The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Stefan szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szomb. Szept. 03, 2011 9:27 am

- Értem menjél csak nyugodtan, de még úgyis sokszor fogunk együtt lenni vagyis örökké. - feleltem ravasz hangon. Majd oda jött és átölelt utána meg megcsókolt. Mind a kettőt viszonoztam. Leírta egy papír darabkára, hogy hova menjek majd érte. A kezembe nyomta a papírkát. Olyan gyorsan elment, hogy még egy utolsót se tudtam hozzá szólni.
- Hát igen ez az én szerelmem. - mondtam rendes hangon. Lehet, hogy még hallotta, de nem voltam benne biztos. Hisz ugyebár a vámpíroknak igen csak jók a fülük. Ránéztem az órára és láttam, hogy még csak délután 3 óra van. Még 3 órát kell várnom, hogy ismét láthassam szerelmemet.

/ BEFEJEZETT/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szomb. Szept. 03, 2011 9:08 am

Éreztem, hogy figyel engem miközben öltözök. Egy szál melltartóban, és bugyiban felé fordultam. - Mi van öltöztetni akarsz? - vontam fel huncutul a szemöldökömet. Bókjára csak bólintottam, és egy féloldalas mosolyra húztam a számat. A következő mondatán oda sétáltam hozzá, és átkaroltam a derekát. A kezemet átkulcsoltam, és mélyen a szemébe néztem. - Stefan.. Én most szeretnék hazamenni, előkészülni. Gyere értem este 6-ra. - közöltem vele, de nem ridegen, hanem normális hangnemben. Pont a naplementére érnénk ki. Tökéletes lenne.
Úgy látszik nehezen fogja kibírni nélkülem. Ez egy újabb gonosz mosolyra késztetett. El sem hiszem, hogy ennyire könnyű őt becserkészni. De most már nem is engedem el, örökké az enyém marad! Egy gyors csókot nyomtam a szájára. Felírtam egy cetlire, hogy hova kell értem jönni, mivel nincs házam.. Nem találtam megfelelőt az elvárásaimnak, így a régi Lockwood rezidenciában húzom meg magamat. - Tessék. Ide kell jönnöd értem. - nyomtam a kezébe a papírdarabkát. - Akkor ma este. - kacsintottam rá, és vámpírsebességgel a hátsó ajtón távoztam, majd útnak indultam..

/folyt. Régi Lockwood Rezidencia/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szomb. Szept. 03, 2011 7:10 am

- Jól van semmi baj ha nem akarsz kissé korai volt ezt felvetnem, de semmi baj. - mosolyogtam rá. Míg öltözött addig figyelmesen végig néztem. Színpompás teste volt, de ami igazán elbűvölt benne az a két gyönyörű szeme volt.
- Tudod, hogy nagyon jól nézel ki. - bombáztam egy jó kis bókkal. Miután felöltözött utána én is egyből felöltöztem. Egyszerű ruhát vettem fel. Egy sötét farmer meg egy átlagos pólót.
- Nos akkor menjünk a tavacskához napozni vagy valami hasonló? - vetettem fel újból a kérdést. De ha nem akar sehova se akkor nem bánom lényeg , hogy vele lehessek. Vagy tán ilyenkor lehet, hogy nem adok neki elég teret és ezrét furcsán érzi magát itt vagy nem is tudom. Majd meglátjuk, hogy mi lesz még a jövőben vagy ezekben a hetekben. Remélem, hogy nem leszek nagy teher számára, majd igyekszem megtenni mindent amit kér. Max az élő ember fogyasztásba nem annyira, de nem tudom még ezt se.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szomb. Szept. 03, 2011 5:23 am

- Hát igen. - nevettem el magam. Nem is számoltunk az idővel. Hamar elrepült. Ekkor megkérdezte, hogy nem-e költöznék a szobájába, vagyis a Salvatore villába. Lefagytam. Magam elé néztem ledermedve. Ehhez én még nem állok készen. Túl nagy változás lenne hirtelen. Nekem szükségem van a szabadságomra, hogy otthon embereket tudjak kínozni. Stefan egyhamar nem fogja ezt tenni.
Megfordultam, és épp mosolygott. - Hát.. Nagyon szeretnék, de szerintem evvel elhamarkodnánk a dolgot. - hazudtam a szemébe. Nem mondhatom el neki az igazat, hogy már pedig én ide nem költözök. Diadalmasan a szobájába sétáltam kihúzott háttal, és fenn hordott orral.
Megfogtam a ruháimat, majd szépen egyenként felvettem őket. Haza kéne mennem tiszta ruhát felvenni.. - De.. - fordultam meg, hogy ne legyen olyan rossz napja. - Abba beleegyezek, hogy pár holmit itt hagyjak.. - fejeztem be a mondatomat. - Főleg, ha gyakran lesznek ilyen napjaink. - tettem még hozzá gyorsan, majd rá kacsintottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Szept. 02, 2011 11:35 pm

Egyre erősebbeket löktem raktam rajta. Pár lökés után hangosan felsóhajtottam. Végre beteljesedett ismét. Becky is élvezte végül is engem akart. A testem az elején megfeszült utána meg tejesen elengedett. Pár perc után csatlakoztam szerelmemhez vagyis én is kiszálltam és alulra körbecsavartam magam a törölközővel. A fürdőben volt egy óra, de nem lehetett látni a párától, hogy mennyi az idő. Letöröltem és igen csak elcsodálkoztam.
- Jó sokáig fürödtünk. - mondtam rá mosolyodtam. Kinyitottam a fürdő ajtót és egyből bejött úgy mond a hideg pedig csak mi voltunk melegben. A szekrényemhez mentem és kivettem a tiszta ruháimat és az ágyra dobtam. Ráültem az ágy és egy nagyot nyújtóztam.
- Mit szolnál ha ide költöznél az én szobámba? - vetettem fel a kérdést, de lehet, hogy még túl korán kérdeztem rá.
- De nem muszáj ha nem akarsz. - mosolyogtam rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Szept. 02, 2011 8:40 am

Ahogy a vízben lubickoltunk, így némi víz ki is folyt a padlóra. Csomószor csókot váltottunk. Láttam Stefan szemében a boldogságot, mikor bevallottam neki a valós érzéseimet. Az én szememben miért nem tükröződik a boldogság? Hisz szeretem őt, meg minden, de úgy látszik, hogy ez már hozzám nőtt, hogy rideg undok ember vagyok. De nem is bánom!
A fülembe suttogott ismét. Perverzül elmosolyodtam kijelentésén. A végére járva egyre erősebbeket lökött, és már tudtam, hogy hamarosan újra itt a mennyország. Kezem a hátára siklott, és egy halk sikollyal léptem át a mennyország kapuját. Kicsit a körmömet a hátába mélyesztettem, majd elernyedtem a meleg vízben. Teljesen kiszívta az összes energiámat. Rájöttem nekem Stefan nagyon kell. Nélkülözhetetlen az életemben. Vagyis az első legfontosabb dolog számomra a vér.. Az felülmúlhatatlan.
Kiszálltam a vízből, és a tiszta törölközőt a testem köré csavartam. - Húú. - mondtam szélesen vigyorogva. Nem láttam a saját tükörképemet, mivel még a tükör is párás volt, hát persze forró a hangulat..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Szept. 02, 2011 8:16 am

Egy idő után kicsit abba hagytam a kényeztetést és belé hatoltam. Akkor én is egy kicsit felnyögtem. Becky teljesen közel húzódott hozzám. Az elején finoman mozogtam benne olykor gyorsítottam a tempót. Közben egy kis víz is kiment a kádból, de az nem számít mert majd felmosom. Mind kettőnk szíve egyre hevesebben vert. Beckytől most halottam először, hogy szeret. Ekkor fogott el a teljes boldogság még el is mosolyodtam közben. Végre valaki aki viszont szeret. Testünk egyre jobban felforrósodott az egymás iránti érző vágytól. Most vagyunk mi ketten igazán boldogok. Sokszor nyomtam csókot a szájára. Végül én is ismételten kimondtam.
- Én is szeretlek. - kicsit lihegve súgtam fülébe. Egyre többször nyögött fel, de sokszor én is. Nem kell sok és ismét elérjük a megtestesült gyönyört. Végre valaki aki örökké szeretni fog és remélem, hogy nem is fog elhagyni. De mindez csak kettőnktől múlik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Szept. 02, 2011 7:57 am

- Értem. - néztem rá komolyan. Pedig nem is kéne embereket ölni.. egyenlőre. Egy ravasz kis mosolyra húztam a számat. Majd idővel. Nem kell sürgetni az egészet, akkor már biztosan készen fog állni.
Lebiggyesztettem az ajkamat, és boci szemekkel pillantottam rá. - Biztos, hogy nem tudod? - majd hirtelen egy huncut mosolyra váltottam át az ajak biggyesztésemet. - Köszönöm. - nyomtam egy csókot a szájára, majd elkezdett kényeztetni. Hogy én milyen jó pasit fogtam ki. Komolyan meg se említeni Caroline nevét. Hadművelet kipipálva, hogy az ENYÉM lehessen. Már csak az kell, hogy újra megtalálja önmagát.. Vagyis a ripper énjét.
Szinte a keze az egész testemet bejárta, és olykor halk sóhajok, majd előfordult, hogy nyögések hagyták el a számat. - Szeretlek. - nyögtem ki végül, mire mindketten egymásra néztünk. Csak bámultunk hosszasan egymás szemébe, majd mint a vadállatok egymásnak estünk, persze nem támadtunk, hanem vad, szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Közben Stefan belém is hatolt. Egy halk sikoly hagyta el a számat, és egyre szaporábban vettem a levegőt. Közelebb húztam magamhoz Stefan-t, jó szorosan átkulcsoltam a kezemet a nyaka köré, meg a lábamat is a csípője köré fontam. Igen. Szeretem, megdobogtatja a halott szívemet. De csak azért, mert szerelmes vagyok, nem fogom átpártolni.. a két lábon járó vértasakok oldalára..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Szept. 02, 2011 7:41 am

- Hát jól hangzik, hogy menjünk vadászni turistára csak.. - nem fejeztem be a mondatot, de szerintem Becky rájött, hogy mire célzok. Más néven arra, hogy szerintem nem vagyok én készen, hogy embert öljek ahhoz még nem folyamodnék. Szerintem én jól el leszek a tasakos véren is talán. A kérdésemre hamar megkaptam a választ csókokkal együtt amiket viszonoztam.
- Szóval engem akarsz. Hát.. nem is tudom. - viccelődtem vele. Közel hajoltam és szenvedélyesen megcsókoltam.
- Természetesen megkaphatsz. - mosolyodtam el majd átöleltem. Közben elkezdtem kényeztetni felül is majd alul is. Szánk összetapadt és szinte nem szakadt el egymástól. Nyelvünk vadul játszadoztak. Olykor a kényeztetés miatt a drágám felnyögött. Élvezte amit csinálok hisz engem akart hát most meg kap. Néha vadul kényeztettem olyankor szinte halk sikítást lehetett hallani, de inkább maradtam a gyengédebb résznél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Csüt. Szept. 01, 2011 7:39 am

- Igen te vagy az. - nevettem el magam. - Hát tudod a finom, friss turisták nagyon zamatosak szoktak lenni. - kacsintottam rá. - Elmehetnénk egyszer közösen vadászni. - vetettem fel az ötletet és, elkezdtem rebegtetni a szempillámat. Ha megjátszom az aranyos kislány szerepet, hamarabb belemegy. Már én is éhes vagyok, ha többször eszek, lehet, hogy gyakrabban leszek újra éhes, de annyi energiával feltöltődök, hogy akár egy több száz éves, állati véren élő vámpírt is simán lenyomok. - Jó lenne. - simogattam meg a mellkasát.
Láttam a szemében, hogy már most vágyódik a vérre. "Ez az Becky csak így tovább. Mindjárt olyan lesz, mint régen." ~ suttogta egy hang a fejemben. Egy olyan ajánlatot tett fel, amire egyből felcsillant a szemem. Hirtelen megcsókoltam szenvedélyesen. - Annyi minden közül választhatok.. - suttogtam az ajkára, és ismét megcsókoltam, immár a hajába túrtam. - De egyszóval válaszolva... TÉGED! - néztem a szemébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Csüt. Szept. 01, 2011 7:04 am

A kérdésemre hamar megkaptam a választ. Egyből lenyomott a víz alá és ott megcsókolt. Amint fel értünk közelebb jött és pár csókot nyomott a nyakamra, majd belém harapott. Kicsit csípett mikor fogait belém mélyesztette. Egy hang nélkül tűrtem, hogy élvezhesse a kóstolóját. Mikor befejezte lenyalta a szájáról a maradék véremet. A seb a nyakamon egyszerre begyógyult.
- Még, hogy én vagyok a ravasz mi? - vágtam oda egy gúnyos mosollyal majd megcsókoltam.
- Finom volt a vérem vagy inkább szívesen ennél turistát? - kérdeztem egy gonosz mosollyal. Furcsán éreztem magam már most emberi vért akartam inni, de muszáj lesz meg állnom nem akarok ismét gyilkos lenni majd eléldegélek vártasakokon ameddig csak tudok.
- Na jó most én jövök szóval mit szeretnél és megkapod. Kívánságod számomra most parancs. - vigyorodtam el. Egyből fel csillant a szeme, hogy most választhat, hogy mit csináljak vele vagy bármi mást amiben én is benne vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Csüt. Szept. 01, 2011 6:35 am

Egy szivaccsal mosta meg a hátamat. Olyan jól esett a forró víz, majd a mellemet kezdte el kényeztetni. - Stefan. - mondtam sóhajtva a nevét. Behunytam a szememet, majd úgy élveztem tovább. - Megfelel. - suttogtam. Most a nyakamra tért rá, és finom, puha csókokkal hintette be. Többször is egy-egy sóhaj elhangzott a számból.
Most az ujjbegyét húzta végig a combomon. - Te kis ravasz. - nyögtem, majd minden hamar vége lett. Megfordultam, és kitágult, de mégis kérdő szemekkel néztem rá.
- Mit kapsz cserébe? - vontam fel a szemöldökömet. - Te nagyravágyó! - másztam rá, és a víz alatt megcsókoltam. Mikor feltértünk a felszínre, most én leptem el csókokkal a nyakát. Majd hirtelen eltorzult az arcom, és a nyakába haraptam. Pár kortynyi vért szívtam, és abbahagytam. Visszahúztam az agyaramat, és elmosolyodtam. Valószínűleg a szám még véres lehetett. A sebe hamar begyógyult. Lenyaltam a fogamról, és az ínyemről is a vért. - Folytasd! - utasítottam, de mégis nevetve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Csüt. Szept. 01, 2011 1:51 am

- Rendben akkor legyen úgy ahogyan akarod. - mosolyodtam el. Megfordult, majd gyors kerestem a vízben egy szivacsot és elkezdtem a hátát mosni. Közben-közben előre nyúltam és ott is kényeztettem szerelmemet. Olyan kor halkan felsóhajtott.
- Na ez így megfelel? vagy szeretnél még több kényeztetést is? - kérdeztem csintalan hangon. Közelebb húzódtam hozzá majd a nyakát kezdtem el csókolgatni. Láttam, hogy nagyon élvezi. Olykor előre nyúltam majd a víz alatt végig húztam a kezemet a lábán. Aztán egyszer csak abba hagytam a csókolgatást meg mindent. Szembe fordult velem és igen csak kérdő szemet tekintett rám.
- Na mi van szeretnéd ha folytatnám? Ha igen akkor mit kapok cserébe? - kérdeztem gonosz vigyorral.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 8:07 am

- Ajánlom is, hogy félj, sőt rettegj! - kacsintottam rá, és úgy tettem, mintha a levegőbe harapnék. Stefan is levette az utolsó szál ruhadarabot, ami rajta volt. Mindvégig figyeltem őt, és megnyaltam az ajkamat. Olyan tökéletes teste van. Kigyúrt, izmos felsőtest, na meg.. Viszonoztam a csókját.
- Hmm.. - mondtam elgondolkozva. - Mindkettő olyan jól hangzik, de kezdjük a masszírozással, és majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. - mosolyogtam rá huncutul. Megfordultam, így a hátam volt neki. Elhúztam a hajamat az útból. A kezembe vettem egy jó nagy adag habot, majd elfújtam. A hab ott repült a levegőben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 7:24 am

- Juj már félek is tőled. - nyújtottam ki a nyelvemet.
- De ne mond azt, hogy nem élvezted. - mondtam nevetve. Mikor mint az úriember mutattam neki, hogy jöjjön jött is és az ajtóban ledobta magáról a takarót. Semmi se volt rajta vagyis csak volt a takaró. Boldogan figyeltem mikor beszállt a vízbe. Utána mentem, de előtte ezt az ajtót is bezártam, mert nem akarok még 1 meglepetést mint a múltkor. Levettem a boxert és beszálltam a vízbe. Jó érzés volt fel melegítette a testemet. Közelebb mentem Becky-hez és megcsókoltam.
- Szeretnéd, hogy megmossam a hátadat? - kérdeztem majd kajánul elmosolyodtam.
- Vagy tán szeretnél mást csinálni? - kacsintottam rá. Majd vártam, hogy melyik tetszik neki jobban. Addig egy kicsit elkezdtem játszadozni a a habbal. Kicsit sokat raktam bele, de sebaj így jó a fürdő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 7:15 am

- Ne! Ne! Stefaaaan! - tiltakoztam még mindig nevetve, és már ide-oda hemperegtem az ágyon. Nem bírtam leállítani. Olyan gonosz. Már szinte alig kaptam levegőt, mert a sok nevetéstől nem bírtam. Végre leállt. - Ezt még visszakapod. - néztem rá összeszűkült szemekkel.
- Tökéletesen tudok bosszút állni. - vigyorodtam el gonoszul. Felállt, és a fürdő irányába ment. Addig én is felkeltem az ágyról, de magamon hagytam a takarót, mármint a testem köré volt csavarva. Elnevettem magam Stefan-on. Pukedliztem neki, majd megálltam előtte, elengedtem a takarót, és semmi nem takarta a testemet. Bementem a fürdőbe, beszálltam a meleg vízbe, ahol a hab ellepte mindenemet. - Már csak te hiányzol. - szóltam neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 7:06 am

Szóval csikis a hasánál na akkor megvan a gyenge pont. Elmosolyodtam mikor nevetett és élveztem is, hogy kínozhatom egy kicsit.
- Na akkor kezdődik a csiki hadjárat. - mondtam nevetve. Fel emeltem a kezemet majd a hasát kezdtem el csikizni. Ide- oda hempergett az ágyon a nevetéstől. Én is egyfolytában nevettem mert vicces volt ez az egész. De nem csináltam olyan sokáig mert kezdett nem levegőt kapni és azért megölni ezzel nem akarom, de majd sokszor lesz egy kis csikis kínzás.
- Na jó akkor engedem is a vizet. - mondtam majd leszálltam az ágyról és a fürdőbe mentem. Megengedtem a vizet és szinte tele nyomtam habfürdővel. A kád kezdett tele lenni vízzel és még sok habbal. Elzártam a vizet majd kimentem és gyors ismét bezártam a szobám ajtaját. Megálltam a fürdőajtóban majd egy kicsit előre hajoltam és mutattam a bájos hölgynek.
- Szépséges hölgyem fáradjon csak előre. - mondtam majd egy gonosz kis vigyort ejtettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 6:53 am

Ismét kimondta azt a fránya szót! Ó Stefan miért teszed ezt velem? Nem látod, hogy evvel növeled a bűntudatomat. Egy elég bénára sikerült mosolyt küldtem felé, és elkezdett bámulni. - Mi van farkas szemezünk? - kérdeztem pislogás nélkül majd megcsókolt. Számról egyből a nyakamra tévedt. Behunytam a szememet, és élveztem ajka puhaságát. Párszor kéjesen felsóhajtottam.
Kócos hajával felnézett rám. - Hát persze. - kacsintottam. Most pedig a hasamat kezdte el csókolgatni. Elkezdtem nevetni, és majdnem letérdeltem a fejét. - Ez csikizz! - tört ki belőlem erőteljesen a nevetés. A hasam az a gyenge pontom. Nagyon csikis.. És ezt most Stefan kihasználja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 6:41 am

- De nem érdekelnek az emlékek nekem csak te kellesz. - mondtam igen csak komolyan.
- Szeretlek. - mondtam ki ismét majd lágyan megcsókoltam. Két szép szemébe néztem. Nem tudtam levenni a tekintetemet az övéről mert csodálatos volt látni. Pár perc után ismét nyomtam a szájára egy csókot majd a nyakát kezdtem el végig csókolgatni. Hangosan felsóhajtott.
- Na akkor készítsem a vizet? - kajánul elvigyorodtam. Közben elgondolkoztam azon, hogy ő szeret e mert még sose mondta ki. Lehet, hogy nem meri, de nem számít majd ki mondja ha akarja addig is csak had hallja tőlem. Úgy is örül, ha tőlem hallja. Továbbra is testét csókolgattam majd a hátára fektettem. A hasánál is csókokkal leptem meg. De közben mindig vissza tértem a puha ajkához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 6:12 am

- Óó a kettős fürdés a kádban nagyon csábítóan hangzik. Ilyen ajánlatot még én se tudok visszautasítani. - kacsintottam rá. A mellkasára hajtottam a fejemet, pont így aludtam el tegnap. Ha ketten megyünk fürödni akkor már nincs is értelme, hogy felöltözzek.
- Értem. - motyogtam. Akkor valószínűleg arra is emlékszik mikor Caroline megzavart minket, s kimentek beszélni. Lehet, hogy kimentek, de én szóról szóra hallottam minden egyes szavukat. Azt is amelyben Stefan megmondta neki, hogy még szerelmes belé, de ugyanezt mondta nekem is. Vajon sikerült neki választania? Nem nagyon szeretem ezeket a szerelemi háromszögeket. Elmosolyodtam a kijelentésén. Mi van? Mosolyogtam? Én nem szoktam..
- Hmm.. - húztam egy széles vigyorra a számat. - Abba én is benne lennék. Ülhetnénk a tóparton piknikezhetünk. - képzeltem magam elé a tájat. Csodás volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 5:45 am

- Igen tud, hogy mit szeretnél. - vigyorodtam el. Egy kis napozás után Becky az ágyat paskolta, hogy üljek le mellé. Hát így is tettem. Amint leültem egyből közelebb jött és vadul megcsókolt. Természetesen viszonoztam.
- Felőlem ketten is mehetünk fürdeni mert elég nagy a kád. - kacsintottam rá. Eldőltem az ágyon és magamra húztam Beckyt majd megcsókoltam. Nem bírtam betelni vele. Szerencse, hogy már örökre együtt leszünk, remélem.
- Amúgy most már ismét emlékszek mindenre. Míg aludtam az emlékek voltak az álmomban vagyis az összes emlék visszajött. Pár dologra nem szívesen emlékeznéd, de hát ez van. De egy a fő, hogy itt vagy velem. - mondtam majd ismét szenvedélyesen megcsókoltam.
- Én benne vagyok, hogy este sétáljunk egy kis romantika se árt bár az este meg volt. - elvigyorodtam majd rákacsintottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 12:54 am

- Oh yeah. - nevettem el magam. Annyira beindította a fantáziámat, ez a rossz énje. Stefan hirtelen szó nélkül eltűnt, majd hallgatóztam. A konyhában épp tevékenykedik, valószínűleg a kávékat készíti el. Hamar vissza is tért. - Szia ismét. - kacsintottam rá, és elvettem tőle a kávémat. Gőzölgött a teteje, leraktam az ágy melletti éjjeli szekrényre.
- Te is tudod, hogy mit szeretnék csinálni. - vigyorogtam kajánul. - De most mehetünk kiszellőztetni a fejünket, majd este. - nyújtottam ki rá a nyelvemet. Elhúzta a függönyt, és a tűző nap már most besütött. Sziszegtem egyet. Utálom a napot, még szerencse, hogy van gyűrűm, ami megvéd tőle.
- Gyere ide! - szólítottam, és a mellettem lévő helyet megpaskoltam. Mellém ült, közelebb bújtam hozzá, és vadul megcsókoltam. - Melyikünk kezdi a fürdést? - néztem a szemébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 12:21 am

- Igen, igen engem is megkaphatsz. - mondtam kicsit gonosz vigyorral. Csak egy egyszerű boxer volt rajtam, de nem zavart ez. Vámpír iramban lementem a konyhába gyors megcsináltam a kávékat és siettem is vissza.
- Tessék forró szóval kicsit vigyázz vele. - feleltem. Adtam a kezébe majd az enyémből kortyoltam pár kortyot.
- Szóval mi lesz a mai program? Mit szólnál ha most lefürödnék? vagy amit csak szeretnél. - mondtam majd egy huncut vigyort ejtettem. Megittam az egész kávét és bögrét az asztalra tettem. A gyertyák még mindig égtek. Elfújtam őket majd az ablakhoz mentem és elhúztam a függönyt. A nap teljes erejéből besütött az ablakon. Jó érzés volt mikor a testemet érte és, hogy nem kell emiatt félnem hála a gyűrűnek ami rajtam van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 31, 2011 12:03 am

Az estém békésen telt el, álommentesen. Fél füllel hallottam, ahogy Stefan ébredezik. Még mindig fáradt voltam, de egyre hangosabban mocorgott. Kinyitottam a szememet, és ránéztem. Egy párat pislogtam, majd megdörzsöltem a szemem.
- Reggelt. - feleltem egyszerűen. Jó rég volt, hogy csókkal keltettek fel. A hajamba túrtam, és elsöpörtem az arcomból lévő kósza hajszálakat. - Finomat? - vontam fel a szemöldökömet kajánul elvigyorodva. - Ezek szerint megkaphatlak Téged? - öltöttem ki rá a nyelvemet. Felültem az ágyon, magam köré csavarva a takarót.
Legszívesebben vért ittam volna, de nem szeretném elsiettetni ezt az egészet, majd később iszunk ketten. Alulról felöltözött, és egy fél oldalas gonosz mosolyra húztam a számat. - Egy jó erős fekete kávét elfogadnák. - mondtam neki. - Nem kell bele cukor. - tettem még hozzá. Nem szeretem édesen, hanem jó keserűen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 11:51 pm


Szerelmem hamar elaludt karjaim közt. Elmosolyodtam, hogy szerencsés vagyok vele. Lágy csókot nyomtam ajkára ne, hogy felébresszem. Óvatosan magunkra húztam a takarót, hogy ne hogy megfázzon. Bár nem hiszem, hogy egy vámpír megfázik, de akkor is. Engem is hamar elnyomott az álom. Végre ismét boldogan aludhattam el. Alvás közben igen csak érdekes álmom volt. Arról álmodtam mikor megtudtam, hogy Elena úgy mondottan megcsalt Damon-nel akkor több tasak vért is ittam bosszúból. Még az is volt benne, hogy Elena betoppan a harc közben és megharaptam. Aztán lekerültem a pincébe, hogy kiürüljön az emberi vér a szervezetemből. Bonnie ment meg egy varázslatával. Elena eltűnik egy időre, de hamar rájöttem, hogy hova is ment. Damon-nel békét kötöttem és végleg elengedtem Elenát. Aztán összejöttem Caroline-val, de végül szakított velem mert szerinte ez túl gyors volt vagy nem is tudom. Az álmomba sorba jöttek vissza azok az emlékek amiket elfelejtettem vagyis nem szándékosan felejtettem el.

Másnap kapkodva a levegőt ébredtem. Olyan furcsa volt ez az álom, hogy az hihetetlen, de végül rájöttem, hogy ezek azok az emlékeim voltak amikre nem emlékeztem és már azt is tudtam, hogy miért nem. Becky is lassan kezdett ébredezni.
- Jó reggelt. - mosolyodtam el majd egy lágy csókkal leptem meg.
- Kérsz valami finomat vagy inkább egy jó kis kávé? - kérdeztem majd rendesen felültem az ágyra. Pár perc után elővettem egy tiszta alsót és felvettem.
- Nos akkor mit hozhatok a szerelmemnek? - kérdeztem mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Stefan szobája
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Salvatore panzió-
Ugrás: