The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Johansson ház

Go down 
SzerzőÜzenet
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Johansson ház   Csüt. Május 12, 2011 7:49 am

Látom Jast nagyon felcsigázta a téma... pedig nem is nagy szám... annyira. Olyan gyerek még! Mint egy kis óvodás, aki várja az alvás előtti mesét, úgy ült ott, azon a rozoga széken, kezében egy vaskos varázsló könyvvel. Nem maradt más tehát, minthogy belekezdjek a mondandómba. De hogyan?
- Figyelj, Jason... az a heyzet, hogy öö... összejöttem egy fiúval- böktem ki végül, és egy hajszálnyit megkönnyebbültem, majd gyorsan folytattam- az egész úgy történt, hogy nagyon magam alatt voltam, mert úgy éreztem, nincs senkim... rád rád talált a szerelem, igazi barátaim meg nem is igazán voltak... És csak sétálgattam szomorúan a parkban, és akkor tűnt fel Aron. Aron James... egy nagyon helyes, kedves, különleges fiú, akivel miután megláttuk egymást, szinte egymásba szerettünk. Megvigasztalt, és mellette úgy érzem magam, hogy vagyok valaki. Egy nap alatt összejöttünk, és nála töltöttem az éjszakát is, amikor nem aludtam itthon... de nyugi, nem azt csináltuk amire az emberek nagy része gondolna, csak és kizárólag... beszélgettünk, jobban megismertük egymást, és nem féltem tőle, mert valahogy éreztem- lehet hogy a boszorkányok megérzik, hogy milyen egy ember jó, vagy rossz- és én megéreztem, hogy ő jó ember. És most biztos azt gondolod, hogy mennyire felelőtlen vagyok, meg stb., de a szerelem ellen nem lehet tenni.- mondtam, és csak most néztem a szemébe. Mindjárt jobban éreztem magam, hogy valakinek kiönthettem a szívem, legyen az a kelekótya tesóm akár. De neki erről tudnia kellett, hiszen mindent elmondunk egymásnak. Márcsak a reakciójától tartottam... Az arca mindenesetre nem árult el semmit, anyira merev volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Johansson ház   Pént. Május 06, 2011 6:55 am

Megvártam, míg Scar előre megy, gondoltam, hogy a saját szobáját célozza meg, de ehelyett az erkélyre vezetett, gondolom azért, hogy semmiképp ne halljon senki minket. Magunkra húztuk az erkély befelényíló ajtaját, én fogtam magam és a legközelebbi székbe ledobtam magamam. "Auu!!!" Ráültem 3 újságra, és az alatta elrejtett varázskönyvre. Sajnos a sötétben ezt nem láthattam. Gyorsan kiszedtem magam alól, és rögtön meg is nézegettem. Az ujság ujjabb álattámadásokról tett tanubizonyságot. Vártam, hogy Scar kezdjen bele, de a biztos odafigyelésemet mutatva megszólítottam:
- Na hallgatom, minden eggyes részeltre kiváncsi vagyok!!- mondtam kuncogva, akár egy lökött tinilány. Majd levettem a szemem a könyvről és Scar szemére irányítottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Johansson ház   Pént. Május 06, 2011 1:11 am

Beletrafált! Pont azt a témát hozta fel- véletlenül, vagy direkt azt nemtudom- amit már el kellett volna neki mondanom, és elég komoly, fontos dolog. Persze mikor elkezdett szónokolni arról, hogy "Gondolj bele! Ha neked a barátod, tegyük fel vérfarkas vagy vámpír lenne, akkor rögtön menne hozzá a nagymama!" Hirtelen lefagytam, és megilletődve álltam vele szemben. Ráadásnak ilyenkor még el is pirulok, zavaromban lesütöm a szemem...
Természetesen eszes ikertesómnak rögtön leesett, hogy mi is folyik itt. Nem így akartam, hogy kiderüljön számára, viszont titkolózni meg nem lett volna értelme, mert annyira nyilvánvaló volt. Kérdő tekintettel nézett rám, és várta, hogy elmondjam neki, hogy mi a helyzet. Épp eszméltem fel kábultságomból, és kezdtem volna bele, hogy elmondjam neki az igazságot, mikor szembe jött velünk a nagyi. Remek, már csak ez hiányzott! Meg persze a vendégek...
- Szia Nagyikám! Bocsánat, hogy csak most jöttem, de volt még egy kis elintézni valóm... De mostmár itt vagyok!- mondtam, és bocsánatkérő arccal megöleltem- de most már bízhatsz bennem, nem kell Jasont utánam küldened, mint valami detektívet...- fejeztem be a mondanivalómat. Jas, láttam nagyon szeretné megtudni, az én kis mesémet, és engedélyt kért nagyitól, hogy had beszéljünk. Milyen rendes gyerek... nekem ez meg sem fordult a fejemben. Rögtön elindultam felfelé a lépcsőn, és intettem Jasonnek is, hogy ha kíváncsi, akkor jöjjön utánam. Nagyi kérésére még gyorsan beköszöntem a nappaliban tanyázó vendégeknek, majd elindultam felfelé a lépcsőn.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Apr. 05.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystc Falls

TémanyitásTárgy: Re: Johansson ház   Csüt. Május 05, 2011 7:13 am

Az ajtó elött álltam, a kilincs a kezemben volt, épp lenyomtam volna, amikor hirtelen megfordultam, és Scar szemébe néztem.
- Kérlek ne említsd ezt meg a nagyinak, rögtön meg szeretné ismerni, akkor rögtön megtudná, hogy Bonnie boszorkány- megtorpantam, végiggondoltam, hogy milyen jó, hogy nekünk kettőnknek nem kell semmit titkolózdnunk- a nyagyi meg rögtön szaladna hozzájuk sütivel és teával, átbeszélni az összes boszorkány könyvet.- ez remélem meggyőző volt számára, de a teljes meggyőzés érdekében egy jól be vált teknikát alkalmaztam:
- Gondolj bele! Ha neked a barátod, tegyük fel vérfarkas vagy vámpír lenne, akkor rögtön menne hozzá a nyagymama! Te sem szeretnéd!- láttam ez a téma érzékenyen érinti, elpirult, és a szemét lesütötte. Már jól ismertem ezt a nézést, beleszeretett valakibe. Így hát már csak az volt hátra, hogy rá is kérdezzek. Sajnos a kíváncsiságomnem engedett tágítani a téma mellől.
- Látom rákérdeztem a lényegre!- az ilyen dolgokat mi nagyon régóta, mindig megosztottuk egymással, az elmegyógyintézetben, csak egymásnak voltunk, nem volt más barátom, csak ő, ezért is furcsálltam, hogy nem avatott be.
Egyszer csak hallottam hangokat a hátam mögül, épp az ajtófelé haladtak. Gyorsan lenyomtam a kilincset, és beléptünk az előszobába.
- Szia nagyi!- mondatam színlelt vidámsággal, leplezni akartam, hogy sokkal szivesebben lennék Bonnieval. Aki most épp haza, vagy a grillbe tart.
- Itt van Scar, végre megtaláltam, mit mondjak, hát nem volt egyszerű. De most ha egy rövid ideig még nélkülözni tudnának minket a vendégek, akkor egy rövid beszélni valónk lenne csak kettesben.-láttam nagyi arcán, hogy gyanakszik, a "csak kettesben" említéséröl. Úgy tűnt elenged minket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Johansson ház   Csüt. Május 05, 2011 3:55 am

Komolyan úgy éreztem magam hazafelé menet, mint valami kutya! Jason egyszerűen megfogta a csuklómat, és nem engedte el hazáig. Borzalmas volt! Utálom, hogyha nem vagyok szabad. De ettől függetlenül hagytam, had "hurcoljon" haza, ha ettől jobban érzi magát, és had apáskodjon fölöttem, ugyanis szerintem ezzel jó pontot akart szerezni Bonnienál...
A másik dolog, ami zavart, hogy egész úton hozzám sem szólt. Tudom, hogy ő nem egy szószártyár fiú, de azért mégiscsak. Olyan rég nem beszéltünk már komolyabban. Szerintem még azt sem tudja, hogy Aronnal együtt vagyunk. Meg aztán én sem tudok valami sokat arról, hogy mi volt vele az elmúlt hetekben.
- Jót beszélgettünk!- szólaltam meg végül viccre fordítva a szót, hogy megtörjem a csendet és oldjam egy kicsit a hangulatot. Láttam Jas arcán, hogy éppen egy másik világban jár (egy nagyonis jó világban, mert néha el-elmosolyodik, gondoltam, biztos Bonnieval a közös jövőjüket tervezgeti.) Annyira aranyos ilyenkor, mikor elábrándozik, és nem is veszi észre, hogy már egy ideje figyelem őt.
Közben megérkeztünk a házunkhoz, és kezdtem felfigyelni a vendégsereg hangos zsibongására.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Thomas

avatar

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Johansson ház   Szer. Ápr. 13, 2011 9:02 am


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Johansson ház   

Vissza az elejére Go down
 
Johansson ház
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: