The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Stefan szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 6:49 am

A puszi, amit a szájamra adott meglepett, de tudtam, és ő is tudta, hogy ez nem helyes. Nekem itt van Elena, neki Matt. Ez nem lenne fair senkivel sem szemben.
Hatalmas kísértést éreztem, hogy újra megcsókóljam. Ez nem normális dolog. Számomra Ő mindig Elena barátnője volt, Ő volt Caroline.
AHányszor kiejtette a száján a "nem szót" egyre biztosabb lettem benne, hogy ezt nem szabad. Talán csak a szituáció miatt ilyen nagy a kísértés. Hogy csak ő van itt, meg én. És nem fenyeget az a veszély, hogy bármelyik pillanatban megölhetem Őt.
Aztán Caroline megint megszólalt. Nem értettem a mit mondott. Vagyis értettem. Inkább nem akartam megérteni. Nagyot nyeltem és visszaültem az ágyra. Szívverésem gyorsulni kezdett.
-Nem, Nem, Nem.- mondtam a dühtől elcsukló hanggal. majd kezemmel a párnámba csaptam ami szétszakadt, és a piháh szanaszét szálltak. Elena megcsalt volna? Kivel? Damonnal? Persze, hogy vele. Kivel mással?
- Elena megcsalt? -kérdeztem és a lány szemébe néztem. Láttam, hogy mennyire utálja magát emiatt, hogy elmondta. De úgyis megtudtam volna. Ha nem tőle, akkor Damontól. Vagy Elenától. egyszer kiderült volna.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Márc. 25, 2011 8:46 am

Nem. nem. Biztosan megőrültem. Hogyan is érezhetnék ekkora vonzást egy másik férfi iránt ha ott van Matt akit mindennél jobban szeretek. Csak úgy cikáztak a gondolatok a fejemben ám arra, hogy hátráljak valahogy képtelen voltam rávenni magam.
- Stefan ne. Ezt nem szabad. -mondtam vigyorogva és egy gyors puszit nyomtam a fiú szájára, olyat, amilyet az óvodások szoktak amikor tetszik nekik egy fiú és szende módon ez az első dolog ami eszükbe jut. Még mindig a másik szemébe néztem és annak kéksége csak még inkább magával ragadott.
- Nem. nem és nem. -hajtogattam magamnak és folyamatosan Matt járt az eszemben, hogy mekkora csalódást is okoznék ezzel neki.
- Elena megtette veled, de én ezt nem tehetem Matt-el. -csúszott ki a számon a meggondolatlan mondat, amit miután kimondtam, csak az azt követő pillanatban legalább százszor szívtam volna vissza. Ez után a röpke pillanat után gyorsan hátrálni kezdtem és kezemmel a homlokomra ütöttem.
- Annyira sajnálom Stefan. -mondtam összeszorított szájjal és szemekkel ugyanis nem bírtam a másik szemébe nézni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Márc. 25, 2011 8:35 am

Mosolyogva néztünk egymásra, majd Caroline felállt és átölelt. Teste érintette az enyémet. Mióta Elenával vagyok nem nagyon öleltem meg lányt. Beszívtam haja illatát, majd hamarosan kiengedett szorításából.
Arca közel volt az enyémhez, mosolyáról nem tudtam levenni a szememet.
-Igazán nincs mit...Ez természetes..-mondtam. - Örülök, hogy segíthetek.- mosolyogtam. Arcunk még mindig kísértetiesen közel volt egymáshoz. Hátra akartam lépni. Akartam. De mintha odaragasztottak volna. Mozdúlni sem tudtam. Csak álltam ott és néztem a lányt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Márc. 25, 2011 8:25 am

Mikor mosolyogva nézett rám Stefan nekem is mosolyognom kellett, és arra gondoltam milyen nagy bolond is Elena, hogy egy ilyen kedves és odaadós srácot megcsal egy olyan manipuláló és önző alakkal mint Damon.
Gondoltam egyet és fölugrottam, majd szorosan átöleltem a másikat. Mióta átváltoztam ő volt az egyetlen akihez anélkül hozzáérhettem, hogy nem futott át az a gondolat az agyamon, hogy milyen jó is lenne a véréből lakmározni.
Ahogy hozzásimultam éreztem testének minden vonalát és valami hihetetlen illata volt. Mióta Mattel vagyok soha nem éreztem így másik férfi érintésénél...azt hiszem csak a vámpír énem hozza ki ezt belőlem, de ha ez is az igazság nem akartam a másikat elengedni.
- Köszönöm, hogy segítesz nekem. Tudod hiába vannak ott a barátnőim ők sosem fogják átérezni milyen is ez az új helyzet a számomra. -mondtam, és közben lassan kiváltam az ölelésből és mosolyogva néztem Stefan szemébe.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Márc. 25, 2011 8:09 am

Caroline hosszasan hallgatott. Nem tudtam mi járhat a fejében. Amíg nem szólt, én arcát néztem. Most más volt. talán amiatt, hogy vámpír? Bőre még fehérebb volt, mint azelőtt, és ez kiemelte vérvörös ajkait. Szőke haja csillogott a lámpa fényében. Még soha sem láttam így őt. Talán mert nem voltam még vele négyszem közt.
De nekem nem kellene ilyesmin gondolkoznom. ott van nekem Elena, akit szeretek. És aki..szeret. Gondolkozásomból Caroline zökkentett ki, amikor megszólalt.
- Szerintem is segíteni fog. - mondtam és halványan elmosolyodtam.
- És én is segíteni fogok. Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan felteheted.-mondtam még mindig mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Márc. 25, 2011 7:53 am

Ugyan kicsit elszontyolodtam mikor Stefan a napfény kérdésnél elbizonytalanodott de Bonnie nevének hallatán fölcsillant a szemem. Lassan emeltem ki a fejem a kezeimből és már egy jóval határozottabb arccal néztem a másikra.
Stefan mindig is kedves volt velem és ha nem tudnám, hogy vámpír a legjámborabb fiúnak tartanám a vidéken. Nem értettem Elenának mi oka volt megcsalni ezt a fiút hiszen amikor csak együtt voltak Stefan mindent megadott neki és tiszta szívéből szerette őt, valamint szereti őt most is. Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy elmondom neki azt, hogy a testvére és a barátnője a háta mögött összeszűrik a levet, de mivel a barátnő az én egyik legjobb barátnőm is egyben ezt a gondolatot gyorsan el is hessegettem.
-Bonnie biztosan segíteni fog. -szólaltam meg végül kissé fáradt hanggal és Stefan arcát valamint a testét kezdtem el vizslatni. Még sosem vettem szemügyre részletesen, hiszen amikor rá hajtottam akkor is Elenával szemben akartam a szebbnek bizonyulni. Fura, hogy most elsőként gondolok rá mint férfi..talán ez köszönhető annak is, hogy Matt nincs itt mellettem, és az új állapotom is fura dolgokat hoz ki belőlem. Ahogy a gondolataim elkalandoztak fogammal az alsó ajkamba haraptam és mindezt az érzést elnyomva magamban, már csak a Matt iránti hűségem miatt is, az ajkamat elengedtem és kissé zavartan néztem a másik szemébe.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Pént. Márc. 25, 2011 7:37 am

Caroline hadarva elmondta a lényeget. Katherine nevét többször mondta ki egy perc alatt, mint én az elmúlt ötven év alatt. Néhány mondatán megdöbbentem, de a Katherine-val kapcsolatos dolgok nem leptek meg. Figyelmesen hallgattam végig, majd próbáltam visszaidézni mindegyik kérdését és válaszolni rájuk.
Nagyot sóhajtottam majd belekezdtem a mondandómba.
- Rengeteg dolog van amit el kell mondanom a vámpírléttel kapcsolatban.- mondtam. - Nem lesz könnyű emberek között lenned. De aztán kialakul az ellenállás.
-A napfény ellen nem tudom mit tudnánk csinálni. Nekem van gyűrüm. - mondtam és felemeltem jobb kezemet amin rajta volta kék köves gyűrű.- Ilyet nem nagyon tudunk szerezni...-mondtam.- ..hacsak...Bonnie hozzá nem járul egy kis hókuszpókusszal..-mondtam majd leültem az ágyam szélére és még egyet sóhajtottam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Csüt. Márc. 24, 2011 8:34 am

- Azt hittem már sosem jössz. -mondtam kissé idegesen Stefannak.
- Fogalmam sincs mivel vagy tisztában és mivel nem szóval rövid leszek. Katherine megölt, én átváltoztam aztán Damonnal eljöttünk azzal a reménnyel, hogy itthon leszel és majd segítesz megérteni ezt a helyzetet. De te nem voltál itt. Hazamentem, fölébredtem, a nap égetett, amit mellesleg senki sem közölt velem, ergo nappal be voltam börtönözve a saját házamba. Utána elmentem Elenához, beszéltem vele aztán elmentem sétálni. Találd ki kivel futottam össze! Vagy tudod mit nem kell..nem kell. Majd segítek. Katherinnel! A frászt hozta rám. És ezek után megkérdezed mit keresek itt..ház ezt. -mondtam idegesen, és ide oda járkálva özönlöttek a szavak a számból. Ezt követően vettem egy mély lélegzetet és nyugodtan folytattam.
- Szóval kéne a segítséged, mert így megőrülök. -közöltem a másikkal immár kissé reményvesztett hangon, és ismételten a sírás kerülgetett. Ezt követően fejemet a kezeimbe temetve ültem ismét a fotelba.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Csüt. Márc. 24, 2011 8:13 am

Egy hosszú nap után fáradtan léptem be a ház ajtaján. Még Katherine látványa sem izgatott, egyenesen a szobámba mentem. Rutinosan nyitottam ajtót, és az egyik szekrény fele vettem az irányt, amelyik alján ott lapult egy üveg állatvér.Épp mielőtt ki vettem volna pillantottam meg Carolinet, aki a fotelben ült és nem túl nyugott tekintettel nézett engem.
-Caroline, te meg mit keresel itt?- kérdeztem meglepődve. Hiszen ő Elena barátnője. Mit kereshet az én szobámban?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Csüt. Márc. 24, 2011 8:03 am

A Katherine-el való találkozás után rájöttem, hogy muszáj beszélnem Stefannal mert egyáltalán nem vagyok tisztában a vámpír lét apróbb, ám korántsem elhanyagolható részleteivel. Idegesen vezettem el a Salvatore villáig majd parkoltam le a ház bejáratánál. A visszapillantó tükörben gyorsan megigazítottam a hajamat, bár magam sem tudtam miért ilyen fontos ez akkor amikor a barátnőm pasijával találkozok. Nincs mit tagadni, ez az én hiúságom. Mindenkinek, mindig megfelelni.
Az illedelmes kopogást elhagyva felrohantam a lépcsőn és Stefan szobája felé indultam. Emlékeztem rá hol van, ugyanis Damon egyszer körbevezetett a házon azokban az időkben amikor együtt voltunk. Már ha azt lehet együttlétnek nevezni. Jobb szó rá a kizsákmányolás. Helyet foglaltam az egyik fotelben és idegesen kopogtattam a karfáján és azt kívántam, hogy minél előbb toppanjon be a szoba gazdája.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Stefan szobája   Szomb. Márc. 05, 2011 8:54 am

Stefan Salvatore szobája a panzión belül.
(Sajnálom, ennél jobb képet nem találtam, de ha a szoba nem is látszik jól, cuki Stefan Very Happy)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Stefan szobája
Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Stefan szobája
» Damon szobája
» Rebekah hálószobája
» Lucy szobája
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Salvatore panzió-
Ugrás: