The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Silver Moon

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Silver Moon   Vas. Jún. 19, 2011 5:56 pmValaha, réges-régen e földet, a mai Chicago területét, indiánok uralták, a Potawatomi törzs. Békességben éltek a természettel, csak annyit vettek el belőle, amennyire szükségük volt.
Egy napon az a hír röppent fel a vadonba, hogy idegenek érkeztek, akik meg akarják hódítani ezt a területet.
A Potawatomi törzs sámánja, felhasználva mágiáját, a harcosokat fehér farkasokká változtatta egytől egyig a nagy szellem segítségével. Így, amikor megérkeztek a hódító telepesek, a farkasfalka sikeresen visszaverte a támadást. A győzelmet megünnepelték, csak azzal nem számoltak, hogy egy közülük pártfogásába vett egy sérült katonát, aki a támadók közül származott. Emiatt mikor a második ütközet következett, a nagy szellem ezt a férfit is átváltoztatta, hiszen harcos volt. A fekete farkas kiugrott rejtekéből, és nekirontott a többinek, beleértve az embereknek is. Többeket megmart, majd eltűnt a sűrűben, és nem látta többet soha senki.
A harcok alább hagytak, és hiába volt az indiánok minden mágiája, a tűzfegyverekkel nem tudták felvenni a versenyt. A csata során a sámán is életét vesztette, és a szeánszot csak félig tudta befejezni. Így történt az, hogy a Potawatomi törzs élete összekötődött a farkasokéval. Azóta él bennük a nagy farkas szelleme, és leszármazottaikban is, így lettek a Niveorok.
Hogy mi történt a fekete farkassal? Az idegenek elfogták, és megölték, de ekkora már késő volt. Többeket megfertőzött, és így jöttek létre a Lycoinek.

A törzs befogadta ezeket az embereket maguk közé, és együtt éltek velük addig a napig, amíg a fekete farkasok fel nem lázadtak, és megölték a vezetőt. Ekkor a két falka egymásnak esett, és a Niveorok elűzték a Lycoineket. Az ősi falka kettészakadt, és ez a mai napig is így maradt.
A Niveorok megmaradtak a természetben, nem vágytak többre, mint a békés életre. A Lycoinek viszont többre vágytak mindig, hiszen teljesen más képességekkel rendelkeztek, mint testvéreik. Ezért ők a fejlődés útjára léptek.

A két falka most még békességben él egymás mellett, de egymástól elkülönülve. Egyik a belvárost uralja, másik a város körüli területeket. A külvárosra, mint semleges területre tekintenek, de óhatatlan, hogy a két fél ne fusson össze valahol. Hogy milyenek ezek a találkozások? Gyere, és derítsük ki együtt! Írjuk együtt meg a két klán történetének folytatását!
Vissza az elejére Go down
EniHozzászólások száma : 1
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Silver Moon   Szomb. Aug. 27, 2011 7:30 amKód:
Az oldal linkje: silvermoon.forumotion.com

Valaha, réges-régen e földet, a mai Chicago területét, indiánok uralták. Egy napon hódító idegenek érkeztek.
A törzs sámánja a harcosokat fehér farkasokká változtatta egytől egyig a nagy szellem segítségével. Így, amikor megérkeztek a hódító telepesek, a farkas falka sikeresen visszaverte a támadást. A második támadásnál viszont meglepetés érte őket, a semmiből előkerült egy fekete farkas, aki megölte a sámánt, így a szeánsz csak félig lett befejezve. Így történt az, hogy a Potawatomi törzs élete összekötődött a farkasokéval. A fekete farkast megölték, de harapásával, karmolásával megfertőzött másokat is, így két fajta farkas terjedt el a területen.
A törzs befogadta ezeket az embereket maguk közé, és együtt éltek velük addig a napig, amíg a fekete farkasok fel nem lázadtak, és megölték a vezetőt. Ekkor a két falkára estek szét, és a lycoinok a városi életet választották, míg a niveorok megmaradtak a természetben.

Időközben az 1800-as évek végén az Egyesült Államokban létrejött egy titkos kísérleti központ, melyet az amerikai kormány finanszírozott. A legfőbb céljuk, hogy létrehozzanak egy olyan titkos hadsereget az ország számára. Különféle kísérleteket végeztek, majd az egyik rosszul sült el, mert létrehozták a hurionokat (energiafalókat). A kormány attól tartva, hogy túlságosan elterjednek, vagy fény derül a titkos emberkísérleteikre előállítottak egy szérumot, ami ideig-óráig különlegessé teszi a használóját, és felruházta katonáikat vele, ők lettek a venatorok.

A venatorok avagy a begyűjtők és a farkasok egyelőre nem tudnak egymás létezéséről, csupán sejtéseik vannak egymással kapcsolatban, ahogy a farkasok is csak most kezdik megismerni a hurionokat. Egymás képességeivel nincsenek tisztában.
Vajon ez meddig marad így? Felfedezik egymást valaha is? Barátok vagy ellenségek lesznek? Ha kedvet kaptál, akkor gyere és csatlakozz hozzánk. Írjuk együtt a történetet, és nézzük meg hová alakulnak a dolgok a különböző fajok között.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Silver Moon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Társoldalak :: Mert néha mi is elcsábulunk...:)-
Ugrás: