The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Jeremy szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
SzerzőÜzenet
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Vas. Ápr. 10, 2011 5:25 am

Tébolyult hangulatban érkeztem haza, teljesen ki voltam bukva az erdőben történtek után, összezavarodtam...
Magányra volt szükségem, befordultam. Talán Anna halála óta először kerültem ilyen lelki válságba.
Ráborultam az ágyamra, minden kijött belőlem, az össze eddig elrejtett érzelem, könnyek záporoztak végig az arcomon , érzékeny fiú vagyok, nem akartam sírni, de mégis megtettem most semmi sem számított. Nem értettem mi folyik körülöttem.
Majd hirtelen ötlettől vezérelve, a sarokban pihenő vodkára tekintettem, szabadulni akartam, a mennyei ital pedig méltó társként szolgált kínzó magányomban...
Mindvégig Jane Scarlettnek intézett szavai visszhangoztak a fejemben...
"Nézd, én tudom mi vagy és te is.Nem igazán tudom, hogy mit akarsz itt Mystic Fallsban, de nem szeretnék összetűzésbe kerülni egy boszival,ahogy gondolom te sem akarsz már az első napon ellenségeket szerezni."... Ezek meg miről beszélnek?
Kénköves pokol mélyére jutottam, nem tudtam, hogy felemelkedni, ha látnának így a szüleim. Nem voltam büszke arra amit ezután tettem...
Elővettem egy pár tablettát, és minden könnyebb lett, gyorsan jött az eksztázis, minden eltűnt csak maradt az adrenalin hullámok sokasága, az elviselhetetlen gyönyör...
Kezdtem egyre mélyebbre süllyedni az öntudatlanság rögös útján, a dolgok egyre jobban összefolytak, nem érzékeltem semmit. Kicsit talán túlzásba vittem!Kényszeredetten próbáltam kapaszkodni az egyetlen dologba, amit érzékeltem, egy kék szempár.
Vagy csak halucináltam? Némán révedtem a sötétségbe, és ekkor eltűnt minden. Elájultam.


A hozzászólást Jeremy Gilbert összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 10, 2011 8:27 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Szer. Ápr. 06, 2011 8:54 am

-Igazából eléggé...-Mondtam lassan egy ásítás közepette. A szemeim vészesen közeledni szerettek volna a csukott állapot felé...
Zavartam felkászálódtam az ágyról és kimentem a fürdőszobába. Szokásos esti folyamatként, felvettem a piszim ( mindössze egy kockás bő gatya), majd fogat mostam. Kicsit zavarban voltam a helyzettől, hiszen a barátnőm mindent látott.
Gyors léptekkel visszaszaladtam újra szobámban, nem akartam sok időre egyedül hagyni, mert minden nélküle töltött pillanat fájdalmasan hosszúnak tűnt.
Levetettem magam Jane mellé, majd szorosan átöleltem és forró csókkal búcsúztam tőle éjszakára.
Jó érzés volt úgy lefeküdni, hogy másnap őt láthatom először...
-Jóéjt!- súgtam a fülébe majd szép lassan kezdett minden összefolyni, értelmetlen maszlaggá keveredni. A szemeim, a testem minden tagja nyugalomra lelt, már csak egy altató utolsó pár sorát hallottam, és végül minden elsötétült.


BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Szer. Ápr. 06, 2011 8:02 am

- Tudodm! - sóhajtottam, majd folytattam - Nekem is a lelkem és a szívem a leggyengébb pontom. - mélyan belenéztem Jeremy szemeibe és úgy beszéltem tovább, szinte a lekéhez szólva - És mivel jelen pillanatban te vagy a lelkem és tiéd a szívem csak te tudsz engem bántani, ha mondjuk elveszítelek... - ismét egy könnycsepp indult meg a szememből, de visszafogtam. Ez már egy nap alatt a második könnycsepp. 500 év alatt kétszer egy nap... Mikor visszanyertem a nyugalmamat ismét Jeremy szemébe néztem és megszólaltam.
- Fáradtnak tűnsz. Nem vagy álmos? - kérdeztem aggodalmasan. - Miattam nem muszály egész éjjel ébren maradnod. Itt maradok, ígérem. Egész éjjel a karjaimban foglak tartani. - mosolyogtam, majd a lehető legközelebb húztam magamhoz és elkezdtem dűdolgatni egy réges-régi altatót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Szer. Ápr. 06, 2011 7:01 am

Kicsit lassulni kezdtek a gondolataim, elnyomni készültem egy akaratosan kitörni vágyó ásítást... Fáradt voltam semmi kétség, mostanában sok alvás maradt ki, de nem szerettem volna elaludni, annyira jól esett, ahogy a hajamban turkált, simogatott, minden érintés adrenalin löketként érte a testemet, majd jött az eksztázis.
Talán túlzásba vittem a romantikázást kamaszfiú létemre, de semmi sem érdekelt, nekem már nem volt büszkeségem, amit elveszthettem volna, csak Ő volt.
-Szeretlek!- Suttogtam halkan, és ez a szó amit eddig oly félve mondtam ki ebben a percben nyert értelmet, az idők végezetéig képes lettem volna kántálni.
Nem tudtam hirtelen megszólalni, heves érzelmek kerítettek hatalmába, csak fogtam a lányt mint egy szerencsétlen és semmi nem jutott eszembe...
Annyi mindent akartam mondani, vagy csinálni, és annyira szerettem...
Nem tudtam kifejezni, talán fiatal voltam még efféle gondolatokhoz.
Láttam a szerelmem hangulatváltozását, megértettem, szinte beleláttam a fejébe, nem akartam, hogy úgy érezze bánthat engem, kizárólag lelkileg voltam sebezhető...
Jane valószínűleg nem volt tisztában azzal, hogy milyen veszélyben forgok igazából a Elenával együtt. Én sem voltam mindennel, de tudtam a nővérem titkol valamit, túl jól ismertem a hazugságait, nem volt ügyes füllentés terén. De egy dologban biztos voltam, nem csak a Salvatore testvérek az egyetlen vámpír ismerősei.
-Ugye nem gondolod, hogy veszélyt jelentenél rám? Mert a legjobban azzal tudnál bántani, ha elhagynál, a lelkem a legsebezhetőbb pont rajtam...-Sóhajtottam fel, majd belefektettem a fejemet Jane ölébe. Szeretet teljesen néztem az igézően, elbűvölő varázslatos azúr kék szempárba, olyan érzés volt mintha elmerültem volna egy hempelygő óceán habjai között...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Szer. Ápr. 06, 2011 5:02 am

- Úgy igazából nem bánt semmi... - súgtam Jeremy hajába, mivel lehajtottam a fejemet a vállára. - Csak, olyan fura ez, és ami azt illeti, nem nagyon bízom magamban. - gondolkoztam el a keserű igazságon. - Tudod, nagyon félek attól, hogy nem tudom magamat eléggé kontrolálni és ... bánthatlak. Ezt én nem akarom. Nem tudnám elviselni... - nyögtem ki akadozva. Szinte minden egyes szó égette a torkomat. Még a gondolat is fájt, hogy akár kicsit is bánthatom Jeremyt. Soha nem akartam elveszíteni. Mindörökké vele akartam maradni.
- De ugye tudod, hogy te is elmondhatsz nekem bármit, ami bánt vagy nyomaszt. - válaszoltam neki pár perc csönd után. Mindenféle képen a tudtára akartam adni, hogy attól, hogy vámpír vagyok még teljes mértékben megbízhat bennem, bár soha nem leszünk egy átlagos pár. Valamivel mindig másabbak leszünk mindenkinél és az a valami én, leszek. Talán nem kéne kockáztatnom egy ártatlan ember életét. Tanakodtam magamban. Gyorsan elhessegettem a rossz gondolatok, mivel most csak a mának akartam élni, hiszen tudtam, hogy életem értelme itt fekszik mellettem, és biztonságban van. Azt hiszem, hogy itt az ideje témát váltani. Gondoltam magamban, majd megszólaltam.
- Mesélj valamit magadról. Akármit, csak hallhassalak. - vigyorogtam, miközben elkezdtem játszadozni Jeremy hajával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Ápr. 05, 2011 8:18 am

Visszaemlékeztem Vikire, Annára, amint Jane róluk kérdezett, de nem érdekeltek és most először nem éreztem fájdalmat. A szívem összes részét a szeretet töltötte ki nem is maradt hely a fájdalmas gondolatok számára...
-Voltam, de nem komolyan, csak fellángolások. Az az érzés ami most kerít hatalmába sokkal erősebb az összes eddiginél.-Szorítottam az előzőnél még erősebben magamhoz a kedvesemet.
Nem akartam túlzásba vinni a csókokat, nehogy ne essen jól Jannek, de bevallom pokolian nehezemre esett, önmegtartóztatásban pedig nem vagyok jó...
-Furcsa lehetett a régi időkben élni...-Szólaltam meg a semmibe bámulva, csakhogy tereljem a témát. Nagyon kíváncsi lettem a családjára, a régi életére, de láttam a fájdalmat a szemében, amikor felhoztam, inkább hagytam.
-Tudnod kell, hogyha bármi bánt, nekem elmondhatod!-Húzódtam még közelebb a lányhoz, bizalmat sugallva.
Majd lassan még fokozva a pillanat hatalmát megcsókoltam, finoman, távolság tartóan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Ápr. 05, 2011 7:51 am

Mikor Jeremy visszajött a szobájába, én az ágyán heverésztem, és egy hajtincsemmel játszadoztam. Mikor lehuppant mellém tele volt örömmel és csak úgy áradt belőle a szeretet.
- Igen, mindent. - mosolyodtam el. - Örülök, hogy elmondtad neki, és hogy ilyen könnyedén fogadta. - mosolyogta még mindig. Mikor elkezdett az életemről 'faggatni', teljesen megértettem, hiszen én szinte mindent tudok róla, de ő rólam semmit.
- Igazából, így még nem. - mosolyogtam, és közelebb húztam magamhoz Jeremyt, aki így már mellettem feküdt az ágyon. Átkaroltam és folytattam. - Tudod, az én időmben, nem nagyon volt szabad az ilyen korú lányoknak szerelmesnek lennie. Ezt úgy vették... nos, mint a boszorkányokat, akiket máglyán égettek el. - magyaráztam - Apám, James Stwitch mindig is óvva intette az érzelmeim kimutatása ellen. Úgyszintén az öcsémet Jacob-ot is. Úgy, voltam már, hogy megtetszett egy-két fiú, de, csak amikor vámpírrá váltam jöttem rá, hogy abban az időszakomban ez nagyon veszélyes lesz. Néha megpróbáltam rájuk támadni, de szerencsémre nagy volt az akaraterőm és ellenálltam. - néztem magam elé a sötétben komor, feszült arccal. Az mindig fájt, mikor a múltamra emlékeztem vissza.
- Na és te? Hogy állsz a szerelem táján? - mosolyogtam, mivel elég érdekesen jött ki ez a mondat, majd végigsimítottam Jeremy arcát és vártam a választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Ápr. 05, 2011 7:12 am

Kettesével szedtem a lépcső fokokat, siettem vissza. A szerelmi életem kivesézése gyorsabban ment mint gondoltam, szerencsére a nővérem visszafogta magát, ezt nagyon díjaztam, ugyanis tudtam, hogy Jane hallott mindent...
Elmosolyodtam miközben nyitottam az ajtót, lenyomtam a kilincset lassú, precíz, puhatolózó mozdulatokkal.
Mennyire öröm fér el egy emberben, elképzelni is nehéz.
Már konkrétan Rajta kívül nem sok minden érdekelt, de tudtam megint kezdek hibába esni, első látásra beleszeretni valakibe ijesztő dolog.
-Mindent hallottál?-Mosolyodtam el kedvesen, miközben leheveredtem az ágyam szélére.
Hirtelen eszembe jutott, hogy Jane már elég sokat tud rólam, viszont én szinte alig-alig valamit, pedig neki több mesélni valója lenne.
-Voltál már szerelmes?-Kérdeztem mohón, akár egy kis óvodás, talán nem kellett volna sarokba szorítanom, de tudtam megmondja, ha zavarja a kérdésem.
Csillogva meredtem a kék szempárba, inni szerettem volna a szavait, mindent tudni akartam róla...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 7:47 am

Amikor épp belemélyedtem volna a sok ötlet latolgatásába amit a barátnőmmel tehetnék, besütött a kocsifeljáróról Elena autójának fénye, rögtön eszembe jutott, hogy mi történik ha véletlenül ránk nyit Jane-nel...
Gyorsan nyomtam egy puszit a lány arcára, majd bocsánat kérő tekintetemet vettem elő.
-Muszáj megmondanom neki, azt hiszem a legjobb az lesz, ha most gyorsan túl esek rajta! Csak adj 10 percet és máris legálisan is együtt lehetünk, sok jó ötletem van...-Nevettem el magam egy kacsintás kíséretében.
Sok mindent akartam még mondani, de most komolyan nem a világ végére megyek.
Egy perc sem tellett bele és máris a konyhában találtam magam, féltem ha Jane válaszol talán meghallaná a nővérem, így kevésbé volt feltűnő.

//SZÜNET//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 7:17 am

Amint Jeremy is hazaért és behívott a házba... pontosabban a szobájába az volt az első dolgom, hogy körbenéztem. Elindultam egy kis polc felé, ahol egy apró mackó figyelt rám. Közelebb lépem és megsimítottam a régi, csapzott, kicsit már dohos bundáját. Elmosolyodtam... De édes. Rengeteg régi cuccot, emléket és egyéb dolgot fedeztem fel. Bár, ez nem volt valami vidám dolog, így hát megpördültem és egy hatalmas lendülettel az ágyon fekvő Jeremy mellé süppedtem az ágyba.
- Nos, van valami terved, hogy hogyan töltsük el az éjszakát? - néztem Jeremy szemébe vigyorogva, de nem sokáig, mivel ismét úrrá lettek rajtam azok a gyönyörű szemei. Mélyen belenéztem és egyre közelebb hajoltam a fiúhoz. Addig-addig haladtam, amíg érezni nem kezdtem a leheletét. Ez egy kicsit megzavart, és hát elkezdett eltorzulni az arcom... A szemeim alatti erek kidagadtak, de még mielőtt a szemfogaim is megnyúlhattak volna erőt vettem magamon és kicsit hátrébb dőltem.
- Lassan, de biztosan. - mosolyogtam Jeremyre, amíg az arcom visszaváltozott az eredeti formájába. - Nos, van már valami ötleted? - kérdeztem, miközben ujjaim hegyével végigsimítottam Jeremy állkapcsán, majd gyengéden beletúrtam a hajába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Hétf. Ápr. 04, 2011 6:35 am

Lassan nyomtam le a kilincset, majd hajtottam be az ajtót, tudtam valaki várni fog rám, valaki aki a részemmé vált és rettentően fontos számomra,és ha kéne az életem adnám az övéért.
Bekukkantottam az intim szférámba, és rögtön megláttam az ablak túl feléről, az engem bámuló, csillogó kék szempárt amiért érdemes volt reggel fel kelni...
Sietve az ajtóhoz rohantam, kivágva az ablakot.
-Gyere be kedvesem!- Mosolyodtam el és nyújtottam kezet a lánynak, akár a régmúlt idők gardedámjai egy kedves hölgy felé.
Amint Jane beért a szobámba, akkor jutott eszembe, hogy a szakadt fülü maci még mindig ott csücsül a polcom védelméba a pókemberes képregényeimmel egyetemben. Nem voltam felkészülve a női nem egyik képviselőjére a szobámban. Ez a kis lyuk jelentett eddig számmra mindent, itt nőttem fel, itt lettem szerelmes és majdnem vámpír is...
Ezen a helyen sebezhetővé válltam, de önmagam lehettem.
Várakozóan döltem le az ágyamon, kényelembe helyezve elfáradt végtagjaimat.
Most jutott csak eszembe a sok alvászavaros éjszaka, gyakran gyötörtek rémálmok, lidércek...


A hozzászólást Jeremy Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 10, 2011 8:07 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Jeremy szobája   Szomb. Márc. 05, 2011 11:07 pmA hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 06, 2011 8:21 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Jeremy szobája
Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Stefan szobája
» Damon szobája
» Rebekah hálószobája
» Lucy szobája
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: