The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A ház egyéb részei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Pént. Május 13, 2011 1:42 am

Nagyot sóhajtott. Úgy tűnt, Jenna lassan túlteszi magát a vámpír dolgon. Meg talán azon is, hogy Alaric vámpírvadász. És hogy a exfelesége pedig vámpír. Vagyis a még mostani felesége. Isobel testét sosem találták meg, így nem lehetett halottnak nyilvánítani, így Alaric nem kapta meg a "szomorú özvegy" szerepet sem.
- Örülök neki, hogy jól vagy - mondta szokásos, kedves mosolyával. Beljebb lépett a házba. Először az emelet felé bámult. Nem úgy tűnt, hogy Elena vagy Jeremy itthon lennének.
- Sajnálom! - mondta bocsánatkérően.
- Csak megakartalak ettől védeni - így is volt igaz.
- Remélem meg tudsz nekem bocsátani... - szemei enyhén felcsillantak.
Ha Jenna túl tudta magát ezen tenni, akkor Rick nem látta akadályát annak, hogy "kibéküljenek" vagy inkább máshogy fogalmazva, hogy ott folytassák, ahol abbahagyták. Rick nem tudta elviselni a gondolatot, hogy ne legyenek ismét boldogok. Mert így kell lennie. Ők együtt lehetnek csak boldogok.
Kissé bátortalanul, de határozottan lépett egy lépést Jenna felé, megfogta a csuklóját, és finoman hagyta lejjebb csúszni ujjait, míg nem összefonódott kezük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Május 10, 2011 4:24 am

Jenna már meg sem lepődött, mikor kora reggel a házban halotti csönd fogadta. Már régen nem hallottam a gyerekek vitatkozását a konyhából, hogy ki rakja fel a kávét vagy nem hallotta Jeremy dühös dörömbölését egy ajtón, mert Elena ismét elfoglalta a fürdőt. Akkor ilyen zajoktól volt hangos a ház, és a nőt már-már idegesítette ez a ricsaj néha, mikor lefajulni látszottak a dolgok, de mivel a két tinédzser szerencsére jó testvérek módjára képesek kompromisszumokra, így hamar lecsendesedtek az eldurvuló viták, és Jenna csak kellemes családi nyüzsgésnek tulajdonította be a mozgalmas reggeleket. Ám az idő elteltével már nem volt minden a régi. Először annak tudta be, hogy túl sok időt szán az egyetemre, és egyszerűen csak elkerülik egymást a gyerekekkel, de lassan feltűnt neki, hogy nem erről van szó: Elena majdhogynem beköltözött a Salvatore-okhoz, és Jeremy is a maga ura: korán megy, későn jön.
Az üres ház azonban arra legalább indokot adott, hogy a szakdolgozatára koncentráljon. Nem mintha ez ment volna, mert így is mindenféle kusza gondolat jutott eszébe a vámpírokról írás közben. Este felé már egyre durvább összeesküvés-elméleteket gyártott, mikor az elmélkedésből a csengő hangja ébresztette fel. Hála Istennek!
- Szia! – mosolyodott el szélesen, mikor meglátta az ajtó előtt álldogáló férfit. Érkezett vendégénél jobbra nem is számíthatott.
- Hiányoztál – csúszott ki a nő száján, és rögtön vissza is szívta volna, de mivel ezt nem tehette, az alsó ajkába harapott, és elfordult zavarában, miközben tágabbra nyitotta az ajtót, hogy Alaric be tudjon jönni. Tényleg örült a férfi jelenlétének, és nem csak azért mert lenne még kérdése arról hogy a fiatalokat hogyan védhetik meg, hanem mert érzelmei cseppet sem változtak a férfi iránt a történtek hatására sem.
- Sajnálom, hogy nem hívtalak. Csak tisztáznom kellett magammal a dolgokat - szabadkozott, miután becsukta az ajtót, és feltekintett Rick-re. Phoebe-vel való beszélgetése döbbentette rá igazán, hogy mit is akar kezdeni magával ebben a furcsa helyzetben, ezekkel az új információkkal a vállán... Szeretne ugyanolyan életet élni, mint korábban Elenával, Jeremy-vel, Phoebe-vel és nem utolsó sorban Alaric-kel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Május 10, 2011 3:26 am

Már este volt, Alaric nem tudta eldönteni, hogy eljöjjön, vagy sem. Fel kellett volna hívnia Jennat? Vagy még időt hagyni, hogy megeméssze a vámpírok létezését?
Már jó ideje nem találkoztak. Utoljára a iskolában beszélgettek a vérszívókról. Rick úgy érezte, kicsit túl sokat mondott. Stefanról, Damonról. Isoberől. Talán nem kellett volna egyszerre. Sokkal megkönnyebbültebben nyomta meg a Gilbert ház csengőjét. Szívét nem nyomta már egy titok sem. Vagyis talán egyetlen egy mégis. Szerette Jennat.
Fontos volt neki a nő. Újra érezte a boldogság lágy, mámoros szellőjének illatát, a nyugodtság érzésben elmerülve. Pedig Rick úgy érezte, többet nem lesz esélye a boldogságra. Azt a kártyát már elveszítette. Vagyis Isobel dobta el magától, ezzel megfosztva Alaricet is tőle. De most más volt a helyzet. Jenna-ban minden olyan volt, amilyet egy férfi el tud képzelni a tökéletes nőben. Szerette a kissé kelekótya természetét, de a komolyságot, ami szükséges volt bizonyos döntéseknél. Azt, hogy mennyire szerette a gyerekeket, és milyen könnyen belenőtt a szerepbe.
Egyszerűen nem bírt tovább várni. Tudni akarta, hogy Jenna mit gondol most. Mindenről. De leginkább róluk. Alaric felfedte magát. Elmondta neki, hogy vámpírvadász. Nem minden nő álma, hogy végül Pókember mellett döntsön, aki próbálja megszabadítani a gonosztól a várost. Ráadásul Alaric nem is volt az a charme-os fajta.
Szóval, kissé idegesen, de határozottan, egyenes háttal állt az ajtó előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Csüt. Ápr. 28, 2011 6:32 am

Örültem, hogy Jenna elengedett, gyors búcsút intettem neki, és restelkedve a bejárati ajtót környékeztem meg, nem biztos, hogy egyedül kéne hagynom, de Rick bizonyára jobb társaság mint én.
Izgatottan csillogó szemmel indultam meg a fának támaszkodó lányhoz, hozzá aki az életem értelme volt, már hivatalosan is. Gyönyörű verőfényes éjszaka volt, a csillagok magasan sejtelmesen világítottak le ránk, gyönyörű, álomba illő képet festett felénk az univerzum, a szerelmesek idejét hirdették a virágozásnak indult fák is. Lassan ébredezett a természet hirdetve a tavaszt.
Csillogó szemmel Jane-re tekintettem majd vártam, hol is lakik a kedvesem, és tudtam bármi történik is, ez a mai emlékezetes este lesz. Rejtve megint megtapintottam a zsebemet, csak a biztonság érzésemet növelve, majd lassan még közelebb férkőztem a szerelmemhez, evvel intimmé téve a pillanat varázsát. Megsimítottam az arcát, majd lassan finoman átöleltem, halkan, hogy csak ő halhassa belesúgtam a fülébe a szót, ami már hozzá tartozott a rituálénkhoz " Szeretlek"- Közelítettek egymáshoz az ajkaink, majd lassan indítva forró csókkal pecsételtem meg az érzéseimet. Átfutott rajtam a hideg, mi minden alkalommal kirázott akárhányszor Jane-el érintkeztem, de az ahogyan a forró hevült a hűvössel, mint tűz és víz, egyszerűen kimondhatatlanul felemelő volt, nemes egyszerűséggel a fellegekben jártam...

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Csüt. Ápr. 28, 2011 3:22 am

Megnyugodott, mikor meghallotta, hogy semmi fizikai bajuk nem adódott a találkozóból. A nő reménykedett benne, hogy ez a helyzet későbbiekben is fennáll majd, ha erről az Elijah-ról lesz szó. Ez alatt persze azt szerette volna érteni, hogy Elena is épségben túléli a vele való találkozót. Jenna megfogadtatta magával, hogy nem lesz túl szigorú, sem túl aggódós ezentúl a gyerekekkel, csak épp annyira amennyire szükséges, máskülönben hagyja őket felnőttként viselkedni és döntést hozni. Gondolta persze, hogy sok szülő elítélné ezért, hiszen mire való a szülő, ha nem arra, hogy számon kérje és irányítja a tinédzser hozzátartozóit? A nőnek eszébe ötlött Mr. Tanner arca, a gyerekek volt történelemtanáráért, aki szép szóval élve is leszólta a gyereknevelési gondolatait, mikor egyszer behívta magához elbeszélgetni Jeremy és Elena helyzetéről. Jenna attól a perctől fogva nem kedvelte azt az embert, persze a halálát akkor sem kívánta.
- Én is örülök! – szólt Jane után a nő, aki éppen kilépett a házból. Tényleg boldogsággal töltötte el a tudat, hogy Jeremy egy ilyen lány mellett kötött ki, még akkor is ha a szóban forgó személy vámpír.
- Nem is tudom… - komolyodott el Jenna meghallva Jeremy kérését, és szigorú tekintettel a fiúhoz fordult, majd ellágyult szívvel, mosolyogva hozzátette: - Csak vicceltem! Menj nyugodtan – intett sietetve a fiút a távozásra, mielőtt meggondolja magát. Miután Jeremy elhagyta a Gilbert-házat elcsendesedett az egész környék. Jenna-ban vegyes érzelmek keringtek, de tudta jól, hogy nem ez a legideálisabb időpont ahhoz, hogy helyre rakja magában őket, ezért inkább a konyhába ment, gyorsan megvacsorázott, majd az estéje hátralevő részét elalvás előtt a szakdolgozatára szánta. Közben idegesen pislogott a mobiltelefonja irányába, és szíve azért könyörgött, hogy legyen benne elég bátorság megnyomni a hívás gombot, és beszélni Rick-kel, de nem volt… még nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Ápr. 27, 2011 8:57 am

Örültem, hogy Jane átvállalta elmagyarázni a véradásos dolgot, egyszerűen letudta zárni, lehet, hogy én belekavarodtam volna... Megint kettesbe maradtam, Jennával, lopva kifelé tekintettem az ajtón, reméltem elfog engedni estére Jane-el tudom, hogy nem vagyok elég idős ilyenekhez, de azért reméltem megbízik bennem ennyire, amúgy is Ricket is biztos szívesen áthívná.
-Akkor elmehetek Jane-el? Ő tényleg tud rám vigyázni.- Mosolyodtam el a viccesnek tűnő igazságon. - Holnap reggel jönnék haza, másnap amúgy sincs suli. Kérlek! -Kiskutya szemeket vetettem rá, tudtam közhelyes módszer de talán beválik, ha más nem duzzogva a szobámba vonulok, és a barátnőm percek alatt felugrik az ablakomhoz, én mindenképp jól járok, bár nagyon szívesen megnéztem volna a szerelmem otthonát, nagyon romantikus lenne.
Mélyen belenyúltam a zsebembe, még emlékeztem, hogy odarejtettem Jane-nek egy piciny medált, ami még az édesanyámé volt, mindenképp neki szerettem volna adni szerelmem jeléül, és igen megint egy nem rám valló dolog, de kezdtem érezni magamon a sok milliónyi változást, mai azt jelezte, kezdek felnőni, az este maradék részét a kölcsönös érzéseinknek szerettem volna szentelni, már mindent elterveztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Ápr. 27, 2011 6:49 am

Nem tehettem róla, de egy halvány mosoly ült ki az arcomra, mikor ez a két számomra most már fontossá vált ember ismét megölelték egymást, de ez a mosoly el is tűnt, mikor Jenna Elijahról kérdezett. Gyorsan összeszedtem a gondolataimat és válaszoltam neki.
- Nem, szerencsére nem esett bajunk. Elihanak szüksége volt egy 'hírnökre'. Mi még elég szerencsésen megúsztuk a találkozást. - mosolyodtam el, miközben Jeremyre néztem. Fogalmam sem volt, hogy hány óra lehetett, de már elég késő volt, én meg már vagy két napja ugyan abban a göncömben rohangálok a városban. Szerintem mióta ideköltöztem Mystic Fallsba a legkevesebbet a saját lakásomban voltam, és amúgy is meg szerettem volna már mutatni Jeremynek, hát arra gondoltam, hogy hazamegyek és jelzek valahogy Jeremynek, hogy ha tud akkor jöjjön utánam. Megköszörültem a torkomat és a jó kislányos arcommal Jenna felé fordultam.
- Nem szeretnék bunkó lenni, de szerintem jobb, ha most hazamegyek. Ami azt illeti már rég, hát hogy is mondjam... rég jártam otthon és nem ártana egy forró fürdő. - mosolyodtam el, és tényleg nem ártana már az a fürdő sem... gondolkoztam el magamban, majd elindultam kifelé az ajtón. Még út közben nyomtam egy puszit Jeremy homlokára és gyorsan, és amilyen halkan csak tudtam, odasúgtam neki, hogy Jenna ne hallja, hogy Kint foglak várni. Szeretném megmutatni a lakásomat.
- Viszlát! És Jenna... - fordultam vissza - örülök, hogy megismerhettelek. - majd egy kaján vigyorral az arcomon sétáltam ki a sötétségbe.

Amint kiértem a házból egy nagyobb fa közelébe húzódtam és nekitámaszkodtam. Teljesen hozzásimultam a fa törzséhez, hogy senki ne vehessen észre, de én tökéletes rálátást biztosítsak magamnak a bejárati ajtóra, és úgy várhassam Jeremyt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Ápr. 27, 2011 3:30 am

Jenna-nak jól esett, hogy Jane melléállt, és szólt az érdekében pár szót Jeremy-nek. Végül a nő meglátta a fiú szemében a megadást, miután már nem akart elhallgatni semmit, és szinte itta az ezt követő szavakat. Nem igazán tudta, hogy mire számítson. Mert mégis miféle veszélyben lehetne egy lány, aki már amúgy is vámpírok közt éli mindennapjait? Stefan-t hónapja ismeri, és Damon-t is úgy-ahogy, tudta – legalábbis remélte, de próbálta azt bebeszélni magának, hogy tudja – általuk nem érheti baj Elenát. Sejtette, ahogy Jeremy is figyelmeztette, hogy okosabb nem lesz mindettől, de a tudat, hogy nem tudatlan valamennyire megnyugtatná legalább, és tisztában volt vele, hogy semmit sem képes tenni a lány érdekében, főleg nem vámpírok ellen. Így hát csak hangtalan és figyelmesen hallgatott mindent, amit csak Jeremy mondott, és próbálta az emlékezetébe vésni ezen információkat: Elijah… ősvámpír… legyőzhetetlen… Elenát akarja… A nőn egyszerre ömlött végig a megkönnyebbülés első és az idegesség egyik újabb hulláma. Hiszen az első gondolata az volt, hogy és akkor mi van, ha van itt még egy vámpír, aki meg szeretné ismerni? Már így is elég ismert, egy vagy kettő plusz barát felsőbb körökből nem tehet rosszat. De aztán az, hogy Jeremy hangjában hallotta a félelmet, a nővérével kapcsolatos aggodalmát, rájött, hogy nem is annyira jó ismerni egy ilyen embert… pontosabban vámpírt, mint ez az Elijah. Valahol az idézett mondanivaló egy kis rejtekében ugyanis apró betűvel ott bujkált az információ, miszerint ez az ősvámpír nem jó szándékból szeretne csupán egy kis csevejt tartani Elenával, hanem bántani akarja. Mire ez az információ eljutott Jenna agyáig, már Jeremy ölelte, ami most különösen jól esett a nőnek a fiútól. Érezte, hogy megkapja a szeretteitől a támogatást, amire ilyen helyzetben mindenkinek szüksége lenne.
- Remélem… Nagyon remélem, hogy igazad van – suttogta válaszként a bátorítóan elmosolyodó fiúnak. Hátralépett egyet, és végigmérte Jane-t és Jeremy-t. Vajon ha egy ilyen találkozást megéltek, még mi mást képesek együtt?
- Csak még egy kérdés… Ugye nem bántott titeket ez az… Elijah nevű alak? – kérdezte aggódva Jenna. Bár semmi jelét nem látta komolyabb sérülésnek, de eszébe jutottak Jeremy szavai, miszerint a napokban majdnem az életét mentette, és a barátnője mentette meg. A gondolattól, hogy amiatt az ősvámpír miatt került bajba, aki mellesleg Elenát is fenyegeti, Jenna azonnal ideges lett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Ápr. 27, 2011 3:04 am

Szomorúan néztem Jenna nagy féltést sugárzó szemeibe, egyszerűen megesett rajta a szívem. Úgy döntöttem nem kertelek tovább kitálalok, nem hálás szerep, de megteszem, számolva nővérem haragjával.
-Nem sokat tudok, azt is ami birtokomban van, csak véletlen találkozással sikerült megtudnom, ne hidd, hogy okosabb leszel ezektől az infóktól, de legalább tudni fogod min megy keresztül Elena...-Félbeszakítottam a mondatomat, nem voltam hozzászokva ahhoz, hogy ennyit beszéljek, magamat is megleptem, hogy képes voltam ennyi értelmes mondat kinyögésére. -Volt szerencsém találkozni, véletlen események folytán egy Elijah nevű ősvámpírral, aki a legerősebbek közül való. Legyőzhetetlen az ereje, de erről Jane talán többet tud. -Lopva a szerelmemre pillantottam.- A lényeg az, hogy küldött egy üzenetet rajtam keresztül a nővéremnek. Szó szerint a következőket mondta (és ezzel ki is fújt minden amit mondani tudtam) : "Számítsanak az érkezésemre, s ha esetleg bármi jellegű csavarral készülnének, azt tudni fogom s ebből kifolyólag csak rosszabb lesz a helyzetük. Ja, és egy apróság; Elenát akarom és ha meg kívánnak fosztani a találkozástól, a vámpírfiúknak ott lesz vége."- Bátorítóan Jennára néztem és lassan átöleltem, tudom megint csak furcsa tett tőlem, de ki szerettem volna fejezni, hogy rám számíthat, nem szerettem volna ha itt helyben összeesik, de lehet, hogy alábecsülöm, elég sok mindent megemésztett már élete során.
-De Elena erős lány számíthatunk rá, bátor és megfogja találni a kiutat száz százalék. -Elmosolyodtam és evvel együtt elengedtem a "gyámomat", hogy belenézhessek a szemébe, és várhassam a reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Ápr. 26, 2011 7:09 am

Majd megszakadt a szívem, mikor Jenna szemeibe nézve megláttam azt a dühöt és félelmet. Látszott rajta, hogy minden áron tudni akarja milyen veszély fenyegeti a lányt, akinek az életét rá bízták, de közben az is bántotta, hogy Jeremy nem hajlandó elárulni neki semmit. Tett egy-két próbálkozást arra, hogy a 'szülői' hangnemében kérte a fiút, de ez sem hatott annyira, így mégjobban magába roskadva rogyott vissza a kanapéra. Nem tudom, hogy miért, de majd meghasadt a szívem értük. Egyszerűen nem hagyhattam, hogy csak így a magamfajták miatt szétessen egy család. Van elég bajuk így is, hát megsajnáltam Jennát és kicsit az ő pártját fogva álltam föl és sétáltam Jeremy mellé. Gyengéden átöleltem és magamhoz húztam, hogy az arcát a hajamba temethesse.
Tudtam, hogy fáj neki, hogy nem tud segíteni a nővérének. Nem akarta elveszíteni egyik családtagját sem...
- Én is úgy érzem, hogy nem lenne tisztességes Elanával szemben, ha most kitálald az ügyeit Jennának, de gondolj csak bele... te nem karnál tudni róla, ha veszélyben lenne a nővéred? - toltam el kicsit magamtól a fiút, hogy jobban láthassam az arcát. - Nem akarok beleszólni, vagy téged megbántani, de szerintem jobb, ha elmondod Jenánnak a történteket, hogyha esetleg valami történne ne érje annyira váratlanul... - néztem mélyen Jeremy szemébe ezze is egy kis önbizalmat és bátorságot önteni belé. Már csak rajta állt, hogy elmondaj-e a történteket vagy még nem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Ápr. 26, 2011 5:41 am

Jenna-n egyre inkább úrrá lett a pánik, mikor a nappali szinte elcsendesedett kérdésére. A levegő mintha megfagyott volna, és a nő nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Egyre csak idegesebben váltogatta a tekintetét a két fiatal közt. Hol az imént megismert Jane-re pillanatot támogatásért, hátha ő megtörik, és hajlandó lesz elmondani mi is folyik itt – bár igazságtalanság lett volna rajta számon kérni, hiszen Elena nem az ő családja, nem az ő felelőssége, sokkal inkább Jenna-é, aki pedig egyre elveszettebbnek érezte magát, hiszen nem tehet semmit – máskor pedig a már jól ismert, mostanra kissé megkomolyodott arcú Jeremy vonásait figyelte, hátha leszűr abból valamit. Abból a fájdalmas pillantásból és komor arcvonásokból túl sok jóra nem gondolt. Mikor pedig a fiú hajlandó volt válaszolni, Jenna úgy érezte, hogy a felolvadó levegő apró jégszilánkjai lelkébe marnak. A benne hirtelen felgyülemlett sértettségtől jó ideig meg sem tudott szólalni. Mi az, hogy nem mondja el neki? Neki, akire a gyámügy mindkettejük életét bízta, akinek elméletben meg kellene védenie őket mindentől, ami rossz! És most, hogy végre tudomást szerzett a vámpírokról, azt hitte, hogy nem lesz több hazugság, ezentúl mindenki képes lesz őszintén és tiszta szívvel beavatni a másikat mindennapi dolgaiba. De hogyan is lehetett ilyen naiv? Miből gondolta ezt? Mindent egyes szerette képes volt az elmúlt hónapok teljes 24 órájában a szemébe hazudni! Ezek után miért is számított arra, hogy őszinték lesznek vele? Végül is mi ő, hogy kérdezni merjen arról, mi is van Elenával? Csak valaki, akinek a szíve szakadna meg, ha elveszítené a lányt!
- Jeremy, nem teheted ezt velem! – adott hangot végül háborodásának, és felállt a fotelből, úgy szólt a bejárati ajtó keretét támasztó fiú után. Nem érdekelte, hogy azt a tipikus, anno ő maga által is utált, szülői tekintélyt parancsoló hangnemét vette fel, de egyszerűen nem tudta tovább türtőztetni magát.
- Bármi is van Elenával, jogom van tudni róla! – folytatta emelt hangon Jenna, és érezte, hogy még a hangja is beleremegett a dühbe. Igaz, hogy megbeszélte a lánnyal, hogy nem akar belekeveredni a vámpíros ügyekbe, de azt mégsem várhatja el tőle, hogy ölbe tett kézzel malmozzon, míg őt ki tudja miféle veszély fenyegeti! De a legfájóbb mégis az volt, hogy Jeremy volt az, aki nem volt hajlandó elmondani neki az igazságot. A fiú, aki hónapokig haragban volt az egész világgal, mert azt hitte egyedül neki rossz, és mindenről más tehet. De Jenna lenyelt minden gúnyolódást vagy elejtett csúnya szót, a srác mellé állt, aki végre valahára rendbe is jött. És most egyetlen érdeklődő, mégis életbe vágó kérdésére nem hajlandó válaszolni. Az persze rendben, hogy Elenának kellene elmondania, de valószínűleg mire odáig jutnának már sokkal rosszabb lenne a helyzet, így Jenna nem szerette volna halogatni. Hallani akarta bármi legyen is az.
- Kérlek, Jeremy… Ne titkolj el ilyesmit előlem – mondta lenyugodva, kérlelőn, s visszarogyott a fotelba onnan figyelve az idő elteltével festőivé vált táj előterében álló fiút.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Ápr. 26, 2011 1:40 am

Mélyen belenéztem Jane szikrázó, erős hajlamot sugárzó szemeibe, akár az óceán napkeltekor hullámzó habjaival. Átláttam a lányon, éreztem, hogy rám bízza mit lépek Jenna kérdésére. És komolyan nem tudtam, tanácstalanul néztem rá a nagynénémre, akinek láttam a tekintetében meg-megbúvó féltés jeleit, ha megtudja mi az igazság, vajon mit érezne, szívbe markoló fájdalmat, vagy még rosszabbat, egyszerűen nem tudtam elképzelni, ekkora érzéseket.
-Sajnálom Jenna, de ez nem az én döntésem, hogy tudsz-e arról az ügyről. Nem lenne tisztességes Elenával szemben, én is csak véletlenül gabalyodtam bele, sőt elméletben nem is tudok róla...- Egyszeriben elkomorult az arcom, most kezdtem csak érezni a nővérem mekkora veszélyben van, de előttem sem volt teljesen tiszta az egész ügy. Lassanként megvillant bennem a düh kicsiny szikrája, mérges voltam a sorsra, azokra akik bántani szerették volna a családomat, nem értettem mire jó ez nekik, fájdalmat okozni egy már így is teljesen lelkileg teljesen megnyirbált, végre javulni látszó lányra.
Zavarodottan körbe néztem, hátha meglelem a választ milliónyi kérdésemre, de már tudtam ez így semmiképen sem fog működni, amint alkalmam nyílik rá, valahogy utol fogom érni a testvéremet. Hiszen szeretem, és nem akarom elveszteni őt is a szüleim után, nem élném túl ha az egész családom a semmibe veszne, és ha jobban belegondolok, erre nem kis esély van. Jenna sebezhető ember, tőle Elena sem különb ilyen téren, olyan könnyen eltaposhatnak minket a vámpírok, akár egy kicsiny tollpihét. Nem akartam ezekbe eddig belegondolni, jó mélyre rejtettem őket a szervezetembe, de mégis mindig ott motoszkáltak valahol mélyen, kitörésre várva. Gyorsan felpattantam a kanapéról, friss levegőre volt szükségem.
Megtámasztottam a bejárati ajtót, háttal voltam mindenkinek, így rejtve letörölhettem, egy kibuggyanni kívánkozó könnycseppemet. A távolba meredtem, kihunyó utca fények, sötét derengő idő, minden aludni tért lassan. A házakból haloványan világította meg a poros utcát, egy-egy későn fekvő lakos neon fényű lámpája. Mindenki idillien együtt volt, beláttam az ablakokba, az összes ember nyugalomba tudhatta a szeretteit, kivéve egyet... Nem volt túl felemelő érzés, reméltem meglátom az elveszett "kincseimet" jönni befelé a házunka, és ebben a percben értettem meg mi is az a családi szeretet....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 25, 2011 10:31 pm

Örültem, hogy Jenna ilyen könnyen elfogadott, bár tudtam, hogy még nem tiszta minden a fejében, hiszen az azért elég sok egyszerre, hogyha egy számodra fontos személy egy új, idősebb nővel tér haza, aki csak úgy mellékesen még más fajból is származik. Éreztem, hogy tényleg erős személyiség és fel is tudja majd dolgozni ezt az egészet. Idővel.
Mikor a beszélgetésünk áttért Elenára kicsit kínosan éreztem magamat. Eszembe jutottak az Eljahhal történtek. Apropó Elijah és Elena... az üzenetet még mindig nem sikerült átadnunk neki. Az biztos, hogy a lehető leghamarabb intézkedni kell majd a dologról, de most van más problémánk is.
Ahogy láttam Jenna megérezte, hogy valami nincs rendben. Érezte, hogy valami nem hagyja nyugodni Jeremyt a nővérével kapcsolatban és erre rá is kérdezett. Lefagytam. Próbáltam ugyan olyan maradni, mint a kérdés előtt, de nem ment, hiszen tudtam, hogy nincs valami nagy biztonságban a lány, de azt nem tudtam, hogy Jeremy el akarja-e ezt most mondani Jennának, vagy majd inkább máskor. Tanácstalanul és kicsit megszeppenve néztem a mellettem ülő szerelmemre, aki ugyan így nézett rám. Azzal az egy pillantásommal próbáltam úgy Jeremy szemébe nézni, hogy megértse, hogy én rá hagyom a döntést, hogy elmondja-e ami történt velünk, vagy nem. Kicsit izgatottan, de még mindig megszeppenve vártam, hogy mit lép erre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 25, 2011 8:02 am


Hiába mondta el előre Jeremy, hogy mi is igazából Jane, csak kis híja volt, hogy Jenna-nak nem esett le az álla, mikor a barátnője snasszmezei módon kijelentette, hogy vámpír. Persze felkészült efféle bemutatkozásra, de mégsem mindennapi helyzet, ha az emberrel közli valaki ilyen egyértelműen és határozottan, hogy lényegében egy másik fajhoz származik. De ezt Jenna rendkívül értékelte a lányban, hiszen ha mondjuk, előtte nem tudott volna a vámpírokról nagyon is díjazná ezt a fajta őszinteséget – persze közben bizonyára őrültnek találná Jane-t, de így hogy tisztában volt a helyzet állásával, egyáltalán nem gondolkodott így. A lány kicsit idősebbnek tűnt Jeremy-nél, de ez persze semmi a valódi korkülönbséghez képest, ami furcsamód most nem tudta zavarni Jenna-t. Pedig ha a fiú egy 25 éves topmodellel állított volna haza, nagy valószínűséggel rosszallóan nézett volna rá, és nem örült volna választásának, ám volt valami Jane-ben, ami nem ébresztett benne afféle ösztönöket, hogy meg kellene védenie Jeremy-t tőle. Sőt azt is teljes mértékben elhitte, hogy nem akar ártani a srácnak. Ezt a kijelentést egy bólintással fogadta, és ő is újra helyet foglalt egy fotelben.
- Talán nem is árt Jeremy mellé egy érettebb nő – mosolyodott kedvesen Jenna Jane-re, de közben bocsánatkérő vállrántással jelezte a fiú felé, hogy ezt nem sértésnek szánta, csak ki akarta fejezni a lánnyal való rokonszenvét, illetve azt, hogy reméli igazán csak jó hatással lesz Jeremy-re.
Mióta a gyerekek gyámja nem volt sokszor ilyen helyzetben, ez csak erősítette benne azt a fajta szülői érzést, hogy ő felelős értük. Az, hogy Jeremy így bemutatta neki teljes őszinteséggel a lányt, melegséggel töltötte el. Bár ha belegondol, nem az lett volna a legjobb indítás Stefan-től, hogyha bemutatkozik vérszívóként. Apropó Stefan! Ez a gondolat és Jeremy kérdése Elena-ról eszébe jutatta a lányt. Tényleg, mi lehet vele? Azóta nem találkozott vele, hogy kibeszélték kis mértékben ezt a vámpírügyet, illetve azt, hogy dobta Stefan-t Damon-ért. Ezt Jenna azóta sem tudta igazán megemésztenie, de megígérte Elenának, hogy nem folyik bele az ügyeibe, így nem kérdezősködött afelől, hogy miért.
- Elég régen – csóválta meg a fejét, és kezdett aggódni, mert valóban sok idő eltelt ezen beszélgetésük óta. Persze fizikailag tudja, hogy nincsen baja Elenának, mert arról csak tudta, én azért minden este hazajön, mert a szobája nem túl csöndes, így remélhetőleg még nem költözött a Salvatore Panzióba. Persze emellett azért szerette volna azt tudni, hogy lelkileg milyen állapotban van. Egy nap majd tarthatnának csajos napot. De azt ebben a rohanásban szinte lehetetlen összehozni.
- Beszéltem vele a Salvatore-okról… ilyen meg olyan témában is egy hete körülbelül – mondta Jenna, de igazából a napot csak betippelte, mert a mostani időszak a szakdolgozat miatt eléggé összefolyt. De igazából nem értette, hogy miért kérdez a nővéréről Jeremy. Talán ő tud valamit, amit ő nem? Lehet, hogy Elena bajban van?
- Mert valami baj van? – kérdezte aggódva felváltva tekintve a fiúra és Jane-re. Remélte, hogy beavatják, ha tudnak valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 25, 2011 7:01 am

Janet nem ejtették fejre, az biztos. Hamar feltalálta magát, jelleméhez illően. Kicsit mindannyian zavarban voltunk, hiszen én még speciel ezelőtt sosem mutattam be barátnőmet, de a dolgok változnak, és ez Janel komolyabb volt egy gyerekes futó kapcsolatnál. Tanácstalanul "huppantam" a kanapéra, eléggé olyan érzésem támadt, mintha rám már itt nem is lenne szükség, tudtam, hogy mindketten miattam ismerkednek meg, mégis olyan érzésem támadt lépten-nyomon, hogy a két "nő" jól meg van nélkülem is, egymás megismerésével. Hamis gondolatok, mégis olyan gyereknek éreztem magam, nem voltam több 15-nél, így keveset tapasztaltam még ebben az életben, a gondolkozásom sem volt méltó az övékéhez.
Mosolyogva hallgattam a barátnőm beszámolóját, nem akartam félbe szakítani, tényleg nem de nem bírtam ki, hogy ne kérdezzem meg Jennától, mi van a nővéremmel, már kb egy hónapja, ha nem több alig hallottam felőle, elég szomorú, régebben sokkal közelibb volt a kapcsolatunk. Hirtelen eszembe jutott pár évvel ezelőtt mennyit beszélgettünk, nevettünk. Hiányzott a gyerek korom, bár tudtam a mostani idők sem éppen a legborzalmasabbak, sőt csodálatosan szerelmesek.
- Janeben száz százalékig megbízhatunk.- Mosolyodtam el, és reméltem sikerül terelnem a témát mielőtt a nagynéném kérdezősködni kezd, mélyebb dolgokról. Nem szerettem volna mesélni neki Elijahról, és a többi engem és Janet ért dologról.-Jenna pontosan mikor beszéltél utoljára Elenával?-Révedtem gondolkozóan a szétnyűtt tornacipőmre. Remélem nincsen semmi baja, még ma felhívom, ha más nem telefonon szeretném hallani a hangját, nehéz be ismernem, de nagyon hiányzik. És aggódom miatta, Elijah fenyegetőzését még nem volt alkalmam átadni neki, és rengeteg mindent nem értettem, főleg a hasonmásos részt. Rémisztő gondolatokat keltett bennem az a tény, hogy egy a szerelmemnél is erősebb vámpír bármely család tagomra vadászik, nemhogy a nővéremre...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 25, 2011 1:33 am

Persze, hogy Jeremy tárta ki előttem az ajtót és a következő pillanatban már egymást karolva tartottunk a nappaliban váró Jenna felé. Nem tűnt valami idősnek a nő, de ennek ellenére én úgy próbáltam bánni vele, mintha mondjuk az anyám, lenne. Furcsa érzés volt egy elvben idősebb, de gyakorlatban fiatalabb nővel megismerkedni. Egész eddigi vámpírlétem során, nem emlékszem, hogy valaha is jóban lettem volna a felnőttekkel vagy a szülőkkel.
19 éves voltam, mikor minden felnőtt segítség nélkül magamra maradtam. Nem nevelt tovább senki, és én ezt úgy fogtam fel, hogy senki nem parancsol nekem. Ha így belegondolok szerencse, hogy nem találkoztam ilyen 'Elijah félékkel' abban az időben...
Mialatt Jeremy egy rövid bemutatást tartott Jennának végig mosolyogtam. Azt hiszem próbáltam jó benyomást kelteni, ezért mikor a nő felém nyújtotta a kezét barátságosan megfogtam, miközben én is bemutatkoztam.
- Részemről a szerencse. - mosolyodtam el még szélesebben - Jane Stwitch vagyok. - mutatkoztam be illedelmesen. Miután megtörtént a 'nagy bemutatkozás' kicsit elgondolkoztam, hogy most mi fog jönni. Soha nem kerültem még ilyen helyzetbe, fogalmam sem volt, hogy mit szokás ilyenkor tenni. Hát, talán kicsit jobban meg kéne ismerkednünk Jennával, ha azt akarom, hogy elfogadjon Jeremy mellett.
Kicsit szorosabban magamhoz húztam Jeremyt, majd egy határozott mozdulattal, szó szerint levágódtam a kanapéra magammal rántva a fiút, aki pontosan mellettem ért földet. Hát igen... az évek során egy kis rosszmodor is szorult belém, ami néha csak úgy előtör belőlem. Miután megláttam Jeremy és Jenna arcán a meglepettség aprócska nyomát felegyenesedtem az ülésben és kicsit előre dőlve a könyökömet a térdemre támasztottam.
Kicsit elgondolkoztam, majd mintha csak hangosan gondolkoznék megszólaltam.
- Nos, Jenna, gondolom, érdekel ki is Jeremy barátnője... - az utolsó szót csak suttogva ejtettem ki, igazából csak magamnak és Jeremynek szántam. - Hát, szerintem a lényeget már tudod, hogy vámpír vagyok! - tértem mindjárt a lényegre. A tudtára szerettem volna adni, hogy nem kell féltenie tőlem Jeremyt. - Ennek ellenére teljesen olyan vagyok, mint egy ember, pár dolgot leszámítva, de tudnod kell, hogy Jeremynek soha nem ártanék... - fejeztem be a rövid monológomat, ami csupán a vámpírságomról szólt. Az utolsó mondatom után kissé oldalra billentettem a fejemet, hogy jobban láthassam Jeremy arcát, miközben halványan elmosolyodtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Ápr. 24, 2011 11:13 pm

Mikor Jenna meghallotta a csengőszót, elmosolyodott. Arra számított, hogy ideges lett, de szerencsére a gyomorgörcs helyén valamiféle kíváncsiság vette át. Nem akarta megzavarni Jeremy-t és a barátnőjét az előszobában váltott bensőséges köszönésük közben, így inkább csak felállt, és a nappaliban várta a párt. Nem tudta, mire számítson, de sok ideje nem is volt gondolkozásra, mert hamarosan belépett karöltve unokaöccse és Jane. Fiatal lány és csinos lány volt. Ha még csak a külsőségeket tekintjük, Jeremy akkor is egy főnyereményt fogott ki. Viszont Jenna ismerte annyira már a fiút, hogy tudja neki nem a külső szépség a fontos, sokkal inkább a belső, így a nő arra számított, hogy a lány elég érett és okos. Persze mi más is lehetne, ha már 500 éve él ezen a Földön? Ebbe belegondolva Jenna-n valamiféle zavar lett úrrá, hiszen egy nála is sokkal idősebb lánnyal áll szemben, valakivel, aki bármelyiküknek az ükanyjának a dédanyja lehetne. Bizonyára nem az, de korát tekintve megeshetne, és ez kissé azért kínos volt a nő számára. Emellett furcsa érzés volt ezt a tizenpárévesnek tűnő fiatalt felfogni egy jóval idősebb személynek. Sőt a kedves arcra pillantva Jenna-ban fel sem vetődött a lehetőség, hogy a lánynak valaha is célja lenne az, hogy bántsa Jeremy-t. Egyszerűen látta rajtuk, hogy majd’ odavannak egymásért. Ez a dolog megmosolyogtatta a nagynénit, hiszen örül, hogy ilyen boldognak láthatja a nem is olyan rég még depressziós fiút.
- Jenna vagyok. Örülök, hogy megismerhetlek! – nyújtott kezet Jane felé a nő, miután Jeremy egy rövid bemutatást tartott kettejük közt. Gondolta, hogy azért a lány is tisztában van vele, hogy ki is ő, de úgy tartotta illőnek, ha túlesnek ezen az udvariassági formán. Furcsa, hogy most találkozott először Jane-nel, de az első benyomása az volt, hogy Jeremy-nek jó dolga lesz mellette, ha vámpír, ha nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Ápr. 24, 2011 10:40 pm

Hallottam a csengőt, tompán a bejárati ajtó irányában. Ránéztem Jennára jelezve, hogy én szeretném fogadni először a barátnőmet. Gyors léptekkel haladtam, alig bírtam ki, hogy ne rántsam fel az ajtót, de sikerült, nem tudom, hogy miként, vagy hogyan, de megálltam, jó gyakorlat volt az akaraterő szinten tartásához.
Megláttam a mély azúr kék szempárt, éreztem a jelenlétét annak a lánynak aki nélkül nem lennék képes élni.Kicsit hátra pillantottam, hogy a nagynéném látótávolságban van-e, de bevallom nem nagyon érdekelt.
Nem kellettek ide szavak, mindketten tudtuk mit szeretnénk, lassan átöleltem, majd finoman csókot nyomtam az ajkára, ennyit arról, hogy türtőztetem magam...
-Gyere, Jenna már vár. Ne aggódj mindent elmondtam neki, erős nő jól fogadta.- Átkaroltam bátorítóan a szerelmemet, majd gyengéden beljebb toltam a nappali felé. A két nő akik életemben a legmeghatározóbb emberek szerepét töltötték be, ott álltak egy méterre egymástól. A csöndet, ami nem ígérkezett kínosnak, inkább, izgatottnak, én törtem meg elsőként.
-Jane had mutassam be a nagynénémet...- A mondat elszállt az univerzum egy távoli sarkába, vártam, és a pár másodperc óráknak hatott, de értük képes lettem volna, akár egy évszázadnyi csendet végig hallatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Ápr. 24, 2011 8:32 pm

A Grillből a Gilbert házhoz nagyon hosszú volt az út. Direkt nem mentem gyorsan, sőt inkább csak kullogtam egész úton, nem mintha nem akartam volna ismét látni Jeremyt, de valljuk be kicsit féltem. Féltem attól, hogy mit fog szólni mindehhez Jenna, és hogyan fog engem fogadni. Elfogadja-e, hogy Jeremyvel vagyok, és ami fontosabb azt, ami vagyok. Remélem Jeremy azért nem tartott kiselőadást az eddig történtekről... gondolkoztam el, majd egy halvány mosollyal az arcomon megérkeztem a Gilbert ház ajtaja elé. Hirtelen megálltam és szinte levegőt sem tudtam venni. Itt az idő. Lassan felemeltem a kezemet, és bekopogtam. Egy nagyobb lépést hátráltam, hogy meglegyen a kellő távolság, hiszen nem tudhattam, hogy ki fog megjelenni előttem. Elgondolkoztam, hogy mit fogok mondani és csinálni, amint kinyílik az ajtó. Ha Jenna áll majd meg előttem, talán udvariasan kezet, nyújtok és bemutatkozok, de ha Jeremy nyit ajtót, félek vagy én vagy, ő nem fog bírni magával és egymás nyakában kötünk majd ki. Hát, ez nem lenne valami szerencsés kezdet.
Lépéseket hallottam az ajtó mögül, majd lassan elkezdett kinyílni. Vettem még egy utolsó mély levegőt és próbáltam 'átlagosnak' tűnni, ami meglehetősen nehezemre esett, mivel amint egy kis résnyire kinyílt az ajtó csak úgy áradt kifelé Jeremy édes és bódító illata...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Ápr. 24, 2011 8:39 am

Jenna-t kicsit hirtelen érte a bejelentés, hogy Jane már erre felé is tart. Nem hitte, hogy ilyen hamar sor kerül a találkozóra. Úgy gondolta, hogy majd lesz elég ideje felkészülni, és nyugodtan végiggondolni a dolgokat, de ebben a nagy sietségben erre persze esélye sem volt. Amit részben bánt csak, hiszen egy része örült, amiért megszabadul álmatlan éjszakáktól, melyeken Jeremy-t és elképzelt barátnőjét látná együtt. A kép ugyanis, amit egyelőre festett a vámpírokról inkább hasonlított a horror filmekben szereplőkhöz, hiába ismert egy-kettőt. A Salvatore fiúkról sem gondolta volna soha, hogy megpróbálja majd őket a Drakulát játszó Lugosi Bélához hasonlítani, és hasonlóságokat keresni köztük. Már pedig gondolatban már sokszor eljátszott ezzel.
A nő csak halványan elmosolyodott, mikor Jeremy kijelentette, hogy leállt az öngyilkos kísérletekkel. Persze örült ennek, de az igazság az, hogy sosem hitte, hogy egyáltalán eddig fajultak a dolgok. Természetesen tisztában volt azzal, hogy a fiúnak volt egy nagyon rossz drogos időszaka, de szerencsére kinőtte, és Jenna nem igazán gondolt bele, hogy a srác valaha is megpróbált meghalni. De ha mégis, akkor ez ismét csak azt bizonyítja, hogy mennyire vak és megbízhatatlan gyám! Hogyan is nevetheti magát annak, miközben a nevelt gyermekei, unokaöccse és Elena életének nagy százalékáról egyáltalán nem is tud? Egy jó gyám semmiképp sem ilyen, de a nő arra sem gondolt soha, hogy ilyesmivel kell szembenéznie.
- Azt hiszem, akkor fölösleges teát készítenem – jegyezte meg könnyed mosollyal, miközben érezte, hogy magában kezdi elfogadni a helyzetet. Nem is rossz talán, ha megismeri Jeremy szíve szerelmét, mert így igazi képet tud majd róla alkotni, és talán nem lesznek rémálmai. A nő ezért aztán úgy döntött, hogy az udvariassági köröket átugorja, és nem várja teával meg sütivel a barátnőt, hanem inkább csöndben, ami egyszerre volt feszült és bensőséges.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Ápr. 23, 2011 10:40 am

Örültem, hogy Jenna megértette, féltem akár örökre képes lenne eltiltani a szerelmemtől. Elgondolkoztam azon, amit mondott, és tudtam rengeteg kérdés fogalmazódott meg benne én még is örültem, hogy nem szegezi nekem, semmiképpen se tudtam volna a szemébe nézni olyan borzalmas tettekkel, amiket valljuk be ok nélkül elkövettem.
-Azaz igazság, hogy Jane már úton van ide, minden napom minden percét vele szeretném tölteni ezért ma is megbeszéltünk találkozót. Szívesen bemutatlak neki, csak percek kérdése, hogy megérkezzen.- Mosolyodtam el kínosan. -Tudom, hogy szólnom kellett volna de én sem gondoltam, hogy így fog alakulni.- Gondoltam a szíve mélyén inkább karót döfne a lányba mint megismerné, csak nekem szeretett volna kedveskedni, de ha már így állunk egy picit kihasználom.
-És amiatt a dolog miatt ne aggódj, már rég leálltam az öngyilkos kísérletekkel.- Nevetettem el magam, felszabadult nevetés volt ez, ám az álca mögött gondok rejtőztek, tudtam kiakadna ha tudná én is egy szeretnék lenni a vérszívók családjából.
Láttam az arcán még közel sem végeztünk, talán később amikor összeszedte magát a sokk után alapos fejmosást fogok kapni, leckét az életből. Kezdtem kicsit izgulni mi fog történni Jenna és Jane között, ám ez még egyelőre titok volt előttem, reméltem nem zavarja ha becsatlakozik a "kis beszélgetésünkbe", de tényleg fontos volt a véleménye a nagynénémre mégis anyámként tekintek. Nem olyan rég óta fogalmazódott meg bennem ez a dolog, talán részben pótolhatja a szeretet hiányomat a nővéremmel együtt, bár most erre Jane is nagyban rásegít.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Ápr. 23, 2011 10:38 am

//BECSATLAKOZIK JANE IS REMÉLEM NEM BAJ, DE SZERINTEM ÉRDEKESEBBÉ FOGJA TENNI A JÁTÉKOT. HA NEKTEK ÚGY JÓ AKKOR UTÁNAM ÍRJON JENNA ÉS UTÁNA JANE MAJD MEGINT ÉN ÉS ÍGY TOVÁBB! HA BÁRKINEK VAN ELLENVETÉSE SZÓLJATOK Smile//


A hozzászólást Jeremy Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 23, 2011 10:42 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Ápr. 23, 2011 8:37 am

Jenna felvont szemöldökkel, értetlenkedve hallgatta mindazt, amit Jeremy közölt vele. A szavak jelentései csak lassan jutottak el tudatáig, és mind sok-sok kérdést váltottak ki belőle. Több mint 500 éves lenne Jeremy barátnője? Úristen! Ebbe még bele sem gondolt, ezek nem hogy csak véren élő lények, hanem halhatatlan, már megöregedett lelkű, de fiatal testű vámpírok. Mennyi mindent élhet át egy ember ennyi idő alatt? Hogy-hogy nem keseredtek meg? Annyi rosszat láthattak ennyi idő alatt, a sok háború és szenvedés, halál és teljes élettörténetek, melyek a szemük láttára pörögtek le. Mennyi idős lehet, mondjuk Stefan? A fiú, akit mindenki 17-nek gondol, és látszólag valóban annyi is. Ezek szerint nem ez a tizenhét év vezetett felnőtteket megszégyenítő érettségéhez! Hanem sokszor tizenhét év. És ember életének léptéke mégis hogyan mérhető ehhez? Hogyan alakulhat ki szerelem vagy bármi hasonló két ilyen különböző korú lelkületű lény közt? Bár a szerelem, úgy tartják, mindent legyőz, talán ez sem akadály. Na, de a tény, ami igazán megviselte Jenna-t az, amit Jeremy a nyakán található sebbel kapcsolatban mondott. Undorító, ez volt a nő első gondolata. És mégis mi féle bajba keveredett Jeremy, amiért a vámpír barátnőjének kellett megmenteni? Annyi kérdése lett volna, de köztük sok olyan, amit bunkóság lett volna feltenni a szeretettől és őszinteségtől csillogó szemű fiú szemébe mondani. Látta Jeremy-n, hogy tényleg szereti a lányt, de nehezére esett felfogni a családját így behálózta ez a természet-ellenes faj. Mi másnak lehetne ugyanis nevezni egy olyan lényt, melyen nem fog a halál, s úgy él, hogy mások vérét veszi el? Ez egyszerűen nem természetes!
- Jeremy, kérlek, ne csinálj semmi ostobaságot! – szedte össze gondolatait a nő, mikor a fiú kimondta, hogy akár az életét is odaadna a barátnőjéért. – Még Jane-ért se, légy szíves! – kérlelte tovább a fiút. Megszakadt volna a szíve, ha Jeremy eltávozik az élők sorából. Alig maradt valakije, és a fiú fiatal, az élet még előtte, nem lehet olyan ostoba, hogy így eldobja magától.
- De ha tényleg komoly ez a dolog… akkor szívesen megismerkednék vele – mondta mosolyt erőltetve magára, miután összeszedte magát. Nem akart az a fajta szülő, vagy akár gyám lenni, aki eltiltja szerelmétől a fiút csak azért, mert félti. Tudja, hogy ez nem jó módszer, hiszen minden gyümölcs vonzó, ha tiltott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Pént. Ápr. 22, 2011 6:49 am

Most már rájöttem tisztában van a Salvatore testvérek kilétével, le vagyok maradva. Láttam a szenvedést a tekintetében, amit oly mélyre szeretett volna ásni, csakhogy túl jól ismertem efféle védekezését.
-A barátnőm Jane Switch, idősebb a Salvatore testvéreknél jó pár évvel... és ezzel együtt erősebb is. Idén tölti kb 500-adik élet évét.-Mondtam egy jókora sóhajtás közepette. -A nyakamon pedig nem egy verekedés maradványai találhatóak, hanem a barátnőm harapása. A napokban majdnem életemet vesztettem a vérével mentett meg, és én viszonoztam "adományát".- Pillantottam kínosan magam elé, nem lettem volna képes bele nézni a szemébe, tudtam nagyon félt engem, és az öngyilkos kísérletemmel csak még rá tettem egy lapáttal mostani hangulatára.
-De kérlek ne aggódj értem, nagyon szerelmes vagyok, sosem éreztem még ilyen különlegeset. Ez ami most történik velem eddigi életem legszebb eseménye. Jane a mindenem és sosem szeretném elveszíteni, az életemet lennék képes adni érte.-Néztem immáron intenzív, csillogó tekintettel a nagynénémre. Nem szerettem volna eltitkolni előle semmit, legalább fél tucat kő esett le a vállamról, hogy tudta. Ha igazán bátor lennék, és képes volnék félre dobni férfiúi önbecsülésem átölelném szorosan, de bárhogy is nézzük én nem vagyok ilyen típus.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Pént. Ápr. 22, 2011 12:19 am

Jenna egy hatalmasat sóhajtott. Próbálta mindeddig bebeszélni magának, hogy eltelhet egy napja vérszívók nélkül. Ezért is próbálta azzal nyugtatni magát, hogy a Jeremy-n található kötés valamilyen iskolai bunyó, konyhai baleset eredménye. Ezek már-már nevetségesen földhöz ragadt elképzelések, de az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy nem kerül sor egy újabb kínos beszélgetésre. A nő megrázta a fejét, mintha így akarná elűzni a rossz gondolatokat, de Jeremy bajt sejtető szavai csak emlékképeket ébresztettek fel benne.
Régen, mikor még kislány volt elalvás előtt az anyukája neki is és Miranda-nak is mesélt csúnya, gonosz lényekről, akik az éjszaka leple alatt támadnak meg ártatlan embereket, és a vérüket szívva magukhoz veszik az életeket. Jenna nem hitte el, mesének titulálta az egészet, és ezeket a valójában életre felkészítő meséket az agya legmélyebb zugába ásta el, az általuk okozott rémálmokkal együtt. Most pedig sok évvel később rá kell döbbennie, hogy a rémálom nem a képzelet szüleménye, hanem maga a valóság, amelyben élnek.
- Jeremy, kérlek, mondd, hogy a barátnőd nem a Salvatore-k kishúga! – kérlelte Jenna elhaló hangon. Nem akart rákérdezni nyíltan, hogy vámpír-e a csaj, és azt is bunkónak találta volna, ha azt kérdezi, Drakula rokona-e, így inkább maradt ennél a verziónál, ami talán azt is Jeremy tudtára adja, hogy tud a Salvatore fiúkról.
- Mégis hogy védjelek meg titeket, ha önszántatokból rohantok vámpírok karjai közé? – csóválta meg a fejét, és érezte, hogy erőt vesz rajta a sírás. Ő Jeremy és Elena gyámja, meg kellene védenie őket, de a vérszívókkal semmit sem tud kezdeni, hiszen ő csak egy ember. Mit tehetne, ha már a saját rokonai így bánnak vele, és bele sem gondolnak, ezzel mekkora fájdalmat okoznak neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   

Vissza az elejére Go down
 
A ház egyéb részei
Vissza az elejére 
5 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: