The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Nappali a házban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Ápr. 17, 2011 6:24 am

Elmosolyodtam a korával, korommal való megjegyzésén. Hiába volt sértő, ha úgy veszem, de mégsem vettem a szívemre. Ó, nem, mert én még határozottan nem nőttem ki az efféle bulikból. Mindig, minden körülmények közepette keresem az újabb lehetőségeket a szórakozásra, arra hogy elfelejtsem, valójában én vagyok a gyenge fél, aki menekül a nagy és gonosz riválisa elől. Arra tökéletesen jók ezek a bulik, hoyg elfeledtessék velem Klaus-t, ugyanis míg azzal vagyok elfoglalva, hogy elég jó-e a szám, amit a zenekar játszik vagy hogy a megfelelő ruhát vettem-e fel erre az alkalomra, nem gondolok a sokkal komolyabb és rémisztőbb dolgokra.
- Elvégre is én sosem fogok felnőni – feleltem vigyorogva, és folyamatosan követtem tekintetemmel, ahogyan a bárpult felé lépdelt, és örömmel fogadtam, hoyg nekem is hozott egy pohárral a whiskey-ből. Ekkor megfordult a fejemben, hogy megkérdezem tőle, mégis mikor szokott így rá az alkoholra, de ráébredtem, hogy ez nem a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy ilyen kérdéseket tegyek fel neki, így inkább csak feleltem az övére.
- Szórakoztam... – mondtam, és megrántottam a vállamat, majd belekortyoltam az italba. – Ez talán bűn? – kérdeztem tágra nyílt szemekkel színlelt tudatlansággal a hangomban. Bizonyára nehezen hiszi el, hogy most az egyszer semmi hátsó szándékom nem volt, csupán egy ártalmatlan bulin vettem részt.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Ápr. 17, 2011 5:59 am

Felkaptam a fejem, ahogy becsapódott a Panzió ajtaja, de amint meghallottam, hogy Katherine az, újra beletemetkeztem az újságba, és ügyet sem vetve a jelenlétére, olvastam azt tovább... de nem ment.
- Kinőttem már belőle - feleltem még mindig az apró betűket kémlelve, majd hirtelen összecsuktam, és gúnyosan mosolyogva Katherinere néztem. - Talán már te is, nem? - kérdeztem kis cinizmussal a hangomban, majd felálltam, az újságot ledobtam az asztalra, és a bárpult felé sétáltam, ahol újratöltöttem az üres poharam, majd az udvariatlanságot elkerülve, töltöttem egy pohárral Katherinenek is, és visszasétáltam a kanapé felé, majd leülve arra, átnyújtottam a poharat Katherinenek. - Jut eszembe... mit kerestél te ott? - néztem rá kérdőn, és nem engedve a tekintetét belekortyoltam a whiskymbe. Kellett valami, ami lezsibbasztja az agyam. Kellett valami, amivel nem gondolok azokra a csodálatos szemekre, amikkel engem kémlel. Kellett valami, amivel elfuthatok a rideg valóság elől, és egy olyan világba űzhetem magam, ahol nem létezik más, csak a magány. Igen... annál amit most éreztem, még a magány is jobb volt.
Vissza az elejére Go down
Katherine Pierce

avatar

Hozzászólások száma : 147
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : A lehető legmesszebb Klaus-tól

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Ápr. 17, 2011 5:49 am

Elegendő távolságból követtem ahhoz Stefan-t a Grill-ből távozva, hogy ne hallja meg lépteimet. Hagytam neki időt, hogy rendezze magában a dolgokat, majd vámpírsebességgel én is követtem a Panzióhoz, s feleslegesen nagy lendülettel nyitottam be a bejárati ajtón, és azt a kelletténél erővel csaptam be, csakhogy felhívjam magamra a figyelmét. Tettem pár lépést a nappali felé, majd mosolyva megálltam, mikor megpillantottam Őt újságot olvasgatni.
- Nem élvezted a bulit a Grillben? – érdeklődtem csendesen, és pár kecses mozdulattal lehuppantam a kanapéra. Gyorsan megszabadultam a magassarkúimtől, és a bokámat kezdtem masszírozni. Hiába vámpír a nő, ha egyszer ezek a cipők ilyen hatással vannak ránk nincs mit tenni.
Megengedtem magamnak egy ártatlan pillantást vetni Stefan arcára, melyen elszomorító, de mintha kétségbeesést és csalódást láttam volna, s szemében fájdalom ült. Ennyire lelombozná a tudat, hogy Elena nem az övé? Ennyire szenvedne ettől? Nem tudom, hogy az mennyire viselte meg, mikor elhagytam Őt, de nem is tudom, melyik a rosszabb: ha kevésbé fájt neki az én elvesztésem vagy ha én még nagyobb fájdalmat okoztam neki, mint Elena.

_________________
I bend the rules. Break the rules. Make the rules. I hate the rules!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Vas. Ápr. 17, 2011 5:30 am

Talán egy 10 percet tölthettem még a Grillben ülve, mikor úgy éreztem, ennél még a panzió légköre is jobb. Leraktam pár zöldhasút az asztalra, majd felkeltem, és kilépve a Grillből, nagyobb tempóra kapcsoltam, és alig pár perc alatt, már a nappaliban ülve kortyoltam az újabb pohár whiskymet, azon töprengve, hogy miért volt Katherine a Grillben. Tudtam, hogy nem Elena. Elena sosem venne fel ilyen kirívó ruhákat, és azt a nőt sem ismertem akivel beszélgetett. Biztos voltam benne, hogy az nem Elena.
Elnyúlva az asztalon fekvő újságért, felvettem, majd fellapozva az egyik oldalát, olvasni kezdtem. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy volt benne valami érdekes, de annál jobb volt, minthogy a saját magányomon töprengjek... Rosszabbik esetben: Katherinenen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Ápr. 08, 2011 3:51 am

Átkoztam a percet, hogy felhoztam, de attól még érdekelt. Hátha... Alaric tud valamit amit én nem.
- Felejtsd el - mondtam végül, és belemélyedtem a könyvolvasásba. Ne most kezdj el konzekvenciákat vonogatni, Damon, szóltam rá magamra, és sóhajtottam. Körülbelül percek óta olvashattam ugyanazt az egy sort, végül becsaptam a könyvet, és a bárpulthoz sétáltam. Alkoholt. Most.
- Neked is innod kell - közöltem ellentmondást nem tűrő hangon, miközben kitöltöttem két pohár whiskyt, majd rácsavartam a kupakot az üvegre, és visszasétálva a kanapéhoz, átnyújtottam Ricknek a poharat. - Nehogy csak én részegedjek le.

- BEFEJEZETT -
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Ápr. 08, 2011 3:43 am

Egy pillanatra elöntötték az emlékek Isobel-el kapcsolatban. Mennyi időt és energiát szentelt a munkájára. Arra, hogy minél többet tudhasson meg. Olyan volt, mint egy mániákus. Rick néha már féltékeny is volt a történelemre, mert úgy érezte, Isobel-t az jobban érdekli.
Bólintott. Persze, itt hagyja a dobozokat. Amíg Damon ezeket nézi át, ő megnézi a gyilkosságokat a könyéken teliholdkor. Talán abból kiderül, hogy milyen gyakran jöttek vérfarkasok ide, vagy a környékre.
Aztán valahogy Elena került szóba. Alaric nem értette, hogy miért.
- Elena? - kérdezte meglepődve.
- Mi van vele? Történt valami? - némi lelkifurdalása volt azzal kapcsolatban, hogy nem foglalkozott semmi mással, csak Jenna-val.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Ápr. 08, 2011 2:41 am

- Volt ez a Lockwood parti... Isten se tudja mi történhetett ott - dünnyögtem, miközben elvettem Alarictől a könyvet, és úgy döntöttem, ezt még párszor nem árt majd átlapozni. Talán többször is. - Annyi mindent ki kell szednem Katherine-ből amennyit csak tudok - néztem Rickre, és sóhajtottam.
- Lehet, hogy még a többi dobozban is van valami... A biztonság kedvéért hagyd itt őket, aztán... Majd lesz valami - vontam vállat, és hátradőlve újra belelapoztam a könyvbe, de valami szöget ütött a fejembe, így lassan felnéztem Rickre, és pislogtam párat. - Amúgy... Nem tudsz valamit arról, hogy... Esetleg Elena... Szóval... - Ajj, Damon, inkább el se kezdted volna...
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Ápr. 08, 2011 1:14 am

Richard Lockwood egyetlen fia, Tyler Alaric tanítványa volt. Egyszerűen nem tudott rá úgy gondolni, mint egy vérfarkasra. Aki embereket, vagy vámpírokat öl. Mondjuk feleségére is nehezen tud vámpírként gondolni.
- Lehet, hogy Tyler nem tud semmit, sem pedig az apja - mondta Rick. Nem akarta letámadni a srácot csak úgy, apja elvesztése is épp elég neki.
Érdekes kérdés, hogy miért nem változnak át teliholdkor.
- Utána fogok nézni a gyilkosságoknak a környéken, amik teliholdkor voltak - jegyezte meg.
- Nem tudom mikor lesz telihold, de én nem várom annyira - vont vállat. Nem elég, hogy a vámpírok ellen küzdd, de most a farkasok ellen is fog? Akkor mi lesz ő? Vámpír-, vérfarkasvadász?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Ápr. 08, 2011 1:09 am

Gyanakvóan összevontam a szemöldököm. Ha igaz, amire gondolok, akkor azt hiszem jó nagy szarban vagyunk. És nem csak én, vagy Stefan. Hanem Tyler Lockwood is.
- Ha öröklődnek a gének, akkor az egyenesen azt jelenti, hogy az a Tyler gyerek is vérfarkas... És ha ez azt jelenti, akkor eddig mégis miért nem futottam össze vele telihold idején? - Kezdett összeállni a kép, de még voltak hiányzó foltok. Például... Ha a Lockwoodok vérfarkasok, akkor mégis mi a jó bánatért nem változnak át teliholdkor?
- Beszélnünk kell vele - közöltem, és a hajamba túrtam. - Mikor van telihold?
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Ápr. 08, 2011 1:04 am

Rick megmerevedett, mikor olvasta, hogy egy vérfarkasharapás végzetes egy vámpír számára. Egy vámpírvadásznak ez nem jelent rosszat, csak ne fusson össze egy farkassal sem, de szinte olyan, mintha egy oldalon állnának. Szinte...
Ha egy vérfarkas képes a harapásával megölni egy vámpírt, akkor mégis hány másodperc alatt tud végezni egy emberrel? 2? Vagy csak 1 másodperc is elég neki?
- Van róla tudomásod, hogy akár egyetlen vérfarkas is lenne Mystic Falls-ban? - kérdezte. Ha egy van, jön több is. Veszélyt jelentenek az egész városra. Mellesleg Rick-ben volt egy fura érzés is. Nem akarta, hogy akár Damon, vagy Stefan-t megharapja egy vérfarkas. Valami hirtelen eszébe jutott Alaric-nek.
- Richard Lockwood is meghalt az alapítók napján rendezett ünnepségen, mikor levittek a Gilbert rendelő pincéjébe - mondta gyanakvóan Rick. Tudta, hogy a polgármester nem volt vámpír. Akkor mégis miért hatott rá a Gilbert találmány?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Ápr. 08, 2011 12:54 am

Félreraktam a jegyzeteket, amiket olvasgattam, majd közelebb csúsztam Alarichez, és figyeltem a könyvet. Vérfarkasok. Egy rakás fura rajz volt még a szöveg mellett, és ahogy Alaric lapozott, szinte kiütötte a szemem pár sor.
- A vérfarkasok és vámpírok szabadon kószáltak, amíg egy azték sámán átkot nem szórt rájuk, hogy korlátozza az erejüket - kezdtem el olvasni hangosan, és összevontam a szemöldököm. - Azóta, a vérfarkasok csak teliholdkor változhatnak át, a vámpírokat pedig legyengíti a napfény. A vérfarkas részét az átoknak a holdkővel pecsételték meg... Holdkő? - néztem fel Alaricre, de ő még mindig olvasott, úgyhogy követtem a pillantását. - Ha egy vérfarkas megharap egy vámpírt, a harapás végzetes, és a vámpírnak az életébe kerül.
Éreztem, hogy a jeges borzongás végigfut a gerincemen. Ha a vérfarkas harapása végzetes a vámpírra... O-ó.
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Ápr. 08, 2011 12:33 am

Katherine. Isobel nagyon sok információt összegyűjtött a vámpírról. Mikor született, hol, kikkel állt kapcsolatban. Szinte a semmiből szedte a nőről a dolgokat. De ezeket nem osztotta meg Rick-el. És miután "eltűnt" a Katherine-ről szóló mappának is nyoma veszett.
- Ő az aki pontosan mása Elena-nak, ugye? - kérdezte. De rájött közben, hogy mivel Katherine az idősebb, így Elena a mása a vámpírnak.
Még jó, hogy beavatta a titokba Jenna-t. Rick érezte, hogy valami nagy van készülőben.
Kezébe vett egy poros könyvet. A borító barna volt, talán cím is volt rajta valaha, de az idő múlásából kifolyólag lekopott. Rick kinyitotta, nem kellett sokáig lapozni, mire átugorta a vámpírokról szóló részt, és egyből a vérfarkasok jöttek.
- Nézd! - mutatta Damon-nak is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Ápr. 08, 2011 12:23 am

Átlapoztam pár jegyzetet, majd amikor abban sem találtam semmi említésre méltót, sóhajtva visszaraktam a dobozba, és kivettem a következőt.
- Vannak forrásaim - dünnyögtem, és szinte éreztem, hogy ez a jegyzet is zsákutca lesz. - De ha annyira tudni akarod... Katherine bogarat ültetett a fülembe - néztem Rickre a szemem sarkából, és vállat vontam.
- Gondoltam jobb utána járni.
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Ápr. 08, 2011 12:19 am

Likantróp? Az meg hogy jön ide? Nem értette. És azt sem tudta igazán, hogy mit jelent. Vérfarkas? Farkasember? Damon szavaiban nem volt humor, szóval komolyan gondolta a dolgot. Vámpírok, boszorkák, vérfarkasok? Mi kell még a világnak? Tündérek? Rick hitetlenkedve nézett.
- Ez biztos? Nem csak monda, amikkel a gyerekek ijesztgetik halloween-kor? - kérdezte zavartan.
- Isobel soha nem mesélt a vérfarkasokról. A vámpírokról igen, de róluk nem... - utalt arra, hogy valószínű Isobel sem talált semmit. Pedig felesége nagyon jó volt az ilyesmiben. Rick is kezébe vett egy mappát, visszahelyezkedett a fotelba és olvasta a lapokat. Mindenhol csak vámpírok.
- Honnan tudsz róluk? - bukott ki belőle a kérdés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Ápr. 07, 2011 11:46 pm

- Hmm - dünnyögtem, miközben magamhoz vettem egy mappát, majd kiszedegettem belőle az összetűzött papírokat, és átfutottam a szememmel. Vérfarkas, vérfarkas, vérfarkas... Kell lennie valaminek. - Hallottál már a likantrópokról?
Alaric arcára kiült a zavar, én pedig sejtelmes mosolyra húztam az ajkaimat, majd újabb dobozt húztam magam elé.
- Farkasemberek. Sőt, inkább vérfarkasok.
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Ápr. 07, 2011 11:38 pm

Pont ezt várta Damon-tól. Alaric elmosolyodott. Bementek a nappaliba, a sötétbarna dohányzóasztalra rakták a dobozokat. Rick nagyot sóhajtva lehuppant az egyik fotelba.
- Elmondanád, hogy mit keresünk? - kérdezte. Az utóbbi időben semmiről sem tudott. Sem Damon, Stefan, Elena vagy akár Jeremy dolgairól. Csak Jenna-val volt elfoglalva. Pedig Alaric szeretett volna segíteni, belefolyni a dolgokba, hasznossá tenni magát. Vámpírvadász volt. Ez volt a dolga.
- Ez mind, amit megtartottam. A többi az egyetemen maradt, ha csak nem kidobták... - köszörülte meg a torkát. Remélte, hogy nem lesz szükség elmenni az egyetemre. Nem akarta felszakítani a már gyógyuló sebeket. Felállt, és leszedte az egyik doboz tetejét. Kivett néhány összetűzött papírt. Belenézett, de minden a vámpírokról szólt. Damon biztos nem saját fajtájáról akar többet tudni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Ápr. 07, 2011 11:33 pm

Letettem a whiskyt az asztalra, ahogy meghallottam a csengőt, majd felkelve, az ajtóhoz sasszéztam. Először nem is tűnt fel, hogy Alaric áll a dobozok mögött, végül csak szélesebbre tártam az ajtót, hogy bejöjjön.
- Ez aztán a sebesség - jegyeztem meg elismerő bólintással, és elindultam visszafelé, majd felhúztam a maradék whiskymet, és elvettem Alarictől pár dobozt. - Ha tudom, hogy egy padlásnyi cuccal jössz, nem nyitok ilyen gyorsan ajtót.
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Ápr. 07, 2011 11:18 pm

Amint megkapta az sms-t Damon-tól, hogy szedje össze az összes kutatását Isobel-nek, Rick megkereste azt a néhány dobozt, amit magával hozott a Duke egyetemről. Nem értette, hogy miért, hisz Isobel csak a vámpírok létezéséig jutott el a kutatásai során. Legalábbis Alaric így tudta. A nő elvesztése után valahogy nem érzett késztetést aziránt, hogy átnézze a dobozokat. Ráadásul, most, hogy tudja, felesége vámpír lett, még inkább nem akarta átnézni őket.
A Jenna-val történtek után bűnösnek érezte magát. De hosszútávon, később, jobb lesz a nőnek. Ezt Rick biztosan tudta. Mégis fájt, hogy nem lehet mellette. Azt akarta, hogy Jenna mindent értsen, hogy megbocsásson. Mert eddig, az, hogy eltitkolták a vámpírok létezését, csak az ő érdekét szolgálta. De most, hogy már minden második lakos Mystic Falls-ban vámpír? Nagyon nagy esély volt arra, hogy Jenna bármikor összefuthat egyel. Ennek elkerülése érdekében muszáj volt elmondani.
Két nagy dobozzal a kezében, Alaric alig érte el a csengőt. Nagy nehezen meg tudta nyomni, és remélte, hogy Damon nem vár órákat az ajtó kinyitásával kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Ápr. 05, 2011 4:29 am

Nem eresztettem Stefan pillantását, és úgy álltam a tekintetét, mintha az valahol félúton egy betonfallal el lett volna választva tőlem, és könnyebb lett volna, mint valójában. Holott, tisztán érezhető volt a komolyság, ami áradt belőle. Túlságosan is.
- Nem állt szándékomban bántani - közöltem halkan, még egy pislogást sem engedve magamnak. - Ha megbántom, nyugodtan megölhetsz - tettem még hozzá, majd felkeltem, és lehúztam a whiskyt, a poharat pedig az asztalra tettem, és léptem párat Stefan felé, végül csak kikerültem, és felmentem az emeletre.

- BEFEJEZETT -
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Ápr. 05, 2011 4:12 am

Bármennyire is akartam Elenát, és bármennyire is akartam, hogy Damon szenvedjen amiatt, amiért elvette tőlem... a bátyám volt, és nekem kötelességem volt ha nem is támogatni, de bízni benne. Mégis...annyira nehéz volt. Összeráncolt szemöldökkel kémleltem még egy darabig, majd sóhajtottam, és megindultam felé.
- Ha bármi baja esik... ha csak egy haja szála is meggörbül - Damon elé értem, majd lehajoltam, hogy mélyen a szemébe nézhessek. - Esküszöm, hogy gondolkodás nélkül karót döfök a szívedbe, megértetted? - kérdeztem társalgási hangnemben, majd visszaegyenesedtem, és úgy bámultam le Damonre.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Ápr. 05, 2011 3:30 am

- És én ezzel tökéletesen tisztában vagyok - válaszoltam határozottan, miközben belekortyoltam a whiskymbe. Stefan teljesen hülyének néz? - Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezd meg Elenát. Úgy negyed órája mintha ugyanezt mondtam volna neki is - vontam vállat, és elrévedt a tekintetem a kandallóban lobogó lángcsóvákon.
- Elenában minden ott van, amire valaha bárkinek szüksége volt, van, és lesz - folytattam halkan. - Elena ijesztően tökéletes. És te vagy az ijesztően tökéletes másik fele - néztem fel Stefanra komoly arccal. - Beszélnetek kéne. Én beszélek Katherine-nel, te pedig beszélhetsz Elenával. A te döntésed, hogy mit mondasz neki - vontam vállat, és újra a tűzbe bámultam. - Le fogom zárni Katherine-t, akármi lesz is Elenával.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Ápr. 05, 2011 3:05 am

Rezzenéstelen arccal néztem Damonre, de egyre erősebben szorítottam a pult szélét.
- Egy valamit mondj meg, Damon... - kezdtem fogcsikorgatva, de igyekeztem lehűteni a testemben fellobbanó indulatokat. - Miért kellett őt elvenned tőlem? - kérdeztem halkan. Hangomból keserűség és bánat hallatszott ki. Reménytelenül megráztam a fejem, majd beletúrtam a hajamba, és ismét Damonre néztem. - Látod, hogy ki ő valójában? Vagy csak egy újabb Katherinet keresel magadnak... - folytattam. Damon világ életében szerelmes volt Katherinebe, és tudtam, hogy 145 évnyi szerelmet, nem lehet felrúgni egy másik nőért, aki mellesleg kiköpött mása annak, akinek ennyi éven át szentelte a szívét. - Ne hazudj magadnak, bátyám - léptem ki a pult mögül, és indultam meg Damon felé. - Elena, nem Katherine.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Ápr. 05, 2011 2:58 am

Cinikusan felhorkantam, és ha nem éreztem volna körülbelül alfában magam, ráborítottam volna Stefanra a kanapét.
- Túl sok az önsajnálat a hangodban öcsém - néztem rá szúrósan, és leraktam a poharam. - Ez itt már nem a mi boldogságunkról szól. Nem arról, hogy helyesen döntök vagy helytelenül. Ez arról szól, hogy kinek mi a legjobb. És még nem tudom, hogy Elenának velem lenne-e a legjobb.
Egy ideig csönd honolt köztünk, végül sokkal komolyabb hangon szólaltam meg, mint eddig.
- Nem csak te szereted Elenát mindennél jobban, ezt jobb lesz, ha észben tartod.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Ápr. 05, 2011 2:52 am

Először nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek, vagy esetleg mindkettő. Damon elvette tőlem az egyetlen személyt aki még fontos volt nekem a Földön, és ahelyett, hogy megadott volna számára mindent, hogy boldoggá tegye, elszúrta.
- Gratulálok bátyám - mondtam, és megvető pillantásokat küldtem Damon felé. - Sikerült ismét elérned, hogy egyikünk se legyen boldog - folytattam, majd felhörpintettem a whiskym, és lecsaptam a poharat a pultra. - Most boldog vagy? - néztem rá, és szemöldökeim a homlokom közepére kerültek. - Azt hittem, hogy Elena kihozta belőled az emberséget... de csak még nagyobb szörnyeteg lettél, mint voltál - hangom mély volt, és határozott. Szenvedtem, ahogy kimondtam a szavakat, de tudtam, hogy ha ez kell, hogy Damont észhez térítsem, akkor meg kell tennem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Kedd Ápr. 05, 2011 2:43 am

Sóhajtva keltem fel, és próbáltam visszafogni egy jól irányított káromkodást, amivel mindkettőnk szülőanyja fordult volna egyet a sírban, majd töltöttem magamnak egy pohár whiskyt, és lehúztam. Aztán töltöttem még egyet, és a kanapéhoz sétáltam vele, majd leültem.
- Nem vagyunk együtt Elenával - közöltem halkan, és a poharamat bámultam. Nem tudtam mennyit kéne elmondanom Stefannak abból, ami folyt körülöttem, de úgy láttam jobbnak, ha az érzelmeimet nem vele tárgyalom meg. Nem lett volna túl kedvező, több szempontból sem. - Jó lenne, ha nem gyilkolnál a tekinteteddel. Felfogtam, hogy mit gondolsz rólam.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   

Vissza az elejére Go down
 
Nappali a házban
Vissza az elejére 
10 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Salvatore panzió-
Ugrás: