The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls kórháza

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 10:55 am

Azt mondta, elmondja, ha közelebb hajolok. Odahajoltam hozzá, és azonnal megéreztem ajkait az enyémen. Elmosolyodtam, majd viszonoztam a csókját. Végtelenül boldognak éreztem magam. Kezemmel végigsimítottam az arcán, de nem sokáig tudtam élvezni, mert nyitódott az ajtó. Elszakadtam Elenától, és az ajtóra néztem. Stefan sétált be rajta Miss. Plázacicával. Fantasztikus, megjöttek. Morogtam egyet halkan, majd arrébb álltam, amikor Stefan az ágy mellé állt. Már most eldöntöttem magamban, hogy ha hozzáér, letöröm a karját. Talán kicsit eltúlzom a dolgokat, de most cseszettül mérges voltam. Aztán meghallottam egy ismerős hangot a fejemben. Őszintén szólva, nem kicsit lepődtem meg. Bonnie szólt hozzám. Nyugtatott, és figyelmeztetett, hogy ne essek neki Stefannak. Remek, ennyire látszik rajtam, vagy már olyan puszipajtások lettünk, hogy kiolvassa belőlem. Lassan bólintottam egyet, jelezve neki, hogy nyugton leszek. Tovább figyeltem az eseményeket, és le sem vettem a szemem Elenáról. Ő is engem nézett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 10:26 am

Siker! Annyira szeretem, amikor valami sikerül, főleg ha olyan dolgokról van szó, amik igazán fontosak. És hát a legjobb barátnőm boldogsága, ebbe a kategóriába esett. Nagyon jó volt látni őket, végre együtt. Hagytam, hadd örüljenek egymásnak, addig szépen lassan kiittam a maradék kávémat is. Úgy érzem hatott is. Egyre fittebbnek éreztem magam. Ám mielőtt megszólalhattam volna, belépett a kórterembe, két nem várt személy. Caroline és Stefan.
- Sziasztok! Nem igazán számítottunk rátok, a körülményeket figyelembe véve. - mondtam, és gúnyosan elmosolyodtam, majd egy lesújtó pillantással illettem őket.
- Elena most már jól van, de meséljen inkább ő maga. - mondtam, és Elena felé intettem, jelezve, hogy az övé a szó. Ezután Damon-nak próbáltam üzenni, mivel láttam rajta, hogy eléggé ideges lett Stefan-ék érkezése miatt. Próbáltam behatolni az elméjébe.
- Damon! Itt Bonnie! Nyugi, nem lesz semmi baj! Most már visszakaptad! A tiéd, és örökké a tiéd lesz! Ha rajtam múlik, akkor biztosan! Szóval nyugalom van, kérlek ne csinálj butaságot! Nem ér ennyit az egész! Kérlek! - küldtem neki az üzenetet, ami láthatólag eléggé meglepte, viszont egy kis megkönnyebbülést véltem felfedezni az arcán. Ennek örültem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 10:11 am

/ Salvatore panzió/

Hamar oda értünk a kórházba, de természetesen Damon sokkal előbb ott volt. Amint megkérdeztem a pultnál, hogy hol van Elena szobája egyből arra vettem az irányt. Oda is értünk elég hamar. Megálltam az ajtó előtt és szinte mindent hallottam. Szóval akkor már nincs is olyan nagy gond. Vettem egy mély levegőt és benyitottam.
- Sziasztok. Szia Elena jobban vagy már? - kérdeztem majd az ágya mellé mentem. Láttam Damonon, hogy nem örül nekünk annyira. Úgy se fogok akkor sokáig maradni ne, hogy baj legyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 9:58 am

Bonnie viszonylag jobban érezte magát, s ennek nagyon örültem. Nem szeretném az egyik legjobb barátnőmet elveszíteni, hisz mindenki tudja, hogy hogy járt a nagymamája.. Bonnie túlságosan is önfeláldozó, bármi áron akar segíteni másoknak.
- Ööö. - mondtam egy kicsit zavarba jőve most, hogy nagyon sok mindenre emlékszek teljesen más. - Jól igen, csak.. - ráztam meg a fejem és Damon-re néztem. Pont mikor hozzám fordult, rá mosolyogtam.
- Elmondom.. Csak gyere közelebb. - és így tett. Megfogtam az ingét, magamhoz húztam, lehunytam a szememet és egy lágy csókot nyomtam ajkára. Mikor elengedtem a szemébe néztem boldogan. - Egyedül csak néhány pillanatra emlékszek, ami a nyaralóban történt, de nekem ez elég is. - mosolyogtam. Ismét átáramlott az a boldogság a testemen.
Ekkor az ajtó kinyitódott, és Stefan sétált be rajta Caroline-nal. Kicsit se lepődtek meg.. - Öhh... sziasztok. - köszöntem nekik integetve, majd megvakartam a tarkómat, és rá mosolyogtam Damon-re.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 9:47 am

A hitetlenkedéstől kitágult szemekkel néztem rá. Emlékszik... Nem volt időm tovább csodálkozni, mivel Bonnie felébredt. Azonnal megnyugtatott, hogy jól van.
- Idd meg ezt! - mondtam Bonnie-nak, majd a kezébe nyomtam a kávét. Miután elkezdte szürcsölgetni, sóhajtottam egyet, majd Elenához léptem.
- Mire emlékszel? - kérdeztem. - Mindenre? Mondd, hogy mindenre. - kértem könyörögve. Nagyon reméltem, hogy minden eszébe jutott, és segített a varázslat. A szívem olyan hevesen vert, mint eddig még soha. Szerencse, hogy ők nem vámpírok, különben biztosan meghallották volna. Vajon mennyire emlékszik? Most már minden a régi lesz? Újra együtt leszünk, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk? Jó, ez kicsit... szánalmas, de azért valami ilyesmire vágyom. Mondjuk.
- Bonnie, szerinted sikerült? - kérdeztem mosolyogva Bonnie-ra nézve. Olyan szinten fel voltam pörögve, hogy úgy nem sokszor lehetett engem látni. Ráadásul mostanában kedves is voltam Bonnie-val és Elenával, néha még Stefannal is. Na, Caroline-nal nem. De vele nem is tudnék, egy idegesítő Barbie-baba. Uhh... Kiborító a csaj.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 9:32 am

Minden annyira hirtelen történt. Nem hittem volna, hogy idáig fajulhat számomra ez a nap. De mégis megtörtént. Bár az az érzés megnyugtatott, hogy mindent a legjobb barátnőmért, illetve Damon-ért tettem. Ébredeztem. Majd lassan kinyitottam a szemem. Hangokat hallottam, hangokat, amik a nevemet mondták. Majd visszatértem a valóságba. Damon-t láttam magam előtt, illetve Elenát, aki mögötte volt, még mindig az ágyon.
- Köszönöm, Damon. Minden rendben. Jól leszek, csak teljesen kimerültem. Nem csak fizikailag, hanem varázslatilag is. De úgy hiszem sikerült, amit el akartam érni. - mondtam, és belekortyoltam a kávémba.
- Hogy érzed magad Elena? - kérdeztem, majd újra hátradőltem a székbe. Nagyon remélem, hogy sikerült a varázslat. Nem bírtam már ezt a bizonytalanságot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 9:10 am

Bonnie jajgatott Stefan és Caroline miatt, de hisz megérthető, a két legjobb barátnője a Salvatore fivérekkel vannak együtt. Megkérte Damon-t, hogy hozzon neki kávét. Nem is kellett kétszer mondania, Damon már egyből fel is pattant, s kiment az ajtón. - Bonnie.. - kezdtem bele, de már túl késő volt. Megfogta a fejemet, s iszonyatosan hatalmas fájdalom hasított belé. Próbáltam elrántani, hisz irtózatosan fájt. - Nee! Kérlek állj le! - könyörögtem, de folytatta tovább, majd elengedte a fejemet, s a földre rogyott. - Bonnie. - tettem a szám elé a kezemet. Próbáltam felállni, de nem tudtam. A csövek miatt se, meg mert.. még fájnak a végtagjaim.
Damon hirtelen bejött, majdnem elejtve a kávét a kezében. Gyorsan lerakta, és Bonnie megmentésére sietett. Az egyik székre leültette, és óvatosan paskolgatta az arcát, közben rám nézett. - Nem tudom. - ráztam meg a fejem. " Ismét ez a nem tudom szöveg kezd unalmas lenni, Elena!" ~ dühöngtem magamban.
- Mondott egy va.. - nem bírtam a mondatomat tovább mondani, hisz megjelent előttem egy kép. Damon-nel nevetve fekszünk kint a csillagos égbolt alatt, majd a következő pillanatban már a csónakban ülünk, majd felborította. Nagyon rövid kis mozgóképek voltak, de tudtam, hogy Bonnie sikerrel járt.
- Emlékszek.. - suttogtam döbbentem Damon felé bámulva.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 9:02 am

Ahogy Elena a képeket nézte, sok mindent átsuhanni az arcán. Sokk, boldogság, ismét sokk. Volt pár kifejezést, amit nem ismertem fel. Nem tudtam, mire gondolhat, de nagyon kíváncsi voltam rá. Mit nem adtam volna azért, hogy belelássak a fejébe. Aztán elkezdett sírni. Alig nézett meg három-négy képet, máris visszaadta. Szavai hallatán, úgy éreztem, mintha egy éles kést szúrtak volna a mellkasomba. Miért nem tudja végignézni, ahogy boldogok vagyunk? Elraktam a kamerát. Bonnie szavai szinte el sem jutottak a tudatomig, de amikor azt mondta, jól esne neki egy kis kávé, felálltam. Kifejezéstelen arccal sétáltam ki, hogy vegyek neki kávét. Nekem most nem volt szükségem rá, nagyon is éber voltam. Stefanékat nem láttam kint, ettől egy kicsit megnyugodtam. Legalább nem kell elviselnem Elena "szerelmének" jelenlétét. Megvettem a kávét, majd visszaindultam. Amikor odaértem, Bonnie éppen elájult.
- Jesszus, Bonnie! - kiáltottam, és felemeltem a földről. - Bonnie! Bonnie, kelj fel! - szólongattam, majd leültettem az egyik székre.
- Mi történt? - kérdeztem Elenára nézve, de azért Bonnie-t is szemmel tartottam. Láttam, hogy kezd ébredezni. Elena szemében felismerést láttam.
- Elena? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Talán... Talán ez egy emlékezetvisszahozó abrakadabra volt. Reménykedtem benne, bár nem akartam, hogy Bonnie-nak baja essen.
- Bonnie? - szólítottam újra. - Jézusom, lányok, ne csináljátok ezt velem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 7:48 am

A meghitt pillanatot Damon törte meg, aki lihegve érkezett meg hozzánk. Amit mondott, az tényleg lesújtó volt.
- Caroline és Stefan együtt? Ezt komolyan nem tudom elhinni! Hogy tehette ezt Care? Fel nem tudom fogni. - mondtam, és az arcomra tettem a kezem. Eléggé fáradtnak tűnhettem, ami nem is csoda, mivel az elmúlt napokban nem aludtam valami jól, és ráadásul ez a mai nap is nagyon sokat kivett belőlem. Majd Damon szívességére nem nagyon tudtam nemet mondani.
- Igen, kérnék szépen egy kis kávét! Azt hiszem, az most nagyon jólesne. Köszönöm, Damon. - mondtam, és rámosolyogtam. Majd Elena felé fordultam. Láttam rajta, hogy elérzékenyült a fotók láttán. Nem is vetettem meg emiatt. Majd néhány kép után visszaadta a fényképezőt Damon-nak.
- Mi az, hogy nem tudod? Ez nem elég bizonyíték? Mondtuk már! Együtt voltatok, és szerettétek egymást, de ha ez nem elég akkor talán majd ez segíteni fog. - mondtam, majd hirtelen felálltam, és Elena ágyához léptem. Erőteljesen megfogtam a fejét, és elkezdtem mondani egy varázsigét. Remélem működni fog, mert ez a bizonytalanság Elena részéről már teljesen kikészít. Viszont azzal nem számoltam, hogy mennyire kimerített már a gyógyító varázslat, ráadásul eléggé erősen kellett fognom Elenát, mivel meg próbált ellenkezni. Éreztem a nedvességet az arcomon, és tudtam, hogy a saját vérem az. De nem törődtem vele. Próbáltam Elenára, és a varázsigére koncentrálni. Úgy éreztem sikerült, megcsináltam. Viszont erről már nem tudtam megbizonyosodni, mivel ekkor minden elsötétült körülöttem. Az utolsó dolog, amit láttam Elena döbbent arckifejezése volt, majd minden teljesen elsötétült és zuhantam a semmibe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 7:34 am

Nagyon hamar visszatért Damon. Elnevettem magam mikor másik barátnőmre tett egy gúnyos megjegyzést. Mikor megmondta, hogy szerinte nem barátok, nem éreztem féltékenységet. Vajon ez egy jel arra, hogy én komolyan szívből szeretem Damon-t?
Elővette a fényképezőgépet, s szívem ezerrel vert már. Mély levegőket vettem, mire Bonnie furán tekintett rám. - Nyugi nem készülök szülni. - mosolyogtam, s kezdtem már ideges lenni.Olyan képeket fogok látni, amire egyáltalán nem emlékszek. Készen állok rá..
Damon a kezembe adta, s mosolyogva tekintett rám. Olyan édes volt.
Megfogtam és az első képet már sokkolva néztem. Ez csak egy sima ölelkezős kép volt, de milyen szélesen mosolyogtam. Még soha egyik képen, még a szüleimmel nincs ilyen boldog képem!! Megráztam a fejemet. - Ez nem lehet igaz.. - suttogtam, s jobban megtanulmányoztam a képet. Ez nem összeszerkesztett, ez valódi.
Átkapcsoltam egy másik képre épp a csónakon Damon-t fényképeztem le, aki épp evezett. Egy fura fejet vágott, mentem majd elnevettem magam. "Ez édes.." ~ gondoltam magamban. A 3. kép valószínűleg időzítőre volt állítva. Damon mögöttem állt, s átkarolta a csípőmet. Úgy vigyorogtam, mint még soha! - Boldogok voltunk.. - suttogtam, és éreztem, ahogy a könnycseppek lassan lefolynak az arcomról. Egyre mélyebben vettem a levegőt. Nehéz volt ezt megemésztenem, hisz ezekre egyáltalán nem emlékszek, de mégis itt van előttem, a kezemben a bizonyíték! A következő kép egy csókolózós volt, majd megszakadt a szívem. Szinte már patakban folytak a könnyeim. Láttam, hogy van még több kép, de nem bírtam tovább megnézni.
- Nem tudom.. - adtam át remegő kézzel a kamerát Damon-nek. Letöröltem a könnycseppjeimet. Nehéz ez nekem.. Felültem, majd hátradőltem az ágyon és néztem magam elé teljesen leblokkolva.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 7:19 am

/Salvatore panzióból/

Gyorsan jöttem, ezúttal autóval. Nem akartam, hogy Stefanék is jöjjenek, bár szinte biztos voltam benne, hogy amint Caroline felkente a lesírt sminkmaszkját, ők is jönnek utánam. Gyorsan hajtottam, így viszonylag hamar odaértem. Azonnal berohantam Elenához és Bonnie-hoz.
- Hello. Helyzetjelentés: Caroline úgy sírt, hogy a fél feje lefolyt, nem is tudtam, hogy így is tud kinézni. Stefan és ő valószínűleg nem csak barátok. - mondtam, miközben elővettem a fényképezőgépet. Bekapcsoltam, majd rákerestem a képekre.
- Tessék. - adtam Elena kezébe. - Menj sorba, a végéig ezek vannak. - mondtam, és halványan rámosolyogtam. Elképzeltem, milyen lehet most neki. Elfelejtett valamit, amiről épp most kapott fényképi bizonyítékokat... Olyan lehet, mintha az ember bedrogozott volna, aztán látná saját magát fényképeken. Nem lehet valami jó.
Bonnie felé fordultam, és kérdőn néztem rá.
- Minden rendben volt? - kérdeztem. Szegény Bonnie olyan fáradtnak tűnt, hogy azt hittem, menten elalszik.
- Tényleg nem akarsz még egy kávét inni? - kérdeztem kissé aggódva. Nehogy itt beszunyáljon nekem... Az kéne még. Főleg ha Stefan és Miss. Platinaszőke megérkeznek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 7:03 am

Lehúztam a takarót a fejemről, és úgy néztem Bonnie-ra, mint egy ijedt kisgyerek. - Pontosan. - suttogtam, hisz én csakis arra emlékszek, hogy Stefan a mindenem, és olyan boldog pillanataink voltak, de Damon.. egyre erősebben ver a szívem, ha csak eszembe jut a neve, és igaza van Bonnie-nak nem tudok már úgy rátekinteni, mint egy átlagos barátra.
Elmosolyodtam a mondata hallatán. Bonnie nem nagyon szokott lelkizni, de úgy látszik most kiöntötte magából. Megfogta a kezemet, és óvatosan megszorítottam. - Neked is összefog jönni, hidd el. - mosolyogtam.
Sosem mondta nekem, hogy hallgassak a szívemre, főleg, hogy a szívem Damon-höz húz! Hisz utálta, gondolkodott azon is, hogy megkínozza.. Mi történt az elmúlt pár héten? Ennyire boldogok lehettünk Damon-nel? Megráztam a fejemet, volt egy kérdésem.
- Milyen varázslattal tudnál segíteni? - kíváncsian néztem rá. Legalább visszakaphatom az emlékezetemet..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 6:55 am

Láthatóan Elena és Damon sem igazán tudták, hogy mi folyhat ott a panzióban. Majd Damon hirtelen felállt, és kijelentette, hogy hazaszalad a fényképezőgépért, aminek valóban igen nagy hasznát vehetjük. A közös fotóknak Damon-ról és Elenáról talán sikerül visszahozniuk az emlékezetét.
- Rendben! Talán majd én is tudok segíteni egy varázslattal. - mondtam, de ekkora már Damon eltűnt a teremből. Elenához fordultam, aki eközben magára húzta a takarót.
- Elena! Mi a baj? Hát persze, tudom mi a baj. Nem tudod, hogy bízhatsz
-e az érzéseidben, igaz? A eszed azt súgja, hogy Stefan az igazi, viszont az érzéseid megint mást mondanak. Hidd el, minden amit Damon mondott igaz volt! A színtiszta igazság! És ha neki nem hittél, akkor remélem nekem most hiszel! Szeretted őt, és boldogok voltatok! Annyira boldogok, hogy még egy kicsit irigykedtem is rátok! Nem tudom miért, de nekem valahogyan semmi sem jön össze, legalábbis szerelmi téren. Viszont ti tényleg képesek voltatok megmutatni, hogy milyen egy boldog, és kiegyensúlyozott kapcsolat. És ezt tényleg fantasztikus volt látni! - mondtam, és megfogtam Elena kezét!
- Ne engedd ki a kezeid közül a lehetőséget! Ragadd meg, és hidd el, tényleg nem fogod megbánni! Kérlek, ezegyszer hallgass a szívedre, és az érzéseidre. Szeret téged, és mindent megadna neked az égvilágon. -mondtam, és átöleltem, teljes szeretettemmel, az én legjobb barátnőmet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 5:43 am

Kitágult szemekkel bámultam Bonnie-ra, majd Damon-ra néztem. Tudok-e rá úgy tekinteni, mint egy barát? Szerintem igen.. Vagy mégse? - Bonnie. - sziszegtem rá. Azt mondta, hogy jelenleg Stefan-nak nincs senkije, de amikor felhozta Caroline-t furán tekintettem rá. Stefan és Caroline? Együtt. Nem ezt nem tenné Caroline, hisz még Matt-et szereti. Bár azóta próbálja megkaparintani Stefan-t, amióta megérkezett a városba. Mindenki tudja, hogy lepattintotta, majd a barátnőm Damon "áldozata" lett.
- Okés.. - néztem el. Egy részem kíváncsian várja a fényképeket, másik részem pedig retteg. Lehet, hogy fájni fog őket nézni.
- Szia. - mosolyogtam, s mikor odahajolt hozzám ösztönösen lehunytam a szememet, de csak egy puszit kaptam a homlokomra. Mégis miért számítottam többre. Mikor elment azt hittem, majd elsüllyedek a szégyenbe. A fejemre húztam a takarót, tudva, hogy Bonnie is itt van.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 5:36 am

Elena kérdésére csak megvontam a vállam. Kissé zavart, hogy Stefan és a családi állapota felől kérdezget... Ha lenne facebook-ja, ott láthatná. De a vámpíroknak nem előnyös, a facebook. Hallgattam Bonnie válaszát, majd a Caroline-os résznél felvontam mindkét szemöldököm. Eléggé meglepett a dolog, de nem szóltam semmit.
- Szerintem amikor elmegyek a fényképezőért, majd megnézem, hogy mi folyik ott. Vagy ide jönnek? - kérdeztem felvont szemöldökkel Bonnie-ra nézve. Meg sem vártam a válaszát, felálltam.
- Szerintem megyek is. Jobb, ha Elenának minél előbb frissítjük az emlékezetét. - mondtam, és rákacsintottam.
- Sziasztok, nemsokára itt vagyok! - mondtam. Elenához sétáltam. Egy puszit adtam a homlokára, majd mosolyogva elhagytam a szobát, végül a kórházat is.

/Salvatore Panzió/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 5:23 am

- Áhhhhhh Damon, igazán semmi baj, csak álmodtam. És rossz érzés, hogy vége lett. Ez minden! De köszi, hogy megkérdezted. - mondtam, és ismét elmosolyogtam.
- Jajj, de fura ez a helyzet. Nem hittem volna, hogy egy szép napon eljutunk idáig. Persze Elena amnéziája azért nem nagyon kellett volna, sőt ez egy eléggé váratlan tényező volt. De most már világos, legalábbis számomra biztosan, hogy az emlékeid egy részét elvesztetted ugyan, de az érzéseidet nem. Nem tudsz úgy Damon-ra tekinteni, mint egy barát. - mondtam, és mélyen Elena barna szemeibe néztem.
- De, hogy a kérdésedre válaszoljak, nem. Stefannak nem volt barátnője, amíg te Damon-nal voltál. De most már nem is tudom. Nagyon furcsa volt! Megpróbáltam felhívni, és tájékoztatni akartam a dolgokról, de nem ő vette fel e telefont, hanem Caroline. Szerintem ez eléggé fura, nem? Nektek mi a véleményetek? Mit kereshetett Caroline, Stefan-nál a panzióban? - tettem fel a kérdést Damon-nak és Elenának, de úgy éreztem, hogy leginkább magamnak. Viszont megválaszolni a kérdést, azt már nehezebb. A kérdéseket mindig nehezebb megválaszolni, semmint feltenni azokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 5:11 am

Bonnie-t egy idő után elnyomta az álom, s olyan édes volt, amikor halkan elkezdett szuszogni. Olyan boldognak tűnt, de hamar felkelt. Válaszára csak mosolyogtam, majd újra visszatekintettem Damon-re.
Mikor Damon a kávét felhozta, halkan elnevettem magam. - Hátsó szándékok talán? - mondtam kinyújtott nyelvvel Damon-re. Belőle kinézek mindent, bár ma szinte rá sem ismertem. Teljesen más lett, nem így emlékszek rá. Akkor egy igazi kőbunkó tuskó volt, de most egy érzelmes, aranyos srác lett belőle. Vajon emiatt szerettem belé? És a legfontosabb kérdés, hogy még mindig szeretem-e? Hisz csak amnéziám van.. De az érzéseimet ez nem befolyásolja. Bár észrevettem magamon, hogy próbálom elnyomni az igaz érzéseimet. Könnyebb lenne, ha itt lenne Stefan, s meglátnám, hogy mi van köztünk. -Ööö.. - kezdtem neki eléggé zavartan. - Stefan-nak van barátnője? Mármint lett új? - kérdeztem egy fancsali képet vágva. Hisz Damon és én összejöttünk, talán ő is mással?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 5:05 am

-Persze. - feleltem mosolyogva Elenának. Hogy is hagyhattam volna itt? Sehogy... Muszáj volt itt lennem vele, hogy biztosan tudjam, hogy van. Nehogy aztán kapjak egy telefont, hogy rosszabbodott az állapota. Legalább ha itt vagyok, akkor tudok segíteni, ha baj lenne.
- Hát igen, kellett pár nap, mire elfogadta. - mondtam Bonnie-ra mosolyogva. Tényleg úgy hittem, hogy valami új van kialakulóban közöttünk. Talán barátság? Lehet, hogy most majd végre megértjük egymást. Láttam, hogy valamin gondolkozik.
- Mi az? - kérdeztem tőle felvont szemöldökkel. Olyan... boldognak látszott, de volt benne valami szomorúság is. Bár én annyira nem látok bele az emberekbe, ezeket mégis észrevettem.
- Nem iszol még egy kávét? - kérdeztem Bonnie-tól. Úgy láttam, mindjárt elalszik. Annyira azért még nem vagyunk jóban, hogy vigyázzak rá, míg alszik. Meg persze Elenára. Két alvó nővel nem bírok el... Főleg ha elkezdenek álmukban dumálni. Az csak összezavar... Inkább maradjanak ébren.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 15, 2011 4:58 am

Úgy éreztem, hogy jobb, ha a háttérben maradok. Hagynom kellett, hogy megbeszéljék a történteket. Addig hallgattam őket, míg végül az álmosság átvette felettem az uralmat, és néhány pillanatra lehunytam a szememet. Ekkor egy álmot láttam. Damon és Elena voltak az álom főszereplői. Szerették egymást, és egy kisbabát ringattak a bölcsőben. Nagyon idillikus volt ez az egész. Azt hiszem, hogy így tudnám elképzelni a HARMÓNIÁT. Jó volt őket így látni, viszont hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy ez egy álom-e, vagy egy látomás. Ám mielőtt ezt eldönthettem volna, a nevemet hallottam, és hirtelen kinyitódott a szemem. Olyan érzés lett úrra rajtam, mint aki most vesztett el valami értékeset. Miért van az, hogy mindenki boldog, csak én nem? Olyan egyedül éreztem magam. Mármint szerelmi téren. Örültem, hogy Damon-nal egy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, remélem ez már nem is fog változni, legalábbis negatív irányban.
- Hát igen, kellett egy kis idő, mire fel tudtam dolgozni! De jelentem: sikerült! Majd rámosolyogtam mindkettőjükre, és így ahogy őket néztem..........
Na így tudnám elképzelni a HARMÓNIÁT.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 12:25 pm

A mosolya őszinte volt, ezek szerint szép pár lehettünk. - Kösz. - mondtam majdnem elnevetve magamat. - De ugye nem hittétek azt, hogy kezdek olyan lenni, mint Katherine? - kérdeztem halál komolyan. Hisz én sose akarok rá hasonlítani, s soha nem is leszek olyan, mint ő!
Mikor megemlítette boszi barátnőmet hátrafordultam, és egy biztató mosolyt küldtem felé. Fogalmam sincs, hogy hogyan hálálhatnám meg, azok után amit tett velem. Ha épp nem járt volna arra, vagy nem tudott volna meggyógyítani ki tudja mi lehetne velem? Vagy komolyabb sérülésekkel feküdnék itt a kórházba, vagy a hullaosztályon. Vagy vámpírként ébrednék fel, ha ittam a baleset előtt vámpír vért.
- Komolyan? Bonnie és a fenyegetés? - halkan kuncogtam, majd bocsánatkérően barátnőmre pillantottam. - Bocsi. - mosolyogtam, s ismét Damon-ra néztem. Ezt hallanom kell, kíváncsivá tett.
A következő mondata hallatán, nem mosolyogtam, semmi csak figyeltem mélyen a szemeibe. Ezek a szavak visszhangzottak a fejembe: Boldoggá teszlek, szeretlek, szeretjük egymást.
- Hát igen.. kár. - hajtottam le a fejem. Erre mást nem nagyon tudnék mondani. Megigazítottam a párnámat, és nagy nehezen ismét lefeküdtem. - Itt maradsz? - kérdeztem Damon-től. Nem szeretnék egyedül lenni a kórházba, így is elég ijesztő. Sajnos barátnőm nem nagyon bírná, hogy több, mint 24 órán keresztül fent maradjon, hisz ő is ember, mint én, csak különleges képességekkel.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 12:14 pm

- Úgy látszik. De nem csak én téged. Ez fordítva is így volt. - mondtam elmosolyodva. Eszembe jutott, milyen boldog voltam. Mintha egy új Damon lépett volna be az én testebe. Amikor azt mondta, szöktessem meg ma, elmosolyodtam. Még mielőtt nemet mondhattam volna, visszavonta a kérését. Eszem ágában sem volt megszöktetni ma, pont azért, mert szeretem. Még azért jó, ha megfigyelés alatt tartják. Én nem vagyok orvos, bár ha rosszabbodna az állapota, kapna vért, de azért mégse szeretném, ha valami baja esne azért, mert én nem bírtam visszafogni magam. Amikor megkérdezte, mit szóltak a többiek, elgondolkodtam.
- Hmm... Stefan meglepően jól fogadta. Nem akart megölni, téged sem kurvázott le. - mondtam, és erre elmosolyodtam. - Sok szerencsét kívánt nekünk, és láthatóan komolyan is gondolta. Bonnie... - mondtam, és hátrasandítottam legújabb majdnem-barátomra.
- Hát, Bonnie egy kicsit megfenyegetett. - mondtam mosolyogva, majd visszanéztem Elenára.
- De rájött a kis boszifejével, hogy boldoggá teszlek, és szeretlek. Szóval megbékélt. Kár, hogy mire erre rájött, már elfelejtetted, hogy szeretjük egymást. - húztam el a számat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 12:06 pm

- Ebben igazad van. - bólintottam és egy pillanatra Damon ajkára néztem, majd vissza rá, s elmosolyodtam zavaromban. "Légy normális! Mintha semmi sem történt volna.." ~ hajtogattam magamban.
Amint elmondott "rólam" mind szép volt. Vajon tényleg ilyen lettem volna? - Úgy látszik nagyon boldoggá tettél. - mondtam és egy apró mosolyra húztam a számat. Összekulcsoltam a kezemet és lenéztem pirulva rá. Fogtuk-e így egymás kezét? - Ha igazán szeretsz, szöktessél meg ma. - vigyorogtam. Nem nagyon szeretek másokat fenyegetni, de a szükség törvényt bont.
- Na jó, ezt nem kellett komolyan venni. - ismét rá pillantottam. Egy kérdés már az eleje óta nyaggatott. Muszáj megkérdeznem tőle. - És mit szóltak hozzánk a többiek? - haraptam az alsó ajkamra, majd beszívtam.
- Mármint ki voltak akadva, vagy jobb esetben örültek-e nekünk? - nevettem a végénél, simán eltudnám képzelni, hogy koccintunk a többiekkel, megünnepelve minket.. Ilyen biztos, hogy nem volt.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 12:00 pm

Elmosolyodtam a viccelődésén, de nem igazán volt nevethetnékem. Inkább sírni volt kedvem.
- Honnan tudom? Engem választottál. A gyereked apja helyett. - mondtam egyszerűen. Tényleg így gondoltam. Ha nem engem szeretett volna, akkor maradt volna Stefan mellett. És nem lett volna velem.. Fájt, hogy bizonyíték kell, hogy végre elhiggye nekem, tényleg szeret.
- Elena, ezt érezted. Láttam a boldogságot az arcodon és a szemedben. Ahogy viselkedtél, ahogy nevetgéltél. Ahogy szerettél. Nem tudtad volna megjátszani... - mondtam. Teljesen biztos voltam abban, amit mondtam. Ha emlékezne, ő is tudná. Állítólag régi fényképek, beszélgetések miatt vissza szoktak jönni az emlékek, reméltem, hogy most is így lesz. Talán ha Stefantól hallja, akkor el fogja hinni. Kivéve, ha Stefan hazudik, és azt mondja, sosem volt velem. De akkor megölöm. Biztos, hogy megölöm.
- Láthatod. Amint holnap megszöktettelek. - mondtam egy halvány mosollyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 11:54 am

- Damon Salvatore. - mondtam mosolyogva. - A szavadon foglak, ha nem engednek ki akkor megszöktetsz. - hülyéskedtem el az egészet. Hisz nem tudom, hogyan fogom kibírni még egy napot az ágyban fetrengve. Azt javasolt nézzek magamba, de hogyan? Tartsak egy nagyítót a számba, s valahogyan bele fogok nézni.
- És honnan tudod, hogy szeretlek? - kérdeztem egy huncut mosollyal a szám szélén. Nem szeretek másokkal játszadozni, de komolyan nem emlékszek Damonre.
- Talán azok kellenek.. talán nem. Lehet, hogy mondtam, de vajon azt éreztem? - pillantottam rá a szempilláim alól. Egyben biztos vagyok, már nem azt érzem Damon iránt, amit régen.. Talán tényleg csak az emlékezetem esett ki, de az érzéseim nem? Szeretem Stefan-t? Szeretem Damon-t? Lehet, hogy Damon-t szeretem és csak próbálom legyőzni ezt az érzést?
Sosem gondoltam volna, hogy valaha Damon-nek azt fogom mondani, hogy: Szeretlek. De úgy látszik mondtam, többször is. Bonnie-ra pillantottam, aki mindjárt elalszik. Elmosolyodtam rajta.
- Akkor remélem, majd a képeket láthatom, meg persze a naplómat.. - tettem hozzá nagyon-nagyon halkan.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 11:43 am

Ahogy látom, sikerült zavarba hoznom, és nem tudott válaszolni. Gondolkodik, és nem tud dönteni. Ez már jó jel. Az emlékei szerint Stefant szereti, az érzései szerint engem. Legalábbis ezt gyanítom. Ez pedig nekem elég.
- Nem sokára elmehetsz. Szerintem holnap már kiengednek. Ha nem, én maga, szöktetlek ki. - mondtam, és gyorsan végig is gondoltam a szökés menetét. Nem volt túl bonyolult. Felkapom, kiugrok vele az ablakon, és meg sem állok hazáig. Egyszerű, de ötletes.
- Csak amit érzel. Elena, ha magadba nézel, akkor azt is tudni fogod, hogy mit érzel valójában. - mondtam, majd amikor elkezdte feltornázni magát ülőhelyzetbe, megfogtam a karját és segítettem neki.
- Tudom, hogy szeretsz, Elena. Talán a fényképek kellenek ahhoz, hogy beismerd. Talán Stefan vagy Bonnie szava. Ők is tudják. - mondtam, majd visszaültem a székemre.
- És ezek most nem pusztán találgatások, Elena. Nem csak feltételezem, hogy szeretsz. Tudom! Mondtad nekem, nem is egyszer. És komolyan is gondoltad. Tudom. Különben Stefannal lettél volna, nem pedig velem. - mondtam komolyan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls kórháza
Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» The Originals

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: