The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Régi Salvatore Birtok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Kedd Aug. 23, 2011 9:57 am

- Persze, értem én. De hát van az a mondás, hogy ne a borítójáról ítéljük meg a könyvet, meg hasonlók. És végül is szerintem ez igaz, mindenkinek jár egy esély nem kell rögtön rossz fiúnak elkönyvelni akárkit.- mondtam és ezt tényleg így is gondoltam. Nem azt mondom azért, hogy imádom a vámpírokat, de köztük is akad kivétel Selena és Caroline is nagyon rendesek és semmi baj nincs velük. Nem egy őrjöngő fenevadak.
- Áh semmi érdekes amúgy, csak tudod nem rég lakok a városban és néha rám tör ez az "annyira egyedül vagyok" érzés, de majd elmúlik.- mondtam egy mosoly kíséretében és most már tényleg jobban éreztem magam. Ha beszélek valakivel akkor mindig jobb, sokkal.
- És a te szívedet mi nyomja kedves Stefan.- szólítottam a nevén és egy biztató pillantás lövetem felé, hogy nekem nyugodtan elmondhatja. Remek hallgatóközönség szoktam lenni és néha még pár ötletem is akad.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Kedd Aug. 23, 2011 9:37 am

- Örülök, hogy meg ismerhettelek Jenny. Amúgy meg tényleg sok lény van ebbe a városban mindegyik fajtából van itt pár darab, de a legtöbbel béke van kivéve mikor a farkasoknak telihold van. - mondtam mosolyogva. Az elején mikor még sétált látszott rajta valami szomorúság, de amint beszélgetni kezdtünk mintha eltűnt volna és teljes boldogság venné át a helyét. Az én világom se jobb most két fontos személy miatt kell most itt lennem.
- De amúgy csak azért mondtam, hogy ne félj tőlem mert általában aki találkozik egy vámpírral egyből fél tőle és elmenekül mert ki tudja, hogy mikor szívja ki a vérét vagy stb.. de ezt szerintem úgyis érted. - feleltem majd ránéztem. Látszott rajta, hogy azért még mindig bántja valami.
- Látom bánt valami téged elmondhatod ha akarod nekem már úgyis mind1 mert nehéz döntést kell nekem is hozni bár lehet, hogy neked nem. De nem muszáj elmondanod ha nem szeretnéd ezt is megértem hisz most találkoztál egy idegen vámpírral és egyből mesélni neki minden félét lehet, hogy ez így egy kicsit gyors. . mondtam majd türelmesen figyeltem a válaszára. Közbe közbe felnéztem az égre és a fa lágy susogását hallgattam, de azért Jennyre is figyeltem mert úgy illik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Kedd Aug. 23, 2011 9:23 am

Ahogy sétáltam a városban egyre kintebb keveredtem. Lassan már házakat sem láttam, így gondoltam az erdő felé veszem az irányt. Épp mellettem folydogált egy kis patak és látni lehetett egy turista ösvényt is, de magam útját jártam. Békés volt az erdőben, csupa madárcsicsergés és csak a fák lobjainak susogása. Lassan sétálgattam és közben egyszer kétszer megálltam és csak nézelődtem. Szerettem csodálni a tájat és ilyenkor mindig eltudtam mélyülni a gondolataimban, hiszen senki nem zavart meg. Csak én voltam és a gondolataim. De valahogy most inkább nem akartam gondolkozni, mert akkor megint olyan dolgok jutnának eszembe amik elszomorítanak. Tudod, hogy butaság, hogy néha magányosnak érzem magam, de így érzek. Sok mindenkit megismertem már ebben a barátságos városban, de mégis...valahogy nem tudom. Valami hiányzik nekem még a régi életemből.., de gondolom ez idővel elmúlik.
Ahogy egyre bentebb mentem egyszer csak az erdő közepén pár kőhalmazt vetem észre. Mondjuk ez így egy kicsit nyers volt. Mintha egy régi háznak a darabjai lennének itt. Talán egykor egy ház állhatott itt. És ahogy mentem hirtelen egy férfi állt vagyis ült előttem. Tőlem valamicskével idősebb lehetett. Rögtön kedvesen köszöntött és a kezét nyújtottam.
- Szia én pedig Jenny Marin.- mondtam kedvesen és mikor megfogtam a kezét éreztem, hogy nem ember..hanem egy vámpír. Túlságosan nem lepődőmet meg, sok vámpírral találkozni errefelé és Stefan nagyon kedvesnek tűnt.
- Hát igen. Sok természetfeletti lénnyel lehet összefutni errefelé.- mondtam mosolyogva. Cseppet sem féltem tőle. Valahogy mikor hozzáértem az is átjött a mivoltával együtt, hogy egy barátságos lélek.
- Úgy nézek ki mint aki fél?- kérdeztem mosolyogva. - Te nem olyan vagy mint a többi vámpír, igaz?- kérdeztem tőle miközben leültem mellé erre a kő padra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Kedd Aug. 23, 2011 9:05 am

/ Stefan Szobája/

Vámpírsebességgel jöttem el a birtokról. Egyszerűen nem bírtam tovább ott maradni, túl sok minden történt egyszerre és ez sok volt nekem. Egy nyugodt hely van ahol igen csak szeretek elüldögélni és csak a fák susogását hallgatni ez olyan megnyugtató féle. Itt legalább még nyugodtan tudok gondolkozni és összeszedni magamat. Muszáj lesz eldöntenem végre, hogy melyik lányt választom. Caroline most kezdett igazán hozzám nőni lelkileg és sokat érzek is iránta. De ott van Becky most kellet neki is ám fel bukkannia. 90 évig bírt várni míg meg nem talál vagyis talált. A vágyam rá is vissza tért hisz még szerettem mikor csak úgy szó nélkül otthagytam. Egyszerűbb lett volna ha még akkor megmondom neki, hogy vége azt most nem tartanánk itt ahol most vagyunk. Még pár percig ide-oda járkáltam majd egy régi kőpadra leülte. Pár perc után kicsit messziről lépteket hallok. Tudtam, hogy nem fogja egyikem sokáig bírni, hogy ne jöhessen utánam, de majd kiderül, hogy melyikük nem bírja nélkülem pár percig vagy akár napokig. A léptek egyre hangosabbak lettek. Miután már elég közel volt felnéztem és megdöbbenve láttam, hogy nem is Becky, de még Caroline se állt előttem hanem egy fiatal szőke hajú lány. Látszott rajta, hogy meglepődött, hogy talált itt valakit. Belenéztem a szemébe és csodálatosan kéken ragyogott neki. Elmosolyodtam majd vettem a bátorságot és megszólítottam.
- Szia Stefan Salvatore vagyok, de csak szólíts Stefannak vagy Stefnek. - mondtam mosolyogva majd kezet nyújtottam neki. Miután kezet fogtunk egy furcsa érzés volt, de ebből megtudtam, hogy nem egy egyszerű emberrel találkoztam, hanem egy boszorkánnyal.
- Hát ahogy érzem te sem egy átlagos ember vagy hanem egy boszi. - feleltem majd elmosolyodtam.
- Ne félj tőlem én nem foglak bántani és Vega vámpír vagyok vagyis állati vérrel táplálkozok. - mondtam majd mutattam neki, hogy üljön ide mellém, hogy jobban megismerhessem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Pént. Ápr. 22, 2011 7:03 am

Megérteni azt, hogy más is fontos neki? Mintha ez olyan könnyű lenne! De tudhatná ő is... Hiába mondtam neki vagy Damon-nek ugyanezt 1864-ben, nem használt semmit. Próbálták azt mutatni, hogy magabiztosak, és nem érdekli őket, hogy éppen mi van a másikkal, mert maguknak tudhatnak, de éreztem a miattam köztük támadt feszültséget, láttam a féltékenység szikráját megcsillani szemükben, mikor a másikkal láttak. És ezek után Stefan arra kér, hogy értsem meg, hogy Elena még mindig fontos neki? Vagy legalábbis jelent annyit, hogy meg akarja védeni ezek után is. Lelkemből ezernyi sóhaj szállt volna fel arra a gondolatra, hogy megpróbálom... Megpróbálom megérteni és elfogadni azt, hogy valakivel bizonyos mértékben osztoznom kell Stefan szeretetén. Lehet, hogy engem szeret most, és lehet hogy így is gondolja, de kételyek ébredtek bennem kitartásával kapcsolatban. Nem mintha nem bíznék benne, de... Elena elhagyta, azonban mi lesz, ha visszajönne hozzá? Engem választana? Az egóm azt mondatná velem, hogy ez természetes, de 145 évnyi ellentétes érzelem ki tudja, mit eredményez eny kis idő elteltével? Most csak az a fontos, hogy én szeretem, és itt az alkalom, hogy mindenféle bűntudat vele lehessek. Nem fogom ezt elrontani...
- Hosszú történet – húztam el a számat kérdésére, majd lassan elmosolyodtam. Tudtam, hogy úgysem elégszik meg ennyivel, meg amúgy is most itt az ideje, hogy kitálaljak. Elmondom neki a történetemet úgy ahogy még senkinek. De talán nem lenne szerencsés, ha tudná a teljes igazságot. Az néha túl veszélyes lehet, és van néhány kínos részlet, amit nem igazán kellene feltárni.
- Nem tudom, hallottál-e már a Nap és Hold átkáról. Emiatt nem járhatunk a fényben – világosítottam fel röviden. – Klaus ezt az átkot akarja megtörni – tettem hozzá. Mondjuk, ami igaz, ezt sosem értettem: mire jó neki, ha megtöri az átkot, ami megakadályozza a vámpírokat abban, hogy mindannyian nappal is mutatkozzanak és a vérfarkasok emiatt csak teliholdkor tudnak átváltozni, nem pedig kényük-kedvük szerint? Hiszen ő képes járni a napfényben, akkor miért zavarja őt, hogy már nem? Fogalmam sincs ezen kérdések válaszáról, de valljuk be, nem is voltam soha olyan helyzetben, hogy megérdeklődhessem tőle az okot. Valószínű azt csak nagyon kevesen tudják a közeli, bizalmi köréből.
- Ehhez szüksége van egy boszorkára, aki megcsinálja a hókuszpókuszt, de kell neki néhány áldozat is: egy vámpír, egy vérfarkas... és a hasonmás. Ezutóbbi lettem volna én, de a rituálé napján megszöktem keresztbe húzva tökéletes tervét, szóval azóta bosszúból el akar kapni, és megölni – vontam vállat, mintha cseppet sem érintene meg a dolog, pedig féltem. Klaus az egyetlen lény ezen a kerek világon, akitől rettegek. Oké, Elijah sem semmi, de tudom, hogy benne van törődés és képes érezni, ám Klaus más.. Ő egy szörnyeteg.

SZÜNET

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Pént. Ápr. 22, 2011 1:35 am

"Klaus" Visszhangzott a fejemben. Már csak a neve is puszta erőt sugárzott magából. Olyat... amivel nem érdemes kikezdeni.
Sóhajtottam, majd tovább hallgatva Katherient, ittam minden egyes szavát. Sosem beszélt még a múltjáról. Mindig is titok volt előttem, és Damon előtt is. Most mégis... mindenről nyíltan és őszintén beszélt. Talán már egyáltalán nem kell benne kételkednem? A szerelmében? A szavaiban?
Halványan elmosolyodtam a kis féltékenységi kitörése után, majd megfogtam a kezét, amivel az egyik hajtincsemet söpörte arrébb, majd az ölembe fektetve, megszorítottam.
- Te kellesz. Téged akarlak. Viszont értsd meg, hogy Elenát biztonságban akarom tudni, úgy ahogy téged is. És mindent megteszek, hogy ezt elérjem - néztem őszintén a szemébe, majd felemeltem a kezét, és lágyan belecsókoltam a tenyerébe. - Nincs fél órája, hogy azt mondtam: szeretlek. Őszintén mondtam... - néztem rá határozottan, és próbáltam kiolvasni valamit a tekintetéből.
Tudtam, hogy fél Klaustól, és azt is, hogy Katherine valami olyat tett, amivel nagyon kihúzta a gyufát, de elhatároztam, hogy megvédem. És így is lesz.
- Miért üldöz? - tértem vissza a fontosabb témához és kérdőn néztem rá.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Pént. Ápr. 22, 2011 1:04 am

Elbizonytalanodtam féltő szavait hallva. Biztos, hogy bele akarom ebbe keverni? Ha kitálalok neki, és megtudja ki és miért üldöz már több száz éve, vajon mit fog tenni? Mit tud egyáltalán kezdeni ezen információkkal? Klaus ellen nincs fegyver, ő úgy söpörné el Mystic Falls teljes ellenállását, mint amilyen könnyedén Stefan előbb a padról letörölte a megülepedett port. Készen áll rá, hogy szembenézzen egy ilyen ellenséggel, azzal hogy itt most minden kockán forog? Elhadart kérdéseit és kérését hallva sóhajtottam. Tudtam, hogy már nincs visszaút, joga van tudni mindezt, de valami mégis szöget ütött a fejemben... egyetlen név. De a úgy gondoltam kezdjük az elején, haladjunk szép sorjában.
- Először is... Klaus-nak hívják – mondtam jelentőségteljesen. Már a név kiejtésébe beleborzongtam, de megpróbáltam kivülről ugyanolyan magabiztosnak mutatni magam, mint annak előtte. Eszembe ötlött az este képe, mikor előszür találkoztam vele, mikor Elijah bemutatott „Niklaus Úrnak”, de ő megkért hogy szólítsam egyszerűen Klaus-nak. Elbűvölőnek gondoltam, azonban nagyobbat nem is tévedhettem volna. Azt hittem, ő majd megváltoztatja az életem, boldoggá tesz, ehelyett tönkretette az, és az örökös menekülés, száműzetés átkával sújtott.
- Ő minden baj okozója. Bosszút akar állni egy több mint 500 éve történt összezördülésünkért – ez persze finom megfogalmazás volt, ám első felvázoláskor nem kell a legapróbb részleteket is kiteregetnem. Nem az a lényeg, hogy min „kaptunk” össze, végül is csak meg akart ölni, hanem az hogy mi lett ennek a következménye. És hogy az milyen hatással van a jelenre, a mindennapokra.
- Megöl mindenkit, akiről csak megtudja, hogy fontos nekem... Kivégezte a teljes családom – folytattam. Ebből Stefan leszűrheti, hogy milyen is Klaus: gonosz, kegyetlen, szívtelen és hatalmas. Furcsa ezen jelzők nagy részével olykor engem is illetnek; de mi mégis mi vagyok én Klaus mellett?
Elena neve volt az, ami igazából szíven ütött a kérdésáradata közben. Még most is ő foglalkoztatja! Fájt a tudat, hogy ez a lány ilyen mélyen gyökeret vert a szívébe, és csak egy percre, még a közelemben sem tud elfeledkezni róla. Mi lennék én? Elena-pótlék? Nem akarok olyan megalázó szerepben feltűnni, hogy őt csupán helyettesíteni tudom. Az lenne Elena értéke, hogy ember... hogy szeret és mindent feláldozna a szeretteiért? Mert mit gondolnak rólam? Én nem ugyanilyen voltam emberként? Kellemetlen belegondolni, de nagyon is, ám én sajnos semmit sem tehettem, hogy megmentsem a családomat, csak annyit hogy menekülök tovább, és nem sodrok másokat veszélybe. Akkor mégis mitől olyan szent Elena?
- Elena az, aki neked igazán kell, nemigaz? – kérdeztem minden kertelés nékül, váratlanul, és fordultam teljes testtel Stefan felé, mélyen pillantottam elbűvölő szempárjába. Egy hajtincsét könnyedén arrébb söpörtem a homlokáról, ezzel próbáltam elfeledkezni a mellkasomban feltörő féltékenység irracionális fájdalmáról.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Csüt. Ápr. 21, 2011 8:05 pm

Amint meghallottam az "Elsők" kifejezést, valami felrémlett bennem. Talán még Lexi mesélt róluk réges-régen, és egy könyvet is mutatott velük kapcsolatban, de nem gondoltam, hogy a sztori igaz.
- Üldöz egy első generációs vámpír? - néztem összevont szemöldökkel Katherinere, de a tekintetéből már megkaptam a választ. - Mégis mit akar tőled? - folytattam, és az addig boldog nyugodtságom átváltott védelmező funkcióba. Nem akartam mást, csak megvédeni Katherinet akár a saját életemen át. És nem csak őt. Elenát is. Ha Katherine bajban volt, akkor nagy valószínűséggel Elena is. - Van köze ehhez Elenának? - jött a következő kérdés, amiben szinte már annyira biztos voltam, hogy még válasz sem kellett volna, de többet kellett tudnom.
Tudnom kellett, hogy miért üldözi egy több ezeréves vámpír Katherinet, és hogy ezzel még ki mást sodor bajba. - Üljünk le... - mondtam, mikor egy ócska, de még mindig ép kőpadhoz érkeztünk, amit bár benőtt a moha, de egy könnyed mozdulattal megtisztítottam, és megvártam, míg Katherine is leül, majd követtem. - Mondj el mindent, Katherine. Nem akarok több titkot. Főleg nem most - néztem rá őszintén és határozottan. Próbáltam felkészülni mindenre.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Csüt. Ápr. 21, 2011 1:09 am

Hosszan viszonoztam édes csókját. Azt mondta, hogy szeret. Engem szeret! Elérzékenyülés vett erőt rajtam, és nem tudtam mit mondani. Na tessék, Stefan ilyen hatással van rám: megszelídít. Hiába vagyok egy vérszomjas vadmacska – vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy kegyetlen gyilkológép – az ő hatására egy pillanat alatt megszelídített kiscica lesz belőlem. Régen is képes volt így elgyengíteni, például vallomásával, ami ahogy mondta: itt hangzott el először. Olyan váratlanul ért akkor a dolog, hogy hirtelenjében nem tudtam mit kezdeni vele. Az érzelmi kötődés nem volt a tervem része, de talán az a „botlás” volt életem legjobban meghozott döntése, mikor sutba vágtam a terveim, és viszonoztam szerelmét. De persze ott volt – és most is itt van valahol – Damon. Ő az, akit a mai napig nem tudok kiismerni, és igencsak ellentmondásos érzelmeket ébreszt bennem, de jelenleg egyik sem oly erős, mint a Stefan iránt érzett szeretetem.
- Még mindig sok mindent nem tudsz rólam, Stefan – jegyeztem meg halkan elhúzódva, és mosoly suhant át az arcomon, mikor felrémlett, hogy ez mennyire hasonlít ahhoz a mondathoz, amit anno mondtam neki. Akkor nem sokkal később felfedtem előtte vámpírlétem, most pedig arra készülök, hogy beavassam, milyen volt vámpírságom előtt. Vannak dolgok, amikről jobb, ha tud, hogyha velem marad. Nem akartam elrontani a pillanatot, de tudtam, hogy meg kell nyílnom előtte.
- Sétáljunk! – javasoltam, és ráérősen lépdelni kezdtünk karöltve a romok közt. A természet nyugodt, az egész hely békés volt. Itt, mellette úgy éreztem, hogy nem fenyeget veszély – Hallottál már az ősvámpírokról? – kérdeztem váratlanul, és érdeklődve fordultam Stefan felé. Gyönyörű szempárjából próbáltam kiolvasni a választ, de mielőtt felelhetett volna, folytattam: - Többek közt a másik megnevezésük az „Elsők”. Nem csak legenda a létük. Tudom, mert volt szerencsém találkozni párral – húztam el a számat a „szerencsém” szónál. S hogy miért fontos ezt tudnia? Azért, hogy tényleg meg tudjon bocsátani.
- Miattuk kellett elhagynom téged – tettem hozzá, és lesütött szemmel a földet kezdtem bámulni. Gyáva voltam és gyenge, amiért nem mertem velük szembeszállni, de talán Stefan ebben a megvilágításban megérti akkori döntésemet.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szer. Ápr. 20, 2011 7:34 am

Vigyorogva figyeltem Katherinet, majd újabb csókot nyomva ajkaira, átöleltem, és szorosan magamhoz húzva éreztem újra azt, hogy számítok, hogy ismét szeretnek, van oka a létezésemnek... és ez csodálatos volt.
- Nem tudom. Érzem - suttogtam őszintén, majd nagyot sóhajtva kibontakoztam az ölelésből, és Katherinet hátrahagyva indultam meg a régi panzió romjai felé.
Annyi emlék rémlett fel bennem. Jók és rosszak egyaránt.
Láttam Damont és magamat, ahogy az akkor még újnak számító amerikai focit játsszuk. Boldogan futkározunk, két felszabadult gyerekként. Láttam magam előtt, ahogy a hatalmas bejárati ajtóban állok, és várom, hogy Katherine kiszálljon a lovashintójából. Újra éreztem azt, amit akkor mikor megláttam. A szívem hevesebben vert, a levegőt is csak nehézkesen tudtam venni, és a gyomrom megállás nélkül szaltókat vetett.
- Sok emlék köt ehhez a helyhez. Mindkettőnket - mondtam halkan, mikor Katherine mellém ért, majd mosolyogva felé néztem, tudja itt nem a rossz dolgokra gondolok. Azokra, még nem akartam. Meg akartam tartani ezt a pillanatot olyannak, mint amilyet érdemelt. Olyannak, amit Katherine érdemelt. Tökéletesnek.
Hiába tudtam, hogy nemsokára rá kell térnünk olyan dolgokra is, amit talán nem akarok hallani, de előbb biztosra akartam menni, hogy felkészültem rá, és bármit mond, az nem szabhat határt annak, ahol most tartunk.
- Ezen a helyen mondtam ki először, hogy szeretlek - Katherinehez közelebb eső karomat felé nyújtottam, majd magam elé fordítottam, és kisimítva egy tincset az arcából, mélyen néztem a szemébe. - És itt mondom hosszú idő után, újra - vigyorogtam, majd vettem egy mély levegőt, lehunytam a szemem, és vártam, hogy valami közbeszóljon, hogy villám csapjon közénk, ha nem helyes, amit teszek... de nem történt semmi. - Szeretlek, Katherine - búgtam halkan, és lassan közelebb hajolva, ajkaimmal végigsimítottam az övéit, majd lassan megcsókoltam.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   Szer. Ápr. 20, 2011 7:17 am

Előzmény Stefan szobájában

Mosoly ragyogott egész úton az arcomon, semmi sem tudta volna most elvenni a kedvem. Mi is ronthatná el pont most, hogy újra érzem Stefan szerelmét, azt, hogy igazán van miért élni, és hogy ez a lét lehet szép is. Mellette minden jobb színben tűnt fel, és a gondok és hétköznapi bajok, de még az életbevágó problémák is eltörpülnek, mert csak Ő a fontos.
Igazából egészen addig nem tudtam kitalálni, hogy hova visz, míg be nem kanyarodott az erdőnek egy igencsak ismerső részébe. Hiába borított el mindent több mint száz év képzeletbeli pora, az egész környék mintha csak az emlékeim közül lépett volna elő. Hmm... a régi Salvatore birtok. Rengeteg kellemes emlék otthona, a hely, ahol pár felettébb emlékezetes hetet, hónapot töltöttem 1864-ben. Visszanézve sosem tudom eldönteni, hogy jó, helyes döntés volt-e pont az alapító családok egyikét kiszemelnem arra a célra, hogy megszállhassak náluk. Nem lett volna-e jobb, ha meghúzódtam volna egy kis családnál, és csendben éldegéltem volna akár évekig anélkül hogy Klaus figyelmét magamra vontam. De végül ha ezen gondolkozom mindig arra jutok, hogy nem, mert eszembe ötlik a Salvatore fivérek képe.
Mikor Stefan leállította az autóját az erdő közepén, szó nélkül kiszálltam a kocsiból, és elmélkedve körbetekintettem. A házból alig maradt valami, a szobrok is romokban álltak, mindent benőtt az erdő gaza, ám mégis olyan szép volt az egész, hogy belülről melengetett a helyzet romantikussága. Megkerültem az autót, és az onnan kiszálló Stefan-t azonnal egy gyors csókkal fogadtam. Úgy örültem, hogy ezt így szabadon megtehetem, senki sem akadályoz meg benne, és ő sem taszít el magától.
- Nos, Mr. Salvatore... – szálltam be a játékába, és pajkosan elmosolyodtam, miközben homlokomat az övének döntöttem - Ugye tudja, hogy nagyon szeretem? – kérdeztem, és beharaptam az alsó ajkam, mint akinek valami titok csúszott ki a száján.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Régi Salvatore Birtok   Szer. Ápr. 20, 2011 6:06 am

A Salvatore család otthona volt 1864-ben, azóta már romokban áll az erdőben.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!


A hozzászólást Katherine Pierce összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 21, 2011 1:20 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Régi Salvatore Birtok   

Vissza az elejére Go down
 
Régi Salvatore Birtok
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Yamanaka birtok
» Stefan szobája
» Elena Gilbert /Salvatore/ - Folyamatban
» Kert és erdő a birtok körül
» Damon Salvatore

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Külváros-
Ugrás: