The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A ház egyéb részei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Csüt. Ápr. 21, 2011 6:31 am

Most mit tettem, a végén még azt hiszi emberi dolgokról szeretnék neki beszélni. Furcsa volt, hogy a nyakamon terpeszkedő tapaszt figyelmen kívül hagyta, elcsodálkoztam. Lehet, hogy a nővérem még nem esett vele túl a nagy beszélgetésen?Gondolkozva pillantottam fel, az eddig oly intenzíven bámult elhordott tornacsukámról.
-Azaz igazság, hogy nem csak ez a mondani valóm. Elena már mesélt neked egy pár dologról?- Köhintettem kínosan, nem én szerettem volna lenni az aki beavatja, de üsse kő elmondom a vámpíros sztorimat.
-Ez a seb nem véletlenül van ott ahol...-Suttogtam egész közel hajolva a nagynénémhez meghittebb légkört teremtve. Tudtam ketten vagyunk mindössze a házban, mégis ilyen intim dolgokról nem szerettem volna, ha bárki hall. És itt még a falaknak is füle van, Elijahhal való találkozásom óta megtanultam elővigyázatosnak lenni.
-Megismerkedtem valakivel, aki más mint a többiek elég közel kerültünk egymáshoz...- Félbeszakítottam a mondatot, hagytam céltalan lebegését családi házunk ódon falai között. Gondoltam megvárom amíg megemészti a dolgot, nehéz lehet ennyi mindent egy szuszra megérteni. Sajnáltam a törékeny nagynénémet, elég erős személyiség, de oly sok minden szakadt egy pillanat alatt az ölébe, nem szívesen lennék a helyében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Ápr. 20, 2011 2:47 am

Jenna bólintott, és követte a fiút a nappaliba, majd leült mellé a kanapéra. Nocsak, hirtelen mindenki rájött, hogy nem a legjobb ötlet titkolózni előtte? Vagy mi más lehet, amit Jeremy ilyen drámai felvezetés következtében szeretne elmesélni? A nő szinte már félt attól, amit hallani fog, mert rosszabbnál rosszabb dolgokra számított figyelembe véve az előző pár napban megtudott dolgokat: vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok… csak így kulcsszavakban. Mikor azonban a fiú az iskolával jött, a megkönnyebbüléstől halványan elmosolyodott. Sajnálta, de az utóbbi időben tényleg nem figyelte, hogy a gyerekek milyen teljesítményt nyújtanak az iskolában. Az Alapítók napja óta az egész város felfordult, a sok kavarodás, és az utóbbi napok sokkja kirántotta a nyugodt hétköznapokból, és nem jutott ideje ilyen emberi dolgokra koncentrálni, márpedig gyámként kötelessége lenne. Bár, ha igazi gyám lenne, olyan aki valóban helyettesítheti, hacsak részben is, de a szülőket, akkor észrevette volna, hogy valami nincs rendben. Így utólag pedig nem jött rá, hogy hol rontotta el.
- Jó. Majd a héten beszélek vele – sóhajtott Jenna, és arra gondolt, hogy hogyan sűríti majd bele a már így is zsúfolt programjába. Mindegy, majdcsak megoldódik valahogy!
- A lógás még megbocsátható, de nem szeretném, ha megbuknál! – mondta Jeremy-nek. Hangneme egyszerre volt kedves és megértő – hiszen egykor egy időben ő is elég sokat lógott a suliból – és egy kicsit megrovó, szülői tekintélyt parancsoló – erre pedig az utóbbi időben szokott rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Ápr. 19, 2011 7:28 am

Meredten bámultam magam elé, miközben megkezdtem hosszasnak ígérkező mondandómat. Az eddig kezem által takarásban tartott tapaszról lassan lecsúsztattam az ujjaimat. Nem tudtam mivel kezdjem, legszívesebben átöleltem volna, talán a férfiúi büszkeségem gátolt ebben. Nem voltam a szavak embere, és ez a pillanat csak még jobban engedett ráeszmélni.
Levetettem magam a kanapéra, Jenna felé néztem és reméltem venni, fogja az adást. -Azt hiszem jobb ha leülsz...- Sóhajtottam egy óriást és azon kezdtem gondolkozni, hogy miként fogom ennek a törékeny, érzékeny nőnek mindezt a nyakába zúdítani.
Kezdtem ráeszmélni, hogy nem volt a legjobb ötlet eltitkolni előle a vámpírok kilétét. Őszinte szerettem volna lenni, nem reméltem száz százalékosan, hogy tényleg menni fog. Mondani könnyű megtenni annál nehezebb.
Úgy döntöttem könnyed témával kezdek, ami erősen kötődik az emberi léthez.
-Az igazgató behívott téged a suliba. Zavarja a sok lógás, és a többi dolog...-Mondtam rekedtes, visszafogott hangon. Rápillantottam egy pillanatra mély, fájdalmas tekintettel. Annyira sajnáltam, kímélni akartam, megóvni. De hogyan?
Minden lépésemmel a rossz irányt követtem...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Ápr. 19, 2011 4:09 am

A Phoebe-vel való találkozás sok minden mellett arra is ráébresztette Jenna-t, hogy nem könnyű ilye súlyos terhet, titkot cipelni. Megosztani pedig talán a legnehezebb, hiszen senki sem akarja, hogy miatta másnak is terhet kelljen vinnie. Ezért igazságtalanság lenne tőle, ha neheztelne Rick-re, Elenára vagy akár Phoebe-re. A nőnek fájt a gondolat, hogy barátnője évekig nem osztotta meg vele titkát, csakmert félt, hogy mit fog szólni hozzá. Így Alaric-re sem tudott haragudni. Persze a helyzet más lenne, ha magától jött volna rá ennek világnak a létezésére, és a férfi a szemébe hazudott volna, de Jenna különösen örült, hogy nem így történt.
Mostanában az egyetemi szakdolgozatán dolgozott elég sokat, így ha nem volt muszáj ki sem mozdult a szobájából. Most is csak azért ment le a konyhába, hogy igyon valamit, mert hihetetlenül megszomjazott a temérdek mennyiségű tanulmány olvasgatásában. Útközben botlott Jeremy-be, aki úgy állt az előszobában, mintha attól félne, hogy rászakad a plafon. Persze lehet, hogy csak ezt is beképzelte magának, mert mostanában paranoia kezd úrrá lenni rajta, ugyanis mindenfelé vérszomjas vámpírokat és tőlük rettegő emberkéket lát.
- Szia! – köszönt halkan, és visszafogta magát, nehogy lerohanja azzal a bunkó kérdéssel, hogy miért nem mondta el neki a vámpírok létét. Olyan régen beszélgettek, nem lenne a legjobb ezzel indítani.
- Hogy vagy? – kérdezte inkább, megállva a lépcső alján, s ezzel megszakítva útját a konyhába. Végigtekintett a kissé idegesnek tűnő fiún, és aggódva összevonta a szemöldökét. Mi történhetett?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 18, 2011 4:29 am

Láttam Jane-en, hogy gyorsan biztonságban akar tudni. Rossz érzés volt számomra, hogy az akit az életem árán is szeretnék megvédelmezni és ennyire sokat jelent nekem, sokkal erősebb nálam.
-Én is szeretlek!-Súgtam válaszként gyengéden a nyakába bújva. Nem sokat teketóriázott, elmondta mit szeretne majd ment is, a következő pillanatban arra eszméltem, hogy már el is tűnt, az ajtó meg hangosan kattogva becsapódott.
Most jött a nagy beszélgetés Jennával, eddig valamennyire kitudtam kerülni, de az igazgató megfenyegetett, hogy behívja ha nem számolok be a lógásaimról, drogozásokról. Tudom nem volt szép dolog, mostanában nem foglalkoztam az érzéseimen kívül semmivel. És a helyzet megkoronázása gyanánt még az óriási vámpír harapást takaró tapasz is ott égtelenkedett a nyakamon.
Az utóbbi pár napban voltam betépve is. Szuper! Esküszöm Jenna mindent észre vesz.Vajon tud már a vámpírokról? Eléggé elzárkóztam a családomtól mostanában.Tudtam Ők nem olyan emberek akik ezt olyan könnyen veszik, mindig aggódnak értem, nem vagyok már olyan kölyök... igaz csak 15 éves...Lassan besétáltam a nappali közepére és reméltem szót fogunk érteni.
Az biztos, hogy nem lesz könnyű...Várakozás közben elgondolkoztam az elmúlt napok eseményein, mennyit változtam, furcsa bevallani, de már nem érzem magam "kicsi Gilbertnek, Elena öccsének". Mindig ezt a bélyeget nyomták rám az emberek, elegem kezd lenni ebből. Féltem a nővéremet nagyon, aggódok miatta, és mégis csak egy dolog kering a fejembe, amit ha megtennék mindenki csalódna bennem...
Vámpír szeretnék lenni, Jane-el akarom tölteni az idők végezetéig minden perc össze pillanatát. Felemészt a bánat, hogy mi lesz ha én meghalok, megöregszem. A fiatal lány miért szeretné a vénembert?Nem célom csalódást okozni senkinek, de megfelelni sem.Egyelőre még várok, az bizonyos, Jenna és Elena sem lenne oda egy vámpír családtagtól. Nem szeretnék védtelen lenni, megakarom menteni, biztonságot adni a szeretteimnek, de kérdem én: Miként ha gyenge ember vagyok?Teljesen megzavarodtam, legszívesebben elsírnám magam, az biztos, hogy nem vagyok rendben. Színjátékra fel a családomnak kisebb gondja is nagyobb annál, hogy engem pátyolgasson.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Ápr. 16, 2011 9:32 pm

Még egy ideig tehetetlenül álltunk Jeremyvel a bejárati ajtó előtt és csak egymást bámultuk. Folyamatosan Elijah üzenetét ismételgettem magamban és ízlelgettem.
Egy hirtelen jött ötletből kifolyólag megragadtam az ajtókilincset és betoltam a házba Jeremyt, de én nem mentem be. Még egyszer végigfutottam a hirtelen támadt ötletemen, majd Jeremy szemébe néztem és szinte csak suttogva megszólaltam.
- Jenna biztos itthon van. Beszélgess vele. Mondj el neki mindent, amit jónak látsz és próbáld rávenni, hogy soha senkit ne engedjen be, mielőtt nem nézted meg, hogy ki az. Ha találkozok Elenával idehozom, hogy átadhasd neki az üzenetét, de én most elmegyek. Van egy kis elintéznivalóm. - végigsimítottam az arcát, majd egy gyors csókot nyomtam a szájára. Mélyen a szemébe néztem és folytattam. - Szeretlek! - Gyorsan becsaptam az ajtót az orra előtt. Zsebrevágtam a kezemet és elindultam az érzéseim után. Meg kellett találnom a Salvatore fivéreket. Nekik is tudniuk kell Elijahról.
Szépen lassan sétáltam, amíg vagy háromutcányira nem kerültem a Gilbert háztól. Arra gondoltam, hogy onnan már nem figyel annyira Elijah és eltűnök a fák között. Gyorsan bemásztam a fák lombjai közé, majd vámpírsebességgel száguldottam az erdő mélye felé remélve, hogy az érzéseim nem csalnak és az egyik Salvatorét ott találom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Csüt. Ápr. 14, 2011 2:18 am

Először azt hittem, hogy valami komolyat fog kérdezni, de nem, kérdésére nehezen tudtam válaszolni, mert nevettem. Nevettem, mert boldog voltam, amiért Jenna tudott nevetni ezek után. Joey McJeffrey... nem is tudom miért bírtam annyira azt az embert. De ahogy változik a világ, úgy változom én is.
- Nem, én a személyes ügyeimet nem szoktam boszorkánysággal megoldani. Na, jó... azért régebben csináltam néha - mondtam nevetve, majd elvettem a nyújtott zsebkendőt. Gyengéden szemem alatt letörtöltem az ott maradt cseppeket, majd megszólaltam újból.
- De amúgy mostanában nem szoktam bosziskodni... már el is felejtettem sok mindent - mondtam neki. El is felejtettem, hogy hogyan kell egy könyvet leszedni a polcról.
Ránéztem az órámra, nagyon gyorsan telt az idő. Nem is tudtam, hogy már ennyi az idő.
- Huh... - álltam fel, majd az előszoba felé mentem - Gyorsan telik az idő... Még több mindent is el kell a lakásommal kapcsolatban végeznem, úgyhogy mennem kell - megöleltem Jenna-t, kiléptem a házból, majd még visszanéztem és integettem is neki.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Ápr. 12, 2011 6:27 am

Jenna bólintott, és leült barátnője mellé. A tény, hogy Phoebe boszorkány miért változtatna a barátságukon? Az már más tészta, hogy mindeddig titkolta ezt előle! Viszont ezt Jenna könnyebben fel tudta fogni, és megérteni, mert ez nem olyan életbe vágó és létfontosságú. Phoebe számára bizonyára az, de az ő életére nincs akkor hatással, ellenben azzal, hogy Elene egy vámpír barátnője. Visszagondolva a nő valószínűleg kinevette volna Phoebe-t, bármennyire is jó barátnők, ha pár éve előáll azzal, hogy boszorka. Ő sosem hitt az ilyesmiben, viszont az elmúlt napokban gyökerestül megváltozott a világnézete, és a képe arról, hogy miben hisz.
- Akkor árulj el valamit... – kezdte Jenna komolyan, de lassan elmosolyodott. Nem akart hűvösen viselkedni ezentúl barátnőjével, szerette volna megtartani a jó kapcsolat, így inkább a komolyabb téma helyett valami könnyeddébb, szinte már elviccelőset hozott fel:
- Főiskolán szerelmi bájitallal happoltad el előlem Joey McJeffrey-t? – kérdezte, és kénytelen volt elnevetni magát visszaemlékezve az időkre, amikor a főiskola futball-ösztöndíjas sztárjáról áradoztak és a kegyeiért versengtek. Talán ezzel feloldhatja a hangualtot, és tényleg úgy beszélhetnek tovább, mint két barátnő, nem mint két bőgős liba. A könnyekre gondolva Jenna elő is halászott az egyik kis polcból egy papírzsebkendős dobozt, és Phoebe felé nyújtotta.

//Szünetelve//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Ápr. 12, 2011 5:38 am

Megölelt Jenna... ez most nekem nagyon sokat számított, nagyon. Féltem a jövőtől, és tessék, nem lett nagy baj, talán még jóra is fordul. Jenna azt mondta nem változtat semmin, de szerintem igen, nagyon is sok mindenen. Lehet, hogy most már nem leszünk annyira nagy barátnők, lehet, hogy már nem megyünk el együtt shoppingolni, nem megyünk el együtt vacsorázni. De azért megnyugtatott, amit Jenna mondott, nem hittem volna, hogy pont ezt mondja.
- Tényleg úgy gondolod? - kérdeztem Jenna-tól, de most már elfogadtam a helyet, amit nem régiben kínált nekem.
- Figyelj... bármit elmondok, amit csak akarsz - mondta kicsit fekvidítva magát, de azért még nem volt boldo. Úgy érezte, hogy most leesett egy kő a szívéről, érezte, hogy megkönnyebült, megtette, amit sok évvel ezelőtt nem mert.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Ápr. 12, 2011 3:41 am

Olyan volt, mintha egy kisfilmet játszott volna le maga előtt: Jenna látta a megismerkedésüket, a mozizásokat, a közös nyarakat a tengerparton, a pizsama-partikat, amikor egymás vállán sírták ki a szívfájdalmaikat, minden titkukat megosztották egymással. Mert ilyenek a legjobb barátok, és bár az utóbbi időben nem találkoztak, a nő mindig is annak tartotta Phoebe-t, egy őszinte, igaz barátnak. És most sem hazugozhatja le, hiszen nem kerülgeti a forró a kását vagy homályosít, egyszerűen válaszol a feltett kérdésre, pedig az egyenes beszéd valahogy sosem jött a barátnője szájára. Ő volt az, akit Jenna még magánál is szétszórtabbnak és szeleburdibbnak ismert, olyan embernek, akivel együtt képes lenne fenekestül felfordítani a világot. A világot, melyről pár napja még azt hitte, hogy csak hétköznapi emberek lakják, nemrég megtudta, hogy vámpírokkal van tele… erre most mit kell hallania? Hogy még vérfarkasok és boszorkányok is léteznek! Persze, persze gondolhatta volna, ha egyszer vérszívók, akkor miért ne létezhetnének a horror-filmekből már olyan jól ismert farkasemberek? És a boszorkányok? Salem meg minden, az a sok legenda és történet! Ezek után talán jobb lesz, ha elkezd hinni a Mikulásban is.
Jenna-nak percekbe telt felfognia, amit ezt követően mondott Phoebe: hogy boszorkány. A legjobb barátnője talán egy seprűn lovagló, varázsfőzeteket kotyvasztó vasorrú bába lesz vénkorára, ez bármelyik szenilis néniről el lehet képzelni, de Phoebe nem az a fajta. Jenna-ban ellenérzések viaskodtak, mert ütköztek a nézetei a boszorkányokról, illetve Phoebe ismerete. Ezt a kettőt egyelőre nem tudta összeegyeztetni. Viszont mikor barátnője sírva elfordult, nem számított az, hogy mi, Jenna nyugtatásképp megölelte, és butaságokat motyogva addig nem engedte el, míg nem érezte a nőn, hogy elcsendesedett.
- Css… Semmi baj. Phoebe, ez nem változtat semmin! – mondogatta, és mondta volna, hogy „minden rendben lesz”, de sajnos, ezt ő sem merte kijelenteni. Nem, mert félt a jövőtől, attól, hogy mi vár még rájuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Ápr. 12, 2011 3:05 am

Tudom, hogy most már nincs visszaút. Tudom, hogy most már nem hazudhatok, az csak nekem lesz rosszabb. Meg kell mondanom mi vagyok valójában, főleg annak az embernek, akit nagyon szeretek, meg kell mondanom... nem tehetek mást. Eddig kibírtam, hogy nem mondom el neki, de most már nem, már felnőttem szívben is és láélekben is, tudom mi a jó és mi a rossz, meg tudom azokat különböztetni.
- Legalább is a mi szempontunkból - válaszoltam rá, de most már el kell mondanom. Előbb vagy utóbb ki fog derülni, és jobb ha előbb túl vagyok rajta.
- Hát... a vámpírokon kívül léteznek még másféle lények is - kezdtem bele, nehéz lesz elmondani, az biztos.
- Nem tudok róluk sokat, de vannak vérfarkasok. És még... léteznek... boszorkányok is - mondtam a szemébe nézve. Itt van előtte egy boszorkány, aki a legjobb barátja, akire mindig számíthatott bajban.
- És egy boszorkány itt áll előtted - mondtam ki azt, amit nem bírtam a főiskolai évek során, mert mindig úg éreztem, hogy közbejön valami. De most megtörtént, elmondtam neki, elmondtam neki a számomra lehetetlent. Legszívesebben azt akartam most, hogy öljenek meg, vagy történjen valami, de semmi, nagy csend volt. Nem változott semmi, csak Jenna, Ő még sápadtabb lett. Semmilyen pillanatot nem szoktam előre tervezni, hagytam, hogy a sors döntsön azokban az ügyekben.
Elfordultam és egyre több könnycsepp jött ki a szemem sarkából. Régen sírtam már így, nem tudok megbocsátani magamnak, ezt már nem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 11, 2011 6:46 am

SZÜNET
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 11, 2011 6:44 am

Amiről nem tudsz, nem fáj. Olyan igaz. Mintha az embert egy világot átszövő háló választaná el a valóságtól, és ez a válaszfal csak azt engedi látni, amit az éppen aktuális személy látni akar. Aztán jön valaki, aki felnyitja a szemed, és a háló már-már pixelről pixelre bomlik el, mígnem végül darabokra hullik. Ennyi lenne a világ? Az, amit beleképzelünk?
Jenna tartott tőle, hogy még számtalan természetfölötti meglepetésben lesz rész, hiszen ha vámpírok léteznek, mi akadályozza meg azt, hogy Harry Potter egyszer csak életnagyságban megjelenjen a kandallóban? Emellett a nő elhitte, hogy Phoebe, Elena - sőt mindenki – csak jó szándékból hallgatta el mindezt előle, de igazán ez nem változtatott a dolgokon.
- Rosszabb? – kérdezte nagy szemekkel. Nem értette, mégis mire célozhat Phoebe. Mi lehet rosszabb a vámpíroknál? És miféle titkot őrizgetett ennyire ilyen hosszú időn át?
- Phoebe, megijesztesz! – vallotta be Jenna kis rémülettel a hangjában. Még a végén kiderül, hogy ő is az! Jenna-val forogni kezdett a világ! Csak azt ne… nehogy már Phoebe is egy legyen a vérszívók közül!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 11, 2011 6:33 am

- Lassan 15 éve - mondtam egyszerűen, hisz ha magyaráznám, akkor sem lenne jobb. Miután boszorkány lettem, nem sokkal tudtam meg, hogy léteznek más féle lények rajtam kívül.
Következő kérdését el tudtam fogadni, hisz szinte mindenki ezt kérdezné, ha megmondanám neki. De a választ magam sem igazán tudom.
- Figyelj... nem akartalak belekeverni ebbe - mondtam neki, majd folytattam - meg hát nem tudtam, hogy érdekel... - szólalt meg, majd eszébe jutott még valami:
- De nem ez a "legnagyobb titkom", van ennél még rosszabb is - mondtam neki, majd megkérdeztem tőle, hogy elmondjam-e.
Fogalmam sem volt, hogy jól cselekszem-e. Ebbe sohasem voltam jó...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 11, 2011 6:24 am

Jenna nem gyártott előre lehetőségeket, hogy mit válaszolhat Phoebe, de csak mert egyszerűen nem kellett szándékosan gyártania, a válaszok sorra egy pillanat alatt végigfutottak benne. Ott volt az eshetőség, amit a legvalószínűbbnek tartott: Phoebe kineveti, és megkérdezi, hogy melyik bugyuta horror-film hatására gondolkozik ilyenekről. Aztán a másik véglet az lett volna, hogy felcsillan a szeme, és Jenna évek után megtudja, hogy barátnője rajong a vámpírokért – persze csak a filmbeliekért. E kettő kört persze számos másik sorakozott, viszonyt Phoebe bizonytalan, már-már óvatos motyogása nem volt köztük. Mikor a nő ahelyett, hogy leült volna elfordult, Jenna kezdte paranoiásnak érezni magát, hiszen eszébe jutott egy eddig számba sem vett lehetőség: mi van ha Phoebe is tud a vámpírokról? Nem, az nem lehet próbálta bebeszélni magának, de barátnője arca mindent elárult, ahogy hamarosan szavai is. Jenna csak szánalommal tekintett magára. Hogy lehet, hogy mindenki átveri? Miért hiszi azt mindenki, hogy egy egyszerű „sajnálom”-mal semmissé lehet tenni hosszú idők hazudozásait? Erőt vett rajta az érzés, hogy csak túlreagálja az egészet, és kezd megőrülni. Ezt teszi az emberekkel a tény, hogy vámpírok léteznek? Jó tudni.
- Phoebe… Mégis mióta tudod? – kérdezte Jenna elképedve, és felemelkedett a kanapéból. A nő elé sétált, és mélyen a szemébe nézett. Látni akarta bennük az igazat, azt amit elhallgatott előle. Mégis mennyi ideje titkolózhat? Talán az egész barátságuk hazugságokra épült?
- Miért nem mondtad el? – folytatta, szinte suttogva. Alig tudta elhinni mindezt, de számára most ez volt a fontos kérdés: Miért?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 11, 2011 5:56 am

Vámpírok... azt hittem, hogy mindjárt el fogok ájulni. Ettől féltem, mióta ismerem Őt. Szinte minden héten féltem, hogy meg tudja, de kitől tudta meg? Jaj, most mint mondjak? Nem akarok a barátságunkon, és... félek, hogy emiatt rosszabb lesz. Jenna sosem hitt az ilyenekben, ezért sem mondtam el, mert tudtam, hogy nem venné jól, lehet, hogy hülyének hinne.
Láttam, ahogy Jenna-nak a szeméből kijött néhány könnycsepp, legszívesebben odamentem volna hozzá, és megöleltem volna, de melléülni sem tudtam volna, annyira rosszul érzem magam, hogy nem mondtam el neki.
- Hát... Mmm... Jenna - mondtam határozatlanul valamit, majd folytattam. Ebből már rá lehetett jönni, hogy tudok róluk. Megfordítottam úgy a fejemet, hogy nem igazán lásson, szégyeltem magam. Kicsordult pár könnycsepp a szememből, majd visszafordultam.
- Sajnálom, de... tudok róluk - nem akartam a forró kását kerülgetni, így megmondtam. Nem tudtam mit mondjak róluk, ráadásul ha már a vámpíroknál sokkba kerül, akkor mi lesz ha megmondom neki, hogy boszorkány vagyok? Szerintem ijjedtében összeesne vagy kizavarna a házból.
- Bármit elmondok, csak bocsáss meg nekem - kérleltem Jenna-t, de szemébe nem tudtam nézni, ahhoz túlságosan is féltem. Féltem, én már most féltem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 11, 2011 5:42 am

Mielőtt Jenna válaszolt volna a kérdésre apró intésekkel betessékelte a házba Phoebe-t, és becsukta mögötte a bejárati ajtót. Hirtelen nem tudta, hogy mit feleljen egy ilyen kérdésre, hogyan is vághatna bele. Megértheti-e bárki a problémáját? Probléma-e egyáltalán, ha megtudjuk, milyen is valójában a világ? Gyerekkora óta tanulja az ember a fizikai törvényszerűségeket, és nincsen vele semmi baja. A föld forog, oké, elfogadod, és túllépsz rajta. Léteznek mérges pókok, vállat rántasz, és reméled, hogy nem futsz össze eggyel sem. De váratlanul megtudni, hogy a valóság sokkal többet tartogat, mint amit valaha is hittél vagy tanultál az iskolában, sokkal inkább hasonlít horror-filmekhez… ez már rémisztő. Talán, ha a vámpírok létének információmorzsáit apránként adagolnák au emberek életébe ugyanolyan természetesnek vennék, mint azt, hogy a hó fehér és hideg. De meglehet, hogy kitörne a pánik és káosz uralkodna el. Minden bizonnyal ettől félve, tartják inkább titokban a vérszívók létét, a róluk tudók. A vámpíroknak meg mégsem származik előnyük abból, ha híresztelik mik!
- Kérlek, ne nézz őrültnek, de muszáj megkérdeznem… Mit gondolsz a vámpírok létezéséről? – kérdezte Jenna óvatosan, és leült a kanapéra. Megpaskolta maga mellett a helyet, hogy Phoebe is üljön le. Gyorsan letörölte a kibuggyanó könnyeit, és érdeklődő arcot vett fel. Teljesen sablonos témaként hozta fel, mintha csak az egyik szakdolgozata miatt érdeklődne erről. De Phoebe is sejtheti, hiszen jól ismeri, hogy ennél többről van szó. Nem akarta Phoebe-re zúdítani a tudást, előbb inkább puhatolózik egy kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Moore

avatar

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 11, 2011 5:30 am

Amint tudtam elindultam a Gilbert házba, mert Jenna beszélni akar velem. Nem tudom, hogy miért, de eléggé tartok tőle, hogy nem jó dolog miatt. Nem szokása Jenna-nak, hogy problémáit nekem meséli el, főleg mostanság. Remélem, hogy nincs semmi baj. Remélem, hogy csak úgy akar beszélni.
Fekete bőrkabátot és szűk farmert vettem fel. Szokásomhoz híven kényelmes cipőt vettem fel, bár a házam nem messze volt innen, de úgy gondoltam, hogy Jenna beszélgetése után elmegyek sétálni egyet, nem árt.
Csengettem, majd miután kinyitottam az ajtót odamentem hozzá, ha már azt lehet sétálásnak nevezni. Megölelt, ami már régen volt igazán barátias, régen volt már olyan ölelés, mikor érezhettem, hogy igazán a barátom. Szipogott, ez nem jelent jót. De mi lehet a baja, kicsit sápadt is volt, sose láttam ilyen szomorúnak.
- Mi történt Jenna? – kérdeztem tőle, miután abbahagytam az ölelést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 11, 2011 5:24 am

Jenna a történtek után legszívesebb ki sem kel volna az ágyából, ott akart maradni, és feladni mindent. Aztán lebeszélte magát ebbéli terveiről, és a napi rutin szerint indult ennek a hétnek is, de hamar megbánta ezt a döntését. A tükörbe pillantva egy becsapott és elárult ember képét látta. Úgy érezte, bármikor erőt vehet rajta a sírás, amit már egy ideje magában tart. Erős ellenérzések voltak benne, hiszen egyrészt örült, hogy megtudta ezt a dolgot a vámpírokról, de nem tudott túllépni azon, hogy hazudtak neki, és titkolóztak előtte. Ez akkora traumát jelentett számára, hogy nem tudta, el tudja-e felejteni valaha. Rick-kel szemben már az első pillanattól fogva enyhült a haragja, hiszen a férfi maga volt, aki beavatta ebbe a világba, ő végre előállt az igazsággal. De igazán nem tudta, hogy most hányadán is áll vele, hiszen megtudta, hogy a felesége nem is halt meg. Ez sok gondolkoznivalóra adott okot a nő számára. Egyszerűen nem tudta, hogy kivel beszélhetne ezekről a dolgokról, pedig ki akarta önteni a szívét valakinek. Aznap az egyetemre sem volt kedve bemenni, úgy érezte az órák kínszenvedéssel telnének, így inkább beteget jelentett. Igazából csak lelki gondjai voltak, de azok nagyok. A megoldás a problémájára meglepetésszerűen érkezett: eszébe jutott, hogy a legjobb barátnője, Phoebe nemrég a városba érkezett. Vele mindent meg tudott beszélni. És ő nem fog előtte titkolózni, joga van neki is tudni, ha a városban marad, milyen veszélyek leselkednek rá. Így írt egy SMS a nőnek, amelyben röviden kifejtette, hogy beszélni szeretne vele, és át tudna-e most jönni? Választ nem kapott, így először kicsit le is tört, de hamarosan meghallotta a csengő halk zaját, és szélesre tárta az ajtót. Phoebe azonnal rohant hozzá, nem hiába a legjobb barátnők. Jenna-n erőt vett a megkönnyebbülés és a meghatódás, és nagy öleléssel fogadta barátnőjét.
- Úgy örülök, hogy eljöttél – mondta kissé szipogva, miután hátralépett, és intett Phoebe-nek, hogy jöjjön be a házba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 04, 2011 9:06 am

Odaléptem Elena elé és teljes erőből, szeretettel átöleltem, sok érzelmet vegyítettem ebbe az egy mozdulatba.
-Köszönöm!-Suttogtam a nővérem nyakába, majd gyorsan átvettem a zsepit és már indultam is az emeletre.
-Jane már vár...-Köhintettem el magam, majd kettesével véve a lépcső fokokat már rohantam is, hogy életem egyik legromantikusabb estélyét töltsem el a szerelmemmel. Az élet egyszeriben olyan könnyűnek és gyönyörűnek tűnik...


//BEFEJEZETT//


A hozzászólást Jeremy Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 11, 2011 9:39 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 04, 2011 8:52 am

Meglepetten pislogtam Jeremyre, és annyi minden kikívánkozott volna belőlem, amitől talán egy örök életre megbántom Jeremyt, de inkább lenyeltem, mikor láttam, hogy mennyire fontos neki ez a dolog.
- Egy percre se gondold, hogy Stefannal vagy Damonnel akarnám orvosolni a mi problémánkat, Jeremy - néztem rá őszintén, majd előhúztam a zsebemből egy zsebkendőt, és a kezébe nyomtam.
Sóhajtottam egy nagyot, majd elfordítottam róla a pillantásom, és a szőnyeget kezdtem fixírozni. Tudtam, hogy beszélnem kell majd erről Damonnel, meg kell tudnunk mindent erről a Janeről. Nem hagyhatom, hogy Jeremy holmi vámpírral futkározzon össze-vissza. - Jól van... - egyeztem bele, bár tudtam, hogy ezt a témát még korántsem zártuk le. - Ha szereted, hát szereted. A szerelem már csak ilyen - mosolyodtam el halványan, és a saját példámra gondoltam. Két vámpírba szerettem bele, és fogalmam sincs, hogy mi lesz velem. - De vigyázz magadra kérlek... - tettem hozzá aggódóan, és még csak gondolni se mertem rá, mi lesz akkor, ha Jeremy esetleg még többet tud meg. Mondjuk Katherinet, vagy bármi mást...
Vissza az elejére Go down
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 04, 2011 8:43 am

Teljesen magamba fordultam, Elena nem érti, hogy minden porcikámmal szeretem?
Legördült egy könnycsepp az arcomon, már megint kezdek elgyengülni...
-Már teljesen belebonyolódtam, és ő sosem bántana engem. Ez a kapcsolat pillanatnyilag az egyetlen öröm forrás az életemben.-Mondtam megrendíthetetlenül, a közepén egy kicsit megcsuklott a hangom.
Fájdalmas képet vágtam, de úgy is éreztem magam, mint egy utolsó senki. Mostanában nagyon labilis volt a hangulatom, depressziós voltam és nagyon könnyen fakadtam sírva. Nehéz volt kordában tartani az érzéseimet, de erről senki sem tudott, próbáltam kívülről összeszedett képet mutatni...
-Szeretem, Elena és ez most nem csak valami pillanatnyi kamaszszerelem, hanem halálosan komoly! És nem állhatsz az utunkba.-Húztam össze tehetetlenül a szemöldököm.-A Salvatore tesókmeg amúgy sem tudnak segíteni ugyanis Jane mindnyájuknál erősebb.- Feleltem szúrósan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 04, 2011 8:34 am

Anna. Amint ezt a nevet meghallottam kirázott a hideg. Vajon Jeremy tudta, hogy a lány akit szeretett, az gondolkodás nélkül elrabolta a nővérét, és képes lett volna feláldozni, csakhogy elérje a célját? Megráztam a fejem... még csak gondolni sem akartam arra az időre, és hálát adtam az égnek, hogy Jeremynek nem esett baja, míg azzal a lánnyal volt... legalábbis, fizikai baja nem lett. Fájt visszaemlékeznem a pillanatra, mikor megtaláltam Jeremyt az ágyában fekve, túladagolva, és azért kellett aggódnom, hogy nehogy Stefan sorsára jusson, és belőle is vámpír legyen.
A sok emlék közepette próbáltam jeremyre összpontosítani, és erőteljesen figyeltem minden egyes szavára.
És megint megtörtént. Jeremy ismét egy vámpírba lett szerelmes... Le se tagadhatná, hogy testvérek vagyunk. De... nem engedhettem. Nem hagyhattam, hogy egy vámpírral legyen. Még anélkül is veszélyes velük lenni, nemhogy... Nem!
- Jeremy... - kezdtem, és azon gondolkodtam, hogy miként tudnám erről az egészről lebeszélni. - Bármennyire is kedves vagy elbűvölő... ő egy vámmpír. Bármikor bajod eshet, ha vele vagy... kérlek, ne bonyolódj vele kapcsolatba. Nem tudom mit csinálnék, ha valami bajod esne - mondtam őszintén, és a kezére raktam az enyém. Tudtam, hogy ha a testvérem elhatároz valamit, nagyon nehéz eltántorítani tőle, de egy próbát emgért.
Vissza az elejére Go down
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 04, 2011 8:21 am

Sóhajtottam egy nagyot, majd mint egy példás testvér belekezdtem az elején.
-Tudod, Anna mondott el mindent...-Kezdtem el lassan, megint jöttek a fájdalmas emlékek a szó hallatára, de már nem olyan mélyről mint eddig.
Megborzongtam, majd kicsit közelebb húzódtam a nővéremhez, bizalmasabb légkört teremtve.
-Na jó nem kertelek...Összejöttem egy lánnyal, akiben nem is hinnéd mennyi közös van Stefannal...-Hadartam egy szuszra, kicsit próbáltam lendíteni a beszélgetést, hátha könnyebb lesz...
-Jane-nek hívják és ő is vámpír, méghozzá eléggé idős...De nagyon kedves, elbűvölő, és nagyon fontos nekem, mindent megtennék érte,sőt azt hiszem totál beleszerettem!-Mosolyodtam el intenzíven, a szemem csillogott, semmi kétség teljesen rabjává váltam a lánynak...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 04, 2011 8:11 am

Reméltem, hogy egy rendőr sem cirkál Mystic Falls utcáin, mert ha most megállítottak volna, biztos, hogy búcsút inthettem volna a jogsimnak. Bár nem ittam túl sokat Lockwood buliján, mégis... ennyi pont elég volt ahhoz, hogy felelősségre vonjanak, és súlyos következményei legyenek.
A szerencse most nekem kedvezett, alig voltak már az utakon. Mikor megérkeztem a Gilbet ház elé, leállítottam a kocsit, kiszálltam, és sietve bementem a házba, ledobtam a cuccaimat, lehúztam magamról a cipőt, és végre fellélegezhettem egy picit.
Csoszogva bementem a nappaliba és leültem a kanapéra, de alig telt el pár perc, Jeremy állított be, majd leült mellém.
Elkerekedtek a szemeim azon amit mondott, és egy ideig képtelen voltam megszólalni, csak bámultam rá, mint aki azt sem tudja, hogy fiú-e vagy lány.
- Ki beszélt neked a vámpírokról? - néztem rá meglepetten, és éreztem, hogy az amiért eddig küzdöttem, romokban hever. Jenna tud a vámpírokról... és most már Jeremy is. Mi értelme volt eltitkolnom előlük bármit is? Hogy megvédjem őket... igen. És e mellől most sem tágítok.
Sóhajtottam majd beletúrtam a hajamba, és reménytelenül néztem Jeremyre.
- Mondjad... - legyintettem, és nagyon reméltem, hogy nem kapok szívrohamot attól amit hallani fogok. Túlságosan is fontos volt számomra Jeremy, és még csak a gondolatát sem bírtam elviselni annak, hogy bajban van, vagy rossz dologba keveredett.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   

Vissza az elejére Go down
 
A ház egyéb részei
Vissza az elejére 
6 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: