The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Bennett ház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Szomb. Ápr. 16, 2011 7:33 am

Bonnie jókedve kissé meglepett, ám ennek kívülről jelét nem adtam, hiszen nem akartam, hogy azt higgye én őt csak egy komor és befásult lánynak tartom, mivel ez korántsem így volt. Mindig is fel tudott vidítani és ezt gyerekkorunk óta csodáltam benne.
- Szia! -mondtam kedves hangnemben, és alig akartam kiválni az ölelésből. Nagyon jól esett a törődése, bár ez az amiből a megmentésem óta egyáltalán nem szenvedtem hiányt.
- Ha mindent elmondanék részletesen napokig itt ülhetnénk. -válaszoltam Bonnie kérdésére, majd ismervén a házat a kanapé irányéba húztam, majd helyet foglaltam és őt is lerántottam magam mellé, és vigyorogva konstatáltam az eseményeket.
- Előbb mesélj te. Már nagyon rég láttalak ilyen boldognak. - hárítottam a másikra a beszélő szerepét, hiszen már hetek óta csak az én problémáimmal, és életemmel foglalkoztunk.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Szomb. Ápr. 16, 2011 7:18 am

Úgy érzem kijelenthetem, hogy ez a mai nap a legjobb közül való. Jason csókjai még mindig égették az ajkaimat. Nem bírtam betelni velük, nagyon hiányzott már most is, pedig körülbelül öt perce váltunk el a főtéren. Gondolataimból egy váratlan kopogás zökkentett ki. Az igazság az, hogy nem nagyon vártam senkit sem, mivel éppen az esti bulira akartam elkezdeni készülődni. Mindegy, ráérek még készülődni. Így hát gyorsan leszaladtam és ajtót nyitottam. Mosolyogva álltam az ajtóm előtt és legnagyobb meglepetésemre Caroline-nal találtam szemben magam. Kicsit meglepett a felbukkanása, mivel fogadni mertem volna, hogy ő a buli főszervezője, de úgy tűnik, hogy most ebben nem az ő keze van. Gyorsan megöleltem és a mosoly még mindig nem tűnt el az arcomról. Úgy éreztem magam, mint a legboldogabb ember( boszorkány) a világon.
- Szia, Care! Annyira örülök, hogy látlak! Hogy vagy? Mi történt veled az elmúlt napokban? - csak úgy dőltek belőlem a kérdések, amikre ha szerencsém van, még választ is kapok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Pént. Ápr. 15, 2011 6:57 am

Miután elhagytam a Grillt volt időm gondolkodni és arra az elhatározásra jutottam, hogy döntésemet Matt-el kapcsolatban megosztom Bonnie-val. Ahogy haladtam a lány háza felé és teltek a percek, egyre inkább elbizonytalanodtam a döntésem helyességét illetően. Önzőségből maradok Matt-el, vagy tényleg mind a kettőnknek így lesz a legjobb? Út közben meggondoltam magam és gyorsan hazaugrottam a kocsimért, így hamar Bonnie-ék háza elé értem. Leparkoltam a ház előtt, majd kopogtam és alig vártam, hogy elújságoljam neki a történteket és megtudjam a véleményét, hiszen az mindig is sokat számított nekem. Ekkor jutott eszembe, hogy a Danával való "szívélyes" megismerkedésemről sem tud, és ekkor eszembe jutottak az emlékek, amik az addig töretlen mosolyt lemosták az arcomról.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 27, 2011 3:43 am

Felnevettem Bonnie hozzáállásán, és elképzeltem, ahogy Ő és Damon egy nap, nevetve ülnek le egy asztalhoz teázni. Na jó... az soha nem fog megtörténni, de a remény hal meg utoljára.
- Annyira szeretlek - dünnyögtem a vállába, mikor szorosan magához ölelt, és én is igyekeztem, minél több szeretettel magamhoz húzni. Annyira szerencsés voltam, hogy itt volt számomra, mindig támogatott és segített, ha épp bajban voltam. Mindig kirángatott a legmélyebb gödörből is, és tudtam, hogy ez most sem lesz másként. Kicsit szipogva kiváltam az ölelésből, majd megdörzsöltem a szemem, mintha por ment volna bele, utána vigyorogva néztem Bonniera. - Más téma - kezdtem, majd sóhajtottam, és hosszasan kifújtam a levegőt. - Lenne egy óriási kérésem. Carolinenak kéne gyűrű - mondtam angyali mosollyal az arcomon, mert tudtam, hogy ennek Bonnie sosem tud ellenállni. Láttam rajta, hogy meghányja-veti a dolgot, majd felállt, kihalászott a szekrényből pár gyertyát, elővette az ágy alól a grimoiret, majd lerakott az ölembe egy dobozt, amit kinyitottam, és láttam, hogy tele van szebbnél szebb ékszerekkel.
- Válasszak? - kérdeztem vigyorogva, mire bólintott, én pedig turkálni kezdtem. Valami Carolinehoz illőt kerestem. Feltűnőt, hivalkodót, csicsásat. Meg is találtam. Egy ezüst foglalatban, hatalmas, gyönyörű szép rózsaszín kő, amit ha elforgattam, mindig más árnyalatban tükröződött. - Szerintem ez jó lesz - mondtam, majd átnyújtottam Bonnienak, aki bólintott, lerakta az aszal közepére a gyűrűt, aminek már minden szélén állt egy gyertya meggyújtva, majd elhúzta a függönyt, felcsapta a Grimoiret és mormolni kezdte a varázsigét.
Hatalmas lángcsóvákra számítottam, mennydörgő égre, szálló bútorokra, de ehelyett, pár másodperc múlva Bonnie összecsapta a hatalmas könyvet, visszarakta az ágy alá, és átnyújtotta a gyűrűt.
- Ennyi? - néztem rá kérdőn, mire ismét bólintott, én pedig meglepetten pislogtam a gyűrűre. "Egy gonddal kevesebb" mondtam magamban.
Miután megcsináltuk a gyűrűt, Bonnieval még hosszas órákig beszélgettünk mindenféléről. Pasikról, varázslatról... Damonről... aztán megkajáltunk, és miután már jócskán elfáradtunk, úgy döntöttem ideje hazamennem.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 27, 2011 3:29 am

Láttam Elenán, hogy nagyon szenved, ezért úgy döntöttem nem vágok hozzá még több kérdést és próbáltam toleránsan viselkedni, ami ebben a helyzetben nem volt a legkönnyebb.
- Értem Elena. Vagyis nem teljesen, de mindegy is. Neked kell érezned és nekem pedig bíznom kell a döntésed megfontoltságában. Ha Damonnal akarsz lenni, akkor rendben, de figyelmeztetlek, ha úgy viselkedik veled vagy velem, esetleg Caroline-nal, ahogyan nem kéne, akkor nem állok jót magamért. És minden lehetséges eszközt meg fogok ragadni ahhoz, hogy megnyomorítsam a vámpírkénti életét. Gondoltam jobb, ha ezt közlöm. A barátnőimmel senki nem packázhat büntetlenül. Viszont örülnék, ha erre nem kerülne sor. Plusz még igazán szólhatnál Damonnak, hogy ne legyen ennyire pöcs velünk. Az ő érdeke is, hogy jóban legyen velünk - kacsintottam Elenára és egy kicsit megkönnyebbültem. Sikerült legyőznöm magamban a haragot és a gyűlöletet. Utólag átgondolva, lehet hogy nem is olyan reménytelen ez a dolog Damonnal, de nem szabad elkiabálnom. Igyekeztem úgy viselkedni, ahogy az egy legjobb barátnőhöz illik és tudom, mindenben támogatnom kell Elenát. Tűzön-vízen át és úgy érzem, hogy képes is vagyok rá. Elkezdtem nevetni és minden szeretetemmel megöleltem Elenát, akit láthatóan kicsit váratlanul ért a dolog. Úgy éreztem, hogy nagy szüksége van most a szeretetre és a lelki támogatásra. Végül is erre valók a legjobb barátnők.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 27, 2011 3:17 am

Tudtam, hogy Bonnienak részben igaza van, talán teljesen...és megint csak nem tudtam megszólalni. Zavarodottan néztem rá, majd beletúrtam a hajamba, és az alsó ajkam harapdáltam. Kezdtem kellemetlenül érezni magam, nem csak amiatt a döntés miatt amit hoztam, de úgy amblokk minden miatt.
- Tudom de... - kezdtem, hogy jelezzem van rá okom, amiért Damonnel vagyok. - Lehet, hogy kívülről Stefan meg én tökéletes párt alkotunk de... koránt sem érzem már azt, amit régen - mondtam, és őszintén pislogtam Bonniera. - És azt is tudom, hogy sokunknak ártott már de... nem tehetek az érzések ellen. Túl erősek - mondtam halkan, mintha attól félnék, hogy ha túl hangosan mondom, hazugságnak hangozhat. - Nem tudom, hogy mi lesz velünk... vele újra érzem azt, amit Stefannal már rég nem, érted? - próbáltam valahogy elmagyarázni Bonnienak a dolgot. - Nem tudom, hogy boldog leszek-e vele, de ha esélyt sem adok arra, hogy megtudjuk, akkor talán egész életemben szenvedni fogok emiatt.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 27, 2011 3:06 am

Damont, mint egy hősszerelmes úgy írta le Elena és ez nagyon idegesítő volt hallani. Az, hogy megváltozott ez azonban tényleg igaz és nem is tagadhatom. Viszont az a szó, amit a végén mondott kihúzta nálam a biztosítékot.
- Beleszerettél? Stefanba is beleszerettél és képes volnál otthagyni őt Damonért? Elena gondolkozz már egy kicsit! Stefan teljes szívével szeret téged és mindent megadna neked. Úgy vigyáz rád és úgy lesi minden kívánságodat, ahogyan azt kevesen teszik. És képes lennél lecserélni őt? Mi változott meg? Eddig annyira odavoltatok egymásért. Mi az a dolog ami miatt így döntöttél? Oké, Damon tényleg sokat változott az utóbbi időben, ez tagadhatatlan. De képes volnál feladni egy ilyen szerelmet a reménytelenért cserébe? Lehet, hogy én tényleg csak Damon rossz oldalát ismerem, de csak azért mert ezt mutatja a külvilágnak és nem képes megújulni és akár egy kedves gesztust tenni. Sohasem szeretett minket és nem is fog. Nem olyan, mint Stefan. Képes lennél vele összejönni, aki egy csomó fájdalmat okozott nemcsak neked, de a legjobb barátnőidnek is - mondtam Elenának a véleményemet és bíztam abban, hogy átgondolja a dolgokat, mielőtt egy váratlan és meggondolatlan lépést tenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 27, 2011 2:53 am

Mindenre számítottam, csak erre nem. Nagyokat nyeltem, és úgy pislogtam, minthogyha most vágtam volna pofon. Egy ideig csak bámultam elkerekedett szemekkel Bonniera, majd próbáltam összeszedni a gondolataimat.
- Nem ismered... - kezdtem halkan. Tudtam, hogy Bonnie Damonnek csak a rossz oldalát ismeri. Senki sem tudta rajtam és Stefanon kívül, hogy Damon annál sokkal érzelmesebb, szeretni valóbb, mint azt mutatja.
Megráztam a fejem, majd vettem egy mély levegőt és folytattam.
- Tudom, hogy milyen volt... de már megváltozott - néztem őszintén Bonniera, és fogalmam sem volt, hogy miként tudnám meggyőzni az igazamról. - Tudom, hogy kockázatos dolog vele lenni, de... bízom benne és... mellette biztonságban érzem magam - vontam meg a vállam, majd halványan elmosolyodtam, ahogy Damonre gondoltam. - Beleszerettem - tettem hozzá halkan, majd figyeltem Bonnie változó reakcióit.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 27, 2011 2:46 am

Elenán láttam, hogy nem biztos a dolgában. Elmondja vagy ne? Legalábbis ezt tükrözte a tekintete. Majd belekezdett a történetbe. Hát a mai rémálmom, ehhez a kijelentéshez képest egy örömmámor volt. Bele akartam szólni, de ő csak folytatta én meg csak hallgatom, hogy hogyan enyelegtek Damon Salvatore-val. És természetesen Stefan még nem tudja. Ki gondolta volna? Az első reakcióm eléggé furcsa volt. Elkezdtem hangosan nevetni, de az az igazság, hogy csak kínomban.
- Elena, te igazi mókamester vagy! Majdnem sikerült beetetned! - mondtam neki, de sajnos a tekintete azt sugallta, hogy amit mondott sajnos nagyon is igaz.
- Oké! Még nyugodt vagyok és nőies, de mégis ezt hogyan gondoltad? És pont vele? Tudod, hogy milyen Damon és hogy hogyan viselkedik velünk. Konkrétan semmibe vesz mindenkit magán kívül. Ezt nem tudom elhinni! De végiggondoltad te ezt egyáltalán? Vagy csak a pillanatnyi érzelmi felfokozottság volt az oka, hogy egy ilyen dolgot tegyél? Azt hittem, azért ennél jobb ember, illetve ebben az esetben jobb vámpírismerő vagy - zúdítottam minden dühömet Elenára, ami tudom nem volt túl szép, de jelenlegi állapotomban még ezt is sikernek kell elkönyveljem. Vártam, hogy Elena erre vajon mit lép.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 27, 2011 2:33 am

- Több önbizalma, Bonnie! - néztem rá határozottan, majd nevetve követtem a nappaliba, és leültem a kanapéra. Egy pillanatig nem tudtam eldönteni, hogy vajon beszéljek-e Bonnienak arról ami köztem és Damon között történt, vagy tartsam meg magamnak addig, amíg Stefan meg nem tudja. Ki tudja... talán már Carolinenak eljárt a szája, és most még nagyobb pácban vagyok, mint lennék. Talán ha Bonnie is tudná... többet tudna segíteni a dologban, mint így.
Sóhajtottam, majd mosolyt erőltettem az arcomra, és úgy néztem Bonniera. "Elmondjam, vagy ne? Elmondjam ?vagy ne?" Járt a fejemben folyamatosan a kérdés, végül úgy döntöttem, fő az őszinteség... szóval nem ártana Stefannal is annak lennem.
- Damon megcsókolt. Vagyis, én is visszacsókoltam - kezdtem bele egyből a történet közepébe, és még mielőtt Bonnie bármit is hozzáfűzhetett volna, folytattam. - És azt hiszem, hogy... összejöttünk - néztem rá összezavarodottan, és próbáltam felidézni az együtt töltött időt Damonnel. "Szóval ő lenne most a pasim?" kérdeztem magamtól, de fogalmam sem volt róla. - Stefan még nem tudja - tettem hozzá szomorúan, és soha nem szégyelltem még ennyire magam.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 27, 2011 2:25 am

Gyorsan leszaladtam a lépcsőn és ajtót nyitottam. Ahogy vártam, Elena állt előttem és se szó se beszéd a nyakamba ugrott. Nem mondom meglepett a dolog, de nagyon jól esett. Úgy éreztem magam, mintha évtizedek óta nem láttam volna. Nagyon örültem a dicséretnek is, amit a ruhám miatt kaptam, bár hogy minden pasi döglene értem azt erős túlzásnak érzem, mivel pasizás terén elég szerencsétlen tudok lenni.
- Jajj Elena! Annyira hiányoztál már! És köszönöm a dicsérő szavakat, bár szerintem jelenleg nincs olyan pasi a városban, akit érdekelnék. de azért köszi - mondtam Elenának.
- Gyere csak be és mesélj el mindent, amiről lemaradtam ezekben a napokban. Annyira idegesítő, hogy nem tudok soha semmiről. Komolyan mondom ezekben a napokban kicsit antiszociális lettem - mondtam ás beinvitáltam a házba Elenát és vártam, hogy belekezdjen a mondandójába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 27, 2011 2:15 am

Miután Damon elment tőlem, másra se tudtam gondolni csak rá. Épp a fürdőből jöttem ki, mikor hallottam, hogy az asztalomon rezegni kezd a mobilom. Bonnie. Felvettem, és egy percet sem gondolkodtam azon, hogy átmenjek hozzá.
- Fél óra és ott vagyok - mondtam mosolyogva, majd leraktam a telefont, és visszamentem a fürdőbe megszárítani a hajam. Mikor végeztem, felkaptam egy csipkés toppot, meg egy szűk szárú farmert, majd felhúztam a tornacipőm, és már indultam is ki a kocsihoz.
Ahogy mondtam, fél óra múlva már szálltam ki a kocsimból a Bennett ház előtt. Beletúrtam a hajamba, gyorsan bezártam a kocsim ajtaját, és sietve megindultam a bejárati ajtó felé. Megálltam az ajtó előtt, megnyomtam a csengőt, és vártam, hogy Bonnie kinyissa. Amint az ajtó kitárult, letörölhetetlen vigyor ült ki az arcomra, és szinte rögtön Bonnie nyakába ugrottam, és szorosan magamhoz öleltem. Annyira hiányzott már, pedig nem is olyan rég láttam, de... a legjobb barátnőkből sosem elég.
- Tyűű... nagyon csinos vagy ma - vigyorogtam, mikor kibontakoztam az ölelésből, és végignéztem Bonnien. - Kész bombázó. Egy pasi sem tudna ellenállni neked - tettem hozzá elismerően.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 27, 2011 1:54 am

Fáradtam zuhantam az ágyra és egyből az álmok birodalmába kerültem, ahol konkrétan lejátszódtak az egész este eseményei. Nem szívesen éltem át még egyszer ezeket a történéseket, ezért próbáltam kiüríteni a fejemet és álmodni. Álmodni, de valami olyan dologról, ami után kellemes lesz a felébredés. Ehelyett a temetőben voltam és egy széttépett Elenát láttam, mellette pedig egy vérszomjas, gonosz Caroline-t. Én is ott voltam és Care rám akart támadni, de ekkor hirtelen vége lett az álomnak és felébredtem, de ez nem az az ébredés volt, amire vágytam. Izzadságcseppek borították a homlokomat és a fejem is rettentően fájt. Nem tudtam mit kezdjek magammal. Visszaalvás reménye már régen elszállt, ezért úgy döntöttem megvárom a reggelt és áthívom magamhoz Elenát. Nagyon lassan telt az idő és mire reggel lett, az életemet is eluntam. Gyorsan elmentem tusolni és egy kissé kihívóbb ruhát vettem magamra, mint általában. Hajamat coffba fogtam, majd felhívtam Elenát, hogy jöjjön át hozzám és beszélgessünk. Felmerült bennem, hogy elmondom neki a Care-rel kapcsolatos dolgokat, de szerintem már beszéltek egymással, úgyhogy inkább egy másik területre fogok koncentrálni. Körülbelül fél óra múlva hallottam az ajtócsapódást és tudtam, megérkezett az én drágalátos egyik legjobb barátnőm, Elena Gilbert. Érdekes beszélgetésnek nézünk elébe, az már biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Hétf. Márc. 14, 2011 7:35 am

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Hétf. Márc. 14, 2011 7:27 am

Rengeteg gondolat cikázott a fejemben és ezeknek a középpontjában Matt állt. Mi lesz ha nem bírom türtőztetni magamat és nekitámadok. Persze ez az összes barátomra értendő valahogyan le kell nyugodnom és Bonnie azaz az emberi vére közelsége egyáltalán nem segített, sőt. Aztán mikor belekezdett mondanivalójába, majd várta a választ nem tudtam mit tegyek, hiszen ilyesféle ígéretet hiába szerettem volna ebben a helyzetben egyszerűen nem tudtam tenni.
- Bonnie én...-kezdtem és tudtam, hogy akármit is mondok nem fogja megérteni. Hiszen hogyan is érthetné? Akármennyit is tud rólunk, vámpírokról nem érzi azt amit én. Azt a mértékű éhséget amit én és ami kezd teljesen eluralkodni rajtam. Tudtam, ha maradok nem tudtam volna vállalni a tetteim következményeit.
- Most mennem kell. -mondtam és az ablakon keresztül eltűntem az éjszakában.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Hétf. Márc. 14, 2011 7:07 am

Láttam Caroline-on, hogy nagyon küzd az éhség ellen. Nem tudtam elképzelni, hogy ez mennyire nehéz neki. Egy pillanatig azt, hittem, hogy most látom a házunkat és persze Carolinet utoljára. De akkor Care olyat tett, ami megijesztett. A falhoz vágta a fejét és próbált megnyugodni. Még az ablakot is kinyitotta, hogy kiszellőztesse a fejét és a gondolatait. Megpróbáltam hozzá lassan közel kerülni, mivel féltem, hogy esetleg a gyors közeledés valamilyen nem várt reakciót válthat ki belőle. Megmondta a legfontosabb dolgot, ami per pillanat a legjobban foglalkoztatta: a vér. Olvastam már párszor az újszülött vámpírokról és tudom, hogy ilyenkor az összes érzelem fölött egy veszi fel az uralmat: az éhség.
- Ha vérre van szükséged, akkor javaslom a vérbankokat vagy az állatokat, ahogyan Stefan és Damon teszi - mondtam neki.
- Viszont az emberölési tilalom mostantól rád is érvényes. Ha akár egy ember is a te kezed, illetve ebben az esetben fogaid által hal meg, akkor annak vállalnod kell a következményeit, amik nem éppen kellemesek. Sajnálom, és őszintén remélem, hogy ilyenre nem fog sor kerülni. Én legalábbis ezen leszek és próbálok neked segíteni az éhség leküzdésében - mondtam Caroline-nak.
- Azt javaslom, hogy még időben juss el a vérbankba, mielőtt még az éhség teljesen átveszi feletted az uralmat és olyat teszel, amit később biztosan megbánsz - mondtam és egyenesen Caroline szemébe néztem.
- Megígérem, hogy próbálok legjobb barátnőként viselkedni és mindenben segíteni neked, de akkor neked is meg kell ígérned ezt az egyetlen dolgot. Soha, semmilyen körülmények között nem ölsz meg embereket az éhséged csillapítása érdekében - mondtam Care-nek és vártam a reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Hétf. Márc. 14, 2011 6:34 am

Éreztem, hogy az arcom megváltozik és nem tudtam ellene semmit sem tenni. Ott volt Bonnie, tökéletes célpont lenne..de nem szabadott megtennem. Ez még ebben a helyzetben is benne volt a fejemben, és mikor rám nézett erőt vettem magamon és nemes egyszerűséggel nekivágtam magam a falhoz. Rendkívül fájdalmas volt az ütközés és mikor láttam, hogy a másik aggódó ábrázattal közelít felém tudtam, hogy ha idejön nem tudom visszafogni magam.
- Bonnie ne gyere közelebb! -mondtam összeszorított fogakkal és nagyokat lélegeztem, hogy legyőzzem magamban a vágyat.
Mikor már éreztem, hogy minden rendben lesz fölálltam és az ablak mellé álltam, majd kinyitottam azt, hogy a beáramló levegő ameddig csak lehet fenntartsa a nyugodtságomat.
- Muszály vérhez jutnom, ez így nem mehet tovább. -néztem kétségbeesetten a lányra.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Hétf. Márc. 14, 2011 5:49 am

Damon megigézte az egyik legjobb barátnőmet, talán még táplálkozott is belőle. Hát ez nagyszerű! Azt hiszem Damonnal is meg kell majd ejtsek egy újabb, de kevésbé jómodorú beszélgetést. Bár szó, ami szó ez már nagyon régen történhetett, mivel Damon most már ezt biztosan nem tenné meg, már csak Elena miatt sem. És hát itt van a kedves Matt, akivel még én is nagyon jóba lettem az elmúlt napokban. Örültem a szerelmüknek és sírtam, amikor Caroline is sírt. Tudom, hogy mennyire szeretik egymást és ha más nem is, ez adhat Care-nek egy kis erőt, bár azt már nem tudom, hogy hogyan is fogja bevallani Mattnek a vámpírságát. Hát Caroline élete fenekestül fel fog fordulni az biztos, de azért vagyok itt, és azért van itt Elena is, hogy segítségünk neki túlélni ezt a nehéz időszakot. Miközben ez az eszmefuttatás végig ment az agyamon észre sem vettem, hogy Caroline lehajtott fejjel áll előttem és láthatóan nagyon szenved valami miatt.
- Care, minden rendben? Nyugodj meg kérlek, nem lesz semmi baj sem. Mindent meg fogunk oldani, közösen - mondtam neki megnyugtatólag.
Ám ekkor hirtelen felemelte a fejét, és egyenesen két, piros szempárral találtam szemben magam és a fogakkal, amik csak arra vártak, hogy lecsapjanak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Hétf. Márc. 14, 2011 4:53 am

-Óh Bonnie. -mondtam és megöleltem a barátnőmet.
-Tudod mi a fura? Nekem most leginkább Damont lenne kedvem karóval a szívében látni...-kezdtem és közben Bonnieval együtt visszaültem a kanapéra.
- Eszembe jutott minden amit tett velem és nem tudom egykönnyen lenyelni azt, hogy mint egy rongybabával játszott velem és az érzéseimmel. -keserves mosolyra húztam a szám és beletúrtam a hajamba.
- Aztán nem csak ez jutott eszembe hanem Matt is...az, hogy mennyire szeretem. -mondtam és közben végig a padlót fürkésztem, hiszen ahogy egyre többször néztem a lányra mindinkább a nyaki ütőerére vándorolt a szemem. Már idejét se tudom mikor ittam meg azt a tasak vért, és nem tudtam meddig bírom még nélküle.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Hétf. Márc. 14, 2011 4:07 am

Nem azokat a válaszokat kaptam, amit a jelenlegi érzelmi állapotomban el tudtam viselni, ezért a könnyeimet már nem tudtam visszatartani. Elkezdtem zokogni és közben elgondolkodtam, hogy miért mindig velünk történnek a rossz és elviselhetetlen dolgok. Velünk és azokkal az emberekkel, akiket szeretünk. Ezt képtelen vagyok elviselni. Caroline érintése kissé megnyugtatott, de a zavart lelki állapotom nem csökkent. Annyi érzelem kavarog most bennem, hogy úgy érzem mindjárt széthasadok. És akkor eszembe jutott a legfontosabb dolog. Katherine visszatért Mystic Fallsba és megölte az egyik legjobb barátnőmet. Oké, úgy érzem Katherine-nek ez volt az utolsó rossz cselekedete az életében, mivel ha valamilyen véletlen folytán találkoznánk egymással biztosan kivonom a forgalomból. De most Care-re kéne koncentrálnom, ami igazán nehezemre esett, de próbáltam fenntartani a beszélgetést.
- Szóval Katherine. Hát igen, így már érthető minden. Sajnos annak a lánynak fogalma sincsen, hogy mit tett. Ezt nagyon meg fogja bánni, ha nem is én ölöm meg, de a Salvatore tesókkal szövetkezve biztosan egy karóval a szívében végzi -mondtam Caroline-nak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 13, 2011 11:15 am

Bonnie arca ahogy kimondtam elfehéredett és zaklatottan kezdett járkálni. Láttam rajta, hogy rengeteg érzelem végigfut az arcán és próbáltam valamit leszűrni az ábrázatából. Mikor végre megszólalt kissé fellélegeztem, ám kérdései ismét felzaklattak, hiszen még nem volt időm átgondolni ezt az egészet és mivel kérdezett hangosan kezdtem végigvenni az egészet.
- Kora este bejött hozzám Elena..legalábbis azt hittem, hogy ő az amíg be nem mutatkozott. Katherine-nek hívták. Elmondott egy üzenetet amit át kell adnom a Salvatore testvéreknek, majd...-itt elakadtam és elkerekedett szemmel nézve magam elé folytattam.
-...megölt. -így kimondva még szörnyűbb. Hiszen valójában halott vagyok.
-Ezután csak sodródtam a történtekkel. Fölébredtem és ösztönösen kimentem a folyosóra, megláttam azt a tasak vért fölakasztva és muszáj voltam megkóstolni. Aztán sorra kezdtek visszajönni az emlékek..az, hogy Damon bejött aznap és ittam a véréből és persze vele kapcso...-itt megakadtam ugyanis láttam, hogy Bonnieből kitör a sírás. Fölkeltem, odasétáltam hozzá és a hátára tettem a kezem.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 13, 2011 11:02 am

Carolinet bevezettem a nappaliba és helyet foglaltunk. Úgy láttam fél kimondani a problémát, de ekkor a szavak eljutottak a fülemhez......sajnos. Komolyan mondom ez a nap csúcspontja. Caroline, mint vámpír? Ezt nem tudom elhinni! Hirtelen felálltam és elkezdtem le-föl járkálni. Nem tudtam mitévő legyek. Mondjam neki, hogy nem vagy többé a barátnőm, mert egy aljas vérszívó vagy? Legszívesebben ezt tettem volna. De vettem egy mély lélegzetet és inkább próbáltam Carolline-nal kommunikálni, ami ezek után kissé nehezemre esett.
- És ez biztos, mármint biztos vagy benne? - kérdeztem tőle, bár tudtam a választ, úgyhogy ez a kérdés konkrétan csak arra volt jó ,hogy elterelje a gondolataimat.
- Ezt nem tudom elhinni! Hogyan történhetett ez meg? Pont veled? És ki tette ezt veled, ha már itt tartunk? - kérdeztem tőle.
Az, hogy az ez egyik legjobb barátnőm vámpírral változott, csak még jobban feldühített és fogalmam sincs, hogy mikor leszek képes ezt végképp elfogadni, pedig muszáj lesz, ha meg akarom őrizni a barátságunkat. Azt hiszem ilyenkor szokták mondani, hogy nehéz az élet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 13, 2011 10:52 am

Miután Bonnie behívott a nappali felé vettük az irányt, és leültünk az ott elhelyezkedő kanapéra. Nagy levegőt vettem mielőtt elmondtam volna miért is vagyok itt. Hiszen nem tudhattam, hogy mit fog a másik reagálni és, hogy egyáltalán tisztában van e a vámpírok létezésével. Ennek ellenére mivel a fejemben lévő gondolatok nagy részét a vér foglalta el nem akartam sokáig szaporítani a szót és nem is tudtam volna épp eszű körítést kitalálni, így nagy levegőt vettem, majd belevágtam a közepébe.
- Vámpír vagyok. -mondtam ki amilyen gyorsan csak lehetett és izgatottan vártam, hogy a másik hogyan is reagál majd.
Vissza az elejére Go down
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 13, 2011 10:45 am

Nem értettem Caroline viselkedést. Eddig minden szó nélkül képes volt berontani hozzánk, most pedig azt kéri, hogy nyissam ki neki az ajtót és engedjem be. Lehet a kórházban valamilyen agymosást is kapott jó modor céljával. Mindegy ráérek ezen később gondolkozni. Majd rákérdezek. Leszaladtam a lépcsőn és a bejárati ajtó felé vettem az irányt. Kinyitottam és egyenesen Caroline-nal találtam szemben magam.
- Szia Care! Persze, gyere csak be nyugodtan, bár nem tudom, hogy magadtól miért nem tudod kinyitni az ajtót. Talán a műtét közben a kezedet is levágták? Na jó csak vicceltem - mondtam megnyugtatólag Caroline-nak ,aki láthatólag nagyon zaklatott volt.
- Nem festesz valami jól. Mi a baj? Mondd el nyugodtan! Hátha tudok segíteni benne - ajánlottam fel segítségemet Care-nek.
Remélem minden rendben van vele és csak simán fáradt, nem vagyok most lélekelemző hangulatomban, de hát végül is erre valók a legjobb barátnők. Úgyhogy összeszedem magam és mindenemmel Carolinera kell koncentrálnom, fáradság ide vagy oda.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   Vas. Márc. 13, 2011 10:33 am

Miután otthagytam Janet utam az első emberhez vezetett aki eszembe jutott és talán tudhat is valamit arról ami most történik velem. Ez a személy nem más volt Mint az egyik legjobb barátnőm, Bonnie.
Miután a hálószobájának ablakának kővel dobálásával nem arattam sikert először suttogva kezdtem Bonnie nevét mondogatni, majd ez kiabálásba ment át.
- Bonnie! Ébredj! -ordítottam és közbe még egy követ elhajítottam, ám közben a lány kinyitotta az ablakot és kishíján fejbe találtam vele.
- Bocsi. -mondtam immár nyugodt hangon.
- Engedj be. -szóltam neki és az ajtó elé sétáltam, majd vártam, hogy a másik leérjen az emeletről és kinyissa azt.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Bennett ház   

Vissza az elejére Go down
 
Bennett ház
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: