The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mrs. Flowers lakása

Go down 
SzerzőÜzenet
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Vas. Ápr. 10, 2011 6:00 am

A ruhadarabok sorra kerültek le rólunk, minden egyes darab most túl soknak, túl irritálónak tűnt, csak nem kívánatos akadályok voltak, amelyeket el kell távolítani az útból, így cseppet sem sajnáltam, Mason sietős tetteit e téren. Mindamellett a vérfarkasok testhőmérséklete normál esetben is magasabb, mint az átlagemberé, ellenben a vámpírokéval, hiszen nekünk kissé alacsonyabb – elvégre is holtak vagyunk. Viszonyt ebben a felforrósodott helyzetben nem csoda, hogy az én belső hőm is ezer °C-fok magasába hágott, és Mason érintései nyomán úgy éreztem, ez a hőmérséklet is egyre csak nő. Minden csókja, minden érintése perzselte bőröm, és vadsága magával ragadott.
Azt mondják, hogy emberhez méltatlan öröm a vegetatív létfenntartásban, szerelem nélküli szeretkezésben keresni a boldogságot. De miért is érdekelne engem, hogy emberhez méltatlan, ha egyszer vámpír vagyok? Mason pedig szeret, úgyhogy ezzel nincsen gond. Azt hiszem, emiatt az elgondolásom miatt mondanak egyesek ribancnak. De ebben az esetben megint csak nem érdekel, hogy mit gondolnak mások.
Elégedett sóhajtásokkal jutalmaztam Mason tevékenykedését immár meztelen testemen. Furcsa, de még farkasember lévén is képes néhány vámpírnál jobb teljesítményt nyújtani az ágyban, ami nem kis szó, hiszen a mi fajunk valahogy természetéből adódóan jó ebben. Kiszabadítottam leszorított kezeim, és egy határozott mozdulattal megszabadítottam Mason-t a boxeralsójától. Mikor testünk végre egyesült, vad vágta kezdődött a gyönyör hullámvölgyein. Szenvedélytől fűtve jutottunk el közösen a legmagasabb fokig, majd kielégülten feküdtünk felhevült testtel egymás mellett, s míg az éjszakával érkező álom rejtélyes világa el nem érkezett, csókcsatákkal ütöttük el az időt.
Na jó, talán az embereknek ebben tényleg igazuk van: a békülő szeretkezés a legjobb.

BEFEJEZETT

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Vas. Ápr. 10, 2011 5:16 am

Mason férfi hormonjai a lány érintésétől működésbe léptek, és Katherine bíbelődése a nadrágja gombjával csak fokozta a vágyat amit iránta érzett, és az a pár pillanat csókok nélkül egy örökkévalóságnak tűnt, ami annak fényében nevetséges, hogy már két hete a másik nélkül kellett természetes biológiai szükségleteit kielégítenie. Ugyan nem egy és nem is két lánynál lett volna esélye már ez alatt a pár nap alatt is, de valahogy az elválásuk ellenére is volt valami ami miatt nem akart, nem mert más lányoknál boldogságra találni.
Katherine előrehulló göndör fürtjei lágyan kényeztették Mason arcát, mely a férfit nevetésre késztették. Megelégelve a várakozást ő maga gombolta ki a nadrágját és szabadult meg tőle, majd már csak egy fehér boxeralsó maradt rajta, ám az ettől való megszabadítást a lányra hagyta elvégre neki is maradjon egy kis akadály amely csak arra vár, hogy legyőzze. A férfi maga könnyedén csatolta le a másikról a pánt nélküli melltartóját, mely ezek után hamar a földön landolt, majd ismét fordítva a helyzeten könnyedén szakította le a csipke tangát Katherine maradék fedésben lévő testrészéről. A nő kezeit annak feje mellett az ágynak szorította, tudta, hogy a lány vágyik az efféle vadságra mivel ennél már sokkal extrémebb helyzeteket is teremtettek egymás között. Katherine fedetlen keblei elérték a kellő hatást, melynek eredményeképpen az egyesülés egyetlen gátja a férfin lévő alsónemű okozta. Újabb forró csókokkal látta el a nő minden egyes porcikáját tetőtől talpig, a lány egyetlen testrésze sem maradt kényeztetés nélkül.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Vas. Ápr. 10, 2011 3:03 am

Ó, nekem egy szóval sem kell mondani, hogy rossz kislány vagyok, tudom azt nagyon jól. Melyik 17 éves lányka gyilkolászik embereket, bűvöli őket arra, hogy kiváltsák családi átkuk? Nem sok, annyi szent, és a legtöbb nincs is olyan helyzetben, mint jelen pillanatban én: 145 évvel ezelőtti szerelmekkel egy városban, oldalamon egy „kiéheztetett” vérfarkassal, arra várva, hogy Klaus, netalántán az Ősei felbukkanjanak, és én végre feloldozást nyerjek az évszázados menekülés alól. Hogy mi lesz akkor? Mi, ha megkapom azt, amire olyan régóta áhítozom már? A szabadságot, hogy ne kelljen poggyászként menekülnöm... Nem tudom. Talán nem is hagynám itt a várost, bár Klaus emléke bele fog égni Mystic Falls történelmébe, ha egyszer ideér. És, hogy mi lesz Mason-nel, mikor már meg lesz a Holdkő? Nos, ez ugyanilyen kérdés: a válasz rá a jövőben keresendő. Majd meglátjuk.
Mosolyogva hagytam, hogy könnyedén megszabadítson a ruhámtól, és visszatértünk abba a helyzetbe, melyben még Flowers néni felbukkanása előtt voltunk – leszámítva azt, hogy rajtam most kevesebb volt a ruha. Na, de sebaj, tettem arról, hogy Mason se maradjon túl sokáig teljesen feöltözve. Hasamnál járó csókjait rövid időre megszakítva gyorsan kibújtattam a pólójából. Eközben futó pillanat alatt végigsimítottam az izmos hátán. Vetkőztetés szempontjából ez a póz azonban nem volt épp a legelőnyösebb számomra, így fordítottam helyzetünkön, és forrón megcsókoltam, miközben a kezemmel a nadrágja gombjával bajlódtam. Szinte már-már ügyetlenkedtem, de csak azért, hogy fokozzam a várakozás pillanatának feszültségét, hiszen már hosszú ideje nem voltunk együtt. Azt mondják, hogy a békülő szex jobb, mint a többi. Hát majd meglátjuk: ez esetben igaz-e?

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Vas. Ápr. 10, 2011 2:34 am

Ugyan kissé megorrolt Mason a másikra, hogy Mrs. Flowers-en igézést hajtott végre, hiszen talán e nélkül is el lehetett volna távolítani a házból, de a gyorsabb megoldást kétségkívül ez jelentette. Ilyenkor a férfi elgondolkozott azon, mégsem túl veszélyes e egy ilyen nő mellett élnie, aki ki tudja milyen titkokat rejteget még, ám valahol belül szüksége volt erre, a szabályok kerülése gyermekkorától kezdve a lételeme volt és az ezzel együtt járó veszély is éppúgy, ha nem még inkább. A férfi kaján mosollyal az arcán bólogatott a lány felé, jelezve, hogy amit tett nem éppen volt helyes, ám mégis éreztette, hogy emiatt egyáltalán nem haragszik rá.
- Ugye tisztában van vele Pierce kisasszony, hogy nagyon rossz kislány volt? - mondta Mason még mindig vigyorral a képén, és közben a nő elé állt és előbb kezével végigsimította annak hátát, majd kezét a nő fenekén hagyva húzta a másikat még közelebb, és csókolta meg azzal a vehemenciával, ami az elmúlt két hét alatt felhalmozódott, hiszen tudta, hogy Katherine a nyelves, forró csókok híve, nem a gyengéd, alig észrevehetőeké. Így haladtak lassú tempóban az ágy felé, majd miután egy gyors mozdulattal eltávolította Katherine-ről az egyrészes ruhát, az ágyra dőltek, és csókjaival ismét a nő nyakát kezdte kényeztetni, majd haladt egyre lentebb, a másik mellei irányába, majd még tovább. Katherine bőrének puhasága és finom illata még inkább megbabonázta Masont, és ha lehet még inkább kívánta mint pár perccel ezelőtt.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Vas. Ápr. 10, 2011 12:16 am

Mason-t követtem az előszobába, és félszeg mosollyal fogadtam Flowers néni kedves kérdését.
- Igen, nagyon kényelmesen – feleltem szélesebbre húzva mosolyom, és Mason-re pillantottam, akit láthatóan zavart mind a házigazda jelenléte, mind az, hogy őt egyelőre levegőnek nézi. Mrs. Flowers a konyhába sietvén elkezdett kipakolni a bevásárlótáskájából, s csak azután felelt a férfi kérdésére:
- Persze, hogy emlékszem rád, Mason Lockwood! Meg vagyok sértve, amiért évek óta nem láttalak az asztalomnál vasárnapokként – mondta az asszony fel sem tekintve a zöldségek és gyümölcsök válogatásából. Kevés választott el attól, hogy elnevessem magam ezen a helyzeten, pedig ha jobban belegondolok ez inkább kellemetlen, mint mulatságos. Vagyis fogalmazhatunk úgy, hogy már-már annyira kényelmetlen, hogy az nevetséges. Mindenesetre illene feloldani a hangulatot, vagyis tenni afelől, hogy a házban tartózkodók száma ismét kettőre csökkenjen.
- Flowers néni, nincs kedve bridzselni a szomszédokkal? – érdeklődtem, miközben a konyhapulthoz mentem, inkább téblábolni, mint segíteni.
- A holnapi ebédet kell előkészítenem, kedveském – mosolygott rám, mire én halkan felsóhajtottam, és felvettem a szemkontaktust a nénivel.
- Az ebéd ráér. Most inkább menjen el szórakozni! – hangnemem ellentmondást nem tűrő volt, és Mrs. Flowers zavart tekintetén azonnal látszott, hogy használt a megigézés.
- Tudjátok mit? Mégis csak bridzselek egyet – jegyezte meg, fogta a táskáját, és pillanatokon belül újra elcsendesedett a lakás. Mason-re pillantottam, és bocsánatkérően megrántottam a vállamat, nem mintha okom lenne sajnálkozni, neki pedig joga számon kérni. De azért nem feltétlen érinti jól, hogy így manipulálom körülötte az ártatlan embereket. Bár ezt már könnyebb elfogadni, mint a tényt, hogy vámpír vagyok, azt pedig jól fogadta, így nem féltem a reakciójától.
- Nos, hol is tartottunk? – kérdeztem pajkosan mosolyogva, és közel sétáltam hozzá.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 5:01 am

A kopogás hallatán Mason akaratlanul is elnevette magát. Ezt egyrészről már kínjában tette, hiszen férfiúi élete egyik legkínkeservesebb 2 hetén van túl, ugyanis egy magafajta férfi számára ennyi idő szex nélkül egyenlő a kínzással, másrészről eszébe jutott egy idestova 13 évvel ezelőtti történet mely korántsem akarta, hogy megismétlődjön. Éppen az akkori iskola királynőjével, Julie Kenedy-vel töltött érzelmekkel túlfűtött pillanatokat, amikor is Mrs. Flowers kopogásának figyelmen kívül hagyásának köszönhetően az asszony a rendőrökkel törette rájuk az ajtót, azzal a magyarázattal, hogy azt hitte valami baj történt a távolléte alatt, és azért nem érkezik válasz odabentről.
- Azt hiszem jobban járunk ha kinyitjuk. - mondta a férfi kis letörtséget éreztetve a hangjában, és lassan föltápászkodott Katherine fölül, majd kinyitotta az ajtót.
- Jó napot Mrs. Flowers. - üdvözölte az asszonyt kissé erőltetett mosollyal az arcán, aki meg sem várva azt, hogy beinvitálják, magát semmitől sem zavartatva besétált a szobába. - Tessék csak bejönni. - jegyezte meg orra alatt dörmögve a férfi, bár már gyermekkorában megszokta Mrs. Flowers idegesítő szokásait.
- Szervusz Katherine drágám, remélem kényelmesen érzed itt magad. - kezdte az asszony kedvesen a nőre mosolyogva, míg Mason a nevetését visszafojtva vette fel a szemkontaktust Katherine-el, és kezét széttárva, szemeit kissé kidüllesztve "kommentálta" az eseményeket.
- Emlékszik még rám? - törte meg a csendet Mason, és közben azon morfondírozott, hogyan is szabadulhatnának meg az asszonytól minél előbb, és reménykedett, hogy Katherine-el ott tudják folytatni, ahol az asszony érkezése előtt abbahagyták. Most, hogy még jobban szemügyre vette a lányt, annak testhez simuló ruhájában, ha lehet még inkább eluralkodott rajta az iránta érzett vágy, és habozás nélkül szabadította volna meg ruhájától, melynek hogyanját pár pillanat alatt többször is leforgatta a fejében.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 3:52 am

Nem hiszem, hogy Carol hazudott volna „Elenának”, mikor azt mondta, hogy nem tud semmiféle Holdkőről. De végül is ki tudja? Az egész városnak hazudik a vámpírok létéről! Van bőr a képén… Hát igen, és még én beszélek. Nekem meg vannak az indokaim, kíváncsi lennék az ideiglenes polgármesterasszony kifogásaira. Tyler-rel viszont nem beszéltem, nem hiszem, hogy túl nagy segítségemre lehetne, mert amennyire tudom, nem volt a legjobb a kapcsolata az apjával, így nem tudhatott a család férfiágán öröklődő értéktelennek látszó kis kövecskéről. Tényleg nincs semmi pénzben mérhető értéke egy ilyen, még csak drágakőnek sem nevezhető holdkőnek. Viszont, ha a megfelelő ember kezébe kerül, elszabadul a pokol. Klaus kiirtana egy várost, hogy megtalálja, ha tudná, hol keresse, és nem foglalná le az ügyködése, melyben egy boszorkány segítségével a hasonmás nélkül próbálja végig csinálni az átok megtörését.
Mason ügyesen vonta le a konklúziót, éles eszű ember révén nem kellett túl sok elejtett megjegyzés ahhoz, hogy elhatározza, „tesz valamit az ügy érdekében”. Reméltem, hogy mihamarabb sort kerít erre, mert annál hamarabb pontot tehetek a Klaus ügy végére vagy így, vagy úgy, attól függően, hogy a Salvatore fiúk hajlandók-e megbízni bennem vagy még mindig ellenségüknek tekintenem. Akkor ugyanis muszáj lesz az ellenségükként viselkednem, és kiadnom Elenát az Ősöknek. Apropó, Salvatore-k… Mit szólna ehhez édes Stefan, ha megtudná? Vagy Damon, akit látszólag nem érdeklek, de mégsem képes túllépni rajtam? Igazán nem panaszkodhatnak, hiszen kiélhetik effajta vágyaikat Elenával. Nem gondolhatta egyikük sem, hogy hűséges maradok… Az örökkévaló ehhez túl hosszú idő nélkülük.
Beharaptam az alsó ajkam, hogy semmilyen hang ne hagyja el a számat, miközben Mason csókjaival kényeztetett. El kell ismerni, ért az ilyesmihez, talán ezért is nem sajnálom annyira, hogy ő az alanyom ehhez a holdkő-megszerzéses akcióhoz. Tyler-rel vagy mondjuk az apjával, Richard-dal biztos nem lennék meg ilyen jól. Azt hiszem, jól jártam Mason-nel. Lenyúltam, és megfogtam a pólója szegélyét, majd lassan elkezdtem felhúzni.
Ebben a pillanatban halk kopogásra kaptam fel a fejem, és félbehagytam a mozdulatot. Mrs. Flowers úgy tűnik, hazajött.
- Itt vagyunk? – kérdeztem csintalanul Mason-től, és felvontam a szemöldököm. Kérdésem alatt azt értettem, hogy tettesük-e azt, hogy nem vagyunk itt, vagy inkább nyissuk ki az ajtót.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 3:30 am

Mason, válaszát későbbre tartogatva Katherine arcát, majd egyre lentebb haladva, annak nyakát kezdte csókolgatni. Amelyt kiejtette a nő azt látszólag csekély információt, mely szerint a kő a bátyja birtokában volt tudta, hogy ha nem is ez volt a fő oka annak, hogy a városba hívta, erősen közrejátszott benne.
- Gondolom szeretnéd, ha megtudnám pontosan hol is tartogatta ezt az én megboldogult bátyókám. - mondta ki végül Mason a levont következtetést, és abbahagyva a csókolgatást ismét a nő fölé emelkedett és jobb mutatóujjával rákoppintott annak orrára. Ugyan Katherine önző volt mégis volt benne valami, ami miatt nem tudott az efféle húzásai miatt haragudni rá, inkább vigyorogva konstatálta az egészet.
- Majd meglátom mit tehetek az ügy érdekében. - folytatta, egy kis pár csendes pillanat után - ám most... - mondta, és újra a nő nyakát, majd vállát vette kezelésbe és haladt a kényeztetéssel egyre lentebb. A szex mindig is működött közöttük, és valami olyat élt át ilyenkor a másikkal, mint addig egyik skalpjával sem. A nő érzéki volt, mégis ott volt az a támadásra kész vadmacska benne ami megfűszerezte az egészet, és Masont minden egyes alkalommal a Himalája tetejére repítette. Katherine már rég nem az egy éjszakás skalpok táborát erősítette, annál ő sokkal több volt a férfi számára.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 3:12 am

Halkan felnevettem, mikor fordult a helyzetünk. Mason volt annyira érzéki, és eléggé értett a nőkhöz ahhoz, hogy engedjem neki, hogy néha-néha ő kerekedjen felül. Amúgy is, ha nem tenném, nem lennénk itt, ugyanis ő nem az a fajta férfi, aki megalázkodva aláveti magát a nőnek egy párkapcsolatban. Ő is szeret irányítani, ebből a szempontból hasonló a természetünk.
- Tudod, hogy makacs vagyok, és nem adom fel ilyen könnyen a dolgokat – feleltem a kérdésére.
Mindig is tehetséges voltam abban, hogy kihasználva a szépségemet és a férfiakra gyakorolt hatásom, rábeszéljem őket arra, hogy – abban a hitben, hogy ez az ő ötletük – megtegyenek számomra hasznos dolgokat. Elég pár gondolatot elültetni bennük, mondjuk, hogy mennyire „hálás lennék, ha…” vagy „örülnék, amennyiben…” és máris feltámad bennük a vágy, hogy a „bajbajutott” hölgy segítségére sietve, elnyerjék a jutalmat, ami ebben az esetben nem éppen a fél királyság és a királylány keze.
- Úgy tudom, hogy a fivéred birtokában volt – tettem hozzá, mintegy jelentéktelen tényként elejtve a megjegyzést. Apró információ, amely nyomán elindulhat, és a segítségemre lehet. Egyik kezem ujjait fel-le futattam Mason mellkasán, miközben játékos mosollyal pillantottam fel rá.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 2:57 am

- Rémlik valami... -válaszolta a férfi mosolyogva, és viszonozta a nő csókjait. Egy gyors mozdulattal átgurította magukat az ágy középső részére, melynek hatására Mason került fölülre. Több mint egy éves ismertségük alatt megtanulta, hogy a nő szeret inkább felül lenni, és az irányító fél lenni, nem csak az ágyban, hanem az élet minden területén, ám mindig csak annyira engedte befolyásolni magát, hogy Katherine ne érezze magát teljesen a kapcsolatuk irányítójának. Ugyan tudatában volt vele, hogy vámpír lévén a nő az erősebb fél, mégis élvezte ezt a kisebb fajta presztízsharcot kettejük között. Úgy érezte, hogy bizonyos szinten szüksége is van erre a versengésre, és a veszélyre amit a Katherine-el való együttléttel járt, és valószínű ezért is szerette a nőt annyira. Megtalálta benne azt, amit a többi nőben nem. Fogalmazhatunk úgy, hogy a másik felét, akivel tökéletes összhangban vannak.
- Ha jól sejtem még mindig a megszerzésén töröd a fejed. - mondta, majd az egyik kezével megtámasztotta magát, míg a másikkal a nő arcát és haját kezdte simogatni.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 2:43 am

Azért ennyi együtt töltött idő után kialakul valamiféle érzelmi kapocs férfi és nő közt. Mason rendelkezik a tökéletes partner tulajdonságaival: odaadó, védelmező, szenvedélyes és jó szerető. Csakhogy telhetetlenségemnek hála ennyivel nem elégszem meg. Meg amúgy is a Lockwood-ék sosem voltak a puszipajtásaim, George-t példának okáért kifejezetten utáltam, hiába segített megszöknöm Klaus elől még 1864-ben. Azonban Mason pozitív tulajdonságai közé sorolható, hogy kilóg ebből az unalmas és törvénytisztelő családból. Független. Sok nő boldog lenne egy ilyen férfi mellett. Én pedig egyszerűen élvezem a társaságát.
Felvont szemöldökkel vettem át virágcsokrot, Mason vad csókjával belém fojtotta a hozzászólást, amit ehhez akartam fűzni. Sosem volt az a romantikus fajta, éppen ezért meglepett a gesztusa, de ez jelezte, hogy fontos vagyok számára, ezért értékeltem.
- Csak a fontos látogatóimat fogadom így – mosolyodtam el újra, és átvettem a poharat, majd megízleltem a bort. Igazából semmi a vérhez képest, és nem is egy Provance-i, de ahhoz képest, hogy egy idős hölgy hűtőjében találtam, nem is rossz. Megjegyzésére csak pajkosan pillantottam rá, és az övé mellé helyeztem a saját poharamat is.
- Tudod, gondolkoztam… - mondtam, és közelebb sétáltam hozzá, határozott lökéssel hanyatt döntöttem a nagy franciaágyon, és fölé magasodva folytattam:
- Emlékszel, hogy meséltem arról a Holdkőről? – kérdeztem, miközben apró csókokat nyomtam az ajkára. A férfiaknál tökéletes ez a módszer, ha ki akarok szedni belőle olyan információkat, amelyeket nem mondana el, vagy csak egyszerűen rá akarom venni valamire…

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 2:30 am

A lány üdvözlő csókja eloltotta Mason-ben az iránta érzett harag legutolsó szikráit is, és hatalmas vigyorral a képén húzta elő, az addig a háta mögött rejtegetett illatos virágcsokrot.
- A legszebb nőnek akivel valaha is találkoztam. -mondta még mindig csintalan, kissé félrehúzott mosollyal az arcán a férfi és egy heves, mégis érzéki csók kíséretében adta át neki virágot. Nem hazudott, sosem tudott eléggé betelni a nő látványával, és ő volt az első aki teljes mértékben elcsavarta a fejét.
Ezt követően megpillantotta az asztalon lévő két poharat, színültig töltve borral és elindult annak irányába.
- Mindig is tudtad hogyan kell fogadni a látogatóidat. -kezdte, majd miután Katherine kezébe adta az egyik poharat, ő megfogta a másikat.
- Kettőnkre, a szerelmünkre. -kacsintott a nőre, majd belekortyolt a nedűbe.
- Hmm. Az ízlésed mint sem változott. A telített édes érzés még mindig a lételemed. - jegyezte meg Mason,majd letette a poharat, és helyet foglalt az ágyon.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 2:15 am

Most, hogy Mason visszatért a városba, íme a lehetőség, hogy „beépített emberem” megszerezze nekem a Holdkövet. Nem mondom, hogy kellemes hónapokon át azt hitegetni valakivel, hogy szereted, de megköveteli a tervem. Mivel Mason vérfarkas, és nem tudom megigézni, de attól még a többi női praktika nála is működik, elvégre is férfi. Szerencsére mindent elhitt, és azt sem sejti, hogy én segítettem rá az átok kiváltására. Csupán annyit kellett tennem, hogy elültettem pár féltékeny gondolatot egyik jó barátja fejében, aki ezáltal halálra menő csatát vívott az én várfarkasommal. Bevallom nem volt könnyű ráakadnom, és felettébb kínos volt összefutni a „falka” többi tagjával egy-két bulin, de megérte, hiszen itt vagyunk, karnyújtásnyira a Holdkőtől.
Mosolyom szélesebbre húzódott, mikor meghallottam a kopogást a bejárat felől. Nem haboztam, tudtam, hogy csak ő lehet – ha meg más, meg lesz a mai főfogás -, így gyorsan kinyitottam az ajtót. Mason ott állt a maga tökéletes déli sportember stílusában.
- Hiányoztál, édes! – jegyeztem meg kacéran, de közben bocsánatkérően pislogva rá, és határozott mozdulattal megragadtam a karját, behúztam a lakásba. Egy gyors, de szenvedélyes, csupán ízelítőt kínáló csókkal fogadtam, majd miután elhúzódtam tőle, becsuktam az ajtót, kulcsra zártam, hogy véletlen sem zavarjon meg valaki minket.
- Örülök, hogy eljöttél – fordultam újra felé, és őszinte mosollyal támasztottam alá megjegyzésemet.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 1:58 am

Mason éppen Katherine-t készült hívni amikor érkezett a egy sms a telefonjára egy címmel, és a végén egy "már nagyon várlak" hívogató mondatocskával. A férfi kissé elmosolyodott a szöveg láttán, és rögtön a helyszín felé vette az irányt. Még gyermekkorából ismerte azt a helyet, ahová a nő hívta, hiszen rengeteg időt töltött a kedves, már akkor sem éppen fiatal özvegyasszonynál, édesanyja kérésére sokat segített neki, és cserébe Mrs. Flowers felügyelt rá, majd kora serdülő korában pedig rendszeres vendég volt nála ebédre. Szeretett a kedves öreg néninél lenni, hiszen nála normális, hétköznapi gyereknek érezhette magát, nem pedig egy befolyásos, történelemmel rendelkező család sarjaként.
Hamar odaért a házhoz, majd ahogy leparkolta terepjáróját egy, az út közben vásárolt csokor vörös rózsával a kezében indult meg a bejárati ajtó felé és megállva az ajtó előtt a hatalmas virágcsokrot a háta mögé rejtette, majd bekopogott és várta, hogy Katherine ajtót nyisson neki. Ugyan kissé haragudott rá, hogy pár héttel ezelőtt csak úgy faképnél hagyta, de az érzelmei mit sem változtak a veszélyes, ám annál vonzóbb nő iránt.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 1:44 am

Mason Lockwood… Egy fontos láncszeme a tervemnek. Már legalább egy éve puhítom, s hála női bűverőmnek, azt hiszem, sikerült teljesen az ujjam köré csavarnom. Illetve másik fajta megigéző képességemnek hála kiváltottam nála a vérfarkas átkot. Erre szükségem volt, hiszen magának a Hold és Nap átkának megtöréséhez is szükséges egy farkas, így nem árt, ha előkészítem egynek a terepet. Sajnos azonban volt egy kellemetlen összezördülésem Mason-nel, minekután – minek is szépítsem? – jó formán faképnél hagytam Floridában. Ez akkortájt volt, mikor Mystic Falls-ba jöttem. Nem éreztem rá késztetést, hogy Mason-t is magammal „hozzam”. Azt hittem, hogy elég egy kis Elenás szemrebegtetés, és Carol a kezembe nyomja a követ, de sajnos nem így történt. Mindeközben másik vérfarkas „beszerzésén” dolgoztam, szóval egy középiskolás csitrit megigéztem, hogy a Lockwood bulin intézze el, hogy Tyler kiváltsa az átkot. Annak a híre azonban, hogy bárki is meghalt volna nem jutott el hozzám, így C tervem nem lévén visszatértem az A-hoz… Mason-höz.
Pár napja küldtem neki egy SMS-t, hogy hiányzik, és örülnék, ha utánam jönne. A mai nap meglógtam a Salvatore panzióból, nem örültem volna, ha bármelyik fiú megakadályoz a találkozóm összehozásában, illetve a követnek, így nagyon óvatos voltam a randevú helyének megválasztásakor. A lakónegyedben egy Mrs. Flowers nevű özvegy asszony lakása tökéletes helynek bizonyult. Behivattam magam, megigéztem a nőt, majd távozásra bírtam, és újabb SMS-t pötyögtem Mason-nek, amiben értesítettem a címről. A kis lakásban járkáltam fel s alá, hallgattam a fekete, magas sarkú csizmám kopogását a padlón, és tükörbe pillantva megigazítgattam a tapadós ruhámat. Játékos mosollyal, kikészítve két pohár bort vártam Mason megérkezését.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Mrs. Flowers lakása   Szomb. Ápr. 09, 2011 1:44 am

Mrs. Flowers lakása/ Kathy és Mason találkozóhelye Razz

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mrs. Flowers lakása   

Vissza az elejére Go down
 
Mrs. Flowers lakása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Mystic Falls Lakónegyed-
Ugrás: