The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A ház egyéb részei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 6:01 am

A kocsiban hallottam, hogy a táskámban megszólalt a mobilom. Majd megnézem a Salvatore birtokban. Fájt a fejem, picit még szédültem is. Remek! Soha többé nem fogok inni, ezt már most elhatároztam. Különben is nem tesz jót nekem. Néha-néha a műszerfalra néztem, mivel eléggé lassan mentünk. Leparkoltunk, és a szerelmem besegített az ajtón. - Köszi. - féloldalasan mosolyogtam, majd a házban már nem kellett a segítség, csak addig míg a sötétben voltunk kint. Egyből a nappaliba mentem, s lehuppantam a kanapéra.
- Van valami fejfájdalom ellen? - fogtam a fejemet. Tényleg jött egy SMS-em, kaptam észbe, és kikotorásztam a mobilomat a táskámból. Végre megtaláltam, és Jeremy-től jött. Elmosolyodtam. Néha jó, hogy az öcsi gondol rám. Kinyitottam az üzenetet, de csak három betű szerepelt benne: SOS...
Elakadt a lélegzetem, és kitágult szemekkel figyeltem a képernyőt. Mi lehet a baja? Minél hamarabb oda kell mennem, valami nagy probléma lehet, ha ilyet írt. Felemeltem a fejemet, és ijedten szívem választottjára néztem. - Damon! - szóltam meg egy idő után. A hangom eléggé rekedt volt, gyorsan megköszörültem a torkomat. - Baj van. - nyögtem ki végre. - Haza kell mennem.. Jeremy-hez. - suttogtam, de még mindig nem nagyon értette, így felé fordítottam a mobilt, majd végre rájött. Aggódok, igen nagyon aggódok az öcsém iránt, mivel a napokban Jenna nincs otthon, és egy vámpírral van otthon.. Nem akarom Selena-t megvádolni semmivel, de mégis egy fiatal vérszívó, és ilyenkor bármi megeshet.. Gyorsan felpattantam a helyemről, egy csókot nyomtam Damon szájára, megöleltem Bonnie-t. - Majd értesítelek a fejleményekről! - kiabáltam még utánuk, és kirohantam a kocsimhoz. Beültem, magam mellé dobva a táskát, beindítottam a motort, és a gázra tapostam.

/folyt. Gilbert ház/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 5:34 am

//Grill/Asztalok a bárban//


Elena azt mondta, nem fáradt. Felhúztam egyik szemöldökömet, és ránéztem. Amolyan "ne-hazudj-tudom-hogy-fáradt-vagy" nézéssel. Erre máris hozzátette, hogy egy picit az. Elégedetten elmosolyodtam. Na, igen. Ez Damon. Átkaroltam, és kivezettem a Grill-ből. Bonnie követett minket, én pedig levezettem magamban, hogy mit fogok mondani neki. Valami olyasmit, hogy: Bonnie, ez kemény lesz, úgyhogy készülj fel. Van egy 2000 éves vámpír, aki első generációs, sőt, ő a legidősebb vámpír. Vagyis a legerősebb is. És hát valószínűleg meg akarja ölni Elenát. Persze mi nem fogjuk hagyni.
Igen, ez valószínűleg jó lesz. Kicsit még finomítok rajta, de ez a lényeg. Az autónál az ajtót kinyitottam Elenának, és besegítettem. Bonnie a hátsó ülésen foglalt helyet, én pedig persze a vezetőülésen.
- Igen, Kicsim. Mehetünk. - mosolyogtam rá, majd a gázra léptem, de nem vezettem túl gyorsan, nehogy az alkohol és minden más elhagyja Elenát, és lerókázza a kocsit. Nem mentem sokkal, úgy 80-nal, de így is hamar elértük a panziót. Leparkoltam, kisegítettem Elenát. Úgy láttam, már alig áll a lábán, így megfogtam a derekát, nehogy össze találjon esni. Beléptünk a nappaliba. Nem volt ott senki, de éreztem Stefan és az új csaj illatát. Nyilván voltak itt, de már nincsenek. Nem is baj.
- Na, Kicsim? Mész aludni, vagy még beszélgetünk egy kicsit? Esetleg éhes vagy? - kérdeztem felvont szemöldökkel Elenát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Aug. 20, 2011 11:48 am

Többször bólintottam mikor hosszú mondandójába kezdett, de nem is figyeltem a lényegére, hanem csakis rá gondoltam, és a formás ajkára. Az ajkamra haraptam, majd gyorsan visszatértem a szemére, és elmosolyodtam. Hát igen a jó kislányos álcám mindenkit levesz a lábáról.. Kérdésére megvontam a vállamat, és csöndben figyeltem rá.
Ekkor bevallotta nekem az érzéseit hirtelen, nem is volt időm gondolkozni, már a kanapén feküdtem, rajtam pedig Stefan. Szeret? Segít nekem? De nem valaki mást szeret? Á egye fene.. engem akar, hát nem mindegy? A lábaimat a csípője köré fontam, és a hajába túrtam. - Ohh Stefan. - nyögtem mire egy másodpercre elszakadtam az ajkától. - Menjünk fel. - suttogtam a szemébe nézve. Nem lenne jó, ha ránk nyitnának, bár vicces, és egyben kínos is lenne.

/folyt. Stefan szobája?/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Aug. 20, 2011 11:41 am

- Hát szokás szerint vándoroltam és végül de vissza jöttem és ismét letelepedtem ide egy darabig míg nem tűnik fel az embereknek, hogy én nem változok ha igen akkor megint elmegyek egy jó időre azután ismét vissza. Tudom, hogy elég zavaros, de hát egy vámpír mit tehetne, hogy ne jöjjenek rá? - feleltem a kérdésére. Sokáig néztem és az érzéseim ismét előre törtek, de úgy, hogy már nem bírtam magammal.
- Becky megbántam, hogy elhagytalak, de nagyon! Én téged szeretlek és nem akarlak ismét elveszíteni maradj velem és még segítek neked. - mondtam majd a hátára löktem a kanapén és ráhajolva szenvedélyesen megcsókoltam. Nem bírtam betelni vele nem szabad hagynom, hogy a hibámból újra elveszítsem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Aug. 20, 2011 11:26 am

Stefan olyan közel leült mellém, hogy a vállunk súrolta a másikét. A szemébe néztem. - Hát. - vettem egy mély levegőt. - Voltak embereim, és ők kutattak utánad. Mint a magánnyomozók, csak hát mindig is vándoroltál. - néztem el. - Így nehéz volt téged megtalálni.. - motyogtam.
Persze, más végezte el a piszkos munkámat, addig én otthon maradtam, és a falut irtottam, vagy épp otthon valamelyik áldozatommal végeztem. De mire rájöttem, hogy semmirekelő, mihaszna alkalmazottjaim voltak, a kezembe vettem az ügyet, és én neki álltam Stefan felkeresésére. Másfél évembe került, hogy megtaláljam, de itt vagyok, mellette ülve.
- És mond. Hogy telt az elmúlt 90 éved? - vontam fel a szemöldökömet érdeklődve irántam. Bár még mindig az járt a fejemben, hogy nem felejtett el engem. Remélem ez így van..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Aug. 20, 2011 11:21 am

A Grill-ből hamar ide értünk, de persze a vámpírsebesség által. Egyből bementem az ajtón és teljesen kiment a fejemből, hogy Becky ide még egyszerre lett behívva. Elmosolyodtam és simán ki használhattam volna a helyzetet, de mivel én nem Damon vagyok egyből behívtam. A nappaliba mentem és Becky egyből lehuppant a kanapéra. Én is egyből leültem mellé és a szemeibe néztem. Csoda szépek voltam és szépen is csillogtak neki.
- Mond csak! Miután elmentem azóta is engem kerestél míg meg nem találtál? - kérdeztem majd vártam a válaszára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2011. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Aug. 20, 2011 11:11 am

/Grill: asztalok/

Az erdőn keresztül futva jutottunk el a birtokig. Stefan volt elől, én pedig követtem őt, mint valami pincsi kutya. Hamar megérkeztünk hála a gyorsaságunknak, meg se kottyant nekem a táv.
Szép nagy birtok volt, régi.. De szép. Beakartam menni, de valami láthatatlan fal megállított. - Ööö.. Stefan? - néztem rá kérdőn. Eléggé kényelmetlenül éreztem magam idekint. Hátrafordult, és rám nézett mosolyogva. Csak ne használja ki a helyzetet. Kérem ne!
- Behívnál, mivel nem tudom átlépni a küszöböt.. - nyomtam a láthatatlan falnak a kezemet, és olyan voltam, mint valami pantomim. Majd végre behívott. Átléptem a küszöböt, és körbenéztem a tágas előszobán, majd a nappaliba ment. Én is követtem őt, és a magassarkúm kopogása visszhangzott. Tetszett ez a birtok. Egyből lehuppantam a kanapéra, és átkulcsoltam a lábamat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 16, 2011 12:16 pm

Bonnie hirtelen nagyon dühös lett, s a következő pillanatban repülve csapódott neki az ajtónak. Nem is nézett rám! Hogy tehette ezt? Tiszta Rómeó és Júlia feeling-em támadt, csak nem a családjaink utálják egymást, hanem a barátaim.
- Damon jól vagy?? - kérdeztem odarohanva hozzá. Alaposan szemügyre vettem, de nem történt komolyabb baja. "Óóó ezt mennyire megfogod bánni.. " ~ mérgelődtem magamban. Caroline mondatát sikerült elcsípnem. Az ajtóhoz léptem, s a csípőmre raktam a kezemet.
- Nem lesz itt több repkedés.. Caroline, amit Damon tett veled nem volt szép, de azért ne essünk már át a ló túloldalára. Bár azért egy kicsit megérdemelted, azok után amit Stefan-nal tettél.. - forgattam meg a szememet. Damon már felállt, s Stefan is lejött a lépcsőről.
- Mehetünk? - néztem hátra rájuk, s mindketten bólintottak, majdnem egyszerre. - És, ha most nem bánnátok, megyünk a Grill-be. - felvontam a szemöldökömet, és végre vették az adást. Elmozdultak előlünk, s én mentem elől a fiúk pedig követtek. Hátraültem a kocsiba, Damon vezetett, Stefan pedig mellette ült.
- Erre innunk kell egyet! - szólaltam meg hátradőlve, majd Damon rátaposott a gázra.

/folyt. Grill?/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 16, 2011 11:37 am

Nem tudtam, hogy most mi folyik lent csak annyit láttam mikor leértem a lépcsőn, hogy Damon pont az orrom előtt repült el a nappaliig. Egyből az ajtó felé néztem és láttam,hogy Bonnie volt az, aki itt megrepteti a bátyámat. Kicsit vicces volt, de nem tudtam nevetni, hanem egyből megfagyva álltam a lépcsőn és néztem ki az ajtón. Láttam, hogy vele volt Caroline. Most semmi kedvem se volt vele beszélni, hisz néhány órája rakott ki és máris itt van. Mintha mi sem történt volna tiszta olyan volt az egész. Nagy nehezen visszafogtam magam, hogy ne legyen a szememen könnycsepp és sikerült is. Megtettem azt a maradék lépcsőfokot, míg leértem. Tisztes távolságból néztem az ajtó felé közben Damonre is rá pillantottam, hogy kell-e neki segítség.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 16, 2011 11:30 am

Muszáj volt kuncognom Bonnie reakcióján. Olyan vicces volt látni Damon repülni. Megérdemelte. Miközbe már beültem volna a kocsiba Bonnie keze ráfonódott a csuklómra. Olyan kérlelő volt a hangja, hogy menten elbizonytalanodtam. Végülis ha beszélek vele nemna világ vége igaz
- Ninie én nem tartozom ide. Damont megértem sose kedveltük egymást, Stefant megbántottam, Elena meg szimplán kiröhögött. Ami nekem nagyon rosszul esett - magyarászkodok komoly arcal, de Bonniera pillantva megadóan felsóhajtok.
- Oké legyen! De csak tíz perc! - figyelmesztetem, mert hajlamos túlzásokba esni.
- Jah és azt mutasd még egyszer, nekem az a repülést az annyira tetszett. - vigyorgok rá gonoszan és követem őt vissza a panzióba. Most légy erős Caroline!


A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 16, 2011 11:37 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 16, 2011 11:24 am

Damon nyitott ajtót. Persze, ki más? Először rám mosolygott, majd Care-hez fordult, és kitépett a hajából pár szálat és benyálazta, majd visszatette. Na ez több volt a sokknál. Éppen közbe akartam avatkozni, amikor Caroline hirtelen ugyanazt tette. mint az előbb Damon. Annyi különbséggel, hogy ő Damon szájába tömte bele a hajat. Húúú, úgy éreztem, hogy kezdtek elfajulni a dolgok. És ez nem tetszett. Care eközben elkezdett visszarohanni a kocsihoz. Gyorsan utánafutottam, de előtte Damon-hoz fordultam.
- Köszöntem a szíves köszöntést, de elég volt ebből mára. Senki nem bánthatja büntetlenül a barátnőmet! - Majd fogtam, és hátrarepítettem Damon-t a varázserőmmel, aki egészen a nappaliig repült. Majd fogtam magam, és Care-hez futottam.
- Care! Kérlek! Gyere velem! Nem kell Damon-nal beszélned.Elintéztem. Kérlek, adj még egy esélyt! - mondtam, és vártam a reakciót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 16, 2011 11:16 am

Épp sétáltam le a lépcsőn, ekkor megpillantottam az ajtóban álló Bonnie-t, és Caroline-t. Szélesen elmosolyodtam, de rájöttem, hogy Stefan valószínűleg még rosszabbul fogja érezni magát, hogy itt a "volt barátnője". Ekkor Damon, ahogy jól láttam kitépett egy hajszálat, és lányos hangon odaszólt neki. Hirtelen hatalmas röhögésbe kezdtem, s összegörnyedtem, fogva a hasamat. Gyorsan a korláthoz nyúltam, nem bírtam a nevetéssel, majdnem leestem a lépcsőn. Majd lenyugtattam magamat, s lesétáltam. - Bocsi, Care. - pirultam el szégyelltemben. Ekkor ő tépett ki egy jó nagy adagot Damon hajából, és a szájába tömte. Elhúztam a számat. - Ne harcoljunk már. - mosolyogtam. Hol van már Stefan?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 16, 2011 11:13 am

- Te..te...teljesen meghibbantál? - ordítottam önkívületi állapodban, és undorodva a képébe nyomom a nyálas hajszálaimat. Majd hirtelen ötletből vezérelv egy jó nagy kupacot kitépek az övéből és szó nélkül a szájába vágom az egészet, majd Bonniehoz fordulok.
- Én leléptem - mondom halál komolya arcal és elindulok a kocsim felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 16, 2011 11:07 am

Az a rohadt csengő! Mindig akkor szólal meg, amikor nem kéne. Lecaplattam a lépcsőn egyenesen az előszobába, majd kitártam az ajtót. Amikor megláttam Bonnie-t, szélesen elmosolyodtam. De a kedvem hamar elrontotta a mellette álló Barbie-baba. Eszembe jutott valamit. Gonoszan elmosolyodtam, és Caroline-ra néztem. Egy gyors mozdulattal a fejéhez nyúltam, és egy hajszálat téptem ki a többi közül. Alaposan szemügyre vettem lóbálva az arca előtt, majd megszólaltam.
- Jézusom! Nem látod, hogy le van nőve, Barbie? - kérdeztem vékony hangon, és a kezemmel legyezgettem magamat, mintha menten sokkot kapnék. A hajszál végét a számhoz emeltem, egy kicsit benyálaztam, majd visszanyomtam Miss. Platinaszőke fejére.
- Gyakrabban kéne festetned. - mondtam gúnyosan, majd Bonnie-ra mosolyogtam.
- Örülök, hogy beugrottál. Elena már jól van, épp indultunk a Grill-be. Jössz te is? - kérdeztem, szándékosan egyes számot használva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 16, 2011 10:59 am

Ahogy ott álltunk az ajtó előtt hirtelen nagyon gyávának éresztem magam... Hogy kerülök ide? Ez így nem helyes! Nem,nem,nem! Damon meg fog enni!
- Figyelj én megvárlak a kocsiba oké? - suttogtam Ninjenek, de ő visszahúzott. Valaki mentsen meg könyörgöm!!!
- Bonnie menjünk haza kérlek! Lécci, lécciiiiii - kezdtem el nyavajogni mint egy kislány. Ez se jött be. Okém van még ötletem!
- Ninie elviszlek a plázába, ha elmegyünk innen most rögtön és veszek neked bármit! Oké? Miért nem? Bonnnieeeee!!!
- Tudod, hogy mennyi dolgom van! Még a dekoráció, a helyszín, alig van két hónapom! Muszáj indulnom! Au! - jajgatok fel mivel Bonnie olyan erőseb fogtam a kezem hogy már fájt. Oké Care mély levegő be majd kifúj!
És akkor kinyílt az ajtó és mi szembe találtuk magunkat az ördöggel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 16, 2011 10:52 am

Folyt.Forbes házból


Caroline a lehető leglassabban hajtott. Látszott rajta, hogy nagyon fél a szembesítéstől, de talán Damon-tól még jobban. Mire odaértünk, már eléggé késő volt. De ez nem akadályozhatott meg minket célunk elérésében. Az ajtóhoz sétáltunk.
- Carolnie! Mély lélegzet, menni fog! Nyugi, itt vagyok és megvédelek, ha kell! . mondtam, majd én is vettem egy mély lélegzetet, és bekopogtam az ajtón.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 09, 2011 8:21 am

Damon a megengedettnél is gyorsabban ment, de szerencsére nem vagyok paranoiás. Hamar oda is értünk, s Damon kinyitotta nekem a kocsit. Rámosolyogtam, majd megfogtam a kezét. Még mielőtt bementünk volna a házba nem tudom, hogy kire számíthatunk oda bent. - Együtt sikerülni fog. - mondtam, majd megcsókoltam, s kézen fogva beléptünk a Salvatore birtokba. Stefan-t és Bonnie-t találtok ott egyedül.
- Sziasztok. - köszöntem nekik mosolyogva, Stefan nem lepődött meg rajtunk, de Bonnie.. Óó szegénykém kicsit sokként érte.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Damon Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2011. Aug. 01.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 09, 2011 8:15 am

/Gilbert nyaralóból/

Természetesen én vezettem. Azért még meg van a méltóságom, és nem fogom hagyni, hogy egy nő vezessen helyettem. Az tényleg nagyon gáz lenne. Gyorsan hajtottam, míg el nem értük a Salvatore panziót. Leállítottam a kocsit, majd kiszálltam, és vámpírsebességgel Elenának is kinyitottam az ajtót. Megfogtam a kezét, és együtt beléptünk a házba. Odabent már csak Bonnie volt és Stefan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 08, 2011 7:13 am

Miután elhagytam Gilbert házat gyorsan hazaszaladtam, ismét. Átöltöztem, mert tudtam, hogy az éjszaka hosszú lesz és nem éppen kényelmes öltözékben voltam. Az asztalon hagytam egy cetlit " Későn jövök" felirattal és rögtön elindultam a Salvatore ház felé. Nem tudom, hogy mi fog rám várni, de reméltem, hogy végre kigombolódnak a szálak.
Mikor odaértem először csak megálltam a hatalmas ház előtt. Rettentő nagy volt, több család is tágasan elfért volna benne. Miután kinézelődtem magam nagy levegőt mentem és odaléptem a hatalmas fa ajtóhoz. Kopogtam egyet és vártam, hogy valaki ajtót nyisson nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jules

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2011. Aug. 06.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 08, 2011 6:39 am

- Szerinted, Boszorka? - oldalra döntöttem a fejemet arcomon gúnyos arckifejezéssel és arréb löktem a lányt, hogy végre bejuthassak a lakásba.

Folytatás a nappaliban...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jules

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2011. Aug. 06.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 08, 2011 6:35 am

Egyetlen egy célom volt mikor befordultam a furgonommal a Salvatore ház parkolójába, megismerkedni a helyi vámpírarcokkal. Szerződést szerettem volna kötni velük. Leállítottam a kocsi motorját és a ház felé vettem az irányt. Magabiztosan megnyomtam a csengőgombját és jól kihúztam magamat, hogy ijesztőbbnek hassak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 08, 2011 6:34 am

A lányoknak engedélyeztem, hogy körülnézzenek a lakásban. Hát én komolyan mondom nem vagyok normális. Biztosan túl sok volt az a pia. Majd ekkor gondolatmenetemet, egy csengőszó szakította félbe. Hát úgy néz ki, ez egy nap. Én lettem a Salvatore ház ajtónyitogatós hölgye. Gyorsan odasiettem az ajtóhoz, kinyitottam, és persze nem meglepő módon, egy ismeretlen női arccal találtam magam szemben. Volt valami ijesztő, és egyben rémisztő ennek a nőnek az aurájában. Szó szerint kirázott a hideg, amikor megláttam az arcát. Majd gyorsan próbáltam magam megnyugtatni, mielőtt még azon nyomban elájultam volna. Aztán már csak VOLT ajtónyitogató lehetek. Igyekeztem egyenletesen lélegezni, de valahogy ennek a nőnek a jelenlétében nem igazán sikerült. Inkább erőt vettem magamon, és kedvesen rámosolyogtam.
- Szia! Segíthetek? Keres talán valakit? - kérdeztem, és vártam a választ, úgy éreztem menten elájulok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena

avatar

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2011. May. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 08, 2011 1:29 am

Elindultam az első folyosó felé amit megláttam és egy mosollyal búcsúztam, amíg otthagytam a két természetfeletti lényt a nemszokványos nappaliban.

Folytatom a Salvatore pincében...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 08, 2011 1:19 am

- Nem, nyugodtan nézz körül Lena. - mondtam neki, viszont kétségem támadt afelől, hogy el fog tudni tájékozódni ebben a nagy házban. Mindegy, majd megoldja. Viszont remélem, hogy a pincébe nem fog letalálni, mert akkor szerintem egy igen mérges vámpír fogja ott lenn várni, Stefan személyében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena

avatar

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2011. May. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 08, 2011 1:16 am

Egy hatalmas nappali fogadott egy hatalmas kandallóval a közepén. Kivettem a zsebemből a levelet és leraktam a dohányzó asztal szélére. Bonnie elég kedvesen nézett rám, nem úgy mint Selenára. Ezért én is egy kedves mosollyal viszonoztam.
- Nem lenne gond ha kicsit körülnéznék? - kérdeztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   

Vissza az elejére Go down
 
A ház egyéb részei
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Salvatore panzió-
Ugrás: