The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls kórháza

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 11:37 am

Úgy tettem, ahogy megkértem, figyeltem rá. De nem számítottam erre. Szóra nyitottam a számat, hogy bizonyítsam, hogy Stefan fontabb nekem, mint ő, de nem sikerült. Egész végig Damon szemét fürkésztem. Csodaszépek..
Kezdtem már a végén zavarba jönni, és hol a falat néztem, hol a padlót, de próbáltam kerülni a tekintetét. Szeretem, vagy nem? A tekintetem újra rá összpontosult, s végig hallgattam hosszú mondandóját.
Erre tényleg nem tudtam mit válaszolni. Most komolyan kockára tettem a gyerekem életét, és nem akartam volna a gyerek apjával, Stefannal felnevelni, akit ráadásul szeretek. Vagy mégsem? Bárcsak visszakaphatnám az emlékezetemet! Sokkal könnyebb lenne minden..
- Mégis mit érzek? - vontam fel az egyik szemöldökömet. - Fogalmam sincs. Csak elakarok innen menni, mármint a kórházból. - tettem hozzá, nehogy félreértse. - Mit mondjak el? - kérdeztem, és nagy nehezen feltudtam ülni a helyemen. De jó érzés volt.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 11:31 am

- Hiszel? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Már kezdtem reménykedni, amikor azt mondta, Stefant szereti. Kezdtem tényleg elveszíteni magamat... A türelmemet, a hitemet. Mindent.
- Elena figyelj rám. - mondtam komolyan, és a szemébe néztem. - Az érzéseidet nem veszítheted el! Hogy szerethetnéd Stefant?! Elena, az isten szerelmére! Ha hiszel nekem, tudnod kell, hogy engem szeretsz! Persze, szereted Stefant! De nézz a lelkedbe, és mondd a szemembe, hogy őt jobban, mint engem! Mert ezt nem hiszem el! Amikor szakítottunk, és arra kértelek, légy Stefannal, nem akartál! Nem azért, mert velem lettél volna. Nem, Elena. Nem lettünk volna együtt, de te így sem akartad Stefannal felnevelni a gyereket. Mi kell még ahhoz, hogy elhidd nekem? - kérdeztem teljesen kétségbeesetten. Elég zakkant monológ volt, de volt már rosszabb is a történelem során. Még mindig a szemébe néztem, és vártam, hogy feleljen.
- Mondd a szemembe, Elena. Tudod, mit érzel. Hát mondd el! - mondtam, és végig a szemébe néztem. Onnan akartam kiolvasni a választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 11:22 am

- Oké. - mosolyogtam én is. - Ne hibáztasd magadat.. - ráztam meg a fejemet. - Oww. - a nyakamhoz nyúltam, kissé elaludtam. Hülye kórházi párnák, az embernek egyáltalán nem tesz jót! Nem tudtam, hogy mit is felelhetnék erre.
- Damon? - szólítottam, majd ismét rám nézett. - Hiszek neked.. Bármennyire is sokkoló hírek számomra, HISZEK! - hangsúlyoztam ki az utolsó szót. Most jön a neheze..
- De.. - haraptam az ajkamra, és egy nagyot nyeltem. - Én Stefan-t szeretem.. - magyarázkodtam. - Vagyis arra emlékszem, hogy őt szeretem. - ráztam meg a fejemet. "Nem pedig téged.." ~ tettem hozzá a gondolatomba. Nem akartam jobban megbántani.
- Ha nem veszítettem volna el az emlékezetemet.. talán másképp lenne, de ezt már nem tudhatjuk meg. - befejeztem a mondandómat és a plafonra szegeztem a tekintetemet. Ha Stefan-t szeretem akkor miért fáj ennyire? El lehet felejteni az érzéseket is?
Hirtelen rájöttem, hogy a naplóm az otthon van! Abba mindent lejegyzek! Amint hazakerülök első dolgom az lesz, hogy elolvassam. Meg persze a vámpír testvéremnek bemutatkozni, akit ismerek, de nem emlékszem rá.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 11:15 am

- Az voltál. - mondtam és megeresztettem egy halvány mosolyt, majd bólintottam. - Igen, vannak. Otthon van a szobámban a fényképező, amint lesz időm, elmegyek érte. Féreérthetetlen képek vannak rajta. - mondtam, amikor eszembe jutott az a kép, amin éppen a csónakban csókolózunk. Aztán az a másik, amin öleljük egymást, és a tekintetünkből árad a szeretet... Bárcsak most is úgy nézne rám. Amikor megfogta a kezemet, mintha felkapcsoltak volna benne valamit... Valami olyat, amitől olyan érzésem támadt, mintha megrázott volna az áram. Abban a pár napban, amit Elenával töltöttem, kezdett ez az érzés megszokottá válni... Vajon ő is érzi ezt?
- De az én hibám. Miattam száguldoztál. Te csak... szomorú voltál és kiborultál. Miattam! - mondtam, és újra olyan elkeseredett képet vágtam, hogy ha lett volna egy tükör nálam, fejbevertem volna magamat, hogy ne vágjak ilyen fejet, mert nem férfias. De jelen pillanatban az sem érdekelt, hogy nem úgy viselkedek, ahogy kéne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 11:03 am

Csak érthetetlenül néztem rá. Bár azt már észrevettem magamon, hogy erősebben dobog a szívem mikor meglátom. Ó csak a monitor ne jelezze ki!
- Ezek szerint boldog voltam veled.. - mondtam egyre halkabban. Nem akarok az ágyban feküdni! Kéne egy kis levegő. A kezeimet az arcomra raktam, majd a hajamba túrtam. - Mond, hogy ez csak egy álom.. - mondtam, s ránéztem. - Vannak fényképek? - vontam fel a szemöldökömet. Na.. ha vannak elhiszem neki, de hamar rájövök, ha valami szerkesztett.
A másik pillanatban Damon ismét ugyanazt a szomorú fejet vágta. A kezéért nyúltam, s óvatosan megfogtam. - Ne szomorkodj. - suttogtam. Eléggé fura ez a helyzet, hisz mellettem van az a férfi, aki szeret engem, s valószínűleg én is szeretem őt csak nem emlékszek rá. De emellett ott van Stefan, akiért ölni tudnák..
- Ebben igazad van. - mondtam az utolsó mondatára. - Nem a Te hibád.. Nekem nem kellett volna száguldoznom főleg, hogy állapotos vagyok. - mondtam, s ekkor elkeseredve feleltem. - voltam.. - majd magamhoz húztam a kezemet.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 10:55 am

Ahogy láttam, Elena teljesen sokkkot kapott. Sírt. A legszívesebben átöleltem volna, és letöröltem volna a könnyeit, de nem tehettem... Nem emlékszik arra, hogy szeretett. De az érzései hova lettek? Eltűntek az emlékeivel együtt? Nem, az nem lehet.
- Igen, azt hiszem, az én hibám volt. Ha nem szakítottam volna veled és nem kértem volna, hogy legyél Stefannal, nem borultál volna ki, és nem száguldoztál volna az utcán... - mondtam, és előtört a bűntudat. Miattam van ez az egész. Az én hibám, és most én viselem a következményeket.
- Igen. Szívedből. Amikor azt a pár napot együtt töltöttük a nyaralóban... Sosem láttalak boldogabbnak. Sokat fényképeztünk, hogy megörökítsük a pillanatot... Csónakáztunk, és néztük a csillagokat. Úsztunk is. - mondtam, és elmosolyodtam. Visszaemlékeztem azokra a napokra. Fantasztikus volt, mint egy álom.
- Ha nem szerettél volna, nem száguldoztál volna azután, hogy szakítottunk. - mondtam ismét elszomorodva. Jobban emésztett a bűntudat, mint az a tény, hogy elveszíthetem Elenát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 10:48 am

Nem is vettem észre, hogy Bonnie bejött a kórterembe, annyira belemerültem Damon történetébe. Testvérem? Mi? Amikor azt mondta, hogy lefeküdtünk, hát úgy nézhettem ki, mint aki hallottat lát. Ez nem lehet igaz.. Ez valami rossz álom lehet, vagy tréfa...
Stefan sosem támadna meg, majd a nyakamhoz nyúltam. Még mindig volt ott egy kis heg. Igazat mond? Vagy talán ő támadott rám, s próbálja Stefan-ra fogni?
Szerettem őt? Ezt már nem bírtam idegileg tovább. Hogy nem emlékezhetek ezekre? Csak figyeltem őt és a mozdulatait, de úgy vettem észre, hogy nem kamuzik. Nem! Ilyen nem történhetett! Ismét sírhatnékom volt és máris pár könnycsepp elhagyta a szememet. Szerettem Damon-t??! Nem bírom felfogni.. Hisz Stefan.. nekem csakis ő létezik.
Mikor azt mondta, hogy terhes voltam, patakban folytak le a cseppek, és megérintettem a hasamat. Akkor Bonnie ezért fogta meg a hasamat. Elvetéltem.. Elveszítettem egy gyerek életét.. Hogy lehetek ennyire figyelmetlen?!
- Miattad történt? - suttogtam teljesen sokkolva. Ez túl sok információ volt hirtelen, és azt sem tudom, hogy ezek igazak-e, vagy sem.. Kéne valami bizonyíték..
Tudtam, hogy valamit meg kell kérdeznem. Nagy erőt vettem magamon, lehunytam a szememet és mély levegőt vettem. Ránéztem, és így szóltam. - Szerettelek? - kérdeztem rekedt hangon. Bár lehet, hogy már előre tudom a választ..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 10:39 am

Csak a baleset utánról vannak emlékei...Remek. Kezdtem úgy érezni, hogy semmi esélyem arra, hogy visszaszerezzem. Aztán arra kért, mondjam el, mi történt. Gondolkodtam egy kicsit azon, hogy az első együttléttől kezdjem-e, vagy azt inkább kihagyjam. Végül úgy döntöttem, hogy teljesen őszinte leszek.
- Úgy kezdődött az egész, hogy megjelent a testvéred, de épp nálunk voltál. Elment, de pedig zavart voltál, mert kiderült, hogy vámpír. Ittunk. Sokat. Az ágyban kötöttünk ki, és reggel eléggé kiakadtál. Elmondtad Stefan-nak, aki telenyomta magát emberi vérrel, hogy bosszút állhasson rajtam. Teljesen bekattant, és amikor megjelentél, megtámadott. Én szedtem le rólad, de csúnyán megsebezte a nyakad, ezért ittál a véremből, és meggyógyultál. Stefant bezártam a pincébe, míg lenyugszik, te pedig feljöttél hozzám. Ki akartad szedni belőlem, hogy mi bajom. Nem igazán sikerült, és eléggé... elutasító is voltam, mert mérges voltam és csalódott. Aztán hagytál nekem egy levelet... Hogy elmész, és kiszállsz az életünkből. Azt írtad, szeretsz. - mondtam, majd ránéztem, és vártam a reakcióját.
- Utánad mentem, és a nyaralótokban találtam rád. Elmondtam, hogy szeretlek, bár ezt már tudtad. Dúlt a láw, és összejöttünk. Nem csak az ágyban... Ténylegesen, szerelmileg. Aztán megjelent Stefan, és szakítottál vele, hogy velem lehess. De... terhes lettél. Azt hittem, hogy tőlem. És nagyon örültem volna neki, ha így lett volna. De aztán kiderült, hogy nem tőlem van a gyerek, hanem Stefantól. Nem bírtam elviselni, és elkövettem életem legnagyobb hibáját. - mondtam, és enyhén megráztam a fejem.
- Szakítottam veled. Kértél, hogy ne tegyem, de... makacs voltam. Nem akartam az öcsém gyerekét nevelni. Kiborultál, és elrohantál. Ekkor történt a baleseted. Bonnie hívott fel, azonnal rohantam. És innentől már tudod. - fejeztem be a mesét. Éreztem Bonnie jelenlétét, tudtam, hogy az egészet hallotta. Reméltem, hogy ő meggyőzi Elenát arról, minden igaz, amit elmondtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 10:25 am

Azonban sajnálatos módon nem Stefan vette fel a telefont, hanem Caroline. Mit kereshet a Salvatore panzióban? Nem értettem.
- Care! Szia! Nem számítottam rád! Az igazság az, hogy Stefan-nal szeretnék beszélni, ha lehet. De mit keres nálad az ő mobilja? Mit csináltok ti? - kérdeztem, és felhúztam a szemöldököm. De mielőtt Care válaszolhatott volna, elmondtam neki, hogy mégis mi a helyzet.
- Care! Elena itt fekszik a kórházban, autóbalesete volt! Kérlek gyertek ide azonnal, amint tudtok! - mondtam, és letettem a telefont. Nem voltam képes tovább beszélni Caroline-nal, aki valószínűleg nagyon jól mulat Stefan-nal a panzióban. Nem, ezt komolyan nem tudom elhinni. Hogy tehetett ilyet? Miközben ezen gondolkodtam, beléptem a kórterembe, vissza Elenához, és Damon-hoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 10:13 am

Egyből Bonnie-ra néztem magyarázatért, hisz Damon nem a szavak embere. Szóval akkor jól tippeltem, kórház. Érdekes, vajon lecsapolták a véremet? De ekkor elmondta, hogy autóbalesetet szenvedtem. Kitágult szemekkel meredtem rá. - Köszi. - motyogtam. - Hogy meggyógyítottál.. Rémlik valami. - mondtam elgondolkozva, ekkor felállt, a telefont szorongatta a kezében, s kiment. Damon-re néztem.
- Nem tudom. - suttogtam. - Zavartan. - húztam el a számat. Miért van ilyen rossz kedve? És hova tűntek a gúnyos megjegyzései? Ez nem rá vall..
Hogy érti, hogy semmire nem emlékszek-e? Furán néztem rá. - Nem értelek.. - néztem el, majd gondoltam elmondom neki.. - Halvány emlékeim vannak a baleset után, amikor Bonnie meggyógyított, de az utolsó tiszta emlékezetem, hogy Stefan-nal vagyok. És fogalmam sincs, hogy hogyan kerültem az autópályára. De mi történt velem? - néztem kérdőn, és egyben aggódva Damon-re. Nem létezik olyan, hogy utoljára a Salvatore házban vagyok.. majd kikötök egy balesetben. Ittam? Nem hiszem..
- Mond el, kérlek. - néztem rá könyörögve. Azokkal a nagy bociszemekkel, ami mindig hatásos.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 10:03 am

Bonnie válaszát hallva elmosolyodtam. Jó hosszú válasz volt, de nem értelmetlen fecsegés. Úgy éreztem, valami új kezdődik Bonnie és köztem.
- Tényleg nagyon szeretem Elenát. Nem is tudom, mi lenne velem nélküle. - mondtam megrázva picit a fejem, majd ismét elmosolyodtam.
- Én sem vagyok mindig ilyen, szóval használd ki a pillanatot. - mosolyogtam Bonnie-ra, majd úgy láttam, Elena ébredezik. Bonnie ismét elmondott mindent, amit én akartam. Na, nem fogom elismételni. Amikor Bonnie kiment, Elenára néztem.
- Hogy vagy? - kérdeztem. Addigra már eltűnt a mosoly az arcomról, és csak aggódás, valamint fájdalom maradt. A testi épségéért már nem aggódtam, inkább az emlékei miatt. Emiatt voltam szomorú is. Végülis ki ne lenne az, ha a volt barátnője, akit szeret, elfelejtette volna, hogy viszont szereti, és együtt voltak? Valószínűleg mindenki az lenne...
- Semmire nem emlékszel? Mi az utolsó emléked? - kérdeztem halkan. Reméltem, hogy ad esélyt arra, hogy elmondjam, mi történt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 9:41 am

Damon hálálkodása kifejezetten jól esett, mivel tudtam, hogy ez olyan luxus, amit nagyon kevesek érdemelnek ki.
- Tényleg nem kell semmit megköszönnöd! Tudom, hogy nem voltunk jóban eddig, de az Elenával való kapcsolatod mindent megváltoztatott. Boldognak láttam Elenát melletted. Csak tudod, először nagyon nehéz volt ezt elhinnem nekem. Mivel sajnálatos módon, nem éppen a legfényesebb, legkedvesebb oldaladat mutattad felém, így igen nehezen tudtalak elfogadni, de most már úgy érzem, hogy igenis képes vagyok rá. Senki nincs egyedül ebben a világban. És én meg azt szeretném megköszönni, hogy ennyire szereted Elenaát. Tudod, azért a legjobb barátnőknek fontos ez az érzés, hogy tudják, biztonságban van a barátnőjük. És hát szerintem Elena a legjobb kezekben van, vagyis lehetne, ha végre emlékezne. - mondtam, és mélyen Damon szemébe néztem.
- Húúúú, de érzelmes lettem hirtelen! Nem vagyok ám mindig ilyen, sőt nagyon ritkán esik meg az ilyen. Csak örültem, hogy végre ezt kiadhattam magamból, és biztos vagyok benne, hogy mostantól már egy teljesen más személyként tudlak téged kezelni. Persze, ezt elvárnám azért kölcsönösen is. - mondtam, és elmosolyodtam. Majd észrevettem, hogy Elena ébredezik.
- Elena! Nyugi, minden rendben van, itt vagyunk a kórházban. - mondtam, és próbáltam megnyugtatni őt.
- Autóbaleseted volt! És beverted a fejedet! Nagyon súlyos sérüléseket szereztél, de egy varázslat segítségével begyógyítottam őket. - mondtam, majd felkaptam a telefont, és eldöntöttem, hogy tájékoztatom Stefan-t is a dolgokról.
- Damon! Légyszíves, valamit el kell intézzek - mondtam, és kimentem a folyosóra.
Szerencsémre Stefan, már harmadik csörgésre felvette a telefont. Majd mondtam, amit mondanom kellett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 9:24 am

Álmomat egy folyamatos csipogás szakította félbe, de nem nyitottam ki a szemem. Hátha visszatudok aludni.. Nem fájt semmim, hála az égnek!
A mutatóujjamat megmozdítottam, majd valamibe belekapaszkodtam, puha volt. Ágyon fekszek? Lassan elkezdtem kinyitni a szememet, felnéztem, s Damon és Bonnie bámul rám egyaránt. Homályosnak tűntek, majd többet pislogtam és kitisztult minden körülöttem.
- Hol vagyok? - motyogtam és a tekintetem a kezemre tévedt. Csomó kis cső állt ki belőle, majd már végig tanulmányoztam az egész szobát. Egy kórház.. valószínűleg.
- Mi történt? - suttogtam kétségbeesetten. Egyedül ők voltak a szobában. Stefan sehol se volt. Miért nincs itt? Próbáltam felülni, de hiába, nem tudtam..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 9:18 am

Amíg a vizsgálat befejeztére vártunk, nem szólaltunk meg. Mindketten nagyon aggódtunk, én meg azon gondolkoztam, hogy hová tettem a fényképezőgépet. Valószínűleg a szobámban van, majd ha hazamegyek, megkeresem. Amikor az orvos végre kijött, elmondta azt, amit már eddig is tudtunk. Amikor végre bemehettünk Elenához, ő már mélyen aludt. Álmában az én nevemet motyogta. Halványan elmosolyodtam, majd egy szó nélkül felálltam, és elmentem kávéért Bonnie-nak. Amikor az automatánál voltam, úgy döntöttem, magamnak is veszek egyet, hiszen valószínűleg el sem mozdulok majd Elena mellől, amíg ki nem engedik. Visszasétáltam a két meleg kávéval a kórterembe. Az egyiket Bonnie kezébe adtam, a másikat én kezdtem el kortyolni.
- Köszönöm, hogy segíteni próbálsz. - mondtam halkan, Bonnie-ra nézve. Nem hittem volna, hogy valaha valamit azért fogok megköszönni Bonnie-nak, mert értem teszi. Volt már példa rá, hogy megköszöntem valamit neki, de azt azért, mert Elenának tett vele jót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Aug. 14, 2011 9:09 am

A mentőautó gyorsan szelte az utcákat, mégis végtelenül sok időnek tűnt, mire végre odaértünk a kórházba. Elena jobb oldalán ültem, és le nem vettem róla szemem. Bár tudtam, hogy fizikailag teljesen rendben volt, mégis izgultam a vizsgálat miatt. Damon-nal nem mehettünk be hozzá a vizsgálat erejéig. de egy örökkévalóságnak tűnt ez az időszak is. Majd utána közölték velünk, hogy minden a legnagyobb rendben van, legalábbis fizikailag. Sikerült ugyanis diagnosztizálniuk az amnéziát, viszont Elenát még nem tájékoztatták erről. Úgy néz ki, hogy ez a feladat ránk fog hárulni. Végre bemehettünk hozzá. Viszont ekkor már mélyen aludt. Majd Damon-hoz fordultam.
- Ha szépen megkérlek, hoznál nekem egy kis kávét? - kérdeztem, és vártam a választ. Elena azonban ekkor elkezdett motyogni álmában. Mintha Damon nevét mondta volna..........
Lehet, hogy mégse olyan reménytelen ez az egész helyzet. Majd intettem Damon-nak, hogy most már eléggé rám férne az a kávé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Szomb. Aug. 13, 2011 10:31 am

/Mystic Falls utcáiból/

Nem értettem minek kellett mentősöket hívni, de csupa vér voltam, s nem éreztem magam valami jól. Így lassan beleegyeztem, de amikor egy hordágyhoz csatoltak, sajnos nem verhettem ki a raplét, hisz elég volt rám nézniük a mentősöknek.. Látták, hogy valami nincs rendben velem. Én voltam középen, és Bonnie felé nyújtottam a kezemet, majd megszorította. Damon-re néztem, aki még mindig ugyanolyan szomorúan, magába roskadva ül. Épp rám pillantott, s halványan elmosolyodtam.
Ki voltam merülve. Fogalmam sincs, hogy mi történt a mai napon, de egy biztos, hogy fáradt vagyok. Lehunytam a szememet, s próbáltam nem arra az idegesítő csipogásra koncentrálni. Egy idő után megfájdult tőle a fejem is, majd elragadott magával az álom.
Álmomban Damon szobájában voltam, pontosabban az ágyán és épp a nyakamat csókolgatta. Nagyon élveztem, de látszott rajtam, hogy egy "kicsit" túl sokat ittam, ahogyan Damon is.. - Ohh, Damon. - sóhajtottam álmomban, s elmosolyodtam.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 09, 2011 1:16 pm

- Nem.. Te is látod.. a papíron az áll, hogy a magzat 3 hetes. Sajnos rosszul használtam a tesztet, így hibás információt mutatott. És 3 héttel ezelőtt meg nem voltam még együtt Damonnel. - húztam el a számat és átölelt. Elmosolyodtam.
- Köszi, ez jól esik. - majd elengedtem. - Mehetünk akár.. - hoztam fel a példát. De jó lenne otthon lenni a szobámban.. Elbújni a problémák elől. Megköszöntem a doktor úrnak, s a papírral együtt meg az ultra hangos fotóval elhagytuk a kórházat. Mivel Selena látta, hogy nem vagyok épp a legjobb passzban felajánlotta, hogy ő vezet. Elfogadtam, s elindultunk a Gilbert házhoz.

/folyt. Gilbert ház?/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 09, 2011 1:11 pm

Elenát aggasztotta a tény hogy stefantól van a pici, sőt láthatóan kiborította, tehát Damonnal van.
Ajj húgi. Most mit csináljak? Semmit. Mivel semmit nem tudok tenni az ügy érdekében.
- Ez nem lehet tévedés? Elena nem keverhetted össze a zacsikat, vagy a hajakat? Vagy esetleg nincsen egymáson hajuk? - kétségbe estem. Láttam hogy milyen letargikus állapotban van, és csak úgy kimondtam mindent amire gondoltam, hátha valami bejön.
Átöleltem, és vártam hogy sírni kezdjen vagy hasonló.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 09, 2011 1:06 pm

Selena nagyon lelkes volt a gyerek iránt. Bár szerintem még ő is legbelül egy igazi gyerek. - Lehetsz a keresztszülője. - mosolyogtam, majd megérkezett a doki egy papírral a kezében. Nem tudtam kivenni, hogy mit gondolt. Letörölte a ragacsot a hasamról, majd visszahúztam a felsőmet.
Odaadta a papírt és elkezdtem tanulmányozni. Végig futottam a szemeimmel, mire egy sornál megálltam.. Apa: Stefan Salvatore.
Mintha egy világ omlott volna össze. - Stefan a gyerek apja.. - suttogtam magam elé dermedve. Ez nem lehet igaz! Ó miért pont én! Damon ehhez mit fog szólni, hisz én ŐT szeretem.. Ilyen nem történhet.. Ez egy félreértés lehet..
Magam mellé raktam le a papírt és csak néztem előre.. - Nem hiszem el..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 09, 2011 1:01 pm

Elena sírt én pedig tehetetlen voltam. Csak olvadoztam a kicsitől. Olyan aranyos volt ahogy vert a pici szíve.
- Ha tudnád hogy én ennek most mennyire örülök! - kicsit hangosabban mondtam, mint kellett volna. Éppen azon gondolkoztam hogy kisfiú vagy kislány lehet-e amikor megszólalt bennem a gonosz.
- Elena kik lesznek a kicsi kereszt szülei? - mármint Jane-nek tuti sakk lenne ha mi lennénk azok Jeremy-vel, bár Elenának sok barátja van, és ott van még a nem apa Salvatore... Fenébe.
- Mindegy én majd végig veletek leszek, és elmegyünk venni baba cipőt, baba ruhát, és ilyen baba dolgokat. Ne sírj hidd el nagyon jó lesz. - Kicsit belelkesültem. Átöleltem volna, de tiszta ragacs volt a hasa. Rá mosolyogtam, és úgy is maradtam, nem tudtam nem mosolyogni. Hihetetlenül jól éreztem magam.
Igazi hatalmas nagy családom lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 09, 2011 12:52 pm

Furán néztem rá, mégis milyen nézés ez? Majd rám mosolygott, s a recepciós nőhöz fordult, majd megigézte.
Felállt a helyéről és bekopogott egy közeli szobába, majd mondta nekünk, hogy akkor mehetünk a dokihoz. Bementünk a szobába, olyan hideg volt. Nem a hőmérséklet, hanem a hangulata. Bemutatkoztam a doktor úrnak, s elmondtam, hogy apasági tesztet szeretnék elvégezni. Kért tőlem DNS mintát, elővettem két különböző nejlon csomaglópapírt, melyben hajszálak találhatóan. Egyikre rá volt írva, hogy Damon Salvatore, másikra pedig Stefan Salvatore.
Először mondta, hogy végezünk egy ultra hangos felvételt, hogy egyáltalán terhes vagyok-e. Beleegyeztem, s lefeküdtem a székre. Fel kellett húznom a felsőmet, majd ilyen hideg dologgal bekenték, s egy bigyóval elkezdte körkörösen a hasamon forgatni. Hamar megjelent mellettem a kép, s hallottam a kicsi szívdobogását. Ismét elkezdtem könnyezni.. Terhes vagyok..
Mondtam, hogy nem szeretném tovább látni, de egy ultra hang képet szeretnék a kicsiről. Vért vett tőlem, s elment a laboratóriumba. Azt mondta úgy 15 perc lehet az egész, Selena-ra néztem és megszólaltam.
- Nagynéni leszel..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 09, 2011 12:42 pm

- Természet feletti gyerek. Már hogyne lehetne - azzal egy olyan *tenemláttadatwilightot* nézést villantottam felé. (Ne kérdezd hogyan)
uh kórház. Vérszag. Pfúj. Mindegy ha Jeremyt nem ettem meg az ilyen közömbös szagú embereket sem fogom.
- cselekszem húgi - úgy mosolyogtam rá ahogy Chuk Norris mosolyogna egy atom háborúban.
- Ön most újra átnézi a papírokat és mivel úgy sincs most itt senki be ír minket az üres helyre, és máris felszól hogy egy beteg érkezett. - utálom ezt csinálni. Olyasmi érzés mintha a babák akikkel kiskorodban játszottál, leszedted a fejüket tépted a hajukat stb. valójában érző lények lennének.
- Akkor húgi mehetünk? - kajánul vigyorogtam rá és intettem a recepciósnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 09, 2011 12:30 pm

- Édesem, nem hallottál arról, hogy a teszt néha hibázik? - vontam fel a szemöldökömet és leparkoltam. Gyorsan kiszálltam. Szerencse, hogy itt van velem a nővérem, hisz ha nem akarnának minket beengedni időpont nélkül, még mindig megtudja őket igézni..
- Igen, voltam ma Damonnel, de ha Bonnie érzi a gyereket, akkor pár óra alatt ezt nem lehet. - ráztam meg a fejemet és elkezdtem befelé indulni. - Képtelenség. - emeltem a levegőbe a kezeimet.
A recepcióshoz mentem, s kértem egy apasági tesztet azt mondta, hogy csak bejelentkezéssel lehet. Megforgattam a szememet, s Selena-re néztem. - Segítenél egy picit? - kérdeztem tőle.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Kedd Aug. 09, 2011 12:27 pm

Nem is tudtam gondolkozni.. hogy hogy nem tudja?
- Elena te a fürdőszobában lepisilted a pálcikát. Szóval azelőtt senkitől sem eshettél teherbe. Azóta voltál valamelyikkel? - elég hülyén hangzott ez így. Azt sem tudom ki a pasija most.
El nevettem magam ahogy összegeztem mennyi minden történt velem mostanában, és ha elmondanám valakinek, akárkinek tuti bezáratna a GyP-be. Nem is baj. nyugodtabb lennék.. de akkor is hiányozna a két kis Gilbert.
Szegény Elena, ő vajon sokszor érez így?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Aug. 01, 2011 10:25 pm

ÚJRAINDUL A TÉMA! VAGYIS A RÉGI BESZÉLGETÉS LEZÁRT!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls kórháza
Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: