The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls kórháza

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Márc. 07, 2011 8:58 am

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Márc. 07, 2011 8:58 am

Mikor felébredtem nagyon összezavarodtam. Hiszen este az a nő, Katherine megölt. talán ez is csak egy álom volt? Felültem az ágyban és mivel aznap este már megszabadultam a belőlem lógó vezetékektől könnyedén fölálltam és bizonytalanul indultam el az ajtó felé, majd egy kicsit habozva kiléptem a folyosóra amely kihalt volt. Elindultam a nővérpult felé, amely fölött az óra pontosan hajnali 3 órát mutatott. Az asztal mögött ülő nő meglepve pillantott föl rám.
- Kisasszony mennyen vissza a szobájába. Éjszaka van, pihenésre van szüksége. -mondat nyugodt hangon ám én ezt már csak puszta háttérzajként érzékeltem, ugyanis valami megmagyarázhatatlan vonzódást éreztem a tőle nem messze lévő tasak vér felé. Lassan indultam el, kizárva a külvilágot, és ahogy kiléptem a nő látóteréből mohón kaptam a zacskó után.
- Hölgyem, kérem fáradjon vissza a szobájába. -zavart meg, ám még időben elcsentem a tasak B+ vért.
- Renben. Megyek máris. -feleltem kicsit arrogánsan, és gyors léptekkel haladtam a szobám felé, majd amint beléptem kivettem a hálóingem alatt rejlő vért amely színével és meglepően vonzó illatával szinte elvarázsolt. Aztán a belőle kilógó tubust szívószálnak használva beleittam a zacskó tartalmába.
- Pfujj. -dobtam el magamtól a zacskót és a számban hirtelen elviselhetetlen fájdalom lett úrrá. Szinte szétfeszítette valami az ínemet és azt hittem, hogy menten belehalok az érzésbe, ám ez hirtelen abbamaradt és ahogy a számhoz értem meglepve tapasztaltam, hogy két éles foggal gazdagodtam. Ekkor az eldobott tasakot hirtelen a számhoz emeltem, és a fogaimmal széttépve annak tartalmát, mind magamhoz vettem.
Nem is kellett több, az érzés magáért beszélt. Még többre és többre vágytam...elhatároztam, hogy minél előbb elhagyom a kórházat. Fogtam a bezacskózott ruháimat mely egy széken pihent, gyorsan fölöltöztem, majd az arcomat megmosva elindultam kifelé.
A nővérke immár fölállt a székből és sietve indult felém. Ahogy odaért szúrós szemekkel nézett az enyémbe, és újra vissza akart parancsolni a szobámba mire idegesen ráförmedtem, tartva az éles szemkontaktust.
- Hagyjon engem elmenni. -förmedtem rá mire ő megbabonázva nézett rám és utat engedett nekem.
- Szóval én ilyet is tudok. -mondtam mosolyogva, majd ismét felé fordultam.
- Ha keresnének, mondd, hogy a saját orvos javallatára távoztam. hagyott is itt papírt de sajnos elveszítetted.
- Ahogy óhajtja. -válaszolt kézégesen a nő, mire én vigyorral az arcomon léptem ki Mystic Falls utcáira.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Márc. 07, 2011 8:10 am

Mosolyt csalt arcomra tudatlansága és értetlenkedése. Nem sokan tudnak a csúnya, gonosz ex-barátnőről, ami bizonyos szempontból kedvező. De akkor miért is akarom, hogy Damon és Stefan tudomást szerezzenek ittlétemről? Hát azért, hogy port kavarjak, mert anélkül nem izgalmas a játék. Apropó játék…
- A játék elkezdődött – suttogtam kegyelemdöfésként, és a párnát sietve a lány fejére szorítottam, majd ellenkezést nem tűrve tartottam ott, míg Caroline próbálkozása abbamaradt, és teljesen elernyedt. Meghalt… Ennyi az élet. Múlandó, mint a nyári zápor. Ám Damon vérével a szervezetében vissza fog térni az élők közé, csak nem egészen úgy, ahogyan arra Elena vagy a kis bagázsa számítana. Nem lesz többé az a salátán élő Caroline, a vér lesz mindene. Újonc vámpírként pedig reményeim szerint eltereli rólam a figyelmet, és bajt csinál a fivéreknek.
Elégedetten mosolyogva hagytam el a kórtermet, a kórházat, majd eltűntem az erdő sötétjében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Márc. 07, 2011 7:54 am

- Katherine? Ki? Elena éjszaka van... - mondtam zavarodottan, majd a lány által szorongatott párna igen fenyegetően hatott rám. Mikor azt mondta, hogy adjak át egy üzenetet már kezdtem elhinni, hogy ez tényleg nem Elena, valahogy a hangszíne és a modora is más volt. Egy pillanatig az is megfordult a szememben, hogy tényleg álmodom.
- Mi..milyen üzenetet? -kérdeztem, zavarodottan és felváltva tekintgettem az Elena vagy éppenséggel Katherine kezében lévő párnára és a másikra, aki egyre fenyegetőbben hatott rám jelenlétével.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Márc. 07, 2011 7:45 am

Az alvó Caroline feje mellől elvettem egy párnát, mikor rávetülő árnyékom miatt a lány felébredt. Elena? Nos, kellemetlen tény, hogy hasonlítunk, de ha már nem tehetek ellene semmit, legalább hagy használhassam ki. Elmosolyodtam a helyzet költőiségén: azt tervezem, hogy Elena egyik legjobb barátnőjén keresztül hozom az aranyduó tudtára ittlétem. Nem mellesleg, Caroline átváltozásában nagy szerepe lesz Elena jóakaratának és Damon vérének. A férfi gondolatára elhúztam a számat, mégis csak összetévesztett Elenával!
- Katherine Pierce-nek hívnak – pontosítottam, és megforgattam kezemben a tipikus, kórházi fehér párnát. A lány értetlenkedve nézett vissza rám, s szemében ott volt a nyoma az alvást követő zavarodottságnak
- Szeretném, ha átadnál a Salvatore testvéreknek egy üzenetet a nevemben – kértem elkomorodott vonásokkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Márc. 07, 2011 7:35 am

Éppen mélyen aludtam mikor Elena megszólított és kezdetben azt hittem csak képzelődöm, vagy éppen álmodom a dolgot, ám amint lassacskán kinyitottam a szemem és a folyosóról szűrődő fény megvilágította alakját, bizonyossá vált, hogy tényleg itt van a kórteremben.
- Szia Elena. -suttogtam bizonytalanul, még az alvás utáni kábaság hatására. Még a biztonság kedvéért megdörzsöltem a szemem, hogy a képzelődés lehetőségét is kizárjam amit talán a baleset okozott, ami annyira nem lepne meg tekintve, hogy az emlékeim is semmissé váltak.
- Hogy, hogy itt vagy? Talán történt valami? -kérdeztem immár kicsit éberebb állapotban. Közben kicsit föntebb húzóckodtam az ágyon és a mellettem lévő kislámpát is feloltottam. Immár tisztán láttam Elena arcát aki most göndör, loknis hajjal nézett le rám.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Hétf. Márc. 07, 2011 5:04 am

Néptelenek voltak már az utcák, amikor hangtalanul besurrantam a Mystic Falls-i kórházba. Egy nő próbált elküldeni, mondván hogy a látogatási idő már régen lejárt, és ilyenkor csak különleges esetekben maradhat bent látogató. Hála egyik hasznos vámpírképességemnek, a megigézésnek, gyorsan segítőkésszé tettem a nővért, aki így készségesen elárulta merre találom Caroline Forbes kórtermét, illetve csevegő hangnemben beavatott szinte az egész kórtörténetébe. Kis előadását hallva érdekes információ került a birtokomba: este csodával határos módon egyik pillanatról a másikra jelentősen javult a lány állapota. Ilyet egy isten sem tesz, csak a vámpírvér… Hát persze, Szent Elena mindent elkövet, hogy a barátai éljenek. Akkor tegyünk ez ellen.
A megfelelő szintre érve megpillantottam a kis Bennett-boszit, aki mint valami őrszem vigyázott Caroline-ra. Épp azon tűnődtem, hogy iktathatnám ki, amikor felállt, és elindult a mosdó irányába. Megvártam, míg befordult a sarkon, majd sietve a kis beteg szobájába lopóztam.
- Szervusz, Caroline! – köszöntem kedvesen az alvó lánynak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 9:13 am

Elenan látszott, hogy nagyon nagyon fáradt.
- Persze, hogy kedves voltam! - morogtam a bajszom alatt. De végül is tök mindegy volt, hogyan viselkedem vele, úgyis elfelejtett mindent... Nők... kit tud élni velük? ... Ki tud nélkülük?!
A Bennett boszira néztem, aki úgy tűnik, csendháborút vív ellenünk. Ugyanolyan sötéten pillantottam végig rajta, ahogyan ő mért végig engem.
- Viszlát, Bonnie! - mondtam közömbösen, majd Elena felé fordultam.
- Gyere, hazakísérlek! - a lifthez mentünk, majd le a földszintre, aztán némán ballagtunk egymás mellett, ki a kórházból.
Keveset beszéltünk és azt is apró, értelmetlen dolgokról. Carolineról és Bonnieról, szóba se került a Téma, ami úgy tűnik, csak számomra a téma, nagy, aláhúzott, piros betűkkel.
Nem akartam erőltetni, annyi időt akartam adni Elenanak, amennyire csak szüksége van. És amúgy sem tiszta ez a dolog, valami bűzlik. De most mindketten fáradtak vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 9:00 am

Az újság nem szólt semmiről. Egyszerűen fájt olvasnom, de amint Damon kijött, úgy tettem, mintha valami nagyon érdekeset találtam volna benne, és egy percbe is beletellett, mire felpillantottam rá.
- Remélem, hogy kedves voltál hozzá - néztem rá szűkült szemekkel, majd visszasüllyesztettem az újságot oda, ahonnan kiszedtem, és felálltam. Ekkor éreztem csak meg újra, hogy mennyire fáradt vagyok, és mennyire szükségem van egy forró fürdőre ahhoz, hogy normálisan tudjak gondolkodni. Beletúrtam a hajamba, majd ránéztem a falon lógó órára. Túl késő volt. - Haza kell mennem - néztem Damonre, és csak azért, hogy ne bántsam meg, sóhajtottam egy nagyot, majd folytattam. - Nem hiszem, hogy Stefan örülne neki de... ha beszélgetni akarsz akkor gyere velem - vontam meg a vállam majd a lift felé néztem. Annyira szerettem volna már hazamenni, és magam mögött hagyni ezt az egész borzalmat, hogy bármit megtettem volna érte.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 8:42 am

- Csodás - mondtam mosolyogva, de közömbös hangon. Csuklómat a számhoz emeltem, engedtem szemfogaim megnőni és belemélyesztettem a bőrömbe.
Még mindig közel voltam hozzám így nem kellett közelebb hajolnom, csak ismét igézőn néztem a szemébe.
- Iszol pár kortyot a véremből és elfelejted! - mondtam monoton hangon a szavakat. Szájához emeltem a csuklóm és lehunytam a szemem, amíg ő kortyolta a vérem. Mikor eleget ivott elvettem a szájától a csuklóm és ismét igézőn néztem a szemébe.
- Nagyon erős az immunrendszered, attól jöttél rendbe! - mondtam ismét, majd mikor láttam, hogy az igézés sikeres volt bólintottam.
- Jó volt beszélni, gyógyulást! - mondtam és felálltam, majd kifele indultam. A szoba közepénél járhattam, mikor eszembe jutott, hogy Elena arról mesélt, Caroline, csak arra emlékszik, mikor együtt voltunk. Hát, igen... a verbénás vére után nem fűznek kellemes emlékek a kapcsolathoz, így jobbnak láttam véget vetni. Sarkon fordultam, fölé hajoltam és mélyen, igézőn néztem kitágult pupilláiba.
- Szóval, szakítottunk és emiatt nem csípsz! - elmosolyodtam, mikor láttam, hogy megértette.
- Szép álmokat! - súgtam kedvesen és kijöttem a szobából.
- Kész! - mondtam Elena felé fordulva, aki nagy figyelmet szentelt egy újság olvasásának.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 7:54 am

Miután Elena kiment az addig kapott információkat emésztgettem és a Mattel való kapcsolat lehetőségeit latolgattam. ~Ha jobban belegondolok tényleg helyes, aztán ahhoz képest ahogy én bántam vele mindigis segítőkész volt.~
Mosollyal a számon aludtam el és egy nem várt hangra ébredtem. Damon görnyedt fölém és fogta meg a kezem ami egyszerre lepett meg és öntött el melegséggel. Fura érzés volt hiszen a szívem szerint magamhoz húztam volna egy csókra, ám az eszem tudta, hogy már nem vagyok vele.
-Szia Damon. -feleltem neki kábán. Már éppen a kettőnket övező kérdésekre akartam rákérdezni, hogy tisztába tegyem a dolgokat, mire Damon szemei valósággal az agyamig hatoltak, és elfojtották a belőlem kitörni készülő szavakat.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 7:30 am

Egyszerűen nem értem magam, miért viselkedek úgy, ahogy Elena közelében. Egyszerűen nem tudnám nem megtenni, amit kér.
Beléptem a szobába, ahol Caroline feküdt. Mindenféle csövek lógtak ki a karjából. Sóhajtottam és kelletlenül közelebb léptem. Úgy tűnt, épp alszik.
- Szia! - mondtam halkan és finoman megszorítottam a kezét. Szívem szerint csak gyorsan túl lettem volna a dolgon, de Elena megkért, hogy legyek kedves...
- Hogy vagy? - kérdeztem és leültem az ágya szélére.
- Azért jöttem, hogy jobban legyél! - hajoltam hozzá közel. Pupilláim kitágultak és kezdtem megigézni a lányt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 7:26 am

- Jól van. Majd megkérem Bonniet, hogy maradjon itt vele, míg én hazamegyek átöltözni - vontam meg a vállam.
Viszont még mindig nem értettem, hogy miért akar velem olyan dologról beszélni, ami meg sem történt, de kelletlenül bólintottam, majd megfordultam és visszamentem Caroline szobája elé, ahol megint leültem az egyik székre, és a mellettem lévő aprócska szekrényből, előhúztam egy újságot, amit addig terveztem olvasni, míg Damon bemegy és elintézi a dolgát Carolinenal. - Legyél vele kedves - mondtam határozottan Damonnek, majd kinyitottam az újságot és olvasgatni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 7:16 am

Néha egyszerűen nem értem ezt a lányt. Megcsóváltam a fejem és a boszorkára sandítottam, aki még mindig nem jött leharapni a fejem. Mondjuk, én vagyok az, akit nem igazán érdekel, hogy emberektől hemzseg a terem és szívesen kitekerem a nyakát.
- Jajj, Elena, ne butáskodj! - néztem vissza a lányra felvont szemöldökkel.
- A véremtől meggyógyul és nem meghal. Már ha nem olyan hülye hogy megölje magát - rosszallóan forgattam a szemem, majd ismét Elenara néztem.
Elena határozottan úgy nézett ki, mint aki túltette magát a csók dolgon, de nekem ennyire egyszerűen nem ment.
- Szóval, essünk túl a dolgon, mert szeretnék veled beszélni rendes körülmények között - addig fogok az agyára menni ezzel a csók-üggyel, amíg végre abbahagyja a gyerekeskedést. Tudom, hogy vele csókolóztam a tornácon, hiába a valódinak tűnő meglepettsége és hitetlensége, egyszerűen nem tudom túltenni magam ezen a dolgon.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 6:18 am

Damon hirtelen témaváltása ismét eszembe juttatta, hogy az egyik legjobb barátnőm bent fekszik a kórteremben és szenved a sérüléseitől, ezért a csókos téma másodlagos helyre került a fontossági listámon. Sőt... még csak foglalkozni se akartam vele.
- Az nem túl veszélyes? Ha meghalna... - kezdtem, de még csak gondolni sem akartam rá, hogy Caroline meghal, és elveszítem őt is. - Akkor valakinek egész éjjel mellette kell lennie, hogy ne történjen semmi baja - Tudtam, hogy a vámpírvér segíthet Carolinenon, de azt is, hogy ez veszélyekkel jár. Viszont hajlandó voltam akár egész éjjel is virrasztani, csakhogy biztonságban tudhassam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 6:09 am

Hitetlenül forgattam a szemem, Elenara néztem és megcsóváltam a fejem.
- Elena, alig volt fél órája, nem hiszem el, hogy nem emlékszel! - de már nem voltam olyan magabiztos, mint az előbb. Elena reakciói túlságosan valódiak voltak ahhoz, hogy csak tettesse azt, nem emlékszik semmire. Valami nagyon nagyon furcsa dolog történik itt...
- Mindegy - sóhajtottam végül és megráztam a fejem. Kiderítem mi folyik itt, ha addig élek is. De egyszer akkor térjünk rá erre a Caroline dologra, hátha azután lehet beszélni normálisan Elenaval.
- Szóval, mi a helyzet a te Caroline barátnőddel? - kérdeztem és akaratlanul is Bonniera néztem, aki minden rezdülésem árgus szemekkel figyelte. Csoda, hogy eddig nem gyújtott fel...
Persze, tudom, hogy Caroline autóbalesetet szenvedett a Lockwood kölyökkel és a szőke sráccal, akivel mostanában randizgat, találkoztam Lizzel, aki tájékoztatott mindenről, de nem gondoltam volna, hogy ennyire súlyos a helyzet.
- Adhatok neki vért - mondtam közömbösen és megvontam a vállam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 6:01 am

- Tessék? - Kerekedtek el a szemeim, és nem hittem a fülemnek. - Mi nem... csókolóztunk...- mondtam kissé halkabbra véve a hangomat az utolsó szónál. Nem akartam, hogy Bonnie bármit is meghalljon a beszélgetésünkből, viszont Damon viselkedése kezdett aggasztani. - Biztos, hogy jól vagy? - jobb kezemet, bizonytalanul a vállára tettem és kérdőn néztem rá. Fogalmam sem volt arról, hogy mi folyik itt, de szerettem volna a végére járni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 5:56 am

Elena viselkedése ismét meglepett. Arra számítottam, hogy jön a "Ne bánjam meg, hogy a barátom vagy!" és "Stefant szeretem!" szövegekkel, de ehelyett tudomást sem akart venni, arról, ami történt.
Hát, az én szememben Caroline várhat és azt akartam, hogy Elena tudja. Felálltam a székről, finoman megragadtam Elena karját és egy a folyosó másik végére ráncigáltam. Néha óvatos pillantásokat vetettem a boszorkány felé, ki tudja, mit tanult az elmúlt időkben.
- Elena, csókolóztunk - mélyen a szemébe néztem és erősen nyomatékosítottam a "csókolózni" szót.
- Ez nem egy olyan dolog, ami fölött eltudnék siklani és egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből - mondtam őszintén és elengedtem a karját.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 4:07 am

SZÜNET
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 4:05 am

Elenával együtt odamentem az asztalhoz, ahol Damon is ült....sajnos. Valamilyen tervet kéne kieszelni Caroline megmentésére ( adta Elena az ötletet ), de mivel úrinő vagyok először inkább megvárom, hogy ez az arrogáns, okostojás vámpír mondja el a biztosan több milliószor átgondolt, zseniális tervét. Ja, jó vicc...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 3:55 am

- Nincs okod aggódni miatta. Bízom benne és tudom, hogy nem fog ártani nekem - mondtam halkan Bonnienak, majd a grimoire-ra néztem és sóhajtottam egyet. - Gyere - intettem neki, majd megindultam Damon felé és leültem mellé. Bonnie akarva-akaratlanul is követett, majd pár székkel arrébb ült le Damontől. - Ha nem segítünk Carolinenon, komolyabb baja is lehet - kezdtem, és határozottan néztem Damonre. - Ötlet? - vontam fel a szemöldököm és vártam a választ.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 3:49 am

Hirtelen a beszélgetésnek vége szakadt, Elena felállt ás iderohant hozzám és szorosan megölelt.
- Szervusz Elena - köszöntem neki én is.
- Igen hallottam, hogy mi történt vele, ezért rohantam rögtön ide - válaszoltam neki tömören.
- Elhoztam a Grimoire-t, hátha a segítségünkre lesz - mondta neki kedvesen.
- Viszont azt nem nagyon értem, hogy mit akart tőled Damon, esküszöm, ha egy ujjal hozzád ér akkor kivonom a forgalomból - mondtam Elenának idegesen.
Damon eközben ott ült a széken egy pillantásra se méltatott engem. Helyes! Végre megtanulta, hogy egy Bennett boszival nem illik ujjat húzni. Viszont valamit megéreztem Damonben, ami rettentő furcsa volt. Törődés? Szeretet? Mindegy .Nem érdekelnek túlzottan Damon érzései. Inkább próbáltam Elenára koncentrálni és nem sírógörcsöt kapni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 3:35 am

Egy másodperce komolyan megfordult a fejemben, hogy Damonnek elment az esze, és csak néztem rá, mint aki nem ért semmit. Mert tényleg nem értettem semmit.
- Nem voltam veled a tornácon. És nem is lelkiztünk - néztem határozottan Damonre, majd elnéztem a válla felett, és csak akkor vettem észre, hogy tőlünk nem messze, Bonnie várakozik. - És ha most megbocsájtasz - néztem kérdőn Damonre, aki zavarodottan bólintott, majd felálltam és odasiettem Bonniehoz.
- Szia - köszöntem és a nyakába borultam, majd szorosan megöleltem. - Gondolom te is hallottad, hogy mi történt Carolinenal - búgtam a vállába, és igyekeztem nem elgyengülni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 3:29 am

Oldalra sandítottam, szerencsére megérkezett a Bennett boszorka is. Komolyan, odavagyok azért a lányért... Na jó, hálás vagyok neki, amiért megmentette az életem, de tisztában vagyok vele szíve szerint kitekerné a nyakam és engem okol minden rosszért, ami történt. Ezért inkább nem is figyeltem rá, mert láttam, ő is megpróbál nem rám figyelni.
És Elena, hát, miről beszél össze-vissza? Most őszintén, kit érdekel Caroline, mikor mi csókolóztunk. Néha csodálom ezt az Elenat, hogyan képes ennyire fontos dolgokat háttérbe szorítani...
- Ugyan, Elena, ne tereld a témát, köze sincs Carolinehoz, annak amiről beszélnünk kell - mondtam miután sóhajtva eltüntettem arcomról a meglepetés jeleit.
- Tudod, tornác, lelkizés, katartikus érzelmek - kezemmel gesztikulálva soroltam a szavakat, amelyek hallatán emlékeznie kell a történtekre.
- Gyerünk, Elena! - nyomatékosítottam a szavaim és le sem vettem a tekintetem az arcáról.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   Vas. Márc. 06, 2011 3:21 am

Amint megláttam Damont, nyugalom lett úrrá rajtam, de ahogy leült mellém, újra eszembe jutott minden, ami alig pár órája történt, és ismét aggódni kezdtem. Aggódtam amiatt, hogy mit fog tenni ha megtudja, mi történt Carolinenal, aggódtam amiatt, hogy bosszút akar állni John bácsin...~Képes vagy a jó úton tartani, Elen ~ biztattam magam, majd halványan elmosolyodtam.
- Tudom - kezdtem, majd Caroline kórtermének az ajtaja felé pillantottam. - Gondolom hallottad, hogy mi történt - folytattam, majd a tekintetemet Damonre emeltem. - Van egy kis gondunk - tettem hozzá aggódóan, és fogalmam sem volt, hogy mi járhat Damon fejében. - Caroline nem emlékszik semmi másra, csak rád - közöltem kerek perec, és láttam Damon arcán a meglepődöttséget.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls kórháza   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls kórháza
Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» The Originals

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: