The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Stefan szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Vas. Aug. 21, 2011 4:55 am

/ ház egyéb részei/

A csók után egyből fölkaptam és felmentünk a szobámba. Az ágy szépen és finoman ráraktam és én is mellé feküdtem. Simogatni kezdtem a gyönyörű arcát és csak a szemébe néztem. Olykor-olykor meg csókoltam, hogy érezhessem finom ajkát. Egy idő után a nyakát kezdtem el kényeztetni majd halkan odasúgtam - Szeretlek. Közben levettem a felsőjét és én is kigomboltam az ingemet. Kezeimmel végig simítottam a lábait majd egyre lejjebb kezdtem csókolgatni. Míg a hasához nem értem. Később a fejemet a mellkasára raktam és hallgattam ahogy a szíve ver. Jó volt hallgatni és még el is mosolyodtam.Pár perc után bekapcsol az üzenet rögzítőm. Hirtelen felkaptam a fejemet és figyelmesen hallgattam végig az üzenetet. De mikor mondta, hogy Caroline nem akartam ezzel foglalkozni hisz most szakított velem és már most vissza akar kapni. Inkább tartok egy kis szünetet vele aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz itt. Láttam Becky-n, hogy ez az üzenet zavarja, hamar letette szerencsére a telefont Caroline és gyorsan eltereltem egy lágy csókkal Becky figyelmét az üzenetről. Majd később felhívom vagy nem. Nem tudom... megont minden olyan zavaros, de ez most nem számít itt van velem egy gyönyörű lány és szeret. Csak én nem tudom, hogy kit szeressek két tűz közé estem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 16, 2011 10:54 am

Elena hamar kiadta az utasításokat, hogy mit tegyek, de nem mondtam neki nemet meg semmit, se hanem halványan elmosolyodtam. Kivett a szekrényemből egy farmert meg egy hozzá illő inget. Az ízlése mit se változott még most is tökéletesen eltalálja a ruhadarabokat. Hírtelen megszólalt a csengő és egyből kíváncsi voltam, hogy ki lehet az, de volt most jobb dolgom is. Hallottam, hogy Elena Damon-t küldi le ajtót nyitni. Közben kimentem a fürdőbe jó sokszor megmostam az arcomat jó hideg vízzel azután megtöröltem egy száraz törölközőben. Gyors a hajamat is helyre hoztam. Visszamentem az ágyhoz és átöltöztem abba a ruhába, amit Elena rakott ki nekem. Olykor-olykor füleltem, hogy ki csengethetett. Egyszer felismertem Bonnie hangját, de volt valaki vele csak nem ismertem föl egyszerre a hangját. Később rájöttem, hogy csak egy valaki lehet az aki Bonnie-val jött. Kezdtem megint kiborulni, de most megfékeztek a könnyeimet ezért csak leültem az ágyra és hallgatóztam továKözben Elena beszólt, hogy jövök e. Nem akartam menni, mert nagyjából sejtettem, hogy ki jött Bonnie-val. De mivel Elena szeretné, hogy menjek ezért felálltam az ágyról.
- Rendben Elena máris jövök. – kiabáltam vissza. Vettem egy jó nagy levegőt majd elindultam ki a szobámból.
/ folyt. ház egyéb részei/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 16, 2011 10:42 am

Pár perc habozás után Stefan felállt. - Na szóval. Most meg az arcod hideg vízzel és.. - mentem a szekrényéhez. Kivettem egy tiszta farmert, és egy inget. - Ez tökéletes. Öltözz át, szedd össze magad, és indulhatunk is. - mosolyogtam Stefan-ra. - Akkor megyek én.. átöltözni. - mondtam és az ajtó felé mutattam, ekkor megszólalt a csengő. Stefan indulni akart. - Ne, ne, ne! Te csak maradj itt, öltözz át. - mosolyogtam, s kimentem a szobámból. Útközben összefutottam Damon-nel. - Szia. Csöngettek, megtennéd, hogy kinyitod az ajtót? - pusziltam meg az arcát, majd Damon szobájába indultam átöltözni.

/folyt. Damon szobája/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 16, 2011 10:36 am

- Persze, hogyne. - forgattam meg a szemem. Tessék, egy kicsit kedves vagyok, és már le is csesznek. Meg se éri normálisnak lenni. Gyorsan kipakoltam a ruhákat, és átszállítottam az én szobámba. Nem volt sok, így két fordulattal végeztem. Amikor visszaértem Stefan szobájába, Elena még mindig vigasztalta.
- Na, indulunk? Vagy még csináltok valamit? - kérdeztem. Nem mosolyogtam, de nagyon nagy erőfeszítésbe került. Stefan olyan gagyin néz ki, amikor sír... Röhöghetnékje lesz az embernek, és alig lehet visszatartani... Amikor lefelé görbül a szája, a szeme meg vörös... Hát az valami eszméletlen. Egyszerűen röhejes, de azért sikerült visszafognom magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 16, 2011 10:17 am

Hát igen erre számítottam Damon hozza a szokásos formáját bár lehet, hogy igaza van mindenben. De nem tudom tisztára zavarodott voltam. Örültem annak, hogy Elena ennyire törődött velem, de nem szabad ezt élveznem, mert már nem velem van, és nem akarok ismét balhét. Mikor elhívott, hogy menjek velük a Grillbe nem tudtam, hogy először mit válaszoljak neki.
- Hát nem tudom, hogy jó ötlet e nem szeretnék a nyakatokon lenni. - néztem közben Elenára majd Damonre. De biztos, hogy Elena nem akar itt hagyni, mert, hogy még kárt okoznék magamnak, de végül igaz lehet. Közben Elena felállt és a kezét felém nyújtotta. Pár percig még gondolkoztam aztán megfogtam a kezét és felálltam mellé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 16, 2011 10:02 am

Rápillantottam Damon-re, amikor elkezdett gúnyolódni. - Ez most nem a legjobb alkalom a gúnyolódásra. - vetettem rá egy gonosz pillantást. Majd elkezdett arról beszélni, hogy ő és Caroline mennyire nem illettek össze. Damon.. pont a legjobbkor kezdte kioktatni Stefan-t. Épp a szemembe nézett, az előbb említett, s erősebben megragadtam a vállát.
- Ne hallgass rá. Mindig ilyen. - suttogtam. Ismét átöleltem. - Megyünk a Grill-be kikapcsolódni, nem tartasz velünk? - kérdeztem elengedve őt. Ki kéne mozdulnia, az elmúlt hete pocsék lehetett számára. Emberek között kéne lennie, különben is, nem hagynám őt itthon egyedül, nehogy véletlenül a karót a szívébe döfje. Sosem bocsátanám meg magamnak..
- Damon légyszíves átvinnéd a ruháimat? - néztem rá könyörögve, majd vissza Stefan-re. - Na gyere hozzunk rendbe téged. - álltam fel, és a kezemet nyújtottam neki.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 16, 2011 9:53 am

Ahogy felfelé mentünk, hogy átcuccoljunk Stefantól hozzánk, egyszer csak hangokat hallottunk. Elena elkezdett rohanni, én pedig követtem. Stefantól jöttek a hangok. Amikor beléptünk, a kezében egy karót szorongatott. Meg se lepődök. Megint előjöttek az öngyilkos depressziós hajlamai. Remek. Elena odament hozzá, és vigasztalni kezdte. Megforgattam a szememet, amikor Stefan elkezdte sorolni a bajait.
- Öcsi, ezt már mi is tudtuk. - mondtam kissé gúnyosan, majd amikor azt mondta, Caroline szakított vele, már bántam is. Bár nem igazán illettek össze, úgy tűnt, Stefan tényleg szerette. Elenát miattam vesztette el - bár ezt annyira nem bántam, hisz így az enyém lett - , Caroline-t meg nem tudom miért. De annyi biztos, hogy nagyon fáj neki.
- Sajnálom, Stefan. Ha ez vigasztal, a Barbie egyáltalán nem illett hozzád. Örülj, hogy még időben el tudtál szabadulni. - mondtam. Talán sértésnek hangzott, de tényleg nem annak szántam. Pusztán... kedveskedés? Nem, az már túlzás. Csak normális hangnemben elmondtam a véleményem.
- Szerintem nem te rontottad el... Csak olyanba szerettél bele, aki nem illik hozzád. És erre ő hamarabb rájött. - mondtam elhúzva a számat, majdnem megvontam a vállamat.
- Na, átcuccolunk? - kérdeztem Elenától, és meg sem várva a válaszát elkezdtem kipakolni Elena ruháit a szekrényből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 16, 2011 9:23 am

Véget akartam vetni az életemnek, de Elena hirtelen megjelent és a karót meg kitépte a kezemből és elhajította a szoba másik végébe. Nem akartam elmondani neki a történteket, de nem hazudhatok neki.
- Elena ezt nem akartam, hogy most tudjátok, hanem később, hogy Carolne-val járunk, vagyis jártunk, mert... Mert már.. - akadtak el a szavaim és képtelen voltam tovább mondani, de muszáj volt.
- De már többet nem lehetek vele egyűt... Most voltam ismét boldog miután vége lett köztünk, de túl hamar akartam mindnet. Mindent elrontok folyamatosan. - mondtam és nem bírtam ismét a szemébe nézni. Most, hogy elmondtam biztos majd megint kapni fogom, lehet, hogy nem tőle, hanem tán Damontől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 16, 2011 9:14 am

/Salvatore nappaliból/

Amikor a lépcsőn voltam hangos kiabálást, és törést hallottam. Gyorsan felfutottam, és kopogás nélkül benyitottam Stefan szobájába. Azt hittem, majd elkiabálom magam.
- Stefan! - rohantam oda hozzá. A kezeimbe vettem az arcát, és ekkor láttam, hogy nedves az arca. Utoljára akkor sírt ennyire, amikor Katherine miatt szakítottam vele. Láttam, az egyik kezében egy hegyes törött fa volt, más néven karó, ami végezhet egy vámpír életével. Gyorsan kirántottam a kezéből, és a szoba másik sarkába dobtam el. Átöleltem, s a hátát simogattam csitításkép. - Shhh.. Stefan, mi történt? - kérdeztem tőle. Le kell higgadnia.. Pont időben értem ide különben, már lehet, hogy Stefan nem lenne közöttünk.. Elengedtem, de a vállát még fogtam.
- Mi a baj? - kérdeztem a szemébe nézve.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 16, 2011 8:41 am

/ Kórház/

Vámpír iramba jöttem haza. Láttam, hogy Elena és Damon a nappaliba vannak, de nem nagyon érdekeltem. Becsaptam gyors a bejárati ajtót és a szobámba rohantam. Lepakoltam a fölösleges cuccomat az ágy. Nagyon ideges voltam vagyis nem ideges hanem összetört és szomorú. Dúltak bennem az indulatok. Ide-oda kezdtem mászkálni a szobámban egyszerűen nem tudtam felfogni az egészet, hogy már megint elhagyta az akit szívéből szeretett. Olyan ideges lettem, hogy elkiabáltam magam.
- Az istenbe már!! - nagyon hangosan kiabáltam és teljes erőből egy ütéssel darabokra törtem a közelembe lévő asztalt. Néhány nagyobb darab a kezembe állt, de nem érdekelt ezért nem is szedtem ki. Teljesen könnyes szemekkel borultam térdre a földre. A közelemben volt egy nagy hegyes fa darab. Megfogtam és nézni kezdtem közben gondolkoztam ezen az egészen. Leg szívesebben most meg öltem volna magamat, hogy ne fájhasson ennyire soha többet. A könnyeim egy folytában folytak le az arcomon. Még sose volt ilyen velem, hogy valamiért ennyire sírnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 6:33 am

- Ááá nem. - legyintettem a kezemmel. - Négyszemközt jobb. - néztem előre, s Stefan eldőlt az ágyán. Be kell bizonyítanom neki, hogy csak azért, mert Stefan a gyerekem apja, ezen kívül én ŐT szeretem!
- Akkor szerintem megyek is. - mosolyogtam rá. - Köszi, hogy meghallgattál. Még találkozunk szia Stefan. - köszöntem el tőle, kiléptem a szobájából, bezártam az ajtót, s elindultam Damon felé.

/folyt. Damon szobája/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 1:21 am

- Szerintem jól tetted, hogy előszór nekem mondtad el. - mondtam majd rámosolyogtam.
- És szeretnéd ha ott legyek mikor elmondod neki vagy inkább négyszemközt akarod majd? - kérdeztem és vártam. Egy kis idő után hátradőltem és elfeküdtem az ágyon és a plafont kezdtem el nézni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 1:14 am

- Bocsi. - mondtam lebiggyesztve az ajkamat, majd ahogy rám nézett apró mosolyra húztam a számat.
- Nem. - ráztam meg a fejem. A copfom megcsapta az arcomat. - Egyből felsiettem. Szerettem volna, ha először Te tudod meg a híreket. - bambultam el. Elkezdtem kigondolni, hogy mégis mit fogok mondani Damon-nek? Terhes vagyok, de nem tőled, de én téged szeretlek? Fogalmam sincs..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 1:11 am

Mikor feltettem a kérdést kaptam egy pofont, de meg is érdemeltem.
- Sajnálom Elena elhiszem, hogy nem akarod ezt neki és most hülye is voltam, hogy ezt megkérdeztem. - mondtam majd nagy szemekkel ránéztem.
- Nem láttad Damont mikor bejöttél? - kérdeztem s vártam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 1:04 am

- Köszi. - nem tudom hányadszorra köszöntem meg ma már neki. - Hát igen.. Most békültetek még csak ki. - mondtam egy sóhaj közepette. Kibékítettem őket, majd miattam is fognak összeveszni. Hihetetlen..
A következő kérdésnél lekevertem neki egy pofont, persze nem erőset. - Megőrültél Stefan Salvatore? - kérdeztem felemelve a hangomat. - Szerinted megölném a saját gyerekemet? Örök beadni nem fogom, mert nem hagyom, hogy ugyanazt átélje, mint én!! - összevontam a szemöldökömet. Lehet, hogy nem volt szép megütnöm, de a gyerekem, vagyis a gyerekünkről van szó..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 12:58 am

- Elena bármit is fog mondani Damon nem hagyom hogy mérgében talán bántson. De szerintem nem fog neked ártani, de már van egy kis rossz előérzetem, hogy nekem most nem lesz könnyű akkor, Hisz te is tudod most lett testvéri béke, de igyekszem, hogy meg is maradjon és ne legyen senkinek se semmi baja. - feleltem majd rá néztem. Kár, hogy elvesztettem, de csak azt akarom látni rajta, hogy boldog.
- És gondolkoztál azon, hogy megtartod-e vagy nem? - kérdeztem és ismét ránéztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 12:52 am

- Nem viccelek Stefan! - mondtam hisztérikusan. Komolyan én ilyennel nem is szórakoznék! Mindjárt fejbe csapom, hogy térjen észhez. - Nekem mondod?!? Mikor tegnap mondta Bonnie, hogy gyereket várok azt hittem, hogy ott helyben ájulok el. Igen és szerinted miért félek? - majd átölelt. - Köszi ez jól esett. - mosolyogtam.
- Ha Damon megtudja.. nem is merek belegondolni, hogy mit fog erre reagálni.. - suttogtam és a plafont kezdtem el bámulni.
Majd Stefan vett egy mély levegőt és ránéztem. Bevallotta az érzéseit irántam, s elmosolyodtam. - Oké. - bólintottam. - Köszi. - mondtam csak ennyit erre, mivel nem tudok mást mondani..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 12:44 am

- Elena kérlek ne viccelődj ez komoly dolog főleg mert benned van. Ugye tudod, hogy ezt Damonnek is el kel mondanod? És.. és.. nem tudom ez most hirtelen jött. - mondtam majd átöleltem még egyszer. Hihetetlen ez a dolog még most se tudom felfogni az én gyerekem van Elena hasában. Ez.. ez.. most meglepő, de el kell fogadnom a dolgot és majd ha elmondja Damonnek akkor vigyáznom kell rá nehogy dühös legyen és ki tudja mire lenne talán képes, de bízok benne, hogy nem fogja bántani.
- Elena csak, hogy tudd én még mindig szeretlek és szeretni is foglak és tudom, hogy te Damont választottad és el is fogadtam. De mivel most terhes vagy ezért én vigyázni fogok rád. - mondtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 12:37 am

- Nem, bárcsak tréfálnék, de ez az igazság. - mondtam lehajtva a fejemet. El voltam szomorodva, most már nem csak az én napomat tette rosszá ez a kis lény bennem, hanem Stefan-ét is. Biztos örül neki..
Stefan fejbe csapta magát, én pedig ijedten néztem őt.
- Stefan.. 100%, hogy TE vagy az apja. A magzat már 3 hetes.. - néztem rá. - Vagyis embrió. - ráztam meg a fejem. Ha a biológia tanár ezt hallotta volna.. 3. hónap után hívjuk magzatnak, addig embrió. Na elég a tanulással, vissza az életbe.
- Szóval gratulálunk Stefan Salvatore, Ön nem a lottót nyerte meg, hanem apa lesz! - mondtam ironikusan.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 12:32 am

Hamar leültettet az ágyra és még mellém is ült. Hallgattam amit mond és mikor kiejtette ezeket a szavakat szívemet úgy éreztem, hogy most megállt. Nem tudtam hirtelen felfogni a dolgokat.
- Elena most ugye tréfálsz velem? - feleltem még mindig magam elé nézve és nem bírtam felfogni: Terhes és ráadásul tőlem. Ez hogyan lehet? Ez nem lehet igaz. Most Damont szereti és ha megtudja, hogy terhes és, hogy ráadásul nem is az ő gyereke akkor nekem annyi. Jaj Stefan higgadj le - gondoltam magamba és fejbe csaptam magam.
- Elena biztos vagy benne, hogy én vagyok az apja? - kérdeztem majd vártam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Szer. Aug. 10, 2011 12:08 am

/Elena szobája/

Egész végig száguldoztam, s megálltam a Salvatore birtok előtt. Kiszálltam, s rohanva mentem be, a házba. Nem érdekelt, hogy most ki látott meg, s egyből Stefan szobájába siettem. Szinte berontottam az ajtón és csak figyeltem Stefan-t. Egyből odasietett hozzám és megölelt. A mellkasára hajtottam a fejemet, s lehiggadtam.
- Gyere. - ültettem le az ágya szélére, s mellé ültem. - Stefan.. Voltam tegnap doktornál és terhes vagyok.. - suttogtam. Vártam pár percet. - A Te gyerekeddel...

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Kedd Aug. 09, 2011 11:59 pm

Nyüzsgő kis este volta a tegnapi. A kis mondókám után egyből a szobámba jöttem és hamar elaludtam. Másnap reggel korán felkeltem és edzettem egy kicsit, míg meg nem hallottam, hogy egy kocsi leparkolt a ház elé. Vártam pár percet és egyszer csak Elena benyit az ajtón. Láttam, hogy valami bántja ezért oda mentem hozzá és átöleltem.
- Elena mi a baj? Elmondod nekem hát ha tudok segíteni. - mondtam majd elengedtem az ölelésből. Vártam, hogy mit fog mondani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Hétf. Aug. 08, 2011 6:50 am

/ Salvatore Pince/

A pince igencsak zsúfolt volt, ezért inkább a szobámba siettem. Mikor beértem és az ajtót bezártam magam után észre vettem, hogy a gyűrűm az ágyon van és még egy levél is. Egyszerre rossz érzésem támadt. Felhúztam a gyűrűt az ujjamra és utána elolvastam a levelet. Teljesen a földre rogytam és magam elé bámultam, közben pár könnycsepp lecseppent. Tudtam nem kellet volna ezt tennem most itt se tartanánk. Muszáj lesz megkeresnem és beszélnem vele. Gyorsan magamra kaptam tiszta ruhát és gondolkozni kezdtem, hogy hova is mehetett és rájöttem. A Gilbert nyaraló ott most senki nincs vagyis már vannak és ahogy észre vettem Damon nem volt a házban. Tudtam, hogy ő Elena után ment és most nekem is ezt kéne tennem, de nem tudom, hogy megtegyem e?! Megteszem beszélek Elenával.

/folyt. Gilbert birtok/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Hétf. Aug. 08, 2011 12:13 am

/Damon szobája/

Rohanva befutottam Stefan szobájába, s előkaptam a táskámat. Még jó, hogy nagyméretű táskát hordok mindenhova, így a cuccaim, amit eddig itt hagytam Stefan-nál mind belefér. Csak úgy belehajítottam mindenemet. Közbe patakoztak a könnyeim. Túl sok embernek okozok fájdalmat. El kell mennem egy kis időre.. Hogy lenyugodjak és talán újra folytathatnám az írást..
Felkaptam magamra a táskámat, elővettem egy papírt és egy tollat, majd remegő kézzel elkezdtem a következőt ráírni:
Kedves Stefan. Nem érdemellek meg! Túl jó vagy hozzám. Szeretlek szívemből, de a jövőben nem tudnám megadni neked azt a boldogságot, amit Te adtál nekem mindennap. Nem hiszem, hogy már tudnék-e benned bízni, ezek után.. Kérlek felejts el! - Elena.
Befejeztem, s levettem a gyűrűjét, majd a papírra raktam. Ezt így együtt ráraktam az ágyra, hogy feltűnő legyen.
Egy másik lapra is valamit ráfirkantottam. "Szeretlek.. Sajnálom, hogy ennyi fájdalmat okoztam. Ígérem többé nem teszem be a lábamat a házba.."
Megfogtam a cetlit, majd Damon szobájának az ajtaja alá csúsztattam, s lefutottam. Kisprinteltem az ajtón, beszálltam a kocsimba, s elkezdtem elindulni a számomra legbiztonságosabb helyre..

/folyt. Gilbert nyaraló/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   Vas. Aug. 07, 2011 1:46 am

/Salvatore pince/

Nem is köszöntem be Damon-nek, semmi. Bementem Stefan szobájába, s elmosolyodtam. Olyan jó érzés fog el mindig itt, ha ide belépek. Körül néztem, majd lefeküdtem az ágyra. Betakaróztam, s magam mellé néztem. Mindig hagyok helyet mellettem, hátha Stefan fel jön, s mellém bújik. Bár ez csak egy álom lehet.
Lehunytam a szememet, s hamar elkapott az álom.

Reggel viszonylag elég hamar felkeltem, s alig nyíltak ki az álmos szemeim a csipától. Sikerült feltápászkodnom az ágyból, majd kinyitottam a fiókomat, amibe némi ruha, meg tisztálkodási dolgaim voltak. Megmostam a fogamat, megfésültem a hajamat és egy pulcsit vettem fel a top-omra, hogy ne fázzak. Valami reggelit kéne szereznem Stefan-nak.. Mi a kedvenc.. állata? Majd megkérdezem Damon-t, s elindultam a lépcső felé.

/folyt. Salvatore pince/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Stefan szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Stefan szobája
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Stefan szobája
» Damon szobája
» Rebekah hálószobája
» Lucy szobája
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Salvatore panzió-
Ugrás: