The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A ház egyéb részei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 4:04 am

Határozott léptekkel mentem a gilbert ház fele. Bár elhatároztam, hogy nem szólok arról, hogy tudom, amiatt is mert megígértem Carolinenak, és mert kíváncsi voltam, hogy elmondja-e.
Megálltam a küszöbön, hármat kopogtam és vártam,hogy ajtótnyitson. Hamarosan lépéseket hllottam a szobából, majd lenyomódott a kilincs és megláttam Őt.
-Szia.-mondtam és rámosolyogtam. Bár nehezemre esett mosolyogni. Majd odahajoltam hozzá és egy apró csókot nyomtam szájára.
Hamarosan bementünk a nappaliba, én leültem a fotelba, Ő meg velem szembe a kanapéra és vártam, hogy mondjon valamit.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Márc. 27, 2011 3:50 am

Leparkoltam a Gilbert ház előtt, és kissé fáradtan szálltam ki. Gyorsan becsuktam a kocsi ajtaját, majd megindultam a bejárat felé. Mikor beléptem az első dolgom az volt, hogy megszabaduljak a cipőmtől, majd felsiettem a fürdőszobába, és megmostam az arcom, hogy kissé felfrissüljek, aztán lementem a konyhába, és öntöttem magamnak egy bögre kávét, utána leültem a nappali kanapéjára, bekapcsoltam a tv-t és próbáltam kizárni minden más gondolatot. Elég nehezen ment, mivel épp egy nyálas vámpíros film ment a tv-ben, ezért gyorsan elkapcsoltam, így nézhettem az orangutánok párzási szokásait.
Lassan a számhoz emeltem a bögrét, megfújtam egy kicsit a benne lévő forró kávét, majd belekortyoltam. Rögtön éreztem, ahogy az energia végigfolyik a testemen, és máris frissebbnek éreztem magam, mint két perce.
Vissza az elejére Go down
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Csüt. Márc. 24, 2011 5:45 am

A puha kéz kicsúszott Rick markából, és fájdalmasan felállt Rick. Persze megértette, hogy ezt meg kell emésztenie a nőnek. Alaric-nek könnyebb volt. Isobel folyton a vámpírokról mesélt. Mielőtt még Rick tudta volna, hogy tényleg léteznek - azaz látta saját szemével, ahogy feleségéből isznak -, ő hitt Isobel-el együtt a vámpírok létezésében. Miért is ne tette volna? Isobel éves munkája bizonyította a dolgot. De voltak, amiket elhallgatott előle. Főként azt, hogy ő is vámpír szeretne lenni, de a gyűrű varázsereje is titok marad számára, míg meg nem halt egy vámpír által. Nem épp a legszebb módja, hogy kiderüljön a varázslat.
Jenna nem mondott semmit a tényre, hogy Alaric vámpírvadász, lehet fel sem fogta igazán a jelentését. Vagy csak nem akarta meghallani. Rick maradni akart, átsegíteni a nőt ezen a nehéz helyzeten, de nem igazán látszott Jenna-n, hogy marasztalni akarná.
Kulcsait kihalászta zsebéből.
- Megyek - mutatott az ajtó felé.
- Szia! - talán jobb is, ha most Jenna kicsit egyedül lesz. Rick is egyedül volt, mikor megtudta. Az volt hosszú idő óta az első este, amit egyedül töltött.

BEFEJEZVE
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Márc. 23, 2011 8:11 am

Jenna agyában különböző képek peregtek le: jelenetek vámpíros filmekből, egy-egy fotó az újságban megjelenő állattámadásokról vagy tanulmányok emberekről, akik hittek a vámpírokban, sőt vámpírnak hitték magukat. Őrültség az egész. Mi adna arra okot, hogy elhiggye? Talán az, hogy Rick mondta. Hazudott neki már a férfi? Nem, vagyis ha úgy vesszük, mindezt nem mondta el eddig. De az elhallgatás bűn egyáltalán? Nos, mivel ő sosem kérte, hogy „óvják” meg ilyesféle dolgoktól, lehetne az. Viszont, ha úgy vesszük, most sem kellene ezen törnie a fejét, ha nem tudná. Az igaz ez az egész – már pedig nagyon úgy tűnik, hogy az – akkor sok dologgal kell szembenéznie. Hogy élhetett ennyire vakon mindezidáig? Hogy-hogy nem vette észre, ami körülötte forog? Alaric azt állítja, sok vámpír él a városban. Ez újabb kérdéseket vet fel: Ő honnan tud minderről? És erről miért nem szólt eddig? Vajon az a sok megmagyarázatlan eltűnés és haláleset a MYstic Falls-t körülvevő erdőben mind vámpír lett volna?
A nő agyában petárdaként robbantak fel egymást követve a kérdések, és azt sem tudta, hogy melyiket tegye fel először. Több információra szomjazott, hogy egyáltalán megérthesse ezt, ami körülötte folyik, miközben valójában még mindig nem emésztette meg a hallottakat.
- Ezt még fel kell fognom – suttogta elhalt hangon. Szinte tisztában sem volt azzal, mi történik, annyira belefeledkezett a gondolatmenetbe. Nem akarta, hogy Rick elmenjen, de nem tudta, mit mondjon, mit kérdezzen először, de érezte, ez már túl sok egy napra, többet már úgysem tudna befogadni.
- És végig kell gondolnom – tette hozzá, s lepillantott a kezükre. Elhúzta a sajátját, felállt a kanapéról, és sóhajtozva, fejét fogva járkálni kezdett a házban. Nem mondta Rick-nek, hogy maradjon vagy menjen, döntse el ő, igazából maga sem tudta, hogy mit akar, mire van szüksége. Magányra, hogy megeméssze az eddigi információkat vagy társaságra, hogy segítsen megérteni neki mindezt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Márc. 23, 2011 7:54 am

Komoran megrázta a fejét. Nem hazudik. Sajnálta, hogy Jenna-nak meg kellett tudnia, egyáltalán, hogy volt mit megtudnia, ami ilyen szörnyű.
- Sajnálom Jenna - még mindig fogta a nő kezét.
- Itt élnek köztünk - mondta halkan, élesen a szavakat.
Bár ne kéne ilyen dologról beszámolnia. Bár ne kéne Jenna-nak vámpíroktól tartania.
- Én pedig... vámpírvadász vagyok - köszörülte meg a torkát a mondat végén. Gyomra nyomban felfordult, szíve hevesen dobogott mikor kimondta ezt a csúnya szót. Végül is gyilkos volt. Olyan embereket ölt meg, akik már meghaltak. Nem mintha bárki engedélyt adott volna arra, hogy ezt megtegye.
- Mondjak még valamit, vagy elég mára? Elmenjek? - kérdezte. Ha Jenna most egyedül szeretne lenni, a házban biztonságban van, és verbéna is van a szervezetében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Márc. 23, 2011 7:02 am

Értetlenkedve vonta fel a szemöldökét a film említésére. Klasszikus alapmű, persze hogy látta, de mit számít ez most? Vámpírok? Jenna nem hitt a fülének. Ez a szó annyira szürreálisan hangzott Alaric – aki nem mellesleg történelem tanár – szájából. Mintha azt mondaná, hogy piros hó hull nyár közepén vagy boszorkányok lovagolnak seprűháton minden Szent Iván éjjelén. Valótlan mindegyik állítás ezek közül, és ő sosem volt „hívő”. Elhiszi, amit a saját szemével lát, és tapasztal. Ezért is lett pszichológus, hiszen az tapasztalatokon alapszik, tanulmányokon és kísérleteken, nem holmi kitaláció, ami csak úgy kipattan az unatkozó emberek elméjéből. Az a sok letűnt kori legenda Drakuláról meg a többi vérszívóról nem mondott sokat Jenna számára, csupán alapot adott szerinte a ma nagyon felkapott vámpíros filmek készítéséhez. De sok ellentmondás volt mindben, és egyik sem ábrázolta túl élethűen ezeket a lényeket – nevezzük azokat vámpíroknak. Most pedig Rick azt várja el tőle, hogy kerek-perec elhiggye, léteznek.
- Nagyon vicces vagy ma, ugye tudod? – próbálta meg poénra venni a dolgot mosolyogva, de elkomorodott a férfi komoly arcát látva. Nem viccel, tudatosult benne, de még nem fogta fel az egészet, nem akarta felfogni…
- Ugye csak viccelsz? – ez volt az utolsó reménye, hogy Alaric idő előtt április bolondját kiált, és nem kell foglalkozni ezzel az őrültséggel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Márc. 23, 2011 6:08 am

Nagyot sóhajtott. Nagyon félt, talán a végeredménytől. Remélte, hogy Jenna ezek után még szóba áll majd vele. De ettől biztonságosabb lesz neki. És ez volt a legfontosabb.
Rick is helyet foglalt a kanapén.
- Nem hazudok, amit mondani fogok, az valóság - kezdte el, miközben kezét tördelte.
- Láttad már az Interjú a vámpírral című filmet? - idegesen elmosolyodott. Nagyon rosszul kezdte a vallomást...
- Nem is ez a lényeg... - nyögte zavartan.
- A világunkon élnek vámpírok. Elég sok. Főleg Mystic Falls-ban - mondta ki egyben.
- Ők veszélyesek, valódiak, vért isznak - mondta komoly arccal, hogy higgyen neki a nő. Most kicsit abbahagyta. Egyenlőre ez is túl sok információ így egyben. Bátorítóan megfogta Jenna kezét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Márc. 23, 2011 5:46 am

Jenna kicsit megrémült hallva Alaric komolyan hangnemét. Bele sem mert gondolni, hogy mit akarhat vele közölni a férfi. Már régen el kellett volna mondania? Jeremy visszaesett volna történelemből? – Akkor nagy csetepatét rendez az este, határozta el Jenna, de valahogy sejtette, hogy nem erről van szó. Talán… randizik más nőkkel is vele párhuzamosan? Jenna megijedt ettől a gondolattól, viszont ez valahogy nem tudta elképzelni Alaric-hez. Akkor meg mit akarhat? Kattogtak a fejében a fogaskereket, de egyre abszurdabb ötletek jutottak csak a nő eszébe. Sóhajtott, mielőtt túlságosan is kivesézte volna ezeket, és Rick-et átvezette a nappaliba.
- Akkor… halljuk – nézett bátorítóan a férfira, miután helyet foglalt a kanapén, hiszen ehhez biztosan le kell ülnie. Igazából félt attól, hogy mit fog megtudni, de nem szerette, ha bármit is elhallgatnak előle. Úgy érezte fölösleges terelnie a témát azzal, hogy megkínálja teával a vendéget, ahogy az illene, de igazából már kíváncsivá is tette Rick ezzel a titokzatoskodással.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Márc. 23, 2011 5:37 am

A döntés súlyától felejtette el, hogy nem kell már csengetnie. Alaric félt nagyon a vallomástól, sosem volt jó az ilyenekben. Mondjuk nem is volt sok eset, mikor be kell vallania, hogy léteznek vámpírok valakinek.
- Beszélhetünk? - kérdezte körülnézve az előszobán és belátva a nappaliba. Nem zavarta volna, ha valamelyik gyerek itthon van, de jobb szerette volna, ha kettesben lehetnek.
Agyában már többször elgyakorolta a szöveget, amit mondani fog, de hirtelen mindet elfelejtette.
- Van valami fontos, amit már rég el kellett volna mondanom - mondta vészjóslón. Jenna-nak már találkozásuk napja óta tudnia kellett volna a vámpírokról. Azáltal, hogy nem tudta, Rick hónapokon át titkolta "másodállását". Ráadásul feleségével történtekről is be kell számolnia...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Márc. 23, 2011 5:23 am

Jenna az idegesítően kattogó óra hangját hallgatta, miközben egy tudományos cikk értelmét próbálta felfogni nem túl sok sikerrel. Minden egyes kattanás el terelte a gondolatait messze a kötődő illetve nem-kötődő emberek megkülönböztető jegyeitől. Az ütemes kattogás hatására egyre gyakrabban gondolt az ebédre, amit Rick-kel együtt fogyasztottak nemrég. Már annyira nem tudott a tanulmányra gondolni, hogy hálát adott az égnek, mikor megszólalt a csengő, ez okot adva arra, hogy félbehagyja az olvasást. Az újságot egy polc mélyére süllyesztette, hogy még véletlen se kerüljön a kezébe a közeljövőbe, majd az ajtóhoz sietett.
- Rick! Mondtam, hogy nem kell csengetned! – jegyezte meg mosolyogva, mikor az ajtót szélesre tárva megpillantotta a férfit a lábtörlőn álldogálni. Egy gyors mozdulattal beinvitálta Alaric-et, majd mikor már bent volt finoman megcsókolta. Érezte, hogy a szívdobogása felgyorsul, pulzusa az egekben, de nem érdekelte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szer. Márc. 23, 2011 5:14 am

Már késő délután volt, Rick-nek nem volt sok dolga, ezért sokat gondolkozott. Nagy dilemma előtt állt: elmondja Jenna-nak, hogy vámpírok tényleg léteznek a földön, vagy ne. Nagyon sok szempontot figyelembe vett. Jenna-nak biztonságosabb lenne, ha tudná. Ráadásul igazságosabb is. Elena és Jeremy számára sem lehet gond, miért akarnák, hogy örökre a sötétben tapogatózzon nagynénjük. Mondjuk ezt a döntést talán nekik kéne meghozniuk. Végül is ők egy család. De Rick utált hazudni. Főleg Jenna-nak. Ezért arra jutott: elmondja neki. A kérdés csak, hogy mit és hogyan? Elmondja Isobel-t? Vagy Stefan-t? Mindegyikről joga van tudnia Jenna-nak.
Az autója megállt a szokott helyen: a Gilbert ház előtt. Lassan ballagott az ajtóhoz, kezét idegességében zsebre vágta, miután megnyomta a csengőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 8:17 am

Alaric látogatása meglehetősen feldobta Jenna szombatját, és megalapozott egy nagyszerű hétvégét. A nő nem gondolta, hogy lehet jobb, de már korábban megígérte magának, és ezek után mihamarabb meg is teszi: felkeresi Phoebe-t, és elmesélni neki ezt a csodás napot.
Az ajtónál váltott, szenvedélyes csók meglepte. Szívverése felgyorsult, és már a levegő sem tűnt olyan létfontosságúnak, mint Rick egyetlen érintése. Mindketten megtorpantak az ajtóban, az elhatározás mintha porba hullt volna. Úgy tűnt, a férfi nem akar elmenni, és Jenna nem volt maradása ellen, de esze mást súgott, mint szíve. Nem akarja, hogy még egyszer összetörjék a szívét, mint ahogy Logan tette oly sokszor - nem mintha Rick-et bármiben is Logan-hez kellene hasonlítani - ezért nem biztos, hogy el kellene kapkodni a dolgokat. És Jenna abban sem volt biztos, hogy megérdemli Alaric-et, aki érett, felnőtt férfi.
- Akkor szia! - szólalt meg kicsit rekedten, és kinyitotta az ajtót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 7:49 am

Kezében a könyvvel, mosollyal az arcán az ajtó felé indultak. Rick kiválóan érezte magát, ráadásul jól is lakott, és szerzett anyagot a kiselőadáshoz. Jenna ajánlata kedvező volt, Alaric örült az ajánlatnak. Furcsa lesz csengetés nélkül beállítani, de ezzel úgy érezte, hogy kapcsolatuk egy szinttel tovább lép. Ez fontos lépés volt, akárcsak annak idején, mikor Isobel mondta ugyanezt. Akkor ez valami furcsa izgalmat keltett benne, de most pedig színtiszta szeretetet. És ez az érzés jobb volt, mint az izgalom.
- Köszönöm - súgta kedvesen az ajtónál állva. Lassú mozdulattal átkarolta Jenna-t, és hosszan, szenvedélyesen megcsókolta. Szíve hevesen verte az iramot, mikor vége szakadt ajkaik találkozásának, Rick úgy érezte, egyáltalán nem akar elmenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 7:26 am

Jenna boldog volt, hogy látta Rick örül. A tudat, hogy örömet szerzett melegséggel töltötte el. Főleg az, hogy egy olyan embernek, aki fontos neki. Őt úgysem érdeklik ezek a könyvek, de ha Alaric-nek még hasznára válhatnak.
- Nem kell sietned, hogy visszahozd őket – mondta Jenna kedvesen, miközben megpaskolta a dobozt. Addig maradnak a könyvek a férfinál, míg csak szüksége van rájuk. Hiszen ő mégis mit kezdene velük?
Kicsit szomorúan fogadta, hogy Rick elmegy, de megértette, és arra gondolt, hogy jó is ez így, legalább várja a következő ilyen váratlan, meg-nem-beszélt találkozójukat vagy akár előre lerendezett randevújukat. Mindegy, csak a férfival legyen.
- Köszönöm, hogy beugrottál. És igazán nem kell a későbbiekben csöngetned – tette hozzá. Bármikor szívesen látja a férfit, ha csenget, ha nem. Csak jöjjön.
Búcsúképp röviden megcsókolta Rick-et.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 7:06 am

Mikor meglátta a dobozokat, hálásan pillantott Jenna-ra, majd magával ragadta a könyv ódon, poros illata. Szemei csillogtak. Rick imádta a történelmet, nemhiába, hisz ezért lett történelemtanár. És nem csak a történelmet imádta, hanem a gyerekeket is. A kicsiktől egészen a nagyokig. Alaric mindig is szeretett volna egy gyereket. Nem mellékesen szerette továbbadni tudását.
- Fantasztikus - mondta, miközben lapozgatta a könyvet. Igazán nem is akart beleolvasni, nagyobb meglepetés lesz, ha nem tud a dologról.
- Azt hiszem, ideje mennem - mondta. Tekintete Jenna-ra irányul, a csillogás, ahogy eddig a könyvre nézett, most a nőt veszi célba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 6:32 am

1863-as polgárháború. Ahhoz képest, hogy Jenna-t különösebben sosem érdekelte a történelem, de Mystic Falls alapításáról rengeteg mindent tudott, hiszen aki itt nő fel annak ez kötelessége. Beleverik a gyerekekbe a szülőváros iránt szeretetet és elkötelezettség tudatát, ezért van, hogy aki túl sokáig van itt, az itt is „ragad”. Jenna azt hitte, rácáfolt erre, amikor elment főiskola miatt, de a sors úgy hozta, hogy visszatérjen, így újra itt van. De nem is bánta, hiszen ennek köszönheti, hogy megismerte Alaric-et. Meg persze szereti ő Mystic Falls-t, de azért túlzásnak tartja egy kicsit, hogy ennyire „nyomják” ezt a témát.
- Szívesen megyek – mondta őszintén, és mélyen Rick kedves szemébe mélyedt. Ekkor hirtelen eszébe jutott valami…
- Várj csak, ez lehet, hogy segíthet… - pattant fel, és a lépcső alatti kis gardróbból átrendezett fülke ajtajához sietett. Odabent dobozok álltak, mind tele iratokkal, feljegyzésekkel teli könyvekkel. Felkapta az egyik 1860-1870 feliratút, és odavitte az asztalhoz.
- Az alapítócsaládok tele vannak ilyen naplókkal. Minden alapító őrülten imádott memoritert írni, de főleg Jonathan Gilbert mindenféle démonokról meg egyebekről – jegyezte meg, és kikotorta a dobozból az 1863-ra vonatkozó könyvecskét, majd Rick-re nézett várva, hogy mit szól mindehhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 6:14 am

Még nem igazán készült az előadásra, mivel csak jövőhéten lesz.
- A téma az 1863-as polgárháború - Rick sem értette, hogy ez a kisváros miért érdeklődik annyira a polgárháború iránt. A legtöbb bál, vagy esemény az alapítóknak köszönhetőek. Rick ezt megértette, de kicsit furcsának találta, hogy a város ennyire ahhoz az időszakhoz kötődik.
- Holnap jól beleásom magam a munkába - jegyezte meg, tudván, hogy Jenna is ott lesz, a legtökéletesebbet szeretné nyújtani. Most már a kiselőadás egyről szólt, azt akarta, hogy Jenna-nak tetsszen a dolog.
- Persze jöhetsz, ha szeretnél - mondta kedvesen, megtörölve a kezét egy szalvétába. Megitta a maradék bort, majd Jenna-ra pillantott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 6:00 am

Jenna bólintott, miközben tovább majszolt egy pizza szeletet. Ha alkalma nyílik rá, egészen biztosan bemutatja majd Phoebe-nek. A nő amúgy is mindenkivel megtalálja a közös hangot, és így végre megismerhetné Rick-et, aki belopta magát az ő szívébe. Bár még csak nem is tud róla, legutóbb nem volt idejük arra, hogy ilyesmiről beszéljenek, de Jenna elhatározta, hogy hamarosan felhívja majd Phoebe-t, és újabb találkozót beszélnek meg, ahol hosszan fogja ecsetelni az egész történetet, pont úgy mint a főiskolán.
- Kiselőadás, tényleg? Miről? – vonta fel a szemöldökét a nő, és mosolyogva érdeklődött. Elképzelte Alaric-et, amint egy komoly prezentációt tart valami talán unalmas témáról, de mindenki – főként a diáklányok, akiket amúgy Jenna teljesen megértett volna ilyen helyzetben – érdeklődve hallgat, szinte szomjazva újabb és újabb információkat.
- Én is megnézhetem majd? – kérdezte. Kíváncsi volt, hogy Rick milyen tanárként, bár biztos volt benne, hogy nagyszerű, de szívesen megnézte volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 5:45 am

Bólintott. A főiskolán hosszú barátságok kötődnek, Rick ezt tapasztatból tudta. Neki is volt pár barátja a Duke egyetemről. Bár nem találkoztak sokat, főleg miután Alaric Mystic Falls-ba jött, de internet segítségével tartják a kapcsolatot.
- Egyszer bemutathatnál neki - jegyezte meg Rick, miközben újabb szelet pizzáért nyúlt.
Aztán arra gondolt, hogy vele mi történt mostanában. Ezen az üdítő, kellemes, romantikus délutánon kívül semmi. Rick úgy érezte, minden jót csak Jenna-hoz tud kötni. Életében a jó dolgok, amik mostanában elég ritkák, csak egy dolog körül forogtak: Jenna. Nagyon fontos volt neki a nő. Erre gondolva rögtön elpirult.
- Semmi különös... tudod, csak az iskola - mondta, egy harapás után.
- Ha minden igaz, lesz egy kiselőadásom a könyvtárban - hangjában volt némi büszkeség, de csak épp elég.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 5:33 am

Jenna mosolyogva koccintott azzal a férfival, akivel még sok ilyen alkalmat szeretne eltölteni – akár még szilveszter is, ahol újabb csillárt tör – majd ő is nekilátott az ételnek. Eleve nem készített evőeszközöket – ha illik, ha nem – de szerencsére, Rick nem is hiányolta őket. Így az egész olyan családias volt, és meghitt, pont olyan, amire a nő most vágyott, és amire szüksége volt ezek után az őrül idők után.
- Hát, hihetetlen, de felbukkant egy főiskolai barátnőm a városban – újságolta két falat között, és eszébe jutott Phoebe, illetve a nővel való meglepetésszerű találkozója a Grillben.
- Aztán találkoztam az unokahúgával is… Jenny-vel, ha jól emlékszem – folytatta Jenna. A névmemóriája sosem volt a legjobb, de egyre inkább körvonalazódott benne, hogy Jenny-nek hívták a vadóc lányt. Remélte, hogy Phoebe-nek és a lánynak azóta sikerült rendezniük a nézeteltérésüket.
- Ennyi. Na és veled? – érdeklődött ő is. Estéket tudna arról végigmesélni, hogy miféle őrültségeket csináltak Phoebe-vel anno a főiskolán, de most jobban szeretette volna megtudni, hogy megy Rick sora.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 5:19 am

Kihúzta magát, halvány mosollyal átvette a borosüveget, ahogy egy férfihez illik. Elővette a bornyitót, s óvatosan leszedte az üvegről, majd töltött mindkettejüknek.
Kezükbe vették a poharat, Rick mondani akart valamit, amire lehet koccintani. "Ránk". "Rád". A "közöz jövőre". Ez mind olyan elcsépelten hangzott volna, hiába is erre koccintana. Ezek amolyan filmbeli mondások, de Rick úgy érezte, nem kell kimondania, Jenna ugyanígy érez. Emelték hát a poharukat, koccintottak, majd megkóstolták a bort. Kiváló évjárat - gondolta Rick.
Ezzel neki is láttak a pizzának. Rick nem vesződött az evőeszközökkel.
- És történt valami mostanában? - kérdezte. Hátha van valami, amiről nem tud, nem akart lemaradni Jenna életének fontos pontjairól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 5:08 am

Jenna azt kívánta, bár sose kellene elengedni Alaric-et. Ott akart maradni vele, a karjai közt, amíg csak világ a világ. Álomnak tűnt a kép, amiből reggel az ember felébred, és a nő tudta, hogy egyszer neki is fel kell kelnie, mégsem sajátíthatja ki a férfit, de ki akart használni minden ilyen alkalmat. Végül a csókkal együtt az ábrándozás is véget ért, de Jenna mosolyogva indult a hűtő felé.
Elővette a vörösbort, amit olasz receptek készítéséhez szeret használni. Ez az ital nem csak ételben finom, hanem mellé fogyasztva is. A nő két borospoharat vett elő a szekrényből. Odakészítette őket az asztalra, majd a borosüveget Rick felé tartotta.
- Kinyitnád? – kérte kedvesen, bár tudta, hogy a férfi szaval nélkül is megértené. Jenna azóta nem próbálkozik pezsgős meg egyéb üvegek kibontásával, mióta egy szilveszteren kilőtte a csillárt. Meg egyébként is úgy illik, hogy a férfi nyitja ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 4:49 am

Átkarolja a nőt, s mikor a rövid csók véget ér, egy hosszabbal folytatja. Manapság nehéz ilyen korban rendes partnert találni. A nők fele házas, vagy elvált - ha elvált, akkor nem akar házasodni egyhamar, vagy van gyerekük - még ez sem gond, de sok vitának lehet a szülőatyja. Ha nem házas, akkor özvegy, tehát élete végéig gyászolja a férjét, és arra gondol, hogy milyen lett volna, ha nem hal meg. Ha még ez sem, akkor egyszerűen nem jó a természete. Rick ennek ellenére kifogta a lehető legjobb fogást.
A csók után ujjait finoman végighúzza Jenna derekán, majd visszamegy a pizza-hoz, és vág mindkettejüknek egy-egy szeletet.
- Egyébként jöhet a bor - mondta, hisz megfelejtkezett válaszolni erre a kérdésre. Rick sok mindent elfelejt, ha Jenna mellette van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 4:42 am

A pizzáról már az illatáról meg lehetett állapítani, hogy jó íze van. Jenna-t azonban nem ez foglalkoztatta, mikor Alaric megetette egy falattal. Olyan jól érezte magát, mintha a világ gondjai megszűnnének létezni arra az időre, mikor Rick-kel van. Hiszen olyankor nem számít semmi a nő számára azon kívül, hogy együtt tölthetnek egy kis időt. Jó, persze, számít más is, hiszen ott vannak a kötelezettségei meg egyebet, de valahogy minden eltörpül emellett az érzés mellett.
Még mindig nevetve nyelte le a friss, szinte forró pizzadarabot.
- Isteni – „osztályozta” le a pizzát mosolyogva, és közelebb hajolt Rick-hez. Ezúttal ő kezdeményezett, lágyan csókolta meg a férfit, aki a szívébe lopta magát történelem tanárként és immár pizza-futárként is…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 4:30 am

Miközben Jenna elővette a tányérokat, Rick felnyitotta az egyik pizzás doboz fedelét. Isteni illat szállta meg a levegőt: sonka, sajt, kukorica, tojás és hagyma keveréke. Mivel tudta, hol vannak a kések, odalépett a fiókhoz, és kivett egyet. Már többször főztek-sütöttek együtt Jenna-val, így nagyjából kiismerte magát a konyhában. Ez a konyha annyira otthonos volt. Serpenyők, lábasok, poharak mindenfele - persze Jenna mindig rendet tartott -, de az egész olyan barátságos, családias hangulatot teremtett. Nem csak a konyha, hanem az egész ház is. Olyan kellemes közérzete lett tőle az embernek. Rick szeretett itt lenni, mondjuk nem csak a ház miatt...
- Hmmm - vágott magának egy kis darabot, és meg is kóstolta. Majd vágott még egy darabot, és Jenna-hoz lépett. Mindketten elnevették magukat, Jenna kinyitotta a száját, Rick pedig megetette vele az ételt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   

Vissza az elejére Go down
 
A ház egyéb részei
Vissza az elejére 
8 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: