The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Nappali a házban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 16, 2011 7:55 am

Még szerencse, hogy itt voltam, mert ha nem.. nem is tudom, hogy Damon mit művelne itt egyedül. Törne, zúzna az biztos. A távolban álltam, s figyeltem dühöngését, nem mertem közelebb menni. A falnak dőltem, és a mellkasom alatt összefontam a karomat.
- Hát igen. - motyogtam. Tényleg nem úgy néz ki ez a szoba, mintha tanácsadás lett volna. Szerintem Damon-nak igaza lehet, biztos, hogy több van közöttük, mint barátság. De engem nagyon nem is érdekel, hisz megmondtam Stefan-nak, hogy olyannal legyen, aki szereti. Ha Caroline-nal boldog, annak én csak örülök. Nem lesz semmi problémám vele.
- Semmi baj. - majd lassan közelítettem felé, kikerülve az üvegszilánkokat. - Semmi baj. - simogattam meg a karját, és jó szorosan megöleltem. A mellkasára hajtottam a fejemet. - Azt mondtad, hogy király vagy az életrendelésben? - kérdeztem tőle, majd elengedtem, hogy a szemébe nézhessek. - Akkor rendelj nekem valami finomat. - mosolyogtam. Elég érdekes lenne, ha pl. pizzát rendelünk, én megeszem a pizzát, ő meg a futárt.
Irritálta az orromat a pia szag. Ismét egy újabb emlékképem lett. A fenti szobában voltunk Damon-nel, s halálra ittuk magunkat. Már sejtem is, hogy ezután mi történt.. - Akkor mi lesz a vacsi? Te választasz. - néztem kérdőn Rá.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 16, 2011 7:46 am

- Remélem lassan a többi is visszajön. - mondtam, és a kezem nyújtottam neki a kocsiban. Megfogta, én pedig finoman simogatni kezdtem a kézfejét.
- Igazán nincs mit. Én sem bírtam már a kis Barbie-t meg Stefant. Nagyon idegesítettek. - mondtam morogva, majd amikor azt kérdezte, hogy főzök-e neki, elnevettem magam.
- Drágám, erről már beszéltünk, de valószínűleg elfelejtetted. Mondtam, hogy nem tudok főzni, de kajarendelésben király vagyok. - nevettem, majd amikor elértünk a panzióhoz, leállítottam a motort, kiszálltam, majd Elenát is kisegítettem. Bementünk a házba, majd a nappaliba. Amikor megálltam azt a hatalmas felfordulást, majd' felrobbantam. Amikor Elena azt kérdezte, mi volt itt, csak megráztam a fejemet. A padlón törött képek, vázák hevertek, és volt valami a levegőben. Azonnal beazonosítottam. EZEK AZ ÁLLATOK SZÉTTÖRTÉK A WHISKY-MET!!! Azonnal keresni kezdtem a földre ömlött whisky-t és a hozzá tartozó üvegdarabokat. Nem sokkal az asztaltól találtam rá. Egy párna is volt mellette.
- Tudod mi volt itt? Barbie volt itt! - mondtam iszonyat mérgesen, és Elenára néztem. Tényleg majdnem felrobbantam.
- Szép kis tanácskérés volt, ha utána párnacsatával rombolták le a nappalit! - mondtam, majd megpróbáltam lenyugtatni magamat, mert láttam, hogy Elena kicsit megijedt.
- Ne haragudj, csak kicsit.. mérges lettem. - mondtam, és összeszűkült szemekkel kezdtem el vizslatni a nappalit. Megölöm... Biztos, hogy megölöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Aug. 16, 2011 7:22 am

/Kórház/

Azt hittem, hogy nem a legkönnyebb utat fogja választani, hogy megszöktessen. Miután a földre értünk, s megpillantottam a kocsit, hirtelen beugrott, ahogyan a kormányt szorongatom és bőgök.. Majd a másik pillanatban már a levegőbe pördül a kocsi. Hirtelen megrándultam, majd beültetett a kocsiba, s nem szóltam hozzá.
Mikor mellém ült, ránéztem. - Egy újabb emlékképem volt.. A balesetről. - mondtam ledöbbenve. Csöndesen telt el az út hátralévő része, majd mikor nekem nyújtotta a kezét, megfogtam, s összekulcsoltuk az ujjainkat. Rámosolyogtam. - Köszi, hogy megszöktettél. Nem bírtam volna ki még egy percet. - húztam el a számat. - Viszont éhes vagyok, a kórházban az étel szörnyű, szóval főzöl nekem? - kérdeztem tőle, a szempilláimat rebegtetve. Még Damon úgyse főzött nekem, vagy csak nem emlékezek rá..
Láttam, hogy a megengedettnél jóval gyorsabban ment, de biztonságban vagyok mellette, így legalább hamar "haza" is értünk. Kisegített az autóból, megfogtam a kezét, s utunk egyből a nappaliba vezetett. Kitágult szemekkel néztem körbe. - Itt meg mi volt? - néztem rá Damon-re, aki egyre dühösebb lett. Talán érzi az illető illatát? Hisz képek vannak itt összetörve, vázák, meg alkohol szag kering itt a levegőben. Hamar megpillantottam egy üres, törött whisky-s üveget is.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 15, 2011 7:03 am

Hát Damon szavai eléggé ütöttek és fájt közben. Megértem, hogy most teljesen kivan mert, hogy Elena elfelejtette, hogy őt szereti, de azért nem kellet volna Caroline-rol is így beszélni e. Majd ha minden rendben lesz szépen elbeszélgetek vele. Nem vártam sokáig felhúztam a földről Caroline-t és elküldtem a fürdőbe, hogy hozza magát rendbe mert megyünk a kórházba. Hamar el is készült és már jobban is festett. Megfogtam a kezét és kimentünk a házból és egyből beszálltunk a kocsiba. Gyorsan a kórház felé vettem az irányt.

/ folyt. kórház?/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 15, 2011 6:49 am

- Mit tegyél? Hagyd békén. Mondd meg neki az igazat. Én már úgy is elmondtam, Bonnie igazat adott nekem, és most viszem el neki a képeket megmutatni. Amikor nyaraltunk, csináltam párat. Erről talán visszatérnek az emlékei. - mondtam, majd kinyitottam az ajtót. Még egy pár szóra visszafordultam.
- Azt mondtam, arra emlékszik, hogy téged szeret. Az érzések nem tűnnek el, bár küzd ellene, ő is tudja, hogy engem szeret. És ha meglátja a képeket, már nem is fogja elnyomni az érzéseit. Szóval te csak légy boldog a szöszi Barbie-val. - mondtam ismét gúnyosan, majd kiléptem az ajtón, és bevágtam magam után. Reméltem, hogy tényleg így lesz, és Elena nem cáfol meg.

/folyt. Kórház/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 15, 2011 6:42 am

- Amnéziás? és meddig fog tartani neki? - mondtam, de erre nem kaptam választ mert egyből az emeletre rohant. Épp, hogy utolértem ismét az ajtónál feltettem ugyan azt a kérdést és még hozzá párat. Ez természetes volt, hisz aggódtam érte és nem én voltam most vele a kórházban.
- Damon. Kérlek ne most kezd el kioktatni csak mond meg, hogy mit tegyek? Hisz te mondtam, hogy az amnéziája miatt engem szeret ismét. Mit tegyek? - kérdeztem kétségbeesetten hátha végre válaszol rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 15, 2011 6:33 am

/kórházból/

A kocsimat sajnos otthon hagytam, így a hazafelé vezető utat gyalog kellett megtennem. Szerencsére így sem tartott sokáig, mivel az erdőnél már futottam. Természetesen vámpírsebességgel. Amikor elértem a házat, azonnal benyitottam. Már indultam volna fel a szobámba a gépért, amikor Stefan állta el az utamat, és elkezdett kérdésekkel bombázni.
- Jól van fizikailag, de amnéziás. Nem emlékszik az elmúlt néhány hétre. - mondtam a szemébe nézve, majd Caroline-ra tévedt a tekintetem.
- Még jó, hogy most léptél tovább, mert Elena csak arra emlékszik, hogy téged szeret. Mindig is jó volt az időzítésed, Stefan. - mondtam gúnyosan, majd elindultam fel a szobámba. Előkotortam a fényképezőgépet a fiókból, és a biztonság kedvéért leellenőriztem a képeket. Egyértelműen látszik rajtuk, hogy együtt voltunk, és boldogok voltunk. Ha ezeket meglátja, biztos, hogy tényleg hinni fog nekem, és nem rejtegeti majd tovább az érzéseit. A bőrdzsekim zsebébe raktam a kis fényképezőgépet, majd lementem az ajtóhoz. Ott akartam hagyni őket, de persze nem úsztam meg a kérdéseket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Aug. 15, 2011 6:23 am

- Caroline mi a baj? - kérdeztem meg mikor jött vissza láttam az arcán a könnycseppeket. Teljesen lefagytam mikor mondta, hogy Elenának balesete volt. Szint úgy a földre rogytam és a padlót kezdtem el bámulni. Néha nekem is egykét csepp lecseppent a földre. Azonnal be akartam menni a kórházba, mikor ajtónyitódást hallottam. Egyből oda futottam és láttam, hogy Damon volt az.
- Damon mi van Elenával? Jól van? - azonnal bombáztam le a kérdéseimre majd aggódva vártam a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 10:35 am

Szinte megszólalnom se volt időm. Nem hittem a fülemnek. Elena korházba van?! Istenem...én meg itt...nem nem, ez nem történthet meg! Leraktam Stefan mobilját az asztalra, és a sokktól még mindig kábán leroskadtam az egyik székre. Mit tettem?! Még hallottam Bonnie hangjátba fülembe...az az elitélés ami belőre áradt...éreztem ahogy a könnyek végigfolynak az arcomon. Milyen barátnő vagyok én? Pokolba kéne égnem! Nem tudom mennyi ideig ülhettem ott, de úgy éreztem nem tudok mozdulni. Viszont Elena a legjobb barátnőm és muszáj bemennünk hozzá. Letöröltem a könnyeimet, és erőt véve magamon le futottam a nappaliba ahol Stefan várt mosolyogva. Istenem mi lesz ha megtudja...
- Stefan - szólaltam meg végül üres tompa hangon. - Elena balesetet szenvedett. Korházba van - sirtam el magam újra. És lecsúztam az ajtófélfa végébe, majd összekuporodtam és keservesen sirni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 10:05 am

Rájöttem, hogy Elena az én gyerekemet várja, de mindegy most nem is foglalkozok vele, hisz Caroline itt van.. És most ő van a középpontban.
- Nem, nem. - ráztam meg vigyorogva a fejemet. Hozzáhajoltam, hogy újra ajkát érezhessem a sajátomon, de eltűnt.. Felment a szobámba, felvenni a csörgő mobilomat, ami pont a legjobb pillanatban csörrent meg! Lehet, hogy Damon itt leskelődik a közelbe, és direkt szívat minket.. Kinézem ezt a bátyámból.
Hallottam Caroline hangját, és valószínűleg Bonnie hívhatta, hisz az ő nevét is említette. A kanapénak dőltem és vártam vissza a kisasszonyt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 10:01 am

Szenvedélyes csókja kinden létező gomdolatot kiírtott a fejemből, kivéve egyet. Hogy Elena Stefan gyerekét várja. Uram atyám mi lesz még itt. Sose hittem volna, de Damonnel sorstársak lettünk...
- Vedd fel aztán folytatjuk - suttogtam az ajkaira, amit megakartam csókolni újra és újra... - Na jó akkor én megyek. Érzem, hogy most nem csak teázni hívnak... - morogtam kellemetlenül, és vámpírgyorsasággal felszaladtam az emeletre, és megkerestem Stef mobilját az asztalon amin Bonnie neve villogot. Gondolkodás félkül a fülemhez vettem, mert a női megérzésem rosszat jósolt.
- Halló, Bonnie? Care vagyok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 9:46 am

Mikor nekem dobott egy párnát, azt hittem, hogy le fogja üvölteni a fejemet, hogy mégis mit képzelek. De én erről nem tehetek, hisz Caroline.. Teljesen megváltozott, magába bolondított! Mikor segítettem neki, hogy megtanulja mik a dolgai vámpírként, már akkor tudtam, hogy van valami különleges ebben a lányban. Végre felfedeztem..
Ismét a földre leestünk, s Caroline csillogó, csodás szemeibe néztem. Sosem tudom megunni ezeket a gyönyörű szempárokat. Egy gyors csókot nyomott az ajkamra. Mosolyra húztam a számat, ezek szerint igen..
Mikor kimondta, hogy benne van a szívem még gyorsabban vert, és elmondhatatlanul boldog voltam. A következő csókunk szenvedélyesebb lett, tele érzelemmel. Szintén meghallottam, hogy a mobilom csörög, de nem hagyhatok itt egy ilyen szép lányt.
- Hát hadd csörögjön. - húztam egy mosolyra a számat és ismét megcsókoltam. Nem tudok betelni az ajkaival. Finom, íves ajkával..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 9:37 am

Olyan jó volt csókolni! Matt sose volt velem ennyire gyengéd...Istenem azt hiszem beleszerettem Stefanba! Ahogy elszakadt tőlem, szimte a gondolataimba olvasott. Szeretem. Igazán.
- Hát nem is tudom... - játszottam magam, és nevetve nekidobtam egy párnát. Magamhoz húztam, mire a földön, kötöttünk ki, és kezeimet a nyaka köré fontam és egy gyors csókot nymtam az ajkaira.
- Benne vagyok - suttogtam mosolyva és újra megcsókoltam. Már értettem miért csókolta meg annyit Elly Stefant. Ezt egyszerűen nem lehet megunni. Olyan mint a drog ha rászoksz akkor...
- Csörög a mobilod - mondtam és felültem, majd fülelni kezdtem. - Az emeleten maradt - mondtam boldogan miközben átkulcsoltam a lábamat. Istenem olyan boldog vagyok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 9:30 am

- Jumma? Na jól van. - mondtam nevetve. Majd ismét lágyan megcsókoltam és végül tudtam, hogy ő az igazi számomra.
- Caroline benne vagy, hogy továbbá is folytassuk? - kérdeztem és elmosolyodtam. Vártam a válaszát, de tudtam előre a választ. Ha mégse azt kapom akkor készülhet ,mert megy majd tovább a párna csata és én győzök, vagy nem. - gondolkodás közben többször is elvigyorodtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 9:22 am

- Meglepetés? -csillant fel a szemem - juj én imádom a meglepetéseket! - tapsikoltam boldogan mit egy kislány és becsuktam a szeme és vártam. Éreztem ahogy megemeli az állam és nagyon lassan az ajka hozzáér az enyémhez. Szinte akaratlanul viszonoztam a csókját ami gyengéd volt, és szeretett teljes. Az agyamból minden gondolat kiszállt, nem emlékeztem semmire, egy értelmes gondolatomra se. Ne érdekelt, hogy jelenleg hogy a legjobb barátnőm volt pasijával aki vámpír - na és én is a vagyok! - csókolózok. Lassan vége lett, és Stefan kinitotta a szemét. Istenem de gyönyörű szeme van!Gondoltam magamban csodálkozva. Úgy éreztem meg kell törnöm a csendet és az első gondolat ami az eszembe jutott az volt, hogy...
- Jumma - szaladt ki a számon, és elnevettem magam. Istenem ez hogy juthatott eszembe!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 9:04 am

Olyan jól szórakoztunk, hogy szinte majdnem mindent összetört vagyis törtünk. Csodálatos volt nézni ahogyan nevet csak úgy áradt belőle a boldogság. Olyan sokáig néztem, hogy nem bírtam abba hagyni a nézését. A szívem hevesebben kezdett el verni és tudtam, hogy ez mit jelent. Nem szabad ezt elengednem, de elsietnem se kell. Felálltam a földről és mellé ültem. Szembe fordultam vele.
- Caroline most azt szeretném, hogy csukd be a szemed és lesz egy meglepetésem számodra, de ne hogy les. - mondtam majd elvigyorodtam. Becsukta a szemét és én tettem amit tettem. Az egyik kezemmel gyengéden megfogtam az állát és közelebb húztam. Olyan közel húztam, hogy az ajkaink megint majdnem egymáshoz értek. Végül én is becsuktam a szememet és megtörtént a csoda, megtettem. Gyengéd, de hosszú csókkal leptem meg. Mikor ajkaink szétváltak kinyitottam a szememet és figyeltem, hogy mit fog tenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 8:24 am

Olyan felszabadultan nevettem tele a panziót mint kislány koromba amikor apával a kertbe repülőset játszottunk. Mindenhol párnák repkedtek, és boldog kacaj hagyta el az ajkainkat. Stefan olyan volt mint még soha. A szeme ragyogott - áh, nem figyeltem folyamatosan dehogy is! - és szívből mosolygott. A hasam valami hihetetlen oknál fogva miniatűré zsugorodott és éreztem ahogy a szívem sebesen verni kezd. Hirtelen az egyik eltévedsz párna egy vázára repült ami azon nyomba szét tört.
- Upsz - kaptam a szám elé a kezem és kitört belőlem a nevetés. Úgy nevettem, hogy muszáj volt leülnöm a kanapére. Istenem de jól érzem magam!
- Na akkor már azt is - céloztam meg az egyik whiskys üveget ami leesett és szintén darabokba esett a földön - Damon se iszik abból többet! - mondtam kacagva, és hátradőltem a fotelbe.
- Azt hiszem kicsit...öhm...óvatlanok voltunk - kerestem a megfelelő szót. Oké, a nappali katasztrófa súlytotta terület lett ezt igazolja az összetört üveg és váza, félre csúszott képek levert lámpák.
- Hoppá - nyögtem ki körbenézve a szobán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 8:13 am

Vissza gondolva mikor Caroline a szemembe nézett, egy olyan furcsa érzés lett bennem és tudtam, hogy ezt az érzést nem engedhetem el. Az előbb viszont elcsesztem, mert nem kellet volna ezt tennem. Büntetésképp újból egy párnát kaptam az arcomba. És szintén folytattam a dobálást. Mint a gyerekek akik unatkoznak és a párna adott volna nekik ötletet.
- Mi is jók vagyunk itt játszunk a párnákkal. - mondtam nevetve. Csoda volt, hogy most nevettem, hisz mostanában sok minden történt amiért nem tudtam nevetni, vagy mosolyogni. Sokszor néztem Caroline szemébe és olyankor mindig elmosolyodtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 8:03 am

Ahogy belenéztem Stefan szemébe megmerevedtem. Nem tudom mi történt, de mintha minden végtagom felmondta volna a szolgálatot. Kába voltam. Aztán észrevettem, hogy az ajkunk vészesen közel van egymáshoz, és beindult a vészjelzés az agyamba. Még mielőtt felfoghattam volna mi történt a földön találtam magam. Istenem de hülye vagyok! Hiszen ő Stefan! Csak nyílna szét alattam a föld.
- Felejtsük el, rendben? - szólaltam meg csöndesen, bűntudattal a szívemben. Hiszen ő Elena exe, és elsős korunkba megfogadtuk, hogy a volt pasi tabu!
A szobára szorongató csönd telepedett, miközben mind ketten mozdulatlanul meredtünk magunk elé. Feszültség oldás gyaránt fogtam a legközelebbi párnát, és újra hozávágtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 7:46 am

Kezdtük jól érezni magunkat mikor egyszer csak lehúzott a földre. Továbbra is nevettem és közben védtem magam a párnától.
- Nos nem is tudom ezen még elgondolkozok, de lehetséges. - mondtam majd megdobtam egy párnával és őt is lerántottam. De nem is mellém esett hanem rám. Mind a ketten hirtelen abba hagytuk a nevetést és egymás szemébe néztünk. Ajkaink olyan közel volt egymáshoz, hogy majdnem össze értek. Kicsit elvörösödtem majd véletlenül lelöktem magamról.
- Őhm bocsi. - mondtam majd egy kicsit elmosolyodtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 7:36 am

- Kegyelmezz, ó Stefan apuka kegyelmezz, szegény Care néninek! - jajgattam nevetve miközben egy díszpárnát a kezembe tartva védtem magam a záparozó párnák elől.
- Tudod mit? Ezt kapd ki! - ragadtam meg a karját és lehúztam őt is a padlóra majd újra csapkodni kezdtem egy párnával.
- Esküdj meg, hogy én leszek a keresztanyja és békén hagylak - vigyorogtam fölé tornyosodva, miközben készen álltam egy újjabb támadásra nemleges válasz esetében.
- Nos, hogy döntesz ifjú apuci? Áll az alku? - kérdeztem felvont szemöldökkel, várva mit választ. Egy újjabb csatát, vagy inkább nyugalmat. Vagyis mivel még itt vagyok a második mem elérhető az én jelenlétemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 6:48 am

- Na de Caroline ez nem annyira vicces ez bizony komoly dolog. - feleltem majd visszadobtam a párnát. Kicsit ideges lettem, de nem számított. Végül is lehet, hogy vigyázhat rá meg minden, de még mindig furcsa ez az egész nekem. Közben olyan rossz előérzetem támadt nem tudom, hogy miért csak aggódtam valamiért. Caroline nem hagyta abba a párna dobálást, de nem is állítottam le.
- Na jó ha játszani akarsz akkor játszunk. - mondtam vigyorogva majd szinte az összes párnát rádobtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 6:41 am

Oké tehát sokk. TESSÉK?! Elena és Damon, Damon és Elena, Elena és Mr. Pöcsfej...ez nekem sok. Tehát akkor; Elena és Damon együtt voltak, amíg Elena terhes nem lett Stefantól, és nem szakított vele Damon...mostmár csak annyi maradt hátra, hogy keressek valakit aki szappanoperát csinál belőle. Pff.
De végülis Elena mindig azt bizonygatta, hogh Damonnek van szíve....és ha szereti, nos az ő dolga. És mint barátnő támogatnom kell, még ha elmebetegbak tartom is a döntéséért. Mert ő az egyik legjobb barátnőm. Persze, ha Damon bántani merészeli biztos lesz hozzá pár keresetlen szavam!
- Sajnálom - feleltem pár perc néma csend után majd az ajkamba harapva hozzátettem - apucika - és az egyik díszpárnát a kezembe véve nevetve hozzádobtam.
- De ugye nem felejtesz el felírni a "jövendőbeli-keresztanyák listájára? - cukkoltam vigyorogva. Nem tudom miért lett hirtelen jó kedvem, de jó volt kicsit elmenekülni a bajok elől, és nem eszembe juttatni Tyt, vagy a sulis dolgokat.
- És bébiszitterkedést is vállalok, persze nyuszikért - nyújtottam ki a nyelvem, mint valami ovodás a földön feküdve. Jah, hogy hogy kerültek oda? Azt hiszem lefordultam a párnacsata közben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 6:31 am

- Hát őő hogyan is mondjam. - vakartam meg a tarkómat. - Elena elmondta az igazat lett is botrány emiatt pár napig a pincében kellet lennem. Elena eltűnt, de hamar előkerült és már nem vagyunk együtt őő már Damonnel éli életét. De a mai nap ismét megváltozott megtudtam, hogy Elena terhes és kiderült az is, hogy nem Damon a gyerek apja hanem én. - sóhajtottam egy nagyon majd folytattam. - Damon megtudta, hogy a gyerek nem tőle van teljesen kiborult elment, de hamar vissza is jött, de nem akarta felnevelni a gyereket Elenával mert nem az övé és ebben igaza is van. Szóval Damon szakított Elenával, de ő nagyon rosszul fogadta és elment és most nem tudok róla semmit se. - végül fejeztem be a történet lényegét. Láttam, hogy Caroline elég meglepetten és döbbentve hallgatta a sztorit. Már csak vártam, hogy mit fog erre mondani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Aug. 14, 2011 6:22 am

Szomorúan néztem rá, és felhúzva a lábaim töröküllésbe ülve felé fordultam, és egy mélyet sóhajtottam.
- Gondolom már tudod, hogy lefeküdtek - mondtam csöndesen. - csak nem tudtam , hogy Elena el e mondta - vonta meg vállam, és kényelmesen hátradőltem.
- De most te mesélj! Hogy vagytok? Semmit nem tudok rólatok... - mosolyogtam Stefanra. És ez igaz volt. Ugyanis nem voltam képbe az elmúlt hetekben, mi történt a mesterhármassal. Jaj ne, már megint ez a női megérzés, miért súg rosszat?
- Együtt vagytok még? - kérdeztem finoman az arcát fürkészve, de arról sajnos semmit nem tudtam leolvasni. Óh, kérlek istenem legyen a válasz igen...!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   

Vissza az elejére Go down
 
Nappali a házban
Vissza az elejére 
6 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Nappali
» Nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Salvatore panzió-
Ugrás: