The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Nappali a házban

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Szept. 16, 2011 8:20 am

- Aha. Szóval megvágta magát. - mondtam. Egyáltalán nem hittem el, de most nem akartam vitázni. Én is fáradt voltam, Elena is az volt. Stefan annyira nem izgat, szóval ő mindegy. De nekem pihenésre van szükségem Elenával. Tudnom kell, hogy mellettem van. Szerintem most már aludni sem fogok tudni nélküle. Nem is fogok.
- Rendben. Felmegyünk? - kérdeztem Elenára nézve. Aztán Bonnie-ra emeltem a pillantásomat, aki egészen eddig szótlan volt. Teljesen. Csak figyelte a jelenetet, pedig biztos vagyok benne, hogy ő sem hiszi el ezt a kis mesét a késről...
- Akkor megcsinálod azt a varázsigét? De úgy, hogy mi ki tudjunk menni. Csak a kis rakoncátlan maradjon bent. - mondtam, és egy kissé gúnyos, kissé viccelődő mosolyt villantottam Elenára. Igazából kicsit élveztem a helyzetet, mert vicces volt, de részben zavart is a tudat, hogy veszélyben van, és ezért kell bezárnunk. Ráadásul meg is fog haragudni rám ezért, de remélem, hogy hamar ki tudom majd engesztelni. Biztosan, megvannak a trükkjeim, amiknek ő sem tud ellenállni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Szept. 16, 2011 8:04 am

Láttam Damon-ön, hogy félreértette ezt az egész helyzetet. Majd megmagyarázom neki, hogy nem kell semmiért se aggódni, hisz én Őt szeretem. Őt választottam, felé húz a szívem.. Damon rám nézett, és ahelyett, hogy leordította volna a fejemet, vagy kérdőre vont volna, gyorsan felkapott, szinte elszakítva Stefan-től. Átkaroltam a nyakát, de közben a kezemet sikerült pont a szeme előtt elhúznom. Gratulálok Elena! Elfeledkeztél a hülye sebtapaszról, és a vámpír barátod kiszúrta.. Egyből elkezdett kérdezősködni, hisz mit kereshet egy hatalmas sebtapasz egy ember csuklóján? Persze, hogy egy vámpírharapást takar el.. Csak Ő ezt nem tudhatja. Még teljesen félreértené ezt az egészet, és nem szeretném, ha újra visszatérne a sötét oldalra. Hisz olyan nehezen nyílt meg előttünk, bár eddig is tudtam, hogy Ő neki van egy hatalmas szíve, és hogy érez, mint mi. Szerencsémre megtaláltam azt az énjét. Stefan-ra, majd rám nézett. Gyorsan elkaptam tőle a tekintetemet, majd Stefan-ra figyeltem én is. Elmagyarázta. "Köszönöm Stefan." ~ gondoltam. Hálásan tekintettem rá, majd bólogatva néztem vissza Damon-re. - Így történt, ahogy mondta. - helyeseltem a válaszát. Már kezdem sajnálni Stefan-t, hisz megint miattam, Őt fogja Damon hibáztatni, mikor Ő próbált itthon tartani, persze én aljas trükköket vetettem be ellene..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Szept. 16, 2011 7:57 am

Damon dühösen odajött és kikapta a karjaim közül.
- Nyugi! Szóltál volna akkor simán elengedem nem kell itt vadul kapkodni mert nem lesz jó vége. - álltam fel dühösen. Simán kinyitja a száját, hogy engedjem el azt elengedem nem kell itt egyből vadulni mert az én is tudom, de nem tudom ki is járna rosszul. Áh hagyjuk mind1 nem számít.. Most az a lényeg, hogy Elena biztonságban van. Amint felhozta a sebtapaszt egyből hevesen vert a szívem, és gyorsan ki kellet találnom valamit.
- A konyhában voltunk, és megvágta magát a késsel. Ezért van a tapasz rajta. - feleltem majd egy biztos nézéssel jeleztem Elenának, hogy menjen bele a játékba, hisz még nem akarom, hogy tudja mi történt az elmúlt pár órában. Majd apránként elpróbálom mesélni neki, de tudom, hogy mi lesz a végén.. Ismét az én hibám lesz, hogy nem figyeltem rá eléggé és a többi.. Nem baj már igen csak megszoktak a drágalátos bátyámtól. Ezt is túl élem valahogy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Szept. 16, 2011 7:44 am

Bonnie-val hamar elértünk a házhoz, és már kintről hallottam Elena és Stefan beszélgetését. Remek, akkor legalább Stefannak sikerült vigyáznia rá. Bonnie-val beléptünk, és alighogy becsuktam az ajtót, Stefan máris köszönt nekünk. Besétáltunk a nappaliba, ahol Elena Stefan karjaiban volt. Iszonyatosan féltékeny és mérges voltam, de most ennek itt nincs helye.
- Sziasztok. - mondtam, és odaléptem hozzájuk. Egyenesen Elenára néztem. Elég szarul nézett ki, úgy tűnt, mindjárt elalszik.
- Gyere, felviszlek. - mondtam, és érte nyúltam. Egy egyszerű mozdulattal elvettem Stefantól, és a karjaimban tartottam. Ekkor vettem észre, hogy egy tapasz van a csuklóján.
- Ez mi? - kérdeztem, és a csuklójára meredtem. Stefanra néztem, majd Elenára. Nem igaz, hogy megharapta... Ha megtette, akkor biztos, hogy megölöm. Apró darabokra szaggatom. Miért is hittem, hogy bízhatok benne? Úgy tűnik, minden percben Elenával kell lennem, és meg kell védenem a saját testvéremtől?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Szept. 16, 2011 7:24 am

- Értem.. - motyogtam álmosan. Már nem annyira hallottam, amit mond, inkább mintha a hangja egyre távolodna.. Messzebbről mondaná a dolgokat. Éreztem meleg, óvó kezeit körülöttem. A mellkasához fordultam, és lehunytam a szememet. Még nem merültem álomba, hanem már közel voltam hozzá. Egyenletesen vettem a levegőt. Eltudnék itt aludni, jó kényelmes Stefan. Többször volt már mikor együtt voltunk, hogy a karjai közt aludtam el.
Mondott még valamit, de azt már nem hallottam, csak halk susmogást. Közelebb bújtam Stefan-höz, és az álommanó már majdnem készült engem elvinni az álomországba. Ekkor meghallottam Damon hangját, és egyáltalán nem volt öröm a mondandójában. Gyorsan felkeltem Stefan-ről. - Bocsi. - mondtam neki. Őt is eléggé kellemetlen helyzetbe hoztam. Felhúztam a kanapéra a lábaimat, és átkaroltam a térdemet. - Sziasztok. - köszöntem félálmomban Bonnie, és Damon-nak.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Szept. 16, 2011 7:18 am

- Hát hogyan is mondjam erre nem szívesen válaszolok, de annyi az egész, hogy most szépen elbeszélgetek vele mert vissza akart alakítani a régi Stefanra, de nem akarom mert az egy igencsak sötét múltam. - feleltem majd a földet néztem miközben Elena nekem dőlt és kicsit nyafogott. Nem bántam. Átöleltem és most nem engedtem éreztem, hogy mindjárt elalszik. Már hallottam a távolból, hogy jön egy kocsi egyből tudtam, hogy Damon lesz az.
- Elena. Pár perc és Damon itt is van mert hallom már. - mondtam. Nem annyira reagált rá vagyis nem ugrott ki a kezeim közül, hogy az ajtóhoz rohanjon. Majd kinyitódott az ajtó.
- Sziasztok köszöntem nekik előre és biztos is, hogy hallották. Kicsit hátrafordultam mert nem tudtam, hogy Elena elaludt e. Ezért nem mozogtam annyira. Hát Damon arcán ismét látszott, hogy nem örül, hogy Elena a kezeim közt van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Szept. 16, 2011 7:02 am

- Igen, Bonnie nehéz eset. - nevettem el magam. Kétszer is átölelt, mindkétszer szorosan viszonoztam, lehunyva a szememet, hallgatva szíve dobogását. A második hosszabb ölelkezés volt, mint eddig, majd mikor elengedtük egymást mélyen a szemébe néztem, és elmosolyodtam.
Hamar zavarba estem, és elpirultam. Egy eléggé furára sikerült vigyorral takartam el a zavarodottságomat, majd gyorsan témákért gondolkoztam. - És mi lesz Becky-vel? Mármint most, hogy Caroline-nal együtt vagy? - néztem rá kíváncsian, majd megint újra az az érzés, amit az előbb éreztem a szívembe hasított, persze csak halványan.
- Stefaaan. - nyafogtam, és neki dőltem, birizgálva a hajamat. Nem az, hogy unatkoztam. Hanem fáradt is voltam egyben. A mai nap nagyon kimerített engem, hisz közel jártunk a halálhoz. Mindannyian. Gondolataim újra visszatévedtek a nővéremhez, aki persze átvert minket, és egy idegen fickót invitált be a házunkba. Szegénykét kitagadtam, majd volt szerelmemet választottam őhelyette. Bár ez alapból így lett volna. Nem is kérdés, hogy kit választanék..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Szept. 16, 2011 6:54 am

- Semmi baj Elena. Eltudom képzelni, hogy milyen érzés ez az egész. - feleltem majd biztatóan rámosolyogtam. Kirázott a hideg az elmúlt pár percben mikor visszagondoltam, hogy mit csinált Klaus és, hogy mire akarta kényszeríteni. Átöleltem biztatóan.
- Amúgy már jobban vagyok. Még egy nagyon kicsit fáj, de az is semmi már. - mondtam felé nézve. Láttam, hogy lassan felhúzza a pólómat egy darabig és megnézte a karó helyét ami még az oldalamba volt egy pár perccel ezelőtt. Majd úgy húzta vissza a pólómat, hogy végig simította a mellkasomat. Kicsit csikizett, de nem kezdtem el röhögőgörcsöt kapni.
- Nyugi biztos mindjárt itthon van. Tudod, hogy Bonnie-t nehéz olykor rábeszélni. -feleltem. Teljesen elvolt keseredve láttam rajta. Ezért közelebb húzódtam hozzá és gyengéden átöleltem. De ez csak baráti ölelés volt. Részemről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Szept. 16, 2011 6:36 am

- Köszi. - mosolyogva fogadtam el a teát, és belekortyoltam. Nagyon édes és finom volt. A mai nap már másodjára iszok teát, figyeltem, ahogy Stefan is ivott. Egyből elkapott a bűntudat, hogy mennyire aljasan bántam vele.. Verbéna az italába, majd beleszúrtam egy verbénás tűt. - Sajnálom. - nyögtem ki hirtelen. Lehet, hogy ez olyan váratlan volt, de mart a bűntudat.
Caroline kiment a fürdőbe, leraktam a teámat az asztalra, hogy még egy kicsit hűljön, mivel az előbb majdnem leforráztam a nyelvemet. Stefan-ra fókuszáltam, és figyeltem Őt. - Én jól vagyok. - bólintottam. - És te? Hogy van a sebed? - óvatosan oda nyúltam, ahol a sebe volt. Rápillantottam, majd lassan felhúztam a felsőjét. Volt ott egy kis heg, valószínűleg holnapra már eltűnik. Visszahúztam úgy a felsőjét, hogy közben végig simítottam a mellkasán.
- Igen ott van. Bonnie-nál. - nyeltem egy nagyot. - Már egy ideje. - tettem még hozzá. Hosszú kínos csönd telepedett rám. Egy kósza hajtincs ott volt a szemem előtt. A fülem mögé sepertem, majd Stefan-re rámosolyogtam.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Pént. Szept. 16, 2011 6:29 am


Hamar vissza is értem a teákkal. Leraktam az asztalra a gőzölgő italokat. De a konyhában Elena teájába tettem sok verbénát, hogy egy jó ideig kitartson ha Klaus támadna. Azt a bögrét egyből a kezébe adtam. Szintén Carolinenak is. Mind a ketten ittak belőle, de persze Caroline teájába nem volt verbéna. Visszatettük az asztalra és leültem közéjük. Felváltva néztem rájuk.
- Amúgy Elena nem kell fel menned maradjál csak. - feleltem majd rámosolyogtam. Hirtelen Carolina felállt. Nem tudtam mit akar most csinálni, de csak a fürdőbe ment. Míg ő a fürdőben van addig Elenával beszélgetek.
- Nos, jól vagy? mert hát kissé kalandos volt ez a nap. - feleltem.
- Szerintem nemsokára haza jön Damon Bonnieval hisz ő hozzá ment ha jól tudom. - feleltem. Sokszor rámosolyogtam. Egyből belegondoltam, hogy most mi legyen elmondjam e Damonnek ezt a kis kalandot vagy ne. De ha később jön rá kiesz akadva meg ha most mondom el akkor is ki lesz akadva szóval ismét ugyan azon a ponton lyukadunk ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Szept. 15, 2011 7:37 am

Nem tudom mennyi ideig gondolkodhattam, és, hogy mennyi ideig lehettek kint. Csak annyit tudok, hogy unatkozok, és hiányzik a szerelmem. Nem tudom, olyan rossz érzés magányos lenni, hogy nincs senki körülöttem. Ha régebben voltak ilyen pillanataim, akkor mindig velem volt a naplóm. De most sajnos nincs. Majd azt is ide kéne hozni, de először jöjjön már haza Damon. Komolyan sírógörcs szélén állok, ha nincs itt mellettem. Még akár jöhetnek is a viccei, de SZÜKSÉGEM van RÁ!
Bár.. Ha egy légtérbe kerül Caroline-nal nem tudom, hogy mi lesz, hisz legutóbb se jöttek ki nagyon jól, mikor egymás haját tépkedték. Az a nap, felejthetetlen. Bár úgy látszik Care túl tette magát, és ez így jó. Nem tudom, hogy tudok-e a szemébe hazudni Klaus-ról. Ha pedig elmondom Stefan-t fogja hibáztatni, mikor egyáltalán nem is az ő hibája. Ő nem tehet semmiről!
Lépéseket hallottam, és hirtelen hátrafordítottam a fejemet. Valahogy mindig Klaus-ra számítok. De ehelyett egy még érdekesebb látvány tárult elém. Stefan átkarolva sétált be Care-rel! Most akkor mi van köztük? Bár.. ez eléggé megmagyarázza. - Ööö.. - kezdtem bele zavartan, majd egy bénára sikerült mosolyra húztam a számat. - Semmi baj. - legyintettem a kezemmel. - Ha zavarok, felmehetek. - mondtam gyorsan, hisz nem akarok az utukba állni. Édes hármas.. Még a nevétől is ki ráz a hideg.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Szept. 15, 2011 7:29 am

Nagyon boldog lettem mikor igen mondott. Sokkal jobban éreztem magam mint Beckyvel. De úgy is mind1 hisz még kinyír mert ott hagytam, de ez nem izgat. Egyedül most Caroline volt fontos nekem meg még megvédeni Elenát Klaustól, ha újra támadna vagy hasonló. Alig tudtam a tekintetemet levenni Carolinerol. Elmosolyodtam majd szenvedélyesen megcsókoltam. A nyelvünk heves táncba kezdtek egy ideig. Alig tudtunk elszakadni egymástól.
- Kezd hűvös lenni. Szerinted? Menjünk be szerintem, de maradhatunk is. - ajánlottam fel. Végül úgy döntött, hogy bemegyünk. Megfogtam a kezét és kéz a kézbe bementünk. Be vállaltam, hogy Elena lássa csak nem tudtam, hogy Caroline is szeretné e. De nem számít hisz már túl léptem Elenán. Készen állok már egy biztosabb kapcsolatra és remélem is, hogy sikerül.
- Bocsi, hogy megvárattunk. - mondtam Elenának mikor beértünk ismét a házba. Leültettem Carolinet és kimentem a konyhába meleg teát csinálni nekik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Szept. 15, 2011 7:11 am

- Én...én...én - dadogtam összevissza és lehajtottam a fejem. Egyszerűen nem tudtam, mi lenne a helyes. Hogy a szívemre vagy az eszemre hallgassak. Mert a szívem azt súgta, hogy azonnal mondjak igent, és legyek végre igazán boldog de... Vajon ez helyes? Hiszen nemrég ment szét Elenaával - aki a legjobb barátnőm, és néha elkapom pár pillantását ami féltékenységről tanúskodik - és nem tudom, hogy tényleg túl e van rajta. De második az nem leszek. Aztán ott van, Miss Rebecca is, aki cafatokra tépne ha keresztbe teszek neki... De az a legkisebb problémám. És csak egy valamit szeretnék igazán. Boldog lenni. És mikor megcsókolt az voltam. Határtalanul boldog, mint valami mesebeli hervegnő akiért végre eljött a királyfi. Egy vámpírok, farkasok és boszorkányok nélküli mesébe...
- Annak én is örülnék - mosolyogtam rá őszintén, és belenéztem a csillogó szemeibe, majd újra megcsókoltam. Ebbe a csókba már minden érzelmem benne volt, és mint valami villám úgy csapott belém a tudat. Mostantól végre valaki betölti a szürke hétköznapjaimat...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Szept. 15, 2011 5:54 am

- Azt sajnálom, hogy hagytam, hogy elmenj és nem állítottalak meg még akkor mikor szakítottál velem. És arra is rájöttem, hogy túl hamar rászoktam az ember vérre mikor Becky ide jött. És, hogy próbál a régivé vissza változtatni, de én ezt nem akarom és nem hagyom. - jelentettem ki. Majd engedtem az ölelésből, de nem teljesen eresztettem el. Most megpróbálok valamit hát remélem, hogy nem lesz belőle pofon vagy valami. Közel húztam magamhoz majd megcsókoltam. A csók után a szép szemeibe néztem.
- Caroline. Szeretném ha ismét együtt lennénk. Ha te is szeretnéd és nem érdekel a válasz én várok rád. - mondtam majd elmosolyodtam. Remélem, hogy újra vele lehetek. Tudom, hogy ezzel megbántom Beckyt, de tudtam, hogy ismét a régi gyilkos Stefant akarja és addig megy míg nem sikerül neki. Hát nem is fog. Legfeljebb csak barátok leszünk, de még ezt se tudom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Szept. 15, 2011 5:23 am

Csukott szemmel halgattam a madarak csiripelését, és a szellő hangját, miközben a távolban autók zaja hangzott fel. Tökéletes hallásomnak hála, a a város másik felébe is elhallottam, megtudtam pár friss szaftos pletykát - Page Murphy, az egyik évfolyamtársunk, örök vetélytárs tegnap tönkretette a meseszép báli ruháját ezért el se jön a végzősbálra. Juppi! Megint egyén lesz a korona... - vagy kihallgattam pár beszélgetést a főtéren, egykét rádiót, és zenelejátszót is - Így pár perc alatt teljesen informált lettem és azt is feljegyeztem magamnak kinek a fejét kell hétfőn reggel leüvöltenem a díszítés és egyéb fontos teendők miatt. Elenának igaz van "felmentése" de azért ő is kivehetné a részét a munkából ha már én annyit dolgoztam az összeállításon. Majd elfoglalom őt. Úgyis halálra unja az agyát mire kiteheti a lábát a küszöbön... Esetleg két év múlva még vásárolni is elmehetünk együtt. Haladás.
- Te jó ég Stefan - kaptam a szívemhez automatikusan és hátrafordultam. Még egy ilyen év én leszek az első szívinfarktusban elhunyt vámpír. Hurrá!
- Persze, de miért tőlem kérsz bocsánatot? Elena csak épp nálam volt amikor az a hogy is hívják Mamusz felhívta, és amúgy se volt jobb dolgom tehát... - vontam meg a vállam, és mikor Stefan magához ölelt igazán meglepődtem. Nem, nem esett le a dolog. Még jó, hogy foghatom a hajszínemre...
- Nem értem - suttogtam, szinte némán. Na most mondhatod, hogy szőke vagyok...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Szept. 15, 2011 3:39 am

Teljesen egyetértettem Stefan-nel. Ha ez kiderülne, és Damon megtudná.. Mindketten nagy pácba lennénk. Jobb is, ha nem hozzuk fel neki. Stefan átöltözött, majd Caroline kiment a teraszra. Láttam az arcán, hogy mennyire búslakodik, és nagyon megsajnáltam barátnőmet. Remélem végre Stefan észhez tér..
Stefan rám nézett, én pedig a fejemmel böktem Caroline felé. Szerencsére vette az adást, és utána indult. A kezem még mindig vérzett. Addig felálltam, és a konyhába vonultam. Megmostam, lemosva a ráalvadt vért, és bekötöttem sebtapasszal. Mielőtt szerelmem hazajön, addigra leveszem, nehogy gyanút fogjon. Az ablakból láttam, amint Stefan, és Caroline ölelkeznek. Egy fajta ismerős érzést éreztem a szívemben. Hamar rájöttem, hogy mi az: Féltékenység.
Megráztam a fejemet. Biztos azért, mert már órák óta nem láttam Damon-t, és hiányolom Őt. Mennyi ideig tart, hogy értesítse Bonnie-t? Talán nincs otthon, és akkor Caroline-t keresi? Esetleg rájött, hogy Klausnál vagyunk, és odament.. Hát remélem, hogy nem. Óriási hibát követne el.. Leültem a kanapéra, a kezembe temetve az arcomat, és elkezdtem számolgatni a másodperceket..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Csüt. Szept. 15, 2011 3:14 am

Kicsit megnyugodtam mikor megölelt. Természetesen én is vissza elöletem.
- Hát Elena szerintem tudod, hogy mit gondolok. De nem tudom, hogy Damon-nek tudnia kell e róla. - jelentettem ki majd ránéztem.
- De köszönöm. - feleltem és ismét elmosolyodtam. Tisztára ragadtam a véres ruhámtól ezért gyors elmentem átöltözni. Nem hagytam sokáig őket egyedül.
- Na így már jobb. - mondtam. Még egy picit beszéltünk, de észre vettem, hogy Caroline sose nézett a szemembe, meg ha igen akkor hamar elfordította a fejét. Majd kiment a teraszra. Furcsán néztem Elenára, de tudtam, hogy mit kell tennem.
- Elena most ne menj sehova. Beszélnem kell Caroline-val. Mindjárt jövök. - mondtam majd halványan rámosolyogtam. Elindultam Caroline-hoz. Amint kiértem pár lépésnyire meg álltam a háta mögött.
- Caroline. Én egy nagyot hibáztam. És meg is lett a következménye. Ugye meg tudsz nekem bocsátani? - kérdeztem és mikor felém fordult, hogy válaszoljon átöleltem és reméltem, hogy nem fog kiakadni.
- Úgy sajnálom. Veled kellet volna, hogy maradjak. - suttogtam a fülébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Szer. Szept. 14, 2011 9:29 am

Hatalmas kő esett le a szívemről amikor Stefan kinyitotta a szemét, és rám mosolygott. Na jó az utóbbinál, inkább gyorsabban kezdett verni, és pillangók költöztek a gyomromba hosszabb időre, de ez csak mellékes. Bár egyet kellett volna értenem azzal, hogy elég lett volna pár zsacsis vér, magamba úgy gondoltam, hogy helyes döntés volt vagy mi. Segíteni akartam Stefannak felállni, de végül arra jutottam, hogy jobb ha tartok egy kis távolságot. Végül is én az exe vagyok. Vagy mi. Miután Stefan majdnem megismerkedett a padlóval, és ránk mosolygott elfordítottam a fejem és kibámultam az ablakon. Nem bírtam a szemébe nézni, egyszerűen képtelen voltam rá. Elenával némán vártuk, és mikor Stefan visszajött még mindig nem voltam hajlandó szemkontaktust teremteni vele. Éreztem ahogy a besüpped mellettem a kanapé, és ahogy a válla az enyémhez ér. Makacs, vagyok nem tágítok! Hallgattam, ahogy ketten megbeszélik az eseményeket, és próbáltam megküzdeni a mellkasomba ólálkodó valaminek, ami már félig felemésztett és...
- Megbocsátotok egy pillanatra - keltem fel és gyors léptekben mentem ki a teraszra, ahol leültem az egyik lépcsőfokra és végignéztem a tájon. Aztán az arcomat sós könnycseppek kezdték mosni, miközben a szívem ezer pici darabra hullt ott helyben...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Szer. Szept. 14, 2011 9:04 am

Stefan végre kinyitotta a szemét, és rámosolyogtam. Annyira örültem, hogy Én miattam lesz jobban, és hogy a vérem erőt ad számára. De egyből elengedett. Megfogtam a csuklómat. - De kellett. - bólintottam, még mindig a kanapé mellett térdelve. Felállt, de majdnem visszaesett. - Óvatosan. - súgtam. Azért még mindig aggódtam Stefan-ért, hála, hogy a karót nem a szívébe szúrta az az átkozott vámpír.. Mostantól sokkal jobban fogok magamra vigyázni. Majd hirtelen még a vér is lefagyott a testemben. Ma.. egy kevés verbénát ittam, de úgy látszik kiürülhetett a szervezetemből, mert Stefan nem köhögött. Hála az égnek.
Eltűnt, majd pár percig lent maradt. Szótlanok maradtunk Caroline-nal, majd mikor Stefan visszatért, tudtam, hogy most ki fog oktatni. Helyette gyorsan odafutottam hozzá, és átöleltem. - Örülök, hogy nem lett semmi bajod. - motyogtam a mellkasának. - Bajotok. - javítottam ki magam többes számba, hisz itt volt Caroline is.
Majd leültünk a kanapéra, Stefan középen. - Na és mit gondolsz? - néztem rá kíváncsian. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy vajon Damon tudni fog-e a mai kis "kiruccanásunkról". Ha igen, akkor legfőbbképp azt várom, hogy mit fog hozzászólni. Akkor már végképp ide be leszek ide zárva.. Viszlát csodálatos napfény!

_________________


A hozzászólást Elena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 15, 2011 1:45 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Szer. Szept. 14, 2011 8:58 am

Távol voltam egy darabig a külvilágtól míg vért nem kezdtem érezni az ajkamon. Ismerős íze volt. Olyan mámorító , hogy megragadtam és szívni kezdtem. Egy idő után kinyitottam a szememet is és láttam, hogy Elena vérét iszom. Egyből elengedtem, de már sokkal jobban voltam. A sebeim már teljesen begyógyultak amit a karók okoztak. Lassan felültem és letöröltem a maradék vért a számról. Még egy kicsit fáradt voltam és erőtlen.
- Elena. Nem kellet volna a véredet.. Érted. - feleltem. Majd megpillantottam Caroline-t mellettem. Enyhén rámosolyogtam. Fel álltam, hogy lemenjek gyors a pincébe vérért, hogy ne mindig Elenát csapoljam szó szerint. Míg mentem majd nem összeestem, de gyors megkapaszkodtam.
- Nyugi minden rendben van. - mondtam hátast nekik. Vettem egy nagy levegőt és vámpíriramban lementem a pincébe és jó pár tasakos vért elfogyasztottam. Ismét a régi voltam tele erővel és energiával.
- Itt is vagyok és már minden rendben van. - feleltem majd rájuk mosolyogtam.
- Köszönöm, hogy segítettetek rajtam. De Elena tudod, hogy most mit gondolok szerintem. - jelentettem ki, de nem voltam olyan sokáig mérges. Visszaültem Caroline mellé és felváltva néztem rájuk. Bár elgondolkoztam, hogy át kéne öltöznöm hisz az egész ruhám tiszta vér. De ez ráér míg nem lesz rosszul valaki az úgy mond látványtól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Szer. Szept. 14, 2011 8:08 am

Miután leparkoltunk a ház elé, Elenával együtt bevittük Stefant a házba és a legközelebbi kanapéra fektettük. Vérzett a szívem, hogy így kell őt látnom, de nem mutattam ki. Nem akartam gyenge kis virágszálnak tűnni, aki régen voltam. Amíg Elena kiment a konyhába az ölembe húztam Stefan fejét, és lágyan simogatni kezdtem. Vajon, mi lesz ha felébred? Elküld a fenébe? Valószínű... De megérdemelném. Olyan voltam mint egy ribanc, aki minden órába váltja a pasiját. Pedig én tényleg... szeretem. Igen, szeretem. Nem tudom mióta, és, hogy miért, de nem is akarom megtudni. Csak kiélvezem ezt a pár órát aztán visszasüllyedek a szürke hétköznapokba.
- Tudod, hogy nem helyeslem - kezdtem, összehúzott szemekkel, és igyekeztem nem a kezébe lévő kis piros cseppekre koncentrálni. Oké, hogy jól haladok a vegasággal, de azért mégis csak mámorító íze van a... Elég! Caroline ne gondolj rá! - Csináld - csuktam be a szemem, és visszatartottam a levegőt, kiűztem a fejemből az összes gondolatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Szer. Szept. 14, 2011 7:25 am

/Aron James háza/

Leparkoltam, és Caroline-nal együtt segítettünk Stefan-nak kiszállnia a kocsiból. Egyből a nappaliba vittük, és lefektettük a kanapéra. Ismerős helyzet pont ilyen volt, mikor elveszítette az eszméletét. Remélem nem lett semmilyen komolyabb baja. Bár tudtam, hogy mégis mire van szüksége. Erőt vettem magamon, és gyorsan a konyhába szaladtam és elvágtam a kezemet. Halkan felsziszegtem. Már most elkezdett belőle folyni, a gyönyörű élénk piros szín. Tudtam, hogy Stefan-nak vérre van szüksége, már pedig gyorsan! Vagy nem is merek belegondolni, hogy mi lesz vele.. Vagyis nem lenne semmi komolyabb baja, de jobban érzem magam, ha tudom, hogy a sebei begyógyultak, és már épp. Még szerencse, hogy Damon nincs itthon, hogy ezt lássa. Most már ez a második alkalom lesz, hogy Stefan a mai nap a véremből iszik..
Visszarohantam a nappaliba, Caroline-ra néztem, aki egyből kiszagolta a vér illatát. Tudtam, hogy ő nem helyesli, hogy Stefan áttért az emberi vérre, de ameddig nem öl embereket, és kordában tudja magát tartani, addig nincs semmi baj. Óvatosan a szájához emeltem, és pár csepp a véremből belefolyt, majd mikor megízlelte a véremet, megragadta a csuklómat, és elkezdte szívni. Lehunytam a szememet, és próbáltam nem a fájdalomra gondolni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Szept. 12, 2011 6:22 am

Egy idő után már kezdtem magamhoz térni. A szememet lassan kinyitottam. Egyből körül néztem. A ház üres volt még egy hangot se hallottam. Na remek Elena elszökött. Damon ki fog nyírni. Lassal feltápászkodtam, de egy kicsit még szédültem ezért megkapaszkodtam a pultban. A hátam egy pontnál még fájt. Elena ott döfte belém a verbénás tűt. Vártam pár percet. Már teljesen jól voltam csak gyenge. Ezért gyors lementem a pincébe és néhány tasak vért elfogyasztottam. Ismét erőre kaptam. Majd Elindultam ki a házból Elena után. Olyan sok helyre mehet, hogy nem is tudom, hogy hol kezdjem. Kimentem az ajtón és vámpír sebességgel elhagytam a birtokot.

/folyt. Sport pálya/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Szept. 12, 2011 5:14 am

Még nem volt a konyhába, de rájöttem, hogy ez nem egy jó fegyver. Kinyitottam egy fiókot, nem volt benne semmi, az alatta lévőben pedig megtaláltam a verbénás injekciókat. Gyorsan a farzsebembe raktam, és megjelent Stefan. Felé irányítottam a kést. Nem tettem semmit, csak álltam ott teljesen leblokkolva. Közelebb került hozzám, és kikapta a kezemből, majd finoman átölelt. Már most sajnáltam, hogy mit fogok tenni, hisz Stefan.. olyan érző, olyan kedves. Lehet, hogy egy életre megfogom bánni, amit most tenni fogok..
A hangja csak úgy csengett a fülemnek. Kezdtem elérzékenyülni. "Elena kapd össze magad!" ~ utasította egy hang a fejemben. Összeszedtem minden erőmet, és kivettem a farzsebemből az injekciót, majd a hátába döftem. - Sajnálom Stefan.. - súgtam a fülébe, majd a földre rogyott. Láttam rajta, hogy nagyon fáj neki. - Muszáj volt.. - kezdtem el könnyezni, majd gyorsan kirohantam a hátsó ajtón, és befutottam az erdőbe. Faágakba akadtam, a pólóm szétszakadt, a hajam is össze vissza állt, majd végül elértem Caroline-ékhoz..

/folyt. Forbes ház/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   Hétf. Szept. 12, 2011 5:05 am

Éreztem rajta, hogy sajnálja hisz még mondta is, de éreztem is valahogyan. Kifutott a konyhába. Természetesen aggódtam értem. Ezért utána mentem. Egyből lefagytam mikor megláttam a kést a kezében.
- Elena kérlek ne csináld ezt. Nem akarom, hogy bajod essen. - jelentettem ki. Szépen lassan közelítettem felé. Szerencsére nem csinált semmit, de készült. Egyre közelebb mentem hozzá. Végül elég közel voltam hozzá és megfogtam azt a kezét amiben a kés volt. Szépen kivettem és a pultra tettem. Szépen átöleltem, hogy megnyugodjon.
- Elena kérlek ne csinálj hülyeséget mert belehalok annyit aggódok érted. - suttogtam a fülébe. Pár perc után annyit hallottam, hogy Sajnálom. Egy fájdalmas szúrást éreztem a hátamban. A fenébe verbénás tű! A testem egyre gyengébb lett.
- Elena.. - halkan mondtam. Majd teljesen össze estem a földön feküdtem eszméletlenül. Már nem tudtam, hogy mi folyik körülöttem, teljesen elnyelt a sötétség.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Nappali a házban   

Vissza az elejére Go down
 
Nappali a házban
Vissza az elejére 
2 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Salvatore panzió-
Ugrás: