The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Noctis Parvulus

Go down 
SzerzőÜzenet
Garew
VendégTémanyitásTárgy: Noctis Parvulus   Szomb. Jún. 25, 2011 1:46 am”Lumina in tenebris clariora sunt...sic fata volunt!
Sötétben tündöklőbb a fény...a sors akarta így!”


Egy világ, mely egy világ pusztulásával kezdődött. Egy világ, hol két faj áll szemben egymással a Noctis parvulus (vámpírok) és a Lamia (boszorkányok). Ősi ellentét, mély fájdalom, düh, harag és a közös múlt, mely elválaszthatatlan kötelékként fűzi őket össze. Noctis Sanguinis, a vámpírok sötét birodalma, hova a ragyogó napsugarak soha nem érnek el. A vörösen izzó hold festi rozsdavörösre fényével a vámpírok ősi titkokat rejtő épületeinek falait. A birodalom élén a Noctis Archos, a vámpírherceg áll, vámpírvárosaikat pedig, hozzá hűséges vámpírurak irányítják. Övék e táj, mely örök sötétségben áll. Ők élet és halál urai...
A birodalmi városok vastag kőfalain túl, Umbra plaga tájain élnek a kívülállók. Száműzött vámpírok, akik képtelenek voltak beilleszkedni a társadalomba. Innen nem messze, Lunaris foris vidékein él a Sanguis Lupus, azaz a vérfarkasok népe elenyésző számban, szoros szövetségben a Felinae-ekkel. Vérfarkasok és vérmacskák, kikhez a sors nem volt kegyes. Az életben maradásért küzdenek, fajtájukat az Idő ítélte pusztulásra. Ezen, a vámpírok uralta földön élnek a Mortalis-ok (halandók), akik hajdanán a világ urai voltak, de világuk pusztulásával ők is csak egyek lettek a sok faj közül, akik felett a vámpírok uralkodnak…

A birodalom határait átlépve a varázslat földjére jutunk, egy mágiajárta vidékre, hol a boszorkányok laknak örök napsütésben. Boszorkányközösségek békében élnek egymás mellett, de mindegyik közösség a saját szabályai szerint tengeti mindennapjait. Sellarya szigetén áll egy kastély, egy lélekvesztő labirintus közepén, ahol mély álomba a jégbezárt Kela'ila alszik hosszú évszázadok óta. A leghatalmasabb boszorkány, ki valaha létezett, a boszorkányvilág nagyasszonya. Itt élnek, a sziget területein osztozva a Vedák és a Shamanok is, misztikus világuk magával ragadja az arra járót.
A boszorkányok földjén állnak egy régi királyság, a hajdani Elves Birodalom maradványai, utolsó emlékek egy büszke nép, az Elves-ek (elfek) évezredes kultúrájából. Az elvesek földjén találtak otthonra a Camena-k és a Nympha-k (kamenák és nimfák), a varázsvilág legapróbb, Földanyához legközelebb álló teremtményei.

A két birodalom határán, Caelestis sziklás hegyvonulatai között élnek többek között a Diabolus Venator-ok, a démonvadászok népe, akik erejükkel és tudásukkal a démonok ellen harcolnak, őrizve a békét, a vámpírokkal és a boszorkányokkal szövetségben.

S fent északon, a Diabolus-ok (démonok) sivatagos, sivár földjén járó szellemek küzdenek lelkedért, s közben ezer és ezer régi mesét suttognak a sötét éjszakába. Régi romos városok: Leningrad és Moscva sötét utcái egy régi világ emlékeit őrzik. Mesélnek egy világról, hol élet volt, arany és gyémánt, s melyből mára csak halál, por és hamu maradt.

Lépj hát be te is Noctis Parvulus sötét és veszélyekkel teli misztikus világába! Légy részese te is a kalandnak!
Vissza az elejére Go down
 
Noctis Parvulus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Társoldalak :: Vendégbarát-
Ugrás: