The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Stefan szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 11:43 am

- Aha. - motyogtam. Gyerünk már Becky! Mond már ki, hogy Te is szereted. Hisz érzed, akkor miért nem tudod kinyögni végre? De nem sikerült.. Nem tudtam kimondani.. Azt az 1 betűs szót..
Úgy tettem, mint aki elaludt volna, lehunytam a szememet, és sikerült magamat lecsillapítanom. Már egyenletesen vettem a levegőt. Csakis Stefan-ra gondoltam, és így már hamar elnyomott az álom a boldogságtól. Végre elaludtam szerelmem karjai között, amit már majdnem egy évezrede nem éreztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 11:30 am

Már csak néhány lökés kellet és meg lesz a gyönyör. Az utolsó pár lökés igen csak erőltető volt. Hirtelen mind a kettőnk teste megfeszül és elértük a mennyországot. Miután vége volt akkor hagyta el a számat az utolsó nyögés. Becky a mellkasomra borult és cirógatni kezdte. Egy gyors lágy csókot nyomtam a szájára, hogy tudassam vele,hogy én is élveztem. Még azért sűrűn vettem a levegőt mint Becky is, de hamar lecsillapodtunk.
- Ez jó volt. Szeretlek teljes szívemből. - súgtam oda neki. Közben a faját kezdtem el cirógatni, de közben a hátát is simogattam. Pár perc után átöleltem és kicsi választott el ahhoz, hogy elnyomjon az álom,de én bírtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 11:20 am

Már éreztem, hogy nem kell a sok a mennyország eléréséhez. Csak pár lökés még.. Meg is volt, az utolsó lökések erőteljesebbek voltak, majd elértem a csúcsot. Testem megfeszült, és egy elégedett nyögés hagyta el a számat, Stefan nem sokkal utánam élvezett el, majd a mellkasára borultam.
Egy csókot nyomtam a szájára, és a mellkasára hajtottam a fejemet. Elkezdtem cirógatni a hasát. - Fantasztikus. - csak ennyit tudtam kinyögni. Stefan teljesen bevadult, és újra izgalmas vele az élet. Csak egy kis emberi vér kellett az egészhez, és újra a régi. Gonoszan elmosolyodtam. Szeretem meg minden, de annak örülök a legjobban, ha ő is ugyanolyan, mint én. Régebben se volt az a nagyon kínzós típus. Főleg az évek végén, de a legelején rá se lehetett rá ismerni. Akkor tényleg az ösztön hajtott minket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 11:10 am

Nyögése egyre hangosabbak voltak. Szerencsére Damonék zenét hallgattak mert azt is hallottam mikor feljöttek meg minden, le viszont semmi nem hallatszik, mert távol van a lépcsőtől a szobám. Mind a ketten lassan elfáradtunk, de akkor se hagytuk abba. Becky hamar megunta, hogy alul legyen ezért megoldotta, hogy helyette én legyek lent. Tovább folytattuk. Becky egyre hangosabban nyögött fel. Én is sokszor felnyögtem a vágytól. Lassan éreztem, hogy nemsokára eljön maga a gyönyör és beteljesedik a vágy. Kezeimmel még kényeztettem testét ezért sűrűbben nyögött fel. Már nem kellet sok, hogy beteljesedjen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 10:57 am

Stefan egyre gyorsított a tempón, próbáltam én is tartani. Minél erősebben, és gyorsabban mozgott bennem annál hangosabb, kéjes nyögések hagyták el a számat. - Ohh Stefan! - túrtam a hajába. Láttam, sőt hallottam is, hogy ő is nagyon élvezi az együttlétünket. - Megérte várni. - suttogtam az ajkára, és ismét megcsókoltam. Kezem a hátán pihent, majd egyszer a hátsójába martam, és rámorogtam, mint egy kiscica. - Még szerencse, hogy örökké élhetünk. - kacsintottam. Meguntam, hogy én vagyok alul, sokkal jobban szeretek én irányítani.
Gyorsan magam alá gyűrtem, a csípőjére ülve, és elkezdtem a csípőmet ringatni. Most már komolyan egyre mélyebbre hatolt, és ezt már én is nehezen bírtam ki. Próbáltam a számra harapni, hogy elhalkítsam magamat, de nem sikerült. A nyögések csak úgy hagyták el a számat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 10:41 am

Pár csók váltás után Becky gyors lerúgta magáról a nadrágját. Én is így tettem. Néhány csók váltás után én is lerúgtam magamról. Hamar az alsóneműink is lekerültek rólunk. Most én kerültem fölülre Becky meg átkarolt. Sokszor hagyta el száját halk kis nyögések. Végül finoman belé hatoltam. Ekkor mind a ketten felnyögtünk egyet, majd lassan mozogtam benne majd egye gyorsabban. Mindig váltakozó ütemben mozogtam benne. Többször is felnyögött. Végül már gyorsan és keményem mozogtam benne. Ilyenkor kicsit hangosabb nyögések hagyták el mindkettőnk száját.
- Te is kellesz nekem. Örökké. - mondtam lihegő halk hangon. Majd ajkunk ismét elválaszthatatlanok voltak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 10:24 am

Lekerült rólam a melltartóm is, szóval már semmi sem takarta el a felsőtestemet. Olyan jó érzés volt, mikor simogatott. Szinte kirázott a hideg az érintésétől. Lehunytam a szememet, és ajkunk újra egymásra találtak. Néha egy-egy csókba belesóhajtottam. Annyira hiányzott már nekem Stefan.
Szintén kigombolta a nadrágomat, majd egy könnyed mozdulattal lerúgtam magamról a farmert. Pár csók után Stefan is így tett, majd már csak az alsóneműnk választott el minket a testi gyönyör beteljesülésében. A hátára tettem a kezemet, és néha óvatosan a körmömet belemélyesztettem.
Majd végül megszabadultunk az utolsó ruhaneműnktől, és Stefan belém hatolt. Halkan felnyögtem. Óó igen megérte őt felkeresnem! Kezemet a nyaka köré fontam, és csomó csókot váltottunk. - Kellesz nekem. - súgtam kapkodva a levegő után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 10:13 am

Odaadta az egyik tasak vért majd mind a ketten leszedtük a tetejét és inni kezdtük. Hát Beckynek a tasakos vér íze nem nagyon ízlett, de engem ez nem zavart. Szinte teljesen kiürítettem a tasak tartalmát, majd Becky kidobta. Egy kis vér marad is a számon. Mind a ketten eldőltünk az ágyon, de Becky viszont rajtam volt. Lenyalta a vért a számról, de csók közben. Nem szakadtunk el egymástól egy percre se. Nyelvünk csakúgy táncoltak egymással. Közben- közben Beckyre néztem csók közepedet és sokszor el volt vörösödve én meg elvigyorodtam. Mikor kezeivel végig simította a testemet kicsit kirázott a hideg, de utána tökéletes volt. Egyre lejjebb haladt. Végül kikapcsolta az övemet és ki is gombolta a nadrágomat. Én se tétováztam. Átkaroltam majd kikapcsoltam a melltartóját. A kezeimmel végig simítottam a hátát majd az arcát. A nadrágját is kigomboltam és az övét is kikapcsoltam. Hamar visszatértem a testéhez és a kezeimmel kényeztetni kezdtem. Olykor halk nyögések hagyták el száját. Tudtam, hogy élvezi amit csinálok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 9:49 am

- Örömmel hallom. - mosolyodtam el elégedetten. Tudtam, hogy ez lesz. Visszajövök. Újra előjönnek az érzései, és végre visszakaphatom a régi Stefan-t. Először lehet, hogy csak tasakos vért fog inni, de már számomra az elég is. Majd idővel fogom rátéríteni az emberekre..
Csak figyeltem Stefan-t, és az izmos felsőtestét. Hogy én milyen jól kifogtam őt! Teljesen sötét lett a szobában, de pár illatos gyertyát meggyújtott. Tényleg szép volt így. Vodkát öntött a poharamba, majd a kezembe nyomta. Megmarkoltam, és egyből lehajtottam. Végig marta a torkomat, az évek alatt megszoktam, és mindig élvezettel fogyasztok alkoholt. - Tudom Stefan, tudom. - paskoltam meg a vállát. Én is szeretem őt, de még nem állok rá készen, hogy ezt be is valljam neki.
Elővettem a vért, és az egyik tasakot odaadtam neki. A tasakkal is koccintunk. Lerágtam a tetejét, majd elkezdtem szívni. Fúj! Majdnem kiköptem. Ez mennyire más, mint az emberi vér.. Nem tudom, hogy ezt Stefan, hogy bírja. Akkor az állati vér milyen szörnyű lehet. Még, ha belegondolok már attól is libabőrös leszek. Kidobtam az üres tasakokat, és észrevettem, hogy Stefan szája véres volt. Visszaültem mellé, és megcsókoltam, evvel letisztítva finom ajkait. Elmosolyodtam, s újra elfeküdtünk az ágyán. A hajába túrtam. - Akarlak. - hagyta ez az egy szó a számat. Nyelvünk vad táncba perdültek, közben kezeim felfedezték az egész felsőtestét, majd mikor a nadrágjához tértem, kigomboltam, és kicsatoltam az övét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 9:32 am

Becky is belelendült a kalandba. Erre vágytam és még, hogy vele legyek mindörökre. Igaz, hogy rá nem kell vigyázni mert belevaló egy csaj, de azért védelmezni fogom akkor is ha meg kell hozzá halnom. Egyre hátrébb haladtunk csók közben míg el nem értük az ágyat. Hirtelen rá lökött majd tovább folytattuk. Levette magáról a pólót addig nem csókoltuk egymást miután elhajította szintén folytattuk. Közben én is levettem a maradék felső cuccomat majd tovább csókoltam. Szinte alig tudtunk egymástól elszakadni olyan jó érzés volt újra együtt lenni vele. Az emlékeim vele kapcsán visszatértek és ennek örültem.
- Igen kérek vért és innentől nem lesz több állat vér ivás csak ember. - mondtam gonoszkás mosollyal. Felültünk az ágyra és közben elővettem két poharat is a Vodkának. Mind a kettőt tele öntöttem.
- Várj meg azért az ablakokat is jól bezárom nehogy ott jöjjön be valaki. - huncut mosollyal mondtam. Az ajtót is még egyre zártam szóval így kettőre volt zárva és a kulcsot is benne hagytam biztos ami biztos. Még a függönyöket is behúztam. Teljes sötétség volt a szobában, de volt pár gyertya és azokat meg gyújtottam.
- Így legalább romantikusabb lesz és nyugtunk is. - mondtam majd megcsókoltam. Koccintottunk a poharakkal és mind a ketten egyszerre lehúztuk a Vodkát.
- Szeretlek! teljes szívemből szeretlek. - feleltem csók közben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 9:07 am

/Nappali/

Felsiettem, kinyitottam az ajtót, bezártam magam után, de zárra, hogy ne legyen olyan baleset, mint múltkor amikor Caroline ránk nyitott. - Szia. - vigyorodtam el kajánul, és egyből odasietett hozzám. Csak egy fehér izompóló volt rajta, az ingét már levette. A földön meg is pillantottam. Erre megcsókolt! Végre újra érezhettem ajkát. - Tudtam én, hogy nem bírod sokáig. - kacsintottam rá, és leraktam a kezemben lévő tárgyakat. Ismét megcsókolt, közben elkezdetem előre sétálni, majd mikor az ágya széléhez értünk rálöktem, és a csípőjére másztam. - Csak egy ékezet választ el attól, hogy ne az agyamban, hanem az ágyamban legyél. - vigyorodtam el szélesen, és lekaptam a felsőmet. Elsöpörtem a hajamat az arcomból, és ismét vad csókolózásba kezdtünk. Bár jelenleg az Ő ágyában vagyunk, de az nem számít. Mikor elszakadtam tőle, a tekintetemet a szemébe fúrtam. - Kérsz vért? - kérdeztem kivillantva a fogaimat. Éreztem rajta, hogy kívánja az emberi vért, hisz sokkal jobb, mint a mókusvér, amin él..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 30, 2011 9:01 am

Elegem volt mindenből! Főképp Damonbol most meg Carolinebol kellet neki megszólalni a vagy megjelennie egyáltalán. Na mind1. Közben felértem a szobámba levettem a pólómat mert véres volt. Rájöttem, hogy ettől az emberi vértől van hangulat ingadozásom, de nem is bánom innentől én nem fogok több állat vért inni inkább maradok az emberinél. Legalább az emberi vértől ismét erősnek érzem magam és gyorsabban is gyógyulnak a sebeim. Ajtó nyitódást hallottam, mikor hátrafordultam elmosolyodtam. Innen tudtam, hogy Becky rájött, hogy mire céloztam lent. Vámpírsebességgel odamentem hozzá. A kezében egy üveg Vodka és két tasak vér volt. Ismét elmosolyodtam majd szenvedélyesen megcsókoltam.
- Már emlékszek rád és sohasem akarlak elveszíteni. - suttogtam a fülébe majd a szemébe néztem. Hamar lágy ajkát néztem és ismételten megcsókoltam puha és lágy ajkát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szomb. Aug. 27, 2011 11:57 am

Hallgattam a beszélgetésüket, néha tátogtam, amiket mondanak, és vágtam a pofákat. Milyen az már, hogy Stefan mindkettőnket szereti? Hisz Caroline-ban, csakis engemet lát! Mindig is engem szeretett Stefan, már több, mint 90 éve! Érthető, ha meglát egy olyan lányt, aki hasonlóan fest, mint én egyből belebolondul. Megkerestem a ruháimat, és szépen lassan felvettem őket. Mikor Caroline kimondta a "barát" szót gúnyosan elmosolyodtam. "Csak azok fogtok maradni, vagy ha rajtam múlik az sem.." - nevettem magamban.
Stefan hirtelen bejött a szobába, magára kapta a ruháit, és hangosan elkezdett mindkettőnkhöz beszélni. Nem lepődtem meg a hangnemén, anno sokat hallottam így. - Szia édes. - mondtam egy kicsit gúnyosan, majd kiléptem az ajtaján, mire ő már eltűnt. Ott álltam pár lépésnyire a folyosón Caroline-től. A csípőmre tettem a kezemet, és felvonva a szemöldökömet végig néztem rajta.
- Sosem fogod őt megkapni. - a saját hangom csak úgy csengett a fülemnek. Vetettem rá egy lesújtó nézést. - És mire visszatérÜNK Stefan-nal.. remélem már nem leszel itt. - csak úgy köptem a szavakat. - Amúgy szép csukák. - néztem lenézően a cipőjére. - Nagyon szeretnék még csevegni, de vár engem a lovagom. - kacsintottam rá, majd sarkon fordultam, és lesétáltam a lépcsőn, a magassarkúm pedig csak úgy kopogott. A levegőbe szagoltam, és egyből tudtam, hogy Stefan merre van.. Vámpírsebességgel elkezdetem indulni utána..

/folyt. Régi Salvatore Birtok/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Hétf. Aug. 22, 2011 8:51 am

- Caroline mostanában már azt se tudom, hogy helyes e amit csinálok vagy nem. Teljesen össze vagyok zavarodva szinte nem sok jó ér engem ezekben a napokban és ki tudja, hogy még mik lesznek itt. Én ezeket már nem bírom Caroline ez már túl sok! - feleltem kicsit hangosodó hanggal. Mikor átölelt az nem az az ölelés volt, hogy de jó járunk meg stb.. hanem sima baráti ölelés volt. Ugyan úgy vissza öleltem majd én is egy nagyon aprón elmosolyodtam.
- Caroline figyelj ezzel az egésszel várjunk és ugyan ezt fogom Becky-nek is mondani, hogy várjunk.. Most nehéz döntés áll előttem, de ezt szernem tudod. - mondtam majd hátat fordítottam neki. Közben kinyitottam az ajtót gyors átöltöztem és pont az ajtóban álltam meg. Ez a mondat mind a kettő lánynak szólt.
- Figyeljetek! Caroline! Becky! én most elmegyek és ne gyertek utánam, de ahogy ismerlek titeket valamelyikőtök úgy is jön, de akkor is mondom ne gyertek utánam!!!! Egyedül akarok most lenni, hogy mindent helyre tegyek mert ez így nem mehet tovább. - a mondandóm végét már szinte kiabáltam. Mind a kettőre rá néztem majd vámpír sebességgel kirohantam a házból. Olyan helyre mentem ahol csend van és egyedül tudok lenni az nem más mint a régi birtok..

/ folyt. nálam . Régi Salvatore birtok!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Hétf. Aug. 22, 2011 8:29 am

- Te helyesnek érezted amit tettünk? - mondtam kihívóan, és álltam a tekintetét - nem gondolod, hogy gyorsak voltunk? Hogy elhamaradkodtuk a dolgot? Csodálkozol, hogy összevoltam zavarodva? - temettem az arcomat a kezembe, és felsóhajtottam - Hiszen te Elena barátja voltál! Mindig kikosaraztál, aztán hirtelen, belém szeretsz? Szerintem érthető ha összezavarodtam - tártam szét a karom, hogy jelentőséget adjak a szavaimnak. Úgy éreztem magam mind egy kitörni készülő bomba, aminek már tényleg nincs sok ideje.
- Szerinted mit szóltak volna az emberek, ha kiderül, hogy együtt vagyunk? Mármint az ismerőseink. Bonnie már leve első látásra elitélt, Elena naivan elhitte a dolgot, Damon már az első percben cukkolni kezdett, Matt ribancnak tartott volna, és még sorolhatnám. És én akkor még nem bírtam volna. De mostmár nem igen érdekel a dolog, mert végre tisztáztam magamba a dolgokat. És nekem is ezt ajánlom, mert azt akarom, hogy boldog légy - mosolyodtam el halványan, és lassan átöleltem őt. De nem romantikusan mint a barátnője,, hanem barátin mint a legjobb barátja aki mindig mellette áll - Ne haragudj rám, olyan hülye vagyok. De mindig is a barátod maradok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Hétf. Aug. 22, 2011 1:02 am

- Igen azt mondtam, hogy beszéljük meg, de meg is fogjuk beszélni! Caroline figyelj alig pár órája jöttünk össze utána meg dobtál ez így nem mehet tovább! Ha ilyen ez a kapcsolat akkor felesleges újra kezdeni mert megint ez lenne a vége mint most. - lehajtott fejjel válaszoltam neki.
- Caroline bennem most annyi minden zajlik elkellet engednem Elenát aztán jöttél te együtt voltunk pár órát és vége lett a Grillben felbukkant a volt barátnőm akit 90 évvel ezelőtt faképnél hagytam és még iránta is érzek valamit! Tudod ez nekem most igen bonyolult és nehéz az egész. Mind a kettőtöket szeretlek, de fáj az ha döntenem kell köztetek mert egybekötésem akarom elveszíteni akárhogyan is. - feleltem s közben belenéztem két szép szemébe azután is mit valami mást kezdtem el nézni. Olyan bonyolult lett az életem, hogy az hihetetlen. Jobb lesz ha majd elmegyek pár napra és muszáj lesz mindent tisztáznom saját magammal mert ez így nem mehet tovább!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Hétf. Aug. 22, 2011 12:51 am

Hátamat a folyosó falának vetettem, és idegeségemben a cipőm orrát kezdtem bámulni - ami szokásomtól eltérően egy régi tornacsuka volt. Minek vagyok egyáltalán itt? Hiszen olyan jól elvoltak! Ennyit arról a mondásról, hogy akit szeretsz engedd el, és ha vissza talál hozzád csak akkor volt igazán a tiédm vagy valami ilyesmi. Tudtam, hogy Rebecca minden szavunkat hallja, és hogy élvezi ezt az egészet, a kis szadista. Minek kellett nekem itt maradnom? Olyan hülye vagyok! Ha valaki rájön, hogy lehet az érzéseimet kontrolálni kérem szóljon nekem is! hallottam ahogy az ajtó csapódik Stefan után, és úgy éreztem muszáj megszólalnom mielőtt szétbőgöm a fejem - ezt eddig két okból nem tettem meg; egy; mert van büszkesége, kettő; nem hagyom, hogy Rebecca sírni lásson.
- Azt mondtad beszéljük meg - emeltem fel a fejem, és egyenesen a sötét íriszébe néztem - Hallgatlak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Vas. Aug. 21, 2011 9:04 am

- Jaj bocsánat. - játszottam meg a megbánt kislány szerepét, majd ő is ugyanúgy állt, mint én. Kicsit sem akar rám hasonlítani.. De sosem tud a nyomdokaimba lépni. Ezt a versenyt én nyertem meg. - Rebecca vagyok, Stefan volt barátnője, és nem csak az ágyasa. - kacsintottam a lányra.
Nyugodtan beszéljenek csak négyszemközt, hisz nem fogom látni, de hallani fogom. - Okés, Stefan. - mosolyogtam rá, majd becsukta az ajtót, és hassal lefeküdtem az ágyára. A lábamat a magasba raktam, és megfogtam egy szőke hajtincsemet, és elkezdtem birizgálni, majd a fülem mögé söpörtem a hajamat, hogy minél tisztábban hallhassak. Elkezdtem unatkozni, így felpattantam a helyemről, és körbenéztem a szobába. Minden volt itt könyvektől kezdve, naplókig. Különböző korszakokból. Volt olyan, amikor együtt voltunk, megfogtam, kiemeltem, majd visszaraktam. Nem érdekel, hogy mit gondolt akkoriban rólam. Meg most nem vagyok kíváncsi egy csöpögős sztorira.
Ismét az ágyra feküdtem, imént háttal, és alig vártam, hogy kiszedjem a tökéletes hallásommal a beszédüket. Nincs jobb a veszekedésnél, na meg az alázásnál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Vas. Aug. 21, 2011 8:54 am

Ettől tartottam a két lány közti rivalizálást nem akartam. Kicsit szúrós tekintettel néztem Beckyre, hogy ne legyen ilyen egyből majd vissza fordultam Caroline felé.
- Na lányok nyugalom nem kell a vita. - mondtam hangosan majd gyorsan mutattam Carolinnek, hogy menjen ki és én meg megyek utána.
- Becky légyszíves várj meg itt. - mondtam miközben ránéztem csillogó szemekkel. Végül kimentem az ajtón és becsuktam magam után. De tudtam, hogy Becky hallgatózni fog meg nem fog sokáig a szobában maradni hanem ki jön ide.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Vas. Aug. 21, 2011 8:33 am

Nem hittem a szememnek. Először megfordult a fejemben, hogy csak álmodom, vagyis egy rémálom kellős közepén vagyok, de végül elvetettem az ötletet. Vagyis muszáj volt, mivel nem akartam magam álomvilágba ringatni. Lehajtottam a fejem, ugyanis képtelen voltam Stefan szemébe nézni, mikor a hangja olyan elgyötörten csengett. Aztán megpillantottam Őt, és úgy éreztem magam mint valami hivatalos harmadik. A lánynak világosszőke haja, és csillogó zöldeskék szemei voltak, és esküszöm olyan volt mintha tükörbe néztem volna - persze csak képletesen értem. A hajunk, a testalkatunk, a szemünk árnyalata... Kívüllátóként biztos rokonnoknak néznének minket. Éreztem ahogy a körmöm a husomba vág, úgy szorítom az öklöm, mivel azon a nőn, Stefan ingje volt. Oké, Care nyugi, csillapodj, ne rohanjunk rögtön a falnak...
- Már megbocsáss de a nevem Caroline, és nem "ez" - fontam össze én is olyan számonkérően a karom a mellkasom alatt. - és megtudhatnám te ki vagy?
- Számomra a megtiszteltetés - fintorodtam el cinikusan, majd ügyet se vetve Beckyvel és a szorító mellkasommal Stefan felé fordultam.
- Beszéljünk, jó! De akkor lehetőleg négyszemközt. Rá nem tartozik a dolog - biccentettem a fejemmel Becky felé, mialatt próbáltam megérteni mit jelent Stefan szemébe az a mérhetelen bűnbánat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Vas. Aug. 21, 2011 8:11 am

Hirtelen ajtónyitást hallottunk. "Oh remek." ~ gondoltam, és megpillantottam egy szőke hajú kislányt. Éreztem rajta, hogy vámpír, és nagyon fiatal. Minél fiatalabb, annál könnyebben lehet velük végezni. Láttam Stefan-on a döbbenetet, és mikor elkezdett felé sétálni, felvont szemöldökkel figyeltem őt. Egy pláza cica, mint én?
Az ágy szélére ültem, háttal nekik, és felkaptam magamra Stefan ingét, begomboltam, majd felálltam és egy bútor szélének támaszkodtam. A mellkasom alatt összefontam a karomat, és egyfolytában "Caroline"-t bámultam szúrós tekintemmel. Ilyenre mondják azt, hogy: Ölni tudna a tekintetével.
- Stefan! - vágtam közbe. - Ezen nincs mit megbeszélni. Ne mond azt, hogy ez nem az aminek látszik, mivel az! Épp készültünk lefeküdni egymással, mire ez - mutattam a lányra. - kopogás nélkül beállított. - közöltem vele gúnyosan.
- Amúgy Becky vagyok. - mondtam egy ravasz kis mosollyal a szám végén. - Öröm, hogy megismertelek. - nyomtam meg az Öröm szót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Vas. Aug. 21, 2011 8:04 am

Miután már a gatyánkat is levettük én egyfolytában csókokkal leptem el Becky testét míg nem egy ajtó nyitódást nem hallottam. Hirtelen felkaptam a fejemet és Caroline állt az ajtóban abban a pillanatban teljesen megfagytam és csak néztem azt a két szempárt. Láttam, hogy most tört össze ahogyan én is. Mit tettem? hisz én még szeretem őt, de ezzel most elrontottam az egészet.
- Caroline kérlek beszéljük ezt meg. - mondtam igen csak halkuló hangon és közben leszálltam az ágyról és felé sétáltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Vas. Aug. 21, 2011 7:50 am

Miután mindenki elment egyedül maradtam a hatalmas panzióba. Bár az eszem azt súgta, jobb lenne követnem őket, valahogy a szívem erősebb volt nála. Így a legközelebbi könyvespolchoz léptem, és - nem törődve azzal, hogy ezért valószínű Damon a fejemet veszi - véletlenszerűen leemeltem egy vastag, régi könyvet a polcról, és az egyik kertben lévő nagy fa árnyékába telepedtem le. Olyan nyugodt, és békes volt minden, hogy el is feledkeztem egy időre a gondjaimról. Felemeltem a könyv elejét, amin se cím se író nem szerepelt, majd meglepetten tapasztaltam, hogy ez nem egy nyomtatott hanem egy kézzel írott régi példány lehet. A dőlt szálkás betűk, idézeteket, napló-bejegyzéseket - ezeket figyelmesen elkerültem, vár ha véletlenül kiderülne, hogy Mr. Pöcsfejé még zsarolhatnám is vele - és minden féle tudományos képletet formáltak meg. Leginkább a különféle idézetek érdekeltek, de azokat is néhez volt elolvasni. Aztán megakadt a szemem egy kis bejegyzésen. Ezt másmilyen írással írták, de ugyan olyan réginek tűnt.

Annyi szomorúság, tanácstalanság, igen, kétségbeesés volt arcában, hogy meg kellett állnom, vissza kellett néznem. Néztem, és azt hittem, megszakad a szívem. Talán soha nem szerettem úgy, mint ebben a pillanatban

Milyen igaz, gondoltam halkan sóhajtva. Mintha a szívemből írták volna. Kisérteties. Hirtelen felindulásból előkaptam a mobilom, és kikerestem Stefan számát majd megnyomtam a hívás gombot. Az üzenet rögzítője kapcsolt én pedig hirtelen gondolkodás nélkül beszélni kezdtem. Mire felfogtam mit tettem már nem volt mit tenni, felpattantam és vámpírsebeséggel Stefan szobájához siettem. Óh remélem itt van a mobilja akkor ki tudom törölni...
- Te jóságos ég! - kiáltottam elkeseredve. Azt a látványt sose tudom majd elfeljteni, egyszerűen örökre az eszembe és a szívembe vájta magát az a pillanat amikor darabokba hullot a szívem.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Vas. Aug. 21, 2011 7:31 am

Miközben az ölébe voltam, és a szobájába vitt, jó alaposan végig néztem. Kicsit rumlis volt a szoba, de ha tipp-topp lenne, akkor már rég nem lennék itt. A puha ágyára fektetett, és láttam a szemében a vágyat. Sikerült! Tudtam, hogy nem fog tudni nekem ellenállni.. Most már az Enyém! Többször váltottunk csókot, majd lekapta rólam a felsőmet, és az ingét is elkezdte kigombolni. Nyakán megduzzadt az egyik ér, majd újra a szemébe tekintettem, és "angyalian" elmosolyodtam. Csókjaival a felsőtestemet behintette, míg én halkan kuncogtam, majd a mellkasomra hajtotta a fejét. Óvatosan a hajába túrtam, és behunytam a szememet, de a nyugalmamat egy lány hang szakította félbe. Egyből kinyitottam a szememet, és a telefonra szegtem a tekintetemet. Caroline.. szóval ő volt az ex csaj. Hát az is marad! Hisz látszik, hogy Stefan még mindig érez valamit irántam.. Összevontam a szemöldökömet, és megforgattam a szememet. Mintha egy csöpögős tini szerelmes filmből lopta volna. "Jaj próbálom visszakapni a barátomat.. Bla-bla-bla.." ~ gondoltam gúnyosan. Majd, ha egyszer találkozunk, megmutatom, hogy ki itt a Főnök.
Hirtelen Stefan a szemembe nézett, és megcsókolt. Váratlan volt, de figyelemelterelő. Kezeim az övére tévedt, majd kikapcsoltam, ahogy a saját nadrágomat is. - Nem kellene rajtunk ennyi felesleges ruha, mi? - kapkodtam gyorsan a levegőt, majd felvontam a szemöldökömet, és lerúgtam magamról a farmeromat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Vas. Aug. 21, 2011 5:53 am

Stefan üzenet rögzítője.

Önnek egy új üzenete van.

- Stefan én vagyok az, Caroline. - pár másodperc, néma csönd, majd egy nagy sóhaj hallatszik a vona túlsó végéből - Csak gondoltam felhívlak megkérdezni, hogy vagy, és hogy minden rendben van e veled. Oké, igazából beszélni szerettem volna veled kettőnkról, mert rájöttem, hogy elhamarkodottan döntöttem. És talán változtathatunk rajta ha te is akarod. Persze ez csak egy feltevés, meg értem ha nem akarod, hiszen már megszoktam, hogy leppatintanak. - mély, szomorú sóhaj hal el, majd egy optimistának tűnő vidám hang szól be - Majd ha hazaérsz kélrek hívj vissza! Szia!

( életembe először csinálok ilyet, kitudja tán divatot teremtek xD )
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Stefan szobája
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Stefan szobája
» Damon szobája
» Rebekah hálószobája
» Lucy szobája
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Salvatore panzió-
Ugrás: