The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Tyler szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Aug. 01, 2011 10:12 pm

ÚJRAINDUL A TÉMA! VAGYIS A RÉGI BESZÉLGETÉS LEZÁRT!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 9:14 am

Fogalma sem volt, ki ez a lány, de abból ítélve, ahogy végignézett Tyler-en, tuti nem a nővére. Ráadásul mit keres itt ilyen későn még? A buli rég véget ért...
Hirtelen úgy érezte, hogy féltékeny. Pár perce még ő töltötte be Tyler összes gondolatát, most meg ez a szőkeség?
- Ő a barátnőd? - kérdezte gúnyosan, morcossággal vegyítve. Nem igen tudott másra gondolni. A lány berontott az éjszaka közepén, mintha már ismerné a helyet, ráadásul szemeivel mintha kard lenné, és épp most szúrná át Tyler - tökéletes - mellkasát.
Meglepődött, mikor Tyler azt akarta, hogy menjen haza. Na szép! Ilyen egy bunkót! Ráadásul ez a hülye telefonos séma, amit mondott!
A takaróval együtt felállt, felvette a földről a ruháját és a magassarkúját, majd kikerülve a szőke csajt, elindult kifele.
- Alig várom, hogy felhívj - mondta élesen. Még csak fel sem tűnt neki, hogy nincs meg a lány száma? Jenny már a lépcsőnél volt, mikor a takarót az út közepén hagyta, és felvette a ruháját. Indulni akart, de éppen tökéletes hallotta, hogy miről beszél Tyler és a barátnője.


BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 9:02 am

Tyler tudta, hogy Caroline nem azért jött vissza, hogy ingyen pornót nézzen, ezért a fejét vakargatva Jenny felé fordult, majd sunyi mosoly jelent meg az arcán, ahogy a lány, ott ült az ágyon, és csak Tyler takarója fedte el bájait.
- Most tényleg menned kéne - közölte a lánnyal kedves hangon, bár amint végigperegtek a Brenda-féle események az agyában, rájött, hogy nem ér rá kedvesnek lenni... - Majd felhívlak, jó? - nézett kérdőn a lányra, utána Caroilne felé pillantott. - Tetszik mi? - kérdezte vigyorogva, mert észrevette, hogy Caroilne végigméri a felsőtestét, majd gyorsan felkapta magára a pólót, és ismét Jenny felé fordult. - Ne haragudj... - csúszott ki a száján, és ezúttal komolyan is gondolta. Nem azért mondta, hogy lerázza a lányt, de azért jó pontot szerezzen nála, csak tényleg nem akarta, hogy bajba kerüljön, pont miatta.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 8:43 am

Mikor Tyler mérgesen ráförmedt, Caroline megfeledkezve a kínos szituációról a másik felé fordult.
- Még, hogy ko..hogy én ko..? -kérdeztem felháborodottan, mérges és egyben meredt szemekkel a fiúra nézve, ám ahogy tekintetem a lányra tévedt erőt vettem magamon. Kezeimet összekulcsoltam magam előtt, és mosolyt erőltettem az arcomra, ami inkább gúnyosnak hatott, mint kedvesnek.
- Kopoghattam volna. -adtam meg magam a szituációnak, tekintettel a lány jelenlétére, ám Tyler-t legszívesebben megfojtottam volna. Nem tudtam felfogni azt a tényt, hogy azok után ami történt képes ilyen hamar, úgymond "másra összpontosítani". ~Na várj csak, csak ez a lány menjen ki innen..~ gondoltam magamban és közbe akaratlanul is végignéztem a fiú felső testén, ami el kellett ismernem, hogy egy pillanatra nekem is más irányba terelte a gondolataimat, ám a mérgem ezt a gondolatot gyorsan elűzte, és olyan mérges pillantást vetettem rá, hogy ha szemmel ölni lehetett volna Tyler azonnal holtan esett volna össze.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 8:28 am

Még mindig csókolóztak, Jenny érezte is, hogy Tyler mennyire kívánta őt.
Alig várta, hogy a maradék ruha, ami rajtuk volt, az is lekerülhessen róluk. Tyler ujjai talán éppen ezen problémán segítettek volna, ám egy szőke hajú lányt jött be a szobába.
És akkor egyszerre minden szétesett. Jenny nem érezte testén Tyler-ét, ami nagyon zavarta, ráadásul a lány ott állt nem messze tőlük, Jenny-n pedig semmi sem volt, csak a fehérneműk. Tyler szerencsére gyorsan ráadott egy takarót. Jenny áttekerte magát vele. Kissé elpirult, de egyben mérges is volt, hogy félbeszakították őket. Morcosan pillantott Tyler-re, és várta a magyarázatot, miközben testének minden porcikája Tyler érintésére vágyott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 8:03 am

Tyler teste forrt, vágyakozott a lányé után, a szíve egyre gyorsabban vert, és az összes vért dél felé pumpálta.
- Ó, naná! - vigyorgott, majd végigcsókolt a lány arcát, le a mellkasára, végig a hasán, egyre lentebb egy bizonyos területhez.
- A probléma mego... - toppant be Caroline a szobába. Tyler olyan gyorsan pördült le Jennyről, amilyen gyorsan csak tudott, aminek következménye az lett, hogy a földön landolt. Végignézett magukon, és látva, hogy Jenny fél-pucér, felpattant, és míg Caroline elfordult, addig ráhúzta a lányra a takarót.
- Kopoghattál volna! - nézett haragosan Carolinera, majd lehajolt, és felvette földről pólóját, és a kezében fogta. - Még ha nincs is ajtó! - folytatta, de amint kimondta ezt a pár szót, elvigyorodott. Túlságosan is még a Jennyvel töltött pillanatban élt, de tartott tőle, hogy amint túl lesz rajta, megöli Carolinet, amiért rájuk "nyitott".
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 7:51 am

Miután a lányt otthagytam a kerteben a hullával az egykori szeméttelepre hajtottam. Testét kiemeltem és az egyik konténerbe dobtam. Kissé elgondolkodtam, hogy méltó nyugvó hely e ez egy lánynak aki valószínűleg csak rosszkor volt jó helyen. -Nyugodj békében. -mondtam, csak hogy kissé könnyítsek a lelkemen, és azonnal visszahajtottam a villához. Ugyan azon az eldugott útvonalon haladtam Tyler szobája felé amin elhagytam azt, és az ajtaja állapotát elnézve tudtam, hogy nem éppen az ágyon üldögélve vár rám. Futva léptem be a szobába.
- A probléma mego...-itt megakadtam. Már csak az hiányzott a mai napra, hogy valakikre rányissak..hát most sikerült, bár a nyitás elmaradt. Azt hittem itt menten elsüllyedek szégyenemben. Akaratlanul is elpirultam, és szememet az egyik kezemmel eltakarva fordultam a fal felé.
- Öltözzetek már fel! -mondtam zavaromban és tudtam, hogy ez a nap ennél rosszabb már nem lehet.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 7:32 am

Nem válaszolt. Egyértelmű volt, hogy akarja a fiút és hát látszott a fiún is, hogy őt. Innentől meg nem voltak következmények, csak csókok, forró érintések, tüzes testek. Kényelmesebb volt az ágyon, mint a falnál, Tyler fölé tornyosult, ügyelve, hogy ne nehezedjen a lányra. A fiú gondoskodott arról, hogy Jenny-ről hamar lekerüljön a ruha. A szobában elég hűvös volt, de mivel Tyler teste közvetlenül felette volt, úgy fűtött, akár egy kandalló. Szájuk eggyé forrt, Jenny ujjai elkalandoztak Tyler hátán, izmos fenekén. Körmeit beakasztotta a póló szegélyébe, és kis segítséggel, de leerőszakolta róla. Kezei most a tökéletesre formált mellkason pihentek, ajkai pedig Tyler nyakán. Csípőjük összeért.
Jenny beleremegett, ahogy a fiú keze többször végigsiklott a testén.
- Számítottál erre még ma este, Lockwood? - kérdezte, majd ajkaik ismét összeértek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 6:55 am

Tyler belevigyorgott a csókba, majd elengedve Jenny csuklóit, végigsimított a lány oldalán, majd fogást talált a combjai alatt, és elemelve a lányt a faltól, megfordult, majd míg Jenny átkarolta a nyakát, Tyler apró csókokkal halmozta el a lány vállát és nyakát. Pár lépés után, ráfektette Jennyt az ágyra, és míg az ajkai ismét megtalálták a lányét, keze délnek indult és ismét végigsimította a lány combjait.
- Biztos vagy benne? - vált ki Tyler a csókból. Hangja megtörte a hirtelen beállt csendet, de a szenvedély közte és a lány között egyre csak fokozódott. Meg sem várva a lány válaszát, kezét felfuttatta annak oldalán, majd egy könnyed mozdulattal levette a lányról a ruháját. Nyelt egyet, mikor megpillantotta annak vékony, kívánatos testét, majd lehajolva ismét megcsókolta a lányt. - Kívánlak... - búgta ajkaiba, és beletúrt Jenny hajába.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 6:45 am

Tyler-nek nagyon nagy ereje volt. Nagyobb, mint Jenny képzelte. Egyszer csak hirtelen a falhoz nyomta, olyan erősen, hogy szinte kipréselte a levegőt, de mégsem fájt a dolog. Két keze magasan a feje fölé volt szorítva, és épp csak, hogy levegőt kapott, Tyler ajkai megszüntették az oxigén forrást. Olyan szenvedéllyel, hévvel csókolt, hogy szinte már tapintható volt a levegőben - amit ugye Jenny hosszú percek óta nem kapott. A fiú teste forró volt, a lány érezte minden egyes mozdulatából a meleget. Úgy tűnt, Tyler nem akar megállni. Mindkettejük szíve hevesen dobogott. Jenny lábaival átkulcsolta a fiú derekát, ezzel már Tyler és a fal tartotta a lányt. Szoknyája felcsúszott a hasáig, kezei még mindig a magasban voltak. Nagy nehezen elváltak ajkaik, Jenny a levegővétellel küzdött, Tyler viszont nem állt meg pihenni. A fiú ajkai a lány nyakán voltak, s még mindig olyan hevesen csókolta, hogy Jenny attól félt, mindjárt kettéharapja a torkát. Nem lehet azt mondani, hogy nem élvezte a dolgot. Mindent elfelejtett, ami az utóbbi napokban történt. Miért is jött vissza a villába?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 6:30 am

Tyler érezte, hogy az egyre növekvő feszültség lassan robbanni fog. Amikor Jenny ahelyett, hogy elment volna, maradt és ráadásul még ilyen közel is került a fiúhoz, vegyes érzelmek kerítették hatalmába.
- Menj innen kérlek... - mondta még egyszer, de mikor a lány nem mozdult, az agyában elpattant valami. Megragadta a lány mindkét karját, és egy egyszerű mozdulattal a falhoz vágta. Testét szorosan a lányhoz nyomta, csípőjük egymásnak feszült, és az arcuk alig egy centire volt egymástól. - Miért nem csinálod, amit mondok? - kérdezte remegő hangon, míg Jenny mindkét csuklóját felemelte két kezével, és a feje fölött egymásba fonta őket.
Tyler soha nem érzett magában még ekkora szenvedélyt egy lány iránt. A bensője ordított, hogy megérinthesse, hogy az ajkai a lányéhoz érhessenek. Könnyű lett volna megcsókolni őt. Hisz itt volta, alig pár centire egymástól. - Bátor vagy - jelent meg egy félmosoly Tyler arcán, majd hirtelen ajkai érintették a lányét, és olyan szenvedélyesen forrtak egymásba, hogy a szoba hőmérséklete is megugrott a hőtől, amit Tlyer teste árasztott. Kívánta a lányt. Nagyon is
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 6:07 am

Hát, Jenny-nek van egy rossz hibája, mégpedig, hogy ha valamit mondanak neki, az ellenkezőjét fogja csinálni. Tyler azt mondta, menjen el. Na, akkor biztos itt fog maradni. Ha azt akarja, hogy menjen el, saját kezűleg kell kidobnia a villából.
- Nem - mondta egyszerűen, harciasan.
Odalépett Tyler-hez, a fiú kezét finoman elhúzta az arcáról, így Jenny ujjaival végig tudott simítani az arcán. A bőre forró volt! Forróbb, mintha lázas lenne...
- Itt maradok, veled - sóhajtott, és belenézett Tyler mélybarna szemeibe.
- Mi történt? - kérdezte halkan, a lehető legkedvesebb hangon. Látta az arcán, hogy valami gond van. Mi történhetett ezalatt a kis idő alatt?
Ujjai még egyszer végigcsúsztak a fiú bőrén. Nagyon közel voltak egymáshoz. Jenny segíteni akarta rajta, de nem tudta, hogy hogyan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 5:58 am

Tyler felkapta a fejét, mikor valaki megkopogtatta a falat, és meglepetten pislogott Jenny felé. "Már csak ez hiányzott..." gondolta magában, mert érezte, hogy a feszültség egyre növekszik a testében. Nem akarta bántani a lányt... ahhoz túlságosan is megkedvelte, hogy egy ilyen miatt az a kevés kapocs ami létrejötlt kettejük között, most széthulljon.
- Menj innen... - kezdte, majd hogy ne tűnjön túl alpárinak, hozzátette. - Kérlek... - nézett fel könyörgően a lány szemébe, de most mindent akart, csak egyedül lenni nem. De... akkor miért mondta a lánynak, hogy menjen el? Ha azt akarta, hogy itt maradjon vele... miért akarja tesztelni? Mit akar ezzel elérni.
Tyler tenyerébe temette az arcát. Túl sok kérdés, amire nincs válasz. És a feszültség egyre csak nő.
Legszívesebben letépte volna az arcáról a bőrt. Egy gyilkos volt. Bármennyire is próbálta elhitetni magával, hogy nem az... és csak baleset volt... immáron gyilkos.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 5:35 am

Jenny elindult hazafele, tényleg. Gyalog. De igazából elég messze volt a hely, úgy döntött, hogy visszamegy a Lockwood villába, és oda hív egy taxit. Mire visszaért, lába már majdnem leszakadt a magassarkú miatt, de az volt a furcsa, hogy mindenki távozni készült. Fiúk, lányok csoportosan vagy egyesével, kocsiba szálltak, és elhajtottak. De képükről csalódottság árulkodott. Jenny belépett az előszobába, ahonnan még mindig tódultak kifele az emberek. Jenny sehol sem látta Tyler-t, hogy megkérdezze mi a helyzet. A szobája felé ment, cipőjét a nagy lépcső előtt levette, s kezében vitte. Lába fázott a hideg márvány talajtól.
Tyler ajtajához érve - jesszus, nem is volt ajtaja a szobának -, Jenny belépett. Sötétség volt. Az ablak tárva nyitva. A fiú a szobában volt, Jenny hallotta a szapora lélegzetvételeit. Ő viszont nem hallhatta a lányt, mivel mezítláb érkezett.
Nem akarta megijeszteni, így megkopogtatta a falat.
- Tyler? - kérdezte, de volt a levegőben valami fájdalmas.
- Minden rendben? - már el is felejtette, hogy eredetileg taxit hívni jött vissza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 5:05 am

Amint Caroline kiment a szobából, Tyler ismét felállt és járkálni kezdett. Valami furcsát érzett a testében. Nem tudta hová rakni, de azt érezte, hogy valami megváltozott.
"Az átkod beteljesült" mondogatta magában Tyler, és próbált rájönni, hogy mit jelenthet ez... kevés sikerrel.
- Hé Tyler! - esett be hirtlen az egyik haverja egy lány társaságában.
- Menjetek innen - mondta Tyler nyugodt hangon, de a turbékoló gerlepár nem távozott. - Azt mondtam, menjetek innen! - kiabált rá a párosra, mire azok félelmet imitálva kirohantak a szobából, de Ty hallotta, hogy a folyosó végén felnevetnek. - Idióták... - dünnyögte magában, majd az ajtóhoz sétált és teljes erejéből bevágta azt. Az ajtó recsegve, ropogva dőlt ki a helyéről, Tyler pedig elkerekedett szemekkel bámulta. - Mi az Isten... - habogott, és szóhoz sem jutott. Valami itt nagyon nincs rendben.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 1:58 am

Elvettem a másik által odanyújtott kulcsot és aggódva nézett az újfent magába roskadó Tyler-re. ~Itt merjem így hagyni? csak nem csinál kárt se magában se másban..bár ebben a helyzetben. De muszáj lesz itt hagynom. ~ futottak át a gondolatok a fejemben és úgy döntöttem a biztonság kedvéért kulcsra zárom Tyler ajtaját, nehogy valami őrültséget csináljon amíg távol vagyok.
- Azért segítek mert a barátod vagyok. -mondtam és közben a másik vállára tettem a kezem azért, hogy ismét a szemembe nézzen.
- Hamar visszajövök, addig maradj itt és ne csinálj semmit. Csak..csak nyugodj le. Oké? -mondtam komoly arccal a fiúra nézve.
-...és nem ártana ezt a ruhát lecserélni. -jegyeztem mikor megláttam, milyen ramaty állapotban is van a fiú ruhája.
Mikor úgy érzetem, hogy a másik tudomásul vette azt amit mondtam elvettem az ajtó mellett szekrényen heverő kulcsot, és még egy utolsó pillantást vetettem a fiúra, bízva abban, hogy mire visszajövök talán megnyugszik. Halkan fordítottam rá a zárat az ajtóban, és nagy levegőt véve indultam el a kert irányába.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 1:47 am

Gyilkos. Gyilkos. Gyilkos vagy....
Tylert ismét Caroline hangja hozta vissza a jelenbe, megrázta a fejét, majd határozottan nézett a lány szemébe.
- Miért segítesz nekem? - kérdezte meglepetten, és ő maga sem hitte el, hogy Caroline milyen talpraesetten és bátran viselkedik ebben a helyzetben. Az a Caroline akinek fontosabb, hogy milyen színűre fesse a körmét...most úgy viselkedik, mintha már átment volna ezen egyszer.
Tyler fejébe szöget ütött a dolog, és elhatározta, hogy ha a körülmények lehetővé teszik, kideríti Caroline furcsa viselkedésének okát.
- Itt a kocsikulcsom - mondta Tyler és Caroline kezébe nyomta. - Vidd a folyópartra... dobd a vízbe, bánom is én, csak meg ne találják! - folytatta, és maga sem hitte el, hogy egy hullát kell elrejteniük. - Senki sem tudhatja meg ami itt történt, oké? - nézett határozottan Caroline szemébe, és valami furcsát látott a lány szemében. Megrázta a fejét, majd ellépett tőle, és ismét lerogyott az ágyra. - Ez a mi kettőnk titka kell, hogy maradjon... - mondta, majd a tenyerébe temette az arcát, és sóhajtott egy nagyot.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 1:38 am

Ugyan rengeteg kérdés volt a fejemben a történésekkel kapcsolatban, és az egyetlen potenciális ember aki eszembe jutott, hogy talán magyarázatot is kaphatok erre az Damon volt, de jelen esetben semmi kedven nem volt vele összefutni. Aztán jelen esetben a fő problémát nem ez, hanem a Tyler által vázolt tényállás jelentette. Valahogy el kell tüntetni a hullát, különben óriási botrány fog kitörni, melynek áldozata nagy valószínűséggel ez a Tyler lenne aki jelen esetben, hiába tudja, hogy ő nem csinált semmit, ha a bizonyítékok azt mondanák gond nélkül beismerné az egészet.
- Tyler. Tyler! -ordítottam rá a kétségbeesett fiúra és miután hideg kezemmel az arcához értem döbbentem rá, hogy milyen forró is a teste.
- Ez így nem lesz jó. Le kell nyugodnod. A hullát majd én elintézem. Itt nem történt semmi. Megértetted? -kérdeztem a szemkontaktust folyamatosan tartva a fiúval, akinek egyértelmű, hogy a történtek okozta stresszen kívül akad valami sokkal furcsább gondja is, ám a pillanatnyi helyzetet elnézve úgy döntöttem ráérek ezzel később is foglalkozni.
- Most muszáj lesz megnyugodnod. Én lemegyek eltüntetem a lány testét, te addig itt maradsz, összeszeded magad, majd ha visszajöttem együtt lemegyünk, és feloszlatjuk a bulit. Rendben? Megértetted? -kérdeztem olyan hangsúlyosan, ahogyan csak tudtam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 1:13 am

Tyler tudta, hogy Carolinenak igaza van, mégis annyira nehéz volt elhinnie. Ki más hibája lett volna, hogy kizuhant az a lány, ha nem az övé? Fogta a kezét aztán... Brenda halott.
- Csinálnunk kell valamit a testével... - nyögte Tyler keserves hangon, majd felállt és az ablakhoz sietett. Nem mert rajta kinézni, mert tudta, hogy mivel fogja szemben találni magát. - El kell innen vinnünk. Nem fogják elhinni, hogy baleset volt... - mondta tovább, inkább csak magának, és ismét érezte, hogy megy fel benne a pánik. "Nyugi, Tlyer" biztatta magát, és érezte, hogy hat. Lassan megállt, majd kérdőn Carolinera nézett. - Ha kihívjuk a rendőrséget, abból botrány lesz. Anyám soha nem bocsájtja meg nekem - kezdte, és tudta, hogy igaza van. Ha kiderül, hogy a Lockwood villában gyilkosság... vagyis baleset történt, az keresztbe tehet Tyler hírnevének. Mit gondolnának róla az embere? Gyilkos...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Vas. Ápr. 03, 2011 5:36 am

Szerencsére sikerült annyira megnyugtatnom Tylert, hogy az össze tudja szedni a gondolatait és el tudja mondani mi történt. Ahogy haladt előre a történetben egyre inkább beleborzongtam ebbe a sztoriba és egyértelművé vált számomra, hogy itt valami természetellenes dolog állt a háttérben. A sztori, Tyler ordítása majd a szeme..kezdett összeállni bennem valamiféle kép, ám fogalmam sem volt róla, hogy ez csupán a képzeletem szüleménye avagy tényleg valami olyasmi áll a dologban mint..mint valamiféle átváltozás. Olyasmi amit én is átéltem. A jelek és az érzések hasonlóak, az az egy egyértelmű a számomra.
Láttam Tyler-en, hogy közel áll egy újabb összeomláshoz így a kezeit erősen megszorítottam, és ismét mélyen a szemébe néztem.
- Jól figyelj most arra amit mondok, Tyler. Ez nem a te hibád volt. Te nem tettél semmi rosszat. Érted? -mondtam szép lassan és érthetően a szavakat, hogy a másikat ezzel is valamiféleképpen nyugtassam, és ezzel magamnak is adjak egy kis nyomatékot a szavaimnak.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Vas. Ápr. 03, 2011 5:24 am

Vagy a percek múlása, vagy Caroline közelsége... de lenyugtatta a fiút.
Mélyen szívta magába a levegőt, majd lehunyta a szemét, és próbálta átgondolni a történéseket. Mikor ismét kinyitotta a szemét, megkereste vele Caroline tekintetét.
- Felállt a párkányra... le akartam hozni onnana - kezdte, majd megremegett, ahogy visszagondolt az eseményekre. - Aztán suttogott valamit a fülembe... nem értettem - rázta meg a fejét Tyler. - Mikor azt hittem, hogy visszahúzhatom, magával rántott, és kiestünk. Megkapaszkodtam a párkányban de... kicsúszott a kezemből és... leesett - Tyler érezte, hogy ismét az összeomlás széle felé közelít, de ahogy Caroline tekintete és a sajátja összefonódott, ismét megnyugodott.
- Baleset volt... - jegyezte meg Tyler, és bár jelenleg még képtelen volt elhinni, tudta, hogy baleset.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Vas. Ápr. 03, 2011 5:10 am

Tyler egyértelműen összeomlott. Fogalma sem volt arról, hogy mi történt, vagy ha volt is nem volt abban az állapotban, hogy azt felidézze. Mikor leült az ágyra letérdeltem vele szemben és arcát a kezeim közé vettem, csak hogy felfogja, hogy itt vagyok és figyelmét rám irányítsa.
- Figyelj Tyler. Nézz a szemembe! -szólítottam fel rá és próbáltam a jelenbe rángatni őt, ám ez igazán nehezen ment.
- Kizuhant Tyler? Nem te lökted ki igaz? Kérlek válaszolj. Megoldjuk, rendben? Csak válaszolj. - kérdeztem tőle olyan nyugodt hangnemben amennyire csak tudtam ebben a helyzetben, és egyik kezemet az arcáról a vállára helyeztem, és azt simogatva próbáltam meg őt lenyugtatni. Ugyan sejtettem, hogy itt valami nagyon nem stimmel és ugyan Tyler néha a csajokkal bunkó volt soha életében nem bántott egyet sem. Aki nemet mondott neki, azt tudomásul vette és otthagyta. Túl régóta ismerem őt ahhoz, hogy tudjam itt valami rendellenes dolognak kellett történnie ahhoz, hogy a másik ilyet cselekedjen, vagy legalábbis ne akadályozza meg.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Vas. Ápr. 03, 2011 5:01 am

Tyler próbált Carolinera összpontosítani, de a gondolatait valami teljesen más dolog vette át. Érezte, hogy a teste megfeszül, érezte, hogy a feszültség ami eddig kísértette még nagyobbá nő...
- Fogalmam sincs... - rántotta vissza magát Tyler a jelenbe, és igyekezett Carolinera fókuszálni. - Brenda megőrült aztán... minden olyan gyorsan történt - mondta zavarodottan, majd Caroline tekintetébe kapaszkodva próbálta elhitetni magával, hogy nem őrült meg. - Meghalt? - kérdezte megsemmisülve a lánytól, majd ellépve tőle, lerogyott az ágyra, felkönyökölt a térdeire, és arcát a tenyereibe rejtette. - Istenem... meghalt... - adta meg magának a választ. Hisz nyilvánvaló volt. A lány kizuhant, és a teste azóta is ott fekszik. Meghalt. Egyértelmű volt. - Caroline én... - Tyler teljesen elvesztette a kontrollt, teste remegni kezdett, és csak másodpercek választották el attól, hogy zokogásban törjön ki.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Vas. Ápr. 03, 2011 4:48 am

Tágra nyílt szemekkel figyeltem, ahogy Tyler egyik pillanatról a másikra felpattan, majd kinéz az ablakon és a fejét fogva rohangál fel-alá a szobában. Abból az egy-két szóból, ami a másik száját elhagyta egyértelmű volt, hogy valami szörnyű dolog történt. próbáltam minél hamarabb összeszedni a gondolataimat és minél előbb rájönni arra mi is folyik itt. Lassan fölálltam és mielőtt Tylert kezdtem volna kérdezgetni, úgy gondoltam hamarabb a dolgok végére járok, ha előbb kinézek az ablakon. Amint kidugtam a fejem, vissza is húztam azt és még egyszer ki kellett néznem ahhoz, hogy megbizonyosodjak arról ténylegesen egy hullát láttam az imént földön. És tényleg. Először kissé távolságtartóan közelítettem Tyler felé, majd bátorságot véve magamon, gondolván, hogy úgyis erősebb vagyok nála megfogtam a kezeit és lassan elhúztam azokat a fejétől és a szemébe néztem, ám az már ismét a megszokott formájában pompázott.
- Tyler. Mi történt itt? -kérdeztem szemem a másikról nem levéve, és készenlétben arra, hogy ha az valami meggondolatlan lépésre szánja el magát könnyedén leteríthessem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Vas. Ápr. 03, 2011 4:35 am

Tyler hirtelen tért magához, mintha a víz alól bukott volna fel. Úgy kapkodta a levegőt, mintha attól félne, hogy megfullad. Egy idő után elfogta a köhögőroham, de pár másodperc múlva lecsillapodott.
- Mi... - kezdte, de hirtelen azt sem tudta, hogy hol van.
Lassan körbenézett a szobán, és csak ekkor pillantotta meg Carolinet nem messze tőle.
- Mi történt? - nézett rá kérdőn, de amint kiejtette száján a kérdést, a nemrég történt események filmszerűen peregtek le a fejében.
Brenda. Kizuhant az ablakon. Meghalt. Meghalt?
Tyler úgy pattant fel, mintha áramot vezettek volna belé, odarohant az ablakhoz, és mikor kinézett, meglátta a mozdulatlan testet.
- Istenem... Úristen... - mondta, két tenyere közé fogta a fejét, és pánikolva járkált a szobában fel s alá.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Tyler szobája
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Greg hálószobája
» Tyler Lockwood
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Lockwood villa-
Ugrás: