The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A ház egyéb részei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 11:34 pm

Én is kortyoltam egy párat a teából, majd reménykedve felnéztem az emeletre és magammal kezdtem húzni Melaniet. Lassan trappoltam a lépcsőfokokon remélve, hogy Selena felfogja a hangok jelentőségét és jó messzire megy a háztól. Bevallom nem éreztem magam teljes biztonságban, túl sok idegesítő vámpír volt bejáró vendég hozzánk és én emberi erőmmel semmire sem mentem ellenük, ez zavart a legjobban, hogy a barátnőimet nem én védtem meg hanem Ők engem pedig az emberekhez mérve erősnek számítottam...
Mosolyogva Mel felé fordultam jelezve, hogy egy pillanat és jövök, majd átmentem Elena szobájába és szereztem valami hálóinget a szekrényéből halványan még emlékeztem, hogy Melnél nincs semmi így neki hoztam.
Gyorsan átöltöztem egy melegítő naciba és bevetettem magam az ágyba, majd hívogatóan sóvár tekintettel néztem Melanie felé jelezve, hogy hiányzik mellőlem. Ilyenkor örültem, hogy francia ágy van a szobámban, bár most tényleg nem csinálhattunk semmit... Kapcsolatunk elején Melanieval rengeteget szeretkeztünk éj-nappalá téve, de így nem mertem vele semmit sem csinálni, olyan kis törékenynek tűnt, szóba se jöhetett, hogy bármilyen mértékig meg zavarjam a testi-lelki állapotát.

// Folyt. Jeremy szobája//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 8:31 pm

- Oké. - feleltem mosolyogva. Addig még úgyis van időnk, legalább három hónapunk. És azután is maradhatunk itt, hogy a kicsik megszülettek, max. majd alszanak a mi szobánkban. Vagy a vendégszobában. Annyi mindent kell még elintézni.
- Rendben. - mondtam, majd fogtam a teát, és abba a két pöttyös bögrébe öntöttem, amit Jeremy lerakott az asztalra. Megfogtam az enyémet, és belekortyoltam
- Hmm... Finom lett. - mondtam, és elnyomtam egy ásítást. Kimerítő nap volt, nem is szokványos... Jó lenne már aludni. Lassan kortyolva ittam meg a teámat, közben füleltem, hogy hallok-e valamit odafönt. Egy halk puffanást, majd mégegyet, de ez már a kertből jött. Valószínűleg elmentek.
- A szobád szabad. - mondtam mosolyogva, majd megittam az utolsó korty teát is. A következő ásítást már nem nyomtam el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 10:08 am

Elköltözni... Ezen még nem gondolkoztam elvégre még kiskorú vagyok Jenna nem biztos, hogy örülne ha elköltöznék, de tudom Melanienak ez nagyon fontos viszont akkor is picit fura lenne...
- Igazad van, tényleg elég "rosszak voltunk"- Kacsintós fejet vágtam, majd elnevettem magam. - A költözést meg még megbeszéljük - Mosolyogva néztem és önkéntelenül is elengedtem egy jókora ásítást fáradt voltam és ez a mai életem egyik legnehezebb napja volt. A teafőző időközben sípolva gőzölni kezdett, leemeltem két pöttyös bögrét, amiből régen Elenával ittuk a kakaót, régi szép idők, most futott csak végig az agyamon, hogy már nem egyedül nézek szembe a világgal hanem vannak szerető társaim is reméltem ez így is fog maradni örökre.
- Szerintem a Jeremy és Melanie név jó lenne! - Megint csak elnevettem magam, de legszívesebben már egy puha ágyban bújtam volna össze szerelmemmel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 9:46 am

- Igen? Ha jól emlékszem, úgy hét hónappal ezelőtt még együtt vedeltük a brandy-t. - mondtam nevetve, és a kezemet az övére tettem. Nagyon is összeillettük Jeremy-vel... Amikor megismertem, éppen részegre ittuk magunkat. Igen, egy részegen elcsattant csókból jutottunk el idáig. Szép kis történet.
- Novemberre. Napot még nem mondtak, de olyan 12-15 körül. Majd meglátjuk. Ez amúgy sem biztos. Akkor jönnek, amikor ők akarnak. - mondtam, és elmosolyodtam. Igaza van, addig tényleg be kell szerezni egy-két dolgot. Sőt, egy egész szoba kell.
- Elköltözünk? Mármint kell majd gyerekszoba is, és nem igazán akarnám itt átalakítani valamelyik szobát... Mármint nem hiszem, hogy Jenna örülne neki. - magyaráztam. Már láttam magam előtt a szobát... Az egyik fele kék, a másik rózsaszín, középen válaszfal, két pelenkázó, két kiságy, meg a többi. Az egyik falat virágok díszítik, míg a másikat hajók, repülők és egyéb fiús dolgok. Már nagyon vártam, hogy megszülessenek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 9:39 am

Titkon örültem, hogy Melanie átvette tőlem a teafőzést tényleg nem akartam megerőltetni, de az ilyen dolgokban sosem voltam éppen ügyesnek mondható. Miközben Melanie tevékenykedett hátulról átöleltem és a kezeimet a pocijára tettem.
- Tudod jó hatással vagy rám, ha nem lennél talán most nyitnék ki éppen egy brandys üveget. - Lehetséges, hogy a megjavulásomhoz ekkora drasztikus változás kellett? Eléggé szétesett kezdtem lenni, alig volt pár óra megszakítás a belőtt állapotaim között.
Most jutott csak eszembe, hogy két nap és iskola, nem volt kedvem visszarázódni a rendes kerékvágásba és a tanulás miatt kevés időt tudok majd a saját kis családommal tölteni, sebaj majd párszor ellógok... Na igen kisebb változásoktól eltekintve talán maradtam a régi.
- Amúgy melyik hónapra vagy kiírva, mert addig be kéne szereznünk egy pár dolgot... - Most kezdtem csak végig gondolni, hogy nem a suli lesz a legnagyobb gondom sokkal inkább, hogy két kisbabáról kell majd gondoskodnunk... ez semmi képen sem lesz könnyű feladat tekintve, hogy mindketten totálisan kezdők vagyunk főleg én...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 9:06 am

- Akkor jó. - mosolyogtam rá. Olyan boldog voltam, mint még soha. Jó, talán akkor boldogabb voltam, amikor megkérte a kezem, de ez lényegtelen. Csak az számít, hogy majd kicsattanok az örömtől.
- Persze. Teljesen jól vagyok. - mondtam, majd amikor felállt és a konyhába ment, én is követtem. Leültem az egyik székre, és a pultra könyököltem.
- Azt a mindenit. Ilyenre sem emlékszem. Jeremy Gilbert a konyhában. - mondtam vigyorogva, és kiöltöttem rá a nyelvem. Kuncogtam, amikor láttam, hogy sikerült felraknia a vizet. Felálltam, és odamentem hozzá.
- Hagy csináljam én. - mondtam mosolyogva, majd elkezdtem keresgélni a teafüvet. - Meg is van. - mondtam vigyorogva, és megnéztem, milyenek vannak.
- Epres, vagy meggyes? - kérdeztem mindkettőt felemelve, mutatva Jer felé. - Legyen epres. - vigyorogtam, majd a teafüvet beledobtam a forró vízbe.
- Na, akkor Jeremy és Melanie legyenek? - kérdeztem utalva a kicsikre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 8:54 am

A gyűrű... Ennek egész hosszú története van: amikor azt hittem, hogy Mel meghalt először kiakartam dobni az ablakon, majd rájöttem, hogy értékes ezért eladhatnám ebay-en, de nem volt szívem, így végül a fiókomban csücsül...
- Hát persze szívem! - Rákacsintottam, majd elhatároztam, hogy amint felmegyünk a szobámba megint előkeresem.
Odahajoltam Melaniehoz, hogy puszit nyomjak a homlokára hirtelen alig bírtam visszafogni magam minden téren vele akartam lenni, de tudtam, hogy terhes és nem akartam "beleférkőzni". - Ugye jól vagy? Úgy minden téren... - Gondterhelt arccal néztem rá, mégse kéne egy terhes lánynak ennyire zűrös életet élnie. Kisétáltam a konyhába és beindítottam a vízforralót legalább egy teát lefőzök neki, ha mást nem tudok tenni, mert ha csak ülök és nem csinálok semmit belebolondulok a szerelembe, mivel az fokozatosan kezdi égetni a testem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 8:21 am

Mosolyogva öleltem vissza Elenát. Nagyon boldoggá tett azzal, amit mondott.
- Oké, menj csak. Sok szerencsét Damonnel. - mosolyogtam rá, majd visszaültem Jeremy mellé. - Szia. - köszöntem el tőle. Hamar távozott egy hatalmas bőrönddel a kezében. Biztosan az ideje egy részét már ott tölti, így kellenek neki a cuccai. Jeremy szorosabban karolt át. Úgy éreztem, hogy a mennyországban vagyok. Ennél jobb érzés nincs is. Jeremy az állam alá nyúlt, majd maga felé húzott, végül ajkunk egymáséhoz ért. Viszonoztam a csókját, persze csak vigyázva, nehogy a kicsiknek baja essen. Túl hamar vége lett, de annyira nem zavart. Mélyen néztünk egymás szemébe, majd kérdésére elmosolyodtam.
- Persze. Sosem válnék meg tőle. - mosolyogtam rá. Az eljegyzési gyűrűmet egy kis dobozban tartom mélyen elrejtve. Mindig féltem, hogy valami baja lesz, vagy eltűnik, így elzártam egy olyan helyre, ahonnan nem eshet ki.
- Hát a tied? - kérdeztem felvont szemöldökkel, és újra elmosolyodtam. Megfogtam a kezét, és szorosan hozzá bújtam. Ilyenkor zavar a nagy hasam. Nem férek el tőle rendesen. Sokkal közelebb is lehetnék Jeremy-hez, de most ennyivel kell beérnem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 8:05 am

Elena hamar elment, így maradtunk ketten Mellel, ha minden igaz így szinte az egész ház a miénk, lesz hol nevelnünk a kicsiket, minden jel arra utal, hogy végre elkezdhetjük közös életünket. Mosolyogva néztem Melaniera, az együtt töltött időkre gondoltam, a sok örömre és búra, amit mind jegyességünk alatt éltünk meg, vele már múltam volt és ez a múlt úgy tűnik átkúszik jelenbe. Reméltem Selenát már nem kell semmilyen téren sem a barátnőmnek nevezni, mert jól átvágott minden téren. Mel Ő más úgy érzem megint szerelmes vagyok belé, de ez nem olyan érzés mint bármi ezelőtt, ez mámorító, leterít és maga alágyűr teljesen.
Közelebb csúsztam Melainehoz és még erősebben karoltam át, persze vigyázva a kicsik épségére. Finoman megfogtam az állát és magam felé húztam gyönyörű szív alakban szétnyíló rózsás ajkait, majd lassan közeledni kezdtem felé és először csak a szájunk, majd a nyelvünk kezdett dolgozni, elöntött a melegség, lepkék dolgoztak a hasamban és végre megvolt az a személy, akit mindig is a legjobban szerettem. Úgy öt perc után szájra puszival zártuk a menetet és mélyen jelentőség teljesen egymás szemeibe néztünk.
- Ugye még meg van még a gyűrűd? - Erősen kezdett kibuggyanni belőlem a boldogság, az életem végre teljes volt, felnőttes és minden tekintetben kiegyensúlyozott szétfutott a szám és csillogtak a szemeim, egy kicsit talán eszelősnek is tűnhettem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 1:15 am

- Vigyázni fogok. Majd megnevelem. - nevettem el magam mosolyogva. Örülök, hogy van egy ilyen testvérem, akit szeretek, és nem ver át, és így aggódik irántam. Az a baj, hogy Selena-t, nagyon hamar beengedtem a bizalmi körömbe, és hatalmasat csalódtam benne. Jeremy egy olyan pillantással nézett rám, hogy ha szeretnék elmehetek. Bólintottam. Először majd bepakolok pár ruhát, és úgy megyek át. Remélem Damon örülni fog nekem.
Felvontam a szemöldökömet, majd Melanie-ra néztem, hisz ő egy vámpír, és jól hall. Talán ő kitudja venni, hogy miről szól a beszélgetés. Még szerencse, hogy a Salvatore panzióba nincs is behívva. Bár múltkor is azért kicsit túlzás volt, hogy bedobta az ablakot. Egy valami zavart. Ha Melanie, és Jeremy együtt lesznek.. És Melanie vámpír, ezek szerint az öcsém is az lesz? Ha tényleg örökre együtt szeretnének maradni, akkor nem állhatok az utukba, csak még pár évet várjanak vele. Jeremy még túl fiatal.
- Hát igen. - mosolyogtam Melanie-ra, majd a mosoly hamar elhervadt az arcomról. Szadista vámpír? Csak nem.. Klaus lehet? Elkezdtem aggódni. Hamar visszatekintettem rá, immár szélesen vigyorogva. Felálltam a helyemről, megfogtam Melanie kezét, és felhúztam magamhoz. Óvatosan vigyázva a babákra átkaroltam Őt. - Te mindig is családtagként számítottál. - mosolyogtam, és elengedtem őt, a szemébe nézve. - Miután még eltűntél is. - biggyesztettem le az ajkamat. A családba szinte mindenki imádta Melanie-t. Jenna néni is. - Ne haragudjatok, de én szerintem megyek. - néztem rájuk felváltakozva. Remélem hamar elfog menni Selena, és a kis "pasija". Nagyon felkavarták az életünket. Legalább eggyel kevesebb gondunk lenne. Gyorsan felfutottam a szobámba, megfogtam a bőröndömet, és beledobtam a ruháimat, sminkeket, és az egyik legfontosabbat: a hajvasalómat.
Összezártam, és nagy nehezen levittem a lépcsőn. Damon meg fog őrülni a sok ruha láttán, de becsempésztem pár igazán vonzó fehérneműt, hogy szerelmemnek kedveskedjek. - Sziasztok! - köszöntem el tőlük vigyorogva. - Apuci, vigyázz Mel-re, és a picikre. - tettem még hozzá. Ott hagytam őket, ismét beszálltam a kocsimba, és normális tempóban elindultam a Salvatore Birtok felé..

/folyt. Salvatore Panzió/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 30, 2011 12:01 am

- Damon a jobbik, ha jól emlékszem. - mosolyogtam Elenára. Ő volt a szexibb és a jófejebb is. Elena következő kijelentésén elnevettem magamat.
- Csak ne nagyon váltogasd őket. Nem tesz jót a hírednek. - mondtam még mindig mosolyogva. Aztán Elena arról kérdezett, hogy mi történt velem. Elég bonyolult a dolog, szóval úgy döntöttem, hogy csak egy rövid magyarázatot adok.
- Nos, muszáj volt ezt a hírt keltenem, mivel egy szadista vámpír nem szállt le rólam. De már minden rendben, ezért is jöttem vissza. - mondtam, majd Jeremy-re néztem. - És persze miattad. - mondtam neki hatalmasat mosolyogva.Mehettem volna bárhova, de ide jöttem vissza. Mert ez a hely az otthonom, és itt vannak a szeretteim. És már a családom is.
- Elena? Szerinted mi már... családtagok vagyunk? - kérdeztem. Nem vagyok biztos benne, hogy már egy családba tartozunk-e, remélem, hogy igen.
- Nem tudom, de remélem, hogy leléptek. Már ne is haragudj, Jeremy, de vámpírbarátnők terén nem valami jó az ízlésed. Amióta elmentem. - tettem hozzá kuncogva. Jeremy és én szinte tökéletesek voltunk, persze volt egy-két nagy veszekedésünk, de anélkül nem is kapcsolat egy kapcsolat... És a viták ellenére is nagyon szerettük egymást. Én még mindig nagyon szeretem őt, ez tény. Az a 6-7 hónap semmit nem változtatott ezen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 9:50 pm

Mosolyogva hallgattam a beszélgetésük ez az a pont amikor egy fiú már nehezen tud beleszólni. Végre nyugalom volt körülöttünk, eddig minden feldúlt volt, véres és ijesztő, de ez más volt: kiegyensúlyozott és idilli...
Meglepett, hogy Elena Damonnel van, eddig azt hittem Stefan a szerencsés... Jobb lesz ha jobban nyomon követem a nővérem szerelmi életét. Viszont örülök a fejleményeknek mert Damont mindig is tökösebbnek gondoltam, nem pedig olyan depressziós, önmarcangolónak mint a fiatalabb Salvatore.
- Azért vigyázz vele. - Néztem rá egy pillanatig féltést sugárzó tekintettel, mióta nem voltak a szüleink mindig Elena vigyázott rám, de mégiscsak Ő a lány ezért jobb lesz ha ezentúl én is figyelek rá. Láttam az arcán, hogy szeretne már a szerelmével lenni és nem hibáztattam érte, elmosolyodtam jelezve, hogy nyugodtan itt hagyhat minket ha menni szeretne a "tébolyba"...
- Szerintetek mi folyik a szobámban? - Megijesztett, hogy mit művelhetnek ott Selenáék, mégiscsak az volt a házban az egyetlen rész, ami csak az enyém volt, a menedékem...reméltem ma Melanieval ott aludhatunk.
Melanieval... Gondolatban átfutott az agyamon, hogy gyorsan váltottam, de Selenát nem is nagyon lehetne szerelemnek nevezni, sokkal inkább fellángolásnak vagy egy alkalomnak, ami elég jó volt, de Mel vele komolyak a dolgok, hiszen JEGYESEK voltunk, ha nem jön közbe a halála azóta megszakítás nélkül együtt lettünk volna...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 7:48 pm

Jeremy lágyan megsimogatta Melanie hasát. Elmosolyodtam a látványon. Olyan tökéletesek együtt. Ami köztük van az Igaz Szerelem. Látszik, hogy egymásnak vannak teremtve. Ilyenkor irigylem őket igazán, hisz ők egymásra találtak. Vajon Damon lesz nekem az igazi? Ahogy egymásra néztek, láttam, hogy izzik köztük a szerelem.
Durcásan pillantottam Jeremy-re. Ez fájt. - Vigyázz Jer, rád uszíthatom újra Selena-t. - öltöttem ki rá a nyelvemet. Ez sem volt szép tőlem, de az öcsémé még rosszabb volt. - Damon-nel vagyok együtt, és szeretném, ha ez így is maradna. - mosolyogtam, ahogy Damon eszembe jutott. Elkezdtem a hajammal játszadozni. Melanie-ra pillantottam. Kihúztam magamat, a combomra raktam egymásra a kezeimet.
- Igen. - bólintottam, és sóhajtottam egy nagyot. - Mágnesként vonzom őket. - nevettem el magam. Most hasított belém a tudat, hogy hiányzik Damon, és egyben még Stefan iránt is aggódok. Hisz az a vámpír, nem tűnt valami kedvesnek. Ismét Melanie-ra néztem. Fel kell tennem számára egy megválaszolatlan kérdést, ami nagyon zavar engem. - Nem úgy volt, hogy halott voltál? - vontam fel a szemöldökömet kérdőn. Hisz nem lehet egy szellem. - Mi történt igazán? - néztem rá. Valami magyarázata biztos, hogy lehet. Bár terhes nőket nem igazán szeretek faggatni, így is van nekik elég gondjuk. Szememmel Melanie pocakjára pillantottam. Már szép nagy volt, és két picit hordoz a szíve alatt. Ismét elszomorodtam. Hogy lehet valakinek ennyire tökéletes élete?

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 10:57 am

- Akkor rendben. - mosolyogtam hálásan Elenára. Tényleg igaz barátság volt köztünk, amit nem lehet csak úgy megszakítani. Még most is él. Jeremy megsimogatta a hasamat, én pedig a kezemet az övére tettem. Így mindkettőnk keze közel volt a picikhez, és mintha éreztem volna egy kis rúgást. Még szélesebben mosolyogtam.
- Hihi... Apuci. - mondtam kuncogva. Elnézve Jeremy-t, nem igazán látszott rajta, hogy apa, vagy apa lesz. Alig volt 16 éves... Mondjuk én is csak 17-18-nak nézek ki, de azért ott van az az ötszázötven év.. Elég tapasztalt vagyok, bár az anyaság nekem is új. Igazából kicsit félek is tőle, de az istenért, vámpír vagyok, meg tudom oldani. És itt van nekem Jeremy... És hálisten ez a Selena valószínűleg már nincs benne a képben, mivel felbukkant a másik pasija... Csak idő kérdése, és Jeremy szakít vele. Igazából Elena már el is küldte, szóval... Na, mindegy. Az a lényeg, hogy most vagyok én, Jeremy és a babák. Nameg Elena..
- Még mindig a Salvatore-k? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Amikor Jeremy-vel jártam, akkor is velük voltak a gubancok. Akkor azt hiszem, Stefannal volt. Ő a nagyfejű, azt hiszem. A helyesebbik meg Damon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 10:41 am

Apuci... viccesen hangzott ez a szó az Ő szájából és ezt csak fokozta, hogy rám használta. Furcsa most kezdtem csak érezni, hogy kezdek éretten viselkedni, talán jó hatással lesz rám a két gyerek... Amikor Elena felajánlotta, hogy átköltözik a Salvatore birtokra, nem lepődtem meg hiszen egy ideje már kezdett olyan érzésem lenni, mintha Selenával ketten laknánk a házat, eddig ezt rossz néven vettem, de Melanieval szívesen voltam kettesben vele egy sima filmnézés is jó bulinak tűnt. Kezdtek előjönni a régi emlékek és tudtam, hogy a picik jó helyen lesznek nálunk.
Eddig kétségeim voltak, hogy tényleg megkéne-e Őket tartani, de most már semmi sem állhatott az utunkba ott voltunk egymásnak, ha akartuk örökre és már Selena sem zavart semmilyen értelemben. Lágyan elmosolyodtam, majd egy finom mozdulattal megsimítottam Melanie hasát, nem voltam már többé Kis Gilbert fel kellett nőnöm a feladathoz, amit a sors okkal bízott rám és ehhez tennem kellett... Vártam már, hogy belevethessem magam az új élet tárta lehetőségekbe.
- És mondd csak Elena melyik Salvatorével kavarsz éppen? - Elnevettem magam, de a nevetésem fáradt ásításba torkollott, nagyon kimerültem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 10:27 am

Elmosolyodtam rajtuk. Valahogy Melanie mellett idősebbnek, érettebbnek tűnik. Jeremy átölelt, én pedig jó erősen megszorítottam minden erőmet belevéve. - Apuci. - mondtam nevetve, majd elengedtem, és kinyújtottam rá a nyelvemet. Ezt biztos, hogy egy ideig fogja tőlem hallani, bár kíváncsi vagyok, hogy Damon mit fog ehhez szólni.. Hisz mindig is vannak gúnyos megjegyzései.
- Jenna-ról már egy ideje nem hallottam. Szerintem visszament a főiskolára, tudod vizsgák meg ezek, és mondtam neki még régebben, hogy vigyázok rád. - meséltem. - Sel-ről egyáltalán nem tud, és szeretném, ha ez így maradna. - néztem rájuk komolyan. Nem szeretném, ha Jenna-nak még egy teher legyen a vállán. - Az biztos Jeremy, hogy amikor elmondjátok rám ne számítsatok. - kuncogtam halkan. Ő dolguk. És úgyse szeretem Jenna-t kiakadva látni. Jeremy következő mondatánál Melanie felé fordultam, és kedvesen rámosolyogtam. - Addig maradsz itt ameddig akarsz. - fogtam meg a kezét. - Családtagként tekintünk már rád. - közöltem vele barátságosan. Melanie már tényleg család, hisz 2 Gilbert lakozik benne.. Nem úgy, mint Sel, aki hordja a Gilbert nevet, de vérben nem az..
- Most komolyan? - vontam fel a szemöldökömet. - Te sosem zavarsz. - mosolyogtam. Ha Sel úgyis elmegy, akkor elférünk, de szerintem átcuccolok a Salvatore Birtokba elvégre csomó időt töltök náluk, így legalább Jeremy és Melanie kipróbálhatja milyen együtt élni, és jobban eltudnak férni. Újra előkaptam a mobilomat. "Mit szólnál, ha a Salvatore Panzió lakosai egy számmal növekednének?" - írtam Damon-nek, majd elküldtem neki, remélem nem kap szívrohamot.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 10:03 am

Végig kitágult szemekkel néztem és hallgattam a jelenetet. Legszívesebben megöltem volna azt a nyálasképű szarzsákot, de nem tehettem. Veszélyes lett volna, de esküszöm, ha mégegyszer meglátom itt, annak csúnya következményei lesznek. Annyira ideges voltam, hogy leoltani sem volt időm a kis homosze*uálist. Pedig nagyon jól esett volna. Jeremy és Elena társaságában lementem a nappaliba, ahol leültünk. Jeremy átkarolt, én pedig hozzábújtam. Annyira lefárasztott a mai nap, hogy igazából nem is nagyon értettem, hogy miről beszélnek. Csak arra figyeltem fel, hogy Jeremy a nevemet mondja. Onnantól figyeltem.
- Dehogy, Elena. Nem zavarsz, sőt. Örülök, hogy újra látlak. - mosolyogtam rá kedvesen. Régen nagyon jó barátnők voltunk, és sajnáltam, hogy ez megszakadt a "halálom" miatt. De remélem, most újra jó barátok leszünk.
- Ha zavar, hogy itt leszek, akkor nem kell. Mármint lehetek máshol is. - mondtam azonnal, nehogy betolakodónak tartsanak. Nem tudtam, ki ez a Selena, de eléggé.. rib*ncnak tűnik. Elvégre amit Jer-rel csinált, az kurv* dolog. És amúgy sem volt szimpatikus. Naiv liba, fiatal és nem tud gondolkozni. Sokkal jobb volt még 1500-1600 környékén... Olyankor még volt az embereknek esze, nem úgy, mint a mai nemnormális ku*váknak.


A hozzászólást Melanie Cullen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 29, 2011 10:28 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 9:51 am

- Dehogy zavarsz! - Teljesen meglepett ez a reakciója nem értettem, hogy miért is zavarna... És furcsa volt, hogy azt hitte Mellel egy pár vagyunk, de ha jobban belegondolok a dolgok amik kiderültek Selről sokban változtatják meg vele való kapcsolatom, úgy tűnik ez a járás közte és köztem nem működik. Viszont Melanie... eddig nem mertem bevallani, de kezdenek visszatérni a régi vonzalmam iránta, úgy érzem szeretem és ezt az érzelmet még jobban erősíti, hogy gyermekeimet hordja a szíve alatt.
A nagy morfondírozás közepette kedvesen átöleltem Elenát, nagyon hiányzott már a nővérem mostanában keveset járt haza és nem beszélgettünk már annyit mint rég és ez hiányzott nekem, furcsán éreztem magam attól, hogy Selena ilyen hírtelen beférkőzött a családunkba és valamilyen értelemben fenyegetésnek is éreztem, mivel Ő többet kezdett lenni a nővéremmel mint én, aki egész életében támogatta és mellette volt...
- Szerinted Jenna mit fog szólni? Egyáltalán Selről tud már? - Eszembe jutott, hogy hátra van még a legnehezebb dolog, beszélni a nagynénimmel... Te jó ég az kemény dió lesz. - Elena ugye nem bánod, ha Mel egy ideig ide költözik? - Rengeteg megbeszélni valónk volt és sok dolgot borítottam Elenára, de reméltem megérti, hogy most teljesen összefolytak a dolgok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 9:35 am

- Nincs mit. - mosolyogtam Jeremy-re. Egy család vagyunk, védenünk kell egymást. Azt hittem, hogy kapok valami ölelést, de ehelyett Melanie-t karolta át. Kicsit szomorú voltam. Belém hasított a tudat, hogy Jeremy kezd felnőni, és mint a nővére felesleges leszek. Pedig régebben mennyit hülyéskedtünk, akkor még mind ketten picik voltunk, és ott volt Anya, és Apa is.
- Na jól van. - leültem a fotelba. - Bocsi, örülök Nektek, de a mai nap után.. - bámultam magam elé. Nagynéni leszek.. Két kicsi gyerkőc fog itt össze-vissza rohangálni évek múlva, vagy ki tudja lehet, hogy Jeremy Melanie-val elmegy, de remélem, hogy nem ezt fogják választani, mivel mégis jobb, ha egy városban élünk. - Bocsánat, de ezt gyors meg kell írnom. - erőltetetten rájuk mosolyogtam, és előkaptam a mobilomat a táskámból. "Szia! Minden rendbe van, csak némi családi bonyodalom. Szeretlek!" - pötyögtem be gyorsan, és Damon-nek küldtem el. Most már a telefonomat a zsebembe csúsztattam, és hátradőltem. Fura volt, így őket látni. Bár régebben megszoktam már, hogy ŐK egy párt alkotnak, de mégis Melanie most már terhes, sőt ikrekkel..
- Ha zavarok nyugodtan szóljatok. - mosolyogtam. Nem szeretnék teher rájuk lenni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 9:12 am

Végre leértünk és nem kellett tovább a furcsa "ficsúr" képébe bámulnom, kezdtek lenyugodni a körülmények és ez azért is volt jó, mert egy terhes nőt, aki ráadásul ikreket vár nem szabad felidegesíteni. Végig nagyon aggódtam miatta és örültem, hogy a nővérem végre rárakta a pontot a történet végére. Jól esett, hogy megvédet... Fáradt voltam, feldúlt, csalódott és sebezhető...
- Köszönöm... - Néztem hálásan Elenára majd közelebb ültem Melaniehoz és kedvesen átkaroltam, éreztem, hogy feldúlt és féltettem... - Elena az az igazság, hogy nem csak egy gyerekünk lesz Mellel hanem kettő... Ikrek... - Félve néztem a nővéremre és reméltem, hogy NAGYON nem fog kiakadni. Mégis csak a kisöccse vagyok, mindig kiállt mellettem vigyázott rám és most van valami amit még Ő sem tud megakadályozni.
Amint megtudtam, hogy Sellel és Justinnal mi a helyzet nem volt már kedvem Selenát a barátnőmnek nevezni inkább foglalkoztam az igazi családommal...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 29, 2011 6:25 am

/Salvatore panzió: egyéb/

Az úton néha-néha homályosan láttam, és azt hittem, hogy itt dobom ki a taccsot, de sikerült magamat nyugton tartani. Elértem a Gilbert házba, leparkoltam a szokásos helyemre a kocsimmal, és ismét a táskámba elkezdtem kotorászni. Megtaláltam a kulcsot a házhoz, és még egy gyógyszerdobozt is. Hálámnak volt benne Advil. Megkönnyebbültem, de nem volt vizem. Mindegy. Gyorsan a számba dobtam, és lenyeltem. Remélem hamar fog hatni, mert ez a fejfájás.. Borzasztó. Kiszálltam a kocsiból, és besiettem az ajtón. Jeremy szobájából hallottam a hangoskodást, így gyorsan felfutottam a lépcsőn, kapaszkodva a korlátba.

/folyt. Jeremy szobája./

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 28, 2011 9:50 am

- Rendben. Akkor holnap. - mondtam mosolyogva, ami hamar le is fagyott az arcomról, amikor arra kért, menjünk fel a szobájába. Megvontam a vállam.
- Oké, felőlem felmehetünk. Bár innen is hallunk mindent... - tettem hozzá, de azért felálltam. Mindkét kezemet a hasamra tettem, mintha meg akarnám tartani. Komolyan, néha úgy éreztem, hogy az egész leszakad, és vissza kell varrni. Elindultam Jeremy-vel felfelé a lépcsőn. Már hallottam a lány szuszogását. Ahogy hallottam, már ébredezett. Mire felértünk, már ébren is volt. Ahogy megláttam, agyonvágott a hasonlóság. Barna, göndör haj, kerek fej, helyes arc. A szemünk más volt, neki egyszerű barna, nekem szép zöld. Nagyon hasonlított rám! Na, ez szép.

/folyt. Jeremy szobája/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 28, 2011 9:41 am

- Ma már elég késő van szóval szerintem holnap érte mehetünk van Jennának egy kocsija a garázsban, amit éppen nem használ szóval majd én vezetek! - Büszke voltam, hogy megszereztem a jogsit és ezzel bármikor szívesen eldicsekedtem. Most néztem csak meg igazán először Melt nagyon csinos volt még sose láttam ennyire gyönyörűnek és bevallom teljesen elbűvölt. A nagy álmodozás közepette fájdalmas nyögéseket hallottam meg a szobám irányából. Bocsánatkérő pillantást vetettem Mel-re. - Tudom, hogy ez elég kínos, de nem folytathatnánk a szobámban? Sel nincs jól és nem szeretném egyedül hagyni... - Féltem Mel és Sel találkozásától és attól is féltem, hogy felfogják ismerni az óriási hasonlóságot kettejük között ugyanis eléggé egyformák...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 28, 2011 9:29 am

- Uhh... Hát, az szar. - mondtam nagyon együtt érzően. Ha megkínoznak se tudok tolerálni egy lányt, aki a szerelmemmel van... Sóhajtottam, amikor Jeremy elkezdett inni. Emlékszem, amikor először találkoztunk, akkor is olyan részegek voltunk, mint a csacsi. Vicces volt.
- Nem, nem akarom a kicsiket alkoholra szoktatni. - mondtam viccelődve. - Uhh, basszus. Azt a hotelban hagytam. - mondtam. - Hogy a fenébe lehetek ennyire feledékeny?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 28, 2011 9:23 am

- Áhh kibírom, amúgy sem hagyhatom egyedül Selenát fent van a szobámban és szó szerint sokkot kapott... Én meg nem tudok vele mit kezdeni... - Ott ültem tanácstalanul jól esett volna egy kis pia ezért odasétáltam Jenna féltett tartalékaihoz és jó pár méretes kortyot legurítottam egy finom, de erős vodka fajtából. - Gondolom te ebből nem kérsz! Am hol vannak a cuccaid? - Kicsit furcsáltam, hogy nincs nála semmi sem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   

Vissza az elejére Go down
 
A ház egyéb részei
Vissza az elejére 
1 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: