The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Jeremy szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Szer. Aug. 17, 2011 10:19 am

Amikor elkezdett sápadni azonnal tudtam mi történik vele, de fogalmam se volt mit tehetnék vele. ha vért adok neki és meghal vámpír lesz, ha meg csak megölöm és felébred valószínűleg haragudna. Mégis az lenne a legjobb megoldás. Akkor nem történhet vele semmi rossz.
Megfogtam a fejét készen arra hogy kitörjem a nyakát. Mégsem sikerült. Halottam hogy egyre szabálytalanabbul dobog a szíve. Közel a vég. Ha nem tudom meggyógyítani legalább egy része élve maradhatna. Így a kockázatot vállalva hogy most látom őt emberként utoljára dugtam a z átharapott csuklóm a szájába.
Éreztem hogy lenyelt pár kortyot, szóval túléli... Valamilyen formában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Szer. Aug. 17, 2011 10:09 am

Mi? A kórházba te jó ég utáltam azt a helyet és a nővérem példáját sem szerettem volna követni, ha jól tudom Ő is odajutott pár napja... Eléggé megijedtem és végig gondoltam, hogy ha most bevisz tuti értesítik Jennát az esetről mivel még kiskorú vagyok, de a helyzetem csak egyre rosszabb lett összefolytak a dolgok körülöttem és ez minden lélegzetvételnél egyre rosszabb lett ezt még fokozta, hogy fel is kellett állnom, kicsit megszédültem, de még szorult helyzetemben is volt elég lélekjelenlétem gyengéden megsimítani Selena rémült finom arcocskáját.
- Édesem nincs nekem szükségem kórházra... Sok dolgot túléltem már ez se lesz másképp... - A mondat végén bocsánatkérően elmosolyodtam és inkább visszaültem az ágyra kezdtem egyre rosszabbul lenni, az iménti jókedvem mintha teljesen elszállt volna...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Szer. Aug. 17, 2011 9:50 am

- Jézus, Jeremy.. Te is nekem, de reméltem hogy nem így találkozunk majd, és különben is, miért gondoltad hogy ez a megoldás. - meglepően higgadt volt a hangom. Örültem is neki. Úgy beszéltem hozzá, mint egy felnőtt férfihoz. Végül is már az is. Lélekben biztos.
- Gyere velem, még nem segítettem senkin aki be lett volna állva úgyhogy elmegyünk a kórházba jó? - nem akartam így itthon tudni, nem azért mert így nem tetszett, mert de nagyon is, egyszerűen csak nem akartam hogy ilyen legyen. A dokik meg kimossák a gyomrát és jól lesz. Akkor majd kiakadhatok. Igen ráérek kiosztani majd akkor ha beszéd képes lesz, de akkor nagyon. Igyekeztem finoman felhúzni a helyéről és lábra állítani, minél előbb túl akartam lenni a balhén. Meg persze még a Jane-es ügy is hátra van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Szer. Aug. 17, 2011 9:39 am

A kómából hamar felrázott Sel artikulátlan, ijedt ordítása, nem akartam megijeszteni, teljesen hasonlított ez a jelenet egy régebbire amit Janenel éltem át... Úgy látszik sosem tanulok a dolgokból, talán most megint túlzásba vittem... Tehetetlenül feküdtem az ágyamon, rabul ejtett a bűvölet, de még a drog hatásánál is erősebb szerelem érzett fogott meg, tartott satuban.
-Ó Sel ha te azt tudnád! Jó nagy hülyeséget azt hiszem. - A szavak kiejtése közbe felemelkedtem és erőtlen mosolyt eresztettem Selena mély mandulabarna szemeibe. - Ne gyere már ide úgy hiáányóóztál! - Az utolsó szót bágyadtan elnyújtva adtam ki magamból, majd újra lehanyatlottam és a drog okozta mámorba fektettem minden erőmet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Szer. Aug. 17, 2011 9:24 am

Elena szobájában unatkoztam épp amikor ismerős, de szabálytalan lépések zajára lettem figyelmes. Aztán már az illatot is éreztem. Végül már azt is tudtam kié. A szívem sokkal gyorsabban dobogott mint a megszokott, szó szerint dübörgött. Megmozdulni sem bírtam. Aztán persze jött a kijózanítás. Új szag volt a levegőben az eddigi alap piás-Jeremy szagon kívül. Ismeretlen szag volt. Hasonlított az alkohol és a cigi egy embernek ismeretlen szagára is, ami azt jelzi káros. Én pedig tudtam hogy ezeken kívül már csak egy valami van ami megfelel ennek.
- Jeremy! - kiabáltam egyet és a szó végén már a szobájába is voltam.
- Te meg mi a a jó francot csináltál?! - Ordítottam még mindig. Önmagam lenyugtatásában pedig az sem segített hogy a szobában még észlelhető volt Jane szaga is. Basszus.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 9:08 am

Én pedig szeretném ha nem lennél itt. A higgadt beszédtől kicsit kitisztult a fejem. Szó nélkül kislisszoltam a szobából és elindultam valamerre. Egy kis séta után már célom is volt. Megkerestem azt a dombot amin voltam egyszer ma. Levetettem magam a fűbe és néztem az eget. Sötét volt már, és a csillagokat sem lehetett már tisztán látni. A sima felfelé bambulásra pedig hamar ráuntam. Inkább becsuktam a szemem és hagytam hogy újra magával ragadjon az álom.-----------------------------------------------------Befejezve-----------------------------------------------------
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 9:00 am

- Tudod mit? - Léptem ismét közelebb hozzá - Most a legszívesebben karót döfnék a szívedbe vagy saját kezüleg tépném ki a mellkasodból, de nem tehetem ezt Jeremyvel. Ha tényleg szeret téged, még ha ez nekem rosszul is esik, akkor ezzel csak ártanék neki. És én nem akarok ártani neki. - elkezdtem lehalkulni, majd szinte suttogva fejeztem be. - Azt akarom, hogy boldog legyen. De ez még nem jelenti azt, hogy lemondok róla.
Elsétáltam az ágyig, majd elkezdtem összeszedegetni a tollpihéket.
- Szeretném, ha most egyedül hagynál. - vetettem oda Selenának amolyan barátságos hangnemben, majd mit sem törődve azzal, hogy mit válaszol folytattam a károk eltakarítását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 8:49 am

Jézus törődik az érzéseivel?! Én lotyó? Hazug ribanc!
- Te törődsz velük? Na ne nevettess! Akkor nem innád a piáját a tudta nélkül. És nem használnád vérbanknak. Hm.. és talán nem üvöltöznél velem! Mert tudd meg ha csak egy kicsit is, de Jeremy szeret engem. Lehet hogy rosszul esne neki ha ezt látná. Ja és egyébként Jeremy kezdeményezett, és ha tudni akarod előtte elmondta hogy neki van barátnője! - én is üvöltöttem már. Na jó inkább mégsem most kéne haza jönnie Elenának.
- Tudom hogy szereti a Brandyt, hogy utálja ha a kora miatt lenézik vagy korlátozzák, tudom hogy beindul tőlem, tudom gyönyörű szeme van, tudom hogy önzetlen, tudom hogy őszinte, és tudom hogy figyelmes. Egy fél nap alatt. Hát te mit tudsz? - még mindig üvöltöttem egyenesen az arcába, az utolsó mondatot pedig sokkal csendesebben kacérul vetettem oda neki.


A hozzászólást Selena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 10, 2011 12:41 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 8:35 am

- Nasinak? Nasinak? - ez meg mit képzel magáról? Mit tuhat ő az én érzelmeimről? De az biztos, hogy most nagyon felhúzott.
- Tudod nem én vagyok egy ilyen ócska lotyó, aki az első adandó alkalommal ágyba viszi. - üvöltöttem egyenesen az arcába. - ÉN törődtem az érzelmeivel, ÉN előbb megismertem. Te mit tudsz róla? - vontam meg kérdőn a szemöldökömet - Semmit! - vetettem oda neki gúnyosan. Visszafordultam a szekrényhez és elkezdtem vadul kutatni még egy üveg ital után, de bogyókon kívül semmit nem találtam. Kiborultam. Szükségem van valami alkoholra, de sehol nem találok semmit és ez kiborít...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 8:27 am

Uh ez a csaj keménykedik. Minimum olyan szigorúan néz most rám, mint ahogy Micimackó szokott az üres csuporra.
Basszus már megint kezdődik. Csak a csillámpónikat ne megint! Légyszíves...
- Azt majd ő eldönti - vetettem oda neki olyan *szaromlemitmondasszénszeretemJeremyt* stílusban.
- Jeremy egyébként sem egy tárgy. - nem beszélhet így Jeremyről , mert , mert, nem tudok vele semmit csinálni .. most még.
- Egyébként nagyon becsülheted ha csak nasinak tartod. - Ezt már úgy mondtam neki mintha a mosogató rongyhoz beszélnék.
Mentségemre legyen nem az én hibám.
Inkább az ő haragja, mint Micimackóé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 8:18 am

Remek! Ó Jeremy mibe keveredtél? Szereti őt... Kicsit elgondolkodtam, hogy komolyan beszél-e vagy csak az alkohol beszél belőle, de nemigazán tudtam konncentrálni semmire. Ugye nem akarsz te is megfektetni Király, szóval le is feküdtek. Na, lesz egy-két szavam Jeremyhez az biztos.
Kikaptam Selena kezéből a Whiskyt és megittam az utolsó cseppig. Egy tökéletes lendítéssel a kukába hajítottam az üres üveget.
Felkaptam Selenát, majd a nyakánál fogva teljes erőmből a falhoz nyomtam őt. Éreztem, ahogy átváltozik az arcom és megnyúlnak a szemfogaim. Olyen közel hajoltam Selenához, amennyire csak tudtam.
- Ő ... AZ ... ENYÉM! - sziszegtem összeszorított fogakkal, majd szorítottam még egy utolsót a torkán és elengedtem. Pár pillanatig vesébelátóan néztem a szemeibe, majd megfordultam és újabb üveg alkohol után néztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 8:03 am

Uh azt hiszem kicsit ideges lett. whiskey? Na igen ez kell nekem.
Elvettem tőle az üveget és jó nagyot kortyoltam belőle.
ez és hogy nem ettem már vagy három napja rendesen betett nekem.
- Ugye nem akarsz te is megfektetni? - elég jót nevettem a kérdésemen. Zsibbadt a lábam az alkoholtól. Jó na lehet hogy nem egy jó nagy kortyot ittam az üvegből.
de most nem azért kellett hogy ellazuljak, hanem hogy enyhítsem a hiányát.
Nem mintha sikerült volna, de legalább elterelem a gondolataimat.
Azt hiszem hogy én..
- SZERETEM ŐT. - üvöltöttem el magam piszok hangosan. Ezt miért mondtam ki? Ezen is jót nevettem.
Láttam hogy Jane nem érzi ilyen jól magát..
Szomorúan rá néztem és kivettem az üveget a kezéből.
Már nem érdekelt hogy égeti a torkom, csak ittam. Egy ideig aztán már nem tudtam koncentrálni rá. Pont miatta. Francos alkohol.


A hozzászólást Selena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 10, 2011 12:38 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 7:52 am

- A... vére? - suttogtam értetlenül magam elé. Oké, ez már egy kicsit sok. Elena húga, ahogy elnézem és Jeremyt kóstolgatja? Az én Jeremymet? Kezdett bennem felmenni a pumpa. Egyre gyorsabban vettem a levegőt. Az agyam zakatolni kezdett.
Jeremy párnájából Selena illata áratd...
Üres Brandys üveg hever a földön...
Ivott Jeremy, az én Jeremym véréből...
Ez már túl sok nekem. Mire észbe kaptam a körmeim már átlukasztották a párnát. Mikor félreraktam néhány tollpihe szállt fel a kezemről és mintha hó lenne úgy hullott az ágyra.
Lassan beletúrtam a hajamba, majd odasiettem Jeremy szekrényéhez. Ha minden igaz, akkor itt még találok egy kis... Áhá! Meg is van. Óvatosan előhúztam egy üveg Whiskeyt a ruhák közül, majd egy hatalmasat kortyoltam belőle. Gyorsan visszamentem Selenához. Leültem vele szemben az ágyra és odanyújtottam neki az veget. Biztosan jót tesz majd neki is...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 7:39 am

Most mi legyen? Szép történet volt...
Annyira zavarba hoz és dühít hogy ő is ivott Jeremy-ből. Annyira fájt ez az egész.
És féltékeny is vagyok.
- Én még csak tavaly változtam át. 19 éves vagyok, örökbe fogadtak, az anyám, az igazi, ugyan az mint Elenáé. Én egy hónapot öldököltem amikor Isobel, anya rám talált. Ő most nincs sehol. Aztán Jeremy nagy bácsija a nevére vett. De ő sincs sehol. Néhány napja jöttem ide. Elena befogadott magukhoz. És igen engem is nagyon felbolygatott Jeremy vére. - a francba! Ez ki csúszott. Talán adhatnék neki egy kis alkoholosat..
Ajj, Sel megint jól megcsináltad magadnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 7:32 am

- Nos, a lényeget gondolom már kitaláltad, hogy vámpír vagyok. - halványan elmosolyodtam, majd folytattam. - 1500-ban New York-ban láttam meg a napvilágot. Apám mindig is urihölgyet akart belőlem faragni, de ez elég nehezen ment, mivel már emberként is elég vad volt a természetem. Ez a vámpírrá válásom után csak mégjobban előjött belőlem. Próbáltam korlátozni a vérszomjamat, így néhány éve rászoktam az állati vérre, de pár napja... - pontosabban tegnap előtt tettm hozzá gondolatban, majd megköszörültem a torkomat. - Jeremy vére... felbolygatott... - lopva Selenára pillantottam és próbáltam kibogozni az érzelmeit, bár elég nehéz volt, mivel csak úgy kavarogtak az arcán a különböző érzések.
- Oké, te jössz! Mesélj magadról kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 7:18 am

Áááááá!!!
Ne ölelgesd Jeremy párnáját! Azon aludtam! Megérzed a szagom!!
Reméltem hogy a gondolataim eljutnak hozzá de ez elég gyerekes volt.
Mi van?! Ismerjük meg egymást?? még is mit akarsz tudni? A barátod megcsalt? Ráadásul pont velem? És pont ez az amiért elutazott? Ezt akarod hallani?
- Rendben. - a vissza fogottabb verzió csúszott ki a számon. Szerencse.
- Kezd te, mesélj magadról. - MAGADRÓL ÉRTED? Rólad és Jeremy-ről egy szót se, mert bedurvulok. a baj csak az hogy én járnék rosszabbul.
Ezt is be kell fejeznem.
Komolyan elhatározom magam ebben a pszichológus ügyben. rám férne egy kezelés.


A hozzászólást Selena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 10, 2011 12:36 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 7:06 am

- Értem. - gyorsan elfeküdtem az ágyon, a fejemet a falnak támasztottam és magamhoz húztam Jeremy párnáját. Mélyen beszívtam levegőt és lassan lehunytam a szememet. Hiányzott Jremey, hiányzott az érintése az illata. Hiányzott, hogy nem túrhattam bele a hajába. Ha jól belegondolok nekem nem is szólt, hogy elutazik. Amint hazaért, biztosan beszélek majd vele erről és rákérdezek Selenára is, de most...
- Mit szólnál hozzá, ha beszélgetnénk kicsit és megismernénk egymást? . vigyorogtam Selenára. Ha tényleg Jeremy rokona, akkor nem árt megismerkednem vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 6:54 am

A lány szavai egyenesen a tudatomba hasítottak...
Ráadásul így hirtelen ki kell találnom valamit.
Soha nem bírtam a bűntudatot. Nem tudok hazudni sem.
Szóval az igazat mondom el.
- Egy nagyon közeli ismerőse vagyok - ez végül is az igazság.
Hihetetlenül zavart hogy az ő szagát is kezdi átvenni a szoba.
Én csak a miénket akartam érezni.
Jeremy vérének az illatát is alig lehet már érezni. Pedig jó volt. Csökkentette az űrt amit Jer hagyott bennem maga után.
Még is mi a fene van veled Sel????? Itt áll előtted a barátnője.
Mostanában kezdek félelmetessé válni ezzel a belső hanggal.
Mégis mi a fenéért beszélek magamban?
Majd ha lesz időm keresek egy pszichológust.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 5:26 am

- Nos, valakije csak vagy, ha az ágyában aludhatsz, nem? - teljesen nyugodt voltam, miközben beszéltem a lá... Selenához. A válaszzsal pedig szépen megvártam, amíg átül Jeremy székére.
- Jane vagyok. Jeremy barátnője. - kissé megnyomtam a hangsúlyt a 'barátnő' szónál. Biztosra akartam menni, hogy fogja az adást.
Lassan ellöktem magamat az ajtótól és átsuhantam a szobán Jeremy ágyáig. Hogyha jók a gondolataim, akkor a lány is vámpír és nem zavarja majd, ha gyorsabban mozgolódok. Óvatosan leültem az ágyra, amiből még mindig áradt Jeremy illata, bár már kissé összekeveredett Selenáéval.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 5:14 am

- Selena vagyok. Jeremy... senkije. -megütköztem a mondatba végül is se a nővére nem vagyok se a barátnője. Azt pedig hogy a szeretője vagyok nem mondhattam, és elég hülyén is hangzik.
Elolvasta a levelet is. Remek.
- És te ki vagy? - elég furcsán néztem rá. Nem is értem miért nem kérdeztem rá eddig..
Csak az járt a fejemben hogy Ő Jeremy barátnője. Ezért abba kell hagynom a Jeremy-s jövőképem alakítását. Ezentúl ő csak az öcsém semmi több. Legalábbis megpróbálok úgy tenni mintha csak az lenne.. még előtte is. Úgyis haragszom rá. Köszönhetett volna...
Selena! Jó reggelt. Egy hang üvöltött le a fejemben és rángatott vissza valóságba. Felálltam és leültem Jeremy székére. A tekintetemmel pedig egyenesen a lány arcába fókuszáltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 5:04 am

- Értem. Na és szabad megtudnom hogy kit tisztelhetek személyedben? - néztem a lány szemébe kérdőn és mélyen.
Az enyhe vérszagból, ami a levegőben terjengett arra következtettem, hogy ő is vámpír lehet. Legalábbis kinézem Jeremyből, hogy megint belefutott egybe.
Ahogy lassan ismét körbenéztem a szobában megláttam az asztalon egy papírlapot. Odasétáltam, majd kíváncsian beleolvastam a levélkébe. Oké. Jeremy tényleg Olaszországban van mégpedig a rokonaival.
Lassan visszatettem a levelet az asztalra és ismét elhelyezkedtem az ajtónak dőlve keresztbe font karral.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 4:55 am

Belém hasított a felismerés. Hogy nem jöttem rá eddig.
1. Jernek van barátnője
2. Az ablakon jött tehát vámpír, és feltételezem hogy Jer csaja is az. Legalábbis eléggé úgy viselkedett.
3. Ki nézem belőle hogy Jeremy összeállna vele. Végül is szép. Okosnak tűnik, meg hát ha vámpír.. Szóval ő Jeremy barátnője.
Nem is csodálnám ha őt választaná helyettem. Hiszen nem látszik rajta hogy lenne bármilyen hibája is.
- Ő hát.. elment Olaszországba. Egy kis időre. - eléggé zavarban voltam a helyzet miatt.
remélem azért nincs kérdezősködős kedvében a lány.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 4:32 am

- Jeremy hol van? - csúszott ki véletlenül a számon. Nem akartam elsőre lerohanni szegényt főleg, hogy barátságosan köszönt nekem, de a gondolataim egész máshol jártak. Magamban végig azon gondolkoztam, hogy mi történhetett itt. A Barndys üvegből kiindulva Jeremy megint bepiált az este. De akkor hol van most?
Értetlenül ismét a lányra néztem és próbáltam rájönni, hogy ki lehet. Azt hiszem még soha nem találkoztam vele. Talán egy Gilbert rokon lehet vagy nem is tudom... Hát, ha így van, akkor elnézem, hogy Jeremy ágyában alszik, de...
Gyorsan becsuktam a szememet, vettem egy mély levegőt, majd szórakozottan az ajtónak dőltem úgy, hogy tökéletes kilátásom nyíljon a lányra. Keresztbe fontam a karomat a mellkasomon, majd halványan elmosolyodtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 4:20 am

A nyugodt alvást megint megzavarta valami.
Egy új szag a levegőben, és valami halk zaj az ablaktól. Nem is törődtem velük amíg bentről nem észleltem őket. Aztán szépen lassan kinyitottam a szemem és a szoba közepe felé fordultam.
Ott állt egy lány.
Eléggé traumatikus arc kifejezése volt. Én pedig már meg se lepődtem rajta, így csak simán rá köszöntem.
- Szia! - egy egyszerű szó, nem is jelent sokat, de kezdésnek elég lesz.


A hozzászólást Selena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 10, 2011 12:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   Kedd Aug. 09, 2011 4:11 am

Mióta egyedül ébredtem az ágyamban és Jeremynek csak a hült helyét találtam már egy teljes nap eltelt. Szörnyen lassan telt el ez az idő, amit nélküle kellett eltöltenem, de legalább volt időm rendesen táplálkozni. Az az igazság, hogy Jeremy vére óta szinte csak emberin élek. Ez elég furcsa, de nem bánom, mert úgy érzem, hogy majd kicsattanok az energiától.
Ha már Jeremynél jártunk... úgy döntöttem, hogy meglátogatom. Mióta együtt vagyunk az ablakát mindig nyitva haggya, hogy bármikor felmehessek hozzá, ha nem akarom, hogy mások is tudjanak az ottlétemről. Most is ezt az útvonalat választottam, de valami más volt. Mikor már az ablaka alatt voltam valami más szagot kezdtem el érezni. Összeráncolt homlokkal felmásztam az ablakáig, majd bekukkantottam a szobájába és mélyen beszívtam a levegőt. A tekintetem egyből egy üres üveg Brandy-re tévedt majd a rejtélyes alakra Jeremy ágyában. Lassan lemásztam az ablakból és elindultam a lány felé. Ahogy közelebb értem észrevettem a levegőben a tömény alkohol mellett Jeremy vérének szagát is. Hirtelen megtorpantam és csak bámultam az ágyon fekvő lányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Jeremy szobája   

Vissza az elejére Go down
 
Jeremy szobája
Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Stefan szobája
» Damon szobája
» Rebekah hálószobája
» Lucy szobája
» Caroline szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: