The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Aron James háza

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Szer. Szept. 14, 2011 7:18 am

A jó nyuszifarkát enné meg! Az egy dolog, hogy én nem tudok szót fogadni, se pedig Elena, de csak egyszer, csak egyetlen egyszer elhúzhatott volna! Miért kell neki ennyire mártírkodnia mindig? Ha valami baja lesz, és Damon rájön, hogy én nem tudtam megakadályozni... nos szépen fogalmazva majd alulról fogom szagolni az ibolyát. Csak az egyetlen probléma az volt, hogy egyszerűen mozdulni se tudtam. Mintha valami fagyató hókuszpókuszt varázsoltak volna rám, a végtagjaim egyszerűen nem engedelmeskedtek. De tudtam itt nem erről van szó. Egyszerűen sokkot kaptam Elena mondataitól, hiszen kiéreztem a szavaiból, hogy komolyan gondolja. Ő mint vámpír... Én se bírtam. De ő, azzal a bűntudatos lelkével... Biztos, hogy végezne magával, ha kioltana egy ártatlan életet. Én se bírtam volna, ha...ha... Nos, nincs Stefan. Voltaképpen neki köszönhetem, hogy még élőholt vagyok és nem csak simán halott. És most, a történtek után, ilyen állapotba a látni, rémisztő, sokkoló volt.
Elena határozott kiáltására felébredtem az álmodozásból, és bólintottam, majd Stefanhoz siettem és óvatosan felemelve a nyakam köré emeltem a kezét, és amilyen gyorsan csak tudtam, kisegítettem a házból és egyenesen a kocsihoz indultam.
- Elena siess már! - kiáltottam vissza, és besegítettem Stefant az autó hátsóülésére, úgy, hogy ne szerezzek neki nagyobb fájdalmat. - Sajnálom - suttogtam, majd bevágtam a kocsiajtót és én is beültem előre. Elena alig pár perc múlva már a város felé tartott, magunk mögött hagyva egy igazi visszatérő rémálmot.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Szer. Szept. 14, 2011 7:02 am

Mielőtt Klaus-nak válaszolhattam volna, felpattantam, kezemben még mindig ott volt a tőr a szívem felé irányítva. - Caroline! - mondtam utasítóan, persze magabiztosan. Remélem most az egyszer hallgatni fog rám. - Vidd ki Stefan-t a kocsiba. - biccentettem a fejemmel Stefan-ra. Közben a szemem el nem hagyta Klaus-ét. Egész végig csak őt figyeltem, jobban markolva a tőrt.
- Engem bármikor bánthatsz, de a szeretteimet nem. Rossz napot fogtál ki magadnak Klaus. - néztem rá, és mikor Caroline kiment nyitva hagyta az ajtót. Hátrafelé elkezdtem hátrálni, még mindig Klaus-t fürkészve. Egyre gyorsabban lépkedtem hátra, majd mikor elértem a kocsit elhajítottam a tőrt, beszálltam, és a gázra tapostam, és elindultam a biztonságos helyünkre.. A Salvatore birtok felé..

/folyt. Salvatore panzió - nappali?/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Szer. Szept. 14, 2011 6:55 am

Teljesen rosszul lettem amit Elena csinált. Nem akartam elhinni amit a két szememmel láttam. Iszik a véremből utána meg megfenyegeti Klaust, hogy megöli magát. Klaus az elején még eléggé elértette szerintem. De tudtam, hogy Elena nem fog vele menni. Hisz még most Klaus se tud semmit se tenni mert Elena bármikor megölheti magát és nem fog sikerülni a terve. Elena szólt Caroline-nek, hogy vigyen ki a kocsiba. Caroline habozás nélkül megtette ezt a feltételt. Emiatt a sok vérvesztés miatt kezdtem kicsit kábult lenni. Caroline fel emelt és az egyik kezemet a nyaka köré tette és felhúzott. Elég könnyen elbírt hisz mivel vámpír ezért erős is. Nagy nehezen sikerült két lábra állnom, de inkább már Caroline tartott. Kimentünk az ajtón és Elena Klaussal szembe hátrálni kezdett az ajtó felé. Közben mi hamar odaértünk a kocsihoz és betett a hátsó ülésre. Eldőltem az ülésen és már egyre halványabban láttam. Meg még fáradt is voltam a vér hiány miatt. Végül Elena is be szált a kocsiba és egyből a birtok felé hajtottunk. Én addigra már csukott szemmel voltam távol a külvilágtól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Szer. Szept. 14, 2011 6:23 am

- A kislány halott. - Allysonnak tetszene ez a mostani helyzet.
Mi van?
Mi ez a nagypofájú Barbiee? Talán katonai kiszerelés.
- Ő is halott. - vámpír sebességgel indultam el felé, de meg kellett hogy álljak.
- Mi? Mit képzelsz te magadról? - fakadtam ki.
Most dühös vagyok. Valakinek nagyon csúnya vége lesz.
- Elenaa... rendben legyen ahogy akarod. -
- Ti ott! Elmehettek. De te Elena, drágán fogsz fizetni ezért. - gonoszul rá vicsorogtam.
- Indulhatunk kedvesem? - kérdeztem szelídebb hangsúllyal.
El fogunk késni. Még kell egy kutya, és egy vámpír is, hogy létre jöjjön a tökéletes lény.
A lény akinek nincs ellensége.
A lény aki nyugodtan élheti az életét, és meg védheti magát, és kedvesét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Szer. Szept. 14, 2011 4:39 am

Hirtelen valaki berontott a házba, és ha jól láttam Caroline volt az. Csak egy szó hagyta el a számat. - Neeeeeeeeee!!!!! - kiabáltam. Hisz mondtam neki, hogy ezer éves, erre neki ront. Valamit Klaus hirtelen tehetett, hisz a barátnőm összerogyott, a fejét fogva. Ismerős volt ez a látvány, ami elém tárult.. Ugyanilyen történt Stefan-nal is.. - Ne. Caroline ne!! - ordítottam teli torokból. Szörnyű volt látni így Őt. Főleg, hogy ez mind miattam történt. Ha nem makacskodtam volna, és hallgattam volna Stefan-re akkor még mindig a birtokon szenvednénk, de semelyikünk sem lenne halál közelben. Gratulálok Elena.. Egyenesen belesétáltál a csapdába. Azt hitted, hogy Klaus-zal tudsz kötni egy alkut, hogy feláldozod magadat a szeretteidért, erre pedig miattad áldozzák föl.
Ekkor valami eszembe jutott, és felcsillant a szemeimben a remény. Care szólongatott, hogy fussak, de nem.. Most már tudom, hogy Katherine-t miért nem tudta feláldozni. Stefan-nak sikerült végre kitépnie a karót az oldalából, majd az arcomhoz ért, letörölte a könnycseppeket. - Sajnálom. - tátogtam neki, és megragadtam a pólóját, majd erőt véve széttéptem. Gyorsan a mellkasához hajoltam a sebhez, és elkezdtem szívni a vérét. Nagyon undorító volt, főleg az íze, olyan semmilyen. Nem tudom, hogy a vámpírok mit szeretnek rajta. Amint felegyenesedtem megragadtam a karót, és a szívemhez vezettem.
Klaus-ra néztem. - Elengeded mindannyiukat, Selena-t is, vagy megölöm magam, és úgy jársz velem, mint Katherine-nel. - beszéltem komolyan, közben éreztem, hogy a szám széléről folyik le a vér. Sosem képzeltem el magam így, de a szeretteimért bármit megfogok tenni. - Elengeded őket, és megkapsz engem. Ha pedig nem egyezel bele, megölöm magam, és visszatérek vámpírként. - csak úgy köptem a szavakat magabiztosan.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Szer. Szept. 14, 2011 4:21 am

Nem akartam elhinni, hogy Klaus mire nem kényszeríti Elenát. Majd megszakadt a szívem. Tudtam, hogy neki ez nagyobb fájdalom mint nekem. Óvatosabban kellet volna lennem és akkor most ezt is elkerülhettük volna. Ezért csak magamat hibáztatom. Elenának választania kellet, hogy kit vigyen magával, akkor legszívesebben megöltem volna Klaust, hogy erre kényszeríti, de nem tudtam.
- Elena ne törődj velem vidd a testvéredet nekem már úgy is mind1. - jelentettem ki halk hanggal. Majd a szemébe néztem nagy nehezen. Könnyei egyfolytában csöpögtek az arcomra, de nem zavart csak fájt, hogy így kell látnom őt. Egyszer csak berontott Caroline is. Akkor elcsodálkoztam egy kicsit és rájöttem, hogy Elena tényleg csak Carolinehoz akart menni.
- Caroline ne tedd! - ismét halkan, figyelmeztettem. Igyekeztem tartalékolni az energiámat és az erőmet. Lassan az oldalamhoz nyúltam és megfogtam a karót. Egy nagy rántással kiszedtem. Akkor kissé szaporán kezdtem venni a levegőt hisz nagyon fájt. Már több karó nem volt bennem, de ki tudja, hogy Klaus még mennyit szán belém ebbe pár percbe vagy órába tán. Ezzel a karókihúzással jobban elfáradtam mint ahogyan hittem. De volt még annyi erőm, hogy a kezemmel letöröljem Elena arcáról a könnycseppeket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 9:07 am

Sírtam, végig sírtam. Bántják őt. Bántják a kishúgomat. az utolsó embert akiért bármire képes lennék, az utolsó embert akit nem tudok utálni, az utolsó embert akit szeretek, aki tartja bennem a lelket, annyival hogy van, és azt mondhatom rá hogy a családom.
Klaus szavait hallgatva elöntött a félelem. Sötét űrt éreztem a szívemben. éreztem, éreztem hogy nincs tovább. Már három napja. Csak féltem belátni. Mióta itt vagyok azóta haldoklok. Félek. Eszméletlenül. Csak húsz éves vagyok , nem vagyok kész a halálra. Soha nem is voltam kész rá. Emlékszem alig párnapja a születés napomon amikor mindenki ellenem fordult, még Elena, és Jeremy is, elhagytam a várost, azt gondoltam örökre. Mégis itt vagyok. akkor aznap azt kívántam bárcsak meghallnék, és bejött. Ez volt az első szülinapi kívánságom ami bejött, már aznap elkezdödött, és azóta itt vagyok.
A mellkasom valami írtózatosan szúrt mikor meghallottam hogy a tulajdon húgom sem kér már belőlem. Ki fog rám emlékezni ha a testvérem küldött a halálba? Az akibe az összes reményem fektettem. Akiben mindennél jobban bíztam. Megölt engem.
Ő ölt meg engem.

/Sel részéről vége/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 9:03 am

A látvány ami elém tárult pontosan olyan volt mint a tegnapi rémálmom. Ott volt az a ronda pasi, aki úgy tett mintha felső hatalmúbb lenne, aztán ott volt egy Elenára hasonlító lány, akinek a ruhája szebb napokat is látott és... Elena és Stefan. Mintha csak a rémálmaimból léptek volna ki. A helyszín, a légkör, az arckifejezés. Minden stimmelt. A szám elé kaptam a kezem, ahogy végignéztem Stefanon. Nem, istenem, mond, hogy ez tényleg csak egy álom. Gyorsan összekellet szednem magam, hiszen szükségük van rám. Vámpírsebességgel rontottam be a házba és gondolkodás nélkül nekirohantam a pasinak, ám még mielőtt elkaphattam volna a fejem hirtelen zúgni kezdett, mintha sikítanának benne. A halántékomhoz nyúltam és térdre rogytam a földön.
- Hagyd. Őket. Béken - nyögtem ki nagy nehezen, szinte sziszegtem felé a szavakat. - Te nyomorult - köptem egyet elé, és undorodva bámultam a ronda képét. Hányni volt kedvem. Komolyan. Aztán hirtelen csönd lett a fejembe, én pedig zihálva meredtem Elenára.
- Fuss - suttogtam levegőért kapkodva - Fuss - ismételtem meg magam és egy aprót bólintottam. Megvédem Stefant akár az éltem árán is. És ezt Elena is tudta jól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 8:43 am

Selena iszonyat szörnyen festett. Bárcsak tudnék rajta segíteni, de Stefan.. túl sok vért vesztett, és ez a karó, ami az oldalából kiáll, nem mutat valami szépen. Haboztam azon, hogy mit tudok tenni ilyenkor, de nincs semmi ötletem. Nem tudom felvenni a harcot Klaus ellen. Kellett nekem elszöknöm!
- Nem tudok Stefan. - ráztam meg a fejemet már zokogva. El nem hiszem, hogy Klaus ennyire kegyetlen. Neki tényleg nincs szíve. Láttam a drága Stefan-on, hogy már nagyon szenved. A karóhoz akartam nyúlni, de szinte az egész testem lefagyott mikor mondta, hogy akkor megölje a szöszit. Furán néztem rá, majd felfogtam. - Caroline. - suttogtam. Na tessék. Nem is tagadhatjuk, hogy barátnők vagyunk, hisz mindketten makacsok vagyunk, és nem fogadjuk meg más tanácsait. Hol van Damon amikor pont Rá lenne szükségünk? Klaus azt mondta, hogy választanom kell, mint amit a telefonba megemlített. De hogyan válasszak mégis? Hisz a saját családtagomról, illetve a volt szerelmemről van itt szó! - Klaus kérem ne. - ráztam meg a fejemet könyörögve. - Itt vagyok én helyettük, csak engedje el őket. - töröltem le a könnycseppeket az arcomról. Hisz nem engem akart? Akkor miért akarja a másikat megölni?
Bár a szívem legmélyén tudtam, hogy ha mégis választásra kerülne sor, akkor tudom, hogy kit választok. De nem szeretném ezt a lépést megtenni. Hisz, ha valamelyikőjüket elvesztem, az már számomra egy nagy fájdalom. - Stefan tarts ki. - néztem le rá, simogatva az arcát. Egyszer a homlokához hajoltam, és egy hosszú puszit nyomtam rá. De Klaus döntésre kényszerített. Lehunytam a szememet, és patakban folytak végig a könnycseppek. Íme a döntésem.. - Stefan. - nyögtem ki ennyit, majd megszakadt szívvel.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 8:36 am

- Hallod Elena? Menj fuss, menekülj. Mind ketten csak ennyit akarnak. Akkor megmenekülhetnél. Persze ők szenvedhetnek tovább. Selena lassan három napja ül a padlón egy leheletnyi vérrel, de mozgásra sem képes. Az erei már össze szorultak. Lassan az utolsó szív dobbanáson is túl lesz. Akkor pedig egy gondolkozó örökké szenvedő hulla lesz. Stefannal is megtehetem ugyan ezt, de csak a móka miatt, hogy fej-fej mellett haladjanak az a csinos kis karó hamarosan túl közel ér a szívéhez, és neki annyi... Mielőtt kihúznád Elena.. csak annyit mondanék ha hozzá érsz a szöszi halott. - Zseniális terv volt az enyém. Még jó hogy Damon nincs a közelben. Mind annyiukkal úgy sem bírnék el.
- Az ajtón csak 4 személy távozhat. Varázslat védi. Az egyik én vagyok, a másik a Barbiee, a továbbiak pedig, Elena, és a választottja. Akiről Elena úgy gondolja élnie kell az szabadon távozhat. A másik itt marad. Amíg meg nem szűnik létezni.
Te pedig velem jössz. A szöszivel együtt. - legalább meg van az áldozat is.
Allyson örülni fog neki. Újra csak a vérfarkassal lesz dolga.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 8:22 am

A fájdalom és a kín egyre rosszabb volt. Kezdtem már nem magamnál lenni, de küzdöttem, hogy ne legyek rosszabbul. Mindent hallottam amit Elenával beszélt telefonon még azt is amit Elena mondott. Teljesen rosszul éreztem magam emiatt hisz Damon direkt rám bízta és most meg hol tartunk? Ha nyugton maradt volna akkor már nem is lennénk itt. De nem számít. Pár perc után már arra lettem figyelmes, hogy Elena szinte betöri az ajtót Klaus pedig gonosz nevetésbe kezdett. Elena egyből oda sietett hozzám és a fejemet a térdére tette. Nagy nehezen felemeltem a kezem és megsimogattam én is az arcát. Majd a kezem úgy csapódott vissza a földre mint egy élettelen testrész.
- Elena menj! Hallod menekülj! - nyögtem ki nagy nehezen. Majd egy nagyon halvány mosolyt ejtettem. A testem megfeszült a fájdalomtól. Az oldalamba lévő karót úgy kezdtem érezni mintha egyre beljebb csúszna vagy valami.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 8:10 am

A sarokban ültem egy fél napja, az előtt egy másikban.
Szóval így hívják. Klaus.
Remegett a testem ami szörnyű érzés volt.
A ruhám tapadt rám a sok vértől.
Ő szó szerint kivéreztetett.
Végig itt volt, élvezettel nézte ahogy szenvedek, hallgatta a nyögéseimet.
Aztán amikor már nem is szédültem, amikor már nem volt erőm nyögni, amikor szenvedni is elfelejtetettem, akkor abba hagyta, annyi vért hagyva a szervezetembe amennyire szükségem van a gondolkozáshoz. A lábamban, a kezemben, és még sorolhatnám hány helyen teljesen ki ürültem.
Olyan érzés volt mintha csak bőröm lenne. Mintha a csontokat meg a húst kiműtötték volna.
Soha nem gondoltam hogy létezik ilyen szörnyű érzés.
Mindennek már vagy 2 és fél napja.
Azóta így vagyok.
Most már Klaus szavait sem hallom tisztán.
Egy név.
Elenáé.
Elena...
Elenát ne!
Könyörgök.
Klaus..
Engem, Stefant, akárkit, de az egyetlen igazi rokonomat, a kis húgomat ne.!
Elena .. itt van.
- Klaus. - leheltem.
Fájt beszélni. Szúrt a torkom, és mart a szívem. Nem volt már milyen vért pumpálnia, közel 5 perce csak egy zombi voltam.
Egy magányos, többszörösen átvert, megcsalt zombi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 8:04 am

Szinte kettőt se pislogtam és már a megszokott környezett helyett Elena kocsijába ültem és vártam a biztos halált. Ugyanis az én drága jó barátnőm tövig nyomta a gázt, szinte belesüllyedtem a székbe mire elértük az erdőt ahol egy kis takaros ház állt.
- Elena mit keresünk mi itt? - kérdeztem elbámulva a fák között, de válasz helyett csak egy kegyetlen parancsot kaptam. Ahogy Elena eltűnt a látóteremből, gyorsan összesítettem a dolgokat, az eredmény pedig ennyi lett; Nagy baj van. Ezért megtagadva a parancsot - most komolyan mikor fogadom meg ÉN, más parancsát? Pff - és követtem a barátnőm szagát. A házhoz érve megtorpantam, mert megéreztem három másik vámpír szagát is. Az egyik ismeretlen, a másik hasonlított egy kicsit Ellyére, mégis más volt a harmadik pedig... Stefan. A levegő is beszorult a tüdőmbe, ahogy megéreztem a vére szagát, és már megértettem miért akarta Elena, hogy a kocsiba maradjak. Ám annak ellenére, hogy visszafordultam volna és segítséget hívtam volna mint bármelyik másik normális ember, óvatosan az ablakhoz léptem és onnan belestem rajta. Majd sokkot kaptam és úgy éreztem, mintha ezer tőrt szúrtam volna a szívembe. A látvány leírhatatlan volt... Szó szerint.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 7:29 am

/Forbes ház/

Gyorsan leállítottam a kocsit a ház előtt, és kiszálltam. - Maradj itt! - kiabáltam barátnőmnek. Nem szeretném, ha valami baja essen. Gyorsan az ajtóhoz futottam, és berontottam. Egyből elkezdtem sikítani, hisz a látvány, ami fogadott borzasztó volt. Stefan körül vértócsa alakult ki, és egy karó állt ki belőle. Egy idő után megpillantottam Klaus-t, aki gúnyosan felnevetett.
- Mit műveltél vele? - kérdeztem tőle dühösen. A tekintetemmel szinte ölni tudhattam. Letérdeltem Stefan-höz, és az ölembe helyeztem a fejét. Végig simítottam az arcán, láttam rajta a fájdalmat. - Nyugi, minden rendben lesz. - suttogtam neki. Ekkor jöttem rá, hogy valaki hiányzik.
Körbe néztem és hamar megpillantottam Selena-t is. Remegve kuporodott az egyik sarokban. - Mégis mit képzel? Itt vagyok én! Egyedül engem akar. Engedje el őket! - nézte rá könyörögve, már könnyes szemekkel. Nem tudom mi lenne velem, ha elveszíteném Stefan-t, meg Selena-t..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 7:16 am

Ezt a hálátlant!
Nem ölöm meg, és hálája zálogaként megpróbál elszökni.
Szemtelen szerencsétlen.
- Elena.. Kedvesem. Gondolom a telefon számból rá jöttél hogy a kedves nővéred nálam van. A folytonos üvöltésből pedig arra hogy Stefan is. Mindketten nagyon aggódnak érted. Selena három napja, Stefan 3 órája van velem. Selena esténként a te neveddel sírja magát álomba, Stefan pedig csak is kizárólag érted aggódik.
A választás a tied. Egyiküket megmentheted. Cserével. Valamelyikük helyett jöhetsz te magad. Tíz perced van. Jól gondold meg kit választasz. - sunyiság, álnokság, és a kihagyhatatlan gúny mind ott bujkáltak a hangomban.
Miután letettem be hoztam Selenát is.
Mostantól csak várnom kell./ Sorrend: Elly, Care, Sel, Stef, Klaus ok?/


A hozzászólást Klaus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 13, 2011 7:49 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 6:46 am

- Másik vámpír? - az elején még furcsán néztem rá és mikor kimondta, hogy Sel az hát kicsit fel ment bennem a pumpa.
- Ez aljas húzás volt. - jelentettem ki dühösen. Elakartam szökni, de várnom kellet, hogy a verbéna hatása enyhüljön. Pár perc után elkezdte tárcsázni Elena számát, hogy ide csalja vagy valami hasonló. Már jobban voltam ezért megkíséreltem a szökést, de hiába. Mikor kiakartam rohanna vámpírsebességgel egyből hasba szúrt egy karóval. Eléggé felszisszentem. A fájdalom ismét végig járta a testemet. Majd ismét a földre estem és csak feküdtem. A karó még mindig bennem volt. Alig mozogtam hisz a fájdalom elviselhetetlen volt.
- Szemét. - nyögtem ki nagy nehezen. Láttam rajta, hogy élvezi. Egy mély levegőt vettem majd nagy nehezen kihúztam a karót a hasamból. Ezzel sok vért vesztettem amit hamar pótolnom kéne. A seb nagy nehezen begyógyult. Közben elővett még két karót és az egyiket az oldalamba a másikat ismét a hasamba szúrta. Akkor kicsit felkiabáltam. Élvezte a szenvedésemet. Nagyon szaporán vettem a levegőt. A fájdalmak átment kínba és szenvedésbe. Ismét kihúztam a gyomromból, de annyira nem volt már erőm, hogy az oldalamból is kihúzzam. Szinte mondom ,,Szinte" mozdulatlanul feküdtem a földön. Addigra Klaus már fenyegetően Elenával beszélt.
- Nee. - mondtam halkuló hangon. Szinte az egész ruhám tiszta vér volt. Nagyon sok vért vesztettem. Közben még homályosan is láttam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 6:25 am

Majdnem röhögő görcsöt kaptam amikor láttam mit csinál a telefonjával.
- Stefan, Stefan.. Stefan. Komolyan úgy gondoltad hogy nincs másik vámpírom. Vagy hogy nem szerzek egy másik biztos pontot? Ezek szerint 145 év alatt semmit nem tanultál. - Rá mosolyogtam és csak úgy fél vállról hozzá vágtam egy nevet.
- Selena. -

- hatás szünet -

- Nem volt nehéz megigézni azt a szerencsétlen gyereket. Készséggel leszállította a lányt. Csak pár milligramm verbéna kellett annak a kislánynak. Eredetileg nem erre a célra hozattam, de ha már úgy is itt volt. Egy ájult vámpírtól pedig nem volt nehéz elvenni a telefonját. Igazság szerint.. könnyű volt. -
Elkacagtam magam.
Elővettem a csinos kis telefont és tárcsázni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 4:35 am

Elég furcsa képet vágtam akkor mikor a telefonomat akarta. Gyors töprengeni kezdtem, hogy miért is kell neki. Majd rájöttem, de nem voltam benne biztos. Biztosan a telefonom által akarja megkeresni Elenát vagy csak egyszerűen kell neki. Lassan elővettem, de mielőtt kikapta volna a kezemből erősen megszorítottam ahogyan tudtam. Darabokra törtem. Láttam rajta, hogy felment benne a pumpa.
- Nem hagyom, hogy megtaláld Elenát. - jelentettem ki. Még mindig gyenge voltam a verbénától. Még most se tudtam felkelni a földről. Jó nagy mennyiséget adhatott belém. Átkozott növény! A fenébe vele, hogy ártalmas ránk nézve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Kedd Szept. 13, 2011 4:26 am

Stefan is azt hiszi van joga számon kérni.
Egyre többen tartják magukat elég nagynak ahhoz hogy ilyet tegyenek.
Az Stefan, az öcsém, és még az a piszok kis Elena is.
Rettegniük kéne tőlem. Nem pedig pofátlankodni..
Hogy képesek ilyesmire?
Miért kell állandóan megdolgozni a gyűlölet ért? Jöhetne magától. Halálos félelemmel együtt.
Mindegy is. Ötszáz év kihagyás után itt az ideje belevetni magam a dologba.
- Stefan. - egyenesen a képébe beszéltem.
- A telefonodat akarom. - a képébe vicsorogtam.
- Mindig ilyet akartam. - Tettem hozzá valami angyali mosoly szerűséggel.
Türelmetlenül előre nyúltam, és vártam hogy az eszköz a kezembe csússzon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Hétf. Szept. 12, 2011 7:36 am

Olyan gyorsan történt minden épp megjelent Klaus és egyből elkábított vagy mi. Más néven megint a sötétség fogott el. Egy idő után végre ismét felébredtem. Térdig feltápászkodtam. Majd körülnéztem. Egy idegen lakásban voltam. Miután körbenéztem egyből megláttam ismét Klaust. Gyorsan elakartam tűnni, de nem tudtam gyenge voltam hisz megint verbénával szúrtak le és még az előzőse tisztult ki teljesen amit Elena szúrt belém.
- Mit akarsz tőlem. - végül nagy nehezen kinyögtem. Egyszerűen arról a rusnya pofájáról szinte sose fagy le a vigyor. Egyszer valaki örökre végezhetne vele, de nem én mert én most a halálomat érzem közel. Továbbra is a földön maradtam és vártam a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aron James

avatar

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2011. Apr. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Csüt. Ápr. 21, 2011 5:25 am

Kicsit elszontyolodtam mikor menni akart. De elhittem neki, amit a családdal való szidást említette. Én mondjuk, örülök, hogy nincs itthon a nagybátyám, mert ő is pipa lenne, ha itt aludt volna. Amit nem tud, az nem fáj. Elindultunk az ajtó felé, közben egy lágy csókot kaptam a kedvesemtől. Elértük az ajtót kinyitottam és kiengedtem. Búcsúként átöleltem és szenvedélyesen megcsókoltam. Persze még találkozni fogunk az már biztos. Végül elköszöntem.
- Szia. –mondtam mosolyogva, és pár perc múlva, mikor már messzebb járt becsuktam az ajtót.

// Befejezett//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Csüt. Ápr. 21, 2011 4:49 am

Muitán sikerült feltápászkodnom, és kimennünk a pincéből, kicsit magamhoz tértem és rájöttem, hogy nekem sürgősen otthon kell lennem, hacsak nem akarok mégnagyobb leszúrást kapni aggódó nagyanyámtól. Mondjuk megértem, hisz eléggé felfordult az életem... (jóértelemben) És az, hogy nem aludtam otthon, az már csak hab a tortán. Balhézni fog, az biztos. Remek...
Pedig olyan kis aranyosan vette fel a vendégátó szerepet Aron, de muszáj volt rendeznem a dolgaimat a családommal.
- Annyira jó lenne, ha itt tudnék maradni reggelizni, de sajnos engem otthon várnak, hogy jól leszúrhassanak, amiért nem aludtam otthon...- mondtam, és bocsánatkérő arccal néztem rá.
Kiengesztelés képpen adtam egy szelíd csókot neki, és elindultam az ajtó felé.
- Nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy beavattál legmélyebb titkaidba...- fordultam gyorsan vissza, és belenéztem a szép szemébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aron James

avatar

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2011. Apr. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Csüt. Ápr. 21, 2011 1:23 am

Nem pont erre a reakcióra számítottam, de ki ne lepődne meg, hogy egy szer ember más kor meg egy farkas. Elmosolyodtam és tudtam, hogy nem tudok pontos választ adni neki, mert én se tudom, hogy mikor változok vissza. Mondjuk, reggelre már ember vagyok. meg álltam vele szembe és felé nyújtottam a kezem, hogy felsegítsen a földről. Mikor felsegítettem egyből átöleltem és közben választ adtam a kérdésére.
- Az igazságot meg vallva én se tudom, hogy mikor változok vissza. Gondolom, már hajnalban kezdődik a visszaváltozás, vagy nem tudom. –feleltem és egy lágy csókot nyomtam szájára. Mindig elfogott a boldogság ahányszor csak hozzá értem. Közben megfogtam a kezét és finoman óvatosan húztam magam után a konyhába. Mikor felértünk gondoltam magamba csinálok reggelit neki.
- Mit kérsz reggelire? Palacsinta jó lesz? –kérdeztem vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Scarlett Johansson

avatar

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Szer. Ápr. 20, 2011 6:15 pm

Csak ott ültünk, egymásba "gabalyodva", s egy idó után azt éreztem, hogy nehézséget okoz nyitva tartanom a szemem, és a nyakam sem bírja tovább tartani a fejemet. Ez az érzés, az álmosság. Még félálomban az kattogott a fejemben, hogy hazakéne mennem, hiszen senki sem tudja, hogy hol vagyok, lehet, hogy az egész családom ebben a pillanatban mindent tűvé tesz, hogy megtaláljanak... De én nem mozdultam- illetve nem is tudtam- onnan, mert olyan jó volt Aron közelségét érezni. Tehát, egy pár pillanat múlva el is szenderettem. Hát persze, hogy farkasokról és mindenféle természetfeletti lényekről álmodtam...


Mikor másnap reggel még félálomban kinyitottam a szemem, hirtelen megijedtem, hogy hol vagyok. Megszoktam, hogy mikor reggel felkekek a nagy rendetlenséget- ami a szobámban található- pillantom meg először. Persze miután ténylegesen magamnál voltam, eszembejutott, hogy tegnap este itt, összebújva aludtunk Aronnal, aki akkor még farkas volt, de... Jézusom, mostmár ember! Ezt meg mikor és hogy csinálta? Összeszedtem magam, és megszólaltam:
- öö jó reggelt Aron! Köszönöm, én nagyonis jól aludtam, viszont- és ekkor kérdő pillantást vetettem rá- te mikor lettél újra ember?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aron James

avatar

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2011. Apr. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   Szer. Ápr. 20, 2011 4:30 am

Hihetetlen volt, hogy nem félt tőlem az, az érzés, ami elfogott szinte leírhatatlan volt. Egy lány kit nem rég ismertem meg és a még a barátnőm is. Csak annyit bántam, hogy nem tudtam beszélni farkas ként pedig annyi szépet mondanék neki. Mikor átölelt elfogott az a szenvedély és melegség, amit kaptam tőle. És akkor jöttem rá, hogy életemben először vagyok ennyire boldog, hogy van valaki az életemben és nem érzem magam kitagadottnak farkas énem miatt. Farkas ként nem tudtam sok mindent csinálni a pincében, de legalább volt társaságom. Teltek az órák és a percek. Egy kis idő után elnyomott minket az álom.

***
Másnap reggel már emberként ébredtem fel. Visszaemlékeztem a tegnapi estére és elmosolyodtam. Oldalra néztem és láttam, hogy Scarlet kezd ébredezni mellettem. Közben éreztem, hogy a testem egyes részein fáj a tegnapi átváltozás után.
- Jó reggelt. Hogy aludtál? –kérdeztem közben felálltam és nyújtóztam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Aron James háza   

Vissza az elejére Go down
 
Aron James háza
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: