The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A ház egyéb részei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
SzerzőÜzenet
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 4:23 am

A konyhába érkezve, Jenna még a helyére rakott egy-két elől maradt élelmiszert, majd a konyhaszekrényből elővett két tányért.
- Még nem, és farkaséhes vagyok, úgyhogy remélem finomat hoztál! – mosolyodott Rick-re kedvesen. Épp most akart nekiállni az ebédkészítésnek, de az legjobb esetben is fél óráig tartott volna, így most különösen örült Alaric ebéd-ötletének és jó időzítésének.
- A gyerekek? Szombaton? Viccelsz? – kérdezte nevetve. Szép fiatalság: rohannak, mert azt hiszik, lemaradnak az életről, ha egy pillanatra is megállnának végiggondolni, mit is csinálnak. Elena általában a hétvégéket Stefan-nel tölti, már amennyire Jena tudja, de az is lehet, hogy Bonnie-val és Caroline-nal időzik. Jeremy pedig a Grill-ben szokott ilyentájt lógni.
- Van bor a hűtőben, ha gondolod… - jegyezte meg, majd az étkezőasztalra tette a tányérokat, és szalvétáért kezdett kutatni az egyik fiókban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 4:13 am

Mosolyogva lépett be a barátságos előszobába. Jenna a konyhába sietett, Rick pedig utána ment. A pizzákat lerakta a konyhapultra. Ahogy látta, Jenna nemrég érkezett meg a bevásárlásból. Tökéletes időzítés!
- Remélem nem ebédeltél - jegyezte meg nevetve. Olyan felszabadult lett hirtelen. Az iskolával járó stressz nyomtalanul tűnt el.
- Gyerekek? - kérdezte. Nagyon tetszett neki, ahogy Jenna bánik a gyerekekkel. Mivel elég fiatal, hogy két ennyi idős gyereke legyen, mégis olyan gyakorlottnak látja Rick az anyaságban. Pedig milyen hirtelen, egyik percről a másikra zúdultak a nyakába. De jól is neveli őket. Mondjuk nem csoda, Jenna egy tündér. Mindenkivel kedves, szíve pedig akkora, anekkora az egész világnak együttvéve nincs.
A konyhapultnak támaszkodott, figyelve a nőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 4:05 am

Szombat délelőtt a heti bevásárlás ideje. Máskor úgysincsen ideje erre ebben a rohanó világban ennek a szétszórt családnak. Jó ha mindig van elég kaja a hűtőben meg minden, ami kell. A gyerekeknek pedig van jobb dolguk is hétvégén, mint a bevásárlást intézni, így Jenna kötetlen munkaidejét kihasználva a szombatokat szabadnapként fogta fel, és elintézte mindezt. A cuccokkal hazaérve nekilátott a kipakolásnak, és a hűtő épp megtelt, mikor meghallotta a csengőt az ajtó felől. Két üdítőt még felrakott a hűtő tetejére, majd az előszobába sietett, hogy kinyissa az ajtót.
- Szia! – köszönt mosolyogva, mikor meglátta az ott álló alakot. Nem is merte remélni, hogy ilyen örömteli meglepetésben lesz része. Már szeretett volna találkozni Rick-kel, főleg mióta sikerült beszélniük az Alapítók napján, de elég sűrű mostanában a napirendje, így nem jutott rá ideje, pedig még az is megfordult a fejében, hogy benéz az iskolába meglátogatni a férfit.
- Úgy sejtem, együtt ebédelünk – jegyezte meg a pizzás dobozokra nézve, és szélesebbre nyitotta az ajtót, elállt az útból, hogy Alaric be tudjon jönni. Legszívesebben tini lányként lerohanta és megcsókolta volna, amint meglátta, de megpróbálta visszafojtani efféle kitöréseit, és felnőtt nőként viselkedni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 19, 2011 3:52 am

Mivel hétvége volt, és nem volt iskola, Rick egyedül élőként kitakarította takaros házát. Nem tartott sokáig, Rick nem volt rendetlennek mondható, de persze nem is az a beteges tisztaságmániás típus. Szerette ha a dolgai a helyén vannak.
Frissen vasalt ingben, tisztítószer illattal állt meg a Gilbert ház előtt. Alig várta, hogy találkozhasson Jenna-val. Unalmas napjai már most sokkal színesebbé váltak, pedig még csak nem is látta a nőt. Szíve hevesen lüktetett, mint mindig, mikor találkoztak. Nem szólt hogy jön, de remélte, hogy Jenna otthon van, hozott pizza-t ebédre. S mivel nem tudta, hogy Jeremy vagy Elena otthon lesznek-e, így hozott tartalék ételt, a biztonság kedvéért. Megnyomta a csengőt, majd erősen megszorította a forró pizzás dobozokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenna Sommers

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Csüt. Márc. 10, 2011 8:13 am

Jenna is nyugodtabb napokat kívánt mindannyiuknak. De ilyen zűrzavaros időszakban lehet-e egyáltalán remélni, hogy végetér ez a cirkusz, és gondtalan élhetik megszokott élüket? Az ember állandóan telhetetlen és elégedetlen, a nő ezzel teljesen tisztában volt, hiszen a pszichológia rengetegszer kimutatta és alátámasztotta ezt. Vajon megkaphatják-e valaha a nyugodt életet vagy elérhetőbb lenne azt kívánni, hogy egyszerűen csak ne legyen rosszabb?
Épp a nő is vissza akart köszönni, mikor Rick egy lágy csókkal beléfojtott minden szót. Jenna bensőjét is megremegtette a csók, a végtelen gyengédség, ami elárasztotta. Ezek már nem egy tapasztalatlan, épp csak felnőtt - vagy lelkileg annak még nem is nevezehtő – nő érzései voltak, mint annak idején Logan Fell-lel és másokkal, hanem egy igazi, érett nőé, és minden szeretete ezúttal Alaric felé irányultak.
- Jó éjt! – pótolta a köszönést mosolyogva, miután elhúzódott. Nem is szólt többet, bevonult a házba, és széles mosollyal az arcán csak Rick-re gondolt aznap este már, megfeledkezett a világ minden problémájáról.

//Játék befejezve//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alaric Saltzman

avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Mar. 06.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Csüt. Márc. 10, 2011 7:24 am

Sokat gondolkozott, miközben Jenna autóját követte. Mivel mindketten autóval voltak, a szó szerinti "hazakísérésről" nem lehetett szó. Út közben arra gondolt, hogy mi lenne jobb, ha elmondaná Jenna-nak a vámpírok létezését, vagy ha nem. Igazából Rick megkönnyebbült volna, ha elmondhatja. Sokkal jobb lenne a nővel lenni, ha nem érezné hazugnak magát.
Mikor Jenna autója a garázsba állt, Rick a ház elé parkolt, majd Jenna kocsija felé vette az irányt. Épp szállt ki a nő, mikor találkoztak.
Rick nem tudott mit mondani, így az ajtó felé sétáltak. Elmondja, ne mondja? Vámpírok vagy vámpírmentes élet? Erről Jenna-nak kéne döntenie. Végül is az ő életéről van szó. De ilyen esetekben gyakran a kíváncsiság hajtja az embert, később pedig már nem is akarna tudni róluk. Nos, akkor mi a helyzet? Rick örökre bánná, hogy ezt tette Jenna-val. Talán jobb lenne, ha kikérné Elena véleményét.
Az ajtóhoz értek, azonban Rick illemtudóan megállt a küszöbön.
- Remélem ezek után nyugodtabb napjaink lesznek... - jegyezte meg.
- Jó éjt, Jenna! - mondta kedvesen, odahajolva a nőhöz, és lágyan megcsókolta. Nem túl hosszú ideig, hanem épp addig, ami nem volt sok és nem is kevés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: A ház egyéb részei   Szomb. Márc. 05, 2011 11:10 pm

Nappali, konyha stb.


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 25, 2011 6:33 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   

Vissza az elejére Go down
 
A ház egyéb részei
Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: