The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Régi Lockwood Rezidencia

Go down 
SzerzőÜzenet
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Pént. Szept. 09, 2011 10:07 am

Már szinte mindjárt ott voltunk. Alig vártam az este hátralévő időszakát. Már mindent előre terveltem. Van nálam vér, boros üvegeben.. Felbontjuk, romantikázunk, és valahogyan ráveszem, hogy vadásszunk le valakit.. Csipegett a mobilja. Miért nem halkítja le? Már szinte készültem kikapni a kezéből, és elhajítani, de láttam, ahogy figyelmesen olvassa. Megforgattam a szememet.
- Hogy mi? - vontam fel kérdőn a szemöldökömet, de pontosan értettem. Pedig mennyi órát szenvedtem a hülye sminkkel meg a hajammal! És ennyi? Az egész kárba veszhet csak azért, mert kapott egy nyamvadt sms-t?! Megcsókolt, és én toltam el magamtól. Viszonoztam persze, csak nem volt benne érzelem. - Aha persze. - motyogtam utána. Kiengesztel.. Hát próbálhat nem lesz könnyű, azt garantálom.
Megfogtam a kosarat, kivettem belőle a vért, és a süteménnyel együtt elhajítottam innen jó messzire. Lecsavartam a kupakját, és jól meghúztam. Egyetlenegy levegővétel alatt kiürítettem az egészet. Készen álltam a vadászatra. Egy fának neki ütöttem az üveget, fogva a tetejét, és kettétört. Az egyik része a földön volt, a másikat fogtam, és a kezemhez emeltem, majd végig húztam rajta. Halkan sziszegtem figyelve, ahogy a bőröm felszakad, látom a saját húsomat, ahogy folyik ki rajta a vér, de hamar leáll, hisz az előbb ittam vért, és gyorsabban gyógyulok most, mint az átlagnál. De a kezem még mindig véres volt. Beljebb mentem az erdőbe, de ebbe a hülye magassarkúba nem bírtam járni. Levettem magamról, és eldobtam. A ruhám alját kicsit letéptem, hogy könnyebben léphessek. A hajamba túrtam, megrázva. Megpillantottam egy embert. Egy fa mögé bújva, biztos hátulról koszos lettem. Gyorsan lecsaptam rá. Vámpíriramban odarohantam hozzá, és rávetettem magamat, majd egyből a nyakába haraptam. Szívtam a vérét, egészen addig, amíg már nem hallottam a szíve dobogását. Az ernyedt testén voltam. Letöröltem a számat, és tiszta sár volt a lábam, meg már a ruhám is. De hisz kit érdekli? Nincs itt Stefan, akinek tetszhetek, mert ő mással van elfoglalva.
Gyorsan hazafutottam, néhány dolgot szétzúztam ami az utamba volt. Lefürödtem, majd átöltöztem egy fekete bőr csőnaciba, egy magassarkúba, és egy mélyen dekoltált fehér pólóba. Átfésültem a hajamat, és a kocsimba szálltam.

/folyt. Grill/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Pént. Szept. 09, 2011 7:43 am

- Tudom, hogy még az vagyok, de érzem, hogy ha tovább maradok a tasakos véren egyre jobban leszek. - rámosolyogtam majd lágyan megcsókoltam. Még mindig sétáltunk az erdőben, de egyre közelebb értünk a folyóparthoz. Egyszer csak megcsörren a telefonom. Elengedtem Becky kezét és megnéztem. Egy üzenetet kaptam Damon-től. Vajon mit akarhat? Majd elolvastam. Ó istenem mi történhetett már megint..
- Becky drágám figyelj egy vészes üzenetet kaptam és muszáj haza rohannom. Nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze, de sietnem kell. - kissé feszült hangon mondtam. Egy lágy és kicsit hosszas csókot nyomtam puha ajkára. Majd elkezdtem sietni ki az erdőből haza felé, de még gyors utána kiabáltam.
- Nagyon sajnálom legközelebb majd a kívánságaid alapján kiengesztellek. - kiabáltam majd egyből vámpírsebességre kapcsoltam.

/ folyt. nálam. Salvatore birtok./
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Szer. Szept. 07, 2011 3:27 am

- De. Te is gyenge vagy neked is kéne. - utaltam a vérre, majd rá kacsintottam. De sebaj nekem már úgyis van egy tervem a mára. Az biztos, hogy ma.. alkonyatkor inni fog Stefan emberi vért! Ebben 100%-osan biztos vagyok. Ha nem.. Végül is ilyenre nem kell gondolnom mivel fog, és kész!
- Okés. Gyalog sokkal közelebb van. - léptem ki az ajtón, magam mögött becsapva. Megfogtam Stefan kezét, és elkezdtem az erdőn keresztül vezetni. - Nyugi nem vadászni viszlek. - néztem rá. Tartottam egy pár másodperc szünetet. - Bár, ha azt szeretnél.. Csak meg kell kérned. Bármikor elkísérnélek. - villantottam ki a fehér fogaimat. Már megint a véren jár az eszem! Nem is rég ettem, de már most kívánom..

/Folyt. Folyópart/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Kedd Szept. 06, 2011 8:20 am

- Nem nem túlzás hanem inkább sexy. -kacsintottam rá. Élvezte a helyzetet, hogy nem mehettem be. Ezzel kínzott, hogy nem érezhettem ajka finom ízét. Végül pár perc után behívott.
- Köszi azt hittem, hogy egész nap kint hagysz és élvezetesen fogod nézni a szenvedést, hogy nem juthatok közel hozzád. -csintalan hangon mondtam. Egyből a falnak nyomot és vadul megcsókolt. Boldogan viszonoztam a csókjait. Még éreztem bent a friss vér szagát.
- Csak nem egy kis erőt gyűjtöttél? -ejtettem egy gonosz vigyort. Finomnak tűnhetett még mikor Becky itt ette. Az illat igen gyenge volt, de ahhoz meg erős, hogy ettől az arcom eltorzuljon és a fogaim elő jöjjenek. Gyorsan leküzdöttem a vágyamat és az arcom ismét a régi volt.
- Oké akkor menjünk. Vezess mert hölgyeké az elsőség. - feleltem mosolyogva. Amint kiértünk gyengéden átkaroltam és magamhoz húztam majd egy gyors lágy csókot nyomtam ajkára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Szept. 04, 2011 9:35 am

Kopogást hallottam. Felálltam, és hallottam a magassarkúm kopogását. Mikor megláttam Stefan-t az ajtónál, egy fél oldalas mosolyra húztam a számat. Kicsit hamarabb érkezett meg, de nem baj. Láttam az arcán, ahogy végig mért. - Mi van, csak nem túl sok? - vontam fel a szemöldökömet nevetve. Össze-vissza beszélt.
- Hát persze, hogy tudom. - haraptam az alsó ajkamra. Eszembe juttatta, hogy még nincs is behívva. Ezzel legalább eljátszadozok egy picit. - Hát.. - hajoltam közelebb hozzá. - Ki kell érdemelned. - kacsintottam, és visszahúzódtam. Még egy pár percet vártam, majd behívtam. - Na gyere be. - álltam el az ajtóból. Amikor átlépte a küszöböt egyből a falnak toltam, és elkezdtem vadul csókolni. Mindent. Az arcát, a száját, a nyakát. Majd hirtelen abbahagytam, és a szemébe néztem. Közben a kezeim a mellkasán pihentek. - Szerintem menjünk. - határoztam el. - Mert, ha maradnánk nem hiszem, hogy.. - haraptam el a számat a mondat végén. A konyhába mentem megfogtam a kosaramat, amit előre elkészítettem a piknikhez.. - Mehetünk! - jelentettem ki vigyorogva, és elindultunk az ajtó felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Szept. 04, 2011 9:14 am

/ Stefan szobája/

Ami cetlit adott még délután Becky az alapján mentem el hozzá. Út közben kevéske kis vér illatot is éreztem, majd erősebb lett. Tudtam, hogy mindjárt ott vagyok nála. Végül elértem hozzá. Az ajtóhoz mentem és bekopogtam. Pár percet vártam majd kinyílt az ajtó. Amilyen látvány fogadott ott egy szó se jött ki a torkomon. Végignéztem majd a szám majdnem nyitva maradt.
- Váóó.. hát ez aztán vov. Na térj már észhez. - mondtam hangosan.
- Nagyon gyönyörű vagy egye tudod? - ejtettem egy huncut mosolyt. Közelebb mentem, de nem tudtam még megcsókolni. Rájöttem, hogy itt még nem hívtak be szóval még bemenni se tudtam és ő bent állt.
- Na azért engem is behívhatnál. - vágtam gonosz képet. És vártam, hogy mit szol majd az előtti bókomhoz. Hisz színpompásan néz ki még most is elvagyok varázsolva azt hiszem. Hogy megbántam, hogy 90 évvel ezelőtt elhagytam, de akkor úgy éreztem, hogy muszáj volt. Most még mindig embereket ölnék pedig azt nem szeretnék. Nem akarok újból gyilkos lenni. Már így is sok, hogy tasakos emberi vért iszok.
- Nos drágám menjünk egyből vagy maradjunk még? - tettem fel még a kérdést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Szomb. Szept. 03, 2011 10:43 am

/Stefan szobájából/

Futottam egészen idáig. Már itt állt a kocsim. Kivettem belőle a bőröndöt, és bementem a régi Lockwood rezidenciába. Szerencsére már hetek óta terveztem, hogy ide jövök, így a ház belsejét megcsináltattam. Így már viszonylag valamennyivel jobban néz ki. Felmentem a szobámba, és kiterítettem a ruháimat. Végül egy vérvörös ruhánál állapodtam meg. Hozzá kiválasztottam egy fekete magassarkút. Egy fekete csipkés fehérnemű szettet szintén előhalásztam a táskámból.
Gyorsan levágtáztam a lépcsőn, majd le a pincébe, ahol tartottam egy foglyot. Megigéztem, hogy maradjon csöndbe, illetve ne szökjön el, de azért is kikötöztem. Elengedtem, és felráncigáltam magammal. Már a lépcsőn éreztem vérének csábító illatát. Ismét arcom eltorzult, és az ember felé fordultam. Egyenesen a főerébe martam bele a szemfogaimat, és azonnal leállt a szíve. Addig szívtam a vérét, míg már semmi sem maradt benne. Megfogtam szottyadt, ernyedt testét, berohantam vele az erdőbe, és elhajítottam. Visszafutottam a rezidenciába, és egyből a fürdő felé vonultam. Út közben megpaskoltam a hasamat. Jól laktam. Nagyon is. Gyorsan letusoltam, hajat mostam. Mikor kiszálltam egyből szárazra törölköztem, és begöndörítettem a hajamat. Kifestettem a körmömet vörösre, majd az arcomra némi sminket feltettem. Felvettem a ruhát, meg a hozzá illő cipőt. Szerencsére ilyen lenge ruha volt, és nem szűk szóval simán majd letudok ülni a piknik alatt.
A nappaliba lementem, leültem a kanapén, és vártam Stefan-re. Közben kivettem a kis táskámból a piros rúzsomat, és bekentem vele a számat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Hétf. Aug. 01, 2011 10:55 pm

ÚJRAINDUL A TÉMA! VAGYIS A RÉGI BESZÉLGETÉS LEZÁRT!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 9:14 am

Erőtlenül keltem fel a földről, majd eleget téve Mason utasításának, felöltöztem, majd amint elkészültem, még mielőtt kimentünk volna, hátrahagyva magunk mögött a helyet... szétnéztem.
A falakat és a földet karmolásnyomok díszítették, mintha egy csatatér lett volna az idő alatt, míg farkasok voltunk. Farkasok.
Bár már átéltem a borzalmak borzalmát, még mindig idegenkedtem a gondolatától...pedig már az voltam. Egy vérfarkas.
- Nem akarok ilyen lenni - motyogtam magamban, majd Masonra emeltem a tekintetem, és keserűen elmosolyodtam. - Nem akarok...
Éreztem, hogy valami forró folyik végig az arcomon, és csak akkor jöttem rá, hogy könny, mikor a kezemmel elmorzsoltam azokat. A testem remegni kezdett, a szívem elszorult, és zokogva léptem Mason elé, és öleltem szorosan magamhoz. - Nem akarok... - ismételtem, és jelen pillanatban, egyáltalán nem szégyelltem azt, aki vagyok.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 9:03 am

Mason korábban felébredt, mint Tyler, és mikorra a másik is felébredt ő már összerakta a maga körül lévő láncokat, felöltözött és az egyik sarokból szemlélte, ahogyan a fiú békésen alszik az átélt fájdalmak után.
- Itt vagyok. -mondta Mason kissé összehúzott szemöldökkel, és nem tudta mit tegyen. Ölelje át a meztelenül előtte fekvő unokaöcsét? Az valljuk be, kicsit morbid lenne. pedig őszintén sajnálta a fiút. Tudta mi ment át, és azt is hogy nagyon nehéz lesz ezzel megbirkóznia, de azzal is tisztában volt, hogy az, hogy egy másik vérfarkas a segítségére van kissé könnyebbé teszi ezt az egészet. A férfi megfogta a másik összekészített ruhát, majd felé dobta.
- Öltözz fel aztán hazaviszlek. - kelt föl közben a fal mellől, és segítő kezet nyújtott a másiknak.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 8:53 am

Nem láttam semmit, mindenhol a vak feketeség vett körbe. Hörgés zaja törte meg a csendet, mire kipattantak a szemeim, és csak ekkor jöttem rá, hogy a hang tulajdonosa én magam vagyok. A testem, ami immár nem emberi test volt, egy szürke farkas bőrébe vedlette át magát.
Erősnek éreztem magam, és szabadnak, de amint megindultam, a láncok amelyek a lábamra voltak kötve, megakadályoztak. A szabadság érzete olyan hirtelen párolgott el belőlem, hogy fájdalmamban felvonyítottam, és könyörögtem azért, hogy szaladhassak.
***
Talán már másnap lehetett, mikor magamhoz tértem. A testem minden egyes négyzetcentimétere fájt, sajgott az összes porcikám, és a fejem úgy zsongott, mintha egész álló este azt rugdosták volna.
- Jézusom... - nyögtem, de alig volt hangom. Próbáltam felülni de még a mozgás is nehézkes volt. - Mason... - szólítottam nagybátyám, és csak reméltem, hogy itt van mellettem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 8:26 am

Az átváltozási folyamat megkezdődött. Kívülről nézve a másik szenvedését Mason-on átfutott a sajnálat érzése, ám nem sokkal később a gerincében egy óriási törést érzett, melynek hatására ő is a földre rogyott. Látta, amint a másik kiköpi a vasfűből készült ital nagy részét, ám valamennyi aztért mégis jutott a szervezetébe. Most rajta volt a sor, és egy nagy levegőt véve meghúzta az üveg tartalmát, és sikerült a magába öntött tartalom nagy részét bent is tartania. érezte, hogy belülről ég, a bőre szinte szakadásig nyúlik és kezdve a vállától a lábáig minden egyes csontja tűzijáték módjára kezdett eltöredezni. A fájdalom szinte elviselhetetlen volt, annak ellenére is, hogy már sokadszor éli át azt. Ekkor újra eszébe jutott a másik, majd felé pillantott és látva ahogyan a tinédzser fiú földön vonaglik elkapta az együttérzés szele. Annyira tudta, hogy mit él át, de mégsem tudott segíteni, hiszen ő is érzi azt, mégis tudta, hogy Tyler-nek ez még ijesztőbb, és első alkalom révén sokkalta fájdalmasabb is.
----
Már farkasként vicsorgatta fogait, mikor a másik az átváltozás utolsó fázisába lépett. A láncait feszegetve indult meg felé, majd fölvonyított, és tanúja volt a fiú farkassá alakulásának.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 8:12 am

Tyler mindent úgy csinált, mint Mason, de sokkal ügyetlenebbül. A saját nyakára is kétkedve helyezte rá a vasból készült nyakörvet, és nem érezte magát többnek, mint egy kutyának.
- Kéz és lábtörést... - motyogta magában, majd érezte, hogy ismét egy fájdalomhullám rohan végig a testén.
Pár perc múlva olyan magasra hágott a fájdalom, hogy úgy éreztem, a testem menten szétfeszül. Égtem, forrtam, a testem felkészült arra, hogy szétfeszüljön. Úgy éreztem, hogy a bensőm ki akar szakadni belőlem, egy teljesen más valami akar uralkodni rajtam. A szörnyeget egyre erősebbnek bizonyult, de aztán hirtelen minden megszűnt.
Lihegve rogytam a földre, de már nem tudtam koncentrálni arra, hogy mi zajlik körülöttem. Tapogatva megkerestem az üveget, amit Mason adott, és egy húzásra megittam a tartalmát. A felét visszaköptem, mivel amint elérte a torkom, szinte szétmart belülről, és úgy éreztem, meghalok.
***
Órák múltával a testem már annyira kimerült, hogy még csak mozogni se tudtam. Azt hittem vége lesz. Azt hittem, hogy a hányinger az utolsó amit érezhetek, és vége. Talán már át is változtam, csak én nem jöttem rá...de nem. A testem görcsbe rándult, és ismét kínzó fájdalom mart bele mindenembe. Felordítottam, és éreztem, hogy már nem sokáig bírom.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 7:30 am

- Igen. - válaszolt egyszerűen, és egy kis aggódás rejtőzött a szemeimben Tyler fájdalmait illetően. neki sem volt egyszerű feldolgozni az első átváltozással járó fájdalmat, ami az utána következőkhöz képest sokkalta intenzívebb és nem tudta, hogy egy 17 éves fiú mégis hogyan fogja feldolgozni ezt. Odament az egyik oldalon a láncokhoz, majd mikor újfent a másik felé fordult már minden aggodalom eltűnt Mason arcáról, vagyis inkább komolysággal leplezte azt.
- A másik oldal lesz a tiéd. Mindent csinálj úgy ahogy én. - mondta a férfi komoran, ugyanis mindeközben neki is megérkezett az első görcs a hasába, ám ezt rutinosságából kifolyólag sikerült lepleznie. Egy gyors mozdulattal levette magáról a pólóját, majd a nadrágját is, és egy szál alsógatyában kezdte magára rakni a láncokat. kezdve a lábával, majd a dereka és a kezei követeztek, és végül a nyakára helyezte a vasból készült nyakörvet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 7:10 am

- Áu! - szisszent fel Tyler, és összevont szemöldökkel kapott a karja után, ami szinte füstölt, ahogy a folyadék a bőréhez ért. - Mi a... - kezdte, de már megkapta rá a választ. - Szóval méreg farkasok ellen? - foglalta össze Mason szavait, de még mielőtt folytathatta volna, hirtelen éles fájdalmat érzett a mellkasában, és felüvöltött. A kezeivel kaparta a bőrt, hátha ezzel csillapítani tudja a fájdalmat, de semmi hatása nem volt. - Istenem! - üvöltött fel, de a fájdalom, amilyen gyorsan jött, olyan hirtelen távozott. Izzadtan pislogott maga elé, majd felpillantott Masonre. - Elkezdődött? - kérdezte lihegve, majd fentebb tolta magát, és felhúzta a térdeit.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 7:01 am

- Igen Tyler, vámpírok. Ősidők óta a legfőbb természetes ellenségeink. A város hemzseg tőlük..- mondta közömbös hangon, mintha csak egy esti mesét adna elő, majd újfent meghúzta az üveget. Érezte, hogy teste egyre magasabb hőfokon kezd égni, és tudta, hogy nemsoká itt az átváltozás ideje.
- Ezt megvitatjuk később, ám most jobb ha idefigyelsz, hiszen nem mindig leszek melletted az átváltozás ideje alatt. - kezdte mondanivalóját Mason, majd fölállt és kezébe vette azt az üveget, melyben a farkasfűkivonat volt megtalálható.
- Ez itt a mi úgymond ellenszerünk. - emelte maga elé a kis palackit, majd lecsavarta annak kupakját, és egy óvatlan pillanatban egy pár cseppet a másik fedetlen karjára öntött. Éreztetni akarta vele a maró hatást amit ad ez a szer, és ezzel is tudatni kívánta Tyler-el, hogy ez a helyzet korántsem tréfa.
- Na mármost, az ebben az üvegben lévő adag legalább felét meg kell innod. Ez lesz az ami az átváltozás idején kissé meggyengít, és lefarag az erődből. - jelentette ki Mason határozottan.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 6:46 am

Tyler épp meghúzta volna az üveget, és már le is nyelte volna, mikor meghallotta azt az egy szót, amitől félrenyelte a piát, és fuldokolva köhögni kezdett. Egy pár másodpercig még köhögött, majd lassan lenyugodva, és újra normálisan véve a levegőt, megtörölte a száját, és kérdőn bámult Masonre.
- Vámpírok!!? - hüledezett tágra nyílt szemekkel, és azt sem tudta, hogy sírjon vagy nevessen. - Vámpírok? - kérdezte újra. Elég volt azt feldolgoznia, hogy léteznek vérfarkasok, és nemsokára ő is egy lesz közülük, de hogy vámpírok... - Ez túl sok... - mondta, majd felállt, ismét meghúzta az üveget, és járkálni kezdett. - Ez.... vámpírok? - nézett megint Masonre, és kezdte úgy érezni, hogy ez az egész tényleg egy rosszul sikerült április tréfa.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 6:33 am

- Elég erős ahhoz, hogy leterítsen egy embert, vagy egy vámpírt.. - válaszolt Mason, majd abból a zsákból, amit Tyler hozott előhúzott két üveg italt és megvizsgálva a címkéjüket, majd a kisebb százalék alkoholtartalommal bírót nyomta a másik kezébe. Ő is leült Tyler mellé a fal tövébe, és jó érzéssel töltötte el az a hideg érés amit a kövek nyújtottak számára.
- Ide biztos, hogy nem jön senki, így hogy telihold lesz pedig esélytelen. Félnek a régi rabszolgák szellemétől...pedig ha tudnák, hogy ennél nagyobb biztonságban a környéken nem nagyon lehetnének, mint itt. De hát ez van.. - mondta kissé elgondolkozva, majd meghúzta a kezében lévő üveget.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 6:25 am

- Nem félek - hazudta Tyler, majd idegesen felnevetett, és megcsóválta a fejét. - Félek, csak azt nem tudom, hogy mitől - javította ki magát, majd leült, és a hátát a falnak döntötte. Annyi minden cikázott a gondolataiban, hogy azt sem tudta eldönteni, melyikkel foglalkozzon először. - Szóval a láncok kibírják az egészet? Mekkora erőt tud kifejteni egy farkas? - kérdezte, és egy pillanatig el sem hitte, hogy erről beszélgetnek. Ő és a nagybátyja farkasok. Vérfarkasok. Ma telihold, és mind a ketten átváltoznak. Szürreális volt a helyzet, és nem utolsósorban nevetséges. "Mi van ha nem is igaz?" kérdezte magától Tyler, de tudta, hogy sajnos, amit Mason mondott...annak minden egyes szava igaz.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 6:18 am

- Itt. Itt még csak egyszer. -válaszolta Mason miközben ellenőrizni kezdte erejével a falból kilógó gyűrűket, hogy elég erősek e, és kibírják e majd azt a terhelést amit kapni fognak.
- Úgy tűnik jók lesznek. - állapította meg a teszt eredményét, majd Tyler felé fordult.
- Segíts fölrakni rájuk a láncokat. Szerencsére van annyi, hogy kettőnknek is elég legyen. - adta ki az újabb feladatot, és kezdte érezni, hogy már nincs sok holdtöltéig. Kibontotta a táskát, amit a vállán hordozott, majd adott egy adag láncot a másiknak, majd két, nyakörvre hasonlító, vasból készült tárgyat vett elő. Nem kommentálva az eseményeket elkezdte az egyik oldalra felfűzni a láncokat, majd mikor látta, hogy a másik is végzett felerősítette a barlang mindkét felében a nyakörveket.
- Joggal félsz. - törte meg az addigi csendet Mason, majd fölnézett a másikra.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 6:05 am

Tyler látta Masonön, hogy már nem az első átváltozásán van túl, sőt... Hallgatva nagybátyja szavaira, fogta az üvegeket, bepakolta mindent a táskába, különösen óvatosan bánva azzal, amire Mason felhívta a figyelmét, majd megindult utána.
Pár perc gyaloglás után, egy pincelejárathoz értek, amit Tyler meglepődve konstatált.
- Mi ez? - kérdezte nagybátyját, de válasz helyett, Mason megindult a pince lépcsőin lefelé, mire Tyler a hátára dobva a táskát, követte. A hirtelen sötétség miatt, alig látott valamit, de hamar fények gyúltak. Apró lámpások világították be a helyiséget, és Tyler amit először megpillantott, az a falakból kiálló vasgyűrűk voltak. - Hányszor változtál már át itt? - kérdezte Masont, és ezúttal reménykedett valamiféle válaszban.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 5:54 am

- Ne beszélj, inkább segíts. - mondta Mason miközben félig a csomagtartóban lógott, és az ott található láncokat, valamint köteleket egy nagy hátizsákba pakolta.
- Azt az üveget, na meg az italokat rakd abba a terep színű táskába. - utasította a mellé megérkező Tylert.
- A külön álló kis üvegre jól vigyázz, nehogy a tartalma rád ömöljön. Az nem lenne túl kellemes. - utalt a férfi a farkasfűből készült italra, majd végezvén a pakolással intette Tyler-nek.
- Hozd a táskát és gyere utánam. - tette hozzá a mozdulathoz, majd elindultak az erdőbe befelé. Körülbelül egy 5 perces séta kellett ahhoz, hogy elérjenek egy pincebejárathoz, és Mason egy komoly pillantást vetve unokaöccsére elindult lefelé.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 5:43 am

Míg Mason kisétált a kocsihoz, addig Tyler szólt a takarítónak, hogy mire az anyja hazaér, takarítsa fel a rumlit, amit hagytak a nappaliban. Kicsit sem érdekelte, hogy milyen gondolatok születnek meg a nő fejében, ezért szó nélkül megfordult, felkapta a még ép üvegeket, és kimasírozott velük a kocsihoz.
Minél közelebb ért, annál hevesebben vert a szíve, de igyekezett nem kimutatni az érzéseit. Bepattant az autóba, és meg sem álltak a régi Lockwood rezidenciáig.
- A régi Lockwood terep? - csukta be maga mögött az ajtót, és nézett kérdőn nagybátyjára. - Miért jöttünk ide? - kérdezte. Oké... erdős terület volt, és nagy valószínűséggel kilométerekre sehol egy ember, de akkor sem értette. Inkább ment volna egy zárt helyre, amit le lehet lakatolni, mint az erdő kellős közepére, ahonnan bármikor meg tudna szökni,... akár farkasként is...
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Régi Lockwood Rezidencia   Vas. Ápr. 17, 2011 5:17 am


_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!


A hozzászólást Katherine Pierce összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 21, 2011 1:19 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Régi Lockwood Rezidencia   

Vissza az elejére Go down
 
Régi Lockwood Rezidencia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Külváros-
Ugrás: