The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Elena szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Márc. 29, 2011 2:44 am

Nekem annyira nem volt egyszerű csak úgy véletlenül összefutnom Elenaval, mint Stefannek, hiszen én nem járok iskolába. De már régen láttam és szerettem volna újra találkozni vele. De az igazság az, rettegek az újabb találkozástól... Mert, mi van, ha most már másképp gondolja és időközben találkozott Stefannel, aki lebeszélte a dolgokról és meggyőzte - teljesen logikus érvekkel -, hogy ő jobb választás. És lássuk be, igaza van. Mert, miért is lennék én jobb egy dekányival is, mint az öcsém? Jó, lehet hogy szebb, okosabb, erősebb... és szerényebb vagyok nála, de egy ennyire csodás lány párjának inkább őt tudom elképzelni. Mert kedves, gondoskodó, figyelmes... á, nem akarom itt tovább fényezni az öcsémet, de ha jól megnézzük, egy eredményes, hosszútávú kapcsolatra ő a jobb parti. És Elena ugyanúgy meggondolhatja magát a kettőnk ügyével kapcsolatban, mint ahogy Stefannel szakított miattam...
Otthon ültem és idétlen meséskönyveket olvastam vérfarkasokról. Mert annak a hatalmas fehér dögnek valami természetfelettinek kellett lennie, és nem Akela, hanem sokkal inkább Jacob. Aztán eluntam, mert semmi komoly dologra nem akadtam, csak gyermekmesékre. Az idő már olyan tájba járt, hogy nemsokára vége a tanítási időnek, így elindultam Elena otthona felé. Sütött a nap, így csak ingben, kabát nélkül indultam gyalogosan Elena otthona felé.
A megszokott módon közelítettem meg a Gilbert házat. Persze, nem az emberek számára megszokott módon, hanem úgy vámpírosan: az ablakon keresztül másztam be Elena szobájába és az ágyra ülve vártam, hogy hazaérjen az iskolából.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 5:37 am

Egy ideig elmerültem a tekintetében, majd halványan elmosolyodtam, és beletúrtam a hajába. Kellett egy kis idő, míg felfogtam, hogy most nem utasított vissza, nem azt mondta, hogy "gondoljam át", nem kért, hogy válasszak más utat.
- Nem érdekel - mondtam őszintén, majd beleharaptam az alsó ajkamba, egy kicsit megemeltem a fejem, és gyengéden megcsókoltam Damont.
Végigszaladt a testemen a forróság, majd ahogy kiszabadítottam a másik kezem is, átfontam a karjaimat Damon nyaka körül, és egy erőteljes mozdulattal magam alá fordítottam. A lábaimat szétettem, hogy a csípőjére ülhessek, de a csókot, egy percre sem szakítottam meg. Az ajkaim úgy tapadtak az övéire, mintha az életem függne tőle, és úgy szívtam magamba az illatát, mintha maga az élet lenne. Lassan, vigyorogva kiváltam a csókból, és sóhajtottam egy nagyot, majd kinyitottam a szemeimet, és mélyen Damon tekintetébe révedtem. - Nem érdekel, amíg itt vagy mellettem - búgtam halkan, és az ujjaimmal végigcirógattam Damon ajkait.
Olyan boldogság töltött el, hogy legszívesebben körberohantam volna az egész világot, de tudtam, hogy ezzel még koránt sincs elintézve minden. Nagyon sok mindenkinek kell felelnünk, a döntésünk miatt, de felkészültem rá.

BEFEJEZETT (ha gondolod, vagy ha nem szóljXD)
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 5:28 am

Szerelem... Mégis miféle ostoba emberi érzelem, mely akarva, akaratlan magával ragad minket időről időre? Az ember azt hinné, vámpírként könnyebb kivédeni ezeket a támadásokat, melyek csak legyengítenek. Mert minél több személyt szeretsz, annál gyengébb, kihasználhatóbb leszel, hiába bizonyítgatják az emberek az ellenkezőjét. De ettől érezzük mégis élőnek magunk. A szerelem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy ne érezzük kívülállónak magunk ebben a világban, ami nem a mienk.
Minden gesztusa arról árulkodott a szavai mögött komoly érzelmek vannak, nemcsak a szexhiány ment az agyára.
Szemeim körül a fekete erek visszahúzódtak, szemem visszakapta az eredeti színét és szemfogaim is eredeti méretükre csökkentek.
Csak néztem a szemébe egy ideig, másik csuklóját még mindig rabságban tartva, aztán hirtelen megcsókoltam. Szenvedélyesen, követelőzőn, erőteljesebben mint az előbb.
- Ha erre az útra lépünk minden megváltozik, tudod ugye? - kérdeztem, miután levegőhiány miatt megszakítottam a csókot.
Az egész élet fenekestül fog felfordulni... Legelőször is ott van Stefan. Na, ő vagy megpróbál majd megfojtani álmomban, vagy karót bök a saját szívébe, esetleg harmadik lehetőségnek adva van, hogy bosszúból összeszűri a levet Katherinenel, mert lefogadom még mindig teljesen odavan érte. Aztán, ott van Jenna néni... Hú, de dühös lesz, ha megtudja! Meg a kis Jeremy, és Alaric. Úristen! Hát, fel kell készülnöm arra, hogy engem élő adásban fognak keresztre feszíteni, mert megrontom a kis ártatlan Elenat.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 5:12 am

Tudtam, hogy csak meg akar félemlíteni, hogy meggondoljam magam, hogy ne akarjam őt ennyire, de azt is tudtam, hogy emögött az arc mögött, még mindig ott van az a Damon akibe én... beleszerettem. Minek most már tagadni? Szeretem őt. Túlságosan is.
"Gyerünk Elena, csak ki kell mondanod. Csak két szó, és talán mindent megváltoztat. 'Szeretlek, Damon' Ennyi az egész. Mondd ki!" biztattam magam, és ebben a helyzetben, és pózban talán nem is lett volna olyan nehéz. Nyeltem egy nagyot, és sóhajtottam egyet, mire a mellkasom, Damon mellkasához simult, és egyszer csak kicsúszott.
- Szeretlek, Damon - kimondtam. Ezt már nem szívhatom vissza. Úgy vert a szívem, mintha egy bajba jutott kis madárka akarna kiszabadulni a kalitkájából. A tekintetem teljesen elmerült Damon igéző pillantásában, és úgy elpirultam, mint talán még soha. Mintha egy óvodás kislány akarna szerelmet vallani a fiúnak, akit már oly régóta szeret.
- És nem félek tőled - tettem hozzá, majd kiszabadítottam az egyik kezem, és az ujjaimmal végigsimítottam Damon elfeketült arcát. Teljesen más volt, mint Stefané. Damon szemei még így is gyönyörűek voltak, és annyi érzelmet tükröztek, amennyit senki másé nem tud. Tökéletes volt. Az ujjaim lesiklottak az ajkaira, és végigsimítottam a megnyúlt szemfogait is. A végük hegyes volt, akár egy tű... és ha hozzájuk értem volna, biztos, hogy egy apró érintéstől is felsebzik az ujjam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 4:33 am

Mégis miféle alternatív univerzumba csöppentem bele?
Elena meglepően szenvedélyesen viselkedett. Vajon ilyen Stefannel is? Ezt a képet gyorsan vertem ki a fejemből. Elment a kedvem az élettől is, mikor elképzeltem Elenat Stefannel.
Tenyereim fejem alá tettem, így megemelve kissé és úgy néztem Elenara. Olyan kis ártatlan és mégis annyi szenvedély ég a szemei mélyén. Az érzés, hogy nem érdemlek meg egy ilyen lányt, még nem múlt el, de mellette kezdett pislákolni egy teljesen másfajta érzelem: megelégedettség. Én Elenatól megkaphatok mindent, amire csak vágyom, mindent. De vajon én megadhatom-e neki azt, amire szüksége van?
Vámpírsebességgel ültem fel és döntöttem hátra, lefogva csuklóit a feje mellett. Nem érdekelt, ha megijesztettem, akartam, hogy lássa az igazi énem. Engedtem arcomat eltorzulni, éreztem, hogy a szemeim sötétednek, szemfogaim megnyúlnak.
- Így is tetszem? - kérdeztem és egészen közel hajoltam az arcához, hadd szembesüljön a Damonnal, amilyen vagyok igazából.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 4:09 am

Amint az ajkai érintették az enyémet, megszűnt körülöttem a világ, és megint csak Damon és én léteztem. Pár másodperc múlva, mintha egy erős vákuum kirántott volna, az én kis tökéletes világomból, de az ajkaim úgy sóvárogtam Damon ajkai után, mint még soha.
- Te tudhatnád a legjobban, hogy hová tűnt... - dünnyögtem, és egy hirtelen mozdulattal eldöntöttem Damont az ágyon, és ismét megcsókoltam. Szenvedélyesen, vágyakozással telien... érzékien.
Magamra se ismertem, de megint nem éreztem bűntudatot. A szívemre hallgattam, és a szívem azt súgta, hogy ne engedjem Damont elmenekülni.
A szívem egyre gyorsabban vert, és mikor kiszakadtam a csókból, úgy kapkodtam a levegőt, mintha a maratont futottam volna le. Elhomályosult tekintettel bámultam Damonre, és egy szemernyi érzelmet sem tudtam kiolvasni a tekintetéből.
- Szeretem őt. De már nem szerelemmel - ültem fel ismét, majd sóhajtottam egy nagyot, és beletúrtam a hajamba. - Hálás vagyok neki, amiért megmentett... és soha sem fogom tudni meghálálni neki, amit értem tett...de ennyi - ecseteltem, és rájöttem, hogy igaz amit mondok. Több hálát éreztem Stefan iránt, mint szerelmet. Tudtam, hogy lezárult az életemben egy fejezet, és készül egy új nyílni, de az nem csak rajtam múlott. Elfordítottam a fejem, hogy ránézhessek Damonre, és figyeltem, a tökéletesen kidolgozott alakját, ahogy lélegzett, és a mellkasa hol megemelkedett, hol lesüllyedt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 3:54 am

Folyton a tagadás és a buta kérdések... Jézusom, mikor tanul már meg ez a lány a valóságban élni? Ez itt nem az Alkonyat, hogy majd minden rendbe jön, ő meg nem Bella... én meg közel sem vagyok Edward. Annyiban hasonlítok Eddiere, hogy nem leszek annyira önző, hogy átváltoztassam őt. Hiába tiltakozik, hiába tagad, hiába kér vagy követel, nem tehetem meg. Mert eltelik majd 10 év, 20, aztán száz és akkor hiányozni kezdenek az ilyen dolgok, mint a család. És vámpírként nem lehet ilyen luxusdolgokban részed, mint például család. Vagy sosem lehet gyereke. Na ne, hogy Elenanak ne legyen gyereke...ennyi erővel megkérhetném a napot, hogy reggel ne kelljen fel többet.
- Buta, buta, Elena - suttogtam, majd arcát tenyereim közé fogtam. Miért is kéne ellenállnom? Élvezd az életed, ameddig lehet, aztán lépj tovább és felejtsd el a megbánnivalót.
Nem vitatkoztam, nem ellenkeztem, hadd tanuljon a maga kárán. Azt hiszi, én nem akarom? Dehogynem... De én Stefannel ellentétben gondolkodom is néha, nem csak teszem, amit a farkam parancsol...
Engedtem ajkai vonzásának és megcsókoltam. Gyengéden, de mégis követelőzően, makacsul. Majd levegőhiány miatt megszakítottam a csókot.
- És Stefan? Hová tűnt a nagy szerelem? - kérdeztem gúnyosan. Furcsa volt, hogy nem töltött el örömmel a gondolat: már az enyém, amire ő vágyott.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 3:20 am

Olyan közel volt hozzám... ahogy megérintett... az igéző kék szemei, ahogy rabul ejtettek. Bármennyire is akartam, nem tudtam nélküle élni. Nem tudtam élni anélkül, hogy láthassam, hogy megérinthessem, hogy tudjam... hozzám tartozik.
- Miért... - kezdtem elfúló hangon, és éreztem, hogy könnybe lábad a szemem. - Miért mondod, hogy szeretsz ha... nem akarsz velem lenni? - kérdeztem halkan, és a tekintetem lecsúszott az ajkaira. - Miért érintesz meg ha tudod, hogy nem adhatsz többet? - folytattam, majd sóhajtottam egy nagyot, hogy visszaszorítsam a torkomban növekedő gombócot. - Miért akarod megmondani nekem, hogy melyik utat válasszam? - néztem vissza Damonre, és határozottan álltam a tekintetét. - Miért nem tudsz... - kezdtem, de magam sem tudtam, hogy mit akarok mondani, csak azt, hogy bármi is történjen, bármi is legyen az ára... vele akarok lenni.
A tekintetem ismét lecsúszott az ajkaira, és a testem szinte mágnesként közelített az övéhez. Mikor már alig volt közöttünk öt centi, megálltam, és ismét a szemeibe néztem.
- Miért kell kínoznod engem? - kérdeztem halkan, és próbáltam uralkodni az érzéseimen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 3:01 am

Valami eddig ismeretlen bűntudat szállt belém. Mióta vámpír vagyok, megpróbáltam a lehető legkevesebbet törődni másokkal, nem foglalkozni az érzésekkel, ha valaki véletlenül megszeret, hát hadd tegye, nem az én bánatom, ha az ő szíve összetörik. Egyetlen egy nő viselkedése miatt tönkre akartam tenni a Földön élő összes többi életét. És addig könnyű volt. Egyszerűen átgyalogolni másokon, gondolkodás nélkül igézni, vagy ölni. Inni, aztán eltűnni, ennyiből áll az élete egy okos vámpírnak... legalábbis ennyiből kellene. És most, 145 év múlva engedtem ennek a gyenge emberi lénynek, hogy felforgasson mindent, amiben hiszek.
És azt hiszem, csak most kezdtem igazán megérteni Katherinet. Talán, mégsem hazudott annyit, mint amennyit vártam tőle.
- Hiba volt belépni az életedbe - mondtam neki és közelebb hajoltam hozzá. Arcából kisöpörtem a belógó tincseket és megcirógattam bőrét.
- Szeretlek - suttogtam és közel hajoltam hozzá, az ajkaira szögezve tekintetem. - De mégis milyen életed lenne mellettem? - mintha teljesen felesleges lenne, hogy beszélek, csak a vonásaira tudtam koncentrálni. Aztán hirtelen hátrahúzódtam, hogy kikerüljek a vonzásának ereje alól.
- Szörnyeteg vagyok, Elena. Ti emberek folyton azt hajtogatjátok, hogy visszajárunk a halál árnyékából kísérteni titeket, ez hülyeség, ti kísértetek minket. Azzal, hogy éltek, hogy dobog a szívetek, hogy olyanok vagytok, amilyenek mi voltunk. Te kísértesz engem annak az életnek a reményével, amit már elvesztettem... - tört ki belőlem fájdalmasan, számon kérően. - És nem tudok megszabadulni tőletek, bármennyire szeretnék...
Ismét közelebb hajoltam hozzá és mélyen a szemébe néztem.
- Ez nem a te utad. Neked nem szabad a szörnyekkel lenned, a te otthonod a fény! - suttogtam. Annyira nehéz volt kimondani. Talán a legnehezebb dolgok egyike, ha olyasmiről kell lemondanod, ami sosem volt a tied. De gyűlöljön bármennyire, haragudjon rám, utáljon, találjon önzőnek, én csak az ő érdekét akarom. És itt volt igaza Katherinene... Ki tudja, mi miatt kellett eljátszania a halálát, valami elől biztosan menekült. És talán nem önzőségéből fakadóan hagyott el minket, csak megakart védeni attól, ami üldözte őt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 2:27 am

Felvont szemöldökkel néztem Damonre, és legszívesebben világgá rohantam volna, amiért ennyire... nem törődöm.
- Kettőt találhatsz, hogy miért történt az ami... - néztem rá szűkült szemekkel, majd amint a csókra gondoltam, a szívem meglágyult, és képtelen voltam tovább tettetni, hogy utálom. Mert nem utáltam, sőt... sóhajtottam, majd reménytelen arckifejezéssel leültem mellé az ágyra, de nem mertem ránézni.
- Nézd... - kezdtem, és a takarómból kilógó cérnával kezdtem babrálni. Fogalmam sem volt, hogy mit kéne mondanom, hogy mind a ketten jól jöjjünk ki, mert az egyikünk, nagy valószínűséggel én... úgyis sérül.
- Eljutottam arra a pontra, hogy képtelen vagyok magamnak hazudni, arról mit érzek irántad de... látom, hogy te koránt sem azt érzed, amit én és... - Miket beszélek? Úgy viselkedek, mint egy hülye kis tini, aki beleszeretett az iskola legszexibb pasijába, és össze vissza hadovál ha vele beszélget.
Beleszerettem volna Damonbe? Talán...
- Képtelen vagyok úgy a közeledben lenni, hogy ezt ne tisztáznánk... - folytattam, majd a tekintetem lassan az arcára emeltem, és figyeltem. Annyira tökéletes volt, és annyira... akartam őt, mint még soha. Nyeltem egy nagyot, majd gyorsan elkaptam róla a pillantásom, és kiszemeltem a falon egy apró pontot, azt figyeltem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 2:15 am

Mikor már kezdtem türelmetlenné válni, hirtelen Elena betoppant, elég kompromittálóan öltözködve.
- Nyugi, láttalak már meztelenül! - vigyorogtam pajkosan, de azért tisztelettudóan félrenéztem. Engem még annak a kornak a szellemében neveltek, melyben az volt az illő, hogy a hölgyeket és az ő magánszférájukat tiszteletben tartsuk.
- Pontosabban, valakit, aki tökéletesen hasonlít hozzád - helyesbítettem, mikor ő már kimenekült a fürdőbe. Hiszen, ha őt nem is, Katherinet láttam már elégszer. Rosszul fejeztem ki magam: nem elégszer...
Végeredményben, mit is akarok? Idejöttem, hogy beszéljünk. De mégis miről? Ahogy Elena mondta, mégis mit várhatna tőlem? Egyre kilátástalanabbul éreztem magam, ahogy a pom-pom lány szerelésben, boldogan mosolyogva pózoló lány képét nézegettem a kezemben. Lehet-e mellettem valaha ugyanilyen boldog? Én nem adhatok neki nyugalmat, családot, békét, csak veszélyt és örökös rettegést... Ez mekkora önzőség lenne. De hát, ugyanekkora önzőség Stefantöl is, hogy egyáltalán visszajött hozzá. Ha úgy teszünk, ahogy én tanácsoltam még a legelején: kiisszuk az utolsó csepp vérét is, most mennyivel könnyebb lenne. Igen, annyival egyszerűbb lenne az én életem, de annyival szürkébb is. Elena tett színessé mindent az elmúlt időkben, ő adott értelmet az egésznek.
Visszatért a fürdőből s kezemből kikapta a képet, majd türelmetlenül förmedt rám.
Térdeimre könyököltem és ujjaim összefontam a levegőben.
- Szerinted nem kéne megbeszélni a tegnapi kirohanásodat? - válaszoltam egy kérdéssel. Egyenlőre még megtudtam őrizni a felszínes hangvételt, a nemtörődöm stílust.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 12:30 am

Gyorsan megmostam a fogam, és igyekeztem olyan dolgokra gondolni, mint: boldogság, gondatlan élet, napsütés. Semmi olyanra, hogy Damon, vagy vámpírok vagy egyéb más felkavaró dolog.
Amikor végeztem, visszasiettem a szobába, és kisebb szívrohamot kaptam, mikor megláttam Damont az ágyon ülni.
- Mi a... - kezdtem, majd a karjaimmal próbáltam eltakarni magam. Gyorsan kiszedtem a szekrényemből pár fehérneműt, kikaptam egy toppot meg egy farmert és visszaoldalaztam a fürdőszobába. Becsaptam magam mögött az ajtót, aminek neki is dőltem, és eleinte el sem akartam hinni, hogy itt van.
Mi a fenét csináljak most? Miért ver ennyire hevesen a szívem?
Megráztam a fejem, felöltöztem, majd amint visszamentem a szobába, az első dolgom az volt, hogy kiszedtem a kezéből a képemet, és visszaraktam a megfelelő helyére, majd nekidőltem az asztalnak, és a mellkasom előtt összefontam a karjaimat.
- Minek köszönhetem a látogatásod? - néztem rá kérdőn, és bevillantak az utolsó képek arról a pár óráról, amit együtt töltöttünk. Csók. Felfokozott érzelmek. Kiabálás. Düh...
Nem tudtam hova rakni Damont, és volt egy olyan érzésem, hogy azzal, hogy ezt az egészet Carolinenal beszéltem meg... korántsem volt olyan jó ötlet, mint eleinte gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Szomb. Márc. 26, 2011 12:10 am

Felébredtem és vettem egy nagyon mély levegőt. Kikászálódtam az ágyból, majd a fürdőbe mentem zuhanyozni. Törülközőt tekertem a derekam köré és a szekrényemhez mentem, valami ruha után kutatni.
Vajon, Katherine ébren van már? Egyáltalán a házban van még? Megráztam a fejem, hogy kiverjem a gondolatokat belőle, de bármivel próbálkoztam, nem ment.
Jobb szerettem volna halogatni a dolgot, vagy egyszerűen tudomást sem venni semmiről, csak élni a saját felszínes életem tovább. Sőt, kedvem támadt egyszerűen, szó nélkül lelépni Mystic Fallsból, de nem tehetem... Mert van itt valami, ami visszatart.
Végül egy fekete ing és sötét farmer mellett döntöttem, amit magamra öltve, cipőt húzva és bőrkabátom a karomra akasztva a garázsba sétáltam, beültem az autómba és meg sem álltam a Gilbert házig.
Nem fárasztottam magam kopogással, nem volt kedvem Jenna néni ítélkező tekintetének, mikor megkérdezem tőle, hogy Elena itthon van-e, így egyenes a lány szobájának ablaka alá mentem, felkapaszkodtam a ház falán, precíz mozdulattal kinyitottam az ablakot, bemásztam, majd becsuktam magam után. Hallottam, hogy Elena a fürdőszobában van, így elvettem egy róla készült képet az íróasztaláról, leültem az ágyra és a képet nézegetve vártam, hogy belépjen a szobájába.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 25, 2011 11:28 pm

Miután Caroline elment, túl sok időm volt azon gondolkodni, hogy mi történt köztem és Damon között, de szerencsére miután lefürödtem, már pont kellően fáradt voltam ahhoz, hogy amint a fejem érinti a párnát, elaludjak. Másnap reggel viszont, a gondolataim ugyan ott folytatódtak, ahol tegnap megszakadtak.
Visszautasított nem? Azt mondta, hogy gondoljam át... vagyis nem akar tőlem semmit... És én idióta meg belesétáltam a csapdájába, és elhittem akár egyetlen szavát is. Még hogy szeret... szeretne...egy éjszakára.
Kezdtem úgy érezni magam, mint egy házsártos vénasszony, ami egyáltalán nem jelentett jót. Betrappoltam a fürdőszobába és magamra zártam az ajtót, majd míg fésültem a hajam, elhatároztam magamban egy két dolgot.
- Lemondasz róla. Nem kell neked. Csak kihasználna. Egyáltalán nem szeret - mondtam a szavakat a tükörképemnek, de a szemeim elárultak. Egyáltalán nem akartam ezt hinni, vagy hogy ez legyen. Sokkal másabb dolgokat akartam, de most már tudtam, hogy lehetetlen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Márc. 22, 2011 5:45 am

- Na Elena én búcsúzom. Örülök, hogy tisztáztuk a félreértéseket. - mondtam mosolyogva és még egyszer szorosan megöleltem a barátnőmet.
- Még sok teendőm van. Tudod, meg kell szerveznem az 50-es évek bulit aztán nem akarom, hogy az a kétbalkezes Emily Pretten elrontson még egy nagyszabású partit..-mondtam és közben eszembe jutott a tavalyi tavaszköszöntő bál ahol az ételszállítót rossz címre rendelte meg. ~Pedig csak az az egyetlen feladata volt. ~gondoltam, majd a kocsikulcsomat a kezembe kapva lesétáltam az előszobába.
- Szia Elena. Majd a suliban beszélünk. -mondtam, majd elhagytam a házat.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Márc. 22, 2011 5:21 am

- Ne! Ne! Ne! - mondtam, és a fülemre tettem a tenyereimet, mert nem akartam hallani arról, hogy Caroline és Matt hogy hancúroznak egymással, de sajnos... túl jó volt a fantáziám.
Felnevettem Caroline utolsó szavain, majd bólogatni kezdtem.
- Na igen... jó kis trió az biztos - Bár azt nem tettem hozzá, hogy ha bármi baj történne, még ezeken kívül is, az első gondolatom az lenne, hogy felültetem őket egy távolsági buszra, és elküldöm őket minél messzebb a bajtól.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 21, 2011 9:08 am

- Igazad van. Emlékszem nemrég még ecsetelte is, hogy milyen jó lesz a nyavalygásom nélkül. Amin persze fölhúztam magam..de a békülés igen jóra sikeredett.. -mondtam csintalan vigyorral kissé belepirulva, miközben végigpörögtek a fejemben az aznap esti történések.
- Nem is baj. Legalább így tutira biztonságban van, távol ettől az egész rémülettől és mire visszajön remélhetőleg összeszedem magam és biztonságos lesz számára a közelemben lennie. -lassan a vigyorból kissé elkeseredett mosoly lett de tudtam, hogy előbb utóbb minden jóra fordul.
- Jajj Istenem, hogy összejöttek nekünk a dolgok Elena. De tudod mit, amíg te és én Bonnie itt vagyunk egymásnak semmi gond nem lehet. Egy erős boszi, egy vadóc vámpír és egy mindenre elszánt ember igencsak jó triót alkot nemde? -kérdeztem, majd ismét felnevettem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 21, 2011 8:59 am

Bele se gondoltam, hogy Carolinenak mennyire szörnyű lehet manapság. Nem elég, hogy vámpír lett, de még a szerelmével sem lehet, akiről ráadásul még csak azt sem tudja, hogy merre jár, vagy kivel van. Megcsóváltam a fejem, majd biztatóan mosolyogva Carolinera néztem.
- Nincs semmi baja - mondtam őszintén, majd elgondolkodtam. - Lehet, hogy ő is elment arra a sí hétvégére... tudod, még Mr. Fritz a kémiatanárunk szervezte tavaly nyáron - néztem Carolinera, de közben próbáltam felidézni a pillanatot, és az információkat, amit Mr. Fritz próbált elmondani nekünk, de túlságosan is Stefannal voltam elfoglalva ahhoz, hogy figyeljek rá. - Ha baj lenne, arról már mindannyian tudnánk - tettem hozzá, és tudtam, hogy az érvem teljesen logikus. És reméltem, hogy legalább ezzel egy kicsit megnyugtatom őt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 21, 2011 8:45 am

- Én és Matt. Én és Matt. Haj-haj. -mondtam majd sóhajtottam egy nagyot és kicsit elméláztam a takarón lévő egyik kis mintán.
- El nem tudod képzelni mennyire vágyom rá. Arra, hogy átöleljem és megcsókoljam és...nagyon szeretem Elena. -néztem föl vigyorogva, majd rögtön el is szontyolodtam hiszen tudtam, hogy ez az ő biztonsága érdekében egyenlőre lehetetlen.
- Aztán tudod kicsit aggaszt, hogy rég nem láttam és mint ahogy az ma kiderült ti se nagyon. Kicsit aggódom érte...-vallottam be Elenának, hiszen lehet csak túlreagálom az egészet, de az is megfordult a fejemben, hogy valami baj történt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 21, 2011 8:34 am

Caroline utolsó szavain akaratlanul is felnevettem. Teljesen igaza volt... de ha a helyemben lett volna, tudom, hogy ő is meggondolatlanul cselekedne... sőt... már most akkora kalamajkában lenne, mint én egész soha egész életemben.
- Idővel majd minden megoldódik- mosolyogtam, és arra gondoltam, hogy vajon anya is ezt mondaná-e. Büszke lenne-e rám azért, amit most csinálok... talán nem. De tudom, hogy neki az lenne a legfontosabb, hogy én boldog legyek... és ha az nem Stefan oldalán van, akkor azt is megértené. Meg kell, hogy értse. Mélyen magamba szívtam a levegőt, majd felültem, és elhatároztam, hogy belőlem ennyi is elég volt. Nem terveztem sokáig sajnáltatni magam, sőt... nem akartam sajnáltatni magam egyáltalán. - Mi van veled és Mattel? - kérdeztem egy kis hatásszünet után, és kedvesen mosolyogva figyeltem az arcát.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 21, 2011 8:19 am

Elmélázva néztem az érzéseivel valószínűleg most először szembesülő Elenát aki úgy tűnik nem tudja mi tévő legyen de a helyében azt hiszem én sem jutnék dűlőre.
- Nos magadban kell eldöntened, hogy feladsz e egy biztos párkapcsolatot, egy még nem is létezőbe. Aztán bele kell gondolnod abba, hogy lehetséges az is, hogy pár vibráló és érzelmileg intenzív nap esetleg hét után a dolgok lecsendesednek, az új már koránt sem lesz ismeretlen és izgalmas, majd visszavágysz Stefan-hoz akinek valószínűleg addigra teljesen összetörnéd a szívét, mivel a testvérével kell látnia, aztán nem hiszem, hogy újra belelépne abba ami már egyszer meggyötörte. -mondtam ki őszintén azt amit érzek és próbáltam valós tényeket a barátnőm elé tárni. Közben leültem mellé az ágyra és úgy néztem le rá.
- De bárhogy is döntesz melletted állok. -szorítottam meg biztatóan Elena karját.
- Bár ha Damont választod érdekes lesz az egyik legjobb barátnőmet amellett látni aki jobban szeretne egy fűzfa tövében ásott sírban látni...de megoldjuk majd ezt is... -mondtam és akaratlanul is elnevettem magamat.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 21, 2011 7:58 am

Caroline mindig adott valami okot, amiért emlékeztetett arra, hogy miért is a barátnőm. Egyfajta megnyugvás terjedt szét az egész testemben, majd lassan visszacsavartam a kupakot az üvegre, és még mindig zavartan, de Caroline szemébe néztem, és bólintottam.
- Igazad van - helyeseltem, majd leraktam a földre a vizes palackot, felálltam és átsétáltam az ágyhoz, majd ledobtam rá magam, és kifújva a levegőt eldőltem rajta. - Félek azt mondani, hogy nem szeretem Stefant, de szerelmes már nem vagyok belé... - bámultam elmélázva a plafont, és úgy éreztem, hogy ez a válasz egyszerre helyes, és igaz is. - Damon viszont... ő... megdobogtat bennem valamit. Nem hiszem, hogy szerelmes vagyok belé...de azt sem mondom, hogy nem lehetek az. Érted? - ültem fel és néztem kérdőn Carolinera, majd ismét eldőltem, és lehunytam a szemem. Nagy pácban vagy, Elena. Gondoltam magamban, és sóhajtottam egy nagyot.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 21, 2011 7:38 am

Pár másodpercig, de lehet egy percig is csak Elena vizet nyelő arcába bámultam és vártam mikor fogy ki a palack ami egyet jelentett volna azzal, hogy kénytelen lett volna újra szembe néznie a tényekkel.
- Már pedig Elena előbb utóbb döntened kell. Nem lehetsz egyszerre mind a kettővel édesem. -mondtam, majd biztatóan megsimítottam a kezét, jelezvén, hogy nem szemrehányásként mondtam amit mondtam.
- Aztán adódik a másik kérdés. Szerelmes vagy Stefan-be vagy csupán szereted? Ugyan is a kettő korántsem jelenti ugyanezt. Aztán ugyanez a kérdés Damont illetően az, hogy inkább barátként szereted, aztán ki kellett próbálni milyen lenne ha ez a szereted a mérleg másik felére billenne, vagy ő az akibe szerelmes vagy? -kérdeztem és türelmesen vártam, míg a nagyban szomjasságát enyhítő Elena átgondolja a lehetséges válaszokat.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 21, 2011 7:05 am

Egy ideig csak bámultam magam elé meredten, mert ötletem sem volt, hogy erre mi lenne a válasz. Nem tudtam, hogy a megfelelő választ keresem, vagy azt, amit tényleg érzek. Összezavarodottan pislogtam fel Carolinera, és megráztam a fejem.
- Fogalmam sincs, hogy mit érzek iránta - vontam meg a vállam, majd ismét gondolkodóba estem. Azt már egy ideje tudtam, hogy amit Stefan iránt érzek, korántsem az, amit még a kapcsolatunk elején éreztem, de egy percre sem gondolkodtam el azon, hogy mi is van köztem és Damon között. Még az apró szikrát is próbáltam eloltani, csak hogy ne kelljen vele foglalkoznom... de most... most a szikra rápattant a száraz falevélre, és lángba lobbantotta a fát. (XDbocsi a hasonlatért)
- Nem tudom... tényleg. Fogalmam sincs, Caroline - dünnyögtem, majd vettem egy mély levegőt, és kinyitottam az üveget a kezemben, majd belekortyoltam, és hogy ne kelljen egy ideig megszólalnom, a vizet a számban tartottam, nem nyeltem le.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 21, 2011 6:05 am

Ugyan eddig is mondogattam rosszindulatú monológjaimban, hogy Elena egyszerre mindkettő Salvatore testvérrel összeszűri a levet, ám a Damonnal való kapcsolatot sose találtam egy túlságosan megalapozott feltételezésnek. Éppen ezért lepett meg a hír, ám sokkolni nem sokkolt, mivel bizonyos szinten már tisztában voltam a dologgal.
- Oké. -mondtam kissé kifelé tekingetve, mivel nem nagyon tudtam mit is mondjak ezzel kapcsolatban. Az még elmegy, hogy két pasi egyszerre, hiszen eddigi életemben nekem is volt már, hogy egyszerre két vasat tartottam a tűzbe, de az, hogy ezek ráadásul testvérek és méghozzá szöges ellentétei is egymásnak még az én előéletemből is hiányzik.
- Szóval. Hagy foglaljam össze. A pasid testvére megcsókolt vagy te csókoltad meg őt, bár a lényegen egyik sem változtat, mivel ha ő is kezdeményezett ha jól látom a dolgokat te sem tiltakoztál annyira. Aztán ott van az, hogy szerelmet vallott neked...érdekes. - kezdtem kisebb eszmefuttatásba, és próbáltam felvenni a szemkontaktus Elenával.
- Mielőtt bármit mondanál, egyetlen egy kérdésre válaszolj. Te mégis mit érzel iránta pontosan? -tettem föl a legelsőnek eszembe jutó, akár fordulópontot is jelentő kérdést és kíváncsi tekintettel vártam a választ.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Elena szobája
Vissza az elejére 
7 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Elena szobája
» Elena szobája
» Elena Gilbert /Salvatore/ - Folyamatban
» Delena Christianna Salvatore - Damon és Elena kislánya
» Greg hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: