The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Elena szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:51 am

Egy ideig elkábulva bámultam rá, végül csak ugyanolyan arckifejezéssel megráztam a fejem, és próbáltam visszafojtani egy mosolyt.
- Ne beszélj - szólaltam meg halkan, majd finoman végigsimítottam a nyakát, onnan pedig a hajába túrtam, majd ismét magam felé húztam a fejét, és most már sokkal merészebben kaptam az ajkaira. Kívántam a forróságot, amit okoztak, a bizsergést, a testét az enyémhez simulni... Kívántam őt.
Finoman átkaroltam a csípője felett, majd egy határozott mozdulattal megemeltem, ő pedig a lábait körém fonta, mire belevigyorogtam a csókba, de nem szakítottam meg azt. Lassan lépkedtem az ágy felé, végül eldöntöttem, és fölé magasodva csókoltam tovább, a külvilág pedig mintha már nem is létezett volna. Csak mi ketten voltunk a szobában, az egész világon.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:38 am

Ez a két szó lerombolta a falakat kettőnk között, és olyan szenvedélyesen csókoltam meg, hogy felforrt körülöttünk a levegő. Szenvedélyesen beletúrtam Damon hajába, és olyan szorosan simultam hozzá, amennyire csak tudtam. Az érzelmek felszínre törtek, és elragadtak magukkal. Vágytam rá. Vágytam az érintésére, a csókjára. Hallani akartam a hangját, megcsókolni, átölelni... mindent amihez csak köze volt. Azt akartam, hogy az enyém legyen, csakis az enyém, és amint ezt megkaptam... képtelen voltam uralkodni a testem felett.
Lassan végigsimítottam Damon arcát, majd kiválva a csókból, elködösült szemekkel néztem fel rá.
- Huh... - nyögtem vigyorogva, és legszívesebben körberohantam volna a házat boldogságomban.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:32 am

Éreztem, hogy elszorul a torkom, és alig kapok levegőt. Olyan közel állt hozzám, hogy láttam a tükörképem a szemében, de saját magam mellett ott volt a vágy is, ami teljesen kiült az arcára.
- Nem szeretem - válaszoltam alig hallhatóan, és ahogy újra az ajkaira pillantottam, éreztem, hogy a kezem önálló életre kel, és két tenyerembe fogva Elena arcát, közelebb húztam magamhoz és megcsókoltam. Mintha elektromosságot vezettek volna belém, és hirtelen olyan érzés uralkodott el rajtam, amilyen még soha. Ennyi vágy, ennyi érzelem 170 év alatt nem gyülemlett fel bennem, mint most 5 perc alatt, és ahogy átkarolta a nyakam, átfontam a karjaimat a dereka körül, és még közelebb húztam magamhoz. A nyelvem lassan utat tört az ajkai között, és megkezdődött a harc a dominanciáért, a teste pedig teljesen az enyémhez simult. Szerettem őt. És csak őt, senki mást. Ennyire biztos még sosem voltam ebben.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:18 am

A szívem hevesen vert, mint mikor egy bajba jutott madárka szárnyai csapdosnak, hogy kiszabaduljon a fogságából. A szám kiszáradt, és a pislogás is nehezemre esett. Éreztem, hogy elakad a lélegzetem, és kihívás újra mélyeket szippantani a levegőből. Közel volt hozzám. Túlságosan is közel. Figyeltem, ahogy a tekintete lecsúszik az ajkaimra, és ebben a pillanatban párolgott el minden dühöm, és vette át a helyét a színtiszta szerelem... szenvedély...vágy a csókja iránt... vágy iránta...
- Szereted Katherinet? - suttogtam halkan, majd ahogy ismét összeakadt a pillantásunk, már láttam a választ.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:09 am

- És te tudod, hogy milyen 140 év után is szerelmesnek lenni? Tudod, hogy a vámpírok mit hívnak ilyenkor szerelemnek? - kérdeztem vissza angyali mosollyal, de mögötte annyi keserűség ült, hogy azt Elena talán fel sem foghatta volna. - A beteljesületlenséget, a tompa bosszúvágyat, hogy megtorolják a másikon a sok fájdalmat és szenvedést. Amióta rájöttem, hogy Katherine nincs a sírban, azóta egyetlen szerelmem volt: a vér. Aztán jöttél te, mindent megváltoztattál, és mire biztos lettem abban, hogy mit érzek, jött Katherine, hogy mindent felforgasson. És tudod, hogy mire volt jó az egész? Semmire - válaszoltam finoman kiejtve az utolsó szót, és Elena ajkaira csúszott a tekintetem. - Azt kellett választanom, amelyik igaz volt. Amelyikhez nem kellett hitegetnem magam, amelyik nem igézés árán alakult ki. És az te voltál, akár tetszik akár nem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:01 am

Nem vagyok tisztában a bizalom fogalmával? Kérdeztem magamtól, majd gúnyosan elmosolyodtam, és alig két lépésre megálltam Damontől.
- Tudod mi az, hogy szerelem? - kérdeztem olyan halkan, hogy még én magam is alig hallottam. - Éreztél már olyat, amikor mindent megtennél a másikért, hogy megvédd... amikor már csak a puszta jelenlététől is görcsbe rándul a gyomrod... amikor a tenyered izzad, ha hozzád ér... reszket mindened, hogy övé legyél? - sóhajtottam, majd őszinte szemekkel pislogtam fel rá. - Ez szerelem Damon. És ne mond, hogy ha tudod, hogy más iránt is érzem ezt... attól még te vagy a legboldogabb ember a Földön, mert azt nem veszem be - mondtam határozottan, majd még egy lépéssel csökkentettem a köztünk lévő távolságon. - Szereted Katherinet?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:55 am

- Elhinném, ha azt mondod, hogy mellettem jobb, mint Stefan mellett, tök mindegy, hogy szereted még. Azt mondtad bízol bennem. Ezek szerint vagy hazudtál, vagy nem érted, mi a bizalom fogalma - válaszoltam jegesen, és figyeltem a közeledő alakját, de most még az sem olvasztott fel. - Megígértem Stefannak valamit. Megígértem, hogy nem foglak megbántani. Megígértem, hogy jó leszek hozzád. De ha nem adsz esélyt, akkor nem tudom tartani a szavam - tettem hozzá, és álltam a pillantását.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:51 am

- Kérdeztem valamit, Damon! - mondtam határozottan, és nem engedtem a pillantását. Kezdett felhúzni - de nagyon felhúzni - a tény, hogy még csak meg sem próbálja megérteni a helyzetem. Szereti Katherinet, nem tagadja... mégis, hogy tudnék létezni mellette, ha tudom, hogy egy másik nőt is szeret? Ha tudom, hogy bármikor láthatja Őt bennem. Vagy talán látja is... - Mit tennél akkor, ha tudnád, hogy még szeretem Stefant? Őszintén... mit? - vontam fel az egyik szemöldököm, majd közelebb léptem hozzá.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:45 am

- Mit vársz tőlem? - tártam szét a karom hitetlenül, és éreztem, hogy nem tudom sokáig visszafogni a dühöm. - Mondd meg! Mit csináljak? Kössem fel magam? Döfjek karót Katherine szívébe? Tépjem ki a saját szívem és adjam a kezedbe, hogy elhidd, hogy a tiéd? Mit akarsz tőlem, mondd meg! - közöltem szinte már kiabálva, és pár másodperc után leengedtem a karom, majd megráztam a fejem. - Tök mindegy mit akarok, ha te nem akarod elhinni - tettem hozzá némileg higgadtabban, és vettem egy mély levegőt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:43 am

Legszívesebben felrobbantam volna, hogy még most sem érti a lényeget. Még, hogy engem választott... milyen jól megy egyeseknek.
Amint megindult az ajtó felé, dühömben felkaptam az ágyról egy párnát és a fejéhez vágtam, majd dühös pillantásokkal néztem rá.
- Te mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, még mindig szeretem Stefant? Képes lennél velem együtt lenni? - néztem rá kérdőn, és készültem még egy párnát hozzávágni, ha esetleg még ezek után sem értené a lényeget. - És egy szóval sem mondtam, hogy nem tartok igényt rád... - tettem hozzá dünnyögve, de legszívesebben a szobámban lévő összes tárgyat a fejéhez vágtam volna.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:27 am

- Mert nekem boldognak kéne lennem, hogy egy kicsit sem örülsz annak, hogy téged választottalak? - kérdeztem fojtott hangon, és próbáltam elnyomni a dühöt, ami feléledt bennem. - Vagy mert beképzelsz magadnak baromságokat? Kár volt egyáltalán eljátszanom a gondolattal, hogy innentől minden rendben lesz.
Lassan az ajtó felé léptem, de mielőtt kisétálhattam volna, visszanéztem Elenára.
- És csak hogy tudd... Attól, mert nem tartasz igényt rám, nem fogok Katherine karjaiba rohanni. Egyikőtöknek sem adom meg ezt az örömöt - közöltem komoran, és a kezem a kilincsre tettem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:21 am

Hitetlen arckifejezéssel néztem Damonre, és a szemöldököm felszökött a homlokom közepére.
- Igen hallottam, Damon - álltam fel az ágyról, és néztem rá szűkült szemekkel. - De boldognak kéne lennem attól, hogy két nőt szeretsz és csak azért választasz engem, mert Katherinet nem érdekelted 140 évig? - kérdeztem felháborodva, és kicsit sem érdekelt, hogy kiabálok. - Ó bocsájtsd meg Damon, hogy nem pattogok boldogságomban - tettem hozzá gúnyosan, majd járkálni kezdtem a szobában. Sosem gondoltam, hogy valaha ezen fogunk vitatkozni, de tudtam, hogy igazam van, és Damon nem értette meg az érzéseimet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:06 am

Akaratlanul is elkerekedtek egy kicsit a szemeim. Most ez komoly? Ez a reakciója? Hogy mi van Katherine-nel?
- Elena, hallottad mit mondtam? - kérdeztem hitetlenül, és hátrébb léptem. Zsibbadni kezdett a karom meg a lábam, ahogy kiszaladt belőlük a vér, és már bántam, hogy felhoztam az egészet. Kezdtem azt is megbánni, hogy bejöttem a házba egyáltalán...
- Két nő van, mindkettőt szeretem. Csak az a kérdés, hogy melyikőjüket szeretem jobban, és melyikőjük az, amelyik rám se bagózott 140 évig - válaszoltam, és kezdtem kijönni a béketűrésből.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:00 am

- És mi lesz Katherinenel? - kérdeztem tőle kíváncsian, és bármennyire is próbáltam elhinni amit mond... nehezen ment. 145 évnyi szerelmen nem teszi túl magát az ember egykönnyen, és az sem volt elhanyagolható tény, hogy kiköpött mása voltam annak a lánynak, akit ennyi időn át keresett, szeretett és mindent megtett érte, hogy újra a magáénak tudja. - Tudom, hogy szereted őt, Damon - néztem rá határozottan, de ahogy ott állt előttem, teljesen elfelejtettem, hogy mi is a célom azzal, amit mondani akarok neki. Miért voltam azon, hogy elűzzem magam mellől? Miért toltam el magamtól minden egyes percben? Hisz szeretem... felesleges tagadni, mégis...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:46 am

Beharaptam az alsó ajkam, majd sóhajtottam egyet, és Elena felé fordultam. Gyerünk Damon, most vagy soha.
- Nem kell több idő, mert tudom mit akarok - közöltem határozottan, és ahogy találkozott a pillantásunk, nyeltem egyet. - Végig itt volt az orrom előtt, de nem akartam elhinni, hogy bármikor megkaphatnám - tettem hozzá halkuló hangon, és léptem párat Elena felé.
- Nem kell senki más, csak te - böktem ki halkan, és mélyen néztem a szemébe, állva a pillantását.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:42 am

Egy pillanatra elfelejtettem még levegőt is venni, mikor meghallottam, hogy mit mondott Damon, majd amolyan "ezt miért kell most?" arccal néztem rá, de végül beadtam a derekam, és várakozóan pislogtam rá.
- Adhatok még, ha úgy érzed, szükséged van rá - mondtam őszintén, majd elléptem tőle, és leültem az ágyra, hogy még csak látni se lássam az arcát, amitől a gondolataim összekuszálódtak, és képtelen voltam arra összpontosítani amire kell. Damon maga volt az ördög cukorkája számomra. Minden amire egy nő vágyhat, mégis annyi titokkal és buktatóval... hiába. Képtelen voltam nélküle élni, de ha Ő úgy akarja, meg kell próbálnom.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:10 am

Valahányszor Elena szobájában jártam, mindig úgy éreztem, mintha sosem lettem volna ott előtte. Mintha egy teljesen idegen, mégis melengetően és megborzongatóan ismerős helyen jártam volna, ahova csak a kiválasztottak mehetnek be.
- Nem kérek semmit, köszönöm - válaszoltam némi hatásszünet után, majd megfordultam, és meglepett valahol, hogy Elena ilyen közel lett hirtelen. Azt persze csak hazudhatnám, hogy zavart... Ez soha nem zavart.
- Adtál nekem gondolkodási időt - szólaltam meg hirtelen, és mélyen néztem a szemébe. - Hogy eldöntsem mit akarok.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:00 am

Mikor felértünk a verandához, megálltam, és előhúztam a kulcsot, majd benyitottam a házba, és mikor Damon követett, bezártam magunk mögött, majd a szobám felé indultunk.
- Kérsz valamit? - néztem Damonre kérdőn, mikor becsuktam magam mögött az ajtót, de rögtön ki is nyitottam, hogy ha a válasza igen lenne, seperec alatt lemehessek a konyhába.
Figyeltem ahogy körbejárja a szobát, és halványan elmosolyodtam a képen. Olyan volt, mint egy óriás, egy apró babaházban, vagy egy ragadozó oroszlán, az óvodában. - Inni vagy enni? - folytattam a kíváncsiskodást, majd elengedtem a kilincset és közelebb léptem Damonhöz.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:49 am

Már épp nyúltam volna, hogy akkor megyek is, amikor Elena visszajött, és olyan tekintettel nézett rám, amiből nem mindent tudtam kiolvasni.
- Nem szeretnél bejönni? - kérdezte, nekem pedig gyengén megremegett a gyomrom, és észrevétlenül nyeltem egyet. Ha kimondom, hogy soha el se akarok jönni, az vajon nagyon gáz?
- Bemehetek ha szeretnéd - válaszoltam kikerülve a gondolataimat, és mikor hátrébb lépett, kiszálltam a kocsiból, és követtem a házhoz. Tisztában voltam vele, hogy hálás meg minden, de fogalmam sem volt, hogy ezután mit szeretne, és az volt a nagy büdös igazság, hogy én hiába tudtam, hogy én mit szeretnék, arra az esély, hogy ő is ezt akarja, nem volt túl kecsegtető. Sajnos.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:45 am

- Lehengerelted őket - bólogattam elismerő vigyorral az arcomon, majd kikapcsoltam a biztonsági övem, és áthajolva Damon oldalára, nyomtam egy csókot az arcára. - Még egyszer köszönök mindent - súgtam, majd lassan kiszálltam a kocsiból, és megindultam a ház felé, de pár lépés után, éreztem, hogy valamit a kocsiban felejtettem. Damont. Mosolyogva megfordultam, majd visszalépkedtem az autóhoz, és megvártam, míg Damon lehúzza az ablakot, majd rám néz. - Nem szeretnél bejönni? - kérdeztem tőle zavartan, és vártam a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:19 am

Lassan gördültem be a Gilbert ház elé, és miután kikapcsoltam a motort, sóhajtva kioldottam a biztonsági övet is, úgy bámultam magam elé. Ennyi volt a nagy megmentés, és tudtam, hogy Elena valószínűleg kiszáll, és kész. Meg sem szabadna lepődnöm ezen, elvégre... Nem adtam rá okot, hogy másképp tegyen.
- Azért Dana kicsit meglepődött, amikor meglátott az ajtóban - mosolyodtam el sejtelmesen, és oldalra fordítva a fejem, Elenára néztem. Üres fecsegés volt az egész, annak reményében, hogy kicsit tovább tarthat a pillanat, ha csak pár másodperccel is. - De legalább Caroline jól van.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Ápr. 05, 2011 1:29 am

Ahogy felkelt, lassan lehunytam a szemem, és kiengedtem egy mély sóhajt. Jobb lesz így. Ha nem akarja, hogy itt legyek, akkor nem leszek.
Lassan felkeltem, és anélkül sétáltam az ablakhoz, hogy ránéztem volna Elenára. Nem akartam látni a szemében semmit, sem az arcán. Semmi érzelmet. Teljesen össze voltam zavarodva, és már nem csak a saját érzelmeimet illetően.
- Jó éjt, Elena - közöltem, majd lassan ránéztem, de vigyáztam, hogy nehogy bármi olyasmit lássak meg rajta még véletlenül is, amit nem akarok. Aztán, mielőtt válaszolhatott volna, egy pillanat múlva már a sötét fák között haladtam a panzió felé.

- BEFEJEZETT -
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Ápr. 05, 2011 1:22 am

Miért kellett volna elhinnem akárcsak egy szavát is? Tudtam, hogy nem szabadna benne bíznom, vagy bedőlni annak amit mond, mégis ezt tettem.
Lehunytam a szemem, hogy ki tudjam zárni őt a gondolataimból, és át tudjam gondolni az egész helyzetet. Mi lenne a helyes döntés? Fogalmam sincs...
- Szeretném ha most elmennél - kezdtem, kinyitottam a szemeimet és őszintén néztem rá. Időt akartam adni neki, hogy át tudja gondolni mit is érez, vagy nem érez, ki iránt, és ezt velem együtt nem tudta meghozni. Mindennél jobban akartam, hogy lezárja a múltat és velem legyen, de ehhez idő kellett, és én meg akartam adni neki ezt. - Kérlek... menj el - mondtam remegő hangon, majd felálltam az ágyról, és az ablakhoz léptem, ezzel is jelezve, hogy távozzon.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Ápr. 05, 2011 1:12 am

Levegő után kapva távolodtam el tőle, de a szemem csak pár pillanat után tudtam kinyitni. Elena ajkainak az érintése ott égett a számon, és finoman ízlelgettem a csókját még jóval utána is. Miért tűnt ilyen nehéznek a választás? Semmi nehéz nem volt rajta. Katherine-nek 145 év után jutottam újra eszébe, csak ezután az idő után jutott eszébe újra, hogy mennyire szerelmes voltam belé... Most pedig visszajön, és én még azon gondolkozom, hogy melyikőjük a jobb választás? Most komolyan?
- Akarlak... Én téged akarlak - szólaltam meg halkan, bár aligha tudtam volna ennél egy fokkal is hangosabban beszélni. Alig volt erő bennem, főleg attól, ahogy Elena tekintete belefonódott az enyémbe. - Le akarom zárni a múltat.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 11:13 am

Az eszem bármennyire tiltakozott az ellen, hogy visszacsókoljak, ezúttal a szívem bizonyult erősebbnek.
Lassan lehunytam a szemem, majd felemelve a kezem, ujjaimmal végigsimítottam Damon arcát, majd a tenyerem megállapodott rajta. Éreztem, hogy minden porcikám kívánja őt, és nem tudok ellenállni neki.
Lassan mélyítettem a csókon, a nyelvem utat tört Damon ajkai közt, majd összegabalyodva az övével, váltak egyé.
A szobában érezhetően felforrt a levegő, és ahogy ellöktem magam az ágytámlától, és Damon felé dőltem, még ugrott pár fokot. A kezdeti fáradtságom hirtelen eltűnt, és olyan energiával töltődtem fel, ami még akár egy hétig is kitartott volna. Úgy csókoltam, mintha ez lenne az utolsó... talán az is volt. Ajkaim szorosan forrtak Damon ajkaira, és éreztem, hogy nincs visszaút. Visszafordíthatatlanul és végérvényesen beleszerettem.
Csak Katherinet látja benned! Súgta egy hang, mire kipattantak a szemeim, és megtörve a pillanatot, eltoltam magamtól Damont.
- Ne csináld ezt velem... - nyögtem levegő után kapkodva, és éreztem, hogy az arcom elvörösödik.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Elena szobája
Vissza az elejére 
5 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Stefan szobája
» Damon szobája
» Rebekah hálószobája
» Lucy szobája
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: