The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls kórháza

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 3:19 am

Amint meghallottam, hogy Caroline-nal mi történt se szó se beszéd kirohantam a házból és szaladtam, ahogyan csak tudtam a kórházba. Végre elértem a célt ( a grimoirral a kezemben a nővér azt hitte valami szellemi fogyatékos vagyok ) és megmondták nekem hogy hol is van Care terme. A lift a szokottnál lassabban ment ( legalábbis én így éreztem ). Buzgón kerestem Caroline kórtermét az emeleten, ehelyett egy beszélgető Damont és Elenát pillantottam meg. Gondoltam magamban: Itt valami nagyon nem stimmel! Türelmesen vártam és próbáltam kivenni a beszélgetés néhány mondatát, persze sikertelenül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 3:09 am

Az este eseményei egy kissé felkavartak. Elena viselkedése határozottan meglepő volt. De, miket is beszélek? Stefan számára lehetne egyedül meglepő, hisz én már egy jó ideje érzem a bizsergést Elena és köztem, és tagadhatatlanul jobb választás vagyok, mint a gyenge öcsém. Szóval, teljesen megtudom érteni Elena döntését.
Kicsit dühös is vagyok, amellett hogy rendkívül megelégedett, hisz az oly ártatlan és tudatlan Jenna megzavart a kellemes időtöltés közben, de megtudtam, hogy Elena a kórházban van, Jenna pedig munkában, Stefan meg kit érdekel hol, így a kórházba indultam, beszélni Elenaval.
Biztos vagyok benne, hogy jön majd a "Barátok vagyunk" és "Stefant szeretem" szöveggel, de már nem ver át. Az a csók túl igazi volt ahhoz, hogy elfeledkezhessek róla, vagy tévedésnek minősíthessem.
Egy bájos nővérke a megfelelő emeletre küldött és amint a folyósora értem megláttam Elenat üldögélni egy széken. Gyönyörű arca gondterhelt és zavart volt. Remélem, hogy a csókunkon gondolkodik...
- Szia! - köszöntem, mikor mellé értem és leültem a mellette levő székre.
- Beszélnünk kell! - jelentettem ki és az arcát fürkésztem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 2:44 am

Sóhajtottam, majd elengedtem Caroline kezét, hogy hátradőlhessek a székben.
- Mert Matt kedves, figyelmes és odaadó - soroltam az érveket, amiért Caroline beleszerethetett még korábban. - És mert összeilletek - folytattam vállvonogatva, mire Caroline halványan elmosolyodott és ábrándozni kezdett. Pár perc múlva megkordult a gyomrom, mire Car kérdőn nézett rám. - Ennem kéne - mondtam, majd felálltam és az ajtó felé indultam, de mielőtt még kimehettem volna, visszafordultam, és mosolyogva Carolinera néztem. - Nemsokára jövök. Ne csinálj semmi ostobaságot - azzal fogtam, és kijöttem a kórteremből, majd kerestem a folyosón egy automatát, bedobáltam pár pénzérmét, beütöttem a kódot, és kivettem a leeső csokiszeletet, majd visszamentem Caroline kórterme elé, de ahelyett, hogy bementem volna, leültem a székre, kibontottam a csokit és majszolni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 1:07 am

- Fél év...-csak hebegni tudtam az információ hallatán. Hisz mennyi minden történhetett azóta. Amennyit tudok az az, hogy szakítottam azzal akit életem szerelmének hittem és összejöttem egy olyan sráccal akit az elmúlt közel 10 év alatt csak Elena mellett láttam majd ezt követően azt, hogy még mindig mennyire sóvárog után. Nagyon fölzaklattak az események és ebben a helyzetben nem tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek bár jelen pillanatban közelebb állok az előbbihez.
- Miért pont Matt..és miért szakítottunk Damonnal? Hiszen minden olyan tökéletes volt...-egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy mi kellett ahhoz, hogy vége legyen. Ahogy a sírás kezdett előre törni a hasamban lévő fájás újra kezdett felszínre jönni, ám egy két nagyobb sóhaj után újra csillapodott. Annyi kérdés volt bennem, hogy a fájdalom csak másodlagosnak hatott, így gyorsan túl is léptem rajta.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 12:19 am

Láttam, hogy Carolinet teljesen felemészti a helyzet, ezért jobbnak láttam leülni mellé, és ismét biztatásul megszorítani a kezét, ami most jéghideg volt és remegett.
- Talán már fél év is - adtam meg a választ, és láttam, hogy ismét megzuhan. - De hidd el, hogy most nem ez a legfontosabb. Hanem, hogy pihenj és olyan gyorsan gyógyulj meg, amilyen gyorsan csak tudsz - mosolyogtam kedvesen, és igyekeztem minél több erőt sugározni magamból. - Nem szabad megerőltetned magad, pláne egy ilyen baleset után. Minden rendbe fog jönni, csak akarnod kell - súgtam halkan.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 11:59 pm

Az eddig biztosan álló fal mely köztem és az Elena által adott információk között állt a másik szavai által szép lassan ledőltek. Tátott szájjal, szinte álomból ébredve néztem a másikra és próbáltam összeszedni a gondolataimat. Rá kellett jönnöm, hogy a helyzet a vártnál komolyabb, és a hirtelen felém özönlő információk túl gyorsan jöttek egyszerre. Leesett, hogy az emlékezetvesztés nem az elmúlt 1 napra vonatkoznak, hanem ennél lényegesebben hosszabb időre.
- Elena én...hisz Damon...Úristen mennyi idő telt el azóta? -néztem kétségbeesetten Elenára aki addigra már lenyugodott és újra leült mellém.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 1:27 pm

Szünet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 1:24 pm

Fogalmam sincs, hogy miért döntöttem úgy végül, hogy visszamegyek, de ha már itt voltam, elhatároztam, hogy tiszta vizet öntök a pohárba.
- Először is. Fogd fel végre... Damon és te fél éve még csak beszélni sem beszéltetek - nyomatékosítottam az utolsó szavakat, és láttam Caroline arcán a hitetlenséget. - Mattel jársz. Szeret téged. Te is szereted őt. De mivel a baleset miatt erre nem emlékszel, attól függetlenül még így van! Szóval ha olyan okos lánynak tartod magad, próbáld meg szépen megemészteni a dolgokat! - idegesen felálltam, és járkálni kezdtem a szobában. - És mégis miből gondolod, hogy én akarok valamit Damontől? Damon és én barátok vagyunk! És ha még nem tűnt volna fel, akkor Stefan a szerelmem, nem Damon - néztem rá határozottan, majd magatehetetlenül nekidőltem a falnak és onnan figyeltem Carolinet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 1:04 pm

- Menj, fuss el a problémák elől! Úgy tűnik ez nagyon megy! Gratulálok. -ordítottam a Elena után akit ezek után láttam az ablak előtt az arcát takargatva elsuhanni. Ahogy kiment rengeteg gondolat cikázott a fejemben. Először is mi a fene lehet az a dolog ami miatt így hazudozik és valósággal belegabalyodok a semmit mondó mondataiba.
- Ribanc. -csúszott ki a számon, ám inkább tátogtam minthogy hallhatóan kimondtam volna.
Ám abban az egyben biztos voltam, hogy ezzel Elena Gilbert háborúba szólított és biztos lehet benne, hogy én nem leszek semmi jónak vagy inkább ez esetben rossznak az elrontója. ~Foggal körömmel fogok küzdeni Damonért. Nem drága Miss Ártatlanság. Ezt az egyet nem veszed el tőlem.~
Ekkor Elena kopogás nélkül berontott a szobába, idegesen maga alá húzta a széket és láttam rajta, hogy most az egyszer nem fog megfutamodni a válaszadás elől.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 12:55 pm

Hitetlenül felnevettem, és először fordult meg a fejemben, hogy megfojtom Carolinet egy kanál vízben. Sőt, inkább levesben, az most úgyis kéznél van.
- Erre inkább nem mondok semmit - közöltem higgadtan, pedig belül tomboltam, és nem sok hiányzott, hogy kitörjek magamból. Épp elég gondot kellett elviselnem a vállamon, nemhogy még Caroline hisztijét is hallgassam. - Azt hiszem, hogy most egy kicsit ki kell, hogy menjek. Kiszellőztetni a fejem - álltam fel a székből, és nem érdekelt Caroline meglepődött arca, egy szó nélkül kisétáltam a szobából, és mikor bezártam magam mögött az ajtót, fáradtan nekidőltem. Egy ideje már nem aludtam, és még csak most jöttem rá, hogy mennyire kimerült vagyok.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 12:46 pm

Elena szavait hallva nevetnem kellett, hiszem pontosan emlékszem arra ahogy Damontól aznap késő este elköszöntem.
- Elég a hazudozásból Elena! - emeltem fől a hangomat én is és már csöppet sem tudtam burkolni azt, hogy értem, hogy valamit nagyon el akarnak titkolni előle. Egy dologgal nem számoltam. Mikor fölemeltem a hangomat azzal a lendülettel ki is rántottam pár műszert magamból, és egy műszer rögtön csipogni kezdett, mire a pár órával ezelőtt látott orvos rögtön ott termett.
- Nem meg mondtam, hogy pihenésre van szüksége Miss Forbes? Ezt magának kéne a legjobban tudnia Gilbert kisasszony. Még egy ilyen eset és kitiltom a kórteremből. -mondta, miközben helyrerakta a kiszakadt vezetékeket, majd megvető pillantással ránk nézett és kiment az ajtón.
Körülbelül 1 percig egyikünk sem szólalt meg. Síri csend volt a szobában. Ezt én törtem meg azzal, hogy az ölemben lévő tálcát a mellettem lévő szekrényre helyeztem át.
- Mielőtt a nővérkének is adnák kis munkát...- kísértem pár szóval a cselekedetemet.
- Kérlek mondd el az igazat. Talán Damon is kéne? Nem elég Stefan? Hogy te milyen irigy vagy Elena..és még én a barátnőmnek hittelek. -fakadtak ki belőlem a lenéző szavak, és miután visszadőltem a párnára a plafont kezdtem bámulni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 12:33 pm

- Nem voltak részegek, Caroline! - mondtam kissé ingerültebben, mint terveztem. Épp elég komoly volt a helyzet, és túl sok minden történt ahhoz, hogy ennyire félvállról vegye a dolgokat. Viszont amint rájöttem, hogy ennek nem most van itt az ideje, lehiggasztottam magam és nyugodt hangnemben válaszoltam. - Szóval... nem voltak részegek, és nem adom oda a telefonod, mivel olyat akarsz felhívni, akivel lassan már fél éve semmi dolgod nem volt. Figyelj kicsit jobban arra, amit mondok, Car!
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 12:24 pm

Caroline bár addig nem gondolt az evésre mikor elé rakták a levest érezte, hogy már egy ideje nem evett és rögtön nekiállt az ételnek.
-Ahhoz képest, hogy kórházi koszt elég elfogadható az íze. -mondta kicsit terelvén a szót a történtekről de úgy érzete, hogy Elena minden egyes válasza egy újabb kérdést vet föl.
- Ezek szerint ők jól vannak. Jellemző. Részeg emberre nem ha még a fizika sem. -mormogta két kanál leves között.
-Mert, hogy biztos megsajnáltam a részegen az út szélén támolygó flótásokat. Így volt igaz? - a kérdésre Elena mocorogni kezdett és miután Caroline érezte, hogy nem mond el mindent még rátett egy lapáttal a szituáció kínosságára azzal, hogy vigyorogva bámulta a zavarában össze vissza tekintgető lányra.
- Segítek jó. Adj egy tisztességes választ és aztán add a mobilomat, hogy beszéljek Damonnal. -mondta irónikus hangon immár kifejezéstelen arccal, miközben a kanalat pedánsan a tálcára helyezte a félig még mindig levessel tele lévő tányér mellé.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 12:11 pm

Kezdett zsongani a fejem Caroline kérdésáradatától, de igyekeztem minden egyes részletre kitérni. Legalábbis mindenre, amit ismertem.
- Matt teljesen kikészült attól, hogy kórházba kerültél. Tylert sem érintette jól a dolog - kezdtem, és azt a részletet, hogy Lockwood polgármester meghalt, inkább kihagytam. Nem akartam még ezzel is traktálni őt, épp elég baja volt már így is. - És tudom, hogy nehéz elhinni... de másra emlékszel, mint ami történt. Talán az okozhatja, hogy beverted a fejed - találgattam, és láttam Caroline arcán az értetlenséget. - Ezért kell pihenned és nem kérdezősködnöd - mosolyogtam biztatóan, és összerezzentem, mikor az ajtó kinyílt, és egy ismeretlen nővér lépett be rajta.
- Meghoztam az ebédet - mosolygott, majd szélesre tárta az ajtót és behúzott rajta egy zsúrkocsit, amin több tálcányi étel volt. Levett egyet, majd felnyitott egy húzható kis asztalt, ami pont benyúlt Caroline elé, és rárakta a tálcát, majd még mosolygott egy ideig, aztán búcsúzás kíséretében kiment a szobából.
- Egyél - mondtam és figyeltem, ahogy Caroline megfogja a kanalát és nekilát a levesnek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 12:00 pm

Caroline fejében a történet hallatán sok minden megfordult, ám az Elena arcán legördülő könnyek láttán elöntötte az együttérzés, és jó barátnőhöz méltóan viszont szorította a lány kezét.
- Engem nem fogsz elveszíteni Elena. Hiszen nem olyan egyszerű egy magamfajtát elintézni. -mondta kissé elmosolyodva mire a másik arcán is valamiféle megnyugvás látszott egészen a lány következő mondatáig.
- Na, de ez a sztori igencsak sok sebből vérzik. Először is Damontől hazafelé indulva, hogy kerültem egy kocsiba Tylerrel és Mattel? Talán felvettem őket valahol? Megkértek, hogy vigyem haza őket? Elena nem emlékszem..légy szíves segíts! -nézett kérdően és egyben ártatlanul a másik szemébe, majd mielőtt válasz érkezett volna egy újabb kérdés futott át az agyán.
- Mi van a fiúkkal? Ők jól vannak?
~Biztos Tyler nyúlkált bele a kormányba..csak kerüljön a szemem elé...~gondolta, ám mielőtt vádaskodni kezdett volna tudni akarta, hogy a többiek jól vannak e.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 11:48 am

Sóhajtottam, és tudtam, hogy egyszer így is, úgyis el kell mondanom neki, hogy mi történt, jobb ha előbb teszem, mintsem utóbb. Azt is tudtam, hogy nem beszélhetek neki mindenről, de próbáltam egy olyan történetet kreálni, amiben több az igazság, mint az átfedés.
- Te, Matt és Tyler hazafelé tartottatok, mikor valami történt...nem tudom pontosan, hogy mi, és a kocsitok lesodródott az útról... - lehunytam a szemem, és próbáltam elűzni az emlékeket arról a napról, amikor a szüleimmel mi is hazafelé tartottunk, és a kocsink a hídról belezuhant a folyóba. Újra Carolinera néztem, aki kérdőn várta a folytatást. - Nekimentetek egy fának és azután minden olyan gyorsan történt. Egyik percben még jól voltál, a másikban pedig az intenzíven fekszel és... - könnyek szöktek a szemembe, majd megint Caroline kezéért nyúltam, és szorosan megfogtam. - Annyira aggódtam érted, Car - néztem rá szomorúan.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 11:22 am

Caroline mosolyogva ült az autójába és még indulás előtt kacsintott egyet a pajkos mosollyal az arcán integető Damon felé. Boldogan, tökéletes életére gondolva indult hazafelé. Mindene megvolt. A suliban a lányok tisztelték, a fiúk odavoltak érte, volt egy tökéletes pasija és két barátnője akikre mindig számíthatott. Talán egyedül édesanyjával való kapcsolata nem volt felhőtlen, de ezt annak könyvelte el, hogy ezzel bizonyára minden egészséges tinédzser így van és az ő helyzetét még az is nehezítette, hogy az ő anyja nem kisebb személy mint a város seriffje. Bekapcsolta az autórádiót és az éppen abban hallható Rihanna számot énekelte fennhangon. Ekkor azonban valami megpillantott egy hatalmas szarvast az út közepén amely kecsesen és gőgösen pillantott közeledő autója felé, majd hirtelen félrerántotta a kormányt és kinyitván a szemét újra a kórház fehérsége tárult a szeme elé, majd Elena kétségbeesett arccal tornyosult fölé.
- Nyugi. Jól vagyok. -mondta még félig kábán, majd mikor a lány visszaült mellé folytatta.
- Szóval mi is történt velem pontosan? -kérdezte nyugodt hangon a másikra nézve.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 11:09 am

Mikor kiléptem, becsuktam magam mögött az ajtót, és szétnéztem a folyosón, hogy van-e még rajtam kívül valaki. Szerencsére pár kósza nővéren kívül senkit se láttam, ezért fogtam magam és leültem, egy a fal mellett elhelyezett műanyag székre, majd előhúztam Caroline telefonját és kikerestem belőle a seriff számát. Fura volt látni, hogy a "seriff" helyett "anyu" van beírva, de mivel ez Caroline telefonja, nem kellett volna, hogy ennyire meglepjen. Halványan elmosolyodtam, majd lenyomtam a hívás gombot, és vártam...vártam...és vártam. De nem jött válasz. Pár csörgés után megszólalt az üzenetrögzítő bekapcsolását jelző sípszó, de kinyomtam a telefont, és visszasüllyesztettem a zsebembe. ~Talán dolgozik~ gondoltam magamban, majd felálltam és járkálni kezdtem. Egyáltalán nem tetszett, hogy Caroline nem emlékszik dolgokra... és már előre láttam, hogy ez Mattet mennyire ki fogja készíteni. Talán egy félórányi járkálás után mehettem vissza Carolinehoz, aki ekkor már ismét úgy aludt, mint a bunda. Békésen és nyugodtan. Halk léptekkel közelítettem meg az ágy mellett lévő széket, majd leültem rá, a lábaimat felhúztam, és a térdeimre fektettem az állam, és úgy figyeltem a szunyókáló Carolinet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 10:38 am

Caroline hallgatott Elena nyugtató szavára mivel ahogy a szekrény fölé görnyedt a hasában erős fájdalmat érzett, ám ezt az arcára a büszkesége nem hagyta kiülni.
- Rendben. ~legalábbis egyenlőre~ tette hozzá magában. Összeszorította a száját, hogy visszafogja közelgő kirohanását mikor a lány a telefonját a zsebébe dugta és a fájdalma is hozzájárult ahhoz, hogy most megtartotta magának a gondolatait. De ennek ellenére tudta, hogy titkolnak előre valamit és a kórházba kerülése körül valami nem stimmel. Na meg ez az emlékezet kieséses történetben is volt valami nyugtalanító.
- Anyának tényleg örülnék. -mondta, mosolyt erőltetve az arcára mintha Damon már nem is érdekelné és az sem, hogy vajon miért nem engedi Elena, hogy kapcsolatba lépjen vele.
Mosolyogva nézte végig ahogy a lány kilép a szobából, ezzel a másik előtt minden kételyt eloszlatva, hogy gyanút fogott volna. Látta, hogy a másik még megállt az ablak előtt így kicsit megigazítva a párnáját behunyta a szemét. Mikor már úgy gondolta elmúlt a veszély kinyitotta azt és sikerként konstatálta, hogy Elena már nem ácsorgott az ablakában.
- Na nem Elena drága. Caroline Forbes-t nem lehet ilyen könnyen lerázni. - mondta határozottan, ám mivel a hasában lévő fájdalom nem akart enyhülni úgy gondolta egy háborúba illő kipihenve menni, lehunyta a szemét és pár pillanat múlva elaludt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 10:13 am

- Nyugodj meg, Caroline - súgtam halkan, hogy ezzel is megnyugtassam egy kicsit, de nem nagyon ment. Sóhajtottam egy nagyot, Caroline telefonját a zsebembe süllyesztettem, majd visszaültem a székre, és újra megfogtam a kezét. - Most jobb lenne ha pihennél. Autóbaleseted volt és nem szeretném, ha újra visszakerülnél az intenzívre - motyogtam, majd figyeltem, ahogy Caroline lassan megnyugszik és visszadől az ágyra. - Ha kipihented magad, mindent megbeszélünk, jó? - néztem rá békítően, és a hüvelykujjammal simogatni kezdtem a kézfejét. - Nem lesz semmi baj. Itt maradok melletted amíg alszol, és felhívom Forbes seriffet is, hogy jöjjön be. Oké? - halványan elmosolyodtam, és próbáltam annyi nyugalmat sugározni magamból, amennyire képes voltam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 9:33 am

Caroline összehúzta a szemöldökét Elena kérdésére és gyanakvóan nézett az éppen távozó orvosra, majd ahogy az becsukta maga mögött az ajtót Elenára nézett.
Mutató ujját felemelte és a már tőle megszokott módon kezdte volna az éppen eszébe jutó mondatok áradatát szavakba önteni, ám belül valami azt súgta, hogy most inkább a lényegre kell törnie.
- Mi..mi is volt ez pontosan? Most azonnal mondd el, hogy mi történt és, hogy kerültem ide? - A lány táguló szemekkel nézett Elenára és várta a választ ám nem bírta tovább visszafogni magát és csak úgy ömleni kezdtek a szavak a szájából.
- Mégis ez az orvos mit akar? Mit képzel ez. Bejön ide jópofizni, mi az, hogy elveszítettem az emlékeimet. Tudtommal azok veszítik el akik valami nagy traumát átéltek..Jézusom! Elena, ez kezd gyanús lenni Elena mit csináltak velem? Mi történt?
~Biztos valami szervkereskedő.~gondolta, míg levegőt vett majd mielőtt a másik feleszmélt volna folytatta.
- Ez hihetetlen, és hol a francban van Damon? Hívtad már? Lehet nem is tudja, hogy itt vagyok és már aggódik...azonnal fel kell hívnom...
Már nyúlt is volna a mellette lévő kisszekrény tetején nyugvó telefon után ám Elena abban a minutumban megállította és villámgyorsan elvette onnan a mobilt.
-Elena?! Add ide a mobilom! -Nézett a másikra kérdő és egyben haragos tekintettel.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 9:12 am

- Caroline... - mondtam meggyötörten és hirtelen mindent megértettem. Épp elmagyaráztam volna neki a helyzetet, mikor ismét nyílt az ajtó, és egy fehér köpenyes férfi lépett be rajta. Felálltam, mire a férfi megállt, és kedvesen mosolyogva nézett végig rajtunk, majd közelebb lépett és felém nyújtotta a kezét.
- Dr. Johnson. Forbes kisasszony kezelőorvosa - mutatkozott be, mire zavartan kezet ráztam vele, de még bemutatkozni is elfelejtettem. - Ahogy látom már sokkal jobban van a beteg - lépett Caroline mellé és állított valamit az infúzió adagolóján, majd alaposabban megvizsgálta Carolinet. Elővett a zsebéből egy apró lámpát, és belevilágított Caroline szemeibe. - A pupillák tökéletesek - Jegyezte meg magának, majd az ágy végéhez lépett és a rajta lógó kartonra firkantott valamit. - Émelygés? Rosszullét? Szédülés? - nézett kérdőn Carolinera, mire megköszörültem a torkom, és a tekintete átsiklott rám. - Igen?
- Lehetséges, hogy a baleset miatt kiesett pár emlék? - nyögtem ki végül, mire Dr. Johnson gondolkodóan nézett rám.
- Ez normális. Viszont ha pár nap múlva sem térnek vissza az emlékei, akkor mindenféleképpen szóljanak - nézett határozottan Carolinera, mire bólintottam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 8:52 am

- Matt? Nekem semmi közöm Matthez. - Caroline nem értette a kérdés miben létét, hiszen még egy kósza puszi se történt közte és az említett szőke srác között. Sőt, a köszönőviszonyon túl sohasem volt köztük több.
- Damon. Azért arra még emlékszem, hogy éppen kivel bújok ágyba, viszont arra, hogy hogyan is kerültem ide...-itt megakadt és újra azon kezdett gondolkodni mi is történhetett. Újra pörgette az eseményeket, viszont mostmár csak az utolsó napot pörgette végig az agyában amire még emlékezett. Reggel Damon mellett ébredt, fölöltözött, gondosan a nyakára kötötte a jól megszokott csinos sálat, amiből a Damonnal töltött idő alatt egy egész fióknyit beszerzett, hiszen az iskola királynője nem ejthet meg olyan hibát, hogy többször egymás után ugyanabban a ruhában, ugyanazzal a kiegészítővel jelenjen meg.
Szóval fölkelt, Damon elvitte az iskolához ahol a sok irigykedő lány szeme láttára ajtót nyitott neki és egy érzéki csókot nyomott a szájára. Büszkén vonult be az iskolába és Damonról álmodozva ülte végig az órákat. Aztán hazament, megírta a holnapra kiadott fogalmazást, majd Damonnal találkozott a Grillben. Ezután elmentek a férfihoz és egy számára felejthetetlen estét töltöttek együtt. Ezután beült a kocsiba és elindult hazafelé; majd semmi.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 8:26 am

Óvatosan megszorítottam Caroline kezét, és közelebb húztam az ágyához a székem.
- Css... nincs semmi baj - nyugtatgattam, és még az állam is leesett, mikor meghallottam, amit mondott. - Damon? - kérdeztem meglepetten, és fogalmam sem volt, hogy mit kéne mondanom vagy, hogy miért kérdez Damonről. Kezdett nagyon furcsa érzésem lenni a helyzettel kapcsolatban, de előbb meg akartam bizonyosodni a dolgokról, mielőtt rossz következtetéseket vonok le. - Nem Mattre gondoltál? - néztem kérdőn Carolinera, akinek az arcáról alig tudtam leolvasni valamit.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Márc. 05, 2011 8:08 am

Caroline a barátnője hangjára ébredt. Fájdalmat érzett az egész testében és még a szeme kinyitásához is erőt kellett vennie. Rögtön azon kezdett gondolkodni, hogy mi történhetett. Eszébe jutottak a nyári emlékek, végigszántott az évnyitós eseményeken amikor az új lány ebédjébe hashajtót tettek aztán a nagy fehérséget látván maga körül a kórházi körülményeket felismerve próbálta felidézni hogyan is kerülhetett oda. Ahogy haladt előre az időbe egyre közelebb a bizonyos dátumhoz ami ahhoz vezetett, hogy most itt fekszik az általa úgy imádott férfi jutott az eszébe. Az aki iránt úgy érzett mint még soha, senki iránt. Damon Salvatore. Igen Damon Salvatore. Végre egy férfi a sok tini herceg után. A bátyja annak a fiúnak, Stefannak aki miatt az a szerencsétlen Matt hiába kapálódzott Elena után. Az utolsó emléke, hogy a férfival töltött egy kellemes éjszakát és elindult hazafelé. Utána semmi. Akárhogy erőlködött több nem jutott eszébe.
Összeszedve minden erejét barátnője karja után nyúlt, aki miután észrevette a lány gyengeségét készségesen szorította meg a kezét.
- Mi történt? És hol van Damon? -kérdezte kábán Caroline.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls kórháza
Vissza az elejére 
5 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» The Originals

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: