The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Damon szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 30, 2011 12:06 pm

A mondata hallatán csak elpirultam. - Igen elpaskollak. - mondtam kinyújtva rá a nyelvemet. Erre már le is került rólam a felső. Megemelt úgy, hogy a lábamat a csípője köré fontam. A kezei szinte az egész testemet bejárták. Gyorsan a mellkasára tekintettem, és elkezdtem babrálni az inge gombjait. Kapkodva szedtem le róla.
Hamar az ágyon kötöttünk ki. Időközben leszedtem róla az inget, és a szoba másik felébe hajítottam. Ha jól emlékszem már azóta nem voltunk ÚGY együtt, amióta amnéziás lettem.. Azt tudom, hogy a legelső kalandunk szintén itt volt, de akkor még Stefan-nal voltam együtt. Bár egyáltalán nem bántam meg, hisz azután jöttem rá, hogy nekem Damon-nel kell lennem.
Kezeim bejárták az egész felsőtestét. Miután egy kis szünetet hagytunk a csókok között a szemébe néztem. - Szeretlek. - feleltem mosolyogva. - Mindörökké. - csókoltam meg. Nem tudom.. Vajon Bonnie-nak igaza volt, hogy Damon-nal boldogabbnak tűnök? Hátrahajtottam a fejemet, így felfedve a nyakamat, mellkasomat. Miközben csókokkal hintette be a testemet több sóhaj is elhagyta a számat. Hirtelen gondolatom támadt. Magam alá gyűrtem, hátra szorítva a kezeit. - Mondtam én, hogy megbüntetlek. - vigyorogtam.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 30, 2011 11:53 am

- Minek adnám rád? Ha már olyan csupaszra vetkőzöl, hogy melltartó kell rád, akkor már maradsz úgy. - mondtam ismét kajánul vigyorogva. Amikor azt mondta, ne nevessek, még nagyobbat vigyorogtam.
- Mert? Megbüntetsz? Alig várom. - mondtam kuncogva, majd lehúztam róla a pólót.
Kissé megemeltem, a lábait a csípőm köré fonta, én pedig ismét a szekrénynek nyomtam, hogy jobban meg tudjam tartani. Végigsimítottam a fenekén, miközben ő elkezdte kigombolni az ingemet. Hamarosan az is lekerült rólam. Fogtam Elenát, és az ágyhoz indultam vele. Lassan kéne valami érdekesebbet is csinálni, de a szobám az ágyon és a szekrényen kívül teljesen üres. Majd berakok egy-két dolgot... Mondjuk csokiszökőkutat eperültetvénnyel. Na nem, inkább csak valami kanapét, vagy fotelt, vagy ilyesmit.
Ledöntöttem az ágyra, és elhagyva ajkait a nyakát kezdtem el kényeztetni. Végigcsókoltam az ütőere mentén, majd a mellkasára tértem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 30, 2011 11:34 am

- Pontosan. - egyeztem bele bólogatva. Komolyan már a nyakam meg fog fájdulni a sok bólogatás miatt. - Jobbat? - vontam fel a szemöldökömet, és szélesen elvigyorodtam. - Mégis mi tartozna abba bele? - néztem rá kérdőn. A szekrényhez voltam hozzá préselve. Átkaroltam Damon-t, és összekulcsoltam az ujjaimat.
- Miért nem adod inkább te rám? - nevettem el magam, és még közelebb húzott magához. Még ruhán keresztül is éreztem, hogy.. kezdett neki.. dudorodni. Örültem, hogy ilyen hatással vagyok rá. - Én is. - mondtam gyorsan miután a csók után elváltunk, de utána ismét vad csókolózásba kezdtünk.
Az ujja hegyét a gerincem vonalán végig húzta. Beleborzongtam, átjárt az egész testemet ez a "hidegrázás". Mindenhol libabőrös lettem. - Ne nevess. - vigyorogtam el. Tudtam, hogy ez neki tetszik. Átkaroltam a nyakát, és folytattam azt amit eddig is már elkezdtem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 30, 2011 11:21 am

- Nem csodálom. ha jól emlékszem, Melanie több, mint ötszáz éves... Mellette nehéz nem érettnek lenni. - mondtam kuncogva, majd felvontam egyik szemöldökömet.
- Most akarsz kipakolni? Ráérsz holnap is. Most inkább csináljunk valami... jobbat. -mondtam kajánul vigyorogva, majd felálltam, és odaléptem hozzá. Mindkét kezem a derekára tettem, és hozzányomtam a szekrényhez.
- Mit szólsz? Felvehetnéd azt a szexi melltartót, amit sikeresen megtaláltam. - mondtam, majd megcsókoltam. Végigsimítottam egyik kezemmel az oldalán, a másikkal közelebb préseltem magamhoz.
- Szeretlek, Elena. - búgtam oda neki, majd tovább csókoltam. Benyúltam a felsője alá, és ujjamat végighúztam a gerincén, mire megborzongott. Kissé gonoszan elmosolyodtam. Imádom ezt csinálni vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 30, 2011 11:15 am

- Hát igen. - motyogtam, felkeltem az ágyról, és egy másik számra kapcsoltam. Ez pont az egyik kedvencem. Behunytam a szememet, és élveztem a zene ritmusát. - Igen az. - utaltam Melanie-ra, visszafordulva szerelmemhez. - Nagyon kedves egy lány, és gyönyörűen passzolnak egymáshoz, csak féltem Jeremy-t, mivel még nagyon fiatal, de mellette.. Olyan érettnek tűnik. - mosolyogtam.
- Hova pakolhatok? - kérdeztem tőle, és felnyitottam a bőröndömet. Legfelül volt a fekete csipkés melltartóm, amit az előbb kihalászott. Ez volt legfelül, de még miket tartogatok számára.. Visszahajtottam a bőröndöm tetejét, és a szekrénynek dőltem. A mellkasomon összefontam a karomat, és úgy néztem őt.
- Hát igen elég fura lett volna másoknak azt mondanom, hogy igen ő a nővérem, a randija pedig az öcsém. - húztam el a számat.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 30, 2011 11:07 am

Hallgattam Elena beszámolóját, közben azon gondolkoztam, hogy ki az a Melanie. Amikor leírta, eszembe jutott. Több, mint fél éve láttam utoljára. Tényleg jól kijöttünk, rendes kiscsaj. Jeremy barátnője volt, és azt hiszem, el is jegyezték egymást.
- Hát akkor a nővéred nem lehet valami lángelme, ha egy idegent behívott a házatokba... - mondtam, és megforgattam a szemem. Amikor utoljára egy idegent behívtak Elenáékhoz, végeztünk vele. Ez még régen volt, amikor Katherine-t akartam kiszedni a sírból...
- Az jó, hogy elküldted. Amúgy sem bírtam a csajt. Betörte az ablakomat... - mondtam kuncogva.
- Viszont Melanie tényleg jófej. Inkább ő való Jeremy-hez, mint a zakkant nővéred. Ez amúgy is elég fura. A nővéred meg az öcséd együtt? Uhh... - mondtam, és kicsit megremegtem. Melanie-t tényleg bírtam. Volt neki egy kedves cuki oldala, amivel megnyerte Jeremy-t, és volt egy másik, amit nem igazán mutogatott. Az a vicces, kissé szadista oldala. És nem utolsó sorban az, hogy hatalmas egoista, de nem mutatja ki. Szóval nagyon jófej.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 30, 2011 10:50 am

Elnevettem magam. Az ágyra lefeküdtünk, a mellkasára hajtottam a fejem. Egy ideig hallgattam szíve dobogását, majd belekezdtem. - Nem kell senkinek a seggét szétrúgni. - mosolyogtam. - Mikor hazaértem egy ismeretlen vámpír, Selena barátja volt behívva. Jeremy egyből kiakadt, közben ott volt Melanie is, aki terhes ikrekkel Jeremy-től. - sóhajtottam egy nagyot. - Nagyon idegesítő egy gyerek. - forgattam meg a szemem. - Szerintem még te is ismered Melanie-t. Tudod alacsony, barna haj, zöld hatalmas szemekkel. - írtam le őt. Ha jól tudom még ők is jól kijöttek egymással.
De én azért nem értem Selena-t, hogy volt képes az öcsémmel úgy összejönni, ha avval a másik gyerekkel még nem szakított. - Majd elküldtem Selena-t otthonról. - fejeztem be végül. Még az a szerencse, hogy Damon nem nagyon bírja a nővéremet. Örültem annak, hogy felajánlotta, hogy akár itt is lakhatok, de nem akarom ezt sürgetni. Hisz még nagyon a kapcsolatunk elején vagyunk, de már szinte olyan, mintha évek óta ismerném.. Nem szeretném, ha bármi is elrontaná a boldogságunkat. Meg lehet, hogy később megbánnánk, én biztos, hogy nem, de ki tudja Damon-t..

_________________


A hozzászólást Elena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 30, 2011 11:15 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 30, 2011 10:44 am

Elena megkérdezte, maradhat-e pár napra.
- Persze, hogy maradhatsz. Felőlem akár ide is költözhetsz. Elférünk. - feleltem mosolyogva. Azon agyaltam, hogy vajon rákérdezzek-e, hogy mi folyik a Gilbert házban. Béna vagyok még az ilyen lelkizős dolgokban, de kíváncsi is...
- Milyen vendégek? És milyen problémák? Szeretnéd, hogy szétrúgjam valaki seggét? - kérdeztem nagyon segítőkészen. Remélem, semmi betolakodó nincs náluk. Bár azt a Selenát annak is lehet venni... Bár kicsit belerúghatnék... De Elena testvére, szóval semmit nem csinálok vele. A fenébe már... Elenát levettem az ölemből. Ledőltem az ágyra, és magamra húztam. Így azért mégiscsak kényelmesebb, mint ülni. Bár vámpír vagyok, azért nekem is számít a kényelem. Sóhajtottam egyet, és újra Elena hátát kezdtem simogatni. A fejét a mellkasomra hajtotta. Fura volt ez az egész, de igazából élveztem is. Persze, még meg kell szoknom, de bármire hajlandó vagyok, hogy Elenával lehessek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 30, 2011 10:31 am

Bekapcsolta a zenét, de nem értettem, hogy miért. Kérdőn néztem rá, majd mondta, hogy Stefan-ék miatt. Még mindig ugyanúgy tekintettem rá, majd leesett. - Értem. - motyogtam. Hát arra tényleg nem vagyok kíváncsi. Az ágy szélén ült a szerelmem, nem tudtam semmit se kiolvasni az arcából. Mikor már a hátamat simogatta megkönnyebbültem. Nem tervez akkor velem szakítani. De váratlanul jött a vallomása. Hogy felejtsük el? Evvel nem lesz könnyebb, meg kéne ezt beszélni. Minden normális kapcsolatban ez van. Bár mondjuk az normálisnak számít, ha a pasid egy vámpír?
Nem bírtam megszólalni. Csak azokba a gyönyörű kék szempárba meredtem, mint valami szobor.
- Én is szeretlek. - nyögtem ki végül. Az az óhaja, hogy felejtsük el, hát akkor felejtsük. De ha később emiatt lesz probléma.. Legszívesebben visszatekerném ezt az egész napot, és ott maradtam volna a Gilbert házban. Láttam, hogy a bőröndömet már felhozta. - Tényleg. - kulcsoltam össze az ujjainkat, és újra a tekintetébe fúrtam az enyémet. - Zavarna, ha pár napig itt lennék? Mivel.. hát.. otthon jó sok vendégek vannak. Illetve problémák. - húztam el a számat.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 30, 2011 10:21 am

/Nappaliból/


Kézenfogva sétáltunk be a szobámba. Azonnal meghallottam, hogy mi folyik Stefan szobájában, ezért a hifihez mentem, és bekapcsoltam a zenét. Csak annyira volt hangos, hogy elnyomja a zajokat Stefan felől. Nomrális hangerő volt, teljesen nyugodtan lehet beszélgetni.
- Stefanék miatt. Nem vagyok kíváncsi az... mindegy. - mondtam Elenának, majd leültem az ágyra. Az ölembe húztam, és simogatni kezdtem a hátát. Tudom, mérgesnek kellett volna lennem, de nem tudtam az lenni. Szeretem Elenát, és bármit tesz, én megbocsátom neki.
- Felejtsük el, mi ma történt, Elena. - keztem halkan. - Szeretlek. És mivel ez az egész Stefan hibája, nem vagyok rád mérges. - mondtam, és egy apró puszit adtam a feje búbjára.
- Nem akarom tudni, miért nem toltad el. Akkor csak rosszabb lenne. Stefan is elfelejtette, hogy ti már nem vagytok együtt, mi viszont igen. Felejtsük el mi is, hogy ez az egész ma megtörtént.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Kedd Aug. 16, 2011 11:02 am

/Stefan szobájából/

Gyorsan Damon szobájába mentem, s a ruháim közül kiválasztottam egy farmer cső nacit, egy csodálatos lila felsővel. Gyorsan átöltöztem, s lehajítottam a kórházban kapott ruhámat a földre. Amint leérek kidobom a kukába. Kivasaltam a hajamat, és némi sminket raktam fel magamra. Megfogtam a táskámat, majd kimentem a szobámból. - Stefan jössz? - szóltam be a szobájába, majd elkezdtem leindulni a előszobába.

/folyt. ház egyéb részei/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 9:40 pm

Átölelt, s olyan jó érzés fogott el, érezni őt magamhoz ilyen közel.. Vele tudom, hogy biztonságban vagyok mindig. Csak ráztam a fejemet sírva, kicsit megnyugodva, s állandóan azt hajtogattam, hogy "Nem kell"..
Eltolt magától és könnyes szemekkel néztem rá. - Szeretlek.. - súgtam, de nem használt semmit. Elhagyott.. örökre.. Az ajtófélfának dőltem, majd már kitörve magamból elkezdtem hangosan zokogni, nem érdekelve, hogy mögöttem van Stefan. Lecsúsztam a földre és az kezembe temettem az arcomat és kiengedtem magamból a fájdalmat. - Nem akarlak elveszíteni. - motyogtam.
Egyáltalán mit keresek én itt? Damon, a szerelmem elhagyott. Itt van Stefan, akivel fel kell nevelnem a gyerekemet.. Haza akarok menni! Ott minden nyugodtabb. Egy kis idő után Stefan jött a segítségemre, hogy felhúzzon a földről, de a kezére csaptam, gyorsan felpattantam, és rohantam lefelé. A lépcsőn majdnem elestem, majd végre leértem, és a kocsimhoz futottam. Gyorsan beültem, nem is kapcsoltam be az övemet. Rátapostam a gázra, s hazafelé elindultam, száguldozva..

/folyt. Mystic Fall's utcái/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 11:31 am

- Nem. Azt hiszem, hogy a gyerek mellett ott lesz az apja. - mondtam, majd amikor sírva a mellkasomra borult, először átöleltem. Még egyszer utoljára érezni akartam az illatát, az érintését.
- Sajnálom, Elena. Szeretlek, de ezt muszáj megtennem. - azzal eltoltam magamtól. Stefanra néztem, majd újra Elenára.
- Szeretlek. - ismételtem meg, majd kimentem a szobából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 11:18 am

Jól láttam? Valami csillog Damon szeme sarkából? Akkor tényleg szeret.. Szívből szeret..
- De Damon! Azt hiszed, ha nekünk vége - vettem egy nagy levegőt, már szinte remegve mondtam. A fogaim is összekoccantottak egymásnak, mintha fáznék.. Egyedül a szívem dermedt jéggé. - akkor egyből visszamegyek Stefanhoz? Komolyan? - szipogtam. Hát nem veszi észre, hogy mennyire szeretem ŐT? Nem kényszeríthet bele egy olyan kapcsolatba, amit nem akarok. Lehet, hogy a pici és Stefan boldog lesz, de egyedül én leszek boldogtalan..
- Ne, Damon kérlek ne! - borultam a mellkasára és szinte már az egész testem elkezdett remegni, teljesen összefogom vizezni a felsőjét, de.. ezt nem teheti. Hát igen, a terhes nők jobban érzékenyebbek.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 11:11 am

A reakciója láttán nem bírtam tovább tartani magam. Az arcom feladta. A szeme sarkában megéreztem egy könnycseppet.
- Elena... sajnálom. De a gyerek tied és Stefané. Megérdemli, hogy az igazi apja és az igazi anyja együtt legyenek. Ez nem rólam szól. - mondtam. Pedig igazából nagyon is rólam szólt. Tudtam, hogy a gyerek velem is boldog lenne. De én nem lehetek boldog, ha Stefan a közelben van. És nyilván nem hagyhatjuk itt.
- Stefan majd vigyáz rátok. - mondtam, és megerősítést várva öcsémre néztem. Nem kellett szólnia ahhoz, hogy tudjam, vigyázni fog a szerelmemre és a gyerekre.
- Sajnálom. - ismételtem már Elenát nézve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 11:03 am

Stefan-ra nem is figyeltem, mivel nem szólalt meg semmit. Még szerencsére.. nem szeretném, ha egy újabb összetűzés lenne közöttük.
- Hogy mi? - kezdtem el mélyen venni a levegőt. Gyorsan egy bútor szélébe kapaszkodtam, mert nem bírtam volna tovább. Már így is remegtek a térdeim. Most komolyan? Dönteni akar helyettem, hogy kivel szeretnék együtt lenni? Könnyek gyülekeztek a szemembe. Én Damon-t szeretem.. De abban igaza van, hogy ne neveltessem vele már fel, valaki más gyerekét..
- Nekem nem lenne jobb.. - suttogtam sírva. Csak ne.. Ne szakítson velem.. Hisz szeretem őt.. Csak ez a pici áll az utunkba! - Kérlek, Damon ne.. - ráztam meg a fejem. Már szinte alig láttam az arcát.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 10:56 am

- Nem, Elena. Nem azt akarom, hogy elvetesd. Tartsd meg. - mondtam, és lélekben már felkészültem arra, amit sosem akartam megtenni... Soha, mert tudom, hogy mennyire tud fájni.
- Azt akarom, hogy Stefannal neveld fel. A gyereknek is jobb lesz, és nektek is. Mindenkinek. - mondtam kifejezéstelen arccal. De a szívem majd megszakadt, és vámpír férfi létemre sírni akartam. Keservesen sírni, mert keservesen is éreztem magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 10:51 am

Damon szavai nagyot ütöttek, de részből igaza is volt neki meg Elenanak is. Láttam Damonon, hogy ez tényleg fáj neki, hogy ők együtt vannak és az én fiamat neveli. Nem akarom ezt a szenvedést neki. Inkább csak csöndben hallgattam mielőtt valami rosszat mondanék. Tovább figyeltem őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 10:43 am

- De ez az igazság! - mondtam felemelve a karjaimat. - Hahó, Damon!! - integettem neki, mintha nem is lennék itt..
Tudtam, hogy fáj neki.. Hogy nem tőle vagyok terhes, de.. Az élet igazságtalan.. Majd a következő mondata úgy érintett engem, mintha egy villám hasított volna belém. - Ezzel most mit akarsz mondani? - vontam fel a szemöldökömet. - Hogy vetessem el? Öljek meg egy ártatlan kis gyereket, vagy adjam örökbe és gyűlölje az igazi anyját, hogy csak úgy eldobta? - most már én is ordibáltam vele. Hihetetlen.. Teljesen más részét mutatta most Damon.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 10:36 am

- Inkább nem akarom ezt hallani. "Nem csináltunk semmit, félreérted". Nem vagyok rá kíváncsi. - mondtam mereven. Nem voltam mérges. Csak nagyon szomorú. És ha szomorú vagyok, akkor valamivel leplezni kell...
- Érdekel, hol voltam? Kiszellőztettem a fejem. De nem jöttem rá semmire, csak arra, hogy a barátnőm terhes, és nem én vagyok az apa! - mondtam, és egy picit talán fel is emeltem a hangomat.
- Persze ezt eddig is tudtuk, de csak most fogtam fel. És én nem akarom az öcsém gyerekét nevelni. - mondtam teljesen komolyan. Tudtam, hogy ezzel megbántom Elenát, de az volt az igazság. Nem tudtam volna úgy a gyerekre nézni, hogy én vagyok a nevelőapja, az igazi pedig az öcsém... Nem ment volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 10:28 am

Az ölelés közepette megjelent Damon. Pont a legrosszabbkor mikor átöleltem Elenát. Csak én lehetek ilyen balszerencsés.
- Figyelj Damon ez csak egy egyszerű baráti ölelés volt semmi olyan amire te most gondolsz. - mondtam, de én maradtam ülve az ágyon és hallgattam tovább az úgy nevezett vitát ami most alakult ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 10:20 am

Stefan ezernyi ötletet felsorolt, nem is tudom melyik lenne a jobb.. Mind olyan jól hangzanak. Elkezdtem gondolkozni, de ismét megölelt. Jaj Stefan, annyira szeretethiányos. Viszonyoztam, s egyszer léptekre lettem figyelmes, majd Damon hangjára.
Gyorsan elengedtem, s rá néztem, ő pedig rám. - Damon, ezt nagyon is félreértetted. - mondtam kitágult szemekkel. Most komolyan azt feltételezi, hogy megcsalom Stefan-nal? - Ne nézz engem Katherine-nek.. - álltam fel és kezdtem feléje sétálni. - Hol voltál? - kérdeztem aggódva.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 10:16 am

Nem sokáig maradtam az erdőben, csak vadásztam. Persze nem, buta kis nyuszikra... A turisták voltak a célpont és most jelenleg annyira nem érdekelt, hogy mit fog ehhez szólni. Szóval hazajöttem. Nem néztem körül, egyenesen a szobámba mentem, ahol lehet egy kis nyugtom. Azt reméltem, hogy tudomást sem szereznek arról, hogy hazajöttem. Mint kiderült, ez hiú ábránd volt, ugyanis mindketten a szobámban ücsörögtek, és felettébb jó hangulatban társalogtak. Éppen akkor értem látótávolságon belülre, amikor Stefan megölelte Elenát. Fantasztikus...
- Látom, feleslegesen jöttem vissza. - mondtam rideg hangon, és Elenára néztem. Bele a szemébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 10:12 am

- Nem tudom, hogy mit csináljunk. Mit szolnál ha filmet néznénk? Vagy sétálnánk egyet? Több ötletem nincs sajnos. -feleltem majd vártam, hogy melyik tetszene neki, vagy lehet, hogy lesz-e jobb ötlete.
- Vagy mit szólnál ha elmennénk egyet kocsikázni? Még úgy se ültél benn az autóban. - mondtam majd rámosolyogtam. Vártam, hogy mit fog mondani, de nem bírtam sokáig ezért jó szorosan átöleltem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   Csüt. Aug. 11, 2011 10:02 am

Nem válaszoltam rá semmit. Ha mondjuk fordítva lett volna a helyzet, pl. Katherine-nel én jogosan kiakadtam volna, de ehelyett Stefan.. Csak örült. Ilyenkor vagyok kíváncsi, hogy ha most ilyen kedves, akkor milyen lehetett 1864-ben.
Stefan rám mosolygott, majd én is vissza rá, s hamar elkaptam a tekintetemet. A combomra csaptam. "Hol van Damon?!?" - gondoltam magamban idegesen.
- Unatkozok. - húztam el a számat. - Mit csináljunk addig is? - pillantottam ismét Stefan-ra.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Damon szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Damon szobája
Vissza az elejére 
2 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Damon szobája
» Stefan szobája
» Rebekah hálószobája
» Ház és tópart
» Lucy szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Salvatore panzió-
Ugrás: