The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 A ház egyéb részei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 28, 2011 9:07 am

Jeremy nyitott ajtót, és hatalmasat mosolygott rám. Nem tudtam megállni, viszonoznom kellett, már nem mintha nem akartam volna. Betessékelt a házba, majd a nappaliba vezetett, ahol leültünk a fotelba.
- Még szép. Szinte hallottam, ahogy az apjukért sírnak. - mondtam nevetve. Láttam Jeremy-n hogy elég fáradt. Biztosan kimerítette a mai nap... Hiszen felbukkant a halott menyasszonya terhesen, kiderül, hogy ikrei lesznek, el kellett mondani a barátnőjének, hogy felbukkant a terhes volt barátnője ikrekkel... Elég zsúfolt nap.
- Nem akarsz lepihenni? Fáradtnak látszol. - mondtam. Én magam is az voltam, régen sétáltam ennyit. A fenébe, hogy nem férek be a kocsimba! Kellett nekem sportautó... Minél kisebb, annál jobb. Na, most rendesen szívok miatta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 28, 2011 9:00 am

Miközben fent próbáltam gyógyítgatni Selenát hozzáteszem siker nélkül megszólalt a csengő ezért lerohantam és iparkodva ajtót nyitottam. Mel állt az ajtóban hiszen letelt az egy óra láttam rajta, hogy megerőltette a hosszú séta így rávetettem száz wattos mosolyom és hátulról átkarolva betessékeltem a nappaliba és leültettem a fotelünkbe majd levetettem magam mellé.
- Na hogy vannak a kicsik? Hiányoltak engem? - Kedvesen elnevettem magam, de szerintem nem tudtam megtéveszteni Melaniet látszott rajtam a fáradság a hajam kuszán kócosan tapadt a fejemhez szemeim alatt pedig sötét karikák foglaltak törzshelyet és ruháimat sem válogattam egy pár napja túl körültekintően...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Melanie Cullen

avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 28, 2011 8:42 am

Jeremy visszaküldött a Grill-be, amíg elintézi az otthoni dolgokat. De amikor letelt az egy óra, elindultam a Gilbert ház felé. Lassan sétáltam, mivel a két gyereknyi hasam nem engedett gyorsan menni. Így 15 perc alatt értem el a házat. Nem tudtam, mit csináljak, így csak megálltam az ajtó előtt, és kopogtam. Amíg vártam, hogy valaki ajtót nyisson, hallgatóztam. Jeremy a szobájában van valakivel. Mivel két légzést hallottam. Gondolom ő lesz a barátnője. A gondolatra összerándult a gyomrom. Igaz, hogy én hagytam el Jeremy-t, de még mindig szeretem. Attól, hogy ő tovább lépett, én még nem fogok. És nem rondítok bele a kapcsolatába. Csak egy barát leszek... Semmi több.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 22, 2011 9:09 am

Hát egyenlőre nem tudom, hogy most mibe csöppentem bele, de lassan kezd összeállni a kép. Még mindig mindenki csak állt és döbbent képpel nézett a másikra. A csendet Jane törte meg aki végül odajött hozzám bemutatkozni.
- Szia Jenny Marin.- mosolyogtam rá, de a mosolyom hamar lefagyott az arcomról. Mikor kezdet fogtam vele megéreztem, hogy egy vámpír. Na szép, ebben a városban szerintem több a vámpír mint az ember. Nah de mind egy, nem nagyon foglalkoztam vele, végül is semmi okom nincs, hogy haragudjak rá, hiszen nem csinált semmit.
Jane a lépcső felé vette az irányt és odament Jeremy-hez és megölelte. És akkor esett le. Ő az a csaj akit Jeremy megcsalt Selena-val. Húhú, vannak itt összefonódások. Nem sokáig tudtam magamban viccelődni, mert közben mellettem Selena szinte fortyogott magában.
- Selena..nyugalom- mondtam és a második szót suttogva ejtettem ki, hogy csak Selena hallhassa.
-Felőlem.- mondtam és leültem Selena után a kanapéra. Nem tudtam, hogy most mit kellene mondanom neki. Elég fura egy szituáció volt.
- Semmi gond Selena. Aminek meg kell történni, az meg is fog.- mondtam és egy biztató pillantás kíséretében.
- És most mi lesz?- utaltam körülbelül mindenre. nem lehet most egyszerű neki, és valójában teljesen nem is tudom, hogy mi is történik itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 22, 2011 6:02 am

Ott álltam lemerevedve és nem tudtam mit tenni szegény Jane még csak nem is sejtette, hogy megcsaltam és én nem szerettem volna fájdalmat okozni neki semmilyen körülmények között sem Ó szegény, szegény, szegény Jane.
Jane mit sem tudva a helyzetről kedvesen köszöntött én meg csak álltam ott ledermedve miközben éreztem barátnőm szorító ölelését. Finoman viszonoztam az ölelést majd jelentőségteljes nézést bocsátottam Sel felé, amolyan ne haragudj, hogy pont a születésnapodon mondok el mindent Jannek, majd később átadom Selnek az ajándékát...
- Gyere menjünk fel a szobámba! - Megfogtam gyengéden Jane ezét majd elkezdtem húzni gyerekes szobám felé. Ez durva lesz az biztos...


// folyt. köv Jeremy szobájában Jane-el//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 22, 2011 2:05 am

Jane legalább olyan kínosan érezhette magét mint én. Legalábbis az arcán ez látszott.
- Szia Jane. Örülök hogy ÚJRA találkoztunk. - az irónia olyan sűrű volt a levegőbe hogy az már szinte fojtogatóan hatott. Az újra szót pedig a lehető legjobban megnyomtam hogy Jeremy értse mire gondolok.
Ezen a bemutatkozásán elszörnyülködtem. Mi ez a James Bond koppintás??
Ennél rosszabbat nem is tehetne. Vagy is én azt hittem.
Jane, Jane Switch egyenesen Jeremy felé indult. "Alig láthatóan" összerezzentem, és olyan mozdulatot kezdtem mintha Jer felél akarnak én is indulni, de lefékeztem. Nem akarok balhét, csak Jeremyt, és beszélgetni egy kicsit Jenny-vel. Pont ezt terveztem mielőtt Miss. KoppintomJamesBondotSwitch bejött.
Mit tehetek most?
Nem hagyom magukra őket, ahhoz nincs elég erőm.
Talán leülök Jennyvel beszélgetni, hátha elvonja a figyelmemet. Végül is tervben volt.
Forrt a vérem a haragtól, és a féltékenységtől. Nem értek semmit, és különben is..
Miért pont ma? Ez a nap még Isobellel is csodálatosan telt, de így Jane-nel nem hiszem hogy túl jót tudnék ünnepelni.
- Szóval Jenny.... - egy ideig elhallgattam, gondolkoznom kellett egy ilyen hétköznapi mondaton. - Gyere... Akkor leülünk? - a kanapéra mutattam, éreztem hogy elég erőltetett lett az egész. Mit tehetnék. Így sikerült.
- Sajnálom, Jenny. Tudtam hogy Jane előbb utóbb visszajön, de reméltem hogy utóbb. - súgni próbáltam, de a vége felé valahogy felhangosodott a hangom. Véletlen. Tökéletes baleset volt, de képtelen voltam elviselni hogy Jeremy karjaiban fetreng. Így is hihetetlen erőfeszítés volt a hiányoztál Jeremy-nél nem a nyakát törni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 22, 2011 1:20 am

Remek! Eddig tartott a belső nyugalmam. Kívülről persze próbáltam megtartani magamat ugyanolyan nyugodtnak, de nem ment valami könnyen. Először is ki nyitott nekem ajtót? Hát persze, hogy Selena (Jeremy ingjében?!), akivel most nem igazán szándékoztam találkozni, de amint észrevettem ez elkerülhetetlennek bizonyult. Másodszor van itt egy lány, akit még nem igazán láttam errefelé. Bár, az biztos, hogy nem emberi lény. Ezt az állításomat rengeteg érv támasztja alá, de most nincs kedvem ezen gondolkozni.
A harmadik dolog, ami... vagyis aki miatt nem tudtam nyugodt maradni Jeremy volt. Az én édes drága Jeremym.
Halványan elmosolyodtam, mikor jobban szemügyre vettem Jeremyt, mert észrevettem, hogy egy szál alsógatyában ácsorog a lépcsőn. Bár, ahogy elnézem ő is ideges, sőt...
- Szervusz Selena. - vetettem oda egy gyors köszönést a lánynak, aki még mindig ledermedve állt az ajtóban, majd barátságosan a barátnője felé fordultam.
- Helló. Azt hiszem, mi még nem találkoztunk. - mosolyogtam bátorítóan. - Jane vagyok, Jane Stwitch. - mutatkoztam be az idegennek, majd kezet nyújtottam neki.
Igaz, hogy Jeremyt hagytam utoljára, de csak azért, mert őt szerettem a legjobban. Mindennél jobban. Még egy utolsó mosolyt odavetettem a lányoknak, majd tárt karokkal indultam el Jeremy felé. Meg akartam érinteni újra meg újra. Annyira hiányzott és annyira szeretem, furcsa mód még annak ellenére is, ami nemrég történt.
A lehető leggyengédebben átöleltem Jeremyt, majd az arcomat a vállába rejtettem és suttogni kezdtem.
- Jeremy... annyira hiányoztál...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 21, 2011 10:40 am

Nem telt el pár perc épp hogy befejeztem a mondandómat és már valaki csengette is. Milyen forgalom van itt ebben a házban. Selena megfogta a karomat és magával ráncigált az ajtóhoz, amiért én utána mikor odaértünk nagy szemekkel néztem rá. Kinyitotta az ajtót és mintha fogalmam sincs mit látott volt teljesen lefagyott. Pedig csak egy lány állt az ajtóba. A név amit Selena mondott Jane volt, gondolom így hívják a lányt akivel nagyon nem szeretett volna most találkozni.
Közben az emeletről hangos lépteket lehetett hallani. Jeremy volt az, aki szintél lefagyott a lépcsőnél. Nah most mi van?- néztem körül és mindenki csak állt mint egy darab tégla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 21, 2011 9:27 am

Amikor már épp fogat mostam és készültem be a zuhanyzóba hallottam, hogy valaki kopogott nem akartam megvárakoztatni senkit ezért máris indultam le a nappaliba, persze elfelejtettem még mindig fel venni egy felsőt, hogy hogy lehettem ilyen hülye...
Miközben nagy komótosan lépkedtem le a lépcsőn megláttam Jane-t, Sel-t és Jenny-t mindhárman felnéztek a lépcsőre gondolom a nagy trappolás miatt én meg csak álltam lemerevedve és hirtelen eszembe jutott Jane az én édes Jane-em és Sel az én vadmacskám, akit szintén imádtam ó jaj mi lesz itt...Csak szólalj már meg te idióta bíztattam magam, de a szavak valahogy nem akaródzottak kijönni... Egy szimpla oÓ-t azért mégis kibocsátottam magamból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 21, 2011 8:48 am

Úgy utálom ezt, ez a bocsánat kérés dolog... Kiver tőle víz. Most hogy Jeremy felment készülődni, Jenny pont ebbe kezdett bele, épp megpróbáltam volna elállítani a bocsánat özönt amikor lépéseket halottam, Jenny-t is magammal hurcolva mentem az ajtóhoz, remélem nem gondolja hogy esetleg kirakom, bár kit érdekel (?!) a végén úgyis rájön hogy valaki van itt.
- Jane. - nyögtem megmerevedve. Azt hittem ez az egész épp elég kínos így is, de hatalmasat tévedtem az hogy Jane lát egy szál Jeremy ingben sokkal rosszabb mintha Jenny vagy a postás csinálná ugyan ezt. Elfogok süllyedni szégyenemben, pláne hogy Jeremy-ből is ömlik majd a szagom, hiszen tegnap este hihetetlenül szorosan bújtam hozzá alvás közben. Hát ez remek. Magyarázkodhatok, Jenny-nek, Jane-nek, és Jeremy-nek is, nem is tudom melyik a rosszabb. az hogy Jenny nem tud semmiről semmit, az hogy Jane valószínűleg tudja már hogy mi megint együtt aludtunk, vagy hogy Jeremy még csak nem is sejti hogy találkoztam már a barátnőjével. Elment a kedvem az élettől. Szörnyű percek vagy órák vették kezdetüket amikor Jane ide jött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 21, 2011 8:34 am

Nem a legjobb volt az időzítésem , sőt elég rossz, de erről nem tehettem, most így jött össze. Máskor szerintem azért idetelefonálok mielőtt jövök, vagy valami hasonló, így megspórolok nem csak magamnak, de másoknak is egy kínos szituációt.
- Akkor biztos nem zavarok?- kérdeztem meg még egyszer majd miután Selena behívott bementem és leültünk a nappaliba. Jeremy nem sokáig maradt, mert valami dolga akadt így gyorsan elköszönt tőlünk.
Pár percig néma csend volt, majd én törtem meg a csendet.
- Sajnálom Selena, hogy csak így beállítottam.- mondtam megint bocsánatkérés gyanánt és reméltem, hogy most meg a sok bocsánatkérés miatt nem fog kidobni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jane Stwitch

avatar

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2011. Mar. 05.
Tartózkodási hely : Csak fordulj meg és nézz a hátad mögé édes... ;)

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 21, 2011 8:12 am

Mióta utoljára a Gilbert házban jártam eléggé rosszul sültek el a dolgok. Bizonyos dolgok kiderültek Jeremyvel kapcsolatban, amikre nem szívesen emlékszek vissza. Na és persze ott van ez a bizonyos Selena, aki az egész ügy okozója. Azt mondta, hogy egy nagyon közeli rokona Jeremynek, de azok után, ami történt már nemigazán hiszek neki. Na mind egy. Jeremy pár napja elutazott a rokonaihoz, de ha minden igaz, akkor ma már otthon találom.
Teljesen nyugodtan álltam meg a Gilbert ház ajtaja előtt. Gyorsan vettem még egy utolsó mély levegőt, majd bekopogtattam. Nem tudom, hogy miért nem az ablakon másztam be, mint ahogy eddig volt szokásom. Talán csak féltem, hogy megint valami 'idegenbe' ütközök. Nem tudom... Türelmetlenül kezdtem toporogni és csak arra vártam, hogy végre kinyissák előttem az ajtót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silly-life.honlapepito.hu/
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 21, 2011 7:43 am

Selena aranyosan dorgáló mondatát igyekeztem figyelmen kívül hagyni és arra koncentrálni, hogy ne vörösödjek el teljesen Jenny előtt, nem túlzottan szerettem mutogatni a felsőtestem, bár elég sokat gyúrtam rá...
Hirtelen okos ötletem támadt bocsánatkérő nézést löveltem a z előttem álló két nőszemély felé, majd bátortalanul megszólaltam:
- Lányok azt hiszem én magatokra hagylak titeket úgy biztos jobban tudtok beszélgetni amúgy is muszáj valamit elintéznem minél hamarabb... - Gyors csókot nyomtam Selena szájára mielőtt bármit is mondhatott volna majd intettem Jenny felé és már rohantam is az emeletre készülődni, hogy találkozzak Jane-nel...

//Kiléptem a játékból!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Vas. Aug. 21, 2011 1:10 am

Halottam hogy Jeremy a konyhába szórakozik valamivel, és magamban imádkoztam hogy legalább ő ne jöjjön ki, így is elég kínos a szitu. Úgy látszik a vámpírokat nem hallgatja meg Isten. Jeremy álmos arca jelent meg a folyosón. Ennél nagyobb szégyent még nem igazán éreztem.
- Mondtam hogy öltözz fel. - Próbáltam szigorúan beszélni hozzá, de valahogy nem sikerült. Egyszerűen képtelen voltam vele úgy beszélni ahogy akartam. Gyerekként is próbáltam rá gondolni amíg nem volt itthon, de az sem sikerült. Próbáltam tagadni, de bekellet látnom hogy ő "A" férfi az életemben.
- Nem, dehogy Jenny maradj csak, úgyis beszélni akartam valakivel, de tegnap... nos tegnap, tegnap fontosabb dolgom volt. - nyögtem ki végül.
- Gyere csak be. - Biztatóan mosolyogtam rá. Ez így még mindig kínos. Tudom hogy az is marad amíg nem öltözünk fel. Tudom hogy boszorkány, épp ezért nem akartam vámpírkodni. Megoldhattam volna az egészet pár másodperc alatt, de azzal az egész kínosabbá válna. Úgyhogy inkább megpróbálom elfelejteni hogy mi van rajtam, és arra gondolni hogy milyen jó is az hogy Jenny itt van, és hogy végre Jeremy is hazajött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Pént. Aug. 19, 2011 9:11 am

Nem kellett sokáig várnom, hogy valaki kinyissa nekem az ajtót. Pár perc és lassú lépteket lehetett hallani a házból. Az ajtót Selena nyitotta ki, aminek örültem, mert ismerős arcot láttam, így nem kellett bemutatkoznom, ismét. De a következő pillanatban, ahogy végignéztem Selenan, kicsit meglepődtem. A ruhája elég lenge volt, csak egy ing volt rajta, ami ráadásul nem női darab volt. Hirtelen végiggondoltam a dolgokat, hogy vajon mi történhetett vagy mit zavarhattam meg...Vagy még aludtak volna? De nem jötten korán, hiszen már lassan dél lesz.
-Szia Selena.- mondtam és közben gondolkoztam, hogy mit is mondhatnék neki. Elég fura szituáció ez most. És ez csak fokozódott. Selena mögött hirtelen Jeremy-t vetem észre, aki elég kómás fejjel sétált ki az egyik helységből,( azt hiszen a konyhából) és rajta sem volt valami sok ruha.
- Öm..bocsi a zavarásért..szerintem visszajövök máskor, látom nem a legjobbkor jöttem.- mondtam Selena-nak aki igencsak kellemetlenül érezte magát. Lassan kezdem túlöltözve érezni magam ebben a pizsipartyban.-viccelődtem magamban. Lehet tényleg jobb lesz ha megyek, mert tényleg nem akarom őket zavarni, csak beszélgetni szerettem volna átjönni, de azt lehet máskor is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 178
Join date : 2011. Mar. 23.
Age : 23
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Csüt. Aug. 18, 2011 10:29 am

Gyönyörű álmaimból keltett fel Sel...szuper... Amennyire csak tudtam gyorsan kikászálódtam az ágyból lekullogtam az emeletre és akkor vettem csak észre, hogy már dél van csináltam magamnak egy jó erős fekete kávét beletöltöttem a kifakult spongebobos csészébe majd egy szál pizsama nadrágban álmos szemekkel és kócos hajjal kisétáltam az ajtóhoz.
- ŐŐŐ... - Ennyi jött ki a számon majd zavaromban kicsit lefagyva álltam az ajtóban, nem tudtam, hogy Sel és Jenny ilyen jóban vannak...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Csüt. Aug. 18, 2011 10:00 am

Valami kegyetlen állat kopogtatott az ajtón. Már megint nem hagynak aludni. Kikászálódtam az ágyból, és lementem szagot gyűjteni, Jenny volt. Visszasiettem, és felkeltettem Jeremyt.
- Jer, öltözz fel. Vendégünk van. Siess. - igyekeztem minél energikusabbnak tűnni, hogy ezzel is ösztönözzem. Egy gyors csókot nyomtam a szájára, és lesiettem ajtót nyitni.
- Szia Jenny! - mosolyogtam az ajtóban álló lányra, de a mosolyom hamar lehervadt, rájöttem hogy annyira lefoglalt Jeremy ébresztése, hogy teljesen kiment a fejemből mi be is vagyok tulajdonképpen. Jer egyik inge volt rajtam, és semmi más. Ezt még akkor vettem fel amikor nem tudtam hogy vissza jött. Így legalább az illata velem volt. Éreztem hogy az arcomba fut a vér. Ráadásul a postás is megbámult. Jaj Istenem, de gáz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jenny Marin

avatar

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 03.
Age : 24
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Csüt. Aug. 18, 2011 9:51 am

Reggel mikor felkeltem nagyon mehetnékem volt valahova. Felöltöztem meg elvégeztem a szokásos reggeli dolgokat, de nem volt kedvem itthon ülni egymagam. Elég volt most már az unalmas délelőttökből. Sokáig töprengtem, hogy mit is csináljak és végül eszembe jutott valami. Mi lenne ha ellátogatnék a Gilbert házba. Szívesen megismerném jobban Selena-t és kíváncsi vagyok, hogy vajon jobban van-e Jeremy.
nem tartottam rossz ötletnek, maximum rám csapják az ajtót, így elindultam a Gilbert ház felé. Lassú léptekkel mentem, így volt időm alaposan szemügyre venni a várost és amúgy sem siettem sehova. Mikor megérkeztem egy percig csak álltam a ház előtt, de végül bekopogtam az ajtón és vártam, hogy valaki ajtót nyisson nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 09, 2011 1:32 pm

Nem válaszoltam Selena kérdésére, csak azután fordultam feléje, miután beértünk a házba. - Fogalmam sincs, csak most lehetőleg kérlek ne szóld el magad.. Majd elmondom nekik. - mondtam. "Nagy nehezen" - gondoltam magamban.
- Éhes vagy? - kérdeztem tőle, s a konyhába mentem. Kinyitottam a hűtőt és körül néztem, kivettem az uborkát, majd elkezdtem azt enni. Rájöttem, hogy miért kívánom ennyire. Ismét majdnem elkezdtem zokogni. Terhes vagyok.. Hasított belém a tudat. Megettem belőle egy párat. - Ha most nem haragszol, hosszú volt a mai nap, s megyek lefeküdni. - mosolyogtam nővéremre. - Köszi, hogy elkísértél. - öleltem át, majd megfogtam a táskámat és felmentem az emeletre, egyenesen a szobám felé tartottam.

/folyt. Elena szobája/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 09, 2011 1:27 pm

/Kórház/

Élveztem hogy végre vezethetek, már hiányzott. Mióta leraktam a jogsit, nem is ültem autóba, de meglepően jól ment. Éljen a vámírság! Az úton nem beszélgettünk. Nem is nagyon lett volna rá időnk. Nagyon gyorsan vezettem.
Kiszálltunk a kocsiból és meg csapott az otthon illata. Ez nagyon hiányzott már. csak Jane szaga ne lenne már a levegőben. Zavaró.
- Elena hogy fogod ezt elmondani nekik? - ha tényleg Damonnel van akkor Stefant és Damont is sokkolja majd. Legalább lejjebb megy az idősebbik egója.
Bezártam a kocsit miután Elena is kiszállt, és elindultam befelé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 09, 2011 12:17 pm

Megfogtam a kezét és elkezdtem az ajtó felé ráncigálni. - Igen nagynéni leszel. - motyogtam. Ez olyan furcsán hangzik, de ha egyszer ez az igazság.. Vagyis nem tudjuk 100% biztosra. Főleg az apát nem!
- Gyere már! Bocsi, hogy ilyen ideges vagyok. - húztam el a számat, s bezártam a házat, majd mindketten beültünk a kocsiba. - Csak nem tudom ki a gyere apja. - suttogtam Selenanak, majd beindítottam a motort és a kórház felé vettem a célt.

/folyt. Kórház/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 09, 2011 12:13 pm

Elena jött haza. Örültem is neki, már hiányzott.
Átölelt és mindenfélét mondott és én a felét sem értettem.
Aztán lassan feldolgozta az agyam az információt. Én is átöleltem őt.
- Elena ha nem hozod fel eszembe se jutott volna - mosolyogtam rá. Ez a mondat csak egy kis időhúzás volt. Még egy kis idő kellett hogy üzemképessé tegyem az agyam. Aztán megszületett a megoldás.
- Persze máris indulhatunk - oké talán nem ez a legmegnyerőbb válasz, de legalább mondtam valamit.
- Várj úgy érted nagynéni leszek? - kérdeztem már az ajtó felé sétálva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 09, 2011 12:06 pm

/Salvatore panzió/

Gyorsan hazaértem, s kiszálltam a kocsimból. Sikerült kicsit lehiggadnom, muszáj megtalálnom Selena-t, egyedül ő tud rajtam segíteni! Ha egyáltalán szóba áll velem.. Múltkor nagyon csúnyán beszóltam neki. Pedig szeretem a nővéremet. Igen szeretem őt és örülök, hogy felkeresett engem!
Belépve, vagyis inkább berohanva a házba megpillantottam Selena-t. - Óóó. - ugrottam a nyakába. - Sajnálom, hogy múltkor olyan pofátlan voltam. - öleltem át. - De most szükségem van rád. Terhes vagyok.. Vagyis most jössz velem a dokihoz és kiderítjük az igazságot.. - mondtam halkan elengedve őt.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Selena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 153
Join date : 2011. Jul. 28.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Kedd Aug. 09, 2011 12:02 pm

A dombon pár rendőr keltett fel és bevittek a detoxba. Megfújtam egy szondát, de már nem volt vészes 2.3 ezért haza engedtek. Most itthon vagyok. Jane szaga hála Istennek eltűnt már a házból. Egyedül itthon.. Végre. Milyen régóta várok erre..
Éppen a folyosón mentem végig amikor halottam egy kocsit leparkolni a házunk előtt. Ennyit az egyedül létről, de mindegy is. Legalább valaki haza jött.
Megálltam ott ahol voltam és vártam hogy az illető belépjen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lena

avatar

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2011. May. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   Hétf. Aug. 08, 2011 12:13 am

Sietősen magamra kaptam a pulcsimat. Fekete volt és nagyon szűkös. Jenny ruhadarabját odadobtam neki és megköszöntem. Ő bólintott egyet. Nagyon meglepett a tény, hogy Jenny egy boszorkány. Ezt nem tudtam, de nem is volt időm vele foglalkozni. Selena máris a kijáratban volt és rohantunk a Salvatore ház felé. Jenny tekintete izgalommal teli volt míg nézte ahogyan eltűnünk az éjszaka sötétségében.

Folytatás Salvatore házban
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A ház egyéb részei   

Vissza az elejére Go down
 
A ház egyéb részei
Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak :: Gilbert ház-
Ugrás: