The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Bárpult

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Vas. Ápr. 03, 2011 7:17 am

Nem akartam tolakodónak tűnni, ezért nem kérdeztem rá, hogy mik voltak az oka változó gondok, csak mosolyogva bólintottam.
- Hát... Isten hozott Mystic Fallsban - mondtam vigyorogva, majd sóhajtottam, és intettem egy újabb adagért. - Ezek a piák nem akarnak hatni - motyogtam magamban, majd megfordultam és a táncoló tömegre néztem. - És te... hogy állsz pasitéren? - kérdeztem, hogy ne álljon be kínos csönd kettőnk közé. Igazából... túl ideges voltam, hogy bármilyen témáról is teljes bedobással tudjak beszélni, de jobb, mintha az első benyomása az lenne rólam, hogy egy hisztis csaj vagyok.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Vas. Ápr. 03, 2011 7:08 am

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lepődtem meg Elena válaszán. Igenis meglepődtem. Vámpírok, boszorkányok és vérfarkasok veszik körül ő meg pasigondok miatt veszekszik a barátnőjével? Tisztára mint egy normális ember, aki semmiről se tud. Bár én is így tudnék viselkedni.
- Oké, ha nem akarsz nem kell. - mosolyogtam rá és kértem egy újabb adag italt, New Yorkban a vadabb bulik alatt már hozzászoktam az alkoholhoz, így ennyi nem ártott meg. A kérdése kicsit szíven ütött, mivel nem igazán akartam a körülményekről beszélni ezért egy kitérő választ adtam neki.
- Hát változtak a körülmények otthon és a nagyihoz kellett költöznöm.
Időközben Elena elfordult egy kicsit tőlem, így a Caroline által pulton hagyott pohár szabadon állt. Elővettem a verbéna adagot és hamar beleöntöttem, mielőtt a lány vissza fordult. Amúgy a szőkeség igen kecsesen és feltűnően távozott körünkből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Vas. Ápr. 03, 2011 3:48 am

Éppen egy újabb adag italt kértem a pultostól, amikor Bonnie visszatért a táncparkettről. Nem éppen voltam abban a válaszolgatós kedvemben, így kissé bunkó stílusban válaszoltam neki.
- Kérdezd a kedvenc kis barátnődet. -mondtam fennhangon, szememmel valósággal villámokat lövellve Elena irányába, és meg sem várva az újabb italom kiérkeztét elindultam a táncparkett felé.
Egy fekete hajú srác már régóta a lábaimat vizslatta, és úgy gondoltam örömöt szerzek neki, csak hogy méltó legyek ribanc címemhez. Hajamat hátra dobtam, majd kacsintottam felé, mire az kézségesen közeledni kezdett. Nyakkendőjénél fogva olyan közel húztam magamhoz amennyire csak lehetett és hagytam, hogy kezét a hátámról a fenekemre csúsztassa.
- Rossz kisfiú. -mondtam, majd a hajába túrtam, és egy vad nyelves csókot adtam neki melynek hatására éreztem, hogy még inkább beindult a srác fantáziája.
- Hogy hívnak? -kérdeztem a fülébe suttogva.
- Mark. -válaszolt készségesen, és szinte pincsikutya módjára várta az újabb csókot.
- Akkor Mark, ha szeretnél egy szép estét...kövess. -mondtam csintalanul a szemébe nézve, és ahogy elhaladtam mellette éreztem, hogy a szemével már minden egyes porcikámat feltérképezte. Elindultam az emelet felé, majd körülbelül a harmadik próbálkozásra sikerült egy üresen álló szobába benyitnom. A fiú gyorsan utolért, majd az ajtó becsukása után ott folytattuk ahol lent abbahagytuk. Nagy hévvel kezdtem kigombolni a másik ingét, és játszi könnyedséggel szaggattam le róla a nyakkendőjét. Gondolkodás nélkül akartam megtenni azt ami ekkor következett volna de ekkor valamit meghallottam. óriási ordibálásra lettem figyelmes nem messze innen, majd egy fájdalmas kiáltásra, ám Marc ezt nem hallva tovább folytatta a ruháktól való megszabadulást. Éreztem, hogy valami baj van, így vámpír erőmet elővéve könnyedén leszereltem magamról a fiút, és amint a ruhámat megigazítottam elindultam az imént hallott hangok irányába.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Vas. Ápr. 03, 2011 1:47 am

- New York jó hely - mondtam, bár még életemben nem jártam ott. Az igazat megvallva, nem is akartam. Épp felhajtottam a poharam tartalmát, mikor Bonnie nyomott egy puszit az arcomra, mire mosolyogva köszöntem neki, majd visszafordultam Danához, míg ő Carolinehoz húzódott.
Megvontam a vállam a lány kérdésére, nem akartam szabadjára engedni az indulataimat, márpedig ha beszélek róla, akkor csakis az történhet.
- Pasigondok - adtam meg az egyszerű választ, és reméltem, hogy Dana nem firtatja tovább a témát. - De nem akarok róla beszélni... - mondtam, bebiztosítva magam, majd a poharammal kezdtem játszadozni. - És miért jöttél Mystic Fallsba? Kellett egy kis nyugalom? - kérdeztem vigyorogva, majd nemet intettem a pultosnak, mikor újabb adag piát akart a poharamba tölteni.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Vas. Ápr. 03, 2011 1:35 am

- De igen, buli van. - mosolyogtam rá Carolinera és felemeltem a poharamat. Talán egyelőre még jó lesz beszélgetni velük, amíg nem lesz túl feltűnő, hogy Caroline hirtelen rosszul lesz. Észrevétlenül visszacsúsztattam a táskámba a verbénával teli kicsi üveget és úgy figyeltem Elena mondandóját. Szerencsétlen lány, elég dühösnek tűnt, Caroline is. Vajon mi történhetett kettejük között? Lehet, hogy áldanom kéne a szerencsémet, hogy ezek ketten nem legjobb barátok.
- Szerintem vannak itt érdekes lények. - kacsintottam rá Elenára mindent tudóan.
- New York-ból jöttem. - válaszoltam a kérdésére és még egyet kortyoltam az italomból. Időközben Bonnie is odaért, akinek arcára rögtön kiült az aggodalom. Kicsit közelebb hajoltam Elenához.
- Nem akarok nagyon belekontárkodni a kapcsolataidba, de mi történt közted meg Car között? Már, ha el lehet mondani. - kérdeztem kíváncsi tekintettel, hátha olyan információhoz jutok ami segíti Caroline ellenes terveimet. Úgy látom élvezetes este elé nézek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Vas. Ápr. 03, 2011 12:31 am

Egy fiút láttam közeledni felém, ha jól tudom Michael a neve, de nem mertem volna rá mérget venni. Közeledett, közeledett és addig jött felém, míg végül meg nem tudott szólítani.
- Szia! Van kedved táncolni? - kérdezte, mire én konkrétan ledőltem a székről. Most komolyan felkértek táncolni? Nem tudom elhinni! Oké, tényleg csinosan nézek ki, de ez elég ok arra, hogy valaki csak úgy idejöjjön és felkérjen?
- Persze, miért is ne? - válaszoltam és a kezemet nyújtottam, amit természetesem a fiú nagyon udvariasan megfogott és bevezetett a tömegbe. Nem tudom meddig táncoltunk, de nagyon jól esett. Lassúztunk, gyorsoztunk, szinte minden volt. Végül én vetettem véget a táncolásnak, mondván, hogy el kell menjek inni a pulthoz. Szó, ami szó, tényleg eléggé megszomjaztam. Úgyhogy a bárpulthoz vettem az irányt, ahol, ha jól láttam még mindig Care, Dana és......Elena üldögélt. Elena?? Nem hittem volna, hogy ő is eljön, azt hittem Damonnal enyeleg otthon. Titkon, azért örültem, hogy itt van, viszont amit az arcán láttam az megijesztett. Düh, harag és utálat keveréke, ráadásul Caroline irányába. Mi a fene történhetett, amíg nem voltam itt? Persze, ha nem vagyok itt rögtön elszabadul a pokol! Jellemző!
- Hát sziasztok! - köszöntem, külön Elenának adtam egy puszit, majd odamentem Care-hez, aki nagyon letörtnek tűnt. Mi zaklathatta föl ennyire?
- Care! Mi a baj? Úgy ülsz itt, mintha mérget nyeltél volna - kérdeztem, és próbáltam viccesre venni a dolgot, viszont a válasz, amit kaptam, koránt sem volt annyira vicces, sőt rendkívül nyugtalanító.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Vas. Ápr. 03, 2011 12:01 am

Nem törődtem Caroline mondandójával, sőt... legszívesebben a nyakába öntöttem volna az ilatomat. Gúnyosan rámosolyogtam, majd teljes testtel Dana felé fordultam, hogy Caroline érezze, nem kívánatos személy.
- Sajnos igen... - feleltem Dana kérdésére, majd vetettem egy gyilkos pillantást Carolinera. - Menj a fenébe! - súgtam a fülébe, majd visszafordultam Dana felé, és ismét elmosolyodtam. - Nem túl izgalmas Mystic Falls... pláne 17 év után - mondtam, és bár tudtam, hogy ez az állításom enyhén sántít, mégis jobbnak láttam nem azzal indítani, hogy: Nagyon izgalmas a város. Tele van vámpírokkal és még ki tudja mikkel... - És te honnan jöttél? - folytattam a beszélgetést, majd kértem még egy pohárral a pultostól, és amint kikaptam, kortyolgatni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 11:40 pm

Elena reakciója igencsak szíven ütött, és most először az este folyamán ténylegesen is ribancnak éreztem magam. Fel sem fogtam azt, hogy Elena egyik pillanatról a másikra eltűnik előlem, és csak bámultam magam elé. ~De mégis miért legyen bűntudatom? Stefannal már szakítottak..ráadásul úgy tesz mintha ő nem ugyanazt tette volna meg vele...~gondoltam át a szituációt, és miután ezt megbeszéltem magammal egy kis magabiztosságot öltve álltam a bájcsevegő Dana és Elena fölé, majd elvettem a pultról az italomat.
- Elnézést. - vetettem oda Elenának, és még halkan megjegyeztem a szemébe nézve az összesített véleményemet. -Stefan akkor már szingli ugye? És ezt veheted kihívásnak. -mondtam, és még egy gúnyos mosollyal egybekötött kacsintást vetettem Elenára, majd vele mit sem törődve fölhörpintettem az italt és Dana felé fordultam.
- Buli van nemde? -kérdeztem mosolyogva és elhatároztam, hogy nem fogom emészteni magam amiatt, hogy a kis Elena a botlását nem méltóztatott azonnal közölni a barátjával.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 11:10 pm

Miközben vártam a Caroline válaszára Bonniet felkérte egy barna hajú srác táncolni és ő boldog mosollyal igent mondott neki. Aztán igencsak meglepődtem azon, hogy Bonnie és Caroline már kiskoruk óta ismerik egymást, de nem is tudom miért. Ez egy kis város, nem New York - emlékeztettem magam. Itt szinte mindenki mindenkit ismer születése óta... Mielőtt újabbat kérdezhettem volna, megérkezett egy barna hajú, barna szemű lány. Rögtön beugrott, hogy őt láttam akkor holdtöltekor Nina alatt, őt karmolta meg. Nem volt nehéz rájönnöm, hogy Car miért is volt olyan ismerős, a kis vámpír. Hm... aláírta a végakaratát, azzal hogy bemutatkozott nekem. - mosolyodtam el gúnyosan miközben ők ketten arrébb vonultak egy kicsit. Eléggé dühös párbeszédet folytattak, de nem igazán volt kedvem odafigyelni rájuk. Nem szokásom kihallgatni mások magánéleti problémáit. Amíg ők elvoltak foglalva egymás problémáival a táskámban kotorásztam. Sikerült megtalálnom a kis üvegbe töltött hígított verbénát és a markomba fogtam. Mielőtt beletölthettem volna Caroline italába Elena leült velem szembe, így összezártam a tenyeremet, nehogy észrevegye mire készültem. Na nem baj, talán Car magától berúg annyira, hogy elhúzhassam innen...
- Viszonylag új vagyok. - válaszoltam Elena kérdésére, amikor rájöttem, hogy kérdőn bámul rám. Hát igen, gyakran előfordul, hogy beletemetkezem a gondolataimba. - A nagymamám itt élt egész életében és én csak néha látogattam meg. - magyaráztam meg a viszonylag szót egy megbízható mosoly kíséretében. - Te már születésed óta itt élsz?
Ha két másodperccel később érkezik már verbénás lenne Caroline itala...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 10:55 pm

Csak bámultam, mint nagyi a moziban, elkerekedett szemekkel. Olyan érzésem volt, mintha egy vákumba kerültem volna, ami egyre csak szív le magába, és képtelen vagyok ellene küzdeni.
- Megcsókolt... - mondtam inkább csak magamnak, majd megtört tekintettel néztem Caroline szemébe. - Stefan megcsókolt...? - kérdeztem, de inkább csak költői kérdésnek szántam. Nem akartam, hogy válaszoljon, túlságosan is fájt a dolog. Aztán eszembe jutott Damon. Nincs jogom Stefanra, vagy Carolinera haragudni, hisz én most már Damonnel vagyok. Ő az akit szeretek, és remélhetőleg viszont szeret.
Nyeltem egy nagyot. Lenyeltem a dühöm, a megbántottságom, a szégyenem, majd mosolyogva elléptem Caroline mellett, és leültem Dana mellé.
- Szóval... ismerhetlek valahonnan? Vagy új vagy a városban? - kérdeztem Danát, és még csak oldalra se fordítottam a fejem, hogy lássam Caroline nyilván sajnálkozó arcát.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 10:48 pm

Igen. Bebizonyosodott, hogy nem tudom a számat tartani, aztán a körülöttem lévő emberek ahhoz túl nagy odaadással figyelnek, hogy elsiklanának egy-egy félreérthető szó vagy mondat mellett.
Zavartságomat nem leplezve a maradék italomat is felhörpintettem a pultról, és szinte ráordítottam a pultosra, hogy hozzon még egyet, de most már inkább valami erősebbet. Idegesen kezdtem dobolni az ujjaimmal a pulton és harapdálni kezdtem az ajkamat.
- Igazából..végül is semmi nem történt..-kezdtem bele de sehogy sem tudtam Elena szemébe nézni. Mit fog gondolni rólam, ha mindezt megtudja? Az, hogy csatlakozik Damon "Öljük meg Caroline-t!" mozgalmához abban egészen biztos vagyok.
- Jajj Elena kérlek ne haragudj rám én..vagyis mi..mi csókolóztunk aztán majdnem..de nem történt meg! Esküszöm! -kezdtem dadogva a magyarázkodást és reméltem, hogy Elena nem fog itt mindenki előtt patáliát csapni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 10:39 pm

Összevont szemöldökkel pislogtam Carolinera, és a hirtelen közebszólása, vagy inkább elszólása teljesen összezavart.
- Milyen helyzetben, Caroline? - kérdeztem, kicsit sem rejtve hangomban az ingerültség és a zavarodottság apró jeleit.
Felkészültem már minden rosszra, de éreztem, hogy amit Carolinetól fogok hallani, az olyan lesz, ami még a legrosszabbat is felülmúlja.
- Mit csináltál? - néztem rá határozottan, és eldöntöttem, hogy addig nem engedem, míg be nem vallja a dolgot. Mi lehetett az, ami miatt ennyire sajnálkozik? Talán lefeküdt Stefannal? Megráztam a fejem, és még a gondolatát is száműztem. "Arra Stefan nem lenne képes... nem... ő nem ilyen" gondoltam magamban, de már én se voltam benne biztos, hogy igazam van-e.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 10:31 pm

Kissé feszülten figyeltem ahogy Elena és Dana üdvözli egymást és úgy éreztem, hogy az a pár pillanat válaszadás nélkül egy örökkévalósággá nőtt volna. Közben megérkezett az italom és egy húzásra rögtön a felét megittam, de sajnos ez sem érte el a kívánt hatást. Emberként 3 pohártól már Matt fülébe dúdolgattam az éppen porondon lévő Pussycat Dolls számot, de most semmi ehhez hasonlóra nem vitt rá az alkohol hatása.
Mikor végre Elena hozzám szólt kissé összerezzentem és ahogy arrébbhúzott majdnem kiöntöttem a maradék italom. A jelenetet figyelő pultos srác igen furcsán nézett rám eközben, ám jelen esetben csak egy kínos mosolyra futotta gesztusként feléje.
Csöppet sem zavar, hogy a ruhám rövidsége ennyire felkelti az emberek figyelmét hiszen pontosan ez volt a célom, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy egyedülállónak nyilvánítottam magam.
Ugyan Stefan a tegnapi látogatása alkalmával utalt rá, hogy köztük Elenával vége, ám így kimondva az egyik legjobb barátnőm szájából még inkább bűntudatot ébresztett bennem.
- Elena én..én annyira sajnálom. Tudod milyen vagyok én nem akartam, csak abban a helyzetben..-na bumm. Már megint elszóltam magam. Milyen helyzetben is lehettem volna én Stefannal? Áhh. ~Te idióta Caroline! Egyszer az éleben gondolkodhatnál is mielőtt beszélsz. ~ gondoltam magamban és reméltem, hogy Elenának nem lesz igénye a szituációra rákérdezni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 10:18 pm

Mosolyogva Dana felé fordultam, majd üdvözlésképp biccentettem felé.
- Még nem. Elena vagyok - mondtam kedvesen, majd kinyújtottam felé a kezem, majd miután kezet fogtunk, sóhajtottam, és bocsánatkérően néztem rá. - Megbocsájtasz nekünk egy másodpercre? - kértem, majd megfogtam Caroline karját és arrébb húztam pár lépéssel.
- Beszélnünk kell... nagyon sok mindenről - néztem rá sokatmondóan, majd végignéztem az öltözetén. - Nem túl rövid ez a ruha? - kérdeztem vigyorogva, de megráztam a fejem, mert annyira nem is érdekelt a válasz. - Szóval... - kezdtem, de fogalmam sem volt, hogy milyen módon kéne tálalnom a dolgot. Azt tudtam, hogy nem haragszom Carolinera amiatt, hogy idő előtt "lelőtte a poént", de azért egy "Bocsájts meg, Elena"-t elfogadnék. - Szakítottam Stefannal... - vágtam bele a témába és figyeltem a változó érzelmeket Caroline arcán.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 11:52 am

Miután Dana felé fordultam kedvesen válaszoltam annak kérdésére.
- Mióta..mióta is? -kérdezgettem magamtól és mikor Bonnie felé fordultam meglepetten tapasztaltam, hogy már nincs ott, ám ahogy a székkel kicsit a tánctér felé fordultam megpillantottam őt egy barna hajú sráccal táncolni. Mosolyogva konstatáltam ezt, és így is fordultam vissza Danához.
- Tudod a kérdés inkább ironikus lett volna, mivel az ismeretségünk kezdete homályba vész, mivel valahová az óvoda és a járni tanulás közé tehető. Szóval elég régóta. -fejeztem be a válaszadást, mikor Elena hirtelen előtűnt a semmiből.
- Kérdem én, mikor is volt Tyler neve egy lapon említhető a "normális" szóval? -válaszoltam kérdéssel a kérdésre, majd hirtelen beugrott, hogy a véletlen elszólásom óta nem is találkoztam a másikkal. Ettől a felfedezéstől kissé zavarba lettem és Danára nézve folytattam.
- Ő itt Dana. Nem tudom ismeritek e egymást...-mosolyogtam még mindig zavartan, és úgy téve mintha csak hátra fordultam volna gyorsan Elena fülébe súgtam egy kérdést.
- Ugye nem haragszol? -tettem föl a kérdést kissé szégyenlősen, majd megittam az italom maradék részét, és intettem a pultosnak a következőért.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 11:29 am

Késve érkeztem meg Tyler bulijára, de nem is igazán bántam. Igazából... inkább töltöttem volna ezt a kis időt Damonnel, de meggyőztem magam arról, hogy nem élhetek csak a kapcsolataimnak, és néha buliznom is kell.
Leparkoltam a kocsim, és sietve megindultam a villa bejárata felé. Igyekeztem lehajtott fejjel végigmenni a termen, nehogy valami csatak részeg ismerős rám akaszkodjon. Szerencsére sikerült, és mikor megpillantottam Carolinet a bárpult mellett beszélgetni egy számomra idegen lánnyal, sietve megközelítettem őket.
- Istenem... mekkora tömeg. Tyler normális, hogy ennyi embert hív meg? - kérdeztem Carolinet, majd felültem mellé, és mosolyogva elfogadtam a poharat, amit az egyik évfolyamtársam nyújtott át.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 11:21 am

Miután Nina csak úgy otthagyott nem mozdultam. Magam se tudtam miért, talán vártam valamire. Közben az italom elfogyasztottam ezért kedvesen kértem még egyet és amint megkaptam, belekortyoltam. Ismerős alak bontakozott ki a tömegből. Bonnie jött felém és ölelt meg, utána jött egy szőke hajú, tökéletes alakkal bíró, pláza cica jellegű lány. Nem mintha felcímkézném előre az embereket, de ez jött le róla. Valahonnan ismerős volt, csak nem tudtam rájönni, hogy honnan, ami bosszantani kezdett.
- Fogjuk rá, hogy meghívott. - mosolyogtam rá Bonnie-ra, hiszen Tyler és én eddig még csak nem is találkoztunk. Caroline felé fordultam, aki barátságosan kinyújtotta felém a kezét.
- Dana Harris. - fogadtam el a kézfogását és elmosolyodtam. - Igen, talán a suliból... - hagytam rá végül, de tudtam, hogy nem onnan. Láttam a kötődést közte meg Bonnie között amin igen elcsodálkoztam, mert Caroline első pillantásra nem épp valami nagyon jó barátnőnek tűnt.
- Mióta ismeritek egymást? - kérdeztem mosolyogva tőlük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 11:11 am

Óvatosan ültem föl ez egyik bárszékre, nehogy valami olyat lásson a nagyközönség amit nem kéne. Vagy legalábbis nem mindenkinek kénen...fura volt, hogy most először fordult meg Matt a fejemben, talán azért is mert már megszokottá volt, hogy ilyenkor mindig átölel és egy puszit nyom az arcomra. Ez a törődés hiányzott ugyanis a leginkább hiszen ezen az egyen kívül jelen pillanatban mindenem megvolt. Csodálatos barátnők, tekintély, ám a szerelmi életem romokban. Gondolataimból Bonnie bemutatása a szemben ülő lány felé zökkentett ki, miközben ízlésesen keresztbe tettem a lábam és kéretem egy Martini-t a csapostól.
- Szia. Látásból mintha már ismernénk egymást..talán az iskolából. -kezdtem barátságosan, és közben a kezemet nyújtottam a Dana nevű lány felé.
- Örülök, hogy megismerhetlek. -mondtam mosolyogva, majd miután végeztünk a kézfogással a közben elém tette italomat kezdtem lassan szürcsölgetni.
Közben vetettem egy fél pillantást Bonnie-ra, aki a jelen lévőket vette szemügyre, és láttam azt a vágyódást a szemében, hogy valaki felkérje. ~Hát igen. Régen volt már komolyabb kapcsolata..vagy akár komolytalan is. ~gondoltam magamban, és biztatóan megsimogattam a vállát, majd ismételten a másik lány felé fordultam.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 11:00 am

Nehezemre esett bevallani, de Caroline-nak tényleg igaza volt. A sorrend tényleg nem volt épp a legmegfelelőbb. Belém karolt és választ sem várva elindultunk a pulthoz, ahol, ha jól láttam csak egy lány ült. Ahogy közelebb érkeztünk észrevettem, hogy ez a lány nem más, mint Dana. Care-rel leültünk mellé és elkezdtünk vele zavartalanul beszélgetni.
- Szia Dana! Hogy vagy? - öleltem meg.
- Látom, akkor téged is meghívott Tyler. Szeretném bemutatni neked az egyik legjobb barátnőmet, Caroline Forbes-t - mondtam neki és Caroline felé mutattam a kezemmel. Úgy éreztem, hogy ez egy jó beszélgetés kezdete és bíztam abban, hogy ezek itt ketten jól ki fognak jönni egymással. Közben a tekintetem a tömegre irányítottam és észrevettem pár fura embert és persze ott volt Tyler. Milyen jó lenne, ha felkérne táncolni, és aztán lassúznak, majd.....
Jajj, Bonnie - mondtam magamban - megint ezek a fránya gondolatok, de nem tehettem ellenük, egyszerűn túl gyengének éreztem magam, ezen rossz gondolatok legyőzéséhez. Mindegy is! Most minden figyelmemet igyekeztem Danára, és persze Care-re fordítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 10:35 am

-Hát a házigazdáról eléggé sok mindent tudok most már hisz ő hívott meg engem mert különben nem is lennék itt. -Mosolyodtam el miközben mondtam.
Látom Dana most jó elvan kellet ez a buli.-Gondoltam magamban.
Hamar meg ittam a koktélomat és letettem a pultra és megköszöntem a srácnak aki csináltam.
-Figyelj Dana mindjárt jövök maradj itt de nem muszáj nemsokára jövök vissza. -Mondtam.
Elindultam a pulttól és a kert felé vettem az irányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 10:28 am

Megnyugodtam, hogy jól van, mivel tényleg már a kis húgommá fogadtam.
- Na ja gondoltam, hogy nem vagy teljesen rendben, mert nem hívtál. Amúgy bocs, hogy én se téged. - szabadkoztam egy kicsit és belekortyoltam az alkohollal túl dúsított italomba.
- Igen, tényleg hatalmas a ház. - adtam neki igazat mosolyogva. Örültem, hogy ilyen önfeledten tud beszélgetni.
- Egyelőre bulizni jöttem. - válaszoltam a kérdésére, majd odaintettem az egyik srácnak, aki feltűnően engem bámult. - Amúgy meg nem tudom milyen lesz az este, szóval bármi változhat. - folytattam sejtelmes hangon egy elfojtott mosoly kíséretében. - És mond csak tudsz valamit a házigazdáról?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 10:21 am

Nagyon örültem , hogy ott volt és annak is, hogy nem történt semmi baj míg nem találkoztunk.
-Szerencsére már jól vagyok egykét napig még elég rosszul voltam de az már a múlté. -Mondtam mosolyogva.
-Hát igen nem csodálom ,hogy az egész város erről a buliról beszél hisz hatalmas ház hatalmas tömeg. -Mondtam.
Közben kortyolgattam a koktélomból. Ide oda nézegetek talán látok e ismerőst de számomra senki se volt az.
-És tervezel valamit mostanság vagy most pihizés van? -Kérdeztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 10:12 am

Tovább sétáltam, miután Tyler volt olyan kedves és kéz csókkal üdvözölt. Magamban meg is jegyeztem, hogy ki kell derítenem ez a viselkedés, csak a jól kinéző csajoknál van-e vagy sem. Bár volt egy tippem arra, hogy főleg az olyanoknál akik elég sokat mutató ruhákban jelennek meg. Körbe néztem a teremben és kiszúrtam egy-két helyes srácot akik nagyban beszélgettek, de nem mentem oda egyikükhöz sem. Az utam a bárpult felé vitt, ahonnan Nina szállt a karjaim közé és ölelt meg, egy koktéllal a kezében.
- Szia Nina! - mosolyogtam rá barátságosan, meg kellett hagyni tudja mitől döglik a légy, nagyon szép volt a ruhája.
- De, kérek. - kaptam az ajánlaton és odaléptem a pulthoz, majd rendeltem.
- Gondoltam benézek erre a nagyszabású bulira, szinte mindenki erről beszélt a városban. - válaszoltam neki és elvettem az italomat amit a csapos kitöltött. - És mi újság van veled?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Nina Damian

avatar

Hozzászólások száma : 115
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 10:03 am

Hát Tyler hamar elhajtott maga mellől de nem zavart. Egyből a párpult felé vettem az irányt. Rákönyököltem a pultra és kértem egy koktélt. Elvettem a koktélomat megfordultam és egyből megpillantottam az én kis barátnémat. Egyből oda s mentem hozzá.
-Szia Dana örülök , hogy te is itt vagy. -Mondtam miközben átöleltem.
-Gyere nem kérsz te is egy koktélt? -Kérdeztem.
-Mi szél hozott erre mesélj ,régen találkoztunk. -Kérdeztem tőle egyből hisz örültem , hogy van itt valaki akit legalább ismerek is. Közben kíváncsian vártam a reakcióját , hisz egyből letámadtam mint egy őrült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Bárpult    Szomb. Ápr. 02, 2011 9:55 am

Bárpult
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Bárpult    

Vissza az elejére Go down
 
Bárpult
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Bárpult az első helyiségben
» Bárpult a hátsó helyiségben

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Lockwood villa-
Ugrás: