The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Nappali a házban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 7:09 am

/Stefan szobája/

Hiába éreztem óriási illetlenségnek, hogy Stefan szobájába tébláboljak, de annyira nem izgatott. Ő kérte, hogy ne menjük utána, de persze van aki nem hallgat a szép szóból. Hülye r*banc, bosszankodtam magamba miközben már eluntam az agyam a nagy semmit tevésben. A folyosóra érve aztán elég érdekes beszélgetés ütötte meg a fülem, így amilyen halkan csak tudtam a lépcső tetejéhez léptem, és hallgatózni kezdtem. Először Jenny hangját hallotam meg - mi a franc, hát ő meg mit keres itt? - majd Miss. Szadista Gonosz És Akkor Is Rondább Rebecca ingerülten rászólt, vagy mi, és bár egy szót se értettem az egészből, éreztem, hogy baj van. Mellesleg hihetetlen Stefan hogy vonza a szőkéket... Caroline figyelj inkább! Hegyezni kezdtem a fülem, és pont elkaptam Mr. Pöcsfej, alias Damon kis beszólását, amire önkétlenül is megforgattam a szemem. Mivel már őszintén elegem volt, a kép nélküli hallgatózásból, óvatosan lejebb léptem pár fokot ahonnan tökéletes kilátás nyílt a...Ó, a jó büdös francba! Ez...ez...asszem sokkot kaptam. Damon persze rögtön magánkívül ordítani kezdett, és bár nagyon furcsa életembe először egyet értetrem vele. Na ez ilyesztő! Bár tudtam, hogy nem Elena kezdeményezett, de nem tolta el magától, nem ellenkezett, és ez azért fájt. Mert itt szórakozik, miközben...Áh, komolyan mint valami latin szappanopera olcsó változata! Mivel már nem bírtam türkőztetni magam, úgy döntöttem ideje a hatásos belépőmnek. Kecses, határozott léptekkel lementem a lépcsőn, majd az utolsó foknál nekidőltem a korlátnak és gúnyosan elmosolyodtam.
- Rebecca, ha bántani mered a barátaimat - utaltam itt Jennyre és Elenára, bár az utóbbira egy kicsit még neheztelek, azért mégis csak a legjobb barátnőm - Esküszöm, hogy kicsinállak.
- Jah és Stefan - mondtam, úgy mintha csak most jutott volna eszembe egy fontos dolog - Te egy igazi barom vagy - villantottam rá egy lekezelő vigyort és vártam vajon erre mit reagál a híres társaság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 6:48 am

Valami vibrálást éreztem Jenny felől. Egy kicsit lenyugodtam. Ránéztem, és láttam, hogy ez neki köszönhető. Most mégis mit mondjak? Köszönjem meg? Sosem fogok lesüllyedni arra a szintre. Csak rápillantottam. - Ezért megúsztad a kínzásodat. - fordultam el tőle. Úgy látszik Damon is eléggé kiakadt Elena és Stefan "összemelegedésén". - Hagyta, mert még szerelmes belé. - forgattam meg a szememet. Remélem rontani fogok még a helyzetükön. Elena olyan telhetetlen, nem tud semmit se csinálni. Szélesen elvigyorodtam, ilyen egy igazi kis r*banc. Ekkor jöttem rá, hogy ő pontosan Katherine Pierce hasonmása, aki a fiúkat változtatta át. Hirtelen előtört belőlem a nevetés. - Látszik öröklődött a Pierce vérvonalán. Ugyanolyan vagy, mint ő. - néztem rá gúnyosan elmosolyodva.
Stefan úgy látszik semmire sem emlékszett, hát nem is csodálom az a repülő fa jó nagy méretű volt. És megint kinek köszönhetjük ezt? Hát persze, hogy Jenny-nek. De most egy ideig nem fogom őt bántani, vagy ki tudja. Talán megszegem az ígéretemet. Úgyse vagyok egy jó kislány, aki ezeket betartja..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 6:35 am

A szőke vámpírlányt elkapta a düh, és egy poharat is széttört. Tisztára elmebeteg. Ismét ordibálást hallottam. Gyorsan a hang felé kaptam a fejemet, és Damon-t pillantottam meg. "Ó a fenébe!" ~ gondoltam. Pont rám nézett. Tehetetlen voltam, igaza volt. - Damon. - hagyta el ez az egy szó a számat. Mégis mi mást mondhatnék, hogy ez nem az aminek látszik? Akkor visszavágna, hogy pedig igen. Hibás vagyok nagyon is, el kellett volna tolnom, de nem akartam megbántani, de nem is viszonoztam. Nem kellene ennyire kiakadni, bár fordított helyzetben szerintem én is így viselkednék.
- Majd később megbeszéljük. - néztem rá sajnálkozva, teljesen megbánva az egészet. Ezek után nem is lepődnék meg, ha szakítana velem, bár remélem, hogy arra nem kerülne sor. Mintha ismét emlékeznék valamire.. Amikor Damon kimondta, hogy szakít velem, mert Stefan-től vagyok terhes. Elhúztam a számat. Mindketten tudjuk, hogy annak nem lett jó vége. Vajon a sors akar így üzenni, ilyen váratlan lépésekkel, hogy nem vagyunk egymásnak valóak?
Stefan-ra pillantottam. Zavartan nézett mindenhova. Ideje elmondani neki az igazságot. Nagyon úgy nézett ki, mint mikor én amnéziás lettem. - Stefan. Mi már nem vagyunk együtt. Már régóta nem. - ráztam meg a fejem. - Damon és Én.. Mi egy pár vagyunk... - hajtottam le a fejemet. Remélem nem gázoltam bele a lelkébe.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 6:23 am

- Elena tudod, hogy mi volt hát megcsókoltam a szerelmemet. De ha jól meggondolom szinte semmit se tudok, hogy mi történt velem az elmúlt pár hétben. Vagy nem tudom. - mondtam, de látszólag mindenkit zavart, hogy megcsókoltam Elenát főképp Beckyt és Damont. Nagyon idegesek voltak Becky még egy poharat is széttört a kezében. Közbenéztem a szobában pár ember arcán a düh volt, hogy most megölöm meg stb. másnál meg igen csak a meglepődött arc volt. Hamar fel álltam a kanapéról, de túl gyors volt ezért megszédültem és vissza huppantam. Az egyik kezemet ismét a fejemhez emeltem. Hogy mit történt velem annak nagyon örülnék ha elmondaná valaki.
- Valaki mondja már el, hogy mi a fene történt velem?! - úgy mondtam, hogy közben mindenkire rápillantottam. Hátha valaki végre el tudja mondani. Éreztem, hogy ezt a csókot nem kellet volna megtennem. Pedig Elena és én együtt vagyunk szóval nem értem, hogy mi a bajuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 6:08 am

A dolgok nagyon gyorsan történtek. Amikor leértem, éppen elkaptam, hogy Stefan megcsókolja Elenát. És ő nem húzódott el... Mereven álltam ott, és néztem. Egészen addig, míg meg nem hallottam a csaj eszeveszett kiabálását.
- Nekem kéne kordában tartani? A te pasid smárolta le az én barátnőmet! - kiabáltam vissza. A legszívesebben felképeltem volna, de lányokat nem bántunk. Viszont ha elkezdi, akkor nagyon megkapja a magáét. Iszonyú dühös voltam, nem is tudom, kire. Stefan-ra is, bár nem értettem, miért csinálta. Erre a szőke idegesítő csajra is, mert itt papol nekem, és Elenára is, mert egy kicsit sem húzódott el. Hagyta, hogy az öcsém megcsókolja a szemem láttára!
- Ez meg mi a f*sz volt? - kérdeztem lángoló tekintettel. Stefanra néztem, aki látszólag nem értette a dolgot. Az arcom és a testtartásom olyan merev volt, mintha megfagytam volna, vagy nem is tudom... Aztán a pillantásom Elenára vándorolt.
- Te meg minek hagytad? - kérdeztem. A legszívesebben otthagytam volna őket, de én nem vagyok holmi tinilány, hogy sírva elrohanjak, a képükbe vágva, hogy soha többet nem szólok hozzájuk...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 5:54 am

Elena rögvest odarohant Sefanhoz és eléggé fura lett a hangulat. Mintha Stefan nem lett volna maga. Közben Damon egy melltartót lengetett a levegőben. Tisztára olyan volt ez az ember ( vagyis vámpír) mint egy nem normális. Nem is törődtem vele, hanem visszanéztem Elena-ra és Stefan-ra. És akkor olyan történt amire senki sem számított. Stefan megcsókolta Elena-t. Senki sem szólt egy szót sem, mindenki le volt döbbenve.
-Hoppá.- ennyi jött ki belőlem, mert nekem kezdett összeállási a kép. Stefan az ütéstől több dolgot is elfejetett. Na ez szép. Ügyes Jenny! Csak így tovább.- dicsértem magam.
Észrevettem, hogy Becky elég mérges és lassan kitörni készül aminek nem lenne jó vége. Gondolkoztam, hogy mit lehetne csinálni és ha már eddig minden balul sült el, hát csinálok valami jót is. Rebecca-ra koncentráltam és nyugalmat sugároztam felé. Hát nem volt egy könnyű munka, mert szinte majd fel robbant, de valamennyire szerintem sikerült lenyugtatni. Rebeccara néztem és közben vártam, hogy mit reagál erre. Mi lehet a legrosszabb? Maximum letépi a fejem vagy valami hasonló.- viccelődtem magamban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 5:36 am

Nem válaszoltam Damon-nek, hanem magamat próbáltam kisebb-nagyobb sikerrel lecsillapítani. "Mély levegőket, Becky." ~ utasítottam. Amikor ismét Stefan-t elkezdte szekálni, nem bírtam tovább. Előbújt belőlem az állat, és felé fordultam már készültem rátámadni, erre megjelent az a nyamvadt kis emberke. Gyorsan elfordultam, és lehiggadtam.
Akkor ő Damon barátnője, aki egyből Stefan segítségére jött. Hátrébb léptem, és a csípőmre raktam a kezemet. Ha még egyszer hozzá mer nyúlni, kicsavarom a kezét. Stefan sokáig fürkészte a tekintetét. Néha-néha elnéztem, mert azt hittem, hogy odahányok. Damon melltartót legyezgetett. Egyre jobb. Kész cirkusz van itt. Vajon Stefan tényleg megéri? Hogy ezt elviseljem? Hát fogalmam sincs, de egyben biztos vagyok, hogy őt akarom magamnak. Minden értelemben.
Láttam mindenki arcán a döbbenetet, odanéztem, és valahogy én is ugyanolyan fejet vághattam. Stefan szenvedélyesen megcsókolta Elena-t, akin látszott, hogy nagyon meglepte. - Mi ez valami nyílt kapcsolat? - vontam fel a szemöldökömet, és elkezdtem föl-alá járni. - Tudod kordában kéne tartanod a csajodat. - kiáltottam rá Damon-re. Megfogtam egy poharat, és a kezemben összenyomtam. Üvegszilánkok repültek a földre, az én kezemből pedig ömlött a vér, de hamar be is gyógyult. Elegem volt. Mindenből!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 4:58 am

Stefan csak bámult engem, nem értettem miért. Lett egy hatalmas pattanás a fejemen? Nem hiszem.. Damon megszólított. Hátra fordítottam a fejemet, és a fekete csipkés melltartóm volt nála. - Damon! - néztem rá teljesen megszégyenítve mindenki előtt. A kezemmel legyintettem neki, hogy vigye el azt most rögtön. Megforgattam a szemem. Damon a szokásos. Na majd kapni fog tőlem. "Uhh, de piszkos a fantáziám. Mi lett velem?" ~ kérdeztem magamban.
Újra Stefan-ra néztem. Megkönnyebbültem mikor azt mondta, hogy jól van. Elmosolyodtam én is, ahogy ő. Közelebb hajolt hozzám nem értettem, hogy mit akar tenni. Ekkor az ajkát az enyémhez préselte, és megcsókolt! Nem tudtam, hogy most mit tegyek. Hisz tudja, hogy együtt vagyok Damonnel, akkor miért csókolt meg? Nem toltam el magamtól, de nem is viszonoztam a csókját. Végre elengedett, és zavartan a szemébe néztem. - Ez most mi volt? - vontam fel a szemöldökömet. Remélem Damon ezt nem látta, mert biztos kinyírja Stefan-t. Nem szeretném, ha bármelyiküknek is baja essen. - Stefan.. - néztem rá furán. - Mire emlékszel? - tettem fel a kérdést aggódva. Nem haragszom rá, de kicsit (vagyis nagyon) zavart, hogy megcsókolt. A barátom, és már nem lesz több köztünk. Kicsit hátrébb ültem, nehogy megint bepróbálkozzon nálam. Csak ne legyen verekedés.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 3:59 am

Örültem Elenának vagyis a szerelmemnek. Mikor odajött hozzám ő is fel tette azt a kérdést mint a többiek. Kivétel Damon, de őt inkább figyelmen kívül hagyom. Semmi kedven sincs hallgatni az idétlen vicceit. Elenára néztem és csak a két szép szemét néztem.
- Igen most már jobban. - feleltem. Még egy darabig néztem gyönyörű ajkát majd elmosolyodtam és megcsókoltam. Mikor elszakadtunk egymástól Elena igen furcsán és zavarodottan nézett én rám. Nem értettem semmit se miért nem örül a csókomnak? Van valami baj amiről nem tudok vagy mi?
- Na jó akkor most mi is van? mert semmit se tudok. Miért van seb a fejemen meg minden? - kérdeztem tőlük. Szinte mindenki csak engem nézett és hát hogyan is mondjam zavart és nem is kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 3:35 am

- Szerintem majd én eldöntöm, hogy befogom-e a számat. - mondtam gúnyosan, majd meghallottam Stefan hangját.
- Uhh, fáj a fejed? Akkor ma este sem lesz szex. - mondtam vigyorogva, majd levágtam magam az egyik fotelba.
- Tudod, kislány, nekem van barátnőm, nem kell, hogy legyeskedjenek körülöttem. - mondtam vigyorogva, és már hallottam is az ajtó nyitódását majd csukódását. Elena volt az, és ha jól hallom, valami nagy dolog is van nál.a Kilestem az előszobába, és megláttam a bőröndjét.
- Szia Kicsim. - köszöntem neki mosolyogva. Egyből odament Stefanhoz, annyira nem is zavart. Végül is ők barátok. Felálltam, majd kimentem a bőröndjéért.
- Na, miket hoztál? - kérdeztem, és belekukkantottam. Megakadt a szemem egy fekete, csipkés melltartón. Vigyorogva kivettem, és megráztam Elena előtt.
- Ezt nekem hoztad, szívem? Imádlak. - vigyorogtam, majd a melltartót visszatettem a helyére. - Ezt felviszem. - kacsintottam Elenára, majd fogtam a bőröndöt, és felvittem a szobámba. Kipakolni már nem volt kedvem, azt majd Elena megoldja. Elindultam vissza, és amit láttam, az szíven ütött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 3:24 am

/Gilbert ház egyéb/

Leparkoltam a ház előtt, magam után vonszolva a bőröndömet. Az ajtó nyitva volt, bementem rajta, s bezártam. Az előszobában hagytam a bőröndöt. Hangokat hallottam a nappaliból. Bementem, és körbe néztem. Mennyien vannak itt. Bonnie az egyik sarokban. Damon, meg egy ismeretlen szőke hajú lány. Stefan a kanapén ült, láttam, hogy véres a pólója. És ott volt az a vámpír lány is, aki szintén véres. Vértasakot tartott a kezében. Hirtelen minden összeállt. Stefan megsebesült. Odarohantam hozzá. - Jól vagy? - kérdeztem aggódva. Csak nem Klaus művelte ezt? Vagy talán ez a vérszívó? Fürkésztem a tekintetét, de csak mosolygott rám, nem értettem miért. A homlokán még ott volt a seb.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 2:58 am

Én csak szépen csöndben ücsörögtem és vártam, hogy Stefan végre mondjon valamit, de erre azért várni kellett. Damon egyre durvább poénjait nyomatta nekünk, ami egy idő után már elég idegesítő lett. Senkinek nem jött be ez a morbid poénbomba, de Damon egész jól elszórakozott rajta.
- Csak nem irigykedsz, hogy körülötted nem legyeskedik senki? -szólaltam meg végül. Hogy lehet valaki ennyire idegesítő? És nézzenek oda, az első dolog amiben Rebecca-val egy véleményen vagyunk. Csodák is vannak.- nevettem magamban.
- Stefan nincs semmi baj...csak...- mondtam neki mikor felült, de látszott rajta, hogy nincs valami jól. A mondatot nem tudtam befejezni, mert megint csak az következett volna, hogy én vagyok a hibás.
Miközben Stefan-t figyeltem egy számomra idegen lány lépett be a szobába. Stefan szemében ekkor csillogást, vidámságot, örömöt lehetett látni. Gondolom biztos ismeri ezt a barna hajú lányt, ha így feltudja vidítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 2:06 am

Az emberi vér teljesen átjárta a testemet fel töltött energiával és erővel. Ez most nem olyan érzés volt mint legutóbb mikor bosszúból tettem hanem más, de nem nagyon érdekelt. Lassan és a fejemet fogva felültem a kanapén. Egy kis csendet akartam erre Damon mondja az idióta vicceit Becky meg kiabál vele.
- Nem maradnátok már egy kicsit csendben? Szét hasad a fejem! - egyre hangosabb hangnemben mondtam nekik. A fejemen lévő seb már teljesen eltűnt. Olyan furcsa volt ez az egész és már megint nem tudtam, hogy hol vagyok meg minden.
- Na jó most akkor én kérdezek! Mi a fene történt? mert nem tudom, hogy mi volt velem az elmúlt pár hétben vagyis, hogy mi történt velem. - mondtam majd végignéztem a szobában. Majd lehajtottam a fejemet és a földet kezdtem el bámulni. Egyszer csak hangokat hallok. Ezek a hangok nagyon ismerősek voltak számomra. Végül Elena volt az az ismerős hang. Elmosolyodtam mikor hallottam az elbűvölő és szív meglengető hangját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 12:56 am

Egyben egyetértünk a másik szöszi lánnyal. Mindketten nem csípjük ezt a bohócot itt előttünk. Már a Grill-ben találkoztam vele, de akkor nem szóltam semmit se hozzá. Nem bírom a figyelmem kívül hagyni gúnyos megjegyzéseit. Jenny épp Stefan-t ápolgatta. Egy boszi úgyse tudna sok kárt tenni egy vérszopó ellen, ha csak be nem veti azt a fejfájós dolgot.
- Lehet, hogy a Te házad, de egyben Stefan-é is. - vágtam gyors vissza neki. Én pedig Stefan vendége vagyok.. Ha végre emlékezni fog rám, de már látszik rajta, hogy valami dereng. Csak újra az ujjaim köré kell csavarnom, és máris én vagyok a királynő. A következő beszólását már nem tűrtem el. Legszívesebben egy karót döfnék át a szívébe, de pár évvel idősebb nálam az a baj. Bár én mondjuk két lábon járó embereken élek, nem pedig nyamvadt vértasakokon.
- Jobb lenne, ha befognád a szádat. - mondtam összeszorított fogakkal. Elena. Elena. Elena. Talán az a lány lehet, aki a Grill-ben volt a fiúkkal? Az ismerős alak, a barna hajjal? Nagyon úgy tűnik, hogy ő lehet, és már Stefan rá is támadt. Ez az én vámpírom! A földre tekintettem, és szélesen elvigyorodtam, majd újra Damon-ra emeltem a tekintetemet komolyan. - Igen képzeld el, EMBERI vért ivott! - hangsúlyoztam ki. - Különben ennél is szarabb állapotban lenne. Hála... - néztem hátra Jenny-re.
- Aki a pincébe szorul, az egyedül te vagy. - pillantottam rá szúrósan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 30, 2011 12:28 am

Az egyik szőke lány eléggé kiakadt rám, ami miatt még jobban kellett nevetnem. És egy újabb, pompás vicc jutott eszembe. Azon gondolkoztam, hogy most süssem el, vagy meghagyjam későbbre. Végül a kiscsaj dumája felbosszantott, így nem várhatok a viccemmel.
- Először is, ilyen poénok kitalálásához magas értelmi szint kell. Másodszor ez az én házam, azt csinálok, amit akarok. - mondtam mereven a lányra nézve, majd elvigyorodtam.
- Már a lány dolga, hogy felszólaljon? Öcsi, már puncit is vágtak neked, vagy az majd később következik be? - kérdeztem egy újabb röhögőgörcs kíséretében.
- Igen, szivem, én vagyok a mókazsák, ha eddig nem esett volna le. - mondtam a másik szőke lányra vigyorogva, majd kortyoltam egyet a poharamból.
- Uhúúú emberi vért itattok az öcsivel? Na Stefan, így biztosan nem mész Elena közelébe. Még csak az hiányzik, hogy megint átharapd a torkát. - mondtam már kicsit mérgesen.
- Ha befejeztétek az ápolását, vigyétek le a pincébe. Amíg nem ürül ki belőle, kizárt, hogy normális lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 29, 2011 9:29 pm


Úgy látszik mégis csak tudtam valamiben segíteni, mert Rebecca majdnem hozzám vágta a rongyot, jelezve, hogy arra talán jó vagyok, hogy borogassam Stefan fejét. Pár másodperc múlva a lány el is tűnt, de nem sokkal később egy vérrel teli zacskóval tért vissza. Rögtön Stefan szájába nyomott belőle egy adagot, ami szerencsére meg is tette a hatását. Kinyitotta a szemét.
Nem sokáig figyeltem Stefan-ra, mert a figyelmem egy idegen férfire összpontosult aki majdnem szétesett a nevetéstől. Gondolom ő lehet Stefan bátya. Nem éppen kedves fajta vámpír volt, ahogy elnéztem.
- Hát gondolom te vagy a család mókazsákja.-mondtam és a hangomban nem volt semmi vidámság. Úgy látom Rebecca tetszését nem nagyon nyerték el a poénok, mert eléggé felhúzta magát, de gondoltam jobb ha csendben maradok, mielőtt még vérszegényen távoznék innen.
- Stefan, hogy vagy?- fordultam vissza hozzá, mikor már láttam, hogy kezd jobban lenni. A sebei is szépen gyógyultak, szerencsére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 29, 2011 10:43 am

Hirtelen megjelent Stefan bátyja, Damon és már egyből kezdte a viccelődést. Megforgattam a szememben. - Minden rendbe lesz. - simogattam meg Stefan arcát, persze csak ott, ahol nem véres. Na jó betelt a pohár. Felálltam, és a sötét hajú férfira néztem. Bár meg kell, hogy jegyezzem igazán jóképű. Úgy látszik a Salvatore vérvonalban fut.
- Nem vagyok kislány. - néztem rá oldalra biccentett fejjel. - Neked is nagy lehet az értelmi szinted, ha ilyeneket tudsz kitalálni. - mondtam egy gúnyos kis mosollyal a szám szélén. - Különben is nem foglak a magán életünk minden egyes részéről beavatni. - fontam össze a karomat a mellkasom alatt. Bár mondjuk.. Nincs is magán életünk, hisz csak pár csók volt, meg persze Caroline berontott mielőtt történt volna valami több is köztünk. Ismét elkezdett nevetni, de olyan hangon, hogy az már idegesített. - Örülnél, ha a helyébe lennél? - ordítoztam. - Most szépen pedig menjél ki! - mutattam az ajtóra. - Nincs szükségünk egy cirkuszi bohócra. - jegyeztem meg gúnyosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 29, 2011 10:36 am

Nem tudtam, hogy hol vagyok, csak halk hangokat hallottam magam körül. Mikor éreztem, hogy meleg vér folyik le a torkomon, hamar felfedeztem, hogy ez emberi vér. Tiltakozni szerettem volna, de hiába elragadott a mámor, és engedtem a csábításnak. Magamhoz tértem, kinyitottam a szememet, és két csodálatos lány nézett rám. A tasakos vért Becky tartotta, Jenny pedig a fejemet hűsítette.
Egyből meghallottam Damon gúnyos megjegyzéseit. Komolyan mondom egyszer bemosok neki akkorát, hogy letöröljem azt a vigyort a képéről, majd azután nevessen. - Fogd be Damon. - mormogtam. Nem vagyok vicces kedvemben, hagyjon békén, még azt se tudom pontosan, hogy mi is történt velem. Becky felállt, éreztem, hogy hirtelen nagyon ideges lett. Hát ezt Damon megfogja bánni..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 29, 2011 10:12 am

Miután Elena elment, átmentem a konyhába egy kis vérért. Töltöttem a pohárba egy adagot, majd a telefonom csipogását hallottam. SMS Elenától. Elolvastam, majd ledobtam a pultra. Hirtelen nyílt az ajtó, majd csukódott. Átmentem a nappaliba, ahonnan a hangokat hallottam, és azonnal elkezdtem röhögni. Stefan új csaja a hátán cipelte! A poharat letettem a kisasztalra, és előre görnyedve röhögtem, a térdemet csapkodva.
- Hát... Hát ez eszméletlen. Öcsi átvette a lány szerepét? Fura kapcsolatotok van, az biztos. Kislány, fuvarozod is? Esetleg a gumit is te húzod fel? - kérdeztem még mindig hangosan hahotázva.
- A fogamzásgátlót Stefan szedi? - annyira imádok másokat cseszegtni! Amióta Elenával vagyok, nem igazán élhettem ki magam, de ő most nincs itt. Amit nem tud, az nem fáj.
A lány eltűnt, és egy másik kezdte borogatni Stefan fejét.
- Na, kislány. Mesélj csak, mi történt az én lányos, önmarcangoló öcsémmel. - mondtam ezer wattos vigyort villantva rá, és odasétáltam hozzájuk. Közben felkaptam a poharam, és belekortyoltam. Stefan ájultan feküdt a kanapén, és olyan képet vágott, mint egy tinilány, aki éppen túl sokat ivott. Újabb röhögőgörcs tört rám, és éppen hogy sikerült lenyelnem a vért, mielőtt kiköphettem volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 29, 2011 9:53 am

Egyből a nappaliba mentünk, hangokat hallottam egy másik szobából, de jelenleg nem foglalkozok velük. Most csakis Stefan számít! Óvatosan letettem a kanapéra. Egy rongyot hideg vízbe áztattam. Pont megkérdezte Jenny, hogy nem-e tud valamiben segíteni. Odasétáltam hozzá, és a kezébe nyomtam a rongyot. - Nem vagyunk jóban, ezt ne felejtsd el, de számomra fontos Stefan. Szóval. - fejeztem be és a fejemmel odaintettem, hogy borogassa. Nem tudom kimondani a 'Kérlek' szót akárkinek..
Addig gyorsan beleszagoltam a levegőbe, hogy tudjam merre van a titkos raktáruk. Lesiettem a pincébe megfogtam 3 tasaknyi vért, ennyi talán elég lesz, és újra felfutottam. A fogammal kitéptem, majd Stefan mellé térdeltem, kinyitottam a száját, és belecsurgattam a vért. Elkezdett mozogni, és már ki is nyitotta a szemét. Jót tett neki a hideg borogatás is. Láttam, hogy lassan már kezd begyógyulni a sebei is. Jenny-re néztem hálálkodva, de nem higgye, hogy evvel minden el van felejtve. Dehogyis! Még úgy megfogja bánni az egészet.. Vissza fogja sírni, hogy bárcsak ne tette volna be ebbe a városba a lábát.
- Stefan. Jól vagy? - kérdeztem tőle aggodalommal tele hangnemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 29, 2011 9:44 am

/Régi Salvatore Birtok/

Kezdtem kicsit megbánni, hogy egyáltalán betettem a lában Mystic Falls-ba. Pont ezt a várost kellett kifogni, pont ezt. Rebecca felkapta a hátára a megsebesült Stefant és a szokásos lenéző hangnemben utasított, hogy kövessem. Elég gyorsan ment, így szedegetnem kellett a lábaimat, ha nem akartam lemaradni.
Mikor odaértünk a Salvatore házhoz egyenesen a nappaliba mentünk be. Becky gondoskodott Stefanról, így nem akartam zavarni, mert akkor úgyis csak megkapnám a megint, hogy megint minden az én hibám. Nem szóltam inkább egy szót sem, hanem csak leültem a kanapéra és bámultam magam elé. Nem viseltem valami jól az ilyen helyzeteket.
- Ha tudok valamit segíteni, akkor...- nem fejeztem be a mondatot, mert inkább visszaszívtam volna. Én úgy is csak mindent elrontok. Igaza van Becky-nek hiszen az én hibám, mert én csináltam.- mondogattam magamban és csak marcangoltam magam tovább. Nem éreztem magam valami jól még talán egy könnycsepp is elhagyta a szememet, de nem törődtem vele, próbáltam mutatni, hogy minden rendben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 16, 2011 9:01 am

A véleményemet kérte. - Ez a nap, ennél jobb nem is lehetne. - mosolyogtam. Vagyis lehetne jobb, ha nem kellene ebbe a hülye kórházi ruhában itt üldögélnem. Megkérdezte, hogy mit szeretnék még csinálni. Hát jó sok minden van.. De az ilyen emberi dolgok, biztos unalmas lehet, egy vámpír számára..
Láttam, hogy valamin nagyon elgondolkozik. Biztos valami rosszra. Azon agyaltam mégis mire gondolhat. - Tudod.. - szólaltam meg. - Megöntözhetnénk a virágokat, vagy nézhetünk egy filmet. Úgy hallom, ma Twilight-Saga maraton lesz, és leadják mind a 3 részét. - mondtam egy csalafinta mosollyal. - Amúgy ez egy vicc, mielőtt kiakadnál. - vigyorodtam el, de az ő ötlete sokkal jobban hangzott.
A Grill szóról eszembe jutott, Caroline, Bonnie és Én. Hárman voltunk ott.. Egy fajta hidegrázás haladt végig a testemen. - Jó ötlet, csak először hadd öltözzek át. Nem szeretnék így betoppanni a Grill-be. - húztam el a számat, magamra ránézve. Hát tényleg nagyon gyönyörű vagyok. Oh, de az a baj, hogy Stefan szobájába vannak a ruháim. Át kéne vinnem, hisz elég fura lenne, ha pl. pont akkor nyitok rá és Caroline-ra.. - Damon. - szólaltam meg hirtelen. - Először is nagyon finom volt. Másodszor a ruháim még mindig Stefan-nál vannak? - kérdeztem tőle, de még mielőtt válaszolhatott volna elindultam volt szerelmem szobája felé.

/folyt. Stefan szobája/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 16, 2011 8:52 am

- Nem csak nagyon jó. Én a legjobb vagyok. - kacsintottam rá. Amikor azt mondta, ez az egyik kedvence, szélesen elmosolyodtam. Mindig jó megérzéseim voltak, ezért rendeltem ezt. És nem csak azért, mert ez az én kedvencem is.
- Én is nagyon szeretem. - mosolyogtam rá, majd tovább ettem. Néhány perc múlva megszólaltam.
- Hölgyem, önthetek egy kis vörösbort? - kérdeztem mosolyogva, amire egy bólintással felelt. Öntöttem neki, majd magamnak is. Felemeltük a poharakat, és koccintottunk.
- A kapcsolatunkra! Legyen hosszú és amnéziamentes. - mondtam el vigyorogva a saját tósztomat. Belekortyoltam a borba. Csodás íze volt, édes. A kedvencem. A keserű borokat annyira nem szeretem, nincs meg az a különleges ízük... Ellenben az édessel.
- Nos, mit gondolsz? - kérdeztem vigyorogva. Úgy láttam, hogy neki is ízlik. Azon gondolkodtam, hogy mit csináljunk vacsora után. Talán nézhetnénk valamit a tv-ben... Nem... az túl. Nem is tudom milyen lenne. Mintha házasok lennénk vagy nem is tudom. Brr... Azt biztos nem.
- Na, és mit szeretnél csinálni vacsi után? - kérdeztem, és azért könyörögtem magamban, hogy ne akarjon filmezni. Tudok áldozatokat hozni, nem is keveset, de nem fogok befásulni. Főleg alig egy hét alatt. Az aztán jó nagy változás lenne a részemről. Márpedig Damon nem fásul be! Damon a barátnőit normális helyekre viszi. Ekkor eszembe jutott valami.
- Elmehetnénk a Grill-be. - vetettem fel az ötletet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 16, 2011 8:27 am

Fogalmam sincs, hogy mit rendel, de már nagyon kíváncsian vártam. Bár jobban örültem volna, ha valamit Damon összeüt, remélem majd ennek az alkalma is eljön. Egy vörösbort elővett. Akkor biztos, hogy hamburgerre nem számíthatok.
Kivezetett a kertbe, és a szám elé tettem a kezemet. Gyönyörű kilátás volt, így még nem is láttam a napot. - Csodaszép. - mondtam a naplementét bámulva. Lila, és rózsaszíne egyaránt terjedt el az égbolton. Leültem a székre, hátradőltem, és vártam már a szakácsomat.
- Damon kezdek már éhes lenni! - kiabáltam be neki az ajtón nevetve. Még, ha halkabban is mondom, valószínűleg azt is hallotta volna, de még nem vagyok hozzászokva a különleges képességekre, amiket a vámpírok birtokolnak.
Hamar meg is jött a szerelmem.. Igen, a szerelmem. Boldog vagyok vele, nagyon is! - Köszi. - mosolyogtam rá, s elém tette az egyik tányért. Bolognai! - Ez az egyik kedvencem. - mosolyodtam el szélesen, és megfogtam a kezét. - Nagyon jó vagy! - mondtam huncutan. Neki álltam a vacsorának, és mennyei íze volt. Damon aztán tudja, hogy honnan kell rendelni! Egy idő után megkérdezte, hogy önthet-e nekem vörösbort. Egy bólintással jeleztem a válaszomat. Miután mindkettőnknek öntött, felemeltem a poharamat magasra. - Igyunk a kapcsolatunkra! Legyen hosszú, szép, és problémamentes. - mosolyogva koccintottam vele. Ez egy igazi tökéletes este!

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 16, 2011 8:12 am

Elena odajött, és megölelt. Átkaroltam a derekát, és mélyen beszívtam az illatát. Egy apró puszit nyomtam a hajára, majd elengedtem. Sóhajtottam, és ránéztem.
- De még mennyire, hogy az vagyok. Máris rendelek. - mondtam, és rákacsintottam. A kezembe kaptam a telefont, és beütöttem a számot. Egy erős olasz akcentussal beszélő srác vette fel a rendelést. Letettem a telefont, majd a bárszekrényhez mentem. Kivettem egy üveg vörösbort, valamint két poharat.
- Gyere. - mondtam mosolyogva. Megfogtam a kezét, és kihúztam a kertbe. Volt ott egy asztal két székkel, épp az ilyen alkalmakra. Tökéletesen lehetett látni a naplementét, ami már nem volt messze. Letettem a poharakat valamint az üveget, aztán visszamentem a házba. Éppen kivettem az evőeszközöket, amikor meghallottam a csengőt. Az ajtóhoz mentem, hogy átvegyem az ételt. Kifizettem, majd a konyhába mentem. Két tányérba kiszedtem a bolognait, és a villákkal együtt kivittem a kertbe. Letettem mindent az asztalra.
- Jó lesz? - kérdeztem vigyorogva. Leültem vele szemben, és az asztalon átnyúlva megfogtam a kezét.
- Na, mondtam, hogy jó vagyok kajarendelésben. - kacsintottam rá, majd elengedtem a kezét.
- Jó étvágyat. - mosolyogtam rá, majd vele együtt elkezdtem enni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   

Vissza az elejére Go down
 
Nappali a házban
Vissza az elejére 
5 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Nappali
» Nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Salvatore panzió-
Ugrás: