The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Elena szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 11:02 am

Finoman közelebb csúsztam hozzá, el nem eresztve a tekintetét. Éreztem, hogy a szívem egyre hangosabban dobog, és ahogy lassan feltérdeltem, majd közelebb másztam Elenához, a levegő is egyre forróbb lett. Finoman felemeltem a kezem és végigsimítottam az arcát, közben pedig hol a tekintetét, hol az ajkait vizslattam.
- Magamnak akarok bizonyítani - búgtam, és a hüvelykujjammal végigsimítottam a tökéletes, bordó ajkait. - Magamnak akarom bebizonyítani, hogy te vagy a helyes választás - tettem hozzá szinte suttogva, és olyan lassan hajoltam hozzá közelebb és csókoltam meg, hogy minden másodperc egy életnek tűnt. Az ajkaink forrón értek össze, a nyelvem pedig szinte rögtön kitörni vágyott, hogy az ő nyelvével találkozzon, de nem akartam elsietni. Nem csak vágyat akartam kifejezni, hanem szerelmet. Mert szerettem őt, és nem tudtam mit tenni ez ellen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 10:57 am

Éreztem, hogy a szívem ordít azért, hogy engedjek neki, és tegyem azt amit súg. Érintsem meg Damont, húzzam magamhoz, öleljem át szorosan, súgjam neki azt, hogy szeretem... De az eszem erősebb volt. Az eszem azt súgta, meneküljek, mielőtt még nagyobb sebet ejt rajtam. Szerettem őt, de a félelmem felülkerekedett, és jobbnak láttam letérni az útról, amit kettőnknek szántak. Bárki is volt az.
- Nincs egy perce, hogy azt mondtad, le kell zárnod az ügyedet Katherinenel... - kezdtem, majd vettem egy mély levegőt és folytattam. - Amihez teret kell biztosítanom számodra... mit szeretnél mégis bebizonyítani, Damon? - néztem rá kérdőn, és éreztem, hogy egyre távolabb kerülök tőle.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 10:49 am

Tudtam, éreztem minden zsigeremben, hogy mekkora hibát követek el ebben a pillanatban. Mi volt számomra Katherine? Egy illúzió. Álomkép. Évszázadokon át kergetett vágyálom, amiért folyton csak kapálóztam, de soha nem kaptam meg igazán.
És mi volt Elena? Boldogság. Béke. Otthon. Az emberség, amit annyira hiányoltam, ami nélkül olyan nehéz volt élni. És épp most készültem eldobni magamtól. Istenem, Damon, térj már magadhoz.
- Elena... - kezdtem halkan, és ránéztem. Próbáltam keresni a pillantását, de nagyon nehéz volt megtalálni, és éreztem, ahogy a kétségbeesés uralkodik el rajtam. Nyoma sem volt közömbösségnek többé. Azt akartam hogy ő is tudja, amit én. Hogy tudatosan teszem tönkre a saját boldogságomat, nem pedig azért, mert elvakít valami, ami talán ott sincs igazán. - Adj egy esélyt. Most. Csak... erre az öt percre. Nem kérek többet, csak ezt az öt percet. Hogy megmutassam neked, hogy mit jelentesz nekem. - Mélyen néztem a szemébe, és éreztem, hogy nehezül a légzésem. - Kérlek...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 10:44 am

Zavarodottan pislogtam Damonre, és hiába járattam az agyam azon, mit is akar képtelen voltam rájönni. Aztán bevillant, mint derült égből villámcsapás.
- Szünetet akarsz? Még több teret? Vagy mit akarsz? - néztem rá kérdőn, és legszívesebben kirohantam volna a világból. Tudtam, hogy nem lesz könnyű Damonnel lenni... de, hogy ilyen hamar összetörik a szívem... arra még csak legrosszabb rémálmaimban sem gondoltam volna. - Megkapod, ha akarod... - mondtam közönbösen, és elhatároztam, hogy egyáltalán nem fog érdekelni Damon tovább. Akkor követtem el életem legnagyobb hibáját, mikor hagytam, hogy a szívembe férkőzzön, és belevésse magát örök időkre.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 10:37 am

Akármennyire is próbáltam úgy tenni, mintha közömbös lennék a dologgal szemben, képtelen voltam nem észrevenni azt a tömény keserűséget, ami kihallatszott Elena hangjából. Érezhettem Katherine iránt 145 év folyamatos vonzalmát és szerelmét, ha tudtam, hogy most bántom meg azt a személyt, aki kitette az elmúlt hetek minden percét a gondolataimban. Aki kihozta belőlem az emberséget, aki elérte, hogy jobb ember legyek. Aki miatt érdekelnek dolgok magamon kívül is. És most őt töröm össze minden szóval.
Lehet, hogy egy ideig tudtam volna játszani a közömbös, nemtörődöm hülyét, de hosszútávon kizárt. Antiszocialitás ide vagy oda, de nem voltak üres érzelmeim Elena iránt. És nem is lesznek.
- Soha nem leszel olyan, mint Katherine - szólaltam meg halkan, és lassan ránéztem. - Benned minden megvan, ami benne nincs. És én is tudom, persze, hogy tudom, hogy mi lenne a jobb választás, de muszáj lezárnom az ügyet vele.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 10:24 am

Számíthattam volna rá. Miért is nem számítottam jobban rá... akkor most talán nem érne ennyire váratlanul a dolog.
Miért is gondoltam, hogy az ami köztem és Damon között van, működhet tökéletesen.
- Csak Katherinet látod bennem... - mondtam, és bár kérdésnek akart hangzani, mégis ténymegállapítás lett. Olyan mérhetetlen csalódottságott, elkeseredést és legfőképp dühöt éreztem magamban, mint nagyon ritkán.
Bonnienak igaza volt... nem szabadott volna eldobnom Stefant, a biztos kapcsolatot. Ő szeretett. Tiszta szívéből szeretett, és én eltaszítottam magamtól.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 10:16 am

Lassan leültem mellé az ágyra, majd kiszúrtam egy lényegtelen pontot a padlón, azt kezdtem bámulni.
- Nem úgy alakultak a dolgok ahogyan... Szerettem volna - közöltem némi gondolkodás után, és felnéztem rá. A tekintetünk megint összefonódott, és próbáltam ellenállni a kísértésnek, hogy percekig csak bámuljak rá, de nagy erőfeszítésembe tellett.
- Sok mindent kell átgondolni - folytattam, és tényleg próbáltam olyan hangnemben beszélni, hogy ne hallatszódjon ki a tanácstalanság, de nem tudom mennyire sikerült. - Tudom, hogy te mit érzel, de nem akarok vaktában lövöldözni. Addig nem, amíg nem döntöttem el, hogy mit akarok.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 10:06 am

Már épp elaludtam volna, mikor valaki a nevemen szólított. Damon. Úgy pattantam fel az ágyban, mintha belém csíptek volna, majd mérges tekintettel fordultam felé.
- Feltalálták már az ajtót is - mosolyogtam gúnyosan, majd az ajtó felé mutattam.
Miután a szívverésem lelassult a normális tempójára, észrevettem, hogy Damont bántja valami. Vagy ha nem is bántja, de zavarja. Tudni akartam, hogy mi, ezért megütögettem magam mellett a helyet, hogy üljön le mellém, majd míg vártam, hogy így cselekedjen, megköszörültem a torkom, és beletúrtam a hajamba.
- Valami baj van? - néztem rá kérdőn, majd fentebb csúsztam az ágyon, és a hátam az ágytámlájának döntöttem.
Az utolsó együtt töltött pillanatunk után, valahogy nem ilyen érzelmekre számítottam. Azt hittem, hogy áttört kettőnk közt egy újabb fal, de jelen pillanatban amit éreztem, és amit Damonön láttam az az, hogy egyikünk sem lépett egy újabb szinte, sőt... talán egyet hátráltunk a másiktól.
De én ezt nem akartam. Szerettem őt, és azt akartam, hogy ő is szeressen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 9:58 am

Éreztem, hogy kezdenek felhalmozódni bennem az érzelmek. Túl sok volt ez egyszerre. Ami Katherine és köztem zajlott az visszavonhatatlanul ébresztett bennem valami újat (vagy talán régit?), de nem tudtam figyelmen kívül hagyni azt sem, amit Elena iránt éreztem.
Muszáj volt megbeszélnem vele. Beszélni róla. Rólam. Rólunk.
A jó megszokás vezérelt, ahogy egy határozott mozdulattal belibbentem az ablakán, és ahogy megpillantottam az ágyon feküdni, halvány mosoly ült az arcomra. Fáradtnak tűnt, de ha már eddig elszántam magam, hogy eljövök, nem most jött el az ideje, hogy visszaforduljak.
- Elena - szólaltam meg halkan, mire kipattantak a szemei, és úgy ült fel, mintha oldalba bökték volna. Éreztem, hogy összefonódik a tekintetünk, de semmi konkrét érzelmet nem láttam a szemében.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 9:37 am

Figyeltem ahogy Jeremy felmegy az emeletre, és bár egyáltalán nem voltam boldog attól, hogy egy vámpírral került kapcsolatba, nem voltam olyan helyzetben, hogy felelősségre vonjam. "Majd Jenna..." gondoltam magamban.
Felálltam lassan, de még mielőtt felmentem volna a szobámba, beugrottam a konyhába, és ittam egy pohár vizet. Szükségem volt már rá, a tömény alkoholmennyiség után. Kinyitottam a hűtőt, és egy szelet csokoládét is bekaptam, majd csokival a számban, megindultam felfelé.
Kinyitottam a szobám ajtaját, majd kulcsra zártam, hogy reggel, még csak véletlenül se nyissanak rám zöld-hajnalban. Csoszogva közelítettem meg az ágyam, majd miután végeztem a csoki majszolgatásával, a papírt kidobtam az ágyam mellett lévő apró kukába, majd leültem az ágyamra, és eldőltem rajta. Fáradt voltam. Nagyon is.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Ápr. 01, 2011 9:39 am

Elmosolyodtam, majd amint ránk került a takaró, közelebb bújtam Damonhoz és ráhajtottam a fejem a vállára, míg Damon az egyik hajtincsemmel kezdett játszadozni.
- Nem szokása benyitni. Tudja, hogy ha megteszi, bosszúból én is bármikor megtehetem - mondtam vigyorogva, és elképzeltem, ahogy Alarickal épp készülnek egy romantikus estét együtt tölteni, mire rájuk rontok, és kisírom a szemem, a legutóbbi rossz töri jegyem miatt. Én nevetnék, az biztos. - Úgyhogy... ilyen veszély nem fenyeget - tettem hozzá, majd sóhajtottam egy nagyot, és ha lehetett, még szorosabban húztam magam Damonhoz, majd nyomtam egy csókot az ajkaira, és visszadőlve a vállára, lehunytam a szemem.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Ápr. 01, 2011 9:14 am

Nem akartam válaszolni az elsóhajtott : Szeretlek!-, mert én már egyszer kimondtam. És amennyiben valami változni fog, tudatni fogom Elenat a fejleményekről.
Eleinte gyengéden mozogtam, majd egyre gyorsabban s éreztem, ahogy magam is egyre közelebb kerülök az oly sokat emlegetett csúcshoz.
Halkan, férfiasan felsóhajtottam, majd Elena nyakába csókoltam s ledőltem mellé az ágyra. Először végignéztem csodás testén, majd magunkra húztam a takarót.
Kedvesen mosolyogtam rá, majd gyengéden megcsókoltam és megcirógattam az arcát.
- Remélem Jenna nem fog benyitni - vigyorogtam huncutan, majd az ajtó felé sandítottam. Hiszen még csak délután van, eddig akár haza is érhetett. Bár, szerintem mindent hallott, valószínűleg azt hiszi Elena Stefannel van, de lesz annyira tapintatos, nem fog benézni.
Sóhajtottam és ujjaim Elena tincseivel játszadoztak. Ez egy igazán boldog, tökéletes pillanat. És én a tökéletes helyen vagyok. Megcsókoltam Elenat és még szorosabban fontam köré karjaim.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Ápr. 01, 2011 8:46 am

Halkan felnyögtem, mikor megéreztem magamban Damont, majd egy újabb következett volna, ha nem csókol meg, és fojtja el bennem a hangokat. A karjaim lassan átfonódtak a nyaka körül, és szorosan húztam magamhoz, míg ő mozogni kezdett bennem. Mintha egy világ tökéletesedett volna ki. Úgy éreztem, hogy ebben a pillanatban ha akarnám se lehetnék boldogabb.
- Szeretlek - búgtam az ajkaiba, majd ismét megcsókoltam. Nyelvemmel felfedeztem a szája minden egyes négyzetcentiméterét.
A testünk szorosan egymáshoz simult, forrt körülöttünk a levegő, és ahogy gyorsult a tempó, egyre jobban éreztem, hogy közel kerülök a csúcshoz.
Beletúrtam Damon hajába, míg a másik kezemmel végigsimítottam a hátát, majd a vállába kapaszkodtam, és ahogy átfutott rajtam az első gyönyörhullám, belemélyesztettem a körmeimet a húsába.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Ápr. 01, 2011 8:35 am

Gyorsan kerültek le rólunk a ruhadarabok, növelve az ágy mellett heverő kupac magasságát. Simogattam, csókoltam, ahol értem és egyszerűen csak élveztem a jelenlétét.
Hihetetlenül gyorsan történt minden, de mégis minden másodpercét teljesen kiélveztem. Utolsó mozzanatként lekerült mindkettőnkről a fehérnemű.
Tenyerem Elena derekára fektettem s egy határozott mozdulattal fordítottam helyzetünkön: ő került alulra én pedig főlé magasodtam, s elmosolyodtam. Huncutan, vágyódón, mint ahogy a ragadozó néz szembe a prédájával.
Gyengéden belehatoltam és közben a szemébe néztem, majd ajkához hajoltam és megcsókoltam miközben lassan mozogni kezdtem benne.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Ápr. 01, 2011 7:54 am

Halványan elmosolyodtam, ahogy a tekintetem találkozott Damonéval, majd miután lekerült rólam a nadrág, vigyorogva felültem, Damont finoman a hátára fordítottam, és miután fölé kerültem, lehajoltam, és gyengéden megcsókoltam. Az ajkaim úgy forrtak az övére, mintha már egy jó ideje nélkülöznöm kellett volna őket, és míg mélyítettem a csókon, az ujjaim lassan végigsimították a mellkasát, majd egyenként kigomboltam az ingének a gombjait, és ismét végigsimítva immár meztelen felsőtestét, lehúztam róla az inget, és az ágy mellé hajítottam.
Kiváltam a csókból, hogy egy kis levegőhöz is jussak, majd végigcsókoltam Damon arcát, egyre lentebb. Apró puszikat nyomtam a nyakára, majd lesiklottam a mellkasára, és mikor a nadrágja pereméhez értem, visszafordultam, de a kezeim lentebb vándoroltak, és míg ismét megcsókoltam, lassan kigomboltam a nadrágját.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Ápr. 01, 2011 7:25 am

A csókban elolvadtam és egyszerűen megszűnni éreztem a külvilágot. Ez olyan furcsa, és olyan más volt. Azt hittem, hogy megszoktam már, Elena Katherine arcával másképpen néz, másképpen beszél a hangján, másképpen ölel, más érzelmeket takarnak a vonásai, most mégis annyira új volt.
Mély levegőt vettem és éreztem, ahogy eltorzul az arcom. Lehunytam a szemem és sóhajtottam, nem akartam megharapni Elenat.
Aztán megmentett, a csókkal, mely még az éhséget is képes volt feledtetni velem.
Ujjaim pimaszul pólója alá csúsztak s egyre föntebb vándoroltak puha bőrén.
Másik kezemet is segítségül hívtam, s levettem róla a pólót, majd az ágy mellé, a padlóra dobtam.
Nyakától lefele haladva végigcsókoltam a hasát, majd kigomboltam a nadrágját és huncutan fölnéztem a szemébe.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Ápr. 01, 2011 6:50 am

Próbáltam volna foglalkozni a farkasos dologgal, amit Damon említett, de amint az ajkai érintették a bőröm, minden más kiesett a fejemből, és csak Ő létezett, meg én.
Halkan felnevettem, majd hátravetettem a fejem, hogy Damon könnyedén végigcsókolhassa a nyakam vonalát, majd hangosan felsóhajtottam az érzéstől, és végigsimítottam az alkarját.
- Ez az ötlet jobban tetszik- mondtam, és bár tudtam, hogy a másikkal kéne foglalkozni, ami jelen esetben tényleg fontosabb, és sok múlhat rajta, mégsem tudtam ellenállni az érintésének. A bőröm felforrósodott, és amint az ajkaim rátaláltak Damon ajkaira, egy másik univerzumba kerültem, ami sokkal tökéletesebb, mint minden más. A csók egyre mélyült, és egyre hevesebbé vált, ahogy a nyelvünk egymásba fonódott, beletúrtam a hajába, a szabad kezemmel pedig végigcirógattam a gerince vonalát. A szívverésem egyre hevesebb lett, a vér úgy áramlott bennem, mintha versenyt futna az idővel. Kívántam Damont, és tudtam, hogy ő sem érez másként.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Ápr. 01, 2011 6:28 am

A csók megszakadt, sóhajtottam. Összevontam a szemöldököm és most sokkal gondterheltebb sóhajtás formájában tört ki a levegő a tüdőmből.
Elena mellett könnyű volt megfeledkezni az egész létező világról, de most kérdése ráébresztett, hogy komoly problémák vannak itt a levegőben, mert ha igaz a vérfarkas-mese és az is igaz, hogy a teliholdhoz köthető, akkor minél előbb utána kell néznem a dolognak.
Kezemmel hajába túrtam s ujjaim lesiklottak a lágy tincseken, majd tenyerem vállán állapodott meg.
- Hát, utána kéne néznem a farkas-dolognak. Tudod, annak a farkasnak, ami megtámadott, mikor a legjobb barátnőd ráharapott a karodra... - gúnyos tekintettel emlékeztettem az éjszakára, de nem bántásból, figyelmeztetésnek szántam, hogy nem szabad Carolineban ezentúl megbíznia. Még veszélyes az emberekre...
- De van jobb ötletem is! - vigyorogtam el magam pajkosan, majd gyorsan fölé magasodtam és szenvedélyesen megcsókoltam.
Aztán ajkaim lesiklottak arcán, állán, nyakán s selymes bőrét kényeztettem jéghideg csókjaimmal. Éreztem milyen hevesen lüktet a vére, étvágygerjesztően száguldott ereiben. Résnyire nyitott ajkaim a nyakánál található ütőérre fektettem s nyelvem végigsiklott az ér kék vonalán.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szer. Márc. 30, 2011 5:41 am

Lassan kiváltam a csókból, majd elmerültem Damon tekintetében.
- Mit szeretnél csinálni? - kérdeztem vigyorogva, és bármiben benne voltam, amihez nem kell kitennem a lábam a házból. Bár a fáradságom elillant akkor, mikor megláttam Damont, de attól több kedvem még nem lett, hogy önfeledten szaladgáljak az utcákon. - Valami olyat amihez nem kell túl sokat gondolkodni - tettem hozzá nevetve, majd felültem az ágy szélére, és onnan figyeltem tovább Damont. Képtelen voltam betelni a látványával... annyira tökéletes volt és...vonzó és... annyi minden, hogy egy nap nem lenne elég elmondanom.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szer. Márc. 30, 2011 1:51 am

Nem tudom, embernek lenni rosszabb egy szörnyektől hemzsegő világban, vagy szörnynek lenni az emberek világában. Nem lenne szabad kavarodnia a két világnak. Az élet az élőké, a holtaknak pedig halottaknak kéne lenniük. Tudom, tudom. Most pont magam ellen beszélek, hiszen ha akkor nem ittam volna Katherine véréből, most halott lennék én is. De nem lenne jobb? Nekem jobb lenne. Nem kéne félnem attól, hogy kit kedvelek meg, mert úgyis meghal majd, nem kéne végignéznem korok pusztulását. Szóval, következtetés: nekem jobb lenne. Sőt, mindenkinek... Főleg Elenanak. Nem helyes hogy Stefannel belerángattuk egy világba, aminek még a létezéséről sem szabad tudnia. Elena áldozat, de ezt így sose vallanám be se én neki, se ő magának. S talán pont a sebezhetőségét szeretem ennyire.
- Értem - sóhajtottam. Nem volt túl sok kedvem Jennanak vallani, mert ahogy ismerem, keresztbe fog lenyelni, vagy legalábbis jó meleg éghajlatokra küld majd el. Jeremyvel szerintem oké lesz a dolog, de őszintén bevallom, Jenna véleményétől tartok a leginkább. Na és ott van Stefan. Persze, hogy Elena boldogságát akarja, nem is Stefan lenne, ha nem így tenne, de azért biztos vagyok benne, hogy megpróbál majd megfojtani, vagy verbénát csempész a whiskymbe, vagy valami ehhez hasonló kiszámítható dolgot tesz majd.
Hogy fura-e? Inkább ijesztő... Nem szoktam ilyenek csinálni. Nem vall rám, hogy óhatatlanul beleszeretek egy halandó lénybe, akitől nem lesz szívem azt kérni, hogy változzon át a kedvemért , de elengedni sem fogom tudni.
- Kicsit az - mondtam aztán és elmosolyodtam, majd készségesen viszonoztam gondot-feledtető csókját.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Márc. 29, 2011 4:55 am

Nem mondom, hogy nem lepett meg Damon hevessége, de azt sem, hogy nem esett jól. Legalább éreztem, hogy valaki szeret, vagy legalábbis fontos vagyok számára.
Elmerülve a rózsaszín ködben, amit a csókja okozott, sóhajtottam, majd próbáltam összpontosítani a kérdéseire. Kicsit helyezkedve én is oldalra fordultam, majd a szabadon pihenő kezén lévő gyűrűvel kezdtem babrálni.
Fogalmam sem volt róla, hogy Damon mit fog ahhoz szólni, hogy lényegében már minden fontosabb személy az életemben tudja, hogy vele vagyok... kivéve Jenna meg Jeremy, de ami késik az nem múlik.
- Azt mondta, hogy... - "szeret" kezdtem volna de úgy éreztem, hogy ez nem a megfelelő indítás lenne. - Hogy azt szeretné ha boldog lennék. És ha ez melletted van... - végigsimítottam Damon mellkasát, majd visszatértem a gyűrűre. - Akkor nem fog az utunkba állni - vontam meg a vállam, majd sóhajtottam, és ismét a hátamra feküdtem, de kicsit közelebb csúszva Damonhöz.
- És nem sokan tudják. Vagyis azok közül aki számít, csak Jenna és Jeremy nem tudja... de nem tervezem eltitkolni előlük - mondtam, és ezt nem csak amolyan megjegyzésnek szántam, hanem utalásnak arra, hogy én tényleg komolyan gondolom a... kapcsolatot... közöttünk.
- Nem érzed furának? - tértem át más témára. Tudtam, hogy nem voltam pontos, és a kérdésem értelmetlen, de folytattam. - Kettőnket. Mármint... itt fekszünk, bármikor megcsókolhatlak bűntudat nélkül - mondtam vigyorogva, majd még közelebb csúszva, kicsit megemeltem a fejem, és nyomtam egy lágy csókot Damon ajkaira. Annyira puha volt, és annyira édes... képtelenség volt nem megcsókolni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Márc. 29, 2011 4:36 am

Elmosolyodtam, majd megfogtam a kezét, magamhoz húztam és szenvedélyesen megcsókoltam. Átöleltem a derekát, úgy tartva magam mellett, aztán vámpírsebességgel az ágyban jelentünk meg. Elena alul, a hátán fekve én pedig fölé hajoltam és ismét megcsókoltam. Biztos vagyok benne, hogy Stefan nem használta mellette ezeket a képességeket, mert Elena mellett teljesen embernek akarta érezni magát. Végül is, én is azt szeretném, csak én nem feledkezem meg arról, hogy mi vagyok és Elenat sem engedem megfeledkezni erről.
Ó, persze, hogy itt járt. Biztosan azután, hogy Caroline kifecsegte az eseményeket. Sóhajtottam, hogy megfeledkezzem Carolineról. Az esti találkozás emlékei még elevenen éltek bennem, a haraggal együtt, amit a lány iránt táplálok.
- És mit mondott? - kérdetem közömbösen. Bosszantó volt Elena szájából az öcsém nevét hallani. Annyi gyengédséggel ejtette ki, annyi aggódással, annyi szeretettel, amitől féltékeny lettem, annak ellenére, hogy most én csókolom Elenat és nem ő...
Nem akartam felhozni a Caroline dolgot, az igazság az Stefanről sem akartam beszélni, meg semmiről sem, ami kínos téma, de előbb-utóbb úgyis túl kell esni ezeken a dolgokon. És ha az Elenaval kapcsolatos dolgok megvannak hamar, akkor koncentrálhatok a farkasmama problémára is többet.
- És mi mit mondunk a többieknek? Ki tudja már? - kérdeztem, majd ledőltem mellé az ágyra és a fejemet felé fordítottam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Márc. 29, 2011 4:09 am

Rájöttem, hogy csak én dramatizálom túl a dolgot, úgyhogy mintha az előző gondolatmenetem nem is lett volna, halványan elmosolyodtam, majd lassan lábujjhegyre álltam, hogy elérjem Damon ajkait, és nyomtam rájuk egy puha csókot.
- Most már semmi - vigyorogtam végigsimítva az arcát, majd nekidőltem az ajtónak, és onnan figyeltem őt. - Kéne? - vontam fel kérdőn a szemöldököm és hirtelen újabb őrült gondolatok kezdtek kavarogni a fejemben. "Még a végén paranoiás leszek...csak egy kis bizalom, Elena!" jegyeztem meg magamnak, majd sóhajtottam, és végignéztem Damon tökéletes, kidolgozott testén, de amint a tekintetem találkozott az övével, még azt is elfelejtettem, hogy milyen évet írunk. - Stefan tegnap itt járt... - kezdtem Damonnek, és próbáltam leolvasni valami érzelmet az arcáról, de nehéz volt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Márc. 29, 2011 3:54 am

Nem ültem sokáig tétlenül, mikor nyílni hallottam a bejárati ajtót, majd egy tárgy tompa puffanását, ahogy a földre esik, aztán a tétova lépések koppanását. Ezer közül felismerném ennek a járásnak a gazdáját: Elena.
Mivel rajtam kívül senki sem találkozhat a házban, nem is töltött sok időt a földszinten, jött is föl az emeltre. Ahogy láttam eléggé meglepődött. Stefan biztosan úriember módjára mindig kopogott, bekérezkedett, na ezek olyan dolgok, amiket tőlem ne várjon senki.
Láttam rajta, hogy valami baj van. Valami zavarja, bántja. Biztosan bánja már, hogy azt mondta szeret, biztosan rendezték a dolgaikat Stefannel. Na igen, ilyen az én formám...
- Elena - ejtettem ki a nevét halkan és felálltam. Közel sétáltam hozzá és megálltam előtte, az arcát fürkészve, de nem csókoltam meg.
- Mi a baj? - érdeklődtem kíváncsian és nagyon reméltem nem az lesz a válasz: "Te!"
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Márc. 29, 2011 2:58 am

Csak egyszer érjek haza...soha többet nem teszem ki a lábam a házból. Teljesen lefárasztott az egész napos agytorna. Pláne, hogy valamiért ma minden kedves, és tiszteletre méltó tanár engem pécézett ki magának. Nem vágytam másra, mint egy forró fürdőre, hogy felvegyem a kényelmes kis pizsamám és, hogy befeküdjek az ágyamba, majd aludjak legalább 10 órát megszakítás nélkül.
Fáradtan lépkedtem fel a tornácon, majd előkerestem a kulcsomat, és bementem a házba. Legelőször is a táskámat hajítottam el az előszoba legtávolabbi sarkába, majd lehúztam a cipőm, és bementem a nappaliba hátha van itthon valaki.
- Senki - állapítottam meg magamban, majd vontatottan megindultam a szobám felé. Felballagtam a lépcsőkön, és mikor benyitottam, kisebb szívroham fogadott. - Damon! - mondtam meglepetten, de hirtelen fogalmam sem volt, hogy mit is kéne tennem. Most akkor egy pár vagyunk? Damon vajon tudja már, hogy mi történt Stefannal?
Álltam ott bambán, földbe gyökerezett lábakkal, és csak néztem rá elhomályosult tekintettel.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Elena szobája
Vissza az elejére 
6 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Elena szobája
» Elena szobája
» Elena Gilbert /Salvatore/ - Folyamatban
» Delena Christianna Salvatore - Damon és Elena kislánya
» Greg hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: