The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Forbes ház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Ápr. 20, 2011 8:45 pm

Elvigyorodtam a másik kérdésén, majd egy újabb adag morzsát dobtam a patak felé. - Tudod léteznek más lények is Tyler. - mondtam még mindig vigyorogva, és egy pillanatra megvillantottam szememben az igazi énemet. - De nem kell félned, én melletted vagyok. - hajoltam közel hozzá, és súgtam a fülébe a megnyugtató szavakat.
Ahogy ismét lenéztem a másikra már korántsem azt a nyugodtságot láttam rajta mint pár perccel ezelőtt. A gonoszabbik énem megmutatása talán már túl soknak bizonyult. Az álomvilág egyre csak halványodott, már nem tudtam tisztán a fejébe látni. Ekkor a másik szeme hirtelen kipattant, és tágra nyílt szemekkel nézett föl rám.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Ápr. 20, 2011 8:37 pm

Tyler bólintott, majd sóhajtott egy nagyot, és úgy érezte, hogy hatalmas súlytól szabadult meg. Viszont nem értette, hogy Caroline miért ennyire elfogadó azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy vérfarkas. Igaz, hogy álom volt csupán, de az tudat, ami már a valóságban is üldözte, egyre csak erősödött és erősödött.
Valami nem volt rendjén a lány tájékán sem. "Mi van, ha ő is vérfarkas?" kérdezte magától Tyler, majd eltolta a lányt, és mélyen nézett a szemébe.
- Te is vérfarkas vagy, ugye? - kérdezte mellébeszélés nélkül, és válaszra várt.
Tyler a lelke mélyén tudta, hogy ez a válasz koránt sem lesz valóságos, hisz egy álomvilágban mi lenne az? De volt egy fura érzése, ami azt súgta, hogy ez korántsem szimpla illúzió.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Ápr. 20, 2011 7:44 am

Megnyugtató arckifejezéssel, néztem a másikra és biztatásul a vállára tettem a kezét mikor az felém fordult. A tekintetéből láttam, hogy valami komoly dolgot akar nekem elmondani, épp ezért elengedtem, és töretlenül néztem a szemébe. Nem akartam összezavarni, így szó nélkül hallgattam a történetét. Tudtam, hogy végül el fogja mondani mi lett belőle, és ez így is lett. Vérfarkas. - csengett tovább a fülemben ahogy Tyler kimondta.
Kissé tágra nyílt a szemem és az ölemben fekvő fiúra tekintettem. Olyan békésen aludt, és olyan ártatlannak tűnt. Arcán a megkönnyebbülés jeleit láttam, tudtam, hogy mikor az álmához nyúltam a helyes döntést hoztam. Mivel életében nem sok személytől kapott törődést, tisztában voltam vele, hogy szemtől szembe nem igazán tudott volna megnyílni, ám hacsak az álmok mezején is, de sikerült neki. Egy gyengéd csókot nyomtam a feje búbjára, és így öleltem tovább.
- Szóval ez a titok nyomta a szívedet. Én megértelek. - mosolyodtam el a fiúra nézve, és újra hozzá bújtam. Felvettem a közben általam is félretett zsömlét, majd lecsippentettem belőle egy kis darabot és a kacsák irányába dobtam. A nagyobb madarak könnyedén siklottak az étel felé, majd ekkor tűnt fel egy kicsi, aki sokkal lassabban, erőlködések árán közeledett a vízen úszó morzsákhoz. Ahogy látta, hogy az étel fogy egyre lassabban úszott, majd mintha felénk nézett volna. Ekkor valami olyasmit láttam a szemében, amit Tyler-nél is éveken át tapasztaltam. A kiskacsa éppen visszafordult volna mikor az egyik nagyobb madár könnyedén siklott a vízen felé, és a csőréből előbukkanó pár falatot megosztotta kicsinyével. A jelenet láttán elmosolyodtam, és a mellettem ülő fiú arcát kezdtem kémlelni.
- Nincs szebb az anyai törődésnél. - mondtam, majd kezemmel az arcát végigsimítottam.

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Ápr. 20, 2011 7:19 am

Tyler egy ideig még figyelte a szendvicset a kezében, majd látva, hogy Caroline is beleharap, Ő is így tett.
- Finom - motyogta kissé zavartan. Annyira élethű volt az egész környezet, és maga Caroline is, hogy nehezére esett elhinni, ez tényleg álom. Hiába tudta, hogy az...
- Látom, hogy valami nyomja a szíved. Nekem elmondhatod - szólt a lány halkan, mire Tyler bólintott. Ha csak álmában lehet őszinte azokkal, akiket szeret... akkor nem fogja elhalasztani az alkalmat. Talán ha felébred, szabadabbnak fogja érezni magát... de az is lehet, hogy a súly, mely a szívét nyomja, még nehezebb lesz.
Nem tudta, mégis lerakta a szendvicset, majd eltolta magától Carolinet, hogy a szemébe nézhessen, és belevágott.
- Mikor Brenda meghalt a bulin... - kezdte, majd megköszörülte a torkát, hogy kissé határozottabban tudja folytatni. - Megindított bennem valamit. Én sem tudtam egy ideig, hogy mit... de mikor beszéltem azzal a lánnyal, Ninával... aztán visszajött a nagybátyám is... - Tyler elszakította a pillantását a lányról, és a tavat kezdte ismét kémlelni. Tudta, hogy nem kerülgetheti sokáig a forró kását, ezért ahelyett, hogy folytatta volna, az igen hosszúra tervezett előtörténetet, szomorú tekintettel visszafordult Carolinehoz. - Vérfarkas vagyok, Caroline - vallotta be egyszerűen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Ápr. 20, 2011 6:42 am

Tyler ölelése megnyugvással öntött el, és már éppen az álmok gyönyörű színterére léptem volna, amikor a másik először remegni kezdett, majd elengedett, és zaklatottan forgolódni kezdett és felordított. Arcára kiíródott a félelem, és izzadságcseppek kezdtek megjelenni rajta. Tudtam, hogy fáradt éppen ezért nem akartam felébreszteni, inkább egy másik módszerhez folyamodtam.
Mosollyal az arcomon ültem a tó mellett egy kék kockás pléden és egy piknikkosárral a bal oldalamon. Meghallottam Tyler kissé még ijedt hangját szólni mögülem, mire fel fordítottam a fejem és intettem felé.
- Gyere, készítettem szendvicseket is. - mondtam lágyan, és elővettem két egyszerű fehér szalvétába csomagolt zsömlét. Ahogy a fiú oda ért mellém még mindig mosolyogva, ezzel is nyugalmat árasztva nyújtottam felé az egyiket.
- Nem tettem bele paprikát. Tudom, hogy nem kedveled. - adtam át a másiknak az ételt. Még mindig éreztem rajta a bizonytalanságot így megnyugtatásképpen miután leült a füléhez hajoltam.
- Ez csak egy álom, nem fog semmi rossz történni. - adtam a tudtára, majd a tó felé fordultam, és beleharaptam az én zsömlémbe. - Egyél - biztattam a másikat, majd a tó felé fordultam.
- Olyan szép ez a táj. -bújtam oda Tyler-hez, és így kémleltem tovább a vizet.
- Látom, hogy valami nyomja a szívedet. nekem elmondhatod. - néztem fől rá, majd újfent a boldogan fürdőző kacsákat figyeltem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Ápr. 20, 2011 6:16 am

Ahogy lassan eltűntek Tyler szemei elől a csillagok, halvány mosoly szökött az arcára, majd oldalra fordította a fejét, és úgy nézte Caroline pár centire lévő arcát.
- Tudom... - vigyorodott el, majd megfordította a lányt, hogy háttal legyen neki, a karjait átfonta annak hasa körül, és szorosan húzta magához, majd belecsókolt a nyakába. - Veled sem rossz - tette hozzá, majd belefúrta fejét a párnába, és lehunyta a szemeit. - De most aludjunk - súgta fáradtan, és érezte, hogy egyre távolabb kerül a való világtól, és közelít az álomvilág felé.
Tyler álmában egy hosszú folyosón sétált, de minél gyorsabban szedte a lábait, a fény az alagút végén, annál távolabb került tőle. Halk nevetést hallott maga mögött, mire megpördült de senkit nem látott.
- Hahó! - kiáltott bátran, majd megindult visszafelé, de ekkor ismét nevetést hallott a másik irányból. - Van ott valaki? - kérdezte a sötétségtől, de hang nem jött. Hirtelen mozogni kezdett alatta a talaj, mintha földrengés lett volna. - Mi a... - kezdte, de ekkor a rengések olyan hatalmasok lettek, hogy elesett, és rémülten figyelte, ahogy megnyílik fölötte az ég. Tyler lehunyta a szemeit és felkészült a legrosszabbakra, de mikor kinyitotta a szemét, egy hatalmas réten találta magát.
A fű zöldellt, az ég tengerkéken villódzott, míg a nap kellően felmelegítette a környezetet. Tyler szippantott egy mélyet a levegőből, és megindult egy csörgedező patak felé. Pár lépés után látta csak meg, hogy a távolban ül valaki. Nem is ismeretlen valaki.
- Caroline? - mondta ki hangosan, majd gyorsított a léptein, és mosolyogva közelítette meg a lányt, majd leült mellé, és hunyorogva figyelte azt a pár kacsát, amik a tóban lubickoltak.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szer. Ápr. 20, 2011 12:21 am

A hirtelen előbukkanó vér kissé előhozta ördögi énemet, ám ahogy az a sebbel együtt visszahúzódott úgy lettem én is újra a hétköznapi Caroline. Sejtettem, hogy Tyler egy átváltozási folyamaton ment keresztül, mely most már minden bizonnyal befejeződött, és szinte egy időben léptünk a természetfeletti lények világába, ami csak még inkább erősítette a köztünk lévő kapcsot, mely az elmúlt pár napban jött létre.
A fiú csókjai fenntartották az egyre inkább növekvő bizsergető érzést, és az egyesülés pillanatában mintegy bombaként szakadt fel belőlem egy hangos sóhaj. Tyler nyelve érzékien, mégis vadul forrt egyben az enyémmel, és a gyönyör első hullámai is elértek, ahogyan a fiú egyre gyorsabban mozgott bennem. A pillanatot kissé megzavarta a másik kérdése, amire egy újabb hosszú és mámorító csókkal válaszoltam, mely egyre gyorsabban vezetett minket a csúcspontig, amit a fiú újabb mozdulatával értünk el, melynek hatására egy hangos félsikoly hagyta el a számat. Ezt követően éreztem a fiú erős mégis gyengéd ölelését, majd a takaró puhaságát. Vigyorogva bújtam még közelebb Tyler-hez, és egész eddigi életem folyam sohasem fordult meg a fejemben, hogy valaha így fogok érezni a másik iránt, ahogyan most.
- Nagyon jó veled. - Mondtam vigyorogva, majd a másik felé fordultam, és körülbelül két centis közelségből figyeltem a másik szemében megjelenő érzéseket.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Kedd Ápr. 19, 2011 8:46 pm

Tyler érezte, ahogy Caroline önfeledten és vadul belemélyeszti körmeit a testébe. Felszisszent, de koránt sem volt ellenére a dolognak. Felemelte a fejét, és látta, hogy a karmolás nyomán kiserken egy kis vér, de amilyen hirtelen keletkezett a seb, olyan gyorsan be is gyógyult. Egy pillanatra kiesett a koncentrációból és érdeklődve tapogatta végig magát, majd elvigyorodott, és egy ügyes mozdulattal maga alá teperte a lányt.
Ajkait ismét a lány ajkaira tapasztotta, olyan szenvedélyesen csókolta, mint nőt talán még soha, kezét levezette a lány oldalán, megszabadította a maradék fehérneműtől, majd magáról is lehúzta az alsót, és egy lassú mozdulattal a lányba hatolt, mire mind a ketten felnyögtek.
Tyler lassú, hintázó mozgásba kezdett, míg tenyereivel megtámaszkodott Caroline vállai felett, de a csókot egy pillanatra sem hagyta abba.
Olyan volt, mintha egy teljesen más univerzumba került volna, ahol csak ők ketten léteztek, és nem zavarhatta őket senki. Érezte a kettejük között kialakuló, vagy már megerősödő köteléket, és tudta, hogy ez sokkal több már annál, mint aminek látszik.
- Minden rendben? - vállt ki a csókból levegő után kapva. Mosolyogva nézett Caroline kipirult arcára, hallgatta, ahogy a lány minden mozdulatára felsóhajt, vagy érzékien felnyög. Végigsimította az arcát, majd érezte, hogy egyre közelebb kerül a csúcshoz, és tudta, hogy a másiknak sem kell már sok.
Egyre gyorsított a tempón, csípőjük ritmusosan nyomódott egymáshoz, és mikor Tyler érezte, hogy ennél jobb már nem lehet, elöntötte a gyönyör, és hangosan felnyögve élvezte, ahogy végigremeg a teste, és minden porcikája a gyönyör hullámain úszik.
Kipurcanva dőlt el a lány mellett, gyorsan magukra húzva a takarót, és kábultan vigyorogva figyelte a falat, amin ezernyi csillag táncolt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 10:14 am

A testem elgyengült, megadtam magam Tyler érintésének, és annak gyengédsége csak még inkább fokozta, a már amúgy is felülmúlhatatlan vágyat a másik iránt. Mikor a fiú csókjaival belső combomat kezdte kényeztetni akaratlanul is felnyögtem, majd mikor az újfent a szám felé közelített belemosolyogtam a másik csókjába. Végtagjaim tőlem függetlenül kezdtek mozogni, hihetetlen gyorsasággal kezdtem megszabadítani Tyler annak vörös ingétől, és nem cicózva a gombok kioldásával egy határozott mozdulattal szétszakítottam azt, majd gyorsan kibújtattam a másikat belőle. Közben ajkaimmal a szájától elhúzódva, a fiú nyakát kezdtem kényeztetni, és közben elkezdtem kigombolni Tyler nadrágját, ám mivel nem sikerült megbirkóznom a feladattal nemes egyszerűséggel attól a gombtól is megfosztottam a fiút, majd egy újabb csókot követően kezdett vámpír énem a felszínre törni, és nem tudtam képes leszek e határt szabni természetes vadász ösztöneimnek. Hirtelen fordítottam a helyzetünkön, így immár a másik került alulra, és hevesen kezdtem lefelé húzni róla a nadrágját. Kezemet végighúztam felsőtestén, miközben körmömmel kissé felsértettem a másik forrón izzó bőrét, melynek hatására Tyler kissé felszisszent, ám ezt észre sem véve érzéki és egyben vad csókokkal bombáztam minden porcikáját, mely a fiú reakciójából ítélve koránt sem volt ellenére.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 9:54 am

- De... már túl késő - motyogta Tyler, majd olyan hirtelen csókolta meg újból a lányt, hogy annak ideje sem volt visszakozni, na nem mintha akart volna.
Tyler egyik kezét felfuttatta a lány oldalán, ezzel feltolva annak topját, majd egy gyors mozdulattal megszabadította a tőle. Kiválva a csókból ajkai levándoroltak Caroline kulcscsontjára, majd lassan végigcsókolta a melle vonalát, egyre lentebb a hasán át, és egy ügyes mozdulattal kigombolta Caroline nadrágját, és egy gyors mozdulattal megszabadította attól.
Ujjaival végigsimított a lány combján, majd felemelte, és végigcsókolva azt, egyre lentebb haladt, mire Caroline halk sóhajokat hallatott, amit Tyler halvány mosollyal nyugtázott.
Még mielőtt elérhette volna Caroline érzékeny pontját, hirtelen ismét fent termett, és újra megcsókolta a lányt. Ezúttal sokkal szenvedélyesebben, sokkal követelőzőbben. Izzott a teste, érezte, hogy forr, és tudta... mindenével kívánja Carolinet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 9:45 am

Tyler ajkainak érintése hideg testemet melegséggel töltötte el, és mikor a másik elhúzta azokat tőlem úgy éreztem mintha egy sivatagban kidobott lánytól volták volna meg vagy két napra a vizet.
- Én már rég elvesztettem a józan ítélőképességemet. - mondtam mosolyogva, majd kezem újfent végighúztam a másik felsőtestén, belemartam izmos fenekébe, majd vigyorogva közelítettem újfent Tyler gyönyörű szája felé, ám gyorsan irányt változtattam, arcommal az övét súroltam és egy bizsergető csókot nyomtam a fülére.
- Még nem késő meghátrálni. - súgtam, majd a másik kezemet is működésbe hoztam, és kezemmel végigszántottam a fiú lankás hasfalát.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 9:33 am

Tyler majdnem felnevetett a lány utolsó szavain, de nem akarta elrontani a pillanatot, ezért szó nélkül lehajolt, és még mielőtt válaszolhatott volna, ajkait gyengéden a lány ajkaihoz érintette. Beleremegett a forróságba, ami hirtelen elöntötte, és bár lehet csak képzelődött, de a szoba hőmérséklete is ugrott pár Celsiust.
Caroline ajkai puhán és forrón forrtak az övére, és ahogy mélyült a csók, Tylert úgy ragadta el a helyzet maga. Lassan, apró csókokat nyomva a lány ajkaira, kivált belőle, majd mélyen nézve annak szemébe, elmosolyodott.
- Tudom. És te tisztában vagy vele? - kérdezte vissza, majd végigvezette a pillantását a lány arcvonalán. Annyira tökéletes volt, ahogy itt feküdt, és fel sem fogta, hogy Matt miért nem vigyáz egy ilyen lányra sokkal jobban.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 9:28 am

Tyler gyengédsége és érintése magával ragadott, ám a józan eszemet és ítélőképességemet nem vette el.
- Én nem kényszerítelek semmire. - mondtam őszintén, ám a pozíciónkon nem állt szándékomban változtatni és a történések elleni ellenkezés sem fordult meg a fejemben mint lehetséges opció. Tyler-el mindig is macska-egér játékot játszottunk, melyben most ő volt a macska, ám a szerepek ebben a játékban gyorsan változhattak.
- Figyelmeztetlek, ha megtesszük annak következményei lesznek mind az én és mind a te életedre. - néztem komolyan a fiú szemébe, és közben egyik kezemmel végigsimítottam annak oldalát, majd a kezem a hátán hagytam megpihenni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 9:19 am

- Ahogy te is - mondta Tyler őszintén, majd lassan eldöntötte a lányt az ágyon, aki nem tiltakozott, és mellé könyökölve, mélyen nézett annak szemébe. - Érezni akarlak - súgta halkan, majd egyik kezével végigsimította Caroline arcát, és a füle mögé tűrt pár tincset. - De ha azt mondod, hogy húzzak el, és soha többet ne keresselek... megteszem - folytatta, és még talán soha senkihez nem beszélt ennyire őszintén.
Annyira biztos volt abban, hogy közös titkol ülnek mind a ketten, és még soha nem érezte ennyire a kötődést senkivel. Szinte a teste mágnesként húzott a lány felé, és érezte, hogy ez valami komoly dolog kezdete.
- Bármit megteszek, csak egy szavadba kerül - nézett őszintén a lány szemébe, majd ismét végigsimította annak arcát.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 9:13 am

Kissé összevont szemöldökkel figyeltem a fiú mozgását, és mikor abbahagyta a cirógatást tudtam, hogy sokkal többről van itt szó mint egyszerű vica-verza játékról. Nem tudtam kiolvasni a szeméből, hogy a bánat benne igazi-e, vagy csak a játéka része, hiszen az előbb még teljesen más rejtőzött abban a barna szempárban.
- Talán van egy olyan titok a zsebemben amit akármit is művelsz Tyler, nem húzol ki belőlem. Aztán, talán van ott más is... -válaszoltam sejtelmesen és árgus szemekkel figyeltem a fiú minden egyes rezdülését.
- Bennem megbízhatsz. - válaszoltam őszintén, és tudtam, hogy valami nagy dolgot rejt magában, az én titkomhoz hasonlót, ám azt akartam, hogy ő mondja ki először.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 8:44 am

Tyler érezte... tudta, hogy Carolineban sokkal több van, mint amennyit mutat. Sokkal több a titok, amit lány rejt, mint amennyire Tyler valaha is gondolna.
- Nincs semmi - vonta meg a vállát, majd sunyin mosolyogva még közelebb csúszott hozzá, ezúttal már észrevehetőbben, mint az előbb. - Én érzem amit érzek, te is érzed amit érzel... ki tudja, talán ugyan azt érezzük - folytatta, majd halványan elmosolyodott és sóhajtott egy nagyot. - Annyi minden titkot rejtesz még, Caroline - búgta halkan, majd felemelte a távolabb eső karját, és enyhén oldalra fordulva, felfuttatta a lány karján. Látta, hogy Caroline libabőrös lesz, de még mielőtt elhamarkodott döntést hozott volna, visszafordult, és a falat kémlelte. - Kell valaki, akiben megbízhatok... - mondta őszintén, majd a lány felé fordult, és szomorú tekintettel vizslatta a másikat.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 8:38 am

- Miféle kérdés ez Tyler? - válaszoltam a fiú kérdésére egy újabb kérdéssel. Láttam Tyler szemében azt a játékos tüzet ami mindig is ott van a szemében, mikor valami rosszaságon töri a fejét.
- Játszani akarsz Tyler Lockwood? - kérdeztem csintalanul, és a töretlen vigyor a képén engem is nevetésre késztetett.
- Mi van velünk? - böktem ki azt ami a szívemet nyomta, ám még mindig vigyorogtam, ezzel nem eltántorítva a másikat a válaszadástól és a továbblépéstől. Fogalmam sem volt, hogyan fog reagálni a kérdésre, és azt sem, hogy mi történik utána, de kíváncsian vártam a fejleményeket.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 8:28 am

Tyler érzett fellobbanni kettejük között valamit, amit talán eddig még soha. Na jó... az igazat megvallva, Tyler sokszor ábrándozott már Carolineról, de a fantáziái kimerültek egy egy éjszakás kalandban.
Most viszont... ahogy itt ültek, és Tyler érezte, hogy sokkal több közös van a lány és közte... képtelen volt elnyomni az érzéseit, és tudta, hogy a hirtelen jött vágy, ami fellángolt benne, a lányban is ugyan úgy ott lappang.
- Szeretek inni - vonta meg a vállát Tyler. Ha egyben biztos volt az az, hogy nem most fogja megbeszélni a gondjait. - Szóval jó velem? - vigyorgott sejtetően, majd alig észlelhetően, közelebb csúszott a lányhoz. - Miért gondolod, hogy jó velem? - vonta fel kérdőn a szemöldökét, de a vigyor még mindig ott tündökölt az arcán.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 7:18 am

- Tényleg nem fájt, csak jól esett kicsit rád ijeszteni. - mosolyodtam el, melynek hatására megjelentek arcomon a gödröcskéim, majd fokozván a hatást Tyler felé kacsintottam.
- Jó veled. - mondtam még mindig mosolyogva, és egy pillanatra elvesztem Tyler mogyoróbarna szemeiben. Ezt követően lassan fölültem, egyik kezemmel megtámasztottam magam, és onnan tekintettem le a másikra.
- Egyébként miért ittad le magad? - kérdeztem immár komoly és érdeklődést tükröző arccal, és nem tudtam levenni a szemem a másikról. Nagyon fura volt ez a helyzet. Itt vagyok a gyermekkori barátommal, egy szobában, kettesben, és valamiért teljesen máshogy nézek rá mint eddig, talán ez a belső változásoknak tudható be, talán másnak, de mindenesetre mindez valahol olyan tökéletes volt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 6:52 am

Tyler arra gondolt, hogy Caroline bárcsak tudná... a régi Tylernek már csak darabjai léteznek... valami megtört benne, mikor megtörtént az átváltozás, de tudta, hogy az új kezdet, az életének egy új fejezete, nem biztos, hogy rosszat jelent.
Meglepetten pislogott, mikor egy párna csapódott a fejéhez, majd vigyorogva figyelte Caroline arcát. A lány nevetése megtöltötte a szobát, mire Tyler felállt, és egy könnyed mozdulattal rálökte a lányt az ágyra, majd kikapta kezéből a párnát, és Caroline fejére dobta.
- Ez a bosszú - vigyorgott a fiú, majd sóhajtott, és visszaült az ágyra. Miután Caroline még mindig párnával a fején feküdt, felnevetve elnyúlt mellette és lehúzta róla azt. - Ennyire nem fájhatott - kacsintott a lányra, majd az ölébe helyezte a párnát.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 6:30 am

- Aj Tyler, veled nem lehet komolyan beszélni. - nevettem el magam a fiú reakcióján, hiszen mit is vártam tőle. Kissé furcsa volt, hogy napok óta az egyetlen őszinte nevetést pont Tyler hozta ki belőlem, de nem tulajdonítottam nagy dolgot az egészhez. A fiúval mindig is jóban voltunk, és rengeteget nevettünk együtt gyermekkorunkban is. Egymás piszkálása úgymond a lételemünk.
- Úgy látom kezd eltűnni az alkohol hatása, és ezzel együtt felszínre jönni a régi Tyler. - mondtam csintalan mosollyal az arcomon, majd fölálltam, és az ágy mellett teremtem, majd egy óriási párna csattant a fiú arcában.
- Ezt azért mert a Grill-ben a mellemet bámultad. - nevettem el magam a helyzeten, és felszínre törtek a régi gyermekkori emlékek, amikor még Tyler, Matt, Elena és én minden hétvégén együtt múlattuk az időt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 6:20 am

Tylernek megfordult a fejében az az elméltet, hogy talán ahogy neki, úgy Carolinenak is azért volt az elmúlt pár nap borzalmas...mert közeledett a telihold. Szöget ütött a fejében a gondlat, hogy talán tényleg ugyan abban a cipőben járnak, ezért érdeklődéssel kezdte figyelni a lányt.
- Matt rendes srác - vonta meg a vállát, és amit mondott, azt őszintének is gondolta. Matt az egyik legjobb haverja volt, kiálltak egymás mellett jóban rosszban, és nem tudott semmi rosszat mondani róla. - Nem értek hozzá... és talán nem én vagyok az, akivel meg kéne ezt beszélned... de bármi van, nyugodtan mond, jó hallgatóság vagyok - vigyorodott el, majd rákacsintott a lányra, hiába tudta, hogy a személyiségének ezen része, most nagyon nem kéne ide. - Talán több közös van bennünk, mint gondolnád - jegyezte meg sokat sejtetően, és mélyen a lány szemébe nézett. Próbált kiolvasni belőlük valamit, valamit ami biztosítja arról, hogy hasonlóak, de semmi... Caroline szeme gyönyörűen tündökölt, ahogy a lámpa fénye megvilágította.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 5:06 am

Láttam, hogy a másik tekintete ismét az ő dekoltázsomban végződik, ám valamiért ez nem zavart ugyanis Tyler-től már megszoktam ezt a fajta viselkedés felém.
- Nekem se volt valami fényes az elmúlt pár napom...vagyis inkább maga volt a pokol. - nevettem föl keservesen, majd beletúrtam a hajamba, és keresztbe raktam a lábaimat, hogy valamivel nagyobb tartást mutassak a fiú felé.
- Tudod Matt-el kibékültünk... - csúszott ki a számon, ám a hozzá tartozó arckifejezésem korántsem az örömöt sugallta, inkább az elkeseredettség volt kiolvasható a szemeimből. Átfutott az agyamon, hogy nekem tényleg Tyler-el kell ezt megbeszélnem? Ám tekintve, hogy Tyler Matt egyik legjobb barátja mégsem éreztem olyan távolinak tőle ezt a témát, és reméltem, hogy legalább egy kis időre el tud vonatkoztatni néha kissé gyermeteg humorától a fiú.
- A francba is nem kéne vele lennem. - csattant ki belőlem az amit érzek, és ismét az elmúlt éjszaka bennem keringő gondolatok kerültek felszínre. Nem tudtam elvonatkoztatni tőlük és dönteni Matt és Stefan között. Talán az lenne a legjobb megoldás, ha egyikükkel se találkoznék. Jobb lesz nekem egyedül, és valljuk be nekik is. Kinek is kéne egy ilyen hisztis csaj mint én? Stefan-nek biztos nem, Matt-et pedig jobb ha megkímélem magamtól.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 4:53 am

Tyler kérdőn nézett Caroline távolodó alakja irányába, és míg a lány lent volt a konyhában, sok minden megfordult a fiú fejében. Vajon tényleg tudja, hogy mit érezhet? Talán Ő is olyan, mint Tyler? "Kizárt..." gondolta magában a fiú, majd hanyatt dőlt az ágyon, de amint hallotta, hogy Caroline jön fel a lépcsőn, felült, majd elvette a felé nyújtott poharat, és fájdalomcsillapítót.
- Nem köszönöm meg - mosolygott Tyler, majd bekapta a gyógyszert, és felhajtotta a pohár tartalmát, ami után jólesően sóhajtott. - Ez jót tett - jegyezte meg, majd az ágy melletti szekrényre rakta az üres poharat.
Pár perc néma csend után, lassan Caroline felé fordult, és figyelte a lány vállára omló, szőke, göndör tincseit, a top vonalát, ahogy szinte művészien kiemeli dekoltázsát.
- Szóval... - rázta meg a fejét Tyler, és próbálta elterelni a gondolatait. - Miből gondolod, hogy tudod, mit érzek? - vonta fel az egyik szemöldökét, és kérdőn nézett a lány irányába. - Már korántsem a bulin történtekről van szó... - tette hozzá, és felrémlett benne, hogy Caroline már akkor is milyen kedves volt vele... Talán nem ártana egy kis hálát mutatnia irányába.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 4:34 am

- Mert tudom mit érzel. - válaszoltam végül Tyler kérdésére, miközben mélyen a szemébe néztem, és őszinteséget sugalltam ezzel felé. Tisztában voltam vele, hogy egy átváltozási folyamat alatt milyen törékeny és egyben labilis is az ember, így nem voltam képes nézni a gyötrődését, ezért is segítettem neki annak ellenére, hogy én sem voltam éppen a helyzet magaslatán.
- Hozok vizet..meg aszpirint. - mondtam éppen csak egy pillanatra a másik felé nézve, majd lementem a konyhába. Pár másodpercre megálltam, majd nekidőltem a falnak és sóhajtottam egyet. Megnyitottam a csapot, majd kissé megmostam az arcomat, majd a konyharuhával leitattam a vizet róla. nem igazán éreztem lelkileg valami stabilnak magam, és abban sem voltam biztos, hogyha fölmegyek végig leszek képes hallgatni a fiú gondjait, és épp ésszel tudok reagálni azokra. Levettem egy egyszerű üveg poharat az egyik polcról, majd színültig engedtem hideg vízzel, és miután előkerestem az aszpirines dobozt azzal a kezemben tértem vissza a szobámba.
- Tessék. - adtam oda a másiknak a kezeimben lévő dolgokat, majd leültem az íróasztalom előtt lévő székre és kissé fáradtan, gondterhelt arccal néztem a másikat.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   

Vissza az elejére Go down
 
Forbes ház
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: