The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Az iskola előtti park

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Vas. Ápr. 17, 2011 12:06 am

Olyan elégedettség söpört végig rajtam ettől a pár pillanattól, hogy alig bírtam magammal tőle, és rájöttem, hogy nem akarom elengedni. Soha, soha, soha többet. Túlságosan hiányzott volna.
- Most már jó - súgtam az ajkaiba, és újra megcsókoltam, ezúttal őt döntve az autó oldalának, és szorosan öleltem ismét magamhoz. A csípőnk finoman összeért, és ettől egy halk de mély nyögés csúszott fel a torkomon, de nem most volt itt az alkalom, hogy másról fantáziáljak.
- Hová vigyelek? - kérdeztem búgó hangon, miközben az alsó ajkához hajoltam, és a számmal az övéét simogattam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szomb. Ápr. 16, 2011 11:59 pm

Annyira a csók hatása alatt voltam még, hogy azt sem vettem észre, Damon kérdezett valamit.
- Jól... vagyis jó - feleltem még mindig kábán, majd elmosolyodtam, ahogy ismét tudatosult bennem, hogy amit csináltunk, egyáltalán nem helytelen. Felfuttattam a tenyereimet Damon mellkasán, majd a karjaimat átfonva a nyaka körül, szorosan magamhoz öleltem. - Hiányoztál - búgtam a nyakába, és nem szándékoztam kiválni az ölelésből még egy darabig.
Nem érdekelt, hogy lányok csoportjai suttognak és szülnek új pletykákat rólunk, csak Damon érdekelt és, hogy most nyugodtan ölelhetem.
Még mindig mosolyogva, elengedtem, majd egy lépést hátráltam, hogy belefeledkezhessek a pillantásába.
- Önnek milyen napja volt, Mr. Salvatore? - kérdeztem vigyorogva, majd ismét megszüntettem magunk közt a távolságot, és lágyan leheltem egy csókot az ajkaira.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szomb. Ápr. 16, 2011 11:52 pm

Nem túl régóta várhattam Elenát, amikor éreztem, hogy elkap a pillantásával. Elvigyorodtam a meglepett arcát látva, majd oldalra sandítottam, végül lassan ellöktem magam a kocsitól, és hozzá lépve átfontam a karom a dereka körül. Olyan puhán csókoltam meg, ahogy csak tudtam, és minden másodperccel egy kicsit közelebb húztam magamhoz. Istenem, mióta vártam, hogy ezt csak így megtehessem... Hogy csak így megcsókoljam, akkor, amikor én akarom... Egy egész napos várakozás feszültsége tombolt bennem, és ahogy a nyelvünk finoman összesimult, végigborzongtam. Ó, igen. Ez hiányzott. De még mennyire.
- Gondoltam megleplek - búgtam az ajkaiba puha csókokat nyomva rájuk, és kajánul pislogtam rá. - Milyen napja volt, Ms. Gilbert?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szomb. Ápr. 16, 2011 11:44 pm

Az egész napos agytorna teljesen lefárasztott. Némán mentem el az ismerősök mellett a folyosón, és csak egy cél lebegett a szemem előtt, hogy kiérjek azon a hatalmas vasajtón, és megérezzem a szabadság ízét.
- Elena! - kiáltott utánam egy lány, és mikor megfordultam, láttam csak, hogy Meredith az.
- Szia - köszöntem neki fáradtan, mire mosolyogva megállt mellettem, és kérdőn nézett rám. - Igen? - vontam fel a szemöldököm, mire nevetve megforgatta a szemét, és egy borítékot nyújtott át. - Ez mi? - kérdeztem érdeklődve.
- Két személyre szóló ingyen vacsi a Grillbe - mondta, mintha tudnom kéne róla bármit is, majd pár másodperc néma csend után beugrott. Még pár hónapja kaptuk az egyik buli megszervezéséért... az iskola vezetősége így fejezi ki háláját... csodás.
- Ó... köszi - mondtam, majd megfordultam, és még sietősebbre vettem a tempót. Szabadság...jövök már!
Amint kiértem az iskolából, mintha egy hatalmas kő esett volna le a vállamról. Magamba szívtam a friss természet, szívet melengető illatát, egy pillanatra megálltam, lehunytam a szemem, és élveztem a nap sugarait, ahogy kényeztették a bőröm.
Talán egy percnyi álldogálás után megindultam a kocsim felé, és csak akkor tűnt fel, hogy valaki neki dőlve áll a másik oldalán. Gyorsítottam a lépteimen, és amint megkerültem az autót, hatalmas meglepettséggel teli vigyor szökött az arcomra.
- Hát te? - kérdeztem elkerekedett szemekkel Damontől, majd megfordultam, és észrevettem, hogy szinte minden lány őt nézi. Remek...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Pént. Ápr. 08, 2011 4:19 am

Sóhajtottam, majd még pár másodpercig figyeltem Damon távolodó alakját, végül megfordultam, és visszamentem a kocsihoz, beültem, és míg vártam Damon hívását, addig bekapcsoltam a rádiót, hogy még véletlenül se gondolkodjak azon, miként szabadíthatnánk ki Carolinet, mert a végén, egy magam megyek oda, és hozom ránk a bajt.
Talán egy óra telhetett el, mikor a telefonom megrezdült a zsebemben, míg kivettem, beindítottam az autót, majd beleszóltam, míg megindultam kifelé a suli parkolójából.
- Hova menjek? - kérdeztem Damont, majd bólintottam, mikor leírta az útvonalat. - Sietek. Ne csinálj addig semmi meggondolatlant! - kértem, majd leraktam a telefont, és megindultam a Harris ház felé.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Csüt. Ápr. 07, 2011 11:02 am

Felforrt a levegő körülöttem, ahogy Elena ajkai az enyémhez értek, de esélyem sem volt mélyíteni a csókon, ugyanis rögtön hátrébb húzódott, én pedig beharaptam az alsó ajkam, úgy ízlelgettem a csókja ízét.
- Rendben - válaszoltam, majd egy ideig még elmerengtem rajta, hogy bepróbálkozzak-e, de nem volt vesztegetni való időnk. Minél hamarabb kihozom onnan Caroline-t, annál gyorsabban túl leszünk az egészen.
- Telefonálok, amikor jöhetsz, és megmondom, hogy pontosan hová - tettem hozzá, majd mielőtt hülyeséget csinálhattam volna, gyorsan elindultam arra, amerre Dana ment.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Csüt. Ápr. 07, 2011 10:50 am

Szűkült szemekkel néztem rá, mert nem szerettem ha egy tehetetlen, óvodás szintjén kezel. Ugyanúgy képes voltam én is részt venni annyira az "akcióban", mint ő, és ki nem állhattam, ha ki akar belőle hagyni.
- Mégis mit csinálnék egy autóban ülve? Magamra döntök egy fát? - néztem rá kérdőn, majd megforgattam a szemem és vettem egy mély, higgasztó levegőt, majd újra kezdtem az egészet. Immár más volt a helyzet. Damon nem csak azért akart megvédeni, mert képtelen volt legyőzni az egoizmusát, hanem mert szeretett, és féltett, és fontos voltam neki.
Halványan elmosolyodtam, majd megráztam a fejem, mielőtt még nagyon beleélhettem volna magam, és felpislogtam rá.
- Rendben. Beülök a kocsiba, és meg sem mozdulok, míg nem jössz vissza, rendben? - kérdeztem amolyan alkuként, majd közelebb léptem hozzá, és felpipiskedve, nyomtam egy csókot aj ajkaira. Átjárt a forróság, éreztem, hogy minden porcikám kiabál az érintéséért, de most fontosabb dolgunk is volt ennél.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Csüt. Ápr. 07, 2011 10:30 am

Elmerengve bámultam magam elé, végül bólintottam.
- Utána megyek. De Elena... - fordultam felé, és mélyen néztem a szemébe, próbálva ellenállni a kísértésnek, hogy végigsimítsam az arcát, hogy magamhoz húzzam, hogy megcsókoljam és azt a szót búgjam a fülébe amit szinte pumpált a szívem... Bár mindez rettentő nehéz volt. - Ígérd meg, hogy itt maradsz, és nem csinálsz hülyeséget. Nem akarom, hogy bajod essen. A csaj veszélyes, és ki tudja, hogy Caroline milyen állapotban lenne - szólaltam meg őszintén, és elmerültem a mogyoróbarna szempárban.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Csüt. Ápr. 07, 2011 9:51 am

Elrévedve néztem Dana után és a kép, hogy nyugodt körülmények között beszélhetek vele, és segíthetek Carolinenon, egy pillanat alatt tépődött szét darabokra.
Amint Damon felhívta a figyelmem a sáros autóra, le sem tudtam venni a szemem a kocsiról, és ekkor beugrott egy ötlet.
- Biztos, hogy rájönne, ha kocsival követnénk... - kezdtem, majd elengedtem Damont, és összefont karokkal néztem rá. - Téged viszont nem szúrna ki - néztem rá mindentudóan, és jelenleg tökéletes tervnek bizonyult. Damon kifigyeli, hogy Dana merre lakik, vagyis melyik házban, majd odamegyek a kocsival, és kiszabadítjuk Carolinet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Csüt. Ápr. 07, 2011 9:23 am

- Ártatlan emberek... A karma mindenkit utolér - motyogtam az orrom alatt, de ahogy faképnél hagyott minket, az egyetlen ok amiért nem mentem utána és téptem darabokra, az Elena volt. Nem rám vallott, de nem akartam szörnyetegnek mutatkozni előtte, holott az voltam. Nagyon is.
Elena keze még mindig a karomon pihent, és ahogy lenézve elidőztem a pillantásommal rajta, bizsergés járt át. Olyan természetes volt, hogy szinte megmosolyogtatott, de nem engedtem meg magamnak, hogy elmerüljek a pillanatban. Csak Dana után néztem, és figyeltem, ahogy a távolban beszáll a kocsijába.
- Elég sáros a kocsi - tűnődtem. - A külvárosban lakhat. Ahol nehezebben szívódik fel az eső. Arrafelé csak pár ház épült - néztem Elenára, és pislogtam párat. - Szerintem nyomon vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Csüt. Ápr. 07, 2011 7:36 am

- Veletek ellentétben mi nem ártatlan embereket ölünk. - védekeztem rögtön és a férfi egyre jobban felbosszantott. - Amúgy meg erőszakkal végképp semmit se szedsz ki belőlem. - folytattam bosszúsan.
Tudtam, hogy kezdem elérni azt a határt amikor a férfi nekem ugrik, de most még ez sem tudott érdekelni. Annyira irritált, hogy ott fölényeskedik előttem és fenyeget. Elena hangja rángatott ki megint a dühödt mindjárt karót döfök a szívedbe gondolataimból.
- Caroline nem szenvedett sokat. - futott ki a számon, majd grimaszolni kezdtem. Miért nem bírom néha befogni? Hiába túlságosan láttam az aggódást Elena arcán és ez valahogy elűzte az utálatomat a vámpírok iránt. - Most pedig, ha megbocsátotok dolgom van. - hagytam ott őket gyors léptekkel.

//Részemről befejezve, ha csak nem akartok visszarángatni Smile xD//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Csüt. Ápr. 07, 2011 6:43 am

Immár biztos volt, hogy Danának nagyon is van köze Caroline eltűnéséhez, és végigszaladt rajtam a pánik. Egy vámpírvadász elrabolta Carolinet, ki tudja, hogy mit csinálhatott vele, jól van-e, él-e még... Megráztam a fejem, hogy kiverjem belőlük a rossz gondolatokat, majd könyörgően Danára néztem. Tudtam, hogy Damon lassan eléri a kellő hatást, és Dana beszélni kezd, de én nem ilyen módon akartam elérni a célunkat.
- Damon csak azt akarja, mondani - kezdtem, mintha tolmács lennék két más anyanyelvű ember között. - Hogy Caroline nem gyilkos. Nem érdemli meg, hogy szenvedjen... úgyhogy, kérlek mondd el, hogy hol van - néztem rá őszintén, majd Damonre pislantottam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Csüt. Ápr. 07, 2011 6:36 am

- Miért is ne tehetném? - kérdeztem gúnyosan felhorkanva, és karba tett kézzel bámultam rá. Valószínűleg még annyi sem lehetett, mint Elena, és máris vámpírokra vadászik. Senki nem kezdheti elég korán... - A fajtám nem minden tagja gyilkol halomra embereket, de a te fajtád velünk ellentétben halomra gyilkol minket. Kicsit ironikus ez a hittérítő duma amivel arról próbáltok meggyőzni mindenkit, hogy mennyire jót tesztek a világgal.
Elena érintésének erősödésére megfeszült mindenem, de csak léptem egyet hátra.
- Semmibe nem kerül, hogy kiszedjem belőled amit tudok, ha kell erőszakkal, úgyhogy utoljára kérdezem. Hol van a lány?
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Csüt. Ápr. 07, 2011 3:43 am

- Nem félek, csupán bebiztosítom magam a fajtád ellen. - mondtam neki és hiába próbáltam a hangomra figyelni áradt belőle a düh. Sejtettem, hogy a férfi kezd átlátni rajtam, de arra nem számítottam, hogy ilyen hamar megpróbál megijeszteni.
- Most fenyegetsz? - kérdeztem gúnyos mosollyal az arcomon és néztem bele a szemeibe. - Én a helyedben nem tenném. - javasoltam neki barátságosan. - Egyébként meg nem csak én tudok rólatok a városban, talán valakinek szúrta a szemét. - folytattam és Elenára néztem, aki próbálta elhúzni tőlem a férfit.
Elena mondatára félrenéztem. Sajnáltam őt, de nem fogom magam alatt vágni a fát azzal, hogy beszámolok Caroline kínzásáról.
Valamit sürgősen ki kellett találnom, hogy ha nem akartam meghalni. Biztos voltam benne, hogy a férfi egy percig se habozott volna, hogy ha meg kell ölnie. Hogy lehettem akkora idióta, hogy otthagytam az üveget? - kérdeztem magamtól gondolatban...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szer. Ápr. 06, 2011 8:21 am

Megragadtam Damon karját, és próbáltam visszább húzni. Bármennyire is volt biztos a dolgában, nem akartam, hogy megijessze Danát, és a végén semmit ne mondjon arról, hogy merre van Caroline.
- Nézd... - mondtam, és Damonnel ellentétben, próbáltam kedvesen, és meggyőszően beszléni a lánnyal. - Caroline a legjobb barátnőm és... belehalnék ha bármi történne vele. Szóval ha tudsz valamit, kérlek mondd el - néztem rá meggyőzően, és reméltem, hogy hatok rá valamennyire.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szer. Ápr. 06, 2011 7:59 am

Taktikát kell váltani. Szinte sütött a csajról, hogy már most utál... Akkor miért ne játszanánk nyílt lapokkal?
- Kedves kis ékszer - böktem a karkötője felé, majd közönyös arccal néztem a szemébe. - Biztos oka van, hogy ezt hordod - biccentettem félre a fejem. - Csak nem félsz valamitől?
Senki nem szólt egy szót sem, én pedig lassan közelebb léptem, majd számító mosollyal néztem rá.
- Verbéna volt a buli helyszínén. Ha bármit tudsz Caroline-ról, akkor melegen ajánlom, hogy kezdj el sztorizgatni, különben más módszerrel kell eldönteni a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szer. Ápr. 06, 2011 7:52 am

- Miért többre számítottál? - fordultam gúnyosan a férfi felé és karba fontam a kezem a mellkasom előtt. Emlékeztem arra, hogyan rántotta le Cart Elenáról és dobta ki Ninát az ablakon, így nem volt nehéz rájönnöm arra, hogy vámpír. Hiába a vámpír szóra megint kezdte elönteni az agyamat a harag. Aztán észbe kaptam, nem most kéne jelenetet rendezni, de szívesen láttam volna a férfit holtan. Elena kérdésére póker arcot vettem fel és igyekeztem átlagosan viselkedni, de gyakorlott szemnek lehet, hogy túl átlagosnak tűnt már.
- A bulin rengetegen beájultak, talán ő is túl sokat ivott. - válaszoltam végül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szer. Ápr. 06, 2011 7:45 am

Vetettem egy amolyan "viselkedj" pillantást Damonre, majd mosolyogva Dana felé fordultam. Most, hogy itt állt előttem, kedvesen mosolyogva, elképzelni se tudtam volna róla, hogy valami köze van Caroline eltűnéséhez. De jobbnak láttam a dolog végére járni, megvártam, míg Damon mellém ér, majd sóhajtottam, és kérdőn néztem a lányra.
- Caroline eltűnt - kezdtem, és figyeltem a lány minden egyes rezdülését. Eddig semmi. - Vagyis mióta eljöttem Tyler bulijáról, nem tudom elérni őt... és csak kíváncsiak vagyunk arra, hogy nem láttad-e őt...? - vontam meg a vállam, mintha egy teljesen átlagos kérdést tettem volna fel, majd segélykérően Damonre néztem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szer. Ápr. 06, 2011 7:40 am

Bekapcsoltam a riasztót a kocsin, miután kiszálltam, majd lassan, zsebre dugott kézzel sétáltam hozzájuk közelebb, miközben alaposan felmértem a csajt. A verbénás karkötőt persze rögtön kiszúrtam a csuklóján, és rájöttem, hogy nem lesz olyan egyszerű a menet, mint hittem. Egyszerűbbnek találtam volna csak simán kitörni a nyakát és hagyni a csomagtartóban elpárologni, de úgy tűnt, erre most nincs esély. Túl sok volt az ember. Hát akkor, légy okos, Damon.
- Te lennél Dana? - kérdeztem, és felvontam a szemöldököm, úgy pislogtam rá.
Vissza az elejére Go down
Dana Harris

avatar

Hozzászólások száma : 133
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szer. Ápr. 06, 2011 7:31 am

Furcsa mód nyugodtan ültem végig a tanítást a suliban, ami igen meglepő tekintve, hogy egy vámpír csücsül a pincémben otthon. Tudtam, hogy Carriere még kellett hatnia annyi verbénának, hogy ne tudjon mozogni, így nem volt okom az aggodalomra. Épp a kocsimhoz tartottam, amikor ismerős hangra lettem figyelmes. Odafordultam és a tegnapi barna hajú lányt pillantottam meg magam előtt. Mi is volt a neve. - morfondíroztam magamban, aztán beugrott.
- Szia Elena. - köszöntöttem egy mosollyal és megvártam, amíg odaér hozzám. - Mizujs? - kérdeztem tőle, majd a fekete hajú férfira pillantottam, aki mögötte közeledett. Azonnal beugrott, hogy őt is láttam akkor holdtöltekor abban a házban, ahova Nina betört.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.my-stories.mlap.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szer. Ápr. 06, 2011 7:26 am

Halványan elmosolyodtam, ahogy elképzeltem, ahogy Stefan ezeket a szavakat mondja Damonnek, majd sóhajtottam, és kibámultam a szélvédőn át az iskolára.
- Nem is Stefan lenne... - motyogtam magamban, és már épp folytattam volna a beszélgetést, mikor ismerős arcot pillantottam meg elsétálni nem messze tőlünk. Összevont szemöldökkel, hunyorogva néztem az alak felé, hogy megbizonyosodjak tényleg jól látok-e. - Az ott Dana... - mutattam a lány irányába, és meg sem vártam, míg Damon odanéz, kiszálltam a kocsiból, majd megindultam a lány felé. - Dana! - kiáltottam utána, és gyorsítottam a lépteimen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szer. Ápr. 06, 2011 7:22 am

Egy pillanatra elgondolkoztam a kérdésen. Annyira nem készítettem ki... Azt hiszem. Halvány, sunyi mosoly jelent meg az arcomon, ahogy leparkoltam, majd kikapcsoltam a biztonsági övem, és Elenára néztem. Megint ugrott egyet a gyomrom, ahogy találkozott a tekintetünk, de minden erőmmel azon voltam, hogy a témára koncentráljak.
- Azt mondta, hogy addig nem döf karót a szívembe amíg nem bántalak meg - válaszoltam őszintén, és a kezére csúszott a pillantásom, ami az ölében pihent. Mit nem adtam volna azért, hogy azok a kezek engem érintsenek... Természetellenes érzések voltak bennem, amiket próbáltam elfojtani egy sóhajjal, de nehezebben ment, mint gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   Szer. Ápr. 06, 2011 7:16 am

Amint elindultunk az iskola felé, a rajtam eluralkodó aggodalom, csak fokozódott. Út közben, még kétszer megpróbáltam felvenni a kapcsolatot Carolinenal, de még mindig ki volt kapcsolva, ami csak még jobban növelte a gyanúm.
- Mit beszéltél vele? - néztem kérdőn Damonre, és mikor leparkoltunk az iskola parkolójában, még nem szálltunk ki, előbb meg akartam beszélni vele ezt a dolgot, mert tudtam, hogy ha valami Stefanhoz fűződik, az csakis fontos lehet, pláne egy ilyen helyzetben. - Ugye nem készítetted ki? - néztem baljóslatúan Damonre, majd felvontam az egyik szemöldököm, és a válaszára vártam.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Az iskola előtti park   Szer. Ápr. 06, 2011 7:04 am

A Mystic Falls-i középiskola előtt elhelyezkedő park.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Az iskola előtti park   

Vissza az elejére Go down
 
Az iskola előtti park
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Falls Középiskola-
Ugrás: