The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Mystic Falls sport pálya

Go down 
SzerzőÜzenet
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Hétf. Szept. 12, 2011 7:23 am

Sportpálya.. már megint. Valahogy vonz ez a hely.
Az összes hobbimhoz van itt valami. Kosár pálya, emberek, vér... és Stefan.
Starbucks nincs. Pedig a kávé a vámpír legjobb barátja.
Se baj.
Most más dolgom van.
- Stefan - tudtam hogy még fel sem fogta mit mondtam, azonnal előkaptam egy adag verbénát.
Belenyomtam az egészet, és elhurcoltam egy üres lakásba.
Alyson előzőleg már lezárta az ajtókat.
Ledobtam a földre, és vártam.

/ folyt. Aron James lakása/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Hétf. Szept. 12, 2011 6:30 am

/ Salvatore panzió/

Amint eljöttem a birtokról egyből a sport pályára mentem. Mondjuk nem szokott ide járni, de most minden helyet meg kell néznem. Elértem a pályát. Senki se volt a pályán és még a pálya környékén se. Szinte majdnem a szélén álltam meg. Nagy csönd volt. Egy darabig.. Egy szívdobogást hallottam a hátam mögött. Kinyitottam a szememet majd hátrafordultam. Egyből lefagytam mikor megpillantottam.
- Klaus.. - mondtam kicsit halkuló hangon. Pont most kell neki is megjelennie. Egyedül vagyok így simán meg tud ölni, de nem hiszem, hogy most ok nélkül jelent meg itt.
- Mit akarsz? Nem fogod Elenát bántani. Főleg nem fogod feláldozni. - jelentettem ki. De azért igyekeztem óvatos lenni hisz egy mozdulat és nekem örökre végem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Szer. Aug. 17, 2011 12:08 am

Hallgattam csendben, amit mondott. A felét nem is értettem, de annyi azért leesett, hogy ő sem tudja, mi lesz. Ez egy kicsit zavart, ez a bizonytalanság... Annyi biztos, hogy ha megtört az átok, akkor már tényleg senki nem állhat az útjába. Akkor vajon szüksége lesz még rám? Vagy mehetek, amerre akarok?
Ahogy csendben haladtunk, egyre jobban láttam már a Grill-t. Egyre közelebb értünk. Nem olyan volt, mint amilyenre emlékeztem. Más volt a felirat rajta, de azért jól nézett ki. Hát, igen... Régen jártam itt.


/folyt. Grill/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 2:24 pm

Lehet hogy úgy gondoltam, remek lenne ha nem kéne csöndben kéne sétálnunk, de nem teljesen így gondoltam. Ráadásul fogalmam sincs mit válaszolhatnék erre.
- Nézd Ally, azt sem tudom hogy velem mi lesz ha megtörik az átok. Ha arra gondoltál hogy velünk mi lesz akkor arra meg végkép nem tudom a választ, sőt arra sem hogy miért történik most mindez, és azt hogy miért vagyok ilyen most veled meg se kérdezd. Alyson a kérdéseidre nem tudom választ ebben biztos vagyok, legalábbis abban teljesen hogy amit te sem tudsz és megkérdeznéd azokra most nem tudnék semmit mondani. Remélem megérted. - Ezt még kimondani is sok volt és ijesztő is hogy mennyire nem vagyok önmagam. Azt hiszem ha ettünk és haza vittem valami erőset kell igyak hogy ezt feldolgozzam, mert ez így nem állapot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 2:16 pm

Kitartotta a könyökét, én pedig belékaroltam. Klaus egyik régről megmaradt, fura szokása, de én már megszoktam. Lassan, csendben haladtunk. Egy kérdés már régóta ott motoszkált bennem, de eddig még nem kérdeztem... Talán féltem a választól.
- Mi lesz azután, hogy megtörik az átok? - kérdeztem egyenesen előre nézve. Nem néztem rá, most ijesztő lett volna látni az érzelmeket rajta. Klaus általában érzelemmentes arca ma este teljesen nyitott volt, ami nem csak meglepett, de kissé meg is ijesztett. Így csak az utat bámultam, és vártam a választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 2:09 pm

Miután belegyezett, lassan elkezdtünk haladni a Grill felé. Külön örültem volna neki ha nem lett volna ilyen csend, mert hát azok után ami történt kicsit kínos. Nem számít. Most kicsit komolyabb témákra kellett terelnem a gondolataimat. Nem kezdhetek új életet amíg rajtam van az átok, a hasonmás miatt sem meg amúgy sem. Szóval minden a terv szerint marad. Majd max. Én megyek a vérfarkasért.
Kitoltam a könyökömet mutatva hogy belém karolhat. Az én időmben ez divat volt. Majd ha nem jól sül el megkeresem Kathrinet vagy egy másik szerencsétlen vámpírt és kicsit át adok nekik a szenvedésemből. Igaz ez csak fizikailag lehetséges, de nekem az is elég, mert a kín ott van az arcukon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 1:54 pm

Volt némi igazság abban, amit mondott... Nyilván bármelyik boszorkányt megszerezhette magának, de engem választott. Én vagyok most itt. Igen, elég jó lehetek. Elégedetten elmosolyodtam, majd következő megjegyzése hallatán ismét tágra nyílt a szemem a meglepettségtől.
- Oké. - mondtam, majd újra elmosolyodtam. Érdekesnek találom ezt az új, talán igazi Klaus-t, de kezd tetszeni. Bár azért maradjon belőle a régiből is... Az a kegyetlenség... Na, azt imádom benne. Az tetszett meg már a legelején. És persze a gonoszság.
Elindultunk a Grill felé, csendesen sétálva. Nem volt kellemetlen a csend, mégis beszélhetnékem volt. Ez is egy olyan tulajdonság, ami néha elég idegesítő. Mindig beszélni akarok. De most semmi nem jutott az eszembe, így csendben maradtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 1:46 pm

Tudom hogy igaza volt, de akkor is fájt hallani. Amúgy is, én csak eltereltem a figyelmemet. Szóval azok a bizonyos lények örülhetnének hogy csak ennyire futotta. Az igazi Klaus láttán megenyhülve folytatta.
- Ally, ha nem lennél elég jó nem lennél itt. - oké talán ez sem volt épp nyugtató hatású, de legalább mondtam valamit.
úgy döntöttem ma már nem strapálom magam az érzéseim rendezésével, ezért úgy hagytam az arcom ahogy volt.
- Én viszont megéheztem, mármint kajára, és ebben a városban Meki sincs úgyhogy elmehetnénk a Grillbe, mert nem hallom a gondolataimat a hasam korgásától, mit szólsz? - kérlelően néztem rá, és újra csak kevesen múlott hogy ne nevessem el magam. Vicces ez az egész szituáció.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 1:36 pm

Kérdése meglepett. Ez látszott is az arcomon. Nem számítottam erre a kérdésre sem most, sem máskor. Miért érdekelné Klaus-t, hogy fél-e tőle a boszorkánya.
- Félek-e? - ismételtem el a kérdését felvonva egyik szemöldökömet. - Persze. Részben igen. Klaus, nincs olyan élőlény ezen a világon, aki ne félne tőled. - mondtam, és végig a szemébe néztem. Hirtelen annyi minden ült ki az arcára, hogy rá sem ismertem. Mindig egy magabiztos, határozott, néha gúnyos arckifejezése volt. Most meg... mintha nem is az a Klaus lenne, akitől mindenki retteg.
- Miért számít, hogy félek-e? Nem is tudom, mitől félek: attól, hogy elcseszek valamit, és én szívom meg, vagy attól, hogy... - kezdtem, de nem tudtam befejezni. Nem tudtam, mit mondhatnék. Sokáig gondolkodtam, mire be tudtam fejezni a mondatot.
- Hogy nem vagyok elég jó neked.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 1:28 pm

Nem igazság. Nem játszik tisztán. Én miért nem kérdezősködök? Feladom. Ha nem akarja miért nem mondja? Lehet hogy fél. Vagy retteg. Megérteném, de ha félelemből van csak itt velem akkor mégsem olyan biztos pont a szánalmasan hosszú életemben.
- Nem szükséges mindenre magyarázatot találnunk. Inkább azt mondd meg hogy félsz-e? - nem terveztem hasonlót csinálni, de így hogy belegondoltam ez a biztospont dolog egész jól hangzik. Hagytam hogy minden eddigi elfojtott érzelmem kiüljön az arcomra, az összes. Ott ragyogott rajtam. Igazából nem is tudom miért csináltam, de jó volt pihentetni a lelkem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 1:21 pm

- Természetes? Azt nem mondanám. - jegyeztem meg halkan. Többet nem tudtam mondani, mert ajkait újra megéreztem az enyémen. Anyám, lehet, hogy részeg... Nem, nem látszik annak. Akkor csak beleőrült a sok hajszába, és keresésbe. Talán. Nem tudom, de az biztos, hogy nagyon meglepett. Következő mozdulata még inkább. Ha lehetett, még inkább összezavart. Apró borzongás futott végig a testemen, mintha áramütés ért volna. Viszont nem értettem, így újra elszakadtam tőle, és kíváncsi szemekkel fürkésztem.
- Nem értelek, Klaus. - mondtam félredöntött fejjel. A szemében nem láttam semmit, szinte lehetetlen volt olvasni benne. Csak a remény ismerős fénye csillogott benne, ami azóta ott van, hogy eldöntöttük, ide jövünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 1:11 pm

Erősen kellett koncentrálnom hogy nehogy elnevessem magam. Aranyos volt így pirulva.
- Ez csak természetes - vigyorogtam rá. Nem terveztem felhagyni ezzel az ölelgetés dologgal, örültem hogy valaki végre fontos nekem. Bár ez így nem éppen pontos megfogalmazás. Viszont tenni óhajtottam az ügy érdekében úgyhogy újra rátapadtam az ajkára. Tudtam hogy csak még inkább összezavarom. Nem is baj. Legalább nem kell majd magyarázkodnom miatta. Lejjebb csúszott a kezem, és egy érdekesebb helyre tévedt. Hát igen. Most sem csalódtam. Ally reakciója ebben az esetben kifejezetten érdekelt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 1:02 pm

- Oké, oké. - mondtam. Tudja ő is, hogy a türelem nem az erősségem, de befogtam a számat. Mint kiderült, erre nem is volt szükség. A szája az enyémre tapadt, ezzel nem kicsit lepett meg. Még az ölelgetés is szokatlan volt, ez meg aztán főleg. Nem sokáig agyaltam, viszonoztam a csókját. Fontosabb volt nekem, mint egy egyszerű "munkatárs", mégis tudtam, hogy nem szabadna ezt csinálnom. Mindkét kezem a mellkasára siklott.
Egy ideig csak álltunk ott, majd elszakadtam tőle.
- Hát ez... meglepő volt. - mondtam egy kissé összezavarodva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 12:51 pm

Olyan gonosz tud lenni. Néhányszor talán engem is felül múlhatna. Mindegy, ha ő ezt akarja.
- Türelem Ally, ezt most nem sietjük el. - kicsit kezdtem unni hogy nincs más témája és nem akartam kilökni a stabilitást az életemből. Így jobb híján megcsókoltam. Tudom hogy ilyet még sose csináltunk, de ez most nem zavart csak remélni tudtam hogy most nem folytatta ezt a gonosz kérdezősködést.
Szorosabban öleltem mint valaha, jelezve hogy tényleg nem mondok el semmit, úgyhogy ne is kérdezősködjön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 12:43 pm

- Jól van. - mondtam, majd lassan én is átöleltem. Furcsa volt. Nem azért, mert nem szoktuk megölelni egymást... Előfordult már, de mégsem lehet megszokni, hogy a világ legerősebb vámpírja, és hamarosan hibridje ölelgeti az embert...
Engem mégis izgatott a vámpír... Nem akartam véletlenül megölni, amíg itt vagyunk, az nem lenne jó. Bár annyi vérszopó van itt, hogy nem nehéz újat találni. És ha mégis elfogyna az összes, egy embert is át lehet változtatni. Nem lehet semmi gond.
- Mikorra kell megszereznem a vérfarkast? Majd csak a vámpírral és Elena Gilbert-tel együtt, vagy előre a markodban akarod tudni? - kérdeztem, és gonoszan elmosolyodtam. Alig vártam már, hogy valamelyik szánalmas áldozat a kezünkben legyen. Akkor aztán azt tehetek velük, amit csak akarok... Persze nem lehet őket megölni. Még nem. De előbb utóbb annak is eljön az ideje, és én már nagyon várom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 12:37 pm

Alyson elhúzódott. A vámpírról kérdezget, eddig is láttam a türelmetlenséget a szemében amikor megemlítettük, de most már beszél is.
- Alyson, szívem. A vámpírról fölösleges beszélni, annak még nem jött el az ideje. - húztam vissza magamhoz, és szorosan öleltem hogy még véletlenül se próbáljon meg megint elhúzódni. Hiszen jelen pillanatban ő az egyetlen stabil pont az életemben. Elijah el akar árulni, ráadásul hülyének is néz, mert azt hiszi nem tudom. Szóval örülök hogy most ő legalább itt van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 12:28 pm

Amikor szája a nyakamra tévedt, alig észrevehetően megborzongtam, de tudtam, hogy ő érzi. Megjegyzésére nem válaszoltam, inkább elhúzódtam tőle, és a szemébe néztem. Újra visszatért arcomra az a határozottság, amit én csak "maszknak" nevezek.
- Nos, a napokban meglátogatom Elenát. Előny, hogy régebb óta ismerem, gyerekkori barátnők vagyunk. Újra a közelébe férkőzök, aztán jöhet a vámpír. - mondtam, és a mellem alatt karba fontam a kezemet. A vámpírról eddig nem esett szó. Az első lépés a vérfarkas volt, a hasonmásról pedig egyértelmű, hogy beszéltünk. De a vámpírról semmi.
- Az egyik Salvatore lesz az? Vagy Katerina? - kérdeztem felvont szemöldökkel. A legszívesebben azt a lotyó Katerinát áldoztam volna fel. Nem ismertem személyesen, de hallottam róla egy-két dolgot, és egyáltalán nem volt szimpatikus. Inkább ő, mint a szexi Salvatore-k. Bár... velük sem lenne rossz megismerkedni. De ha megvan Elena, akkor a következő út a vámpírsrácokhoz vezet. Így megy ez, kapcsolatok kapcsolatok hátán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 12:21 pm

- Köszönöm, amit értem teszel. - mondtam neki kicsit gúnyosan az értem szót.
Mikor megemlítette a kutyás dolgot érezni lehetett rajta hogy megijedt, meg az arcára is kiült egy pár pillanatra. Közelebb húztam magamhoz, és kíváncsian vártam hogy vajon megnyugszik vagy csak jobban megijed.
- Semmi gond Ally, tudom hogy nem úgy gondoltad. - suttogtam gúnnyal a hangomban a nyakába. Ironikus póz, mert pont úgy nézhetek ki mintha a vérét szívnám. Elmosolyodtam. Szerettem Alysonnal játszani. Kedves kis játékai voltak, de így sem képes pótolni a dolgokat amik hiányoznak az életemből. Sajnáltam is érte. Tudtam hogy nem vagyok közömbös a számára, és lehet hogy néha talán vissza is éltem vele, de ezektől függetlenül kedveltem. A legjobb rész pedig az hogy Elijah még Alyson létezéséről se tud.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 12:09 pm

Elvigyorodtam, amikor a fülembe suttogott. Szeretett játszani, ahogyan én is. De már régóta ismertem, tudtam, hol a határ. Amikor a szemembe nézett, komiszan elmosolyodtam.
- Nos... Nem sok mindent. A srác még csak kezdő vérfarkas, és az orránál fogva lehet vezetni. Ha azt akarom, magától belesétál a csapdába. - mondtam vigyorogva. Tudtam, hogy elégedett lesz. Hisz ezért küldött: kémkedni. Meg is tettem, és elég közel kerültem Tyler-hez.
- Csak ez a szag ne lenne rajtam. Bűzlök, mint az a kutya. - mondtam undorodva. Aztán eszembe jutott, hogy Klaus is félig kutya lenne, ha a boszorkányok nem kötötték volna meg.
- Ezek a sima vérfarkasok borzalmasak. - tettem hozzá. Oké, régóta ismertem, de persze féltem is. Ki ne félne tőle? Még Elijah is retteg, pedig a saját testvére. Bár ez Klaus-t nem igazán érdekli, hiszen én tudom, mit tett a családjával. Bár annyira nem lepett meg. A hatalom mindenkit elvakít, nem véletlenül vagyok Klaus boszorkánya...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 11:57 am

Alyson szerelése lepett meg egyedül. Azon viszont mosolyognom kellett.
Cuki volt.
Mikor közelebb lépett magamhoz húztam és átöleltem. Tudtam hogy úgy sem bánja, én viszont nem is unatkozhatnék ennél jobban.
Közel hajoltam hozzá és a fülébe suttogtam:
- És miket tudtál meg Alyson? - igyekeztem a legkedveltebb hangomat elővenni, miközben élveztem hogy ő most csak az enyém.
Kellemes illata volt, most hogy ilyen közel kerültem hozzá már ezt is érezhettem. Kár hogy a vérfarkas szaga is keveredik az övével.
Rájöttem hogy Alyson még nem válaszolt, és türelmesen meredtem a szemébe. Így, oldalról érdekes volt, de ezt tettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alyson Waldorf

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Aug. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 11:46 am

Éppen reggelizni készültünk Tyler-rel, amikor megkaptam azt az sms-t. Sosem szerettem, hogy ilyen követelőzően bánik velem, de ez van. Elnézést kértem Tyler-től, és eljöttem. A sportpálya nem volt messze, mégis vagy 15 percbe telt, míg odaértem.
Klaus a kosárlabda-pályán dobálgatott. Magassarkúm kopogására azonnal felfigyelt. Mielőtt megfordult volna, végignéztem magamon. Ugyanaz a bőrruha volt rajtam, mint amikor Tyler-rel találkoztam. Az övemen karók, pisztolyok fatölténnyel, és minden más, ami a vámpírok irtására kell.
Hát igen, ez vagyok én. Vámpírvadász, másodállásban pedig Klaus boszorkánya. Nem volt időm sokáig gondolkodni, mert felém fordult.
- Klaus. - üdvözöltem, és tettem felé még néhány lépést. - Éppen a kiszemelt vérfarkassal voltam... - tettem hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Klaus

avatar

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2011. Aug. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 16, 2011 11:38 am

Lassan már hajnalodik. Az emberek pedig mindenhonnan eltűntek.
Tudtam hogy szokatlan hely ez a találkozásra, de éppen ez a lényeg. Tudtam hogy most azzal járok a legjobban ha egyszerű maradok bármennyire is szeretném az ellentétes verziót.
Kivettem hát a telefonom a zsebemből és sms-t írtam Alysonnak.

Mystic Falls, sport pálya, azonnal!!

Nem volt túl hosszú, de lényegre törő és ez a lényeg, mert ilyen az én stílusom.
Meg persze a kis Elijah-é is. Ezen már meg se szabadott volna lepődnöm.
Már megint sanyargatom magam. Nem jó ez így...
Hogy ne kelljen gondolkoznom úgy döntöttem valami hasznosat is csinálok.
Úgy döntöttem erősítem a kosár tudásom és dobálni kezdtem. Egyre távolabbról. Nagyon élveztem, mert ahogy futkároztam úgy lett egyre jobb kedvem.
Lépések zaját halottam a közelből. tudtam hogy Alyson az. Más nem lehetne. Úgyhogy fojtattam a lopott labdával való dobálózást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Mystic Falls sport pálya   Kedd Aug. 09, 2011 9:20 pm

Mystic Falls sport pálya.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Falls sport pálya   

Vissza az elejére Go down
 
Mystic Falls sport pálya
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» The Originals

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: