The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Elena szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Vas. Márc. 20, 2011 10:01 am

Úgy néztem Carolinera, mint aki teljesen megőrült, majd zavarodottan megráztam a fejem, és én is felálltam.
- Jézusom... szó sincs erről, Care - mondtam és mellé lépkedtem, majd leültem az ablakpárkányra, és onnan néztem fel rá. - Mattet már egy jó ideje nem láttam. Fogalmam sincs mi van vele - bámultam magam elé, és be kellett látnom, hogy tényleg nem láttam már őt egy jó ideje, és eléggé zavart, hogy nem tudom mit csinál, vagy hogy hol van. - De biztos, hogy jól van! - tettem hozzá, miután láttam Caroline arckifejezését, majd sóhajtottam. - Nem róla van szó... - kezdtem, de még mindig nem voltam benne biztos, hogy jól teszem-e, ha elmondom Carolinenak azt, ami a Salvatore panzióban történt. Egye-fene. Legjobb barátnőm, bízhatok benne. - Megcsókoltam Damont - bukott ki belőlem, kerek perec a dolog, de nem mertem felnézni Carolinera. - Vagyis... ő csókolt meg engem...nem tudom. Aztán azt mondta, hogy szeret és én... nem tiltakoztam - folytattam, majd a nadrágomból kiálló cérnadarabbal kezdtem játszadozni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Vas. Márc. 20, 2011 9:52 am

Elena szavai megnyugtattak, ám a következő pillanatban zavartan kezdett viselkedni elrohant, majd egy üveg vizet nyomott a kezembe.
- Őőő..köszönöm vagy mi. -néztem a kezemben levő vízre, majd Elenára.
-Elena. Látom, hogy valamit nem mondasz el. Akkor szoktál ilyen furcsa lenni és akkor kezdesz el kapkodni...aztán sorolja még a tüneteket? Túl jól ismerlek. Na ki vele. Mi nyomja a lelkedet? -néztem immár kérdően és egyben kicsit kíváncsian a másikra és vártam, hogy választ adjon. Utoljára akkor láttam őt ilyennek amikor a telefonomat lopta ki a kezemből a kórházban, ami okot jelentett arra, hogy gyanakodjak.
- Na ki vele! Miről van szó? talán láttad Mattet egy másik lánnyal? -ütött a fejembe a gondolat és a homlokomhoz csaptam a kezem.
- Jézusom hát ezért nem láttam a kórházba se és a baleset után úgy egyáltalán. Hogy titkolhattad ezt el Elena? Chö. -mondtam és közben nem bírtam ki, hogy ne álljak föl, majd az ablakhoz sétáltam és kinyitottam azt.
- Kell a friss levegő. -mondtam és közben azon gondolkoztam ki is lehetett az a ribanc aki ezt merte tenni. ~Ha meg tudom biztosan nem állok jót magamért.~ gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Vas. Márc. 20, 2011 9:42 am

Halványan elmosolyodtam, és biztatóan megszorítottam Caroline kezét.
- Sosem voltál második - néztem őszintén a szemébe. Sose értettem, hogy Carolineban miért vannak ezek a gondolatok. - Ahogy én sem voltam soha első. Egyenlőek vagyunk Caroline - mosolyogtam, majd tettem egy, amolyan "na jó, mégse" fejbiccentést. - Oké, most erősebb vagy, de... majd igyekszem - vigyorogtam. Ahogy Carolinera néztem, el se tudtam volna hinni, hogy vámpír. Vámpírok... Hirtelen eszembe jutott Damon és képtelen voltam kiverni a fejemből az arcát. - Kérsz valamit inni? - néztem Carolinera kérdőn, csak hogy mással fogaljam el magam, mint Damonnel, majd felálltam, és még mielőtt válaszolhatott volna, lerohantam a konyhába, kivettem a hűtőből két üveg vizet, és visszamentem a szobába, és az egyiket Caroline kezébe nyomtam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Vas. Márc. 20, 2011 9:10 am

Miután leültem az ágyra megfogtam a vigyorgó Elena kezét és én is kicsit oldottabb hangulatba kerültem.
- Annyira örülök, hogy így állsz ehhez az egészhez és biztos lehetsz benne, hogy igyekezni fogok azért, hogy minél előbb megtanuljak mindent erről a vámpír létről. -mondtam mosolyogva, megkönnyebbült hangon ám ekkor eszembe jutott, hogy van mit megbeszélni vele és jobbnak láttam azt, ha én mondom el mintsem Bonnie-tól tudja meg a féltékenységi rohamomat ami tegnap csak úgy kitört belőlem.
- Aztán van itt még valami. Tudod tegnap miután Bonnie hazakísért és kissé kikeltem magamból ami téged is érint. És most kérlek hallgass végig és várd meg míg elmondok mindent. -vettem egy mély lélegzetet mielőtt belekezdtem volna a mondandómba, majd egy pillanatra elnéztem az ablak irányába és vissza Elenára és a szemébe nézve akartam közölni a dolgokat.
- Mindig is nagyon irigyeltem az életed, azt, hogy mindenki téged imád és, hogy minden férfi téged akar. Valahogy melletted mindig úgy éreztem, hogy második vagyok és, hogy mindenki szemében te vagy az aki a jó félt képviseli velem szemben. Ám tegnap beszéltem Bonnie-val erről és ráébresztett, hogy nincs értelme versengeni és, hogy a barátságunk ennél többet ér. Szóval azt szeretném mondani, hogy bármiben számíthatsz rám még akkor is ha valamilyen szinten megváltoztam, én még mindig ugyan az az idegesítő szőke barátnőd vagyok aki voltam és úgy éreztem ezt el kell mondanom neked. -fújtam ki a levegőt amikor elmondtam és vártam a másik reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Vas. Márc. 20, 2011 8:58 am

Leültem az ágy szélére, majd hallgatni kezdtem Carolinet. Egy ideig még komoly arcot vágtam az egészhez, aztán rájöttem, hogy Caroline még mindig ugyan olyan, mint volt. Semmi nem változott. Ugyan az a bohókás, sokat fecsegő lány, aki a legjobb barátnőm lett évekkel ezelőtt. Bólogatni kezdtem, majd felnevettem, mikor végre befejezte, és megütögettem magam mellett a helyet.
- Nem haragszom - kezdtem, majd sóhajtottam, és őszintén néztem rá. - Azt nem tagadom, hogy megijedtem, de bolond lennék haragudni rád. Pláne ha ilyen céljaid vannak, és csak, hogy tudd. Rám bármiben számíthatsz. Én mindig itt leszek melletted - mosolyogtam majd, hogy oldjam a feszültséget, próbáltam viccelődni. - Ha kell leszek én az akin gyakorolhatsz - vontam meg a vállam, majd Caroline arca láttán felnevettem. - Csak vicceltem - néztem rá hitetlenül vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Vas. Márc. 20, 2011 8:49 am

- Szia Elena! -mondtam vigyorgó arccal és próbáltam jó kedélyűen hozzáállni a történésekhez, hiszen semmi szükség nincs még egy sírásba és ordítozásba torkolló beszélgetésbe. Örültem, hogy a másik kínos pillantások nélkül behívott a házába ám éreztem, hogy árgus szemekkel figyeli nem-e újra nekitámadok. Ami valamilyen szempontból érthető is. Egyenesen Elena szobája felé vettük az irányt és amint beléptünk hozzákezdtem a mondanivalómhoz.
- Tudod én..nem is tudom mit mondjak. Annyira sajnálom én..én nem tudtam mit csinálok akkor és sajnálom ha emiatt feszélyezve érzed magad a környezetemben, de ígérem, hogy minél gyorsabban el fogom sajátítani azt, hogyan is tudok ellenállni a kísértésnek. Aztán nem azért volt mert bármit sérelmeznék benned vagy valami ilyesmi..akkor a vér volt ami dominált és...jajj a francba is. Sajnálom. -mondtam, majd kicsit félrehúztam a számat, majd boci szemekkel néztem Elena szemébe.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Vas. Márc. 20, 2011 8:39 am

Épp a fogamat mostam, mikor lentről kopogást hallottam. Gyorsan öblítettem, majd megtöröltem a szám, és lesiettem. Mikor kinyitottam az ajtót, mindenkire számítottam, csak pont Carolinera nem.
- Oh... - mondtam meglepődve, majd beletúrtam a hajamba. Fogalmam sem volt arról, hogy köztem és Caroline között, most mégis milyen a kapcsolat. Bár én egyáltalán nem nehezteltem rá azért, amiért nem tudott parancsolni az éhségének, nem tudtam, hogy benne milyen érzelmek dúlnak a történtek miatt. - Mi járatban? - kérdeztem, majd rájöttem, hogy mekkora bunkó vagyok. Gyorsan kitártam az ajtót, és kedvesen mosolyogva Carolinera néztem. - Gyere be - tettem hozzá, és figyeltem az arcának minden egyes rezdülését. Tudtam, hogy ha egyszer megtörtént a baj, akkor nincs kizárva, hogy még egyszer ne fordulna elő, de bíztam annyira Carolineban, hogy beengedjem a házamba.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Vas. Márc. 20, 2011 8:29 am

Mikor másnap reggel felébredtem minden porcikám azt kívánta, hogy örökre ebben az ágyban maradjak és soha senkivel ne kelljen megbeszélnem a gondjaimat és soha senki ne jöjjön a 'majd minden rendben lesz' dumával, mivel mindannyian tudjuk, hogy ez annyira nem egyszerű.
Nagy nehezen fölkeltem, kinyújtózkodtam és ahogy fölültem az ágy szélére az éjjeliszekrényemen nyugvó képhez értem amin én és Matt voltunk láthatóak még egy régebbi Grill partin készült képen. Addig a pillanatig mosoly szökött a számra, ám mikor elvettem tekintetem a képről visszazökkentem a szomorú valóságba. Tudtam, hogy Elenával beszélnünk kell és el is határoztam, hogy az első dolgom lesz amint fölkeltem meglátogatni őt.
Kinyitottam a ruhásszekrényem és egy farmer valamint egy egyszerű babarózsaszín fölsőt választottam nyaki részén egyszerű csipkés anyaggal. gyorsan fölöltöztem és a hajam elkészítésével se nagyon vesződtem, így csak szimplán fölfogtam egy virágos hajpánttal. Még egy utolsó pillantást vetettem magamra a tükörben, vettem egy nagy levegőt, majd kocsiba ültem és elindultam a Gilbert ház felé. Mikor leparkoltam a ház előtt 1-2 percig ujjaimmal a kormányon játszva gondolkoztam mit is mondhatnék, ám végül a spontaneitás mellett döntöttem. Magabiztosan indultam el a ház felé és bekopogtam. ~Még elmehetsz Caroline.~ gondoltam és egy tétova lépést tettem hátra, ám utána mégis visszafordultam és vártam, hogy ajtót nyissanak nekem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Márc. 15, 2011 8:09 am

Halványan elmosolyodtam, ahogy Stefan ledőlt mellém, majd felemeltem az egyik kezem, megkerestem vele az övét, és összekulcsoltam az ujjainkat. Hosszú idő óta először éreztem magam újra egy kicsit nyugodtnak. Ha Stefan mellettem volt, tudtam, hogy nem érhet baj, mert mellette biztonságban lehetek. Szeretem őt, nagyon is.


BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Kedd Márc. 15, 2011 7:45 am

Nagyon jól esett csókja.
-Én is, mindennél jobban.-mondtam mikor ajkaim elváltak övéitől. Majd újra, lágyan megcsókoltam.
Csak abban voltam biztos,hogy magam mellett akartam tudni. Örökre. Persze ez lehetetlen. De erre most még nem akartam gondolni.
Majd hátra döltem Elena mellé az ágyon és néztem a falakat.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 14, 2011 8:07 am

- Rendben - suttogtam, majd közelebb hajoltam Stefanhoz, és puhán hozzáérintettem az ajkaimat az övéihez. - Remélem tudod, hogy szeretlek - búgtam, és inkább megerősítésnek szántam ezt a pár szót, mintsem egy újabb szeretetnyilvánításomnak. Már a gondolatába is beleőrültem volna, ha nélkülöznöm kell Stefant, akár csak egy percre is.
Lassan eldőltem az ágyon, és nagyokat sóhajtva bámultam a plafont. Annyi minden kavargott a fejemben, és annyi mindent akartam mondani, de nem jött szó a számra. Csak némán feküdtem, majd a pillantásomat Stefanra emeltem, és halványan elmosolyodtam a gondterhelt arca láttán. - Megoldjuk. Tudom - dünnyögtem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 14, 2011 7:53 am

Mikor megérintette a kezem egy pillanatra elmosolyodtam,majd újra gondolataimba merültem.
-Nem, dehogy..-mondtam. Végülis mi baj lehetne?-Vagyis..lehetséges, hogy összefog mindenkit zavarni..-moindtam.
-De valamit kitalálunk...-mondtam és átöleltem.
Talán egy kicsit örültem az egésznek, hisz most Damonnak ott van Katherine..És akkor nem fog Elena körűl mászkálni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 14, 2011 7:36 am

Már bántam, hogy korábban nem hagytam, hogy Damon kibeszélhesse magából a dolgokat. Ha hamarabb rájövök, hogy Katherine visszatért, és ő volt Damonnel, nem én... talán már előrébb lennénk.
Gondterhelten sóhajtottam, majd ráraktam a kezem, Stefan combján pihenő kezére, és megszorítottam.
- Nem lesz baj ugye? - néztem rá kérdőn, és hirtelen aggódni kezdtem amiatt, hogy Stefan teljesen megváltozik amiatt, hogy Katherine visszatért... és talán... talán szakít velem miatta. Bármennyire is utáltam ezért magam, mégis kezdtem féltékeny lenni, pedig jelenleg még csak okom se volt rá.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Hétf. Márc. 14, 2011 7:16 am

Ledöbbentem azon,amit mondott. Vártam,hogy aztmondja, csak viccelt. Vagy, hogy felébredjek. De semmiképp sem azt, hogy ez megtörténjen. Katherine vissza tért volna? Pont most, amikor nélküle sem könnyű. Százötven évig bírta messze tőlünk, most mért kell vissza jöjjön? Meg sem bírtam szólalni. Nem tudtam,hogy mit mondhatnék..
-Biztos?- nyögtem ki végül a hosszú halgatás után.- Nem lehet,hogy ez egy ostoba vicc Damon részéről?-kérdeztem, bár nem gondoltam, hogy ez így van..Erre a szintre talán nem süllyed le. - Ha Katherine visszatért, annak oka van...Mindenesetre beszélnünk kell Damonnal..-mondtam és aggódó tekintettel a szemébe néztem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 11, 2011 9:37 am

- Talán teljesen hülyeség... - mondtam, majd felálltam és járkálni kezdtem a szobában. - Gondolkodtam az éjszaka. Sokat - álltam meg végül egy helyben és Stefanra néztem. Fogalmam sem volt, hogy mégis, hogy kéne közölnöm vele, azt amire jutottam, mert vagy teljesen hülyének néz, vagy még a végén én nézem saját magam annak. - Szerintem Katherine visszatért - nyögtem ki végül, majd vettem egy mély levegőt, és kíváncsian Stefanra néztem. - Más nem lehet. Damon valakivel volt a verandán, aki nem én voltam, ergo ki más lehetne, mint Katherine? - tártam szét mind a két kezem, majd beletúrtam a hajamba, és visszarogytam az ágyra, Stefan mellé.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 11, 2011 9:20 am

Damon..persze, ki más..Furán viselkedett? Nem tudtam elképzelni milyen fura volt, az a fura..Mert Damonnál sokminden nem fura, ami más, egy normális embernél az. Nem nagyon tudtam rájönni Elena mire gondolt. A veranda, ő, vagyis nem ő mert ne volt ott és Damon. Már megint mit csinált az én drága bátyám?
-Vagy nagyon hülye vagyok Elena, vagy nem tudom...-mondtam. Aztán eszembe jutott valami. Hogy mi lehetett. De arra gondolni sem akartam.
-Aggódnom kéne?-kérdeztem és összehúztam szemöldököm.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 11, 2011 9:09 am

Mikor megláttam Stefant az ajtóban állni, ugrott egyet a gyomrom, és hirtelen boldogság járta át a testem, és ahogy megcsókolt, szinte a fellegek közt repültem, nagyjából egy másodpercig. Utána sajnos az ő jelenléte sem tudta elfeledtetni velem mindazt, ami történt. Félreálltam míg ő belépett, majd becsuktam az ajtót, és még mielőtt válaszoltam volna, kézen ragadtam, és felcibáltam magammal a szobámba, majd elfordítottam a zárat az ajtóban, és gondterhelten leültem az ágyra, onnan figyeltem Stefan aggódó arcát.
- Nem tudom, hogy foglalkoznom kéne-e vele...de Damon tegnap nagyon furcsán viselkedett - kezdtem, majd a szőnyeget kezdtem bámulni, mikor Stefan leült mellém. Sokat gondolkodtam az éjjel azon, hogy mi okozhatta Damon érthetetlen viselkedését, de túl szürreális volt az amire jutottam. - Tudom, hogy nem hazudott, amikor azt mondta, hogy velem volt a verandán. De én sem hazudok akkor, amikor azt mondom, hogy nem voltam ott... - mondtam, és reméltem, hogy Stefan is kezdi kapiskálni, hogy miről beszélek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 11, 2011 9:00 am

Úgy döntöttem meglátogatom Elenát, mivel az elmúlt napok elég zűrösen teltek. Caroline balesete is rátehetett egy lapáttal az egészre. Meg amúgy is rég beszéltünk. Megálltam az ajtó előtt, és háromszor kopogtattam. Ilyenkor mindig lejátszódik bennem ahogy mosolyogva ajtót nyit. Most is hamarosan kinyitotta. De nem mosolygott. Persze megpróbált mosolyt eröltetni az arcára, de még mindig látszott rajta,hogy nincs túl jól
-Szia - mondtam és lágy csókot nyomtam szájára, majd beléptem. -Minden rendben? -kérdeztem és szemébe néztem. Persze a fáradság is közrejátszhat. Nem csodálnám azt sem, ha elküldene. Majd elindultunk a szobája fele és én közben vártam a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 11, 2011 7:34 am

Bólintottam és szinte már kétségbeesetten néztem Elenara.
- Hát, remélem is - suttogtam én is.
- Sajnálom - mondtam aztán egyszerűen. - Sajnálom, hogy zaklattalak ezzel az egész dologgal, tudom most milyen nehéz Caroline miatt - megvontam a vállam és elé léptem. Szerettem volna megcsókolni, igazán őt és nem Katherinet, de még ezt is nem tehetem meg vele, Elena túl jó és én túl rossz vagyok...
- Jó éjt! - mondtam és szinte leviharzottam a lépcsőn, ki a házból. Amíg láttam embereket az utcákon, rendes emberi tempóban sétáltam, majd vámpírsebességre kapcsoltam, mikor már nem láthattak az emberi szemek.

//Játék befejezve//
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 11, 2011 7:27 am

Damon csak állt ott elmerülve a gondolataiban, de ettől nekem egyáltalán nem lett könnyebb. Még mindig nem tudtam, hogy miért hajszolja ennyire ezt a verandás dolgot és, hogy mit akar vele elérni, de már túl fáradt voltam ahhoz, hogy a mai nap még bármi mással foglalkozzak, minthogy bemegyek a fürdőszobába, veszek egy forró, nyugtató fürdőt, felveszem a pizsamám, bebújok az ágyba, és másnap reggelig elő sem bújok belőle.
- Nézd... bármi is történt, vagy nem történt... most nincs erőm ezzel foglalkozni - néztem fel Damonre fáradtan, majd felálltam és ellépve mellőle, kinyitottam a szobám ajtaját, majd határozottan Damonre néztem. - Holnap folytatjuk, jó? - kérdeztem szinte már-már suttogva, és nekidőltem a falnak, mert már állni és nehezemre esett, nem hogy beszélni, vagy mozogni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 11, 2011 6:59 am

Elena reakciójából csak annyit szűrhettem le, hogy szegénynek tényleg semmi fogalma nincs, miről beszélek. Akkor az utolsó kijelentésemre a válasz: pácban vagyunk...
Katherine visszatért. Ez az egyetlen lehetőség ha az a helyzet áll fenn, hogy én csókolóztam Elenaval, de ő nem tud róla semmit.
Megkövülten álltam a szoba közepén, még annyit sem tettem, hogy Elena után forduljak.
145 évnyi elfojtott érzelmet szabadított fel bennem a gondolat, mely azzal kecsegetett, Katherine visszatért. Mi van, ha igaz?
Szótlanul álltam, kibámulva az ablakon a sötétségbe. Az éjszaka gyengéden ölelte körbe a kinti tájat, a fákat, a házakat, a várost.
Pár perc múlva Elenara néztem, aki az ágyon ült és elgondolkozva bámult maga elé. Nem szólaltam meg, egyszerűen nem tudtam mit mondhatnék. Csak néztem őt szótlanul és próbáltam felidézni az Elenanak a vonásait, akit megcsókoltam a verandán.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 11, 2011 6:41 am

Ingerülten kirántottam a karom Damon fogásából, keresztbe fontam a karjaimat a mellkasom előtt és határozottan álltam a pillantását.
- Mondtam már, hogy fogalmam sincs miről beszélsz - néztem rá őszintén, majd hátráltam egy lépést és folytattam. - Nem voltam veled a verandán és hidd el, elmondanám, ha tudnám, hogy mi ez az egész, de nem tudom! - vontam meg a vállam, majd megfordultam, és leültem az ágyra. Annyira tanácstalannak éreztem magam, hogy legszívesebben kikapcsoltam volna az agyam egy egész hétre, de tudtam, hogy nem hagyhatom egyedül Jennáékat ilyen helyzetben.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 11, 2011 6:25 am

Elena fáradt, ez látszik rajta. És valószínűleg unja már a képem és az idegesítő kérdéseim, hogy "Mi volt a verandás csók?"... De nem érti, hogy tudnom kell... Tudnom kell, miért tette, hogy mi értelme volt, vagy megöl a tudatlanság.
Követtem a házba, vele ellentétben én sem a kabátom, sem a cipőm nem vettem le, hanem egyenesen fölmentem a szobájába.
Becsuktam magam mögött az ajtót, megfogtam Elena karját és magam elé húztam. A szoba közepén álltunk így: ujjaim a felsőkarja köré kulcsolva, tekintetem mélyen az övében keresett valami válasz után.
- Lehet, hogy a pokolba kívánsz, lehet, hogy nem akarod hallani, vagy beismerni, vagy mit tudom én - kezdtem bele és nem engedtem el a tekintetét. - De nekem tudnom kell. Tényleg nem emlékszel a verandás jelenetre, vagy csak nem akarsz emlékezni? - kérdeztem tőle, majd egy leheletnyit közelebb hajoltam.
- Mert ha nem te voltál, akkor nyakig ülünk a pácban... - ha nem Elenat csókoltam meg este, akkor csak egyvalaki lehetett az... És nekem tudnom kell, hogy Elena szórakozik, vagy tényleg visszatért...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   Pént. Márc. 11, 2011 6:14 am

Nem sokat beszélgettünk a kórházból hazafelé vezető úton. Mikor végre megérkeztünk a Gilbert ház elé, és lassan, némán sétáltam fel a verandán, egy gyors pillanatra megfordult a fejemben, hogy amikor kinyitom az ajtót, megfordulok és kedvesen mosolyogva elküldöm Damont haza, de nem akartam túl tapló lenni vele, ezért mikor kinyitottam az ajtót, nyitva hagytam, hogy saját maga dönthesse el, bejön-e vagy sem. Lehúztam a cipőm, a kabátom felakasztottam a tartóra, majd körül sem nézve a földszinten, felsiettem a szobámba és vártam, hogy Damon, hogy döntött.
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Elena szobája   Szomb. Márc. 05, 2011 11:05 pm

Elena szobája a házon belül


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 11, 2011 6:30 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Elena szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Elena szobája
Vissza az elejére 
8 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 Similar topics
-
» Stefan szobája
» Damon szobája
» Rebekah hálószobája
» Lucy szobája
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: