The Vampire Diaries Szerepjáték

Belegondoltál már abba, milyen lenne belebújni valaki más bőrébe és az ő életét élni? Itt az ideje, hogy kipróbáld magad! Ez itt a Te világod. Álmodd, formázd, éld!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
A regisztráció lépései
  1. Olvasd el a Szabályzatot!
  2. Regisztrálj elfogadható névvel!
  3. Töltsd ki a Karakterlapod!
  4. Foglald le az avatarod!
  5. Amennyiben kezdő vagy, nyugodtan használd az Oktatósarok adta lehetőségeket!
  6. Vesd bele magad a szerepjátékba!
Karakterbörze

A teljes listáért Katt!
Szerkesztők
Anyaoldal
Holdnaptár
CURRENT MOON
Latest topics
» Sablon és leírás
Szomb. Nov. 10, 2012 4:13 am by bemese2001

» Rólam - Karakterlap
Kedd Nov. 01, 2011 4:42 am by Vendég

» Elköltöztünk
Szer. Okt. 19, 2011 6:33 am by Elena Gilbert

» Romy Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 5:23 am by Romy Fall

» Ryne Abbey Fall
Szomb. Okt. 08, 2011 2:47 am by Ryne Fall

» AZ OLDAL ELKÖLTÖZÖTT!!!
Hétf. Szept. 19, 2011 5:21 am by Elena Gilbert

» A város főtere
Vas. Szept. 18, 2011 8:22 am by Jason Johansson

» Nappali a házban
Vas. Szept. 18, 2011 2:27 am by Elena Gilbert

» A folyópart
Szomb. Szept. 17, 2011 8:55 am by Jason Johansson


Share | 
 

 Forbes ház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Hétf. Ápr. 18, 2011 4:18 am

Talán az átok miatt, de Tylerből hamarabb ment ki az alkohol, mint azt tervezte volna, így mikor a Forbes házhoz értek, tetteinek nagy többségével tisztában volt. Lehorgasztott fejjel ülte végig az utat, majd amint megállt az autó, felemelte a fejét, és Carolinera nézett.
- Miért vagy velem ennyire kedves? - kérdezte értetlenül, majd figyelte, ahogy a lány szó nélkül kiszáll, megkerüli az autót, és kiszedi őt. majd a ház felé cipeli.
Tyler furcsállta, hogy Caroline szinte fél kezével viszi őt, de mivel még mindig egy kicsit az alkohol hatása alatt állt, ezért nem tulajdonított neki túl nagy jelentőséget.
Lassan felsétáltak a lépcsőn, majd Caroline kinyitotta a szobája ajtaját, és bevezetve Tylert, leültette az ágyra.
Tyler szégyenteljes arckifejezéssel nézett fel Carolinera, majd beletúrt a hajába, és tovább vizslatta a lányt. - Miért? - tért vissza korábbi kérdésére, és remélte, ezúttal választ is kap rá.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Vas. Ápr. 10, 2011 9:43 am

- Oké. -mondtam, miközben kissé húztam a számat a dologra, hiszen nem éppenséggel akartam gallyak meg aztán ki tudja milyen állatok között botorkálni. érdekes, hogy vámpír létem ellenére még mindig szívrohamot kaptam volna, ha megláttam volna egy csótányt vagy egy undorító kukacot a közelemben.
Gyorsan felvettem egy kényelmesebb Converse tornacipőt, melyet éppen a minap dobtam föl néhány nonfiguratív ábrával.
Egy kardigánt magamra húzva szaladtam lefelé a lépcsőn és tisztelgést színlelve álltam elé.
- Készen állok a kiképzésre uram. -mondtam, majd hamar elnevettem magam és elindultunk kifelé.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Vas. Ápr. 10, 2011 9:35 am

Meglepődve pislogtam magam elé, mikor Caroline nyomott egy csókot az arcomra, majd míg eltűnt a fürdőszoba ajtója mögött, addig mosolyogva megsimítottam azt a pontot, ahová a puszit kaptam. Melegséggel töltött el, de gyorsan megráztam a fejem, és próbáltam valós érzésekre összpontosítani.
- Mehetünk? - néztem rá kérdőn, mikor kijött a fürdőből. - Sportcipőt húzz, mert nem szeretném ha magassarkúban botladoznál a gallyak között - mondtam vigyorogva Carolinenak, majd megindultam az ajtó felé. - Siess. Lent megvárlak - fordultam még vissza, majd lesiettem a földszintre.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Vas. Ápr. 10, 2011 9:25 am

Meglepően jól aludtam aznap éjszaka, és mikor felébredtem láttam, hogy Stefan még mindig itt van, és feltételezhetően itt is volt egész éjszaka.
- Rendben tanár úr, csak előbb had térjek magamhoz. - mondtam álmos hangon és miután nagy nehezen felültem az agyban ugyanazzal a lendülettel vissza is dőltem.
- Csak még pár perc..-mondtam, majd rásandítva Stefan-re jobbnak láttam felkelni.
- Oké, oké. Megyek már. - adtam meg magamat, és odasétáltam a ruhásszekrényem elé, majd kis tanakodás után kivettem egy hosszú farmernadrágot, és egy kék színű fölsőt. Mielőtt bementem a fürdőszobába odaszaladtam a fiúhoz és egy puszit adtam az arcára.
- Köszönöm. -tettem hozzá az üzenetet, és eltűntem a fürdőszobában. Gyorsan összekaptam magam, felöltöztem és kiengedtem a hajamat, majd egy kis fésülgetés után újra megjelentem a szobában.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Vas. Ápr. 10, 2011 9:24 am

Talán pár órán át figyelhettem még, ahogy Caroline alszik, majd lassan engem is elragadott az álom.
Másnap mikor felkeltem, Caroline még mindig aludt. Lassan besétáltam a fürdőszobába, majd megmostam az arcom, és mikor kijöttem, hallottam, hogy ébredezik.
- Ma tanítok neked pár trükköt - mondtam vigyorogva, míg az egyik képet kémleltem az íróasztalán, amin Ő, Elena és Bonnie volt látható. - Persze ha csak akarod - néztem kérdőn Carolinera. Tudtam, hogy nem hagyhatom cserben, segítenem kell neki, ahogy egykor Lexi segített nekem. Nem hagyhattam, hogy ha egyszer sor kerül rá, eluralkodjon rajta a vámpírok rossz része... ezért próbáltam mindent megtenni annak érdekében, hogy elkerüljük.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:44 am

- Nem hagylak egyedül - mondtam határozottan Carolinenak, majd megvártam míg eldől az ágyon. Közelebb lépkedtem hozzá, majd felemelve a takarót, betakartam. Az ajtóhoz sétálva megálltam, és mikor Caroline lehunyta a szemeit, lekapcsoltam a villanyt, és halkan visszamentem az íróasztalához, és leültem az előtte lévő székre. - Jó éjszakát - suttogtam halkan, és halványan elmosolyodtam, mikor hallottam, hogy Caroline vesz egy utolsó mély lélegzetet és elragadja az álom. Tudtam, hogy álmában egy sokkal szebb helyen jár, mint a valóság, és ez boldoggá tett.
Egész éjjel vigyázni fogom az álmát, és reméltm, hogy olyan békésen fog aludni, mint életében még soha.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:32 am

Felnevettem Stefan mondatán, és még sohasem láttam a másikat ilyen önfeledten nevetni mint most. Mikor fölállt és felém fordult el kellett ismernem, hogy fáradt voltam, de valahogy féltem attól a gondolattól, hogy egyedül kell töltenem az éjszakát.
- Nem maradnál itt? -kérdeztem kissé félve a másiktól, és oldalra húztam egy kicsit a szám, majd boci szemekkel néztem föl rá.
- Ne ért félre, csak nem szeretnék ismét egyedül lenni...- vallottam be neki és egyben magamnak is, hogy ugyan Stefan segített kicsit oldódni, még mindig nem voltam a régi, magabiztos Caroline. Aztán mivel anya éppen éjszakai szolgálatot teljesített, teljesen egyedül maradtam volna a házban.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:23 am

- Nem is kérlek, hogy éheztesd magad aztán rohanj be egy plázába, Caroline - vigyorodtam el a feltételezésén, majd beletúrtam a hajamba, és sóhajtottam egy mélyet. - A mennyiséget kell kontrollálnod, és az időd, hogy mikor viszed be azt - magyaráztam, majd előre dőltem, és ismét felkönyököltem a térdeimre, az ujjaimat pedig egymásba fontam. - De nem várhatom el, hogy ezt pár naposan tudd kezelni. Egyikünk sem várja el ezt tőled. Kevés olyan vámpírt ismerek, sőt... egyet se, aki pár héten belül megtanulta azt, amit csak évtizedek, évszázadok után lehet elsajátítani - meséltem, de azért küldtem felé egy biztató pillantást. - Az idő a kulcs. És az neked sok van - mosolyogtam, és ahogy a fali órára néztem, észre se vettem, hogy már ennyi idő eltelt. Tudtam, hogy Caroline kimerült lehet, pláne egy ilyen megpróbáltatás után, úgyhogy felálltam, majd felé fordultam. - Most viszont pihenned kéne. Fáradt lehetsz - mondtam kedvesen mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 10:04 am

Kissé elvigyorodtam, amíg a kuka felé vette az irányt Stefan, ám mire ismét felém nézett ismét komoly arcot vágtam a mondandójához. Láttam rajta, hogy mennyire élvezi ezt a helyzetet és nem akartam, hogy azt érezze, engem ez a dolog egyáltalán nem érdekel, hiszen nekem ugyan olyan fontos volt megtanulnom mindezt, mint neki az, hogy végre nem csupán Elenára és a szakításukra kelljen gondolnia.
- Egyre inkább érzem, hogy tudom a dolgot kontrollálni, de úgy, hogy éhesen menjek emberek közé nem próbáltam, és őszintén szólva nem tudom mi sülne ki belőle. - Vallottam be őszintén, és mélyen a másik szemébe néztem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:56 am

Láttam Carolinenon, hogy legszívesebben kihajítana a házból, és soha többet nem akarna látni, de aztán meglepett, mikor mégsem ezt tette, hanem ehelyett bement a fürdőszobába, és átöltözött. Nagyokat pislogtam magam elé, míg bent ténykedett, majd megráztam a fejem, mikor kijött, és leült az ágyra.
- Először is... ne szokj hozzá a kényelemhez - mutattam rá a tasakos vérre. - Nem mindig lesz kéznél egy, és meg kell tanulnod legyőzni az éhséged, hogy ha gond adódna, esetleg vérhiány... ne támadj rá az első szembejövő emberre - kezdtem, majd leültem mellé az ágyra, és néztem, ahogy kiszívja az utolsó csepp vért is a tasakból, majd elvettem tőle, és felállva, kidobtam a sarokban lévő kukába. - Nem jó ha mindent megadsz magadnak, amint igényed nyílik rá. Nem lesz kontrolod, és azt egyikünk sem akarja - csóváltam meg a fejem, majd visszaültem mellé.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:39 am

- Stefan én őszinte voltam és te... -kezdtem bele a mondandómba, ám rájöttem, hogy ismét az a régi, idegesítő és minden egyes visszautasításnál hisztiző Caroline kezdek lenni.
- Tudod mit, inkább nem mondom semmit. - mondtam, majd megráztam a fejem arra a gondolatra, hogy mi lenne, ha most kidobnám az ablakon és innen föntről integetve kívánnék neki jó éjszakát. De nem, a régi Caroline ezt tenné, de az új, aki gondolkozik mielőtt cselekszik nem.
- Nos a tanulás részével egyet értek, ám mielőtt a tanár úr bele kezdene a mai órai anyagba bizonyára megbocsájt amíg felöltözöm. - kezdtem vigyorogva, és egy kis vámpír erőt is előhívva beleütöttem a másik vállába, ahogy elindultam a fürdőszoba felé, majd kacsintottam egyet felé és eltűntem a fürdőszoba ajtaja mögött.
Gyorsan magamra kaptam egy otthoni rövidnadrágot és egy piros toppot, majd miután megmostam az arcomat újult erővel mentem vissza a szobámba. Felvettem az addig félretett zacskó vért és elkezdtem kiszívni annak tartalmát, miközben érdeklődően néztem föl a másikra.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:27 am

Felnevettem, majd megmagyarázva, hogy mit is tartok ennyire mulatságosnak, beletúrtam a hajamba, és vigyorogva Carolinera néztem.
- Látod... ennyibe tellett, hogy túltedd magad a dolgon - csóváltam meg a fejem, majd pár másodperc múlva ismét elkomolyodtam, és mélyrehatóan néztem Carolinera. - Azt tudnod kell, hogy az új vámpírok érzései néha csalnak, és néha sokkal erőteljesebben mutatnak addig elenyésző érzelmeket. Talán velem szemben is ez a helyzet - vontam meg a vállam, és próbáltam a legjobbat kihozni a helyzetből. - Elena legjobb barátnője vagy és, hogy őszinte legyek... azon kívül, hogy nagyon kedvellek, nem érzek semmi mást - adtam tudtára, majd felálltam, és járkálni kezdtem. - Viszont szeretnék mindent megtanítani neked, amit a vámpírokról tudni kell - néztem rá biztatóan, és reméltem, hogy ezzel könnyen túl tudja magát tenni ezen a dolgon is. - Rengeteg időnk van - vigyorogtam, majd egy tollal kezdtem babrálni, amit az asztaláról vettem fel.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 9:04 am

Bólintottam egyet és kissé hátrébb húzódtam az ágyamon, majd törökülésben folytattam.
- Igazad van. -mondtam mosolyogva, és hosszan néztem a másik szemébe. Nem tudtam, hogy azért kezdenek már megint azok a bizonyos érzések feltörni bennem, mert ő az aki most megvigasztal, és itt van mellettem, vagy ez valójában is létezik közöttünk, de ahogy egyre többet hozzám ért, úgy erősödött ez az érzés, és éppen ezért láttam jobbnak ha eltávolodok tőle.
- Stefan tudom, hogy ez most nem éppen az alkalmas idő erre, de nem tudok elsiklani a mellett amit érzek irántad, és tudnom kell, hogy ez egyoldalú, vagy esetleg te is.. - vágtam bele abba, ami a szívemet nyomta, ám most sokkal megfontoltabban raktam egymás után a szavaimat, mint pár nappal ezelőtt. Nem akartam ismét elijeszteni a túlzott vágyódásommal, mely kezdő vámpírként eluralkodott rajtam, ám ez mára már teljesen letisztult bennem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:52 am

Viszonoztam az ölelést, majd halványan elmosolyodva Caroline aggódó szavaira, eltoltam magamtól, majd teljes testtel felé fordultam, tenyereim közé vettem az arcát, és mélyen néztem a szemébe.
- Egy örökkévalóság hosszú idő, Caroline - kezdtem, és csak azután folytattam, miután a zokogása csillapodott, majd teljesen elállt. - Elég hosszú ahhoz, hogy túltedd magad azokon amiktől félsz. Egy idő után megtanulod kezelni ezeket, és már sokkal könnyebben elsiklasz ezek felett. Nézz rám - mosolyodtam el halványan, majd végigsimítva az arcát, elhúztam tőle a kezem, és sóhajtottam. - Ha félnék, nem tudnám megvédeni azokat akiket szeretek - vontam meg a vállam. - Bátornak kell lenned és erősnek... a szeretteid érdekében - néztem rá őszintén, majd megfogtam a kezét, és biztatóan megszorítottam. - Küzdenünk kell, és azt félve nem tehetjük.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:42 am

Ugyan elvettem Stefantól a vérrel teli tasakot, ám történetét hallva lefagytam, és tágra nyílt szemekkel bámultam rá. Láttam rajta, hogy fájt neki mikor felszínre törtek az emlékek és kissé félve nyúltam felé, ám ezután nem bírtam ki, hogy ne öleljem át szorosan. Úgy éreztem szüksége van rá, de az igazat megvallva én voltam az akinek leginkább hiányzott már ez.
- El lehet ezt felejteni valaha? Vagy csupán elérni azt, hogy ne rezdüljek össze minden zörejre, hangra..Stefan ez nekem nem megy. Nem bírom... - mondtam, a végén már zokogva és egyszerűen nem bírtam abbahagyni a sírást.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:28 am

Felálltam, majd lassan leguggoltam az ágy melletti szatyorhoz, és kivettem belőle egy véres tasakot. Felismertem egyből, így tudtam, hogy Damon adta oda Carolinenak. Mily nagylelkű... gondoltam magamban, majd hirtelen Elenára gondoltam, de jobbnak láttam, ha most nem erre koncentrálok.
- Tessék - nyújtottam át Carolinenak a véres tasakot, majd visszaültem mellé, és a térdeimre könyökölve, a falat bámulva bólintottam. - Talán egy éve lehetett... - kezdtem, és ahogy felidéztem a múltam pillanatait, kirázott a hideg. Borzalmas volt, amikor a verbénás kötelek a csuklóm köré fonódtak, ahogy a húsomba vágtak... azt hittem meghalok. Komoly arccal Caroline felé fordultam, majd ismét bólintottam.
- Pár régi ismerős úgy döntött, hogy bosszút állnak a Salvatoreokon. Akkoriban még állatvéren éltem, és nem voltam elég erős, hogy védekezzek a támadásuk ellen. Elfogtak, majd egy ház pincéjébe vittek,, és megállás nélkül kínoztak - lehunytam a szemem, ahogy az emlékek újból feltörtek, majd összeszorított ajkakkal, ismét a falat kezdtem bámulni. - Borzalmas volt a tudat, hogy akár meg is hallhatok... egyedül hagyhatom Elenát és Damont...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:21 am

- Jólesik, hogy törődsz velem. - mondtam még mindig mosolyogva, és közben letöröltem a könnyeimet az arcomról. Ugyan kissé összezavart a tény, hogy itt van mellettem, és átölel, ám nem láttam elérkezettnek annak, hogy megkérdezzem, hányadán is állunk pontosan, hiszen még én magam se tudtam a választ az én érzéseimet illetően.
- Most ahogy így mondod. - vallottam be őszintén, a fiú kérdésére válaszolva, hiszen még mindig nem éreztem azt az erőt magamban amit a történtek előtt.
- Veled történt már ilyesmi? -kérdeztem érdeklődően Stefan-re nézve, ám nem voltam benne biztos, hogy rá kellett volna erre kérdeznem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:14 am

Sóhajtottam, majd egyik karomat átvontam Caroline válla körül, és magamhoz húzva, nyomtam egy csókot a feje búbjára.
- De most itt vagy. És soha nem engedem, hogy bármi bajod essen - súgtam halkan, és próbáltam minél több erőt önteni Carolineba. Rossz volt látnom, hogy szenved és, hogy jelenleg semmit nem tehetek ellene, de ha azzal egy kicsit előrébb vittem a feldolgozásának folyamatában, hogy itt voltam mellette, már megérte. - Nem vagy éhes? - kérdeztem, majd biztatóan megszorítottam a vállát.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 8:06 am

Stefan érintése nyugtatóan hatott rám, és örömmel fogadtam az általa a kezembe adott zsebkendőt. Miközben még mindig folytak a könnyeim, ám mégis elmosolyodtam és ránéztem a mellettem ülő Stefanra.
- Verbénát tett az italomba. - kezdtem minél inkább leegyszerűsítve a történteket.
- Aztán egy székhez kötözve ébredtem, persze az is verbénába volt itatva. Aztán kaptam egy karót a vállamba..- folytattam, ám éreztem, hogy ismét kezdek elérzékenyülni.
- Féltem, hogy sosem jutok ki onnan. -vallottam be őszintén, majd újra folyni kezdtek a könnyeim, azonban most továbbra is tartottam a szemkontaktust a másikkal.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:52 am

Vámpírvadászok. Párral akadt gondom, az elmúlt 145 évben, de mindig sikerült őket kijátszanom. Ravasz teremtések, vág az agyuk, mint a penge, ezért sem árt vigyázni velük.
Megcsóváltam a fejem, majd amikor Caroline arcán legördült pár könnycsepp, felálltam, és a zsebemből előhúzva egy papírzsebkezdőt, közelebb léptem hozzá, majd leguggolva elé, megtámaszkodtam a térdén, és biztatóan mosolyogva, a kezébe nyomtam a zsebkendőt.
- Ne sírj. Nincs miért... - néztem rá őszintén, majd hüvelykujjammal letöröltem pár könnycseppet az arcáról. - Mi történt azután, hogy megismerted? - kérdeztem, majd felültem mellé az ágyra, és várakozóan tekintettem rá.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:42 am

Valamennyire megkönnyebbültem attól, hogy Stefan nem haragszik rám az akkori kirohanásom miatt, de valahol még mindig lelkiismeret-furdalásom volt a gyerekes viselkedésem miatt.
Ekkor jött a fiú kérdése. Nehezemre esett visszagondolni a történésekre és kissé kezdtem elérzékenyülni.
- Megismerkedtem egy vámpírvadásszal. -kezdtem könnyes szemekkel, és valamiért féltem Stefan szemébe nézni, ugyanis kissé megalázva éreztem magam amiatt, hogy erről nekem beszélnem kellene, ugyanakkor tudtam, hogy valakinek el kell mondanom a történtekkel kapcsolatos érzéseimet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:34 am

Beléptem Caroline szobájába, majd míg ő leült az ágyra, addig én nekidőltem az ajtónak, és karjaimat összefontam a mellkasom előtt.
- Felejtsük el - mondtam őszintén, majd halványan Carolinera mosolyogtam, hogy tudja, tényleg komolyan gondolom. - Elena nem sokat mondott... - kezdtem, majd komolyan Carolinera néztem. - Ezért azt szeretném, ha te mondanád el, mi történt... Fontos, hogy az ilyen dolgokról beszéljünk, különben... felemésztenek bennünket - mondtam, majd ellöktem magam a faltól és leültem Caroline íróasztala előtt pihenő székre, és onnan figyeltem őt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 7:12 am

Éppen fürödtem, mikor hallottam, hogy kopognak. Rögtön rájöttem, hogy Stefan lesz az, és fogalmam se volt, mit gondolhat rólam az utolsó kirohanásom után.
Gyorsan magamra kaptam a köntösömet és fölcsatoltam a hajamat, majd egy nagy levegőt vettem mielőtt elindultam lefelé. Egy pillanatra megtorpantam az ajtó előtt. ~ Nem lesz semmi gond Caroline. Nyugi. ~ biztattam magamat és kinyitottam az ajtót.
Mikor megláttam Stefant nem tudtam, hogy örüljek, vagy sírja, ám valahol a kettő között megtaláltam a helyes utat.
- Szia. Gyere be. -mondtam neki nyugodt hangon, majd ahogy becsuktam az ajtóm a szobám felé mutattam.
Mikor felértünk leültem az ágyamra és fölnéztem az éppen beérkező Stefanra.
- Nagyon sajnálom amit akkor tettem. Nem vallott valami érett gondolkodásra a kiborulásom. - mondtam bocsánatkérő hangnemben.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Szomb. Ápr. 09, 2011 6:59 am

Amikor Elena felhívott, és közölte velem, hogy Carolinenak társaságra van szüksége, legszívesebben visszautasítottam volna, de mivel Ő kérte, ezért nem mondhattam nemet.
Mikor elindultam a panzióból, jobbnak láttam, ha gyalog megyek, mivel egyrészt gyorsabb, plusz nem szerettem kocsival járni, túlságosan is féltettem, no meg... nem voltam egy magamutogató fajta.
Ahogy megérkeztem a Forbes házhoz, felrémlettek bennem régi emlékek, és nem tudtam eldönteni, hogy miként álljak a lányhoz. Még mindig szerettem Elenát, és most Katherine feltűnése sem könnyítette meg a dolgom, de Carolinenak most szüksége volt valakire, és ha én voltam az a valaki, akkor meg kellett felelnem a feladatnak.
Fellépkedtem a verandán, majd kopogtam párat, és vártam, hogy kinyissa az ajtót.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   Pént. Ápr. 01, 2011 9:35 am

Igazán fantasztikus volt a Bonnie-val eltöltött idő, és hosszú idő óta ez volt az első alkalom, hogy végre nem a problémáimon töprengve éltem túl a napot, szinte percről-percre élve. Végre úgy tudtam elköszönni valakitől az ajtóban, hogy őszintén öleltem meg és nem azért fájt az elválás mert sebeket ejtett az illető rajtam, hanem azért mert boldog és felszabadult voltam, és úgy érzetem, hogy Bonnie-nál jobb barátnőt el sem tudnék képzelni magamnak.
Miután elváltunk, gyorsan lefürödtem és a gyűrű mellé csatolt tasak vért egy pohárból bőszen szürcsölgetve próbáltam a lehető legjobb ruhát kinézni a holnapi csajos napra.
A megfelelő szett kiválasztása után boldogan feküdtem ágyba és elhatároztam, hogy holnaptól újra a magabiztos és vidám Caroline fog kilépni az utcára, és kápráztat el mindenkit, csakúgy mint a régi szép időkben.

BEFEJEZETT
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Forbes ház   

Vissza az elejére Go down
 
Forbes ház
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries Szerepjáték :: Játéktér - Mystic Falls :: Lakóházak-
Ugrás: