajtón visszaverődött tükörképe. Nem is nézett ki olyan borzasztóan. Akár egy szexi titkárnő. Bár az lehetett volna...
Beballagott, a recepciós furcsán nézett rá, mikor az alsó szinten lévő pihenőt kereste, de végül megmutatta az utat. Jenny óvatosan benyitott az ajtón.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cary Agos

avatar

Hozzászólások száma : 50
Join date : 2011. Mar. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 2:40 am

Néhány nap telt el és nem találkoztam Jennyvel azóta, hogy felkeresett a hivatalos levéllel. Beszéltem Willel és apámmal, meggyőztem őket, hogy vállaljuk a pro bono ügyet. Apám szinte bármibe belement volna, mikor kijelentettem, hogy beállok a céghez, csak van egy-két kikötésem. Sose láttam ennyire büszkének, a diplomaosztó óta.
Ma lesz a nagy nap. Megérkezett Jenny anyja, Kyle, az ügyvédei és félóra múlva kezdőik is a tárgyalást megelőző megegyezés. Egész éjjel aktákat tanulmányoztam és nyaggattam Kalidat, hogy találjon valami használhatót a srác ellen, amivel rábírjuk, hogy ne tegyen feljelentést. Kalinda csodás teremtés, rengeteg bizonyítékra akadt rá, amivel meggyőzhető ez a Kyle-gyerek.
"Gyere az alsó szinten található pihenőbe", küldtem az smst Jennynek. Minden emeleten van egy ilyen pihenő, ahol a beosztottak kávét főzhetnek, reggelizhetnek, ebédelhetnek meg mit tudom én még mit tehetnek. Jelen pillanatban nem volt itt senki. Kávét tettem oda főni és egy fehér székre ülve vártam, hogy Jenny betoppanjon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   Szomb. Ápr. 02, 2011 2:19 am

Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda   

Vissza az elejére Go down
 
Lockhart/Gardner/Agos ügyvédi iroda
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: