The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls kórháza

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 23, 2011 7:46 am

- A barátnőm mindig ott van ugyanis ott lakik a Gilbert házban, mert ő is Gilbert, de nekem nem rokonom, viszont a nővéremnek féltestvére mindegy ez komplikált a lényeg, hogy mindig ott van, de kedves lány megfogja érteni! - Mosolyogva hozzátettem még magamban egy vagy nem-et. Muszáj belemennie, mert Melanie-nak és a kicsiknek csak én vagyok és nem szeretném ha egy hotelben lakna és pár napig maradna, részt szeretnék venni a babák életében és ehhez arra van szükség, hogy itt nőjenek fel.
-Melanie és Jeremy ez tetszik! - Melegen elmosolyodtam majd finoman megsimítottam Mel pociját és mintha éreztem volna két erőteljes láb általi rúgást, szeretet öntött el és alig hiszem el, de apai érzések is...
- Megkérhetlek, hogy egy órát várj a Grillben, amíg beszélek az otthoniakkal? - Tudtam, hogy Mel megfogja érteni. Elkísértem a Grillig majd rohantam haza, hogy megint előtárjam a fekete levest.

// Folyt. köv. Gilbert ház//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 23, 2011 7:36 am

Jeremy próbált megnyugtatni, de nem igazán sikerült neki. Még mindig a sokk hatása alatt álltam, és örültem, hogy most itt van velem.
- Még nem. Azt sem gondoltam, hogy sokáig maradok. - mondtam. Eredetileg úgy volt, hogy a Hotelban leszek, de nem akarok egyedül lenni... Meg amúgy is.
- Oké. - feleltem. - Amíg nem találok házat, addig nálatok leszek. De nem akarok zavarni. Főleg akkor nem, ha a barátnőd néha beugrik. Majd szólj, hogy mikor van nálatok, és elhúzom a csíkot. - mondtam, és egy mosolyt erőltettem magamra. Lenéztem a hasamra. Odabent két picike baba van, egy kisfiú, és egy kislány. Egy kis Jeremy, és egy kis Melanie.
- Jeremy és Melanie. - mondtam még mindig a hasamat nézve. Igen, ezek a nevek jók lesznek. Tökéletesek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 23, 2011 7:29 am

Ezután elég gyorsan kitessékelt minket a nő, nem nagyon volt kedve velünk foglalkozni, alig tudtam követni az eseményeket teljesen elbambultam... Nem voltam még felkészülve arra, hogy két csöppség is az apjának szólítson, egyszerűen ez teljességgel lehetetlennek tűnt számomra, de mégis megakartam nyugtatni az "anyukát".
- Tudom, kettő... Szerintem képesek leszünk megbirkózni vele! Mindenben segíteni fogok hidd el minden a legnagyobb rendben. - Próbáltam magabiztosnak tűnni, de inkább a riadt kisfiú bukott ki belőlem. Megint lenéztem Mel hasára majd nagy zavaromban folytattam a nyugtatgatását:
- Mel itt nem maradhatunk, de sok dolgot kell még meg beszélnünk. Végig gondoltad, hogy hol fogsz lakni például? Ha gondolod egy ideig meghúzhatnád magad nálunk, hogy ne legyél egyedül szerintem sem Jenna sem Elena nem bánná. - Viszont tudok valakit, aki igenis bánná Ó Sel kérlek, kérlek legyél majd kedves és értsd meg ezt az egészet...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 23, 2011 7:20 am

Pár percig csak szótlanul meredtem a nőre. Mi az, hogy ikrek? Kettő? Két gyerekünk lesz?
- Akkor... két gyerekünk lesz? - kérdeztem kissé félve az orvosnőtől. Bólintott, és hatalmasat vigyorgott.
- Sok boldogságot maguknak! - mondta, majd lesegített az asztalról. Letöröltem azt a szart, amit rámkent, majd lehúztam a pólómat, hogy eltakarjam a hasam. A nő kivezetett minket, egészen a recepcióig.
- Kettő? - fordultam ijedten Jeremy felé, amikor az orvos egyedül hagyott minket. - Jeremy, két gyerekünk lesz. - mondtam. Úgy éreztem, menten elsírom magam. Egy gyerek még oké, de kettő? Ráadásul egyszerre? Nem készültem fel erre... Nagyon nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 23, 2011 7:11 am

Csak a képernyőt tudtam nézni, két fej? Mel rögtön ki mondta, azt ami hirtelen bennem is kezdett megfogalmazódni, ó te jó ég... Lehet, hogy ez a hátránya annak amikor egy vámpír lesz terhes? Négy riadt szempár szegeződött a nőre, aki még mindig azt az idétlen művigyorát vágta.
- Ó dehogyis kedveskéim! Ikreik lesznek! - A nő nagyon boldognak tűnt, olyan volt mintha ez nem mindennap fordulna elő. - Egy kisfiú és egy kislány. Gratulálok egészségesnek tűnnek és jó nagynak, lehet, hogy előbb megszületnek mint normálisan kéne. - Most már minden kezdett világossá válni azért ekkora Mel hasa, mert ketten vannak benne. Már nem csakhogy gyerekem hanem gyerekeim lesznek... Mel meg én csak néztünk meredten a doktornőre és egyikünk sem akarta elhinni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 23, 2011 7:02 am

- Oké. Nem aggódom. - mondtam. Ez jókora hazugság volt, és azt is tudtam, hogy Jeremy-t nem tudom vele megtéveszteni, hisz jobban ismert engem, mint bárki más. Amikor a kövér szőke nő megjelent, kicsit megnyugodtam. Jeremy barátnőjének nevezett, és mivel Jeremy nem javította ki, én sem. Felesleges lett volna megmagyarázni, hogy együtt jártunk három hónapig, eljegyeztük egymást, majd leléptem. Én lennék rossznak beállítva, pedig csak egy szadista elől menekültem. De ezt a ducinak nem mondhattuk el. Így csak csendesen sétáltunk be a terembe. Rózsaszín volt, tele babás képekkel. Felfektetett arra a fehér asztalnak tűné székre, majd megkért, hogy a hasamról húzzam le a pólómat. Aranyos módjára feltűrtem a pólót, majd megfogtam Jeremy kezét. A néni elővett egy olyan árleolvasónak tűnő készüléket, ami valószínűleg az ultrahangot fogja megmutatni. Rákent valamit, majd a hasamhoz érintette. Jéghideg volt, így picit felszisszentem, majd tekintetemet a monitorra szegeztem. Valami furcsa volt... Mintha a gyerek nem is egy lett volna. Két fejet láttam.
- Mi... miért van két feje? Mutáns babám lesz? - kérdeztem ijedten, a félelemtől kitágult szemekkel, és megszorítottam Jeremy kezét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 23, 2011 6:47 am

Nem tévedtem Mel tényleg gyorsan eltudta intézni a bejutásunk, bíztatóan rámosolyogtam majd kedvesen átkaroltam, tudtam, hogy izgul, de ha rákérdeztem volna száz százalék, hogy letagadja. Olyan védtelen volt ahogy ott állt mellettem alacsony termetével aggódó tekintetével, a keze akaratlanul is percenkét a hasára vándorolt, ha nem féltem volna megkérdezni én is szívesen megérintettem volna ez amolyan kapcsolódási hely a picinek a külvilág felé. Átkaroló kezemmel finoman simogatni kezdtem Mel vállát nyugtatás kép.
- Ne aggódj minden rendben lesz, végig ott leszek veled! - Egy percünk maradt egymás szemébe nézni és már jött ki komótosan az orvos. Kedves szőke festett hajú kerekded asszonyság nagy mosollyal, a helyzet már nem tűnt annyira ijesztőnek, mint egy perce.
- Isten hozta az ifjú szülőket! Kedvesem ön is bejön a barátnőjével? - Már kezdtem volna az Ő nem a barátnőm magyarázkodást, de semmi értelme nem volt, így éljen csak ez a nő abban a meggyőződésben, hogy ők egy pár úgy minden egyszerűbb lesz.
- Igen én is bejönnék. - A hangom magabiztosan sőt felnőttesen hangzott ezt minden téren pozitív fejlődésnek veszem.
Az orvos egy rózsaszín, fehér színű giccses szobába vezetett minket, a falat tele aggatták mindenféle babás-mamás képekkel sok fehér fogú vigyorgó dagi babapofi...
Miközben nagyban bambultam észre vettem, hogy a nő tekintete megakadt egy pillanatra Mel hasán, de nem akarta, hogy észre vegyük aggodalmát így tovább karattyolt...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 23, 2011 6:29 am

/Grillből/

- Persze. - feleltem neki, majd elindultunk. Még láttam, hogy ír valakinek egy sms-t, gondolom a barátnőjének. Próbáltam figyelmen kívül hagyni, és csak előre fele figyelni. Lassan sétáltunk a kórház felé, gyorsan nem is tudtam volna menni. Most nem volt rajtam magassarkú, féltem összeroppant volna a gyereknyi súly alatt, így majdnem két fejjel alacsonyabb voltam, mint Jeremy. Enyhén kisebbségi komplexusom volt, de nem igazán törődtem vele. A kezem végig a hasamon volt, nem tudom miért. Önkéntelen mozdulat volt, mintha ezzel is védeni akarnám a babát. Hamar megérkeztünk a kórházhoz. Besétáltunk, és pedig a recepcióshoz mentem.
- Üdv. Azt szeretném tudni, hogy van-e orvos, aki tudna most ultrahang vizsgálatot végezni. - mondtam a lánynak.
- Nos, jelenleg van, de előre be kell jelentkezni. - mondta, én pedig a szemébe néztem.
- Azt szeretném, ha elintézné nekem az ultrahangot. Meg tudja tenni? - kérdeztem, mire bólintott, és elindult az orvosért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 8:58 am

Lehajtott fejjel meredtem a cipőmre miközben az arcomon végig folytak a néma könnyek. Stefan fátyolos, fájdalmas hangja jlukat égetettba belsőmbe és úgy éresztem minden szervemet lassan, és fájdalmasan elpusztítja. Hallom ahogy egy könnycsepp cseppen a padlóra, és ez mégjobban darabokba töri a szívem mivel az nem az én könnyem volt. Aztán a kocsikulcsom hangos csattanással az asztalon landol és becsapódik az ajtó. Elment. Istenem miért fáj ez ennyire?!
Bonnie szavai viszont visszaröpítenek a valóságba. Beszélnünk kell, tudom. Méghozzá sürgőssen tisztáznunk kell pár dolgot.
- Nálam - jelentem határozottan ki végül pár perc, vérfagyasztó csend után. Vagy kitudja talán csak Bonnie megállította az időt. Felkaptam a kocsikulcsot, amin még éreztem Stefan szorításának melegét. Szedd össze magad Caroline! Parancsolom magamra, és majd magabiztos léptekkel kilépek a folyosóra és a parkoló felé veszem az irányt. Bonnie követ és mikor mind ketten a kocsi ülünk, néma csendben elindulunk hozzánk.

/Folyt. Forbes ház/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 8:20 am

A második csók közben eltolt magától és ezt nem értettem. Vártam, hogy mi történt, hogy miért tolt el magától. Teljesen össze törtem mikor ki mondta azokat a szavakat. Annyira fájt, hogy néhány könny megjelent a szemem sarkában. Ez nem lehet már megint át kell ezt élnem miért? mit rontottam el? nem tudtam egyszerűen fel fogni.
- Caroline ne tedd ezt velem. - mondtam, de már nem nézett a szemembe és tudtam ez egy jel, hogy már semmi esélyem. Közben Bonnie is fel ébredt pont a legrosszabbkor, de nem tudtam most én ezzel foglalkozni. Többször is Carolne szemébe próbáltam nézni, de egyszer se ment.
- Oké értem én.. szóval ennyi volt. - feleltem elcsukló hangon és az arcomon egy könnycsepp végig folyt.
- Nos akkor én már nem is maradok tovább.. Sziasztok. - mondtam gyors még oda dobtam Carolinenak a kocsikulcsot mert én nem azzal akartam most menni. Ismét elköszöntem és azzal olyan gyorsan tűntem el a kórházból amilyen gyorsan csak tudtam.
/foly. Stefan szobája./
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 7:41 am

Az álom hirtelen ragadt magával, viszont nem igazán bántam. Hosszú volt ez a nap, és nagyon fárasztó volt, fizikailag és mentálisan egyaránt. Az alvás egyike azoknak a tevékenységeknek, amiket imádok művelni. Álmaimban olyan helyeken járok, amik egyszerűen leírhatatlanok. Így, amikor felébredtem, megint az a bizonyos érzés töltött el. Vissza a kegyetlen valóságba. Ezt érzem mindig, amikor felkelek, és gyűlölöm ezt az érzést. Főleg, ha az ember egy kórházban ébred. Nem túl felemelő érzés. Viszont megkönnyíti a helyzetemet, az a dolog, hogy legalább olyan emberek társaságában ébredek fel, akiket szeretek. Jelen esetben ez így volt. Ám ekkor megláttam Caroline-t és Stefan-t. Csókolóztak. Eléggé szenvedélyes csók volt, viszont meglepetésemre Care vetett véget a dolognak. Azt mondta át kell gondolnia a dolgokat, és ebben igazat kellett adjak neki. Majd felálltam a székről.
- Egyet értek, Caroline. Valóban elhamarkodtad a döntést. És ha lehet,akkor szeretnék veled erről beszélni. - mondtam, és belenéztem a szemébe.
- Nálunk vagy nálad? - kérdeztem, és az ajtó felé intettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 7:27 am

Stefan csókja olyan volt mint a drog. Egyszerűen függő leszek tőle. Rövid, érzelmes csók volt, de tudtam, hogy helytelen amit teszek. Lassan eltoltam magamtól, És mélyen a szemébe néztem. Istenem, nem vagyok képes rá, de muszáj. Lehunytam a szemem és egy mély levegőt vettem.
- Stefan ezt nem folytathatjuk tovább. Ez így nem helyes. - éreztem ahogy a szemembe gyűlnek a könnyek ezért letöröltem őket onna gyorsan mielőtt meglátná.
- Stefan mi nem tartozunk össze. Egyszerűen nem vagyok képes elviselni Bonnie pillantását. Te nem láttam Stefan, de nekem kegyetlen volt. És ő a legjobb barátnőm. És muszáj kerendeznem magamban a dolgokat, mert per pillanat semmkt nem értek. Azt se tudom mit érzek - túrtam a hajamba idegesen és hátradőltem a székben, és idegesen felnevettem.
- Bár látnám Damon arckifejezését ahogy belép a panzióba!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 7:12 am

- Carolne figyelj ide. - mondtam halkan majd mindkét kézzel megfogtam az arcát.
- Nem baj, hogy ezt tetted még jobb is, hogy nem tudják, de majd egyszer el kell mondani nekik, de még nem alkalmas rá az idő ezt te is tudod. Damonnel meg ne foglalkozz őnála majd én intézkedek, de egy a lényeg, hogy ezt tartsuk is titokban. - mondtam majd egy lágy csókot nyomtam az ajkára. Jó puha és melengető érzés volt. Szerencsénk volt, hogy Bonnie elaludt különben ki tudja mit csinált volna most. Mélyen szerelmem szemébe néztem és ismét megcsókoltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 6:44 am

Szinte reagálnom se volt idő. Damon egyszer csak felkapta Elenát és nevetve kiugrott vele az ablakon. Ha nem Damom lett volna mégbromantikus is lett volna. Viszont így csak hárman maradtunk, és nekem muszáj volt beszélnem Stefannal. Rálestem Bonniera, aki már mélyen aludt, erre pedigmkiszladt belőlem egy sóhaj.
- Beszélnünk kéne a történtekről - suttogom alig hallhatóan és a földet kezdem el bámulni mintha az olyan érdekes lenne.
- Stefan ami az előbb az...nem tudom mi volt velem - szabadkozok, és próbálom megfelelően kifejezni magam. Istenem olyan zavaros minden, hogy mindjárt szétrobban a fejem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 6:28 am

Miss.Platinaszőkéből már nagyon kezdett elegem lenni. Még a végén kitépem a kis szőke haját. Mély lélegzeteket vettem, majd amikor felhozta a gyereket, kezdtem elveszíteni a hidegvéremet. Komolyan. De aztán eszembe jutott valami... De még nem. Majd.
- Már ne is haragudj, Barbie, de sosem bántanám Elenát szándékosan. Az egy dolog, hogy a szakításunk miatt kiakadt, de az nem lényeg. Többet nem követem el ezt a hibát, és nem is fogok megzakkanni az emberi vértől és feltépni a torkát, mint egyesek. - mondtam és összeszűkült szemekkel néztem a tettesre.
- Szóval szerintem ezzel leállhatnátok. - tettem hozzá gúnyosan, majd Bonnie-ra néztem.
- Menj haza te is, és pihend ki magad. Ha jobban leszel... átugorhatsz a panzióba. Elena biztos örülne neki. - mondtam egy mosoly kíséretében, majd Elenára néztem.
- Most pedig ideje megszökni. - mondtam, és néhány gyors mozdulattal leszedtem Elenáról a sok csövet. Kikapcsoltam a gépeket, mivel eszeveszetten elkezdtek sípolni, majd a karomba kaptam Elenát.
- Viszlát. - vigyorogtam, majd nevetve kiugrottam Elenával az ablakon. Elvittem a kocsiig, ott letettem a földre, és jobban megnéztem.
- Szexi a ruhád. Tudod, ez olyan, ami hátul ki van vágva. - vigyorogtam rá. A ruha, amit viselt hátul végig volt hasítva, és csak néhány fűző tartotta össze. Egyszóval szinte semmi. Nevettem, majd kinyitottam neki az ajtót.
- Hölgyem. - vigyorogtam rá, majd miután beszállt, becsuktam utána az ajtót. A vezetőülés felőli ajtóhoz mentem, és bevágódtam a helyemre. Beindítottam a kocsit, és elkezdtem hazafelé vezetni.

/folyt. Salvatore Panzió/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 6:17 am

- Na ,de Caroline azért ne akadj ki ennyire tudod jól, hogy Damon ilyen. Majd ezt megbeszéljük. - mondtam és vetettem egy halvány mosolyt. Mikor azt is megtudtam, hogy a baba ami tőlem volt az sajnos nem élte túl a balesetet. Akkor voltam igazán szomorú, de mivel Elena elfelejtette, hogy terhes ez nem lesz neki annyira fájdalmas. Reméltem, hogy nem lesz itt vita hanem normálisan fogunk tudni beszélgetni, de ez még nem is úgy néz ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 4:56 am

Miközben a az egyik felem neki akart ugorni Damonnek, örültem, hogy Elena nem sejt semmit. Amit nem tud nem is fáj neki. Nekem az ő véleménye számítana. Halványan Elenára mosolyogtam, és igyekesztem nem Bonniera sandítani, hogy ő be e vette a kis füllentésünket.
- Jah vérszívónak lenne igazi paradicsom - feleltem cinikusan, de persze nem sértőn. Én mint különleges? Na ne vicceljünk!
- Örülök, hogy jobban vagy Elly - ültem le az egyik ágy melletti székre, és igyekesztem nem tudomást venni a másik oldalon lévő Damonról - és, hogy boldog is - biccentettem mosollyogva Mr. Pöcsfej - oké Damon - felé, és megszorítottam az egyik kezét.
- És amíg nem áll szándékába megbántani, esetleg fizikaikag is bántani addig megpróbálom elfogadni, hogy egy igazi barom a barátod - pillantottam Damonra, bocsánatkérően (remélem összejött, mert nagyon kellett próbálkoznom)
- Amúgy hallottam, hogy min történt és gratulálok - vigyorodtam el erőltetetten, utalva a kicsire - Most meg mi van?! - kérdeztem méltatlankodva, mivel nem értettem az sok "miért-hoztad-fel-ezt-a-témát" pillantást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 4:29 am

Elkezdtem gondolkozni, de nem volt semmilyen emlékezetem róla. - Nem sajnos nincs. - húztam el a számat. Caroline egyből elkezdte tagadni, hisz érthető, az egyik nap is úgy ki volt akadva Matt miatt a Grill-ben. Hogy én mennyire félreismerem az embereket. Hisz Caroline első igazi szerelme, a volt barátom Matt volt, biztos, hogy nincs együtt az újabb volt barátommal.
- Semmi baj. - legyintettem Caroline-nak. - Már megszoktam, hogy embernek lenni szívás. - vigyorodtam el szélesen. - Ti mind különlegesek vagytok, én pedig? - mutattam magamra. "Katherine hasonmása.." ~ gondoltam magamban.
- Oké, Stefan értjük. - mosolyogtam, ekkor hallottam Damon gúnyos hangját, mintha visszamentem volna az időben. Mennyit hallottam akkoriban.
- Damon. - szóltam rá. - Ez az Ő dolguk. De szerintem biztos nem hazudnának nekünk. - fordultam oda a két említett vámpírra. Vagy mégis?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 4:24 am

Elena vetett rám egy rosszalló pillantást, aminek következtében elvigyorodtam. Kinyújtotta felém a kezét, én pedig megfogtam, és leültem az ágya melletti székre, majd csendben hallgattam, hogy mire emlékszik. Amikor a csónak felborítós részhez ért, rávigyorogtam.
- Elena, arra már nem emlékszel, hogy milyen jót nevettünk rajta? - kérdeztem ismét vigyorogva, majd Caroline mentegetőzését hallva visszafordultam feléjük. Éppen elkaptam Stefan elkerekedett szemét.
- Igazán? Akkor Stefan-nak miért van úgy kidülledve a szeme, mint egy halnak? - kérdeztem felvont szemöldökkel, és gonoszan elmosolyodtam.
- Nyugi Barbie, Elena és én együtt vagyunk, senki nem áll az utatokban. - mondtam még mindig mosolyogva. Olyan jó volt látni, hogy mindketten zavarban vannak. Ilyen jól is rég szórakoztam már utoljára.
- Kapcsolat-titoktartási tanácsot kellett volna kérnetek, csak nem egymástól. - feleltem gúnyosan, és már előre éreztem, hogy kapni fogok egy jó nagy adag leszidást Elenától. De most annyira jól éreztem magam, hogy ez sem tudott megállítani a genyózásban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 16, 2011 4:10 am

Damon szokás szerint hozta a formáját, de örültem, hogy Elena nem akarta, hogy elmenjek. Háttal voltam nekik és mikor Caroline megszólalt akkor kitágultak a szemeim és rá néztem. Tudtam, hogy mit akar ezért bele mentem én is a játékba. Kacarászva fordultam vissza a többiek felé és én is ugyan ezt megkérdeztem tőlük.
- Ez most komoly? Azt hittétek, hogy mi járunk? ez nagy tévedés csak barátok vagyunk és tényleg csak tanácsot kért tőlem. - mondtam majd továbbra is mosolyogtam ne, hogy rájöjjenek, hogy ez nem igaz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 4:48 pm

Némán a falnak vetettem a hátam és igyekeztem nem figyelembe venni Bonnie lesújtó pillanatását, amitől megint sírni lett volna kedvem. De nem, én nem vagyok olyan gyenge, hogy egy ilyen pillantás miatt kiboruljak. Amúgy is már döntöttem. Nem leszek egy ribanc, aki rögtön ráugrik a legjobb barátnője volt pasijára. Bonnie már úgy is haragszik rám, Mr. Pöcsfej véleménye sose izgatott és nem is fog, Elena meg... Nos talán ő az egyetlen aki megértő lenne hozzám. Hallottam, ahogy Stefan a kilincsre teszi a kezét, ezért igyekeztem némán tudatni vele, hogy várjon egy kicsit. Amikor Elena, az úgy mond "kapcsulatunkra utalt. Tudtam itt az ideje megszólalnom.
- Álljunk csak meg egy pillanatra - tettem fel a kezem, és kínosan elnevettem meg - Ti azt hittétek, hogy...hogy mi ketten...? - kezdtem el mutogatni Stefanra és magamra, és megint elnevettem magam.
- Mi csak barátok vagyunk. Igaz? - pillantottam Stefanra, és a tekintettemmek próbáltam kérni, hogy menjen bele a játékba. Ami a nap végére amúgy se lesz hazugság.
- Éppen Stefannál voltam, hogy tanácsot kérjek Mattel kapcsolatban, hiszen neki már volt halandó barátnője, bocsi Elly, és gondoltam tudd segíteni mit mondhatnák neki, hogy végre szóba álljon velem. Nem értem miért kell egyből rosszra gondolni - fontam össze a kezeimet a mellkasomon és égnek emeltem a tekintetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 11:27 am

Stefan megsimogatta a vállamat, én pedig kedvesen rámosolyogtam. A szemem sarkából láttam, hogy ez Damon-nek nagyon nem tetszik.
- Stefan, dehogyis! - vágtam közbe, de Damon egyből az ellentétét mondta. Rápillantottam és felvontam a szemöldökömet, egy olyan nézéssel, ami ezt súgja: Most komolyan a kórházba akartok civakodni?
Még az ajtónál megállt, s miután Damon elmondta a gúnyosnak szánt megjegyzését, végre én is megszólaltam. - Stefan.. nem kell elmenned. Caroline biztos nem örülne neki. - mondtam mosolyogva, utalva rájuk, vagyis a kapcsolatukra.
Szélesen elvigyorodtam. - Ajánlom is. - mondtam Damon-nek. Kíváncsi lennék, hogy milyen lenne egy Damon-féle megszöktetés, bár egyszer már megszöktetett és az is nagyon jól sikerült. Én mentettem meg az életét!
Damon felé kinyújtottam a kezemet, és az ágy melletti székre leült. Megfogtam a kezét, és az előző kérdésére gondoltam válaszolok. - Csak pár másodpercig tartanak, pl. az úszás, a csillagok nézése. - mosolyogtam. - A csónakázás, ahogyan feldöntötted a csónakot... - az utolsónál összeszűkült szemekkel pillantottam rá.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 11:21 am

- Igen? - kérdeztem hatalmasat mosolyogva. - Mik? Mármint minden, vagy csak pár emlék? Mikre emlékszel? - kérdeztem nagyon izgatottan. Remélem a legjobb dolgokra emlékszik, mint az úszás és a csónakázás. Meg persze amikor felborult "véletlenül" a csónak. Hát az nagyon jó volt.
Mélyeket lélegeztem, nehogy meg találjam ölni Stefant. Véletlenül. Amikor azt mondta, nem szívesen látjuk, felhorkantam, jelezve, hogy mennyire igaza van. Elindult kifelé, de az ajtóban megállt Caroline mellett.
- Na, mi az? Mire vársz? - kérdeztem felvonva egyik szemöldökömet. Stefan-ról visszanéztem Elenára, és rámosolyogtam.
- Holnap hazamegyünk. - mondtam neki, és kacsintottam egyet, emlékeztetve egy korábbi beszélgetésünkre, miszerint ha az orvosok nem engedik ki, megszöktetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 11:14 am

Ahogyan figyeltem a reakciókat nem nagyon örültek nekünk, de szerintem főleg nekem nem. Örültem, hogy Elena jobban volt.
- Jól van, akkor végre megnyugodhatok. - mondtam majd a kezemmel megsimogattam a vállát.
- Ne aggódjatok, máris megyek el, mert ahogyan látom, itt nem látnak szívesen. - mondtam majd Carolne felé néztem, de láttam, hogy ő még maradni akar. Bólintottam egyet és az ajtóhoz mentem. Mielőtt ki mentem volna megálltam az ajtóban úgy, hogy a kilincs már a kezembe volt és gyors elgondolkoztam valamin.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 11:05 am

Halkan kuncogtam, Bonnie arckifejezésén, mikor meglátta Care-t és Stefan-t együtt. Hát igen eléggé egy furcsa páros, de majd megszokjuk. Meg persze azt biztosra nem is tudjuk, hogy együtt vannak.. Stefan egyből mellém sietett. - Igen jól vagyok. - bólintottam, majd Damon-re néztem, aki már most eléggé ideges volt. Egyáltalán nem érdekelt, hogy most jelenleg nem arra az emberre nézek, aki épp itt van mellettem.
- Köszi, Bonnie. - öltöttem ki rá a nyelvemet. - Hát nem nagyon tudok mesélni, hisz valahol elveszítettem az emlékezetemet, ami a baleset előtt történt, de hála Bonnie-nak - mosolyogtam rá az illetőre. - Pár dologra már emlékszek. - vigyorodtam el szélesen, s újra, és újra lejátszottam a fejemben a nyaralóba történt pillanatokat.
- Amúgy Damon! - szóltam oda hozzá. - Pár kép az eszembe jutott, amikor a nyaralóba voltunk. - mosolyogtam. Nagyon jó volt emlékezni a történtekre. Még, ha csak egy halovány részletre is.. Nekem az is elég volt.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls kórháza
Vissza az elejére 
1 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: