The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Táncparkett

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Táncparkett   Vas. Ápr. 17, 2011 3:10 am

Katherine puhán, elragadtatva mondta ki, ha jól emlékszem a fiatalabbik, Salvatore nevét. Stefan. A név tökéletesen illet viselője arcához s Katherine elmondása szerint a személyiségéhez is. Szereti a rendet, keményen megdolgozik az érdemeiért, türelmes és céltudatos. Teljesen ellentéte a másik Salvatorenak, akit legkönnyebb a rossz fiú kategóriába besorolni.
- Ó, nem is állt szándékomban, hogy megkérjelek most mutass neki, addig jó, míg nem is sejtik az ittlétem - válaszoltam ugyanolyan cinikus hangvétellel. - Tudod, hogy szeretek meglepetéseket okozni, alig várom, hogy magam mutatkozhassak be neki - tettem még hozzá egy bájos mosoly kíséretében.
- Ne ennyire feltűnően, Kathy! - szóltam rá felvont szemöldökkel s pajkos mosollyal szemléltem barátnőm arcát, aki elragadtatva bámulta a fenn említett fiú arcát. Katherine meglehetősen vágyakozón és szeretett teljesen nézte Stefant. Nocsak, nem gondoltam volna, hogy ez a nő képes ennyi érzelemmel nézni valakire.
- Vajon, a kis Elenat hol hagyta? - kérdeztem érdeklődve. Stefant ismerve, nem gondoltam volna, hogy egy pillanatra is szem elől téveszti a barátnőjét, akire annyi veszély leselkedik, amíg emberként sétál egy olyan világban, ahol Katherinehez, vagy akár hozzám hasonló szörnyetegek mászkálnak az utcákon.

Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Táncparkett   Vas. Ápr. 17, 2011 2:33 am

A biztonság kedvéért gyorsan végigfutattam a tekintetemet a táncparketten, hátha megpillantok valakit, aki lopva a mi megbeszélésünket hallgatja ki. Szerencsére csalódnom kellett, mert mindenki a tánccal és zenével volt elfoglalva, úgy tűnt senkit sem érdekel két titokzatosan susmutoló nőszemély a tánctér közepén. Azt hiszem, kezdek paranoiássá válni, szinte már rettegek attól, hogy egy számításaimon kívül hagyott személy hirtelen fellép, és minden tervemet romba dönti egy apró, jelentéktelennek látszó lépéssel. Próbáltam aggodalmaimat félretenni csak egy este erejéig, és újra a zene lüktetésére koncentrálni.
Szélesen elmosolyodtam, mikor Lucy követve tekintetemet helyesen vonta le a következtetést, hogy az asztaloknál ülő srác az egyik Salvatore. Nem tetszett a helyzet, hogy Stefan-t Bonnie-val látom diskurálni, mert ha ők ketten ellenem szövetkeznek nem áll jól a szénám. De elvégre is nyilvános helyen vagyunk, itt még Damon sem merne megkarózni, mert túl sok ember látná. Stefan pedig igyekszik még a járulékos károkat is kerülni, így ő meg sem próbál nekem ártani addig, míg nem tud mindenki mást biztonságban. Szóval ily módon egy cseppet sem kell félnem, az este zavartalanul folyhat tovább.
- Stefan – mosolyodtam el bájosan, miközben kedvesen, szinte elbűvölve ejtettem ki a fiú nevét. A fiatalabbik Salvatore ugyanis képes volt elbűvölni 1864-ben, ami nagy szó, bár a testvéréről is elmondható. Mind a ketten, más-más jellemvonásukkal vonták magukra a figyelmemet, és mindkettejükben volt valami, ami megfogott. Azt hiszem, általánosságban elmondható, hogy a Salvatore-k szerelmese lettem. Különösen hízelgő volt, hogy egymást segítve akartak megmenteni engem, mikor „bajba kerültem”, és még az ellenségeskedésüket is hajlandóak voltak félretenni szívük hölgy kedvéért. Én viszont elhagytam őket, itt ebben a poros kisvárosban, remélve – mert csak erre futotta – hogy egyszer majd újra láthatom őket. És most 145 év elteltével ismét egy városban vagyunk, sőt egy fedél alatt alszunk. Álmomban sem gondoltam volna ilyesmire, de mivel ha álmodom is, rémálmaim vannak Klaus-ról, szóval ez nem meglepő.
- De nem hiszem, hogy most örülne, ha bemutatnálak neki – jegyeztem meg cinkosan elhúzva a számat, miután már-már bámulásnak nevezhető ideig Stefan-ön legeltettem a tekintetem, és visszafordultam Lucy-nek. Stefan ivott, alkoholt, amennyire ki tudtam venni, ez pedig nem jó jel, mert ő nem az a fajta. Mi történt, ami ennyire felzaklatta, hogy az ivászatba menekül? Nos, én szívesen megvigasztalnám, amennyiben nem a Bennett-boszi lenne a társasága.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Táncparkett   Vas. Ápr. 17, 2011 1:59 am

Roppant kellemetlen érzés volt, hogy már másodszor bökött hátba valaki a könyökével. Könyörgöm na, hagyjanak már nyugodtan táncolni!
Lehet valaki azt gondolná, a legnagyobb felelőtlenség az emberektől túlzsúfolt táncparkett kellős közepén kibeszélnünk a terveit a hasonmással kapcsolatban, de véleményem szerint a legjobb helye egy kis titkos megbeszélésnek. Mert kérdem én, mégis ki az, aki azt gondolná, hogy vagyunk olyan hülyék és nem ruhákról, sminkről meg randitippekről beszélgetni, hanem megvitatni a hasonmás sorsát? Persze, hogy senki se néz ilyen felelőtlennek sem Katherinet, mint tapasztalt vámpírt, sem engem, mint tapasztalt boszorkányt, így nem gondolnák, hogy ilyen létfontosságú dolgokról társalgunk, hát nem is fognak fülelni. Rejtsd el a legértékesebb tárgyad a legközönségesebb, legfeltűnőbb helyre, garantálom, hogy senki se fogja ott keresni. Persze, vannak kockázatok, ha kulcsszavakat ejtünk el, arra felfigyelhetnek és ha elég okos, aki kihallgat bármit kikövetkeztethet. De ennél azért óvatosabbak vagyunk, nem beszélünk kulcsszavakban, csak általánosságokban.
- Természetesen a rendelkezésedre állok - közöltem halvány mosollyal, miközben tovább mozogtam a zene ritmusára. Megfogalmazódhat bárkiben a kérdés, hogy miért vagyok hajlandó segíteni egy vámpírnak. Nos, tartozom neki az életemmel egyrészt, másrészről pedig á, tudja a fene, csak van egy olyan sejtésem, hogy jobb az ő oldalán állni.
Észrevettem, hogy valami nagyon felkeltette a figyelmét, s arra irányítottam tekintetem, amerre ő is nézett. Helyes, fiatal srácot bámult, aki egy lány társaságában múlatta az időt az asztaloknál.
- Ha jól sejtem, az egyik Salvatore - hajoltam hozzá pajkos mosollyal.
- Stefan vagy Damon? - tettem fel a kérdést kíváncsian. A lány kiléte annyira nem érdekelt, szemmel láthatóan nem ő Elena, így nem igazán izgatott, ki lehet az.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Táncparkett   Vas. Ápr. 17, 2011 1:42 am

Már nem is tudom milyen régóta tervezgetem ezt az alkut. Mikor 1864-ben ismét meglelt Klaus, átértékeltem az életem. Nem akarok így tovább élni, így hogy tudom: végem, amint megtalál. El sem tudom képzelni, mit fog velem kezdeni, ha egyszer sikerül elkapnia, de az az egy biztos, hogy én nem jövök ki belőle jól. Ezért inkább bele sem gondolok. Az Ősöknek meg van a maguk etikettje, ha valakinek megbocsájtást ígérnek, akkor nem szegik meg a szavuk, köti őket a felsőbbrendűségi ostobaságuk. Ami nem is olyan ostobaság, sőt nekem különösen jól jön, ha egyszer végre sikerül megalkudnom Klaus-sal.
- Ennek örülök – mosolyodtam el én is szélesen, és megálltam egy kicsit a táncolásban, míg az együttes egy másik számba kezdett, illetve míg végiggondoltam a választ a másik megszólalására. A helyzet az, hogy az engem szemtelenül utáló Bonnie-n kívül más boszorkánnyal nem sikerült még összefutnom a városban, pedig ha összejött volna, minden bizonnyal habozás nélkül megpróbáltam volna a magam oldalára állítani. Mert sosem tudni, hogy mikor szorulok egy varázslathoz értő segítségére. Ami a kellemetlen még ebben, hogy bizonyára nincsenek kevesen a városban ennek a tudománynak a képviselői, csak egyszerűen rendkívül tehetségesek abban, hogy elrejtsék kilétüket a magamfajták elől. Egyik boszorkány sem akar egy vámpír lekötelezettje lenni. Abban is biztos vagyok, hogy Lucy sem örül annak, hogy tartozik nekem. Még ha valamiféle barátnői kapcsolat is alakult ki köztünk a hála – amiért megmentettem – lehet az, ami a fő mozgatórugója a segítségem terén. Nem feltétlen fordulna ugyanis szembe senki az emberiséggel egy tőle idegen faj oldalán.
- Nem könnyű megbízható személyeket találni – mondtam, és újra belelendültem a táncolásba. Hát mondjuk, annak nem igazán lehet nevezni, mert ebben a tömegben alig lehet megmozdulni.
- Amikor a testvérek rájönnek majd, hogy mit akarok, meg akarnak majd állítani, ennek megakadályozásában lesz rád szükségem – foglaltam össze tömören, de világosabban kifejteni nem mertem, mert nem voltam benne biztos, hogy az emberek között, akik itt táncolnak, nincsenek kellemetlen személyek, akik esetleg meghallva tervem, ellenem fordulhatnak. Például nem lenne szerencsés, ha Bonnie itt ropná. Apropó Bonnie, alighogy megfordult a fejemben az eshetőség, hogy itt van, megpillantottam az asztaloknál, és nem is akárkinek a társaságában! Vele volt drága Stefan is. Elmosolyodtam, de igyekeztem visszafogni magam, mert az nem lenne jó pont nálam, ha Lucy esetleg megtudná, hogy az egyik rokona – mert amennyire tudom Bonnie-val azok – az ellenségeim közé tartozik.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Táncparkett   Vas. Ápr. 17, 2011 1:18 am

Alku. Csodálatos szó, életeket képes menteni, ha az ember tudja, hogy mikor, kivel szemben kell használni. Ezek szerint Elena nem több, mint alku tárgya, mely Katherine szabadságához vezet. No, a kérdés csak az, ki elől menekül Katherine és miféle alkut lehet kötni egy hasonmással. Talán van valaki, aki megakarja törni a Nap és a Hol átkát... Na, ez szívás az emberekre nézve. Végül is, nekem mindegy, cseppet sem érint meg, hogy vámpírbarátaink járhatnak-e a napon, vagy farkastestvéreink átváltozhatnak-e, amikor csak akarnak.
- Tudod, hogy azért vagyok itt - mosolyodtam el s hátrasöpörtem homlokomból a hajam, ami egyre zavaróbban kezdett a szemembe lógni. - Meg azért is mert szeretlek - fűztem hozzá vigyorogva, majd kifújtam magam, mikor a zene elhalkult. Épp körbenéztem, tekintetem átsuhant a felelőtlenül boldog emberek arcán, mikor újabb dalba kezdett az együttes.
- Csodálkozom, hogy nem találtál itt valami boszorkányt, aki segít a terved véghezvitelében - mondtam őszintén s megvontam a vállam. Katherine könnyen szerez barátokat, ha arról van szó. Mondom én, remekül tudja alkalmazni a szót: alku. A kérdésben ott volt a hátsószándék, hogy megtudjam, vannak-e boszorkányok rajtam kívül Mystic Fallsban. Ennek nem néztem utána, többek között, mert nem volt időm, de tudomásom szerint a nagynéném halott s az unokatestvérem is, fogalmam sincs, van-e élő rokonom itt. Esetleg valaki, aki nem a Bennett vérvonalból származik.
- Miféle segítségről lenne szó? - érdeklődtem kicsit komolyabban. Talán átkot kell kötni, vagy lekötni egy-két vámpír figyelmét.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Táncparkett   Vas. Ápr. 17, 2011 12:44 am

Az ütemes zene ritmusára táncolva jutottunk el Lucy-vel a táncparkettre. Be kell vallani, nem könnyű ennyi ember közt átfurakodni még egy vámpírnak sem. Mellesleg ez a sok kiabálás, hangos zene még inkább felerősödnek képességeimnek hála. Könnyen megfájdulhat a vámpír feje ilyen helyzetben, de talán azért is szeretem a nagy bulikat, mert ha esetleg kiborulnék, senkinek sem tűnik fel, ha eltűnik egy-két ember. De sok éves tapasztalatomnak hála erre ritkán kerül sor, és egyébként is óvatos vagyok, ha erről van szó. Mystic Falls-ban pedig semmiképp sem szeretnék lebukni, az nem tenne jót az árfolyamomnak, így is elég baj, hogy ennyien tudnak rólam a városban, de addig ez nem túl nagy gond, míg itt vannak, és rajtuk tarthatom a szemem.
Mikor Lucy feltette az igen komoly kérdését, felvontam a szemöldököm. Meglepett, hogy ennyire érdekli őt a hasonmás sora, pontosabban a tervem vele kapcsolatban. Talán már le szeretné róni a tartozását, és ezért hamar a lényegre tér.
- Egy már régóta esedékes alku tárgyaként szeretném felhasználni – feleltem, miközben zavartalanul táncoltam tovább. Igazából nincs hiba a tervemben, minden menne, mint a karikacsapás, akár már most a tárgyalóasztalnál ülhetnél Klaus-sal, ha… Nos, igen, itt ez a „ha”, ami mindent megváltoztat. Először is nehéz Klaus nyomára bukkani, anélkül, hogy ő kerüljön fölénybe, ez utóbbit szeretném elkerülni, úgyhogy óvatos vagyok. A másik pedig, hogy Elenát már-már zavaróan sokan védik, nem lesz könnyű vele.
- Ha eljön a megfelelő idő, szükségem lesz a segítségedre – pillantottam jelentőségteljesen Lucy-re. Egy boszorkány sosem jön rosszul, főleg ha Elena oldalán ott áll a kis Bonnie, aki ki tudja, mi mindenre képes.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Táncparkett   Vas. Ápr. 17, 2011 12:23 am

Kathy


Azt hiszem, abban hasonlítunk a leginkább Katherinenel, hogy imádjuk a veszélyes helyzeteket. Bár, lehet én nem mennék el odáig, hogy ennyire feszegessem a határokat, mondjuk, az is igaz, nekem nincs egyetlen hasonmásom sem... Pedig izgalmas lehet, és egyben zavaró is. Katherinere nézve, szerintem az a legbosszantóbb, hogy a Salvatore testvérek mentem vetették magukat a kis Elenara, mikor megtudták, hogy létezik. De végül is, ez Katherine hibája, hiszen ő hagyta magára anno a felettébb aranyos testvérpárt.
- Erre a kérdésre vártam egész este! - válaszoltam mosolyogva s miután megittam az utolsó korty italt, letettem a poharam a pultra, majd leszökkentem a székből s a táncparkett felé vettem az irányt.
Pörgős számot játszott a zenekar éppen, s nem mondanám őket Bon Jovinak, de azért jelentősen megnövelték a buli hangulatát. Táncolva furakodtunk be a tömeg közepébe. A zene itt jóval hangosabb volt, csak kiabálva lehetett érteni, mit mond a másik.
- Egyébként mi a terved Elenaval? - kérdeztem Katherine füléhez hajolna. Nem akartam konkrétan rákérdezni, hogy: "Miben segíthetek?", inkább puhatolózni kezdtem terveivel kapcsolatban. Biztosan van egy kis részlete valamelyik tervének, ahol elkelne egy boszorkány segítsége.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Táncparkett   Szomb. Ápr. 16, 2011 6:11 am

Kalandjáték kezdődik!


Bulizni vágyók, figyelem! Itt lehet táncolni, tombolni, jól érezni magad.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Táncparkett   Szomb. Ápr. 16, 2011 5:55 am

...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Táncparkett   

Vissza az elejére Go down
 
Táncparkett
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros :: Mystic Grill-
Ugrás: