The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Régi Salvatore Birtok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Hétf. Aug. 29, 2011 9:28 am

Stefan kiszedegette a kósza faleveleket a hajamból, majd hosszasan egymás szemébe néztünk. Éreztem, sőt tudtam, hogy szeret engem! Hisz az emlékezetét vesztette el, nem pedig az érzéseit.
Láttam, hogy sikerült idegileg is kikészítenem Jenny-t. Egy plusz pont nekem. A boszi nagyon erőlködött valamin, és hamar megláttam, hogy egy farönk felszállt a levegőbe, és egyenesen felém tart. Gyorsan elfutottam az útból, majd elkezdtem hangosan nevetni. - Csak ennyit tudsz? - fordultam hátra, mire megláttam Stefan-t a földön vérző fejjel. Magam elé meredtem, majd Jenny-re néztem. - Te ostoba! - kiáltottam rá. Megakartam tépni, el is kezdtem indulni felé, de egy hang a fejemben megállított. Nem kell most vele foglalkoznom, hisz Stefan sebesült. Észbe kaptam, és hozzá rohantam. - Stefan! - szólongattam. - Jól vagy? - néztem rá, és elszörnyedtem a sebe láttán. Szörnyű nyomott hagyott, és nem fog neki egy hamar begyógyulnia főleg, ha Bambi véren él.
Nem érdekel, hogy mekkora utálatot érzek a boszi iránt, de ideje cselekedni. - Haza kell vinni most rögtön! - utasítottam. - Kövess! - néztem rá, és a hátamra kaptam Stefan-t. - Minden rendbe lesz. - motyogtam, és elkezdtem futni, nem olyan gyorsan, hisz nem akarom, hogy Stefan-nek még nagyobb baja essen, illetve, hogy Jenny a nyomomba legyen..

/folyt. Salvatore birtok nappali/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Hétf. Aug. 29, 2011 9:16 am

Becky kezdett egyre jobban lenni szerencsére. Már fel álli is fel tudott. A hajából kiszedegettem a maradék levelet és a szemébe néztem, hogy biztosan jól van e. Minden rendben volt majd mind a ketten Jennyre néztünk , de én inkább Beckyt figyeltem hátha van még valami hatása a verbénának. Egyszer csak a levegőben látok egy kicsit nagy fadarabot, de nem tudtam, hogy most mi van mert nem annyira figyeltem. Hirtelen minden baj megtörtént ismét. Jenny azt a fadarabot Becky felé lőtte úgymond, de mivel Becky vámpír így gyorsan ki tért előle. Mivel közel voltam hozzá nekem már nem volt időm eltűnni a fa elől. Teljes erőből a fejemnek csapódott. Hirtelen a kezemet az arcomhoz raktam, de láttam a kezemen, hogy a fejem vérzik mikor hátra estem. Szédültem és nem tudtam tovább két lábon állni. Ahogyan voltam úgy össze is estem. Eszméletlenül feküdtem a földön, de éreztem, hogy a nagy mélységbe zuhanok és, hogy egyre gyengébb vagyok mert mostanában nem ittam vért. A kapcsolatom hamar megszült a külvilággal szóval már nem tudtam, hogy mi történik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Hétf. Aug. 29, 2011 8:17 am

A hangulat nem volt valami családias és békés. Stefan Rebecca segítségére sietett. Nem festett valami túl jól, így el is kelt neki a segítség. A lábadozási ideje elég rövid volt azonban, mert újra kötözködött velem. Nem elég, hogy a fejem folyamatosan fáj ettől a borzasztó vérszagtól. Sosem szerettem. Nekem valahogy olyan volt mintha valami rozsdás vas és még valami szagát érezném. Kiráz tőle a hideg.
-Nem áll szándékomban megölni téged. Mit érnék vele?- néztem rá mérgesen. Sosem szerettem, ha lenéztek a korom miatt. Tehet én arról, hogy akkor születtem amikor. És amúgy is, a koromhoz képest igen is elég érett voltam és felelősségteljes. Sikeresen felhúztam magam teljesen és olyat kezdtem el csinálni amit eddig még soha. Erősen koncentráltam és az erőmmel felemeltem egy nem túl nagy fát ami mellettünk volt. Rebecca felé céloztam de mikor eldobtam…ő kitért előle és Stefan találta el.
-Stefan!- kiáltottam és már csak annyit láttam, hogy a földre esik. Rögtön rohantam oda, de Rebecca hamarabb ott volt.
- Nah, gondolom, azt szeretnéd mondani, hogy természetesen ez is az én hibám?- kérdeztem tőle és már előre tudtam a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Hétf. Aug. 29, 2011 7:51 am

A földön feküdtem, a koszos fűben! Kinyitottam a szememet, szerencsére emberi vérne élek, így volt némi tartalék erőm. Stefan csodás szemeivel találtam magam szembe. Az egyik kezével megtámasztotta a hátamat. Majdnem egy derékszögbe feltudtam így ülni, a szabad kezét, megfogtam, és óvatosan megszorítottam.
Elfordítottam a fejemet, és Jenny-t megpillantottam. Szúrósan ránéztem, de most nem fogok avval a kis nyamvadt boszorkánnyal - aki nem is tud varázsolni - foglalkozni. Ismét Stefan-ra szegtem a tekintetemet. Felálltam, lesöpörtem magamról a faleveleket, meg mindent. Szörnyen nézhettek ki. Pólóm vérfoltos volt. Ismét dühösen néztem Jenny-re. El sem hiszem! Ez tényleg mindent elront. - Még milyen terved van kicsi lány? - szóltam hozzá gúnyosan. - Ha egy karót akarsz a szívembe döfni, hajrá! - tártam szét a karomat. Nem félem tőle. Jóval idősebb, illetve erősebb vagyok nála. Akár egy mozdulattal is megtudom őt ölni..
Persze most azért fogom vissza magam mivel itt van Stefan, és jó pontot szeretnék nála szerezni. Bár.. az előző mutatványomon nem mulatott, pedig annyira szeretném, ha visszatérne a régi énje. Nem is kell olyannak lennie, mint a 20. század elején volt, hanem olyannak, mint ami pár órával ezelőtt volt. Aki szeretett engem..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Hétf. Aug. 29, 2011 7:36 am

Hátast voltam és kicsit távol a lányoktól mire egy hatalmas sikítást hallottam. Gyorsan megfordultam és láttam, hogy Becky Jennynek esett és a vérét szívja. Teljesen lefagytam, hogy láttam a két barátomat egymásnak esve. De hamar megváltozott minden. Hirtelen Becky a földre esett és kiabálta, hogy verbéna. Egyből tudtam, hogy mi a helyzet vagyis Jenny vérében verbéna van. Odarohantam Beckyhez és a hátánál meg emeltem.
- Becky hogyan segítsek neked? - kérdeztem aggódva hisz elég rosszul festett a verbéna miatt.
- Miért nem hagyjátok már abba? még valaki komolyabban megsérül! - kiabáltam, de lehet, hogy mind hiába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Hétf. Aug. 29, 2011 7:24 am

Miután elmeséltem a történetet némi hatásszünet és láttam is Rebecca arcán, hogy nagyon szívesen megölne, ha mondjuk, nem lenne itt Stefan. Stefan először odament és megölelte Becky-t majd odajött hozzám, felhúzott a földről, majd megölelt. Ez a kedves gesztus csöppet sem tetszett a szőke vámpírkának. nem elég, hogy nem éreztem jól magam még akkor piszkál is. Mit hisz, ki ő itt?
-Nah azért nehogy már mindent rám kenjél! A globális felmelegedés nem az én hibám?- kérdeztem tőle mérgesen. Könnyű mindent rám fogni. Igaz, hogy én varázsoltam, de az időjárásról nem tehetek.
-Nem tudod felfogni, hogy nem direkt volt? Ha?- kérdeztem ismét és szerintem itt be is telt a pohár Rebecca számára. Az arca eltorzult és szemfogai ismét megnőttek. Egy különbség volt, most nem volt ki megállítsa. Egyenesen felém száguldott és lehetőségem sem volt bármit is tenni. Belém mélyesztette helyes fogait mire én sikítottam egyet. Nem tudtam semmit sem csinálni, de tudtam, hogy úgysem bírja sokáig, hiszen verbéna van a szervezetemben. Pár másodperc után el is engedett és a földre esett. Egy darabig csak álltam, kellett egy kis idő mg összeszedem magam.
-Ennyire ostobának hittél?- kérdeztem miközben Becky még mindig a földön feküdt. Egyelőre nem tudtam, hogy mit csináljak. Egy kicsit szédültem a vérveszteség miatt.


A hozzászólást Jenny Marin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 29, 2011 7:50 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Hétf. Aug. 29, 2011 6:52 am

Felvontam mindkét szemöldökömet. Elrontani egy varázslatot, csakis a bénák tudják! Evvel bebizonyította, hogy ő is az! Dühvel tele izzó szemekkel néztem rá, legszívesebben kitépném a szívét, és jól megrágcsálnám.
- Ez a Te hibád gratulálok. - kezdtem el tapsolni idegességemben. - Most nézz rá! - mutattam Stefan-ra. - Nem emlékszik. Komolyan te örülnél annak, ha mi is elfelednénk veled valamit? - kérdeztem magasra emelt kezekkel, és már kiabáltam vele. Stefan ismét megölelt, de most nem viszonoztam. Odament a szőke boszi csajhoz, aki mindent csak eltud rontani, és felhúzta, majd őt is átölelte. Szúrós szemekkel néztem, ahogy ölelkeznek. Lehet, hogy barátok, de én akkor sem tűröm el, hogy Stefan mást ölelgessen! Hisz már, majdnem egy évszázada keresem őt, így megérdemlem, hogy az ENYÉM legyen! Mikor Stefan elengedte, próbáltam magam lecsillapítani, és kerültem a tekintetét, éreztem, hogy az arcom ismét elváltozott.
- Véletlen volt, huh? - néztem rá dühösen. - Hát akkor ez is az lesz. - olyan gyorsan futottam hozzá, amilyen gyorsan csak lehetett. Rávetettem magamat Jenny-re, és erősen a fogamat a nyakába mélyesztettem. Sajnos csak egy mellék eret találtam el, ha arrébb találtam volna, egyből belehalt volna. Most nem nagyon figyeltem arra, hogy hol a főér.. Legközelebb ezt a hibát nem fogom elkövetni. Szívtam mély kortyokkal a vérét, ekkor felfedeztem valami égő, maró érzést. A földre estem a hátamra, és elkezdtem felköhögni a vért. A ruhám, az arcom mindenem véres lett. - Verbéna.. - köhögtem. Átkozott boszorkányok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Hétf. Aug. 29, 2011 6:40 am

Figyelmesen hallgattam ismét végig a történetet. Próbáltam vissza emlékezni rá, de sehogy se jött összes. Becky is rosszul volt az előbbi varázslattól és Jenny is amit véletlen balesetként sült el rajtam. Beckyt is átöleltem mikor vége volt. Jenny nagyon szomorú volt, de mivel én ilyen vagyok ezért hozzá is odamentem és megfogtam a kezét, felhúztam a földről és barátilag átöleltem. Gyorsan ránéztem Beckyre és láttam rajta, hogy nagyon nem tetszik ez neki, hogy ölelgetem. Elengedtem jennyit és lassan vissza sétáltam a padhoz ahol még az elején ültem, de közben feküdtem is. Közben a hátam mögött furcsa morajlásokat hallottam. A két lány ismét harcolni akart egymás ellen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Vas. Aug. 28, 2011 5:36 am

Úgy látszik Stefan emlékei nem törlődtek ki rendesen, mert elég keményen védte Rebecca-t. Nah mind egy, nem várom el senkitől sem, hogy megvédjen. Megvédem magam, ha meg nem sikerül, akkor meg... Mindenesetre mély levegőt vettem és gondoltam akkor elmondom a történetet szépen lassan, hogy mindenki megértse.
- Az egész egy véletlen baleset volt. Stefan ki jött ide és itt futottunk össze. Nem tudta, hogy hogyan döntsön ezért megkért engem, hogy egy varázsigével segítsek neki "kitisztítani" a fejt és akkor hátha könnyebben tud döntést hozni.- kezdtem bele és próbáltam megválogatni a szavaimat.
- Eddig nem is volt gond. Elkezdtem a varázsigét és közben nagy vihar támadt fel. Pont a varázslat felénél tartottam és akkor majdnem rám esett egy nagy darab faág és megijedtem, így a varázslást is abbahagytam. Stefan elájult és mikor magához tért nem emlékezett dolgokra. – mondtam el az egész történetet és ismét rosszul éreztem magam. Igaza van Rebecca-nak, ha azt gondolja, hogy ez az én hibám, hiszen tényleg én csináltam, de nem szándékosan.
- Ez történt. Nem szándékosan csináltam és sajnálom.- néztem Rebecca-ra majd Stefanra és vártam, hogy mit fognak mondani. Azt láttam, hogy a lány legszívesebben kitépné a torkomat, de biztos türtőztette magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Vas. Aug. 28, 2011 3:09 am

Szuper! Elfelejtette. Ezek a hülye boszik tanuljanak meg varázsigét mondani.. - Értem. - húztam ki a hátamat. Legalább emlékszik rám, hogy ki vagyok. Könnyű lesz újra az ujjaim köré csavarnom, csak be kell vetnem szépségem titkait.
Ismét elkezdtem pampogni Jenny-nek, egyre durvább szavakkal minősítettem Őt, mire valami furcsa, sípoló hangot hallottam magam körül. Egyből a fejemhez kaptam, és elkezdtem sikítani. - Állítsd le! - kiabáltam, és összegörnyedtem. Hagyja már abba! Nem bírom ezt a hangot! Az erőm is elkezdett fogyni, nem tudtam harcolni ellene. A boszik imádják ezt a trükköt, csak kerüljön a közelembe, és úgy megkínozom, hogy azt egy életre sose fogja elfelejteni. A halál túl szép lenne neki.. Hosszú, fájdalmas szenvedésre számíthat.
Stefan kiabálást hallottam, majd rá pár másodpercre megszűnt, és átölelt. Kapkodtam a levegőt, és kitágult szemekkel vettem észre, hogy aki ölel, az Stefan. Mélyen szívtam be a levegőt, és ki, hogy lenyugodjak. Az a szerencséje, hogy itt van Stef, ha nem lenne itt.. Ne is akarja tudni, hogy mit művelnék vele. Elengedtem a férfit, és egy közeli kis sziklára leültem. Vér kellett. Szükségem volt rá. Persze több állat is volt itt, de nem "diétázok" én. Majd keresek valami finom turistát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Vas. Aug. 28, 2011 12:33 am

Hamar megtudtam vagyis rájöttem, hogy ki ő. Szerencsém volt mert nem 90évnyi emlék ment ki a fejemből ezek szerint vagy több hanem csak jó néhány óra. Ezek szerint Becky még mindig szeret, de én most ez ellen nem tudom mit tenni hisz én nem érzek már semmi te iránta, de lehet, hogy később meg lesz valami. Mikor kimondta, hogy pár órával ezelőtt én ki mondtam neki, hogy szeretem kicsit értettem vagyis valamennyire vissza jött a kép, de nem voltam benne biztos.
- Becky én tényleg sajnálom, de nem tudom vagyis lehetséges, hogy ezt a néhány órát elfelejtettem. Vagy nem tudom. Teljesen össze vagyok most zavarodva. - mondtam majd én is a szemébe néztem. Láttam rajta, hogy ez nem tetszik neki és ismét Jenny felé fordult vagyis csak a feje. Ismét elkezdte őt hibáztatni. Jennyenek nem nagyon tetszett ez az egész. Szóval bevetette azt az erejét amit az összes boszorkány is tud. Úgynevezett agykontrollt művelt Jenny ami a vámpíroknál igen csak nagy kínzásnak számít. Becky egyből a fejét fogta és épp, hogy még megállt a két lábán. Ezt nem hagyhattam ezért odakiabáltam Jennyenek.
- Mit művelsz?! hagy abba! - kiáltottam fel. Pár perc után már abba is hagyta. Becky még egy kicsit fogta a fejét ezért inkább biztatóan átöleltem én, hogy tudja nem hagyom, hogy bántódása essen.
- Becky, Jenny mind a ketten fejezzétek be mielőtt valaki komolyabban megsérül! Becky hadd mesélje el Jenny, hogy mi történt pontosan mert még én se tudom annyira. - mondtam mind a kettőnek és felváltva néztem rájuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Vas. Aug. 28, 2011 12:12 am

Lassú lépteket lehetett hallani az erdő felől és lassan látni is lehetett a kecses léptekhez tartozó személyt is. Egy karcsú, szőke hajú lány jött ide hozzánk. Elsőre szimpatikusnak tűnt, de ezt a szimpátiát sikerült elég hamar eljátszania. Vámpír volt a drága és ráadásul nem is a kedvesebbig oldal képviselője. Nah tessék. Mennyit mondtam, hogy milyen kedves vámpírokkal futok össze, most találkozhatok a "kicsit sem mondható kedvesnek" fajtával. Bizonyára ő lehet Stefan másik barátnője aki közöl választani kellett volna, de most már nem kell, sőt azt se tudja, hogy kicsoda, aminek a lány felettébb nem örül. Rögtön engem vont felelősségre ami nekem nem nagyon tetszett. Még válaszolni sem tudtam a kérdésérem, mert rögtön nekiszorított egy fának úgy hogy közben alig kaptam levegőt.
- Héé...nem kapok levegőt.- szisszentem fel rögtön. Azért nem kéne rögtön meg is ölni engem. De úgy látom pontosan ez volt a szándéka, mert a következő pillanatban eltorzult az arca és a szemfogai megnyúltak. Már kezdetem azon gondolkozni, hogy mit is fogok csinálni, mikor Stefan egy gyors mozdulattal lerántotta rólam én pedig a földre estem és próbáltam egy kis levegőhöz jutni. Kedves volt Stefan-tól, hogy így megvédett.
A vámpírlány ismét kérdéseket tett fel Stefan-tnak akinek persze fogalma sem volt semmiről. Kicsit kezdtem mérges lenni rá. Én elmondtam volna neki mindent, de neki rögtön durvulnia kell, hát akkor én sem hagyhatom ezt annyiban. Ránéztem a lányra és arra koncentráltam, hogy iszonyatos fejfájása legyen szegénynek. Be is jött mivel rögtön a fejéhez kapott.
- Ha esetleg szentelnél a drága idődből arra, hogy csak egy kicsit is figyelsz rám és rögtön nem akarsz megölni...talán elmondanám, hogy mi történt.- mondtam és utána abbahagytam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szomb. Aug. 27, 2011 8:08 pm

A szemébe felfedeztem a tudatlanságot, és nem tudta, hogy ki vagyok. Meg voltam lepődve, hisz nem is volt 1 órája, hogy elment a birtokról.. - Rebecca vagyok, Becky.. 90 évvel ezelőtt viszonyt folytattunk. - meséltem el neki nyugodt hangnemben. Mi történt Stefan-nal? Elfelejtett? Majd visszanéztem a boszira. Hát itt a válasz! Ez egy boszorkány! Biztos tett valamit vele..
- Nem is emlékszel az elmúlt pár órára? - suttogtam, a tekintetét fürkészve. Ilyen nincs. Egy vámpírnak nem lehet emlékezetkiesése. Ha csak egy boszorkány be nem avatkozik, hisz tudjuk, hogy a boszik nem bírnak minket, vagyis a vérszopókat. Meg van minden okok rá, hogy utáljanak, hisz evvel, a szöszivel is majdnem végeztem. - Stefan. - fogtam meg a szemét. Utálom már magam előre, amit mondani fogok. Utálok az érzelmeimről beszélni, sőt én nem vagyok ilyen lelkizős típus.. - Azt mondtad, hogy szeretsz engem. Még mindig nem dereng valami? - vontam fel az egyik szemöldökömet, és kérdőn néztem rá. Bárcsak tudnék valamit tenni, hogy újra emlékezhessen, de mi az, hogy arra nem emlékszik, ami 90 éve történt? Mennyire felejtett el dolgokat?
Újra a lány felé fordultam, de csak fejjel, testtel nem. A felsőtestem még mindig Stefan felé volt. - Mit műveltél vele, boszi? - nyomtam meg erősen a boszi szót. Esküszöm, ha bántotta, vagy ilyesmi, én magam fogom elásni.. de élve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szomb. Aug. 27, 2011 12:31 pm

Jennyivel való beszélgetésünket hamar megzavarta valami vagyis inkább valaki. Egyre közelebb jött és olyanokat kérdezett amire nem is tudtam válaszolni. Furcsán néztem rá hisz nem tudtam, hogy ki ő. Eléggé mogorva lett mikor nem szóltam egy szót se hanem csak néztem őt mint egy zavarodott elméjű vámpír. Hamar változások történtek egyből rátámadt Jennyre hisz semmi rosszat se csinált vagy mondott most. Megragadta a nyakánál fogva és egy fához szorította. Annál a pontnál hangosan rászóltam.
- Héé mit művelsz hagyd őt békén! - ordibáltam dühösen, de meg se hallotta vagy nem akarta. Ezért cselekednem kellet. Gyorsan fel álltam és siettem, hogy időbe segítsek Jenny-n nehogy vámpír kaja legyen. Sikerült is. Amint odaértem erősen megragadtam a lány kezét és magam felé fordítottam. Jenny egyből a földre ült, hogy kapjon levegőt.
- Ki vagy te? és még is mit képzelsz, hogy így rátámadsz az egyik barátomra? - kérdeztem tőle kicsit felemelt hangon. Mikor egymás szemébe néztünk egy furcsa érzés támadt bennem mintha már találkoztam volna vele csak azt nem tudom, hogy hol. Majd ezt is mindjárt kiderítem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szomb. Aug. 27, 2011 12:15 pm

/Stefan szobája/

Siettem Stefan illata után, majd mikor közeledtem, emberi tempóra váltottam. Sáros lett a magassarkúm. Lebiggyesztettem az ajkamat, és a cipőmre néztem. "Na ez is mehet a kukába" ~ gondoltam. Hamar odaértem hozzá, vagyis pontosabban hozzájuk mivel egy szőkés-barna lány állt, Stefan pedig a földön feküdt. Megforgattam a szememet, mindig csak a szőkék? Komolyan a megszállottjává válik. Lassan odasétáltam közéjük, és végig néztem a lányon. Boszorkány.. Egyből megtudtam állapítani.
- Stefan, elárulnád, hogy miért mentél el hirtelen? - kérdeztem kissé idegesen. Hisz azt mondta nekünk, hogy egyedül szeretne lenni. A lányra néztem. - És ő mit keres itt? - néztem rá összeszűkült szemekkel. Bár nem nagyon szeretnék úgy tűnni, mint egy féltékeny vámpír barátnő, hisz 1. nem vagyok féltékeny. 2. nem vagyok a barátnője.. még nem.
Stefan eléggé fura pillantást vetett rám, az egyik kezemet a csípőmre tettem, lenéztem rá, és felvontam a szemöldökömet. - Stefan? - szólítottam meg, hisz látom rajta, hogy valami baj van. Ismét a lányra néztem. - Mit tettél vele? - sziszegtem mérgesen, majd a nyakánál megragadtam, és a legközelebbi fához szorítottam. - Na? Válaszoljál! - utasítottam közben arcom eltorzult, a szemem alatti erek megduzzadtak, és kinőttek a vámpírfogaim. Épp készültem a lány torkát feltépni, erre egy erős kéz gyorsan elrántott tőle, felnéztem, az arcomba hullott hajszálakat gyorsan elsöpörtem és Stefan-nal találtam magam szembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Csüt. Aug. 25, 2011 8:51 am

- Igen Stefan... csak elfelejtettél mindent. - mondtam neki. Úgy látszik kicsit nehezen tudta elhinni azt amit mondtam neki. Ennyire lehetetlen lenne? Ki tudja. Minden esetre azért nem kellett volna, hogy így alakuljon.
- Sajnos azt én sem tudom neked elmondani, hogy ki az a Becky.- mondtam neki szomorúan. Azt nem mondta el, hogy ő kicsoda, csak a nevét. Gondolom Stefan látta rajtam, hogy szomorú lettem, ami nem is csoda, hiszen ilyen ritkán fordul elő, hogy ilyet csinálok, így vigasztalóan átölet. Örültem neki és érdekes is volt. Hiszen ismét csak alig tudja, hogy ki vagyok, de kedvesség áradt belőle.
- Hát elég nagy döntés előtt által az előbb. Most meg legalább nem kell eldöntened semmit. Nézzük a dolog jó oldalát.- mondtam, hogy egy kicsit oldjak a hangulaton és rámosolyogtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Csüt. Aug. 25, 2011 8:12 am

- Én Caroline-ba szerelmes? Azt kétlem hisz nem érzek semmit se iránta .. még. De azt nem tudom, hogy ki az a Becky ha még itt van akkor hamar megtudom meg ha nincs itt akkor meg kiderítem, hogy ki ő. - mondtam majd kicsit töprengni kezdtem, hogy ki az a Becky. A következő mondandóján meglepődtem. Elkeseredettnek látszott ezért egy biztató ölelést adtam neki.
- Jaj te nincs semmi baj véletlen baleset volt majd úgyis minden helyre jön és nem te tehetsz róla hanem az a vihar ami most is megy. - feleltem majd rámosolyogtam.
- Majd minden szép lassan visszatér ha vissza tér, de nem is bánom ha nem fog. - mondtam majd eldőltem a régi levelek közé és a felhős eget kezdtem el nézni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Csüt. Aug. 25, 2011 4:27 am

Az első kérdés rögtön egy fogós kérdés volt. Hogy miért nem emlékszik erre? Hirtelen hang nem jött ki a számon pedig magamban, már tudtam a választ. Azért nem emlékszik semmire, mert a varázslatot nem tudtam befejezni.
-Hát ez egy úgymond baleset volt.- kezdtem el szépen lassan, mert nem akartam mindent rázúdítani rögtön, de muszáj tudni az igazat.
-Szóval, te a minap idejöttél a romokhoz, mert szerettél volna gondolkodni. Caroline-ról és Becky-ról. Mindkét lányba szerelmes vagy. Emlékszel? És megkértél, hogy valami varázslattal, tegyek rendet a fejedben, mivel én egy boszorkány vagyok. El is kezdtem a varázslatot, de a felénél hatalmas vihar támadt és majdnem rám esett egy jókora fadarab. A varázslat abbamaradt és te valószínűleg elvesztettem a memóriád ezen felét, nekem köszönhetően. – mondtam el a történetet. Lassan mondtam, érthetően a szavakat és néha meg is álltam.
-De Stefan én annyira sajnálom, én..én csak megijedtem attól a fadarabtól és…- magyarázkodtam az előttem ülő férfinak.
- És az a legkevesebb, hogy segítek...ha már én csesztem el mindent.- mondtam és nem éreztem magam valami jól. Ügyes vagy Jenny!- mondtam magamban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szer. Aug. 24, 2011 7:41 pm

- Értem szóval már találkoztunk.. miért nem emlékszek erre? - kérdeztem kicsit kétségbe esett arccal. Magam elé néztem és gondolkoztam, hogy mi re is emlékszek. De végül már rájöttem.
- Hát csak annyira emlékszek, hogy Elena már Damonnel van együtt vagyis velük voltam a Grillben, de miért azt nem tudom. Meg még arra, hogy most itt vagyok vagyis itt keltem fel. Mi történt pontosan és miért nem emlékszek a többire? - vágtam csodálkozó képet majd Jennyre néztem ha vele voltam most akkor biztosan tudja, hogy mi a fene történt velem. Mindkét kezemmel megfogtam az arcomat és mély gondolkodásba kezdtem hátha nekem is eszembe jut valami. Egy ideig töprengtem, de hiába még egy halvány árva kép se jelent meg a fejemben, hogy segítsen a többire is emlékezni. Majd ismételten Jennyit néztem és vártam a válaszát. Teljesen megvoltam zavarodva. Teljesen zakkantnak éreztem magamat. Csak jöjjenek vissza az emlékek és már nem is fogom úgy érezni magam.
- Jenny köszönöm, hogy segítesz nekem. - mondtam majd egy biztató mosolyt ejtettem felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szer. Aug. 24, 2011 9:59 am

Annyira örültem, hogy végre kinyitotta a szemét és jól van. Fogalmas sincs mit csináltam volna, ha nem tér magához. Bár azért egy vámpírt nem ilyen egyszerű megölni, de akkor is. Mosolyogva néztem Stefan-ra hiszen örültem, hogy végre nyitva látom, de amint megszólalt a mosoly szó szerint lefagyott az arcomról. Most komolyan nem tudja hogy kivagyok?
-Stefan nem ismersz meg?- kérdeztem és arcomra rémület ült ki. Oké, hogy nem ismerjük egymás olyan régen, de akkor is, azért ennél csak nagyobb benyomást tettem rá. De a viccet félretéve, hogy lehetséges az, hogy amnéziás lett. Nah jó, akkor mérjük fel az általam okozott kár helyzetét.
- Én Jenny Marin vagyok és nemrég ismerkedtünk meg. Mire emlékszel pontosan?- kérdeztem tőle mosolyogva, mert nem szerettem volna ha megrémülne attól ami most történt vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szer. Aug. 24, 2011 9:45 am

Teljesen a sötétségben sétáltam legbelül. Mindenféle képek haladtak el közben mellettem régi képek mikor még meg volt a régi birtok. De a képek nem tartottak sokáig mert az élővilágban furcsa érzés fogott meg. Valami vagy valaki leöntött volna meg, hogy megpofozott volna, de nem is erősen hanem finoman és gyengéden. Közben a nevemet hallottam Stefan! Stefan! Jól vagy? ez ment végig a fejemben míg nem felébredtem. Hirtelen kipattantak a szemeim és levegő után kapkodva gyorsan felültem. Gyorsan néztem körül és nem tudtam, hogy hol vagyok végül rájöttem, hogy a régi Salvatore birtokon vagyok. Egyszer csak meg pillantok magam mellet egy fiatal szőke hajú lányt csodálatosan ragyogó kék szemekkel.
- Te ki vagy? és hogy kerülök én ide a régi birtokra? - tettem fől egyből a kérdést. Semmire se emlékeztem, hogy mi volt velem és mit csináltam. Figyeltem tovább a lány és vártam a magyarázatot, hogy mit keresek én itt. Talán ő hozott ide? , de előtte kiütött valamivel? Egyből végignéztem magam és sehol semmi vér vagy egyéb más dolognak. Szóval nem is hozott ő ide hanem én jöttem csak nem emlékszek? Ez kezd túl zavaros lenni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szer. Aug. 24, 2011 9:29 am

Hirtelen fogalmam sem volt, hogy mit csináljak. Stefan csak feküdt a földön és meg sem mozdult. Hirtelen eszembe jutott, hogy a táskámban van egy üveg ásványvíz. Gyorsan kinyitottam és elővettem az üveget. letekertem a kupakot és óvatosan Stefan arcára öntöttem belőle egy keveset. Óvatosan megütöttem az arcát és vártam.
- Stefan! Stefan! Jó vagy?- mondogattam közben és vártam, hogy felébredjen. végre. Nem tudtam pontosan, hogy mi történhetett, de nagyon megijedtem mikor az a faág majdnem a fejemre esett. Tuti itt estem volna össze..de most helyette Stefan fekszik a földön akivel kitudja, hogy mit csináltam.
- Stefan jól vagy?- kérdeztem újra mikor láttam hogy kezdi kinyitni a szemét. Megkönnyebbülve ültem le mellé a földre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szer. Aug. 24, 2011 5:23 am

Örültem mikor mondta, hogy van rá valami varázsigéje.
- Köszönöm Jenny. - mondtam mikor intett, hogy álljak föl mellé. Vettem egy nagy levegőt majd megfogta a kezemet. Furcsa érzés volt. Olyan volt mintha a fejembe látna vagy, hogy az érzéseimet figyelné nem is tudom. Közben feltámadt a szél is , de nem Jenny csinálta, hanem már az elején fújt a szél mikor ide jöttem csak addigra felerősödött. Jenny elkezdte mondani a varázsigét na akkor volt a legfurább érzés amit életemben tapasztaltam. Néha erősen becsuktam a szememet, de olykor meg kinyitottam. A szél tombolni kezdett közben és sorba törte le az ágakat. Végül egy nagyobb ágat is letört és épp, hogy Jenny hátát súrolta. Na ekkor történt meg a baj. A varázslat abba lett hagyva és valami furcsaság történt velem. Elkezdtem szédülni és egyre jobban halványodott körülöttem a világ míg nem a lábam is fel adta és össze nem estem a földre. Még párszor kinyitottam a szememet, de már sötétséget láttam mindenütt és végül már az eszméletemet is elvesztettem. Megszűnt minden kapcsolatom a külvilággal. Az is lehet, hogy már soha többet nem fogok fel kelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szer. Aug. 24, 2011 5:08 am

Örültem, hogy Stefan megosztotta velem a gondját. Nagy levegőt vett és nekikezdett. Figyelmesen végighallgattam és rakosgattam össze minden apró darabkát a fejemben. Szóval Caroline Stefanról beszélt a minap az erdőben. Itt aztán tényleg vannak összefonódások. Mindenesetre sajnáltam Stefant. Nem tudtam teljes mértékig elképzelni, hogy mit is érezhet, de tudtam, hogy most nem könnyű. Míg hallgattam történetét szellő kezdte fújni a fák lobjait.
- Biztos minden rendbe fog jönni.- mondtam és közben bíztatóan megsimogattam a vállát. A következő mondatán kicsit meglepődtem, hiszen nem minden nap kapok ilyen kérést, de gondolkoztam, hogy tudok-e valami ilyen varázslatot.
- Éppenséggel eszembe jutott egy, de tudnod kell, hogy minden varázslatban van kockázat. - mondtam és közben felálltam a kis kőpadról.
- Akkor biztos mehet?- kérdeztem mire Stefan bólintott egyet én pedig mutattam a kezemmel hogy álljon fel.
Összeszedtem minden energiámat és csakis a varázslatra koncentráltam, ami miatt észre se vettem, hogy abból a pici szellőből elég nagy szél lett. Szinte már tépdeste a fák gyengébb ágait. Végül felemeltem a kezemet, becsuktam a szeme és elkezdtem mondani a varázslatot. Épp a szöveg felénél tartottam mikor éreztem, hogy valami végigcsikarja a hátamat és szinte mellém esik le valami hatalmas. Nagyon megijedtem és így a varázslat is abbamaradt. Ahogy mögém néztem láttam, hogy egy jókora faág tört le a fáról, ami majdnem rám esett. gyorsan visszafordultam Stefanhoz és láttam, hogy a földön a fekszik.
- Stefan, jól vagy?- kérdeztem rémülten tőle. nem tudtam, hogy most mi történt hirtelen, de nem sejtettem semmi jót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szer. Aug. 24, 2011 4:35 am

- Hát nem minden vámpír kedves csak tudd vannak igazán gyilkos vámpírok, de errefelé nem sok van szerencsére. - feleltem. A következő mondatán kicsit elgondolkodtam. Jó lenne valakinek is elmondani a problémámat, de nem tudom, hogy érdemes e. Bár ki tudja? lehet, hogy tud majd segíteni valami bűbájjal vagy nem is tudom, de próba szerencse csak előtte elmondom röviden, de lényegbe foglalva a történetet.
- Nos hogyan is mondjam. Mostanság sok minden megviselt főképp a szerelem, de ott is inkább az érzéseim két ember iránt és egy nehéz és fájdalmas döntést kell hoznom. Szerelmes lettem egy lányba Caroline a neve. Szinte még egy napig se jártunk, de ok nélkül dobott vagy nem is tudom, de lehet, hogy neki ez túl gyorsan jött szerelem vagy mi. Ezért szakított velem. Később a bátyámmal és a barátnőjével elmentem a Grillbe és egyszer csak felbukkan a régi szerelmem akit még 90 évvel ezelőtt faképnél hagytam, de ezt is megbántam, De tudod, hogy min csodálkoztam a leginkább Becky-nél, hogy amikor elhagytam azóta keresett engem vagyis 90 éve keresett idáig míg meg nem talált. - Tartottam egy kis szünetet majd vettem egy nagy levegőt és folytattam tovább.
- Mikor vissza tért a régi vágyam iránta ismét fel erősödött még túlságosan is mert majdnem lefeküdtünk, de ezt Caroline megzavarta. Ezt már szerencsének is mondom, hogy megzavarta. Szóval két lány szeret engem és én is őket, de fájó döntést kell hoznom, hogy melyiküket választom. Halvány fogalmam sincs, hogy hogyan döntsek ezért vagyok most itt, hogy ezeken el tudjak gondolkozni. Nem akarok egyikőjüket sem elveszíteni, de azt várják, hogy végre döntést hozzak. Bármelyiket választom a másik mindig össze fog törni. - Végül befejeztem a kis történetet. Többször is nagy levegőt vettem, hogy lenyugodjak mert a történet közben előtörtek. Majd kíváncsian figyeltem Jenny reakcióját, de kicsit meglepte ha jól láttam.
- Mond Jenny nincs valami segítő bűbájod? vagy valami fejtisztító? mert az most nagyon jól jönne, hogy majd jól döntsek mikor eléjük állok és megmondom nekik a helyzetet. - mondtam és a két szép szemébe néztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   

Vissza az elejére Go down
 
Régi Salvatore Birtok
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Yamanaka birtok
» Stefan szobája
» Elena Gilbert /Salvatore/ - Folyamatban
» Kert és erdő a birtok körül
» Damon Salvatore

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Külváros-
Ugrás: