The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Forbes ház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 9:10 am

Ahogy látom Caroline egyáltalán nem szívleli Becky-t, hisz érthető a "volt" barátjával kavar. Bár én egyáltalán nem haragudnék se Stefan-re, se Caroline-re, ha összejönnének. SŐT örülnék is. Főleg, ha látom, hogy boldogak. Annál jobb nincs.
Elmerültem a saját gondolataimba, és pont Damon-ön járt az eszem. Hogy lehetek ilyen vele? Hogy ilyet mertem álmodni Stefan-ről.. Ha megtudná.. De szerencsére sose fogja senkitől se megtudni! Még azt se tudja, hogy hogyan szöktem el otthonról, bár szerintem legjobban Stefan-re lesz kiakadva, hogy hagyta, hogy elszökjek, pedig nem is ő tehet róla. Én csaltam csapdába. - Hát igen. - húztam el a számat.
- Jól van. - bólintottam. Már kezdtem megszokni ezt a Mr.Pöcsfej jelzőt, bár, ha egyszer én így szólítanám Damon-t, az már nem hangzana viccesen. Valószínűleg meg is sértődne. A halálesetekre felkaptam a fejemet. Bár szerintem a napokban fogunk hallani, ha Stefan faképnél hagyta Becky-t. Biztos, hogy valakin bosszút fog állni. Hisz nem először hagyja ott.
- Bonnie-val én is nagyon rég beszéltem. Ha jól tudom Mr.P.. - ráztam meg a fejemet nevetve. - Vagyis Damon nála van. - húztam egy mosolyra a számat. Még jó, hogy nincs itt az említett. Care elkezdte nézni a mobilja képernyőjét, majd felém nyújtotta. Egy széles vigyorra húztam a számat. Ekkor még teljesen más volt minden. Caroline nem tudott a vámpírokról, én persze Stefan-nel jártam, és Bonnie, hát Bonnie. Akkor is már boszi volt, csak nem olyan erős, mint most. Nagyon sokat fejlődött. Egy ideig a képet bámultam, visszaemlékezve a régi, szép, gondmentes időkre, majd újra meghallottam Care halk pityergését. Most nem mentem oda hozzá, hanem az ablakon néztem kifelé.
Erre megcsörrent a mobilom, és a kijelzőjére néztem. Selena.. Egy kicsit eltöprengtem, de hát hisz a nővéremről van szó! Mi van, ha baja esett. Felvettem, és egyből a fülemhez emeltem a mobilt. Egy ismerős hang szólalt meg benne, de nem lányé.. Hamar beazonosítottam a hangot. - Klaus.. - szólaltam meg. - Mit akarsz? Mit tettél Selena-val? - kezdtem el pánikozni. Egyből elárulta, hogy van 10 percem.. Csak az egyikőjüket menthetem meg. Most komolyan választanom kell a nővérem, és a volt szerelmem között? Ilyen nem lehet.. - Gyere Caroline! - kiabáltam remegő hangon. Megragadtam a kezét, és beültem a kocsiba majd egyből elkezdtem száguldozni.

/folyt. Aron James háza/

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 8:57 am

- Hát ha kitépem nem is lesz - jegyeztem meg csípősen, és összefontam a mellkasom alatt a kezeim. ha most rajtam lenne valamelyik tizenkét centis halálcsapdán még kopoghatnék is, hogy sokkal hatásosabb legyek. Valahol van egy a szekrény aljába... hm...
- Persze mert nem hagyta, hogy megmagyarázzam! Azért engem is megérhetne egy kicsit - fújtattam egyet durcásan és levágtam magam az ágy végébe.
- Áh, olyan nehéz a pasikkal! - sóhajtottam fel fáradtan és hátrahajtottam a fejem egyenesen Elena szemébe nézve majd kacéran elmosolyodtam.
- És a mi kedves Mr. Pöcsfejünk hogy van? Képzeld az elmúlt hetekbe nem hallottam halál esetről a környéken - cukkoltam egy kicsit, de csak finoman. Már elfogadtam,Elena döntését, és bár nagyon más a véleményem megtartom magamnak. Az a fő, hogy Elly boldog. És akkor én is az vagyok. Részben.
- És Bonnie? Egy hete nem láttam - szomorodtam el és automatikusan a mobilomhoz nyúlva ellenőriztem a híváslistámat. Előző hét szerda. Akkor beszéltünk utoljára, de akkor is csak egy percig mert mennie kellett. A hátteremet figyelve szomorúan elmosolyodtam. Én, Elly és Ninie behajolva a kamerába hülye fejeket vágva pózolunk. Muszáj volt halkan nevetnem Elena kinyújtott nyelvén, Bonnie bandzsítását, és az én elefánt füleimet bámulva. Ez még vagy fél éve készült, amikor nem volt az életünkbe semmi természetfeletti, hanem mindhárman általános diákok voltunk, egy általános világba.
- Ez a kedvencem - nyújtottam oda Elenának a képet és feltápászkodtam a helyemről majd csöndbe kimentem a szobából és a folyosó falának dőlve, lecsúsztam a padlóra és a zsepit magamhoz szorítva megint kitört belőlem a sírás. Egyszerre jött ki belőlem az előző fél év minden megpróbáltatása, változása, és megsirattam a régi életlemet is. Mert attól, hogy még elfogadtam a sorsom nem értek egyet vele, sőt gyűlölöm. Miért nem lehettem egy lány, egy kisvárosba, akinek a legnagyobb problémája az, hogy mit vegyen fel a végzősbálra? Miért kell nekem a vámpírok, farkasok meg boszorkányok problémáival is foglalkoznom? Miért?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 8:22 am

- Dehogyis! Sose mondj ilyet. - próbáltam lelkesíteni, hisz, ahogy láttam Stefan-ön, még mindig szereti, ha nem tévedek. Remélem, hogy nem. Majd hirtelen tudatosult benne az a tény, hogy Stefan már tasakos véren él. Pedig, amikor Caroline vámpírrá vállt, Stefan mesélt, hogy mennyire nehéz neki, de Caroline sikeresen átállt a nyuszi vérre.. Egyből elkezdett dühöngeni. Akkor inkább nem is említem meg neki, hogy hagytam Stefan-t, hogy igyon a véremből.. Eltakartam a csuklómat.
- Nem viccelek. - ráztam meg a fejemet. - Halál komolyan mondom. - néztem rá. Ilyenről sose poénkodnék. Mint két pletykás tinédzser, akik kibeszélik a pasikat, körülbelül így nézhettünk ki, de szükségünk van erre.. Hogy mindent kiadjunk végre magunkból, nem jó elfojtani, mert a végén ideg összeroppanást kapunk. - Egy ilyen vérszívónak szerintem szíve nincs. - fintorodtam el. - Ez volt a terve.. - suttogtam magam elé dermedve. Egyébként mi másért jött volna Mystic Falls-ba? Egyből berontott a városba, és máris Stefan átállt a tasakos vérre.. Pedig múltkor sem bírta, meg amikor rám támadott. Caroline úgy állt elém, mint valami támadó kobra.
- Ööö.. - túrtam a hajamba. Emlékszem, hogy pont én hoztam fel a témát. - Meg van bántva. Nem tudja az okát, hogy miért szakítottál vele. Ha rám hallgatsz menj utána, tisztázzátok ezt az egészet minél hamarabb. - mosolyogtam. Imádok tanácsot adni, bár nem mindig szokták megfogadni. Remélem, hogy sikerül nekik..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 8:08 am

- Szuper - morogtam kedvetlenül, és valahogy nem tudott fellelkesíteni a tény, hogy nem olyan boldogok mint képzelem. Mindegy majd lesznek.
- Nekem se fog soha megbocsátani. Elcsesztem mindent - temettem az arcomat a kezeim közé, és idegesen megdörzsöltem az arcom, aztán eljutott hozzám az utolsó mondata, kihagyott egy ütemet a szívem...
- Hogy micsoda?! - pattantam fel, mintha kilőttek volna és durván letöröltem a könnyeim, hogy láthassam Elena arcát - Mond, hogy viccelsz! Elena, ez nem vicces!
- A francba - morogtam dühösen miközben beletúrtam a hajamba és fel alá járkáltam a szobámba. - Kinyírom azt a ribancot! Az oké, hogy szereti Stefant, vagyis remélem, de hogy képzeli, hogy öldöklő gépet csinál belőle, és összetöri a több évtized munkáját? Legszívesebben kitekerném a szép kis nyakát - szorult ökölbe a kezem, majd egy mély levegőt vettem, és komoly arccal fordultam Elena felé, csípőre tett kézzel. Ez volt a rettegett "Care-póz", amivel ha szembe kerülsz menekülj. Vagy valami ilyesmi.
- Tudsz valamit Elly? - vontam fel az egyik szemöldököm várakozóan - Beszéltetek rólam?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 7:50 am

Szegénykém jobban elkezdett sírni. Szorosabban öleltem magamhoz, és éreztem, ahogy a felső kezd beázni. De ez most a legkisebb problémám, itt van az ölembe az egyik legjobb barátnőm, aki zokog.. Elkezdtem vigasztalni, kisebb-nagyobb sikerrel. Simogattam a hátát, a haját, néha nyugtatgattam.
Amikor elengedett odaadtam neki a dobozt, és elkezdte az orrát fújni. Becky iránt érdeklődött. A délután Stefan azt mondta, hogy egy randiról szakítottuk félbe. - Hát nem tudom, hogy ez jó hír, vagy sem, de épp randin volt avval a libával, és Damon pont akkor hívta fel, így el kellett mennie. - mondtam egy apró mosollyal a szám szélén. - Így valószínűleg amilyen idegbeteg az a lány nem fog egyhamar megbocsátani neki. - kacsintottam barátnőmre. Remélem Stefan rájön, hogy ki is neki az igazi. Mert Becky az biztos, hogy nem.
- Nagyon rossz hatással van rá. - húztam el a számat. - Visszatért az emberi vérre. - csúszott ki véletlenül a számon. Nem akartam Stefan-t cserbenhagyni, de ez az igazság..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 7:39 am

Ahogy Elena elkezdte simogatni a hátam még jobban előtört belőlem a sírás. Ez nem az a fajta, gyenge pityergés volt, hanem az a fulladozó, levegő kapkodó fajta amit gyűlölök. Nem szabadott volna megengednem magamnak a sírást, hiszen már eleget itattam az egereket, de nem tudtam türköztetni magam. Pokolian fájt, ami történt, és tudtam, hogy ez mind az én hibám. Ha nem szakítok vele, akkor most, talán...
- Bingó - nevettem fel keserűen és kifújtam az orrom majd letöröltem a könnyeim, de persze rögtön jöttek a ujjak. Türelmetlen népség. Pff.
- Még mindig a szöszi melegíti az ágyát? Vagy már másik van? Ne kímélj, csak kiváncsi vagyok - ragadtam meg egy zsepit erőteljesen a dobozból és hangosan kifújtam az orrom. Hát még elmehetek trombitásnak is. Asszem jól keresnék vele...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 7:24 am

Egyből leültem kedves barátnőm mellé, miután jelezte. Emlékszem amikor ebben a szobában még piszi partikat rendeztünk alsóban.. Kéne ismét egy ilyen csajos este. Újra feltudnék szabadulni a mindennapi gondok alól..
Átölelt Caroline, és szorosan viszonoztam, majd hamar elhúzódott. Sírt.. Próbálta tagadni, de én azért jobban ismerem Őt. - Mi a baj? Látom, hogy van valami. - kérdeztem puhatolózva. Engem annyira bánt, ha a szeretteim között is valami nem jól működik. Stefan jobban illene Caroline mellé. Megérdemlik egymást. - Talán nem Stefan a baj? - tértem rá rögtön a lényegre. Remélem nem veszi tolakodásnak, és nem bántom meg az érzelmeit. Gyorsan leemeltem a polcról a zsebkendős dobozt, és szorosan magamhoz öleltem Caroline-t, simogatva a hátát csitításképp.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 7:12 am

- Na így már tényleg csini vagy - mosolyogtam rá, és megpaskoltam magam mellett a helyet, jelezve, hogy üljön le nyugodtan.
- Neked mindent Elly - öleltem vissza szorosan, és becsuktam a szemem, hogy meggátoljam a feltörekvő könnycseppeimet. Sajnos ez hasztalan próbálkozás volt, mire feleszméltem már patakokba folytak le az arcomon a könnyek. Elhúzódtam Elenanától és csöndben magamon nevetve letöröltem a könnyeimet. Nem akarok gyengének tűnni, főleg nem Elena előtt.
- Ne haragudj, valami belement a szemembe - motyogtam, és próbáltam összehozni egy bíztató mosolyt. Hát, Elly arckifejezését látva nagyon halovány lehetett a próbálkozásom. Azt hiszem ezt még gyakorolnom kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 6:59 am

- Ne mondj ilyet. - simogattam meg a felkarját, bár.. ilyen kinézetben nagyon nem kéne senkihez bújnom. Visszahúztam a kezemet. - Áhh nem kell. - néztem rá, majd egy olyan pillantást kaptam tőle, ami elől biztos nem tudok megszabadulni. Inkább Caroline babája leszek, mint, hogy fogoly legyek a Salvatore házban.
Kaptam tőle ruhákat, és hálásan tekintettem rá. - Köszi. - mosolyodtam el. Megfogtam, majd szóra nyitottam a számat, hogy feleljek a kérdésére. - Hát. Van egy több, mint 1000 éves vámpír, aki felakar áldozni, és emiatt tartanak a házba, hogy ne tudjon elkapni. - mondtam egy levegővétel alatt. Persze azt direkt kihagytam, hogy én megakarom keresni Klaus-t, és feláldozom önmagamat, a többiekért. A fürdőbe mentem, és megmosakodtam használva a törölközőt, átvettem a friss, tiszta ruhákat. Pont jók voltak rám, ahogy a cipő is. Megfésültem a hajamat, és a tükörbe néztem. Így máris jobban festek. Kijöttem a fürdőből. -Köszönöm szépen. Tényleg Care. - öleltem át. Láttam rajta, hogy van valami ami bántja őt. Nem akartam rákérdezni, hisz már előre tudtam a választ.. Stefan.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 6:40 am

Felkötöttem a hajam, és feltettem egy halvány kis sminket majd a tükörbe megszemlélve magam elégedetten bólintottam. Most már emberként nézek ki. Kár hogy nem vagyok az. Pff. Ahogy kiléptem a fürdőből szembe találtam magam Elenával aki halál komolyan nézett rám. Fogoly?!
- Nyugi - vontam meg a vállam tetetett nem törődöttséggel - A Salvatore fivérek úgyse hallanak rólam szívesen - emeltem égnek a szemem majd elhúzott szájjl mértem végig.
- Gyere kapsz valami hordhatót tőlem - fogtam meg a kezét és behúztam a szobámba, és be vetetettem magam a hatalmas gardróbomba. Egy fekete trapéznaci, hozzá mondjuk egy levendula színű garbó és, egy nem használt tornacipő, pont Elena mérete.
- Amúgy mi újság feléd, te kis szökevény? - kiáltottam ki, miközben kerestem egy törülközőt számára, majd odadobtam neki a ruhával együtt.
- Használd nyugodtan a fürdőszobát - mosolyogtam rá, és törökülésbe felültem az ágyamra és vártam hogy Elena elkészüljön, miközben a mellkasomat úgy nyomta valami mintha zt szeretné, hogy soha többet ne tudja friss levegőt szívni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 6:28 am

- Szia. - köszöntem neki mosolyogva. Annyira jó volt Őt újra látni. Láttam, hogy végig nézett rajtam, belepirultam. Elég szörnyen festhetek.. Bár ő sem számíthatott vendégekre, hisz mackónaciban van. - Jó a felsőd. - vigyorodtam el. Emlékszem mikor mesélte, a Párizsi útját.
- Kösz. - sütöttem le a szememet, majd elkezdett rajtam nevetni. Hát ennél kényelmetlenebbül sosem éreztem még magamat. A legjobb barátnőm is kinevet engem! Tényleg nem nézhetek ki valami jól, de sikerült elmenekülnöm!! Behívott, tényleg igaza van, jobb, ha nem lát így engem senki. Gyorsan beléptem, majd Caroline elment összekapni magát. A tükör elé álltam, és elfintorodtam, ahogy kinéztem. Egyáltalán nem hasonlítok arra az Elena Gilbert-re, aki egy évvel ezelőtt voltam. Ő sosem nézne így ki, még a tesi órán is tökéletesen hordta a haját. Ez volt a régi énem, mikor még mindkét szülőm élt, azután fordult a kocka, és Caroline lett Mystic Falls szépsége.
A hajamba túrtam, hogy rendbe hozzam, majd az arcomról is lemostam a koszt. Megigazítottam a felsőmet. Jó szörnyen nézek ki. Caroline kijött szembe álltam vele. - Elszöktem, mert fogva tartottak a Salvatore birtokban. NE hívd fel a Salvatore testvéreket! - néztem rá halál komolyan. Azért a fogoly szó kicsit túlzás volt..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 6:05 am

- Öhm, helló Elena - motyogtam elhűlve, és próbáltam feldolgozni az elém táruló látványt. Oké, én se nézhettem ki valami jól, de Elena szerelése mindent vitt. Szakadt, rongyos póló, saras koptatott farmer, valami tornacipő féle, és csapzott, homlokra tapadó haj. Körülírva ennyi, de még így se tudom visszaadni a hatást.
- Csini vagy - jegyeztem meg és kitört belőlem a nevetés. Esküszöm, olyan volt mintha egy teljesen új érzést fedeztem volna fel, amit utoljára az előző életembe használtam. Felszabadult és boldog... Aztán hirtelen elkomorodtam amikor eszembe jutott mikor éreztem ugyan ezt. Stefannal még amikor minden rendbe volt... Megráztam a fejem és halvány mosolyt villantottam Elenára, majd félreáltam az útból.
- Gyere be még mielőtt valaki meglát így - sietettem, és gyorsan betuszkoltam az ajtón. - Mindjárt jövök, csak csinálok valamit magammal - tettem fel a mutatóujjam, és besiettem a fürdőbe. Miközben átfésültem a hajam, és lemostam az arcom, kikiáltottam Elenának;
- Nyugodtan szolgáld ki magad, és érezd magad otthon mindjárt megyek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert

avatar

Hozzászólások száma : 349
Join date : 2011. Aug. 01.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Szept. 12, 2011 5:17 am

/Salvatore birtok/

Kitértem az erdőből, arra az utcára, ahol Caroline lakik. Egyből megpillantottam a házat, és elkezdtem feléje sétálni. Az emberek kíváncsian néztem rám. Hát eléggé szörnyen festhetek. Többször is elestem.. Egy öreg nénike rám is köszönt. Az anyukám az egyik tanítványa volt. Gyorsan leráztam, és siettem barátnőmhöz. Tudnom kellett, hogy minden rendbe van-e vele. Nagyon aggódtam érte, remélem nem művelt semmi hülyeséget.
Végre az ajtóhoz értem. Megigazítottam az így is szakadt felsőmet, és kihúztam a hátamat. Vettem egy mély levegőt, és elkezdtem nyomni a csengőt. Csak legyél itthon..

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.hotdog.hu/magazin/prettylittleliars
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Vas. Szept. 11, 2011 11:18 am

A nap fénye megvilágította a szobámat, kellemes félhományt hozva rá. Kint minden sugárzott a vidámságtól és a boldogságtól, nekem pedig legszívesebben hányni lett volna kedvem. Egy régi, szebb napokat is látott melegítőbe és egy "I Love Paris" feliratú pólóba, kócos hajjal a fejemen és rózsaszín mamuszokkal a lábamon feküdtem az ágyamon egy nagy adag müzlivel a kezembe, és valami hülye sorozatot bámultam a tévébe. Agysejtölő program, ala Caroline Forbes! Vagy hogyan tegyük magunk tönkre amikor szívünk választottja más valakit választ helyetünk, aki jobban hasonlít ránk mint a saját anyánk. Hm, a második találóbb, gondoltam magamba és bekaptam egy nagy kanál csokismüzlit. Anya már egy hete elhúzott Észak-Virginiába és csak a jövő héten jön vissza tehát enyém a ház, és nyugodtan lustulhatok egész nap. Sőt szerintem hétfőn beteget jelentek. Nagyon nincs kedvem Stefannal találkozni. Nagyon, nagyon, nagyon! Sőt soha többet nem akarok vele találkozni. Se a szöszivel. Phuj! Oké, igaz én szakítottam vele, de annak volt oka! Összevoltam zavarodva, aztán ott volt Elena, Bonnie... Miért nem tudott megérteni? Vagy esetleg megvárni? Pedig mostmár rendeztem magamba mindent, és tudom, hogy szeretem. Ténykeg tiszta szivemből. Még Matt iránt se éreztem ilyen erős kötődést, és most, hogy láttam őket Rebeccával, olyan mintha valaki ráült volna a mellkasomra és nem tudnék rendesen lélegezni. Pokoli érzés. Aztán ott van Elena is, akivel már ezer éve nem beszéltem, de tuti elitél amiatt amit az ő kis Stefanjával tettem. Bonnieval se találkoztam az omniózus egymás haját tépjük eset óta, de nem kereste a társaságom amiért nem hibáztatom. Elég lehangoló vagyok mostanába.Tylerről se hallottam semmit, Mattről úgyszintén... Hm, kihagytam valaki? Jah igen Damon! Nos, őt röviden és tömören; leszarom. Igazából olyan mintha megszakadt volna minden kapcsolatom a külvilággal. Nyissz! Talán a következő teliholdkor megyek majd vadászni... Ki veszi majd észre...?
- Jól van megyek már! - kiáltottam dühösen ugyanis, a csöngő több perce csöngött, és bár úgy voltam vele majd elmegy - a telefonom ugyanis valahol a folyóba landolt hazafelé jövet - nem történt meg. Szitkozódva másztam ki a pihe-puha ágyikómból, és a mamuszaimba - nagyon édi nyuszi fejek, csak itthon hordom természetsen - kivánszorogtam az ajtóig, és kinyitottam azt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Aug. 16, 2011 10:46 am

- Megyünk, és kész! - mondtam, és kitessékeltem az ajtón


folyt. Salvatore panzió
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Aug. 16, 2011 10:41 am

- Hogy mi van? - makogok, és mikor eljut az agyamig Bonnie hangja, egyszerűen ellenkezni kezdek. Nem! Nem, nem, nem és NEM!
- Most ugye hülyülsz? Én nem megyek oda vissza - jelentem ki nemes egyszerűséggel. Bonnie felpögött jaj nekem!
- Damon nem fog beengedni. Széttötem a whiskyjét. - kuncogom, és próbálom, még egy kicsiy elhúzni az időt...talán, Ninienek közbe jön valami....
- Bonnie alig egy órája dombtam el a jegyem, a szerelem vasútva - Jegyzem meg csöndesen, és azon kezdek gomdolkodni, hogy vajon Stefan mit szólna ha meglátna...én kidobnám magam egyből. Mák hogy Damon meg is fogja tenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Aug. 16, 2011 10:25 am

Nem voltam egyedül a sírással. Láttam, hogy Caroline sem tudja már többet visszatartani a könnyeit.
- Jól van Care! Tudom, nyugi! Minden rendbe fog jönni! Hidd el! - próbáltam vigasztalni. Több kevesebb sikerrel. Még erősebben öleltem, és próbáltam bíztatni őt.
- Tudom, hogy szereted! És ez nem baj! Próbáld meg még egyszer! Hidd el, nem fog tudni neked nemet mondani. Nekem legalábbis sose ment. A szerelem olyan érzés, ami csak tényleg nagyon kevés embernek adatik meg a világon. Légy büszke rá, hogy így érzel. Viszont, hogy ő így érez-e, arról csak úgy tudsz megbizonyosodni, hogy megkérdezed tőle. - mondtam, majd elengedtem, és a szemébe néztem.
- Most azonnal elmegyünk a Salvatore panzióba, és megkérdezed tőle oké? Nem érdekel, ha Damon-on keresztül kell bejutnunk oda, én elintézem neked. - mondtam, és felkaptam a kabátomat.
- Indulás, Care! Lekésed a szerelem vonatot. - mondtam, majd az ajtó felé intettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Aug. 16, 2011 10:10 am

Aogy végighallgattam Bonniet, éresztem ahogy a maszkom megreped. Basszus, kukc miért hiszi mindenki, hogy én másztam rá?!
- Nem én voltam Bonnie. Ő kezdeményezett. - szólaltam meg végül fakó hangon és a barátnőm felé fordultam - Most az egyszer nem én voltam a vadász- suttogtam elkeseredetten, éresztem ahogy Bonnie átölel. De ez az szimpla ölelés volt, hanem az az igazi baráti meleg ölelés. Nem tehettem róla kiszakadt belőlem minden. Zokogni kezdtem de úgy, hogy szinte levegőt se kaptam. Úgy kapaszkodtam Bonnieba, mintha egy mentőcsónak lenne.
- Szeretem - nyögtem ki, nagy nehezen. Olyan hülye vagyok! Miért nem dös senki karót a szívembe? Gyerünk már!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Aug. 16, 2011 9:59 am

Láttam Caroline-on, hogy szenved. És mivel én vagyok a legjobb barátnője, ezt nem engedhetem. Végighallgattam őt, és néhány dologban valóban igaza volt. Meglepően jól kezelte le ezt a szituációt.
- Valóban, és én nagyon örülök, hogy végre boldog vagy. Csak tudod, nagyon fura ez az egész. Mármint mindig is tudtuk, hogy mióta megláttad Stefan-t az iskolában, azóta tetszik neked. És most, hogy Elenával szakítottak, rögtön megragadtad az alkalmat, és megpróbáltad megszerezni magadnak. Az, hogy ez nem jött össze, azt tényleg sajnálom. Egy részről. Viszont másik részről eléggé el vagyok keseredve emiatt. Várnod kellett volna, még ülepedik ez az egész dolog Stefan és Elena között. Nem kellet volna, szerintem rögtön az első adandó alkalommal lecsapni a kiszemelt "vadra". Érted, hogy mit akarok ezzel mondani ugye? Hagynod kellett volna még egy kis időt. Türelem. Bár a türelem tudom, hogy sosem volt az erényed. - mondtam, majd elmosolyodtam.
- Ahogy nekem sem. És megpróbállak nem megvetni azért, amit tettél. Tudom, a boldogság a legfontosabb az ember életében. De nem mindig igaz az a mondás, hogy " a cél szentesíti az eszközt". Ettől függetlenül, én még mindig a legjobb barátnőd maradok, és megvédelek bárkitől, aki bántana téged. Igyekszem méltó lenni a legjobb barát címre. El sem tudod képzelni mennyire nehéz ez. - mondtam, és odaléptem Caroline-hoz, majd teljes szeretettemmel átöleltem.
- Szeretlek Caroline! És mindenben számíthatsz rám. Soha nem tudnék rád teljes szívemből haragudni - mondtam, és észrevettem pár könnycseppet legördülni az arcomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Aug. 16, 2011 9:45 am

Bűnbánóan meredtemm a virágmintás takarómra, miközben Bonnie szavait hallgattam. Igaza volt. Mindenben. De az a baj, hogy az érzéseimet nem tudom irányítani. A leginkább az fájt, hogy csalódott bennem. És mit ne mondja én is magamban. Szerintem még tükörbe se tudom majd nézni.
- Tudom Ninie, értem de, te ezt nem érted - sírtam vékony hangon és felemeltem a fejem. - Amikor ott voltam, olyan boldog voltam. Mintha megint kislány kettem volna, aki visszakapta az apukáját és végre játszhat vele. Te tudod a legjobban, hogy nekem ez nem igen adódott meg, és ott amikor nevettünk egyszerűen minden baj kiszállt a fejemből. Ott nem léteztek vámpírok, boszik, farkasok... Egyszerűen nem tudtam gondolkodni - vallottam be őszintén, bár nem tudtam, hogy Bonnie fel a efogja a lényegét.
- De most már úgyis mindegy. - vontam jeg a vállam nem törődő stílusban és letöröltem a könnyeim. Muszáj erősnek lennem. Muszáj. - Alig fél óráig voltunk együtt, és nem történt semmi. Majd pár hónap múlva úgyis vége a sulinak elballagunk és elfelejtsük egymást. Ez az élet rendje - nézek el a távolba, és a leki szemeim előtt meglejelenik egy kép ahol a boldogok vagyunk, és egy még egy kisbabát is tartunk a karunkba, majd egy másik amibe mind ketten máshol a világ két másik felébe bandukolunk. Oké, tehát az utóbbi az eszem, az előbbi a szívem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Bennett

avatar

Hozzászólások száma : 163
Join date : 2011. Mar. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Aug. 16, 2011 9:32 am

Az út a kórháztól Caroline házáig csendben telt. Nem is igazán bántam, mivel nem is tudtam volna még mit mondani Care-nek. Össze kellett szedjem a gondolataimat. Majd végre megérkeztünk a Forbes házhoz. Szerencsére már nagyon is jól tudtam a járást a házban, így nem kellett kisegíteni. Majd miután bementünk a hálószobába Caroline belekezdett a mondandójába, majd a régi becenevemen szólított, ami igazán jól esett.
- Értem, szóval sajnálod! Hát, nem tudom hogy ez a sajnálat megfordult-e a fejedben akkor, amikor Stefan-nal csókolóztál. Várj kitalálom! Nem hiszem! Hogy gondoltad te el ezt az egészet? Mármint tudtad nagyon jól, hogy Elena még mindig valamilyen szinten kötődik Stefanhoz. Persze már nem szerelmi téren, de érted hogy mit akarok mondani, ugye? Annyira nagyot csalódtam benned! - mondtam, és az arcomat a kezembe temettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes

avatar

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2011. Aug. 03.
Tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Aug. 16, 2011 9:12 am

Ahogy leparkoltam a ház elé, összeszorult a mellkasom az idegességből. Bonieval nem szóltunk egymáshoz egész úton, a rádióból pedig egy Nick Lacey szám szólt amit mind ketten nagyon szeretünk. Kinyitom a bejárati ajtót és előre engedem Bonniet. A cipőmet a többi kozé dobom, majd a szobámba sietek. A táskámat a földre dobom, és zavartan pillantok az ablaknál álló barátnőmre. Leülök az ágyra, és az egyik lábam magam alá húzom majd halkan megszólalok.
- Sajnálom Ninie - ez volt Bonnie régi beceneve még az általánosban. Amióta gimibe járunk sose hívtam így őt, és bevallom rettentően hiányoztak a régi felhőtlen napok.
- Én nem is tudom mit mondjak - hajtom le a fejem, és próbálom visszagartani a könnyeim. Úgy utálok - na meg nem is tuduk - Bonnieval veszekedni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 139
Join date : 2011. Mar. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Aug. 06, 2011 12:40 am

Ennek vége előről kezdett játék!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://diariesonlinerpg.forumotions.net
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Ápr. 20, 2011 9:16 pm

Nem számítottam arra, hogy a másikat így felzaklatja az álmában történt felfedezések, ám sajnos tévedtem. Ijedten és egyben értetlenül bámult le rám. Nem tudtam, hogy azzal teszek e jobbat ha elindulok felé, vagy ha hagyom elmenni. Próbáltam kivenni valamit az arckifejezéséből, ám sajnos nem sikerült semmi olyat találnom benne, ami a helyes döntés felé terel. Már éppen nyúltam volna felé, amikor a fiú fogta magát és kiviharzott a szobából, majd még hallattam, ahogy nagy sebbel-lobbal becsapja maga mögött a bejárati ajtót.
Még egy ideg mozdulatlanul ültem az ágyon, azt a pontot bámulva ahol Tyler-t utoljára láttam, miközben rengeteg gondolat kavargott a fejemben. Vajon visszaél e azzal amit látott? Vajon komolyan veszi e az egészet, vagy csupán álomnak titulálja? Elmondja-e Matt-nek a közöttünk történteket? Igazából én sem tudtam mi tévő legyek. Gondterhelt arccal zuhantam vissza az ágyba és ezernyi gondolattal a fejemben gondolkodtam a következő lépésen.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Ápr. 20, 2011 9:04 pm

"Léteznek más lények is" visszhangzott Tyler fejében. Lassan Carolinera nézett, és mikor megpillantotta, ahogy a szemei lassan feketébe váltanak, apró erek jelennek meg alatta, olyan rémület fogta el, hogy fogalma sem volt mi tévő legyen. Felpattant a földről, de ekkor az egész rét remegni kezdett, mint korábban, és hirtelen minden elsötétült.
Tyler verejtékezve ébredt fel, majd szó nélkül pattant ki az ágyból, és kapta magára a nadrágot és a pólóját. Mikor megfordult, látta Caroline értetlen arcát, mire abbahagyta a kapkodást, és vett egy mély levegőt. "Ez csak álom volt, Tyler" nyugtatta magát, de túl valós álom volt ahhoz, hogy tényleg csak az legyen.
- Mennem kell - túrt bele a hajába, majd felhúzta a cipőjét is, és még mielőtt közelebb lépett volna a lányhoz, hogy nyomjon egy csókot a homlokára, ehelyett inkább egy ideig még állt, meredten bámulta őt, majd megfordult és kiviharzott a szobából.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   

Vissza az elejére Go down
 
Forbes ház
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: