The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A ház egyéb részei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Ápr. 04, 2011 8:03 am

Fáradtan léptem a nappaliba, mostanában szinte egy szót sem váltottam a nővéremmel, tudtam a nagy lelkizésnek most jött el az ideje. Azóta, hogy összevesztem vele sok dolog történt ami megváltoztatta a véleményem...
-Tudod beszélnünk kéne...-Pillantottam Elenára, majd elfordultam tőle hiszen a büszkeségem tettem ezzel kockára.
-Nem haragszom rád, csak hirtelen sokkot kaptam az egész vámpíros sztori kapcsán!-Sóhajtottam fel, majd levágtam magam a kanapéra, csak amolyan pótcselekvés gyanánt.
-És el kel neked valamit mondanom, nem fogsz örülni, de nem szeretném ha előtted titkaim lennének...-Hadartam, gyorsan túl akartam lenni az egészen, de közbe meg jól esett, hogy valakinek ki önthettem a szívemet, nem sok emberben bízhattam meg mostanában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Ápr. 03, 2011 2:35 am

Jeremy az utóbbi időben elég problémás gyerek volt, de szerencsére kezdett visszatalálni régi önmagához, ami nagy örömmel töltötte el Jennát. Úgy tűnt egy rövid ideig, hogy a családi idill helyreállt, erre most jönnek a vámpírok, és belerondítanak ebbe is. Bár nem látta nyomát, hogy a fiú utálná Elenát, de ezek szerint ő sem tudhatta meg olyan régen a dolgot, és ezek szerint valószínűleg nem Elena és nem is Rick közölte vele. Talán ezért is mondta el Alaric, hogy neki ne úgy kelljen megtudnia, mint az unokaöccsének. Jenna aggódott a fiúért. Lehet, hogy találkozott egy vámpírral, és az keverte bele ebbe a világba? Nem is akart belegondolni, hogy Jeremy esetleg vámpírok társaságában lógjon. Ha kell, ezentúl szobafogságban tartja, csakhogy elkerülje ezt.
- Rick mondta el tegnap – felelt Jenna röviden a hirtelen beállt csönd után Elena kérdésére, és felállt a székről, fogta a borosüveget, betette a hűtőbe. Ennyi elég volt egy napra, kicsit több az italból vagy kicsit több információ még a végén megárt. Nem elég, hoyg vámpírok mászkálnak a házban fel-alá szinte napi rendszerességgel mindenkinek meg van rá a oka, hogy utálja a másikat. Szép kis család, mondhatom!
- Sok volt ez egy napra. Azt hiszem, elmegyek aludni – pillantott Elenára, és halvány mosolyt erőltetett magára, jelezve, hogy minden rendben van, és nem kell a lánynak aggódni miatta. Ha nincs is minden rendben, majd lesz.
- Jó éjt! – köszönt kedvesen, és fáradtan felcipelte tagjait az emeletre, letusolt, majd be is bújt az ágyba, remélve, hogy minden jobb lesz, ha majd holnap felkel.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Ápr. 03, 2011 2:06 am

Egy pillanatra azt hittem, hogy a Jenna szájában lévő pohár az én képemen fog landolni, de nagyot sóhajtottam megkönnyebbülésemben, mikor nem így történt.
- Jeremy még nem tudja... mármint a vámpírokról tud, de az én szerelmi életemről nem - hadováltam összevissza. - De nem úgy tudta meg, ahogy kellett volna - kezdtem puhatolózva, majd óvatosan Jennára néztem, és szomorúan rámosolyogtam. - Ebben a pillanatban is utál - közöltem kerek perec. Eszembe jutott, mikor beszélni akartam Jeremyvel erről az egészről még a Grillben, de elhajtott magától... és azóta nem is találkoztam vele, hogy vámpírvért ivott. Talán ezt az apró információt nem kötöm Jenna orrára. - De próbálok javítani a helyzeten, ígérem - tettem hozzá, remélve, hogy a nagynéném nem kap szívrohamot, amiért a család romokban hever.
Elhatároztam, hogy mindent megteszek azért, hogy Jeremyvel ismét jó legyen a kapcsolatom... olyan, mint régen, amikor még nem voltak se vámpírok, se ennyi bonyodalom az életünkben. Tudtam, hogy képes leszek rendbe hozni... rendbe kellett hoznom. - Kitől tudtad meg? - kérdeztem pár perc néma csend után, és elszakítottam Jennáról a pillantásom.
Vissza az elejére Go down
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Ápr. 03, 2011 1:55 am

Feleslegesnek nem felesleges titkolóznia, csak ezen túl már tényleg szörnyű lenne tőle, ha a nagynénje szemébe hazudna. Jenna úgy gondolta, ennél rosszabb, komolyabb témák már nem kerülhetnek terítékre. A beszélgetés borzalmas részén már túl vannak. Vámpírok kipipálva… vagyis hát nem egészen: Elena felhozta Stefan-t. A nőben vegyes érzelmek kavarodtak meghallva a rövid szókapcsolatot. Az első kérdése a „miért” lett volna, hiszen olyan jól megvoltak, a fiú volt, akinek köszönhető, hogy Elena túltette magát a szülei halálán, de aztán mégsem kérdezett semmit, mert aztán ott a másik oldal, amit nemrég tudott meg: Stefan vámpír. Nem lehet könnyű párkapcsolatba bonyolódni egy vámpírral. Hiszen ők örökké élnek, nem mellesleg véren. Jenna beleborzongott a gondolatba. Szóval végül kissé megkönnyebbült, azt hitte, Elena ezek után visszapártol korábbi szerelméhez, a minden ízben amerikai Matt Donovan-hez, akinél fontos szempont, hogy ember. Annak kell lennie, hiszen látta felnőni. De aztán jött a meglepetés, a hab a tortára: Damon… Jenna hirtelen nem tudta, hogy szembeköpje Elenát a szájában ízelgetett borral vagy nyelje azt félre, végül szerencsére sikerült megdöbbenését legyűrnie, és normálisan lenyelni az italt. Miért pont Damon? Annyi „veszélytelenebb” srácot találhatna, erre pont a város első számú rosszfiúját kell. Be kell ismerni, ezt a jelzőt, csak Jenna aggatta rá, de mások véleménye nem tudta megváltoztatni az övét, amit a férfiról alkotott.
- Inkább nem is mondok semmit – pislogott ezt az információt meghallva, és egy jó nagy kortyot ivott a borból, csakhogy magába tartsa a szitkot.
- És hidd el, én sem akarom, hogy közöm legyen a vámpírokhoz. Persze leszámítva azt a párat, akik az életünk részei… tekintve, hogy Damon… a barátod – nyögte ki, és maga is meglepődött, milyen nehezen fogadja el ezt. Úgy viselkedik, mint egy anya, aki nem akarja elfogadni, hogy a lánya felnőtt.
- Jeremy hogy viseli ezt az egészet? – terelte a témát, mert úgy érezte, jobb, ha s Salvatore-testvéreket hanyagolja mostanában. Nem elég, hogy vámpírok, Elena az egyik ágyából a másikéba jár.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Ápr. 02, 2011 11:51 am

Egy kicsit megkönnyebbültem, mikor láttam, hogy Jenna tényleg őszintén mondja, hogy nem haragszik. Aztán jött ismét a fekete leves. Nagyot nyeltem, és a kérdésére, egyből eszembe jutott Damon. "Elmondjam neki"? kérdeztem magamtól, majd beharaptam az alsó ajkam, és leültem vele szembe, majd felkönyököltem a pultra, és beletúrva a hajamba, bűnbánóan néztem rá.
- Gondolom felesleges most már titkolóznom - kezdtem, és tudtam, hogy igazam van. - Szakítottam Stefannal - néztem őszintén Jennára, és tudtam, hogy ez az információ is sem lesz közömbös a számára, hát még a következő. - És szerelmes vagyok Damonbe - tetem hozzá halkan, mintha attól félnék, hogy kitör a vulkán, ha meghallja. - És még mielőtt bármit mondanál... - kezdtem, és feltartottam a mutatóujjam, hogy megállítsam Jennát. - Tudom, hogy mit csinálok, és szeretném magam intézni a dolgaimat, még ha... most már nem is titok előtted semmi, viszont - néztem rá határozottan, majd a boros poharára néztem, és legszívesebben megittam volna az egészet. - Nem szeretném, ha mindezek ellenére bármi közöd lenne a vámpírokhoz, rendben? - kérdeztem, de fogalmam sem volt róla, hogy Jenna mennyi mindent tud. Vajon tud Katherineről? Talán már említette volna...

SZÜNET
Vissza az elejére Go down
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:47 am

Jenna még hálás is volt Alaric-nek, amiért lerántotta leplet erről az „apró” titokról. Csak így első ízben keveredett benne a düh, az aggodalom, a nem értés és persze félelem. Rick-nek még azt is elhinné, hogy ufók építették a Gízai piramisokat. Bízott a férfiban, és abban amit mondott annak ellenére, hogy nem volt bizonyítéka. Bár mondjuk mit is akar pontosan? Hogy támadjon rá egy vérszívó egy sötét sikátorban haza felé jövet? Dehogy, akkor inkább elhiszi így. Persze nem kellett sokáig győzködnie magát, hiszen aki régóta él ezen a környéken annak gyanús lehetett már ez a sok eltűnés és titokzatos baleset, állattámadás az erdő közelében és azon kívül? Jenna kicsit már korábban is kételkedett abban, hogy nem fogható minden a Mystic Falls erdejében élő vadállatokra. Persze ezzel nem volt egyedül, volt aki sorozatgyilkos-sztorikat kreált épp amiatt.
- Semmi baj – sóhajtott egy újabbat a nő, majd ivott egy kortyot a gondűző nedűből. Nem haragudott a lányra. Na jó, egy kicsit igen, de megértette, hogy miért hallgatta el. Ő is ezt tette volna, de csak azért, hogy megvédje. Azonban mégis, úgy gondolta, hogy joga van tudni az igazat, és nem lett volna joguk elhallgatni előle ilyen fontos dolgokat.
- Legalább megkíméltél egy jó adag fejtöréstől – mosolyodott lágyan a lányra, hogy érezze, tényleg nem utálja azokért, amit tett, vagyis hát nem tett.
- De azért… Van még másvalami, amiről tudnom kellene? – kérdezte óvatosan, puhatolózva. Tudta, hogy Elenának sem lehet könnyű, de ők egy család, együtt élnek, ha tetszik, ha nem, és Jenna szeretné megőrizni a jó viszonyt. Ehhez viszont őszinteség kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:29 am

Köpni-nyelni nem tudtam, mikor meghallottam, amit Jenna mondott. Mikor tudta meg és kitől? Alaric? Nem ő biztos, hogy nem mondhatta el neki... hisz ugyan úgy számít neki is az, hogy Jennát biztonságban tudja, mint nekem. És azzal, hogy elárulja neki a vámpírok létezését, nem épp segíti a biztonság kialakítását.
Éreztem, hogy a torkom elszorul, és még a levegővétel is nehezemre esik. Lebuktam. Jenna mindent tud... A hónapokig épített váram, hogy elrejtsek előle mindent, amihez a vámpíroknak köze van... összedőlt.
- Jenna én... - kezdtem, de fogalmam sem volt, hogy mit is kéne mondanom. Nem jutottam szóhoz a döbbenettől, és azon se lettem volna meglepődve, ha Jenna egy örök életre megutál. Végülis... lett volna rá oka. - Figyelj én...elakartam mondani - habogtam össze vissza, mint a kisgyerek akit hazugságon kaptak, és éreztem, hogy az arcom lángba borul. Utáltam magam. Utáltam azt a percet, mikor hazudozni kezdtem Jennának. Mit gondolhat most rólam?
Sóhajtottam egy nagyot, majd beletúrtam a hajamba, és mélyen néztem Jenna szemébe.
- Sajnálom - mondtam ki az első őszinte szót, és reméltem, hogy ezzel egy kicsit jobb fénybe kerülök a nagynéném szemében.
Vissza az elejére Go down
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:18 am

Ez tiszteletromboló, gondolta Jenna, és elhúzta a száját. Fintorogva tekintett az amúgy jóízű borra, mintha az lenne a hibás azért, mert lebukott. Nem mintha Elena nem látta volna még alkoholizálni, na de hogy este egy üveg bor legyen a partnere, az egyben szánalmas és tekintélyromboló. A gondolat, hogy Elena tud mindenről, amin ő kiakadt, feszengésre adott okot. Hogyan is vonhatná kérdőre a lányt, mikor ilyen állapotban van? A reális gondolkodásának útját most elzárták olyan információk, amik nélkül eddig is teljes és bolond életet élt, de most... Jenna el sem tudta képzelni a jövőt: Vajon valaha képes lesz túltenni magát azon, hogy mindenki átverte, és nem mellesleg, hogy vámpírok világában él? Jenna most még csak megjátszani sem akarta magát olyan gyerekes dolgokkal, hogy megpróbálja elrejteni az üveget, és tagadni, hogy ki van borulva a megtudottt dolgoktól. Válaszokra van szüksége, és Elena is megadhatja őket. Illetve már illene beszélniük a tornácon történt kellemetlen incidensről. Jó lenne tudni, hogy mit is érez valójában a lány. Nem könnyű nagynéninek lenni ilyen helyzetben.
- Szia! – köszönt Elenának, miután a lány felbukkant a konyhában. Nem tudta, hogyan hozhatná fel, hogy már tud a vámpírokról. Elena meg fog könnyebbülni, hogy nem neki kell elmondania? Egyáltalán el akarta mondani valamikor?
Megköszörülte a torkát, és vállat vont. Halk sóhaj hagyta a száját, majd úgy döntött kerek-perec megmondja, mi a helyzet:
- Minden rendben... Azon kívül, hogy megtudtam, a világ telis-tele van vámpírokkal, nem mellesleg te jársz eggyel – a nő hosszan kifújta a levegőt, és Elenára meredt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Ápr. 02, 2011 7:10 am

Épp az ablakpárkányon ültem, és a naplómba írogattam mindenféle dolgot, mikor láttam, hogy Jenna közeledik a ház felé. Gondoltam, hogy majd leszaladok neki köszönni ha befejeztem a naplóírást, de összerezzentem, mikor hallottam becsapódni a bejárati ajtót. "Itt valami nincs rendben" gondoltam magamban, majd összecsuktam a könyvet és visszarejtettem a hatalmas kép mögé a falamon.
Kisiettem a szobámból, le a lépcsőn, majd miután nem láttam Jennát a nappaliban, gondoltam, hogy a konyhába ment, és lassan benyitottam. Jenna a konyhapultnál ült, elmerülve a gondolataiban egy pohár bor társaságában. Sóhajtottam, majd lassan közelebb lépkedtem, és megálltam előtte.
- Minden rendben? - néztem rá kérdőn, de lerítt róla, hogy valami nagyon nem stimmel. Próbáltam átgondolni a múlt történéseit, de egyszerűen képtelen voltam kitalálni, hogy mi lehet a probléma. Rossz érzés fogott el, és tudtam, hogy ennek az estének nem lesz jó vége.
Vissza az elejére Go down
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Ápr. 02, 2011 6:59 am

Jenna nagy hanggal érkezett haza. Ideges volt és ijedt. Képtelen volt úgy elhaladni az utcán a városlakók közt, hogy ne gondolkozott volna el azon, bármelyikük lehet vámpír. Úgy érezte, hogy ez a folytonos gyanakvás fogja a sírba vinni. Halál... milyen könnyű erre asszociálni a vámpírokról! Vajon Elenának is ezek voltak az első reakciói, mikor megtudta, hogy léteznek ilyen lények? Vajon ő higgadtabban kezelte a helyzetet ismervén vámpírokat? Stefan nem egyszerű ismerős, hanem a barátja! Jenna nem tudta felfogni, hogyan képes az unokahúga egy gyilkossal járni... De ha már itt tartunk, ő is eggyel jár, hiszen miről szólhatna egy vámpírvadász élete, ha nem vámpírok kivégzéséről? Jó-e az, aki gonoszokat öl? Egyáltalán kijelenthető-e, hogy a vérszívók mind gonoszak? Stefan és Damon nem tűnnek annak, vagyis hát a bátty inkább, de őt is csak a rosszfiús imázsa miatt köti Jenna a „sötét oldalhoz”. Az mégsem volt szép tőle, hogy kikezdett Elenával, pedig a lány Stefan-nel van, nincs benne tisztelet. Jenna ki nem állhatta az efféle férfiakat. Sajnos már túl sok ilyenben csalódott.
Ledobta a táskáját és a kabátját az előszobában, és első útja a konyhába vezetett. Megnyitott egyet a behűtetlen, szekrény hátulján rejtőző borokból, mert úgy gondolta erre inni kell. Kezében egy pohárral, amit megtöltött vörösborral, leült a konyhapulthoz készített székhez, és azt lassan kortyolgatva tovább gondolkozott az újonnan megtudott dolgokról. Van min elmélkednie.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Márc. 28, 2011 7:16 am

- Te is - mondtam, és már épp nyomtam volna az ajkaira egy búcsúcsókot, mikor eszembe jutott, hogy ez már nem lenne helyes. Némán figyeltem, ahogy Stefan kisétált az ajtón, majd lassan becsuktam mögötte, és nekidőltem, majd szép lassan lecsúsztam, és mereven bámultam magam elé.
- Mit tettem... - dünnyögtem, és hirtelen olyan magányosnak éreztem magam, mint még soha. Szükségem volt valakire, aki érezteti velem, hogy nem vagyok egyedül, és mindennek ellenére szeret. "Damon..." jutott eszembe, majd elővettem a telefonom, és írtam neki egy SMS-t.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Márc. 28, 2011 7:03 am

Igazából féltem az első találkozástól Katherineval. Ki tudja milyen érzések törnek ki belőlem. És én meg nem akarok újra beleszeretni.
- Ki tudja..?- válaszoltam gúnyos mosollyal.
- Biztos vagyok abban, hogy valamit tervez...- mondtam. - Csak az a kérdés mit...De mindegy, te ezzel ne foglalkozz..Ezt megoldjuk mi.- mosolyogtam. A min, sajnos, Damont és magamat értettem akivel ebben az esetben muszáj lesz összefognunk.
- Te vigyázz magadra.-mondtam. -..szerintem én megyek..-mosolyogtam majd elindultam az ajtó felé. - Hát akkor szia. - mondtam és kinyitottam az ajtót és kiléptem rajta.
A következő utam Carolinehoz vezetett. Előszőr is a gyűrű miatt, másodszor meg beszélnünk kell..
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Márc. 28, 2011 5:22 am

Fogalmam sem volt, hogy Stefan, hogy viszonyul Katherinehez, de bíztam abban, hogy igazat mond, és tényleg azt akarja, hogy Katherine minél hamarabb eltűnjön a városból.
- Biztos nem azért jött vissza, hogy lásson titeket - néztem Stefanra, és kicsit sem próbáltam leplezni a hangomban rejlő gúnyt. Ahányszor Katherinere gondoltam, kirázott a hideg, és legszívesebben egy életre elkerültem volna, ha tehettem volna. De tudtam, hogy ez korántsem lesz ilyen egyszerű. - Félek, hogy valamit tervez - folytattam, és még csak belegondolni is rossz volt abba, hogy a családom és a barátaim veszélyben lehetnek. - Minden esetre vigyázz magadra - mosolyogtam kedvesen Stefanra.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 7:32 am

- Rendben. -mondtam mosolyogva, majd leültem a fotelba. Fura volt, hogy nem csókolhatom meg többet, és belegondolni is rossz volt, hogy ezentúl Damon fogja őt csókolni.
Aztán a téma, még egy ennél is rosszabb dologra terelődött. Katherinera.
- Igen, tudtam... -mondtam elkomorodott tekintettel és újból sóhajtottam.
- Nem tudom mért jött vissza.. De remélem minél hamarabb elmegy..-morogtam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 7:19 am

"Bárcsak ennyire könnyű lenne" mondtam magamban, majd még utoljára szorosan magamhoz húztam Stefant, aztán kibontakoztam az ölelésből, és visszaültem a kanapéra.
- De csak akkor ha te is - vigyorogtam, és annyira szürreális érzés volt a tudat, hogy már nem alkotunk egy párt. Nem csókoljuk meg egymást többé, nem mondják ránk, hogy milyen szépek vagyunk együtt... semmi. Véget ért. Egy fejezet lezárult, de nagyon reméltem, hogy attól még a kapcsolatunk alig fog változni.
Sóhajtottam, majd a vigyor lassan lekonyult az arcomról, és némán bámultam magam elé. - Katherine visszatért, ugye tudod? - kérdeztem, és hirtelen visszacsöppentem abba a borzalmas világba, amiből Stefan kiszabadított.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 7:13 am

Elena felállt, és kezét felém nyújtotta. Megfogtam kezét és megszorítottam, Majd én is felálltam és szorosan magamhoz öleltem. Most, hogy ilyen közel volt hozzám, éreztem, hogy mennyire nehéz lesz nélküle, és látni, ahogy Damonnal van. Nagyot sóhajtottam, de még mindig karjaim közt tartottam. Reméltem, hogy egyszer majd visszakapom. Annyira szerettem, és szeretem most is.
- Azt tudnod kell, hogy én itt leszek neked. Nekem bármit elmondhatsz.-suttogtam és elmosolyodtam
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 7:01 am

El sem akartam hinni, hogy tényleg ezt mondja. Mintha valami teljesen más univerzumba kerültem volna, ahol a legnagyobb bűn is megbocsájtást nyer. Lassan felálltam a kanapéról, Stefan felé lépkedtem, majd kinyújtottam felé a kezem. Azt akartam, hogy felálljon, és megölelhessem, de nem tudtam, hogy miként fog reagálni erre a mozdulatomra.
Annyira fájt érte a szívem..., hogy egy ilyen jószívű és tökéletes embert csak úgy eldobok magamtól... Bonnienak igaza volt, de már túl késő. A szívem már másé... de ki tudja meddig.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 6:47 am

-...de Damont jobban szereted.- fejeztem be a mondatot.
-Elena, én megértem. Nem könnyű, de nem akarom hogy boldogtalan legyél velem.-mondtam, és halványan elmosolyodtam.
- És nem szeretném, hogy Caroline-val emiatt összevesznétek..végülis ígyis- úgyis elmondtad volna...nekem meg volt időm átgondolni ezt az egészet.-mondtam.
- Tényleg ne idegeskedj emiatt.-mondtam
-Legyél boldog Damonnal, és csak annyit kérek, hogy az esküvőre majd hívjatok meg.-mondtam egy gonosz mosoly kíséretében.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 6:17 am

Nem is tudtam hirtelen, hogy melyik információval foglalkozzak először. Vajon meg kéne annak lepnie, hogy Caroline képtelen volt tartani a száját, és az első adandó alkalommal elmondta Stefannak, amit rábíztam? Mérhetetlen dühöt éreztem iránta, és először fordult meg a fejemben, hogy butaság volt őt a barátomnak hinni. Nemhogy még a legjobb barátomnak.
Mereven kémleltem a szőnyeget, és legszívesebben elsírtam volna magam. Abban akiben talán a legjobban megbíztam... elárult. Nem érdekelt az indok, hogy miért tette, a tény az tény volt. Végeztem Carolinenal.
Mikor Stefan kimondta, hogy szeret megdobbant a szívem, vagy inkább megszakadt? Annyira sajnáltam, hogy már nem érzem azt, amit éreznem kell, hogy már nem szeretem őt úgy, ahogy ő szeret engem... Megszakadt azért, mert itt ült velem szemben, és egyáltalán nem csapott patáliát, nem kiabált velem, nem éreztette, hogy én vagyok a bűnös... nem. Ő másként okozott bűntudatot a lelkemnek.
- Hidd el, hogy én is szeretlek de... - és az a de volt a legfontosabb, amit még képtelen voltam neki elmondani. Nem tudtam, hogy is kéne közölnöm vele, hogy a testvérét szeretem, hozzá vonzódom... hisz annyi mindent éltünk át együtt. Annyi szép időt töltöttünk el ketten... és én ezt mind feldobom Damonért. - Annyira sajnálom, Stefan - suttogtam halkan, és felemeltem rá a pillantásom.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 5:46 am

Elena elkezdett beszélni. Éreztem, hogy most kerűl sor arra, hogy elmondja. Ha elmondja. Összeszorítottam a fogamat és vártam, hogy kimondja amit már úgyis tudok.
Már előre kigondoltam, hogy mit mondok neki, hogy fogok reagálni arra amit mond. De amikor kimondta, hogy megcsókolta Damont szólalni sem tudtam. Lepergett előttem az egész együttlétünk. Mióta megmentettem Őt, azon az éjszakán, egészen a legutóbbi találkozásunkig.
-Tudom.-nyögtem ki végül több perces hallgatás után. Láttam arcán a megdöbbenést.
-Már csak az a kérdés, hogy mit jelentett számodra az a csók..-mondtam. Reménykedtem benne, hogy a válasza az lesz, hogy 'semmit'. Hogy minden úgy lesz mint rég. Csak mi ketten. De ha azt mondja szereti Damont, akkor sem csinálok belőle nagy tragédiát. Mármint nem akarok. Nem akarom, hogy rosszul érezze magát emiatt.
- Én szeretlek. -mondtam ki suttogva, és lehet, hogy most, utoljára.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 5:32 am

Sejtettem, hogy Caroline ezt az apró botlását elfelejti megemlíteni Stefannak, és azt is tudtam, hogy ha elmesélem neki a sztorit, akkor meg kell említenem Damont is. Elszakítottam a tekintetem Stefanról, majd vettem egy mély levegőt és eldöntöttem, mindent elmondok neki. Bár féltem, a következményektől, és attól, hogy mi lesz ha kiabál, vagy ha összetörik a szíve... mégis úgy gondoltam, hogy ez a helyes.
- A múltkor... Bonnietól megtudtam, hogy Caroline vámpírrá változott, ezért ahogy tudtunk a panzióba siettünk. Ott volt Damon is és... - itt megálltam, majd vettem még egy mély lélegzetet, hogy ne remegjen ennyire a hangom. - Egyszer csak beugrott az ablakon egy farkas... leterített a földre, megsebezte a vállam és Caroline nem tudott uralkodni magán... - összefontam a karjaimat a mellkasom körül, mert túl élénken élt bennem az eset, és még mindig nem tudtam teljesen túltenni rajta magam. - Aztán minden felgyorsult... egyik percben még a véremet itta, a másikban már Damon szobájában vagyok és... - Mondd ki Elena! Ki kell mondanod! - Megcsókoltam őt - Megtettem. Olyan csend állt be a szobába, mint még soha, és úgy éreztem, hogy a levegő is megfagy körülöttünk.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 5:25 am

Minden percben azt éreztem, hogy el kell mondanom, hogy tudom. Nem akarom őt becsapni. De ugyanakkor ha elmondanám, lehet azzal töbkretennék mindent. Ha Ő nem mondja el, az meg azt jelenti, hogy csak egy egyszerű félrelépés volt, és már nem érez semmit Damon iránt.
Mikor ideadta a gyűrűt, egyből elraktam. Most muszáj lesz találkoznom Carolineval. Pedig reméltem, hogy pár hétig kerülni tudom Őt. De ez most elkerülhetetlen.
- A múltkori eset?- néztem rá kérdő tekintettel. Caroline nem mondott semmit evvel kapcsolatban.- Mi történt?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 4:46 am

Nagyot nyeltem mikor meghallottam, hogy Caroline nála volt. Mi van ha kifecsegte neki a titkomat? Nem... Stefan akkor nem viselkedne így. De mi van ha ez csak álca? Ha tud mindent, és azt várja, hogy én mondjam el? És ha elmondom, és kiderül, hogy nem is tudta? Akkor se mondanám el neki feleslegesen... kezd üldözési mániám lenni.
Sóhajtottam, majd az egyik hajtincsemet kezdtem csavargatni, hogy levezessem a felgyülemlett feszültséget.
- Nem sok mindent. Voltam korábban Bonnienál... jut eszembe! - felálltam, majd kihúztam a zsebemből a gyűrűt, odalépkedtem Stefanhoz, megvártam míg kinyújtja felém a kezét, majd beleraktam a gyűrűt a tenyerébe. - Odaadnád neki? Ha már úgyis ilyen jóban lettetek... - jegyeztem meg kicsit gúnyosan, de fogalmam sem volt, hogy miért zavart ennyire, hogy Caroline és Ő együtt töltöttek pár röpke órát. - A múltkori eset óta még nem tudom, hogy képes-e uralkodni magán... - tettem hozzá, majd kérdőn néztem Stefanra. Fogalmam sem volt, hogy tud-e arról, hogy múltkor Caroilne rám támadt... azután a bizonyos eset után kezdődött minden Damon és köztem...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 4:38 am

Elena láthatóan kellemetlenűl érezte magát, én meg próbáltam úgy viselkedni mint eddig.
- Hmm, nem csináltam semmi klönöset..Nállam volt Caroline és elmondtam neki a tudnivalókat a vámpírsággal kapcsolatban...- na meg egyebeket is mondott ő, tettem hozzá gondolatban.
-Na és te mit mi jót csináltál ma?- mosolyogtam rá. Természetesen azon kívűl, hogy Damonnal enyelgett...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 4:11 am

Alig telt el fél óra, mikor hallottam, hogy valaki kopog. Leraktam a bögrét az asztalra, majd felálltam és az ajtóhoz siettem. Mikor kinyitottam, kisebb szívroham jött rám, amint megpillantottam Stefant. Némán álltam és néztem, ahogy mosolyog, és hirtelen arra gondoltam, hogy talán még nem tud semmit. Az nekem csak jót jelent. A feltételezésem megbizonyosodott, mikor nyomott egy puszit az ajkaimra, és még pislogni is elfelejtettem a meglepettségtől. Nyeltem egy nagyot, mikor ellépett mellettem, majd becsuktam az ajtót és némán követtem. Leültem vele szembe a kanapéra, és onnan figyeltem az arcát.
Ötletem sem volt, hogy mit kéne mondanom, vagy hogy kéne elkezdenem. Annyira kellemetlenül éreztem magam, és annyira bűnösnek...
- Mit csináltál ma? - kérdeztem mosolyogva, hogy eltereljem a gondolataimat, és húzzam azt ami már így is, úgyis el van rendelve.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   

Vissza az elejére Go down
 
A ház egyéb részei
Vissza az elejére 
7 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: