The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Tyler szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Vas. Ápr. 03, 2011 3:57 am

Kissé gyorsított tempóban indultam az imént hallott hangok irányába, és utam a folyosó utolsó szobájához vezetett. Kiss félve nyitottam be oda és elsőre nem is láttam semmi különöset. Mikor már kezdtem elhitetni magammal, hogy csak képzelődtem, megláttam a padlón eszméletlenül fekvő Tylert.
- Jézusom! -kiáltottam fel és ijedt arccal hajoltam fölé, ám előtte még becsuktam az ajtót, nehogy valaki betérjen és engem vádoljon meg valamivel.
- Tyler! Tyler...ébredj! -mondtam, kisebb pofonok kíséretében, majd ujjaimat a nyakára téve kissé megnyugtatóan észleltem, hogy a másik életben van. Éppen a pupilláit vettem volna szemügyre amikor a szemében valami olyasmit láttam amitől a guggoló pozíciómból hátra estem, és tisztes távolból szemléltem tovább a fiú arcát. Amit láttam az az volt, hogy a szeme sárga színben, valósággal ördögi külsőben pompázott, hasonló volt a vámpírok átváltozásakor látható szemeire, de ez mégis merőben más pillantás volt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Vas. Ápr. 03, 2011 3:13 am

Miután Brenda és Tyler bementek a szobába, Tyler első dolga az volt, hogy leüljön az ágyra és hanyatt dőljön rajta. Kezdett elfáradni az egész napos rohanásban, de még mindig rettentően büszke volt magára, hogy egy ilyen partit hozott össze.
A zene még mindig dürömbölt lent, a tömeg még mindig rázta, de ő most nyugodtan feküdt az ágyában, és az sem izgatta, hogy Brenda fel-alá járkál a szobában. Azt sem tudta, hogy miért egyezett bele egyáltalán, hogy a lány feljöjjön a szobájába. Nem volt az esete, még csak egy egy éjszakás kalandra sem.
- Miért vagy ilyen távolságtartó? - kérdezte a lány, mire Tyler sóhajtva felült, és megkereste tekintetével a lányt.
- Fáradt vagyok, nem távolságtartó - vonta meg a vállát, de érezte, hogy a lánnyal valami nem stimmel.
- Miért nem foglalkozol velem? - Brenda leült Tyler mellé az ágyra, és angyalian mosolyogva pislogott rá.
- Mert túl sok vagy - adta meg Tyler az őszinte választ, és megvonta a vállát, de amit ekkor a lány szemében látott... azt kívánta, bár vissza vonta volna.
- Nem szeretsz? - pattant fel Bredna a helyéről, és úgy fújtatott, mint egy megvadult bika. Tylernek fogalma sem volt arról, hogy most mit kéne csinálnia, soha nem látott még ennyire megőrült lányt.
- Mi bajod van? - kérdezte, majd felállt az ágyról és a lány elé lépett, aki őrjöngve az ablakhoz rohant.
- Mondd, hogy szeretsz! - kiáltotta, majd kitárta az ablakokat, és kiállt a párkányra.
- Úristen... - mondta Tyler teljesen lesápadva, és az ablakhoz rohant. - Gyere le onnan! - szólt a lánynak nyugodt hangon, de mintha a falnak beszélt volna. Brenda szemeit, mintha szürke köd homályosította volna el. Tyler tudta, hogy itt valami nagyon nem stimmel. - Fogd meg a kezem, és gyere le onnan! - nyújtotta ki a lány felé a kezét, és mikor az megdőlt felé, érezte, hogy jó úton halad.
- Mondd, hogy szeretsz... - kérlelte a lány sírós hangon, majd megfogta Tyler kezét, és a fiú próbálta behúzni.
- Szeretlek - hazudta a lánynak, mire az könnyes arccal elmosolyodott, majd lehajolt, az ajkait szorosan Tyler füleihez tolta.
- Az átkod beteljesült - mondta robotszerűen, majd megragadta Tyler ingét, és kidőlt az ablakon.
Tyler a párkányba kapaszkodva lógott ki, a másik kezével pedig szorosan fogta Brendát.
- Tartsd ki! - kiáltotta oda a lánynak, de érezte, hogy csúszik a keze. "Istenem, ne..." mondta magában, és próbálta felhúzni a lányt, de ekkor a kezük kicsúszott egymásból, és a lány lezuhant a mélybe.
***
Tyler miután visszamászott, fejét fogva járkált fel-alá a szobában. Ötlete sem volt mi tévő legyen. Menjen le a lány után, vagy sem? Meghalt? Baleset volt... az. Nem ő ölte meg.
Ekkor hirtelen szúró fájdalmat érzett a koponyájában, és ordítva omlott össze a földön. Úgy markolt a hajába, mintha azzal könnyítene a fájdalmán, ha kitépné az összeset.
Égett, mart, lángolt... az egész teste szét akart robbani a benne tomboló feszültségtől. Felüvöltött, majd a világ elsötétült előtte és minden újra békére talált.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Szomb. Ápr. 02, 2011 11:12 am

Tyler meglepetten pislogott a lány után. Legmerészebb álmaiban sem merte volna gondolni, hogy így fog reagálni egy kis poénra. Hisz ez az volt...
- Jenny... - szólt a lány után, de az becsapta maga mögött az ajtót, és nagy valószínűséggel még a villát is elhagyta.
Tyler sóhajtott, majd ujjaival végigsimította az ajkát, ahol még mindig érezte a lány forró csókját. Halványan elmosolyodott, majd a lány példáját követve, kiment a szobából, becsukta maga mögött az ajtót, és visszament a bálterembe.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Szomb. Ápr. 02, 2011 11:05 am

Jenny lassan fújta ki a levegőt. Épp ezért kérdte meg Tyler-t - Lockwood-ot -, hogy szóljon, ki a házigazda. Erre eljátszotta, hogy olyan buliba viszi, ahol eljátssza, hogy nem is ismerik egymást.
Jenny nagyon mérges volt. Becsapva érezte magát.
- Ahha, szóval Lockwood? - kérdezte fennhangon.
Legszívesebben összetört volna valamit a szobában, de nem akart rongálni.
- Remélem jól sikerül a bulid, Lockwood! - ezzel az ajtóhoz sétált, és kinyitotta. Nem akarta csak úgy itt hagyni a fiút. Mondjuk Tyler annyi nőt szedhet össze a bulin, hogy nincs annyi vendégszoba a házban. Ráadásul mind miatta jöttek el...
Végül is nem történt olyan nagy baj, gondolta végig logikusan. Nem kéne ennyire haragudnia. Ő sem kérdezett rá, hogy mi a vezetékneve. Utolsó pillantást vetett még Tyler-re, főleg inkább ajkaira. Az este másképp is befejeződhetett volna, de ő rontotta el a dolgokat.
Ezzel otthagyta, és a kijárathoz sietett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Szomb. Ápr. 02, 2011 10:51 am

Az Isten verje meg azt a nyamvadt képet! Gondolta magában Tyler, és legszívesebben nyakon öntötte volna magát egy doboznyi jéggel, hogy lehűtse a testét. Idegesen beletúrt a hajába, majd a megmerevedett Jennyre pillantott.
- Mi történt? - nézett rá kérdőn, majd arra fordította a fejét, amerre a lány nézett. Ó a kép... amin ő volt, még kiskorában. - Már kiskoromban is helyes voltam - jegyezte meg Tyler vigyorogva, úgy téve, mintha nem lenne nagy dolog, hogy most lepleződött le, ő Lockwood. Tyler Lockwood. - Azt hiszem, nem ártana még egyszer bemutatkoznom - kezet nyújtott a lánynak, és csak nagyon remélte, hgoy az elfogadja. - Tyler Lockwood, személyesen - sóhajtott.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Szomb. Ápr. 02, 2011 10:42 am

Ez biztos a Lockwood fiú szobája, tipikus fiú szoba volt. A falon néhány poszter, amerikai focis játékosokról, közepén egy hatalmas ággyal, íróasztallal, ilyesmikkel. Sötét volt, Jenny talált egy kislámpát, mely narancssárgán világította be a teret, de épp csak annyira, hogy néhány dolgot megvilágítson. Olyan sejtelmes, homályos hangulat uralkodott a szobán.
Jenny nem tudott tiszta fejjel gondolkodni, csak Tyler-t látta. Odalépett hozzá, ujjaival megérintette az arcát. Nem szeretett kezdeményezni, de most automatikusan jött a dolog. Arcát lassan közelítette a fiúéhoz, majd ajkaik finoman értek össze. Melegség áradt testében, szíve hevesen kezdett dobogni. Milyen forró volt a szája! Hogy a csókot mélyítse, Jenny át akarta ölelni a fiú nyakát, de keze beleütközött valamibe félúton, ami hangos csattanással ért földet. Jenny összerezzent, és elszakadt a fiútól. Gyorsan lehajolt a tárgyért, melyről időközben látta: egy fénykép volt. Szerencsére nem tört el az üveg, így a lány elmosolyodott. Mikor felemelte, hogy visszategye, megmerevedett. A képen Tyler volt rajta, kissé fiatalabb korában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Szomb. Ápr. 02, 2011 10:36 am

Figyelte ahogy a lány magába önti az egész pohár tartalmát, és Tyler mikor itta volna a sajátját, rá kellett eszmélnie, hogy azt már a lépcsőn felfele jövet megtette.
- Hát ez elfogyott - motyogta magában, majd vigyorogva ránézett Jennyre. - Mindegy, majd pótoljuk később - vonta meg a vállát, és válaszként Jenny kérdésére, az ajtóhoz lépett és kinyitotta. Tyler tisztában volt vele, hogy ez az ő szobája, és itt Jenny rengeteg olyan dolgot találhat ami kézzelfogható bizonyíték arra, hogy Lockwood, de már egyáltalán nem bánta, ha megtudja. Jenny nem azért jött el, mert Lockwood volt, hanem mert ő, Tyler hívta meg.
- Csak utánad - kacsintott a lányra, majd miután bementek, bezárta maga mögött az ajtót, és hagyott időt a lánynak, hogy körbepásztázza a szobát.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Szomb. Ápr. 02, 2011 10:30 am

Már kezdtek kényelmetlenné válni a dolgok, de Jenny nem akart balhét, így finoman szólt a srácnak, aki épp átölelte.
- Engedj el! - mondta halkan, de a fiú nem mozdult.
Ekkor, akár a villámcsapás, vagy Superman, úgy érkezett meg Tyler. Pont a legjobbkor. Georg hamar vette a lapot, és mint akit eltaláltak, elmenekült a helyszínről. Mintha Tyler lenne a vezér mindenki között.
- Nem, szerencsére - mondta hálásan.
- Köszi - ma már a sokadig alkalom, hogy Tyler-nek megköszön valamit. Megfogta a műanyagpoharat és belekortyolt. Nem tudta volna megmondani, hogy mi van benne, de jó tömény volt, ráadásul nem ez volt az első ital, amit Jenny ivott.
Mire megitta a pohár tartalmát, teljesen fejébe szállt a alkohol.
- Nem megyünk be? - kérdezte az ajtóra mutatva, ami előtt álltak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Szomb. Ápr. 02, 2011 10:23 am

Tyler két pohárral a kezében kereste Jennyt, de nem látta sehol.
- Hé Trevor! - szólt oda az egyik ismerősének, aki enyhén illuminált állapotban fordult felé. - Nem láttál egy szőke hajú, rövid, kék ruhás csajt? - kérdezte, de tudta, hogy értelmes választ úgy se kap, ezért inkább még mielőtt a fiú válaszolhatott volna, hátat fordított neki és elhúzta a csíkot.
Miután lent nem találta a lányt, fogta magát, és próba szerencse gondolatára, felment az emeletre. Mikor felért, George épp átkarolta Jenny derekát, mire Tylerben elborult valami, de próbálta először visszafogni magát.
- Innen átveszem, oké? - lépett melléjük, mire George zavartan pislogott Tyler felé. - Mondom, átveszem, oké? - nyomatékosította magát, egy kicsit keményebb hangon.
- Oké, haver... - mondta George lemondó hangon, majd elengedve Jennyt, ellépett mellettük, és olyan gyorsan hagyta el az emeletet, amilyen gyorsan csak tudta.
- Remélem nem bunkózott - nézett mélyen Jenny szemébe, majd átnyújtotta az egyik poharat. - Egészségedre! - emelte fel a sajátját, és várta, hogy a lány koccintson vele.
Vissza az elejére Go down
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   Szomb. Ápr. 02, 2011 10:01 am

Mivel Tyler sokáig odavolt, Jenny összeismerkedett egy fiúval. Nem értette, hogy hol késik ennyit Tyler, és mérgesen gondolt arra, hogy csak elhozta, és innentől nem is érdekli, hogy mit csinál.
A kedves fiút - mellesleg már részeg volt félig -, felajánlotta, hogy körbevezeti. Talán Georg volt a neve, Jenny nem értette jól. A ház hatalmas volt, nagyobb, mint Jenny hitte, tele vendégszobákkal, dolgozószobával, meg ilyenekkel.
Csomó festmény meg dísz volt mindenütt.
- A polgármester felesége imádja a puccos holmikat - mondta a srác. Jenny meglepődött, nem tudta, hogy a polgármester házában vannak. Szóval Lockwood a polgármester. Jó sok mindent meg kell még tudnia Mystic Falls-ról.
Majd megálltak egy szobánál, de nem nyitotta ki a srác az ajtót. Nem mondott semmit, hanem óvatosan Jenny derekára helyezte a kezét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Tyler szobája   Szomb. Ápr. 02, 2011 9:09 am

Tyler szobája
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Tyler szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Tyler szobája
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Stefan szobája
» Damon szobája
» Rebekah hálószobája
» Lucy szobája
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Lockwood villa-
Ugrás: