The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Elena szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Aug. 23, 2011 8:45 am

Hirtelen Jeremy jelent meg a szobában és Selena-t szerette volna elkérni.
- Semmi gond Selena, amúgy is már mennem kéne.- mondtam Selena-nak és elköszöntem tőle. Megöleltem és indultam a kijárat felé. Nem volt kedvem még hazamenni, ezért gondoltam sétálok egyet a városba, amiből végül is a külváros lett, de ki bánja.

/LEZÁRVA/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Aug. 23, 2011 8:27 am

Őszintén szólva semmi hangulatom nincs most Jeremyvel beszélni. Soha, de soha nem volt még ennél rosszabb napom.
- Ne haragudj Jenny, majd máskor folytatjuk ezt rendben? - bocsánat kérően tekintettem rá, és eltűntem a szobából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Aug. 23, 2011 8:22 am

Megkértem Melt, hogy maradjon egy kicsit a Grillben amíg beszélek a barátnőmmel, nem akartam Sel fejéra hozni egyszerre csak egy terhes lányt az sok lett volna így inkább felkészítem. Miután haza értem Elena szobájából beszélgetés foszlányok ütötték meg a fülem, fura azt hittem Elena nincs otthon. Apropó vele is beszélnem kell mielőtt Melanie beköltözik... Egy másodperc múlva rájöttem Sel és Jenny van a nővérem szobájában. Lassan és bocsánatkérő arckifejezéssel beléptem megzavarva a csajos bulit, majd odasétáltam Selhez és gyors csókot nyomtam a szájára.
- Sel beszélhetnénk? Nagyon fontos lenne... A szobámban várlak. - Rámosolyogtam Jennyire majd amilyen gyorsan tudtam kislisszoltam a helyiségből és saját szobámban foglaltam helyet. Tárcsáztam Elena számát, de nem volt elérhető, a francba pedig erről neki is tudni kéne...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Aug. 23, 2011 5:10 am

Mivel én nem halottam semmit és nem is volt közöm hozzá letettem a poharat és leültem a szőnyegre. nyugodtan vártam, míg Selena hallgatózik én addig csak ücsörögtem. Közben gyorsan a szobára is vetettem egy-két pillantást. Egy lányé lehet a szoba akinek jó ízlése van, mert jó elrendezés volt a szobának. Miközben visszafordultam és Selena-ra vetettem egy pillantás nagyon meglepődtem. Az arcán könnycseppeket lehetett látni ahogy gyorsan végigirulnak arcán. Vajon mit hallhatott? Nem voltam teljesen képben, hogy most mi is folyik odaát, de odamentem Selena mellé és átöleltem vigasztalóan. A következő pillanatban már megint megfogta a karom és lefelé kezdett húzni. Ha valaki látott volna nem tudja, hogy mi bajunk van, rohangálunk itt fel és le. Leültünk a kanapéra a nappaliban és Selena valami kiskutyáról kezdett el beszélni nekem.
- Kiskutya? Milyen kiskutya?- néztem rá kérdőn, mert nem értettem, hogy hogy jöttek ide most kutyák.
- Selena jól vagy?- kérdeztem tőle, mert tényleg aggódtam miatta.- Tudod, hogy nekem elmondhatod.- mondtam biztatóan. Nem tudom pontosan hogy lettünk hirtelen ilyen jóba, de nagyon megkedveltem ezt a lányt. Alig találkoztunk párszor, de akkor is megszerettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Aug. 23, 2011 3:55 am

Idétlen egy helyzet volt. Csendben hallgattam azt amihez egyébként nem sok közöm lenne. Nincs jogom ehhez, viszont mindennél jobban érdekelt Jeremy döntése. Megöltem, provokáltam a barátnőjét megjegyzem ittasan, tegnap pedig hiába volt szörnyen a gondolataimban a saját hülye problémáimmal voltam elfoglalva. Túl sokat hibázok.
Megérteném ha Jane-nel maradna. Megérdemlik egymást. Pontosabban Jeremy megérdemli Jane-t. Amikor Jeremy azt mondta hogy szereti, vagy csak a nevét említette a mellkasom elkezdett szúrni, de kegyetlenül. A beszélgetés végére boldognak kellett volna lennem, de képtelen voltam akár egy apró mosolyt elereszteni. Legalább olyan rosszul éreztem magam, mint ők ketten, talán rosszabbul. Miattam most ketten is ilyen szomorúak, és nem tehetek semmit.
Éreztem hogy az arcom valami különös oknál fogva teljesen benedvesedett.
Tudtam mi történt, csak azt nem hogyan. Mintha mi sem történt volna, fogtam meg újra Jenny-t, és el húztam a lenti kanapékig. Leültem, szemmel követelve hogy üljön le ő is.
- Szóval Jenny, akkor komolyan segítesz nekem kiskutyát szerezni. - könnyektől csillogó tekintetemet rá emeltem, és igyekeztem úgy beállítani a helyzetet mintha a meghatódottság tette volna ezt velem, arra az esetre ha esetleg bárki erre távozna.

/Bocsi hogy ide írtam, de nem volt hol megfeleznem. /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Aug. 23, 2011 12:25 am

Jeremy és Jane felmentek az emeltre, mire Selena engem berángatott a konyhába. Kérdőn néztem rá, hogy most mit szeretne. A kezembe nyomott egy üvegpoharat, a mikrót bekapcsolta és a lépcső felé mutatott, hogy menjek fel. Először nem tudtam mit akar, de engedelmeskedtem neki és halk léptekkel elindultam az emelet felé. Mielőtt még felértünk volna Sel hirtelen megelőzött és az egyik szobába besuhant, így tudtam én is, hogy hova kell menni. A szobában a falhoz tapasztotta a poharat és a pohárhoz tette a fülét mire én majdnem elkezdtem hangosan nevetni. Gyorsan a kezemmel befogtam a számat mielőtt még lebuktunk volna aztán én is követtem Selena példáját. Kicsit fura volt, hiszen Selena, pohár nélkül is biztos hallja amit mondanak és viszont pohárral se nagyon hallottam és igazság szerint nem is tartozott rám, hogy mit mondanak,de a kisördög bennem is ott motoszkált.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Aug. 22, 2011 10:03 am

Amint becsukódott az ajtó Jeremyék mögött felrángattam Jennyt, és a konyhába vonszoltam. A kezébe nyomtam egy poharat, és fogtam egyet én is. Bekapcsoltam a mikrót hogy a búgás elnyomja a lépteink zaját, és a lépcsőre mutattam meg a fülemre. Azt jelezve neki hogy induljon már, de halkan hogy Jane ne hallja. Elindult felfelé én pedig némán követtem. Elena szobájának ajtaja nyitva állt. Előre suhantam (lol) és eltűntem a nővérem szobájában. Mire Jenny utol ért már rég a falnak tapadva hallgattam a szomszéd szobából átszűrődő hangokat. Jenny sem habozott túl sokat ő is neki esett a falnak, és igyekezett valami érthetőt kihallani a mondataikból. Legalább is ezt gondolom. Nem csinálnám ezt ha nem kedvelném. Hiszen én pohár nélkül is tökéletesen hallanám az egészet, de nem akartam hogy hülyén érezze magát. Így inkább magamból is bolondot csinálok. Így sem áll tőlem mesze ez a fogalom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Aug. 09, 2011 11:42 pm

Alig tudtam pár órát aludni, el kell mondanom a fiúknak, hogy mi a helyzet.. Felkeltem az ágyból, s a fürdőbe mentem. Megengedtem a meleg vizet és letusoltam. Nagyon jól esett, s a hajamat is megmostam. A kezem a hasamra tévedt, s belegondoltam, hogy ott van egy pici lény, aki már várja, hogy kijöjjön.
Kijöttem, s magam köré csavartam egy törölközőt, közben megszárítottam a hajamat, majd elkezdtem felöltözni. Mikor már a fehérnemű rajtam volt, kiválasztottam egy fehér pólót, egyszerű farmerral. Kivasaltam a hajamat és összefogtam, majd beraktam egy pár fülbevalót. Egyedül a szememet sminkeltem ki.
Nem volt itthon senki. Lementem, s felvettem a fekete converse cipőmet, majd a bőrdzsekimet is. Megigazítottam a felsőmet, majd kiléptem a házból. Beültem a kocsiba, s elindultam a Salvatore birtok felé..

/folyt. Salvatore panzió/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Aug. 09, 2011 1:38 pm

Felkísértem a szobájába, és hagytam is aludni, fáradt lehet. Én pedig ma már eleget aludtam, úgyhogy vadászni megyek amíg alszik. Préda : tasakos vér.
Ha nem tudok szerezni kénytelen leszek embert inni, megpróbálom nem megölni. Miután ezt is megígértem magamnak. Kisétáltam az ajtón, és tökéletes vadász módjára suhantam tovább az éjszakában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Aug. 09, 2011 1:36 pm

/A ház egyéb részei/

Amint felértem a szobámba, bezártam magam mögött az ajtót, ledobtam a földre a táskámat, s az ágyba feküdtem. Millió kérdések kavarogtak a fejemben. Mit fog szólni ehhez Damon, vajon ezek után még mindig szeretni fog? Stefan így is, úgyis örülne, szóval ez nem annyira foglalkoztatott.. Inkább Damonért aggódtam.
Lehunytam a szemem. Nagyon fárasztó volt a mai nap, s hamar el is aludtam.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 10:29 am

Nem értem ezt a lányt. Most megy megmenteni Damont. Akiről eddig úgy beszélt mintha az egyetlen dolog amit tenne vele hogy leköpi.
Ez nekem magas.
Uh, de kicsinyes itt valaki azt hiszi fáj hogy Jeremyvel jön nekem? Nem fáj. egyáltalán. De csak, mert már rég lemondtam Jeremyről. Ismétlem Jeremyről. A Brandy továbbra és szent és sérthetetlen.
Ha ennyire mélyre süllyed Damon miatt menjen csak. De el ne képzelje hogy nem megyek hallótávolságon belülre. Jelet nem fogok magamról adni csak ha Elena veszélyben lesz.
Egyébként nem akarok bekavarni.
Különben is, miért hiszi Elena hogy csak így egy emberként képes megváltani a világot? Stefan úgyse lenne képes megölni Damont. Damon pedig Stefant. Szóval Elena csak az idejét pazarolja. ha csak nem hiányzott neki Damon annyira hogy csak azért menjen oda.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 10:21 am

Mi van? Stefan a birtokra megy, hogy.. Damon-t.. Nem nem nem nem!! Ez nem lehet! Még mielőtt szólhattam volna neki, hogy álljon le, kiugrott az ablakból, s elfutott. - Ááá a fene egye meg a vámpírtempót! - morogtam. - Bocsi. - néztem hátra a vámpír nővéremre.
- Selena légyszíves hadd menjek oda én is! - mondtam neki komolyan. Nem akarom, hogy bármelyikőjüknek baja essen, de leginkább Stefan-t féltem. Nem engedett az utamba állt.
- Az isten szerelmére Selena! - emeltem fel a hangomat. - Állj félre, csináld amit eddig is csináltál, vagyis sírdogálj csak Jeremy után. Neki van már barátnője, hát nem fogod fel?!?! - ordítottam már vele, majd félre állt ledöbbenve én pedig lerohantam, s egyből mentem a kocsimhoz, majd mikor beültem, s beindítottam a Salvatore birtok felé vettem az irányt.

/folyt. Salvatore panzió/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 10:06 am

Tudom hogy Stefan mire készül. Érzem a belőle áradó haragot, de ha Elena sírva könyörögne se engedném oda. Ez nagyon veszélyes.
Én nem akarom hogy baja essen. Tudom hogy Stefan nem hülye emberi vért fog inni, mert tudja hogy egyébként semmi esélye sem lenne. Épp ezért nem szabad Elenának ott lennie. Egy megvadult Stefan veszélyesebb lehet mint egy vérfarkas csorda.
Elsuttogtam magam elé egy vigyázok rá-t. Tudtam hogy Stefan úgyis hallja.
Tudtam hogy Elena nem hagyná elmenni. De erősebb vagyok nála. Sokkal. Szóval most hagyni fogja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 9:58 am

Jó volt ezt a kis időt együtt tölteni Elenával csak várt rám még 1 feladat. Szépen felálltam az ágyról és a nyitott ablakhoz mentem. Megfordultam vele szembe.
- Elena légyszíves ne gyere a birtokra most mert beszédem van Damonnel és nem akarom, hogy bajod essen. - feleltem és egy utolsó csókot nyomtam édes ajkára. Azzal kiugrottam az ablakon és még az elején normálisan mentem utána vámpír gyorsaságra kapcsoltam. Mielőtt beszélek Damonnel előtte lekel mennem az alaksori hűtőhöz - gondoltam magamba útközben.

/ Stefan. folyt. Salvatore birtok/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 9:34 am

Ismét megcsókolt Stefan. Olyan jó volt érezni meleg, édes ajkát a sajátomon. Úgy látszik nem zavartatta, hogy a nővérem is ott van a szobában, aki most csalódott egy fiúban. Elmosolyodtam Stefan kijelentésén. Semmi sem állhat közénk! Még Damon se, szóval a terve elég rosszul sült el.
A vállának dőltem, s összefontam ujjainkat. Teljesen nem erre számítottam. Annyira boldog vagyok vele. Olyan boldogság tölt el, mikor vele vagyok, hogy ezt senki más nem tudná nekem megadni. Majd ismét megcsókolt, nem tudom hányadszorra. - Vigyázz, a végén még elzsibbad a szám. - mondtam mosolyogva, s Sel-re néztem, aki úgy festett, mintha a hányinger közelébe járna. Nem tehetek erről, egy nagy teher esett le rólam, s örülök, hogy itt van a barátom, aki megbocsátott nekem.
- Selena. - néztem rá, oldalra biccentve a fejemet. Nem akartam neki mondani, hogy ha elege van, akkor menjen át egy másik szobába..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 8:21 am

Jól esett amit Elena mondott. Nagyon is.
- Nem még nem mondtad ,de ha így van nagyon örülök neki. - ez azt akarta jelenti hogy igen én is szeretlek hugi. Az érzéseimről nagyon nehezen tudok beszélni. Ezért sokszor félre is értenek. Ez azért van, mert nehezebben csalódsz ha nem mondod el a másiknak hogy pontosan mit érzel. Csak idővel vagyok képes megnyílni. Még Isobel-nek se tudnám elmondani hogy hiányzott.
Aj, már megint..
- Stefan szerintem is sok lesz már a csók. - rosszul voltam már ettől a nyáladzástól...
Mert, hát Jer jutott róla eszembe.
Egyből nem akarnak elkezdeni Brandy-t inni. Lerészegedni... és .. na. Úgyis hoztam gumit.
Jézusom, Selena!
Ők csak egy pár és csak csókolóznak, ez így természetes.
Kezd félelmetessé válni ez a Jeremy mánia.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 7:19 am

- Jaj Elena te mindig megtalálod a poénokat. -mondtam nevetve és ismét megcsókoltam. Nem tudtam betelni a csókjaival.
- Tudtad, hogy én nagyon imádlak? ha bármi más lett volna akkor is szeretni foglak továbbra is. - feleltem és megfogtam a kezét és az ágy felé kezdtem húzni. Leültettem én meg szépen mellé ültem. Direkt nem súgtam semmit se a fülébe mert ugyebár a vámpíroknak jó a hallásuk és ezt Selena meg hallotta volna. Szépen átöleltem és mégis csak a fülébe súgtam valamit.
- Elena soha többet nem hagylak magadra szó nélkül az életemre esküszöm. - halkan suttogtam majd mámorosan megcsókoltam.
- Bocsi lehet, hogy sok lesz már a csók. - néztem Elena szemébe vigyorgó képpel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 3:16 am

Stefan egyből átölelt és megcsókolt. - Igen, ennek én is nagyon örülök. - vigyorogtam, s átkaroltam a nyakát. - Különben is, ha egyszer gyereket szeretnék, az tőled lenne. - súgtam a fülébe, majd mikor elengedtem rá mosolyogtam.
Majd most már Selena karjaiban végeztem. - Jaj nővérkém. - mondtam megsimogatva a hátát. - Mondtam már, hogy én nagyon szeretlek? - nevettem halkan.
- Na legalább nem kell jelentkeznem a Tini mamik c. valóság show-ba jelentkeztem. - poénkodtam el a dolgot. De tényleg mekkora megkönnyebbülés.. Jenna néni mit szólt volna..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 3:07 am

Szörnyű volt bele gondolni hogy egy Elena-Damon keverék készülne a húgomból kitörni. A várakozás pont olyan kellemetlen volt, mint ez a gondolat.
Mikor kimondta hogy nem lesz baba kirobbantam belülről. Nagyon örültem, végtére is ki tudja mi minden történhetett volna ha az a teszt mást jelöl ki.
Megvártam míg Stefan nagy nehezen elengedi és odafutottam hozzá én is. Megöleltem és majdnem elsírtam magam. Egész eddig bűntudatom volt, mert hát Elena nem rúg be Damonnel ha nem jelenek meg és akkor nem történik meg mindez. Megkönnyebbültem, és most az egyszer örültem hogy Jeremy nincs itt. Tuti hogy eljátszotta volna a vámpír vadászt vagy ilyesmi..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 2:56 am

Szerencsére Selena hamar megjött a teszttel. Elena kivette egyből a táskából és bement a fürdőbe. Körülbelül 10 percet vártunk csendben és idegesen, hogy mi lesz az eredmény. Miután kijött figyelmesen figyeltem, hogy mit fog mondani. Nagy kő esett le a szívemről mikor megtudtam, hogy nem terhes. Egyből odamentem hozzá átöleltem és megcsókoltam.
- Tudod most nagy kő esett le a szívemről, hogy nem vagy terhes. - feleltem boldogan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 2:43 am

Megjelent Selena is, majd megkaptam tőle a zsacskót. Belenéztem és ott volt a teszt, egy csomag óvszerrel. Elnevettem magam. - Akkor.. én megyek. - adtam egy puszit Stefan arcára. Mindenki teljesen le volt fagyva. - Nyugi. Nem vagyok terhes. - mondtam mosolyogva és bevonultam a fürdőszobába.
Elolvastam a használati utasítást, s megtettem a megfelelő lépéseket.. 10-15 percet kell várnom. Vártam is, addig ezerszer megmostam az arcomat hideg vízzel. Bezártam magamra az ajtót, s az ajtónak dőltem, majd a földre csúsztam. Fogtam a tesztet, rettegtem, hogy mi lesz..
Majd megláttam a kijelzést. Döbbentem figyeltem, kidobtam a kukába. Ismét kezet mostam, s kiléptem az ajtómon. - Van egy hírem.. - kezdtem bele komolyan. - NEM vagyok terhes!! - mondtam tapsolva és nagyon örültem a hírnek. Mindenkinek az arcán megkönnyebbültség tükröződött.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 2:35 am

A gyógyszertáras nő nem volt kedvesnek vagy a munkájára alkalmasnak nevezhető. Vagy 20 percet álltam egyedül a pénztár előtt mire kijött. aztán még beszélt 10 percet a férjével telefonon. Amiből akaratlanul is kihallottam néhány mondatot.
- Igen, a bon-bon-t drágám egy őrült lány vette el az utcán.
- Na de, édesem ennél hitelesebb magyarázatra nem telik?
- Esküszöm. hogy így volt. - Ezt hallgattam egy darabig végül a nő rácsapta a telefont a férfira, akit azt hiszem hogy ismerek..
Elkértem a tesztet és Elenának vettem egy csomag gumit. Vészhelyzet esetére, a pénztárosnak adtam egy kis borravalót nagyjából annyit amennyibe a bon-bon kerülhetett és haza indultam.
Ahogy haza értem halottam hogy Stefan a nevemet mondja, és siettem is fel a szobába. Ahogy megláttam őket egymás karjaiban megnyugodtam hogy a mai nap sem halt meg senki.
- Elena, tessék. - átadtam neki a tesztet és óvszert tartalmazó csomagot. Lehet hogy nem épp kapcsolat építő hogy ezt Stefan előtt tettem, de jobb a biztonság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 2:22 am

Megsimogattam az arcát. Vagy ezer csókot kaphattam tőle. - Gyere üljünk le. - mondtam, s az ágyhoz vezettem. Leültettem, majd melléje ültem, s a vállára hajtottam a fejemet.
- Mindjárt itt lesz. - nyugtattam. Kezdek már én is kicsit ideges lenni. Mi van, ha terhes leszek? Nem lenne szívem elvetetni.. Se másnak odaadni. Elég volt nekem megtudni, hogy nem azok az igazi szüleim, akiket eddig hittem..
És azt meg nem várhatom el Stefan-tól, hogy nevelje fel Damon gyerekét.. És én meg Damon.. Olyan sose lesz.. Előbb halljak meg..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Stefan Salvatore

avatar

Hozzászólások száma : 187
Join date : 2011. Aug. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 2:15 am

- Elena mondom én ha tudnék is nem lennék képes rá, hogy haragudjak rád. -feleltem halvány mosollyal. Nem tudtam abba hagyni az idegességet míg biztosan nem tudjuk meg , hogy terhes e vagy nem. Továbbra is átöleltem Elenát és olykor lágy csókokkal illettem ajkát.
- Jaj csak Selena jönne meg már azzal a teszttel. - mondtam idegesen. Amúgy azt nem akartam elmondani Elenának, hogy majd miért is fogom megbánni amit tenni fogok. Azért mert kénytelen leszek emberi vért inni, hogy egy kicsit is megtudjam leckéztetni a drágalátos bátyámat. Csak ki tudja, hogy utána meg állom e, hogy ne igyak több emberi vért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Aug. 06, 2011 2:07 am

- Az a baj, hogy én kértem nagyon erőset. - húztam el a számat. Összeráncoltam a homlokomat. Végre sikerült kibékülniük Katherine után, most meg én, vagyis Katherine hasonmása újra összeugrasztja őket.. Lehet, hogy kezdek rá hasonlítani egyre jobban? Nem, csak külsőleg, hanem belsőleg is? Nem! Ezt nem fogom hagyni..
- Megértem. Igazából azt hittem, hogy sosem fogsz hozzám szólni.. - mondtam lehajtott fejjel. Szegény Caroline.. Annyira sajnálom, majd egyszer Matt-tel el kell jó alaposan beszélnem. Egy gyengéd csókot nyomott száraz ajkamra.
- Annyira sajnálom. - néztem ismét a szemébe.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Elena szobája
Vissza az elejére 
1 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Stefan szobája
» Damon szobája
» Rebekah hálószobája
» Lucy szobája
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: